InFAMOUS - הדיון הראשי! - Page 15 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: InFAMOUS - הדיון הראשי!
1  2  3  8  9  10  11  12  15  27  28  29
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 4 (3 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
Blue&Black, danielhendel, omerkot
מחבר הודעה

האווטר המגניב של squirrel

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#421   פורסם: 25.05, 19:08

המשחק הזה מזכיר לי בצורה מפחידה את השיר של רותי נבון,חשמל זורם בכפות ידיך.קריפי.
למי שיש כבר את המשחק, איפה קניתם אותו ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MisterFF

שואף לשלמות

#422   פורסם: 25.05, 19:12

אני שיחקתי בדמו, והבנתי את המקשים אבל אני לא יודע ממש איך לנצל אותם.
לדוגמה כשעוברים עם הרכבת ואז תוקפים, בשלב שיש למטה סוג של מיני בוס כזה אז אני לא מצליח להרוג אותו, לפחות לא בפוקס.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

#423   פורסם: 25.05, 19:16

squirrel
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק הזה מזכיר לי בצורה מפחידה את השיר של רותי נבון,חשמל זורם בכפות ידיך.קריפי.
למי שיש כבר את המשחק, איפה קניתם אותו ?
תחפש בקניון הקרוב אליך,אולי הגיע לאחת מחנויות הגיימינג שם...

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#424   פורסם: 25.05, 21:10

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
היה שם אתמול כזה בחור עם שיער ארוך... ד"א נראה לי שבעל החנות(משה)יש לו חוק שכל העובדים יעשנו כל 2 דקות בחנות,גם חברך וגם משה מעשנים בלי הפסקה,אני לא זוכר פעם אחת שנכנסתי ולא עישנו בחנות הזאת ואני כבר מכיר את החנות שנים! זה מגעיל ככה,לא פלא שהחנות ריקה תמיד
וד"א אביעד אתה לא חייב לקרוא לא ביקשתי ממך רונן רצה שאני יביא דוגמה...
אני עובר שם כל יום שישי כמעט, והאמת, אין משהו חדש. הם גם די יקרנים; במחיר ששם מוכרים משחק אפשר לקנות שני משחקים מSHOPTO או פליי-אסיה. אבל, חוסכים את זמן ההמתנה ולכן יש ייתרון קטן. קניתי ממנו פעם אחת לדעתי, מזמן..

רום.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#425   פורסם: 25.05, 22:52

רונן,אני טעיתי,ההשפעה של הקארמה שלך לא מתממשת ע"י משימות בלבד,המד ישתנה גם לפי היחס שלך לסביבה,אני הסתובבתי מקודם בעיר וריפאתי אנשים פצועים ואז הרמה שלי עלתה לטובה יותר...
ד"א אני חייב לציין שרגעי הקארמה ממש מגניבים,הם לפעמים בלתי צפויים ובאמת משפיעים על העלילה,סקר פאנצ' באמת עשו עבודה נפלאה בקטע של הבחירה בין טוב לרע.

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#426   פורסם: 25.05, 22:56

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן,אני טעיתי,ההשפעה של הקארמה שלך לא מתממשת ע"י משימות בלבד,המד ישתנה גם לפי היחס שלך לסביבה,אני הסתובבתי מקודם בעיר וריפאתי אנשים פצועים ואז הרמה שלי עלתה לטובה יותר...
ד"א אני חייב לציין שרגעי הקארמה ממש מגניבים,הם לפעמים בלתי צפויים ובאמת משפיעים על העלילה,סקר פאנצ' באמת עשו עבודה נפלאה בקטע של הבחירה בין טוב לרע.
ואיי...זה כבר נשמע ממש יותר מגניב ...מערכת הקארמה מושפעת מייד וזה ממש ישפיע מיידי על המשחקיות ואופן של האנשים בעיר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Prophet of truth

#427   פורסם: 26.05, 00:30

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לא, כל האיים זהים לחלוטין. המשימות, או יותר נכון ה"משימה" נשארת זהה. לך למקום המסומן במפה, תהרוג את כל הסובבים ואת הבוס שנמצא שם.
זה כנראה מה שפספסת: אתה לא צריך להרוג את הסובבים, רק את הבוס. אולי אם לא היית משחק על הרמה הכי קלה היית מגלה שבהרבה מאד משימות כמעט בלתי אפשר להרוג את כל הסובבים כי פשוט ישחטו אותך, והתגנבות מאחת הדרכים הצדדיות היא הרבה יותר אטרקטיבית.
את הבוס למשל בשלב של המגדלור (אני מניח שלשם הגעת, זה באי הראשון) פשוט לא הצלחתי לחסל בpsychotic כי התפרצות מהשער הראשי הסתיימה במוות מהיר. הצלחתי להוריד אותו אחרי שקראתי את המודיעין וגיליתי שאפשר להגיע אליו דרך הצד השני של המגדל מכיוון הים ולטפס עליו מאחורה - ולהפיל אותו מגובה של 20 קומות בלי שאף אחד יפריע.

בניגוד לנדב, קראקדאון הוא לא בטופ של רשימת המשחקים ששיחקתי על הX360, ויש משחקים אחרים שאני מצפה להם לפני שיכריזו על המשך למשחק הזה. אבל כן נהנתי ממנו ברמות, וככה גם כל מי שזכור לי ששיחק בו בפורום חוץ ממך (ואולי מלבד אח שלי, אבל הוא לא כל כך שיחק בו).
זה עניין של טעם אישי, אבל כנראה שזה שלך קצת שונה משל האחרים. זה נראה כאילו יש לך אידה דחף להתחיל להתנהג כמו מסיונר ולצעוק "המלך הוא ערום" על מישהו שגם ככה כולם יודעים שהוא אוהב לשחות בעירום.
הנה משפט שהלוותי ממקום אחר, אבל מאד אהבתי את הרעיון שלו:
להתלונן על קראקדאון זה כמו לראות נינג'ה עושה סלטה על אופנוע בוער בזמן שהוא קופץ מעל הגרנד קניון, ואז להתלונן שאתה לא אוהב את סוג האופנוע הזה.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא יודע אם שיחקת בקראקדאון, וכנראה שלא (גם אין לך בכלל 360) , אבל באי השני אתה שוב הולך בדומה לאי הראשון והשלישי למקומות המסומנים במפה והורג את כל מי שנמצא שם.
אתה יודע מה אני הכי אוהב בX360? זה שהגיימרסקור והאציבמנטים של כל אחד מאפשרים לראות מי באמת יודע על מה הוא מדבר, ומי זיין שכל שלא באמת הגיע רחוק במשחק אבל עדיין יש לו את חוסר הטאקט להשתלח במי שכן שיחק בו.
אני חושב שבמקרה הזה תמונה שווה אלף מילים:

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אולי הגיע הזמן שתקרא את הביקורות של אינפיימוס. יש 32 כאילו ובערך כשני שליש מהן עם ציון של 90+. ואז אולי תבין את ההבדל בין דמו טכנולוגי למשחק.
תודה, קראתי מספיק ביקורות של אינפיימוס. אין לי שום בעיה איתו, אבל אתה לא זה שהסביר שדמו טכנולוגי הוא משחק שמגיע עם קוד בטא למשחק אחר, מבוקש הרבה יותר? אינפיימוס עם קוד הבטא של אנצרטד נראה בדיוק כמו המשחק שהתכוונת אליו כשדיברת על דמו טכנולוגי.

בכל מקרה, אם נהיה קצת ניטפיקיים אז ספרתי עכשיו 18 ביקורות במטהקריטיק מתוך 35 שנתנו לאינפיימוס ציון של 90 ומעלה וזה נראה לי יותר כמו חצי מאשר שני שליש. זה בדיוק אותו מספר ביקורות שנתנו לקראקדאון ציון של 90 ומעלה (מתוך 75), ככה שאני מניח שיש לפחות כמה עיתונאים טיפשים שלא הבינו שקראקדאון הוא דמו טכנולוגי ולא באמת משחק (ביניהם יורוגיימר, G4, גיימפרו ו1UP). התעשייה הזו פשוט מתדרדרת.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
ואני לא יודע אם למדת הסתברות, אבל הבדל של 4 נקודות בממוצע (הבדל שרק יגדל כמובן) הוא לא דבר של מה בכך.
ואם תחשב את השונות של המשחק תגלה דברים מדהימים על אינפיימוס מול קראקדאון.
אני מניח שאתה לומד הסתברות למתחילים עכשיו והחומר אצלך טרי בראש אז אתה מאד שמח להשתמש במונחים כמו "שונות". אולי כשתלמד גם קורס מתקדם יותר בסטטיסטיקה אז תדע שככל שהמדגם גדול יותר אז בסבירות גבוהה יותר הוא משקף את תמונת המצב האמיתית (ולקראקדאון יש בערך 80-90 ביקורות, לעומת ה20-30 של אינפיימוס. זה מדגם גדול יותר). אני מניח שגם הביקורות של אינפיימוס ימשיכו להגיע
אגב, למשחקים יש גם נטיה לרדת בציון עם הגידול במספר הביקורות שלהם (לא יודע אם שמת לב לזה אי פעם), ככה שההנחה שלך שההבדל בממוצע רק יגדל עם הזמן לא נראית לי מבוססת על כלום מעבר לwishful thinking.
אגב, השונות של Infamous עומדת על בערך 5, בעוד השונות של של crackdown עומדת על בערך 7. הסבר לי מר הסתברות, איזה דברים מדהימים הפער העצום בנתון הזה מגלה לך?

לגבי ההפרש 4 נקודות בממוצע עצמו: אני מניח שאתה חייב להיות צודק כי יש אינסוף היגיון במשפט שלך: הפרש של 4 נקודות ומעלה בממוצע הוא עדיין של מה בכך וכנראה שזה מה שמפריד בין חתיכת צואה לזהב טהור כהגדרתך. בוא וננסה לראות איך זה עובד:
Ninja Gaiden Sigma: 88 (זהב טהור)
DMC4: 84 (חתיכת צואה)
אבל איכשהו גם
DMC4: 84 (זהב טהור)
Heavenly sword: 79 (חתיכת צואה)

מממ... נראה לי שמצאת פה איזשהי סתירה פנימית. או שאולי יש פה איזה חכמה סינית עתיקה שאומרת "הצואה של מישהו אחד היא הזהב הטהור של מישהו אחר"?
אני מניח שאפשר לנסות את ההשוואה הזו על COD מול קילזון, היילו מול רזיסטנס וגירס מול אנצרטד. נדמה לי שבמקרה של כמעט כולם ההפרש עומד על 4 נקודות לפחות. זה הופך משחק אחד לזהב טהור ואת המשחק השני לצואה?

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
זו לא חוכמה לבוא לבנק של 32 ביקורות ולבחור את הנמוכה ביותר שתתאים לטעמך. מדובר בדעה של מבקר שגם היא במיעוט של המיעוט. אתה מסכים איתה? שיהיה לבריאות, אני ורוב האנשים בעולם לא חשובים כך.
לא בחרתי ביקורת נמוכה/גבוהה ולא התייחסתי בכלל לביקורת עצמה - רק לפסקה הקצרה של ההשוואה בין שני המשחקים כי זה מה שדיברנו עליו. אם אתה מכיר ביקורת אחרת שמשווה ישירות ביניהם ואומרת משהו אחר - אתה מוזמן לציין אותה כאן בעצמך.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של LielZ

נינג'ה בלגי

#428   פורסם: 26.05, 00:45

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
צריך לארגן אונלין של GT מתישהו.
גם אני בעד

You're in a hurry - SLOW DOWN! - and I might letcha touch it
You ain't from Russia, so bitch why you Rushin'?

בושו אני אוהב אותך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#429   פורסם: 26.05, 04:51

infected aviad
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מפתה, אני כבר לא יכול לחכות
לי הוא נשלח אתמול, יגיע מינימום ביום ראשון וגם אני לא יכול לחכות. זה משהו שלא חשבתי שאגיד על המשחק הזה, אבל לאחר ששיחקתי פעמיים בדמו מהתחלה ועד הסוף, אני כבר מת להמשיך אותו מאותה הנקודה שהופסק. כיפי ומגניב ברמות.

יש לי את Gran Turismo Prologue. הוא פשוט נהדר, גרפיקה חלקה ויציבה באופן לא ייאמן (פופ-אפ אחד לא זיהיתי, והיא לא קופצת). אני כבר מצפה לחשיפה של GT5, לראות אילו הפתעות הכינו לו.

קיבלתי כאמור גם את RE5 (החלפתי תמורת Animal Crossing), ואפילו הצלחתי להתקדם קצת. בינתיים הבחורה לא ממש מציקה לי, אבל עדיין זה מרגיש מוזר מאוד שכדי לירות הדמות חייבת לעמוד במקום (למרות שבעבר זה התקבל, אבל לאחר ששיחקתי כמה משחקים אחרים שבהם הייתי יורה תוך כדי הליכה, זה הרגיש לי קצת מפגר). זה היה הכרחי?

בינתיים הוא אחלה (נדב, או מי ששיחק: איך איכות העלילה שלו ביחס לעלילה ב-RE4, שלא ממש אהבתי?). הוא לינארי בכולו? כמשחק הישרדות הוא עושה את העבודה מבחינת הצורך להשתמש במשאבים בחכמה? מאתגר במובן הזה? והאם כאשר נגמרת לי התחמושת, הבחורה לא אמורה לחדש לי מהמלאי שלה? כי משום מה זה לא קרה, אך היא כן מבקשת ממני כאשר לה נגמר.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#430   פורסם: 26.05, 06:27

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
לי הוא נשלח אתמול, יגיע מינימום ביום ראשון וגם אני לא יכול לחכות. זה משהו שלא חשבתי שאגיד על המשחק הזה, אבל לאחר ששיחקתי פעמיים בדמו מהתחלה ועד הסוף, אני כבר מת להמשיך אותו מאותה הנקודה שהופסק. כיפי ומגניב ברמות.

יש לי את Gran Turismo Prologue. הוא פשוט נהדר, גרפיקה חלקה ויציבה באופן לא ייאמן (פופ-אפ אחד לא זיהיתי, והיא לא קופצת). אני כבר מצפה לחשיפה של GT5, לראות אילו הפתעות הכינו לו.

קיבלתי כאמור גם את RE5 (החלפתי תמורת Animal Crossing), ואפילו הצלחתי להתקדם קצת. בינתיים הבחורה לא ממש מציקה לי, אבל עדיין זה מרגיש מוזר מאוד שכדי לירות הדמות חייבת לעמוד במקום (למרות שבעבר זה התקבל, אבל לאחר ששיחקתי כמה משחקים אחרים שבהם הייתי יורה תוך כדי הליכה, זה הרגיש לי קצת מפגר). זה היה הכרחי?

בינתיים הוא אחלה (נדב, או מי ששיחק: איך איכות העלילה שלו ביחס לעלילה ב-RE4, שלא ממש אהבתי?). הוא לינארי בכולו? כמשחק הישרדות הוא עושה את העבודה מבחינת הצורך להשתמש במשאבים בחכמה? מאתגר במובן הזה? והאם כאשר נגמרת לי התחמושת, הבחורה לא אמורה לחדש לי מהמלאי שלה? כי משום מה זה לא קרה, אך היא כן מבקשת ממני כאשר לה נגמר.
רונן מה הPSN שלך? ההבדלים בין לשחק עם הAI לבנאדם אנושי זה הבדל עצום...
אני מוכן לעזור לך ולהתקדם במשחק.

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#431   פורסם: 26.05, 09:45

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

יש אפשרות לבקש ממנה תחמושת וגם לרפות אותך, או לקרוא לה שתבוא אלייך. אני חושב שעושים את זה עם החצים.
בכל מקרה, קיבלת גם את DEAD SPACE ? יהיה מעניין להשוות בין שני המשחקים האלו.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#432   פורסם: 26.05, 11:34

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
יש אפשרות לבקש ממנה תחמושת וגם לרפות אותך, או לקרוא לה שתבוא אלייך. אני חושב שעושים את זה עם החצים.
האמת שיש לי במקרה את DEAD SPACE וRE5... אין ממש מה להשוות בין המשחקים,נכון אומנם הם 2 משחקי אימה הישרדות אבל RE5 הוא פחות אימה ויותר אקשן כי לא רק שבRE5 המשחק מתנהל לרוב במקומות מלאים באור הוא גם בנוי לCO OP ככה שבחיים לא תרגיש פחד ותמיד תדע שיש מישהו שמחפה עליך... בDEAD SPACE זה שונה,אתה צריך להגיד תודה שאתה נמצא שם במקום שיש בו אור,הכל חשוך לרוב והמשחק מלחיץ פי כמה וכמה מRE5,דד ספייס הרבה יותר מפחיד והוא יותר מתאים לדעתי להיות מנוסח כמשחק אימה אמיתי,הוא עושה את העבודה פשוט מדהים.אני לא מצאתי את עצמי נלחץ באיזה קטע מסויים בRE5,הוא לא משחק שמצליח להפחיד ברמה של דד ספייס.
קיצר עם בא לך על משחק אימה ממש מפחיד ומקורי לך על DS,עם בא לך על משחק CO OP איכותי ומהנה שיש בו הרבה בוסים ואקשן לך על RE5

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#433   פורסם: 26.05, 12:18

ציטוט:
זה כנראה מה שפספסת: אתה לא צריך להרוג את הסובבים, רק את הבוס. אולי אם לא היית משחק על הרמה הכי קלה היית מגלה שבהרבה מאד משימות כמעט בלתי אפשר להרוג את כל הסובבים כי פשוט ישחטו אותך, והתגנבות מאחת הדרכים הצדדיות היא הרבה יותר אטרקטיבית.
את הבוס למשל בשלב של המגדלור (אני מניח שלשם הגעת, זה באי הראשון) פשוט לא הצלחתי לחסל בpsychotic כי התפרצות מהשער הראשי הסתיימה במוות מהיר. הצלחתי להוריד אותו אחרי שקראתי את המודיעין וגיליתי שאפשר להגיע אליו דרך הצד השני של המגדל מכיוון הים ולטפס עליו מאחורה - ולהפיל אותו מגובה של 20 קומות בלי שאף אחד יפריע.
ואיך זה בדיוק סותר את שאמרתי? כל מה שיש במשחק זה להגיע למקום המסומן במפה, להרוג את כל הסובבים (או רק את חלקם, מה שעושה לך את זה), והכל באותה צורה ודרך לאורך כל המשחק.
אני לא יודע אם אנשים שמים לב למה שגיא עושה, אבל במקום לענות לטיעון שהוא לא יכל לסתור ולהגיד שהוא טועה הוא מנסה להסית את השאלה לכיוון שלא קשור לכלום ולמעשה לא מראה על כלום מלבד העובדה שאתה יכל להרוג פחות אנשים במשימה כאשר למעשה במקום להרוג 500 איש אתה תהרוג רק 450.

ציטוט:
בניגוד לנדב, קראקדאון הוא לא בטופ של רשימת המשחקים ששיחקתי על הX360, ויש משחקים אחרים שאני מצפה להם לפני שיכריזו על המשך למשחק הזה. אבל כן נהנתי ממנו ברמות, וככה גם כל מי שזכור לי ששיחק בו בפורום חוץ ממך (ואולי מלבד אח שלי, אבל הוא לא כל כך שיחק בו).

אתה יודע מה אני הכי אוהב בX360? זה שהגיימרסקור והאציבמנטים של כל אחד מאפשרים לראות מי באמת יודע על מה הוא מדבר, ומי זיין שכל שלא באמת הגיע רחוק במשחק אבל עדיין יש לו את חוסר הטאקט להשתלח במי שכן שיחק בו.
אני חושב שבמקרה הזה תמונה שווה אלף מילים:
אני בספק אם שיחקת בקראקדאון. מאחר ומדובר בקונסולה של אח שלך, כנראה הוא זה ששיחק במשחק ואתה לקחת דברים ספציפיים והשלמת את השאר, כי פשוט - אין לך מושג קלוש במשחק.
נדב בעצמו אומר לך, קראקדאון הוא משחק של כלום, הוא בעצמו בילה את כל המשחק בדילוג על הגגות ובניסיון לראות כמה גבוה הוא יכל לקפוץ. לשם זה הוא חשב בתחילה שהוא רכש את המשחק? אני בספק. אז הוא הוציא מקסימום ממצב נורא עגום, כל הכבוד לנדב. אבל הוא עשה אותו הדבר גם בAssassin creed כאשר למרות הזוועה הצליח לסיים את המשחק ולחרוש את רובו. זה רק מראה שלבחור יש עצבי ברזל ולי אישית אין סבלנות לזבל.

ציטוט:
זה עניין של טעם אישי, אבל כנראה שזה שלך קצת שונה משל האחרים. זה נראה כאילו יש לך אידה דחף להתחיל להתנהג כמו מסיונר ולצעוק "המלך הוא ערום" על מישהו שגם ככה כולם יודעים שהוא אוהב לשחות בעירום.
הנה משפט שהלוותי ממקום אחר, אבל מאד אהבתי את הרעיון שלו:
להתלונן על קראקדאון זה כמו לראות נינג'ה עושה סלטה על אופנוע בוער בזמן שהוא קופץ מעל הגרנד קניון, ואז להתלונן שאתה לא אוהב את סוג האופנוע הזה.
לא זה לא. מדובר במשחק שאין בו משימות, אין בו עלילה, אין בום שום דבר חוץ מהיכולת לצבור ארבעה כוכבים שיאפשרו לך לקפוץ מתי שהוא גבוה יותר. זה בקושי עונה להגדרת משחק.

ציטוט:
תודה, קראתי מספיק ביקורות של אינפיימוס. אין לי שום בעיה איתו, אבל אתה לא זה שהסביר שדמו טכנולוגי הוא משחק שמגיע עם קוד בטא למשחק אחר, מבוקש הרבה יותר? אינפיימוס עם קוד הבטא של אנצרטד נראה בדיוק כמו המשחק שהתכוונת אליו כשדיברת על דמו טכנולוגי.

וואו... אז אחיך סיים את המשחק (וכל הכבוד לו על העצבי ברזל) ואני סיימתי רק שני שליש. באמת, ספר לי במה שונה השליש האחרון של המשחק מחמש הדקות הראשונות שבו?

בכל מקרה, אם נהיה קצת ניטפיקיים אז ספרתי עכשיו 18 ביקורות במטהקריטיק מתוך 35 שנתנו לאינפיימוס ציון של 90 ומעלה וזה נראה לי יותר כמו חצי מאשר שני שליש. זה בדיוק אותו מספר ביקורות שנתנו לקראקדאון ציון של 90 ומעלה (מתוך 75), ככה שאני מניח שיש לפחות כמה עיתונאים טיפשים שלא הבינו שקראקדאון הוא דמו טכנולוגי ולא באמת משחק (ביניהם יורוגיימר, G4, גיימפרו ו1UP). התעשייה הזו פשוט מתדרדרת.
ביניהם? זה לא ביניהם, זה רק. כל אתר גדול אחר קטל את המשחק בין אם זה Gamespot, IGN, Gamespy ועוד.
וחצי מ-75 זה 37 לערך. לקראקדאון יש 18 ביקורות של 90+. זה חצי? אתה בכוח מנסה לסלף את האמת. ואינפיימוס יש כבר 18 ביקורות של 90+ עם פחות ממחצית הסיקורים (רק 35).

ציטוט:
אני מניח שאתה לומד הסתברות למתחילים עכשיו והחומר אצלך טרי בראש אז אתה מאד שמח להשתמש במונחים כמו "שונות". אולי כשתלמד גם קורס מתקדם יותר בסטטיסטיקה אז תדע שככל שהמדגם גדול יותר אז בסבירות גבוהה יותר הוא משקף את תמונת המצב האמיתית (ולקראקדאון יש בערך 80-90 ביקורות, לעומת ה20-30 של אינפיימוס. זה מדגם גדול יותר). אני מניח שגם הביקורות של אינפיימוס ימשיכו להגיע
אגב, למשחקים יש גם נטיה לרדת בציון עם הגידול במספר הביקורות שלהם (לא יודע אם שמת לב לזה אי פעם), ככה שההנחה שלך שההבדל בממוצע רק יגדל עם הזמן לא נראית לי מבוססת על כלום מעבר לwishful thinking.
אגב, השונות של Infamous עומדת על בערך 5, בעוד השונות של של crackdown עומדת על בערך 7. הסבר לי מר הסתברות, איזה דברים מדהימים הפער העצום בנתון הזה מגלה לך?

לגבי ההפרש 4 נקודות בממוצע עצמו: אני מניח שאתה חייב להיות צודק כי יש אינסוף היגיון במשפט שלך: הפרש של 4 נקודות ומעלה בממוצע הוא עדיין של מה בכך וכנראה שזה מה שמפריד בין חתיכת צואה לזהב טהור כהגדרתך. בוא וננסה לראות איך זה עובד:
Ninja Gaiden Sigma: 88 (זהב טהור)
DMC4: 84 (חתיכת צואה)
אבל איכשהו גם
DMC4: 84 (זהב טהור)
Heavenly sword: 79 (חתיכת צואה)
אתה כנראה לא קורא הודעות אז אסביר לך את הסוגייה בפשטות שתבין בלי שתסלף דברים של אחר (מה שאתה נוהג לעשות כל הזמן ולכולם):
טענתי ש-4 נקודות הפרש בממוצע זה המון, לא מאמין? אני יכל להמליץ לך על ספרים טובים שיסבירו לך את המושגים.

מעבר לכך, קראקדאון כמשחק הוא חתיכת צואה ללא קשר לממוצע שלו. הממוצע שלו ניתן מהמון סיבות שגרמו לו לטפס בניגוד לאיכותו האמיתית של המשחק. מדובר במשחק שיצא בתקופה סופר שחונה של ה-360, פשוט לא היה כלום לשחק ולכן הוא נמדד באור חיובי. מדובר גם במשחק שיצא בתקופה שלפני GTA 4 כך שלא היה מתחרה ראוי באמת באותו דור (וsaint row זה לא מתחרה ראוי) להשוות אותו מולו. משיצא GTA 4 קראקדאון לא היה מקבל אפילו 70. אינפיימוס הוא עשר אם לא יותר דרגות מעל קראקדאון. וכן, קראקדאון הוא חתיכת משחק צואה, זה פשוט משחק שאין בו כלום, נאדה, גורנישט. ואתה בעצמך בורח מהמציאות. אני ממליץ לך לרכוש 360 ולשחק במשחק, אולי תגיע לתובנות ראליות יותר (לא שתודה בזה כמובן).

ציטוט:
לא בחרתי ביקורת נמוכה/גבוהה ולא התייחסתי בכלל לביקורת עצמה - רק לפסקה הקצרה של ההשוואה בין שני המשחקים כי זה מה שדיברנו עליו. אם אתה מכיר ביקורת אחרת שמשווה ישירות ביניהם ואומרת משהו אחר - אתה מוזמן לציין אותה כאן בעצמך.
ברור שלו, כי אתה לא מגיע לפורום פס3 כדי לעורר ריבים ולעקוץ ולא לתרום דבר. כי אתה פשוט גיימר שמשחק בקונסולה של סוני, אה שיט - אתה לא.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RayZor

נינג'ה בלגי

#434   פורסם: 26.05, 13:21

דמו ממש מעולה, קונה בטוח את המשחק ...
נתקעתי במשימה של לפוצץ את המשאית ... פשוט לא הצלחתי לפוצץ אותה !

PSN: guylgamer

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#435   פורסם: 26.05, 16:10

RayZor
ציטוט:
צפה בהודעה
זה פשוט מאוד למעשה. לא מתברברים, פשוט מפציצים, ואפילו בזרם הרגיל. תתפלא באיזו מהירות היא מתפוצצת.

אגב, מיד לאחר לאחר שהיא תתפוצץ הדמו ייגמר, אז לא הפסדת יותר מדי עקב ההיתקעות (מלבד סרטון של קטעים מהמשחק)

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת נינטנדו

#436   פורסם: 26.05, 16:49

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
רונן מה הPSN שלך?
RonenY

lidorit
ציטוט:
כבר עכשיו לדעתי Dead Space עשה יותר כדי לחדש את הז'אנר, ו-RE5 אפילו בקושי מוגדר אימה. ה"חידוש" היחיד של RE5 הוא בשיתוף הפעולה, כך אני מתרשם בינתיים.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

Prophet of truth

#437   פורסם: 26.05, 16:52

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
כל מה שיש במשחק זה להגיע למקום המסומן במפה, להרוג את כל הסובבים (או רק את חלקם, מה שעושה לך את זה), והכל באותה צורה ודרך לאורך כל המשחק.
אני לא יודע אם אנשים שמים לב למה שגיא עושה, אבל במקום לענות לטיעון שהוא לא יכל לסתור ולהגיד שהוא טועה הוא מנסה להסית את השאלה לכיוון שלא קשור לכלום ולמעשה לא מראה על כלום מלבד העובדה שאתה יכל להרוג פחות אנשים במשימה כאשר למעשה במקום להרוג 500 איש אתה תהרוג רק 450.
אני לא יודע אם הצלחת להבין מה כתבתי: אבל כתבתי שאתה לא מגיע למקום המסומן במפה. לא הורג את כל הסובבים. ולא עושה את זה באותה צורה ובאותה דרך.
למעשה הבאתי דוגמא שבה אתה הורג דמות אחת בלבד ומתחמק מכל האחרות, לא הולך למקום המסומן במפה אלא מקיף את האזור ומחפש אלטרנטיבה אחרת, ועושה את זה בצורה שונה ממה שעשית בדרך כלל (לא היה עוד בוס שהרגתי בזריקה לאורך כל המשחק).
אם היית טורח לשחק ביותר משליש משחק, לשחק על רמה בינונית ומעלה, ולראות שאתה צריך לקרוא את האינטל בשביל לשרוד - אולי היית מבין את זה גם.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני בספק אם שיחקת בקראקדאון. מאחר ומדובר בקונסולה של אח שלך, כנראה הוא זה ששיחק במשחק ואתה לקחת דברים ספציפיים והשלמת את השאר, כי פשוט - אין לך מושג קלוש במשחק.
נדב בעצמו אומר לך, קראקדאון הוא משחק של כלום, הוא בעצמו בילה את כל המשחק בדילוג על הגגות ובניסיון לראות כמה גבוה הוא יכל לקפוץ. לשם זה הוא חשב בתחילה שהוא רכש את המשחק? אני בספק. אז הוא הוציא מקסימום ממצב נורא עגום, כל הכבוד לנדב. אבל הוא עשה אותו הדבר גם בAssassin creed כאשר למרות הזוועה הצליח לסיים את המשחק ולחרוש את רובו. זה רק מראה שלבחור יש עצבי ברזל ולי אישית אין סבלנות לזבל.
אני מבין. אז אחרי שהראנו במפורש וחד משמאית באמצעות השוואת gamerscore שכל מה שעשית עד עכשיו זה לחרטט את כולם כאן (אפילו הstats שלך מראים שלא מצאת עדיין את כל האזורים באי השני), בעוד אני סיימתי את המשחק מההתחלה ועד הסוף - אז אתה מטיל ספק במה שאני אומר וממציא דברים כאילו אח שלי שיחק במשחק? אותו דבר אפשר להגיד על הקונסולה של אח שלך, לא?
אבל בניגוד אליך, אני הייתי ענייני והתייחסתי למשחק. אתה לא מסוגל להיות ענייני ולכן אתה תוקף את הבנאדם וטוען שהוא לא שיחק במשחק.

אח שלי לא נגע במשחק עד היום. הוא רק ראה אותי משחק קצת ואפילו לא טרח להתחיל את המשחק בעצמו (קיבלנו אותו באותה תקופה שהוא חרש על היילו 3). כל אציבמנט שאתה רואה במשחק (כולל הקפיצה מהagency tower) הוא נטו שלי.
גם אני ביליתי בקפיצה על גגות לאיסוף Orbs כמו נדב, ואני מרחק של פחות מ-50 Orbs בשביל למצוא את כולם. אבל את זה עשיתי כי זה פשוט אחד הדברים הכי כיפים שיצא לי לעשות על הקונסולה, ונדב וכל אחד אחר ששיחק במשחק אמר לך בדיוק את אותו הדבר - בדיוק כמו שכיף לשחק במולטיפלייר של COD4 למרות שזה לא מקדם את העלילה לשום מקום. זו אשמתנו שיש במשחק אלמנט כל כך ממכר שפשוט יותר טוב ממשחקים שלמים אחרים?

באססין קריד לא הצלחתי למשוך את עצמי לעבור את האזור השלישי, אז כנראה שיש משהו יותר מושך בקראקדאון. עדיין הייתי ממליץ לרוב האנשים קודם על GTA4, ואולי גם על Saints Row 1/2. אבל קראקדאון הוא משחק שהייתי ממליץ עליו לכל מי שרוצה פלטפורמר-פעולה שבאמת כיף לשחק בו.
ואגב, עם כל עצבי הברזל של נדב הוא לא הצליח להתמיד עם KOTOR, וגם למאס אפקס הוא הצליח לחזור רק אחרי הפסקה מאד ארוכה. האם זה באמת מראה על עצבי ברזל, או אולי פשוט על זה שיש לשניכם טעם שונה במשחקים?

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
ביניהם? זה לא ביניהם, זה רק. כל אתר גדול אחר קטל את המשחק בין אם זה Gamespot, IGN, Gamespy ועוד.
וחצי מ-75 זה 37 לערך. לקראקדאון יש 18 ביקורות של 90+. זה חצי? אתה בכוח מנסה לסלף את האמת. ואינפיימוס יש כבר 18 ביקורות של 90+ עם פחות ממחצית הסיקורים (רק 35).
כנראה שאתה לא מבין מה כתבתי: לא כתבתי שחצי מהמבקרים של קראקדאון נתנו לו מעל 9 אלא שפשוט יש כמה מבקרים ממגזינים גדולים שנתנו לו מעל 9 (רבע אם אתה רוצה להיכנס לשברים).
אתה פשוט מערבב בין שני הדברים, כי במקביל תיקנתי את הטעות שלך כשכתבת ששני שליש מהמבקרים של אינפיימוס נתנו לו מעל 9 בעוד בפועל זה חצי. קצת מתמטיקה בסיסית עוד לא הרבה אף אחד.
אבל בזמן שאתה מבקר את מה שכתבתי ("סילוף" לא?), במקביל אתה טורח לציין שגיימספוט, גיימספי וIGN קטלו את קראקדאון - למרות שבפועל הם נתנו לו 8 ו-8 ו-7.8. אז ציון של 8 זו קטילה עכשיו? או שלקרוא לזה קטילה זה סילוף של דברים?

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה כנראה לא קורא הודעות אז אסביר לך את הסוגייה בפשטות שתבין בלי שתסלף דברים של אחר (מה שאתה נוהג לעשות כל הזמן ולכולם):
טענתי ש-4 נקודות הפרש בממוצע זה המון, לא מאמין? אני יכל להמליץ לך על ספרים טובים שיסבירו לך את המושגים.
הבנתי שאמרת ש-4 נקודות הפרש בממוצע ציונים זה המון, אבל מה המשמעות של זה בפועל? ה"המון" הזה הופך משחק ליותר טוב? וכמה?
האם היילו 3 הוא המון יותר טוב מרזיסטנס 1,2 בגלל הפרש הממוצע? האם COD4 המון יותר טוב מקילזון 2 בגלל הפרש הממוצע? האם גירס 1,2 המון יותר טובים מאנצרטד בגלל הפרש הממוצע? האם L4D וDS המון יותר טובים מRE5 בגלל הפרש הממוצע? האם NGS המון יותר טוב מDMC4 בגלל הפרש הממוצע? ובמקביל האם DMC4 המון יותר טוב מHS בגלל הפרש הממוצע?
אתה יכול לומר לי על מה ה"המון" הזה משפיע? ועד כמה?

אפשר גם לשאול את זה בתחומים אחרים: מה אתה יכול ללמוד על מישהו שסיים את התואר שלו עם ממוצע 83 לעומת מישהו שסיים את התואר עם ממוצע 87? מה אתה יכול ללמוד על סרט שמקבל 8.3 בIMDB לעומת סרט שמקבל 8.7? מה אתה יכול ללמוד על מצלמה שקיבלה ממוצע ביקורות של 8.7 בviewscore לעומת מצלמה שקיבלה 8.3?

חוץ מזה, בתשובה הקודמת חישבתי לך את השונות ועדיין לא ענית לי איזה דברים מדהימים אני אמור לגלות בעקבות זה. האר אותי בבקשה.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מעבר לכך, קראקדאון כמשחק הוא חתיכת צואה ללא קשר לממוצע שלו. הממוצע שלו ניתן מהמון סיבות שגרמו לו לטפס בניגוד לאיכותו האמיתית של המשחק. מדובר במשחק שיצא בתקופה סופר שחונה של ה-360, פשוט לא היה כלום לשחק ולכן הוא נמדד באור חיובי.
אבל את השטות הזו אפשר להגיד על כל משחק בלי שתהיה לזה אחיזה במציאות: קילזון 2 למשל, יצא בתקופה שחונה לPS3 לא?
ועזוב את קילזון 2. אינפיימוס יצא עכשיו אחרי בצורת של כמה חודשים במשחקים בלעדיים לPS3. האם זה מה שגורם לו לטפס בניגוד לאיכות האמיתית שלו?
אגב, בתקופה של קראקדאון יצאו גם GRAW2, לוסט פלאנט, NBA Street ומשחקים אחרים לX360. זה הרבה פחות שחון ממה שקיבלת בחודש האחרון.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני ממליץ לך לרכוש 360 ולשחק במשחק, אולי תגיע לתובנות ראליות יותר (לא שתודה בזה כמובן).
ומאחר ובניגוד אליך אני כבר חרשתי את המשחק, אני חושב שיהיה הכי הוגן להחזיר את אותה המצלה אליך, בתוספת ההמלצה שהפעם גם תשחק ברמת קושי קצת יותר מאתגרת ותטרח להתקדם במשחק כמו שאני כבר עשיתי.
אולי אני כבר אקנה PS3 במקום. כן, זה רעיון.

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
ברור שלו, כי אתה לא מגיע לפורום פס3 כדי לעורר ריבים ולעקוץ ולא לתרום דבר. כי אתה פשוט גיימר שמשחק בקונסולה של סוני, אה שיט - אתה לא.
האמת... אולי אתה צודק. עכשיו חזרתי לאחור בדיוק הזה וגיליתי שאכן אני זה שמתחיל עם כל העקיצות כאן ולא תורם לדבר. למעשה, לפני שרשמתי דברים כמו:
"קראקדאון הוא בדיחה אל מול אינפיימוס. אתה משווה חתיכת צואה לזהב טהור." לעומר או "אתה עוד תפשוט את הרגל בקצב הזה . נראה לי היית צריך ללכת על 360 כדי להרגיע את הקצב" לרונן אז כל הדיון הזה נשאר במסלול שלו ולא גלש להתייחסות לא רלוונטית שלך למשחקים אחרים שבהם בקושי נגעת והשוואה שלהם אל משחקים אחרים שבהם בכלל לא שיחקת.

אה רגע! נראה לי שהתבלבלתי! זה בעצם אתה שרשמת את הדברים האלו והתחלת עם כל הריבים האלו. מצחיק כמה שאתה ממהר להאשים אנשים אחרים במה שאתה התחלת (ואז פונה לתקוף אותם אישית במקום להתייחס קונקרטית לטענות שמוזכרות).

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#438   פורסם: 26.05, 17:09

RayZor
ציטוט:
צפה בהודעה
עם תשים לב רושמים לך שאתה יכול ללחוץ בDPAD למטה במשימה הזאת ולשלוח כזה סופת ברקים על האויבים וזה יכול לפוצץ את המשאית מהר...

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של הורביץ

נינג'ה בלגי

#439   פורסם: 26.05, 17:12

עכשיו קיבלתי את העותק שלי ואני מתחיל לשחק

לא תנצחו אותי,לא מנצחים אותי כל כך מהר

אני גר בצפון תל אביב, 95% מכבי, 3% ביטר, 2% חיפה ו1% הפועל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#440   פורסם: 26.05, 17:38

ציטוט:
אני לא יודע אם הצלחת להבין מה כתבתי: אבל כתבתי שאתה לא מגיע למקום המסומן במפה. לא הורג את כל הסובבים. ולא עושה את זה באותה צורה ובאותה דרך.
למעשה הבאתי דוגמא שבה אתה הורג דמות אחת בלבד ומתחמק מכל האחרות, לא הולך למקום המסומן במפה אלא מקיף את האזור ומחפש אלטרנטיבה אחרת, ועושה את זה בצורה שונה ממה שעשית בדרך כלל (לא היה עוד בוס שהרגתי בזריקה לאורך כל המשחק).
אם היית טורח לשחק ביותר משליש משחק, לשחק על רמה בינונית ומעלה, ולראות שאתה צריך לקרוא את האינטל בשביל לשרוד - אולי היית מבין את זה גם.
אתה מחשיב משחק המאפשר לך ללכת שמאלה בלחיצת מקש או ללכת ימינה בלחיצת מקש אחרת כמגוון. זה כבר מתחיל לעייף להסביר לפאנבויי שהשמש זורחת במזרח ולא יוצאת מבטן כדור הארץ.
את מה שהיה לי להגיד כבר אמרתי, אני לא מצליח להבין למה אתה משקר במצח נחושה, אבל שיהיה.

ציטוט:

אני מבין. אז אחרי שהראנו במפורש וחד משמאית באמצעות השוואת gamerscore שכל מה שעשית עד עכשיו זה לחרטט את כולם כאן (אפילו הstats שלך מראים שלא מצאת עדיין את כל האזורים באי השני), בעוד אני סיימתי את המשחק מההתחלה ועד הסוף - אז אתה מטיל ספק במה שאני אומר וממציא דברים כאילו אח שלי שיחק במשחק? אותו דבר אפשר להגיד על הקונסולה של אח שלך, לא?
איך בדיוק סתרת את העובדה שהרגתי את כל הבוסים באי השני מלבד הבוס?
אם אוכיח לך שכך עשיתי אקבל ממך את אינפיימוס?
אתה מודע לעובדה שכדי לקבל את שני האצ'יוומנטס הן על גילוי הבוסים והריגת הכנופייה צריך לגלות את הבוס אותו עדיין לא גיליתי?

ציטוט:
אבל בניגוד אליך, אני הייתי ענייני והתייחסתי למשחק. אתה לא מסוגל להיות ענייני ולכן אתה תוקף את הבנאדם וטוען שהוא לא שיחק במשחק.
באמת? אני היחיד שהתייחס למשחק, אתה ממציא לי תארים -"ללכת ימינה במקום ללכת שמאלה זה גיוון לא נורמאלי!", "להרוג 450 במקום 500 זה גיוון לא נורמאלי".

ציטוט:
אח שלי לא נגע במשחק עד היום. הוא רק ראה אותי משחק קצת ואפילו לא טרח להתחיל את המשחק בעצמו (קיבלנו אותו באותה תקופה שהוא חרש על היילו 3). כל אציבמנט שאתה רואה במשחק (כולל הקפיצה מהagency tower) הוא נטו שלי.
אני בספק.

ציטוט:
הבנתי שאמרת ש-4 נקודות הפרש בממוצע ציונים זה המון, אבל מה המשמעות של זה בפועל? ה"המון" הזה הופך משחק ליותר טוב? וכמה?
האם היילו 3 הוא המון יותר טוב מרזיסטנס 1,2 בגלל הפרש הממוצע? האם COD4 המון יותר טוב מקילזון 2 בגלל הפרש הממוצע? האם גירס 1,2 המון יותר טובים מאנצרטד בגלל הפרש הממוצע? האם L4D וDS המון יותר טובים מRE5 בגלל הפרש הממוצע? האם NGS המון יותר טוב מDMC4 בגלל הפרש הממוצע? ובמקביל האם DMC4 המון יותר טוב מHS בגלל הפרש הממוצע?
אתה יכול לומר לי על מה ה"המון" הזה משפיע? ועד כמה?

אפשר גם לשאול את זה בתחומים אחרים: מה אתה יכול ללמוד על מישהו שסיים את התואר שלו עם ממוצע 83 לעומת מישהו שסיים את התואר עם ממוצע 87? מה אתה יכול ללמוד על סרט שמקבל 8.3 בIMDB לעומת סרט שמקבל 8.7? מה אתה יכול ללמוד על מצלמה שקיבלה ממוצע ביקורות של 8.7 בviewscore לעומת מצלמה שקיבלה 8.3?

חוץ מזה, בתשובה הקודמת חישבתי לך את השונות ועדיין לא ענית לי איזה דברים מדהימים אני אמור לגלות בעקבות זה. האר אותי בבקשה.
שהוא יותר טוב ויותר מוצלח. למען האמת יש לא מעט מקומות עובדה שם לדוגמא מקבלים בוגרים עם ממוצע 85 ומעלה בלבד. אז זה עם הממוצע 83 פשוט לא יתקבל לראיון. אז כנראה שיש הבדל.
סתם דוגמא.

ובקשר להשוואת שרשמת: כן, כנראה שRE5 פחות טוב מDS ואני מבטיח לך שHS הרבה פחות טוב מDMC4. אם אתה מתעניין.

ציטוט:
אבל את השטות הזו אפשר להגיד על כל משחק בלי שתהיה לזה אחיזה במציאות: קילזון 2 למשל, יצא בתקופה שחונה לPS3 לא?
ועזוב את קילזון 2. אינפיימוס יצא עכשיו אחרי בצורת של כמה חודשים במשחקים בלעדיים לPS3. האם זה מה שגורם לו לטפס בניגוד לאיכות האמיתית שלו?
אגב, בתקופה של קראקדאון יצאו גם GRAW2, לוסט פלאנט, NBA Street ומשחקים אחרים לX360. זה הרבה פחות שחון ממה שקיבלת בחודש האחרון.
NBA Street? כאילו פאק, לי יש את NBA Street אני לא מאמין שאתה מחשיב את NBA Street כמשחק שמציין של-360 לא הייתה תקופה שחונה. אתה בטח אפילו לא יודע מה זה המשחק הזה.

GRAW 2 יצא אחרי קראקדאון. וגם מדובר במשחק מולטי פלטפורם.

נגיד וLost Planet הוא לא איזוטורי כמו שהוא.
גם עם שני משחקים שהיו זמינים לרכישה זה עלוב ונואש.

ציטוט:
ומאחר ובניגוד אליך אני כבר חרשתי את המשחק, אני חושב שיהיה הכי הוגן להחזיר את אותה המצלה אליך, בתוספת ההמלצה שהפעם גם תשחק ברמת קושי קצת יותר מאתגרת ותטרח להתקדם במשחק כמו שאני כבר עשיתי.
אולי אני כבר אקנה PS3 במקום. כן, זה רעיון.
השקעתי בו מספר עצום של שעות. אין לי כל כוונה לחזור לשעממון הזה, נתתי לו יותר מידי נסניונות. מה שאתה עשית מוטל בספק אם באמת עשית (סביר להניח שאח שלך עשה למרות שכנראה תגיד בסופו של דבר לבוא לפה ולהגיד שאתה עשית את זה, למרות שסביר להניח שגם את זה אמרת לו להגיד).

ציטוט:
האמת... אולי אתה צודק. עכשיו חזרתי לאחור בדיוק הזה וגיליתי שאכן אני זה שמתחיל עם כל העקיצות כאן ולא תורם לדבר. למעשה, לפני שרשמתי דברים כמו:
"קראקדאון הוא בדיחה אל מול אינפיימוס. אתה משווה חתיכת צואה לזהב טהור." לעומר או "אתה עוד תפשוט את הרגל בקצב הזה . נראה לי היית צריך ללכת על 360 כדי להרגיע את הקצב" לרונן אז כל הדיון הזה נשאר במסלול שלו ולא גלש להתייחסות לא רלוונטית שלך למשחקים אחרים שבהם בקושי נגעת והשוואה שלהם אל משחקים אחרים שבהם בכלל לא שיחקת.

אה רגע! נראה לי שהתבלבלתי! זה בעצם אתה שרשמת את הדברים האלו והתחלת עם כל הריבים האלו. מצחיק כמה שאתה ממהר להאשים אנשים אחרים במה שאתה התחלת (ואז פונה לתקוף אותם אישית במקום להתייחס קונקרטית לטענות שמוזכרות).
אני לא יודע אם אתה מודע, אבל זה פורום פס3, זה לא פורום - "גיא מגיע כדי לעורר ריבים ולהרוס דיונים". אני יעשה איתך עסק, אם אוכיח לך שאתה גולש שמעורר ריבים, גולש שמעולם לא תרם לפורום פה ורק עסוק כל היום בלהגיד לגולשים פה כמה הפס3 מחורבנת ורעה, אתה תעזוב סופית את הפורום הזה ותגאל אותנו מנוכחותך העוקצנית?

בערך מה שעשו לך בפורום אחר באתר רק בצורה יזומה.

דרך אגב, גם אם רשמתי הודעות עוקצניות כלפי ה-360, מה שאני עושה לא פעם, לפחות יש לי את הטקט לעשות זאת בפורום הנכון. אני לא אגיע לפורום 360 ואתווכח על פני עמודים או אעקוץ כמה ה-360 בעייתית. ומנגד אפתח דיונים הקשורים לכל פורום במקומם.

בכל מקרה זו הודעתי האחרונה בדבר קראקדאון מול אינפיימוס כי פשוט אמרתי את כל מה בסוגייה ואני פשוט עושה את מה שאמרתי שלא אעשה כמה עמודים אחורה.
בסופו של דבר אם אתה רוצה להמשיך לשקר לעצמך ולסובבים פה בפורום שיהיה לבריאות, אני רק מקווה שהם יראו מעבר לשקר ויילכו לשחק במשחק אמיתי וטוב כמו אינפיימוס.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#441   פורסם: 26.05, 17:53

יש מישהו שהזמין מ-VGP וכבר קיבל?

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#442   פורסם: 26.05, 18:09

death_119 אתה צודק ראיתי יותר מפעם אחת שגיא (gulmer) בא כדי להתווכח ולעקוץ בכוונה תחילה ולעקוץ את הPS3 ולהלל את הXBOX360 כמו פאנבוי,לא ראיתי פעם אחת שהוא אמר מילה טוב על הPS3 ועל משחקיה אפילו שמגיע לה.
לדעתי מקומו בפורום XBOX360 ולא בפורום PS3

נערך לאחרונה על ידי tomz25, 26.05 בשעה 18:15.

PS3 Trophies

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של danielhendel

משתמש רגוע

#443   פורסם: 26.05, 19:15

לא.. גם אני הזמנתי מvgp, אל תהיה בלחץ אוטוטו זה מגיע

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל פורום PS3

#444   פורסם: 26.05, 22:08

JohnoBoy
ציטוט:
צפה בהודעה
אני הזמנתי אבל עדיין לא קיבלתי אני מניח שעוד יום או יומיים אני אקבל
danielhendel
ציטוט:
צפה בהודעה
לא.. גם אני הזמנתי מvgp, אל תהיה בלחץ אוטוטו זה מגיע
כן אני מניח שזה יגיע כל הלחץ ירד על המשחק

tomz25
ציטוט:
צפה בהודעה
death_119 אתה צודק ראיתי יותר מפעם אחת שגיא (gulmer) בא כדי להתווכח ולעקוץ בכוונה תחילה ולעקוץ את הPS3 ולהלל את הXBOX360 כמו פאנבוי,לא ראיתי פעם אחת שהוא אמר מילה טוב על הPS3 ועל משחקיה אפילו שמגיע לה.
לדעתי מקומו בפורום XBOX360 ולא בפורום PS3
אני לא עם gulmer אבל מותר לו להביע את דעתו כאן ובשביל זה קיים הפורם ,אם הוא חושב כך זה לא אומר שזה נכון וכמו כן לגבייך, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל כמו לכל אדם כאן שיש לו זכות להגיד מה שעולה בדעתו.
אבל רק אודה לכם לא להגיע לשיחה לא נקיה ,אז אודה לכם אם תדברו בשפה נקיה

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#445   פורסם: 26.05, 22:27

Blue&Black
ציטוט:
צפה בהודעה
עם תשים לב רושמים לך שאתה יכול ללחוץ בDPAD למטה במשימה הזאת ולשלוח כזה סופת ברקים על האויבים וזה יכול לפוצץ את המשאית מהר...
חבר שלי אמר לי שיש כוח של סופת ברקים בסוף ולא הבנתי על מה הוא מדבר, פספסתי את זה, פעמיים!

Johnoboy
ציטוט:
לי זה תמיד לוקח 4 ימים, אלא אם כן יש חג באמצע.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל פורום PS3

#446   פורסם: 26.05, 22:31

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
חבר שלי אמר לי שיש כוח של סופת ברקים בסוף ולא הבנתי על מה הוא מדבר, פספסתי את זה, פעמיים!

לי זה תמיד לוקח 4 ימים, אלא אם כן יש חג באמצע.
אתה גר בנתב"ג במקרה?. 4 ימים אך זה כל כך מהר מגיע אלייך ...ממש מוזר לי זה תמיד לוקח שבוע

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#447   פורסם: 27.05, 03:16

The-Crush
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה גר בנתב"ג במקרה?.
בקנדה

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של dans192

נינג'ה בלגי

#448   פורסם: 27.05, 08:32

הזמנתי אתמול מPA את המשחק...ועכשיו אני רואה שהם שלחו את זה אליי כבר...איזה כיף ואיזה מהירות זה כנראה יגיע תוך פחות ושבוע

MY PS3 (PSN) ID: dans192
MGO ID: dans1923

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#449   פורסם: 27.05, 14:21

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מה הקשר בין AC לקראקדאון תגיד לי? AC משחק משעמם תחת, קראקדאון משחק אדיר. אתה יודע למה קניתי את קראקדאון? כי שחקתי בדמו שלו איזה 5 שעות אז החלטתי שאני רוצה את המשחק המלא.
Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מעבר לכך, קראקדאון כמשחק הוא חתיכת צואה ללא קשר לממוצע שלו. הממוצע שלו ניתן מהמון סיבות שגרמו לו לטפס בניגוד לאיכותו האמיתית של המשחק. מדובר במשחק שיצא בתקופה סופר שחונה של ה-360, פשוט לא היה כלום לשחק ולכן הוא נמדד באור חיובי. מדובר גם במשחק שיצא בתקופה שלפני GTA 4 כך שלא היה מתחרה ראוי באמת באותו דור (וsaint row זה לא מתחרה ראוי) להשוות אותו מולו. משיצא GTA 4 קראקדאון לא היה מקבל אפילו 70. אינפיימוס הוא עשר אם לא יותר דרגות מעל קראקדאון. וכן, קראקדאון הוא חתיכת משחק צואה, זה פשוט משחק שאין בו כלום, נאדה, גורנישט. ואתה בעצמך בורח מהמציאות. אני ממליץ לך לרכוש 360 ולשחק במשחק, אולי תגיע לתובנות ראליות יותר (לא שתודה בזה כמובן).
קראקדאון משחק אדיר שכל מבקר שדבר אי פעם בפודקאסט עליו ספר כמה הוא טחן אותו עוד ועוד אחרי שהוא סיים אותו וכמה הוא נתן לו ציון נמוך מדי. אתה כזה זיין שכל, כל משחק שלא אהבת הוא ישר זבל צואתי ומה שכן אהבת הוא יצירת אומנות. או במילים אחרות, משחק 360 = צואה, משחק פס3 = גאונות יצירתית.
בנתיים נהנתי מקראקדאון הרבה יותר מאשר מאנפמס, זה אומר שאנפמס משחק צואה?
ולמקרה שלא שמת לב, יש לו 26 ביקורות של מעל 90.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 27.05 בשעה 14:23.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#450   פורסם: 27.05, 14:55

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
בנתיים נהנתי מקראקדאון הרבה יותר מאשר מאנפמס, זה אומר שאנפמס משחק צואה?
קיבלת כבר את inFAMOUS?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד
1  2  3  8  9  10  11  12  15  27  28  29

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא