InFAMOUS - הדיון הראשי! - Page 8 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: InFAMOUS - הדיון הראשי!
1  2  3  8  9  10  11  12  15  27  28  29
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 5 (4 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
Blue&Black, danielhendel, omerkot, tomer_gv
מחבר הודעה

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -

#211   פורסם: 14.05, 03:14

נו, אז אתה אומר לי "שמעתי דיעות שRE4 היה טוב יותר" ועכשיו אתה שומע מלאסקין וממני שRE5 טוב יותר מ4. כלומר שכנראה שהם ברמה מאוד קרובה, או במילים אחרות RE5 הוא משחק חובה.
כן, יש לך שותפה לאורך כל המשחק, אבל לי לפחות זה לא פגע בחוויה של RE.

בנושא הדמיון, ההתחלה מאוד דומה עם הקטע בכפר והכל, אבל המשחק הולך למקומות שממש לא היית צופה והאמת שהאקטים האחרונים בכלל מזכירים את RE1 יותר מאשר את RE4 ובאקט 3 יש אזור שהזכיר לי את זלדה WW בגיימפליי (מפתיע אה?).

אז אל תחשוב שאתה מכיר את כל הקלפים של RE5 כי ראית שהוא מתחיל בכפר כמו RE4, הוא משחק מצויין שעומד בפני עצמו, מצליח להפתיע ובכלליות הוא לדעתי הRE הכי טוב בסדרה.

בו נגיד שאני בספק אם משהו יגיד שהוא לא בקרם של הסדרה הזאת ואם אתה אוהב את סדרת RE, איך אפשר לוותר עליו? ביחוד כשאתה קונה כל משחק מירוץ מופלץ בהסטוריה ודווקא עליו אתה לא משיל את הכסף.

עכשיו אל תרגיז אותי לפני שאני מתחיל לשגע אותך עם פרדוקס המצפן של אבודים.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 14.05 בשעה 03:17.

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#212   פורסם: 14.05, 03:52

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
צריך להבין את ההקשר. הוא אולי אחד הכי טובים בדור הזה, אבל זה לא רלוונטי לי כשהושם בו דגש לשיתוף פעולה און-ליין. למרות שאוהבים לחשוב שאני פאנבוי עיוור, אני לא אלך כמו זומבי אחר המשחק הזה, רק בגלל שהוא נושא את השם של RE. נו, אמרתי לך שאתה פאנבוי יותר ממני, אז אם רצית הסבר...

ונדב, אולי אין לי אותו, אבל לידור שסיים אותו, וכמובן את RE4, טוען ש-RE4 טוב יותר. ונדמה לי שזו לא פעם יחידה שאני שומע על דעה כזו. ולמה אני צריך שיהיה לי אותו כדי לדעת? מה, אני טועה שיש בו דגש לשיתוף פעולה, ושהשותפה הטיפשה שלך רודפת אחריך כמו זנב?
למען האמת - כן, אתה טועה.
השותפה יעילה מאוד, וגם נחמד שאתה יכול לשחק אותה אחרי שסיימת, ובכך לראות זווית מעט שונה במקומות מסויימים.
אגב, רונן, לא שיחקתי אפילו לשנייה אחת במולטיפלייר שלו... לפחות עדיין לא.
מתישהו ארצה לסיים אותו עם מישהו, אבל עוד לא יצא לי. ואני לא מרגיש את הצורך העז לעשות את זה.
יש לך שותפה לאורך כל המשחק, פחות או יותר. וזה שינוי מרענן לסדרה.

בכל אופן - ממש משונה לי שבגלל ששמעת כך וכך - אתה לא תקנה אותו.
בסה"כ - הביקורות עליו טובות יותר מ-80% מהמשחקים שקנית בדור הזה, ולמרות שאלו ביקורות וזה לא חייב להעיד על כמה *אתה* ספציפית תאהב אותו - זה עדיין מדד לאיכות.
והמשחק איכותי במיוחד.
יש לו יתרונות, כמו גם חסרונות... אבל אם אתה חובב RE (ואתה כזה) - הוא פשוט חובה.
בנוסף - העלילה פשוט מצויינת, וחשובה מאוד להמשך הסדרה. נכון - תוכל לקרוא על זה באינטרנט, אבל אתה יודע שזה לא אותו דבר.

פשוט מוזר לי שבגלל חסרונות כאלו ואחרות - אתה לא תקנה אותו, בעוד שהחסרונות של משחקים כמו MOTORSTORM מרובים וגדולים בהרבה משלו. ושלא נדבר על משחקי הווי שזכור לי שקנית.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#213   פורסם: 14.05, 14:52

מי שרצה והתעניין מהדמו,הנה ווידאו בשבילו: קצת משחקיות מהדמו.
http://www.youtube.com/watch?v=tn1WDH9eVbY

רום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של לורץ 2 הראשון

מנהל קהילת TW

#214   פורסם: 15.05, 13:39

לא יודע אם ראיתם (לא קראתי את הדיון), אבל IGN נתן ביקורת למשחק והציון הוא 92, נראה שיש למה לצפות!

Its not just a War,Its a Total War

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

#215   פורסם: 15.05, 14:15

כבר פירסמו את זה עמוד קודם,באמת יש למה לצפות משחק מדהים אני ממש לא יכול לחכות לדמו שבוע הבא!

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#216   פורסם: 15.05, 19:44

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
נו, אז אתה אומר לי "שמעתי דיעות שRE4 היה טוב יותר" ועכשיו אתה שומע מלאסקין וממני שRE5 טוב יותר מ4. כלומר שכנראה שהם ברמה מאוד קרובה, או במילים אחרות RE5 הוא משחק חובה.
RE5 לא יכול להיות ברמה קרובה ל-4. הוא צריך להיות הרבה יותר טוב כדי להרשים אותי. כנראה שאני פאנבוי שיודע לומר לא..

ציטוט:
בנושא הדמיון, ההתחלה מאוד דומה עם הקטע בכפר והכל, אבל המשחק הולך למקומות שממש לא היית צופה והאמת שהאקטים האחרונים בכלל מזכירים את RE1 יותר מאשר את RE4 ובאקט 3 יש אזור שהזכיר לי את זלדה WW בגיימפליי (מפתיע אה?).
אני לא מדבר על האזורים, או על הסצנות. הוא פשוט מרגיש RE4, רק עם זנב.

ציטוט:
אז אל תחשוב שאתה מכיר את כל הקלפים של RE5 כי ראית שהוא מתחיל בכפר כמו RE4, הוא משחק מצויין שעומד בפני עצמו, מצליח להפתיע ובכלליות הוא לדעתי הRE הכי טוב בסדרה.
נדב, אני לא חושב, אני קורא, בדיוק כמוך (ואח"כ רץ לנפנף בזה). רבים ששיחקו בשני המשחקים כתבו את זה, ומציק לי עניין שיתוף הפעולה, אני לא אוהב שמשחק נתלה באון-ליין, והוא תוכנן למעשה בשבילו, למרות שניתן גם לבד.

ציטוט:
עכשיו אל תרגיז אותי לפני שאני מתחיל לשגע אותך עם פרדוקס המצפן של אבודים.
מה, מה, מה?

Laskin
ציטוט:
בכל אופן - ממש משונה לי שבגלל ששמעת כך וכך - אתה לא תקנה אותו.
זו הייתה סתם דוגמה, ברור שאני לא מקבל החלטות על פי דעה של מישהו כזה או אחר, במיוחד כשהטעם שלו במשחקים שונה מאוד משלי (לידור בכבודו ובעצמו ). החלטתי לאחר כל מה שקראתי ושמעתי, והגעתי למסקנה שהוא לא מושך אותי.

ציטוט:
בסה"כ - הביקורות עליו טובות יותר מ-80% מהמשחקים שקנית בדור הזה
נכון, אבל קניתי אותם לפני שרכשתי את ה-PS3. עכשיו הסינון שלי הוא אחר. ומשחקים רבים שקניתי ל-PS3 קיבלו ממוצע ביקורות מרשים יותר (קניתי אותם גם כי מתאימים לי, לא רק בגלל הממוצע, כמובן).

יש סיכוי שעוד אקנה אותו, כשהמחיר ירד קצת...

Blue&Black
ציטוט:
כבר פירסמו את זה עמוד קודם,באמת יש למה לצפות משחק מדהים אני ממש לא יכול לחכות לדמו שבוע הבא!
יצא דמו בשבוע הבא?! ופה מדברים לי על RE5!!!

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 15.05 בשעה 19:47.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#217   פורסם: 15.05, 19:50

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
יצא דמו בשבוע הבא?! ופה מדברים לי על RE5!!!

ב-21, עוד שישה ימים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Blue&Black

שואף לשלמות

#218   פורסם: 15.05, 20:05

חח כן רונן,כבר מזמן הוכרז דמו של אינפיימוס ל21 למאי יש כבר מישהו שהצליח להוריד את הדמו בגלל פשלה של סוני שהעלתה את הדמו בטעות לאיזה 2 דקות לPSN ואז הורידה אותו אז הבנאדם פירסם את הדמו באיזה 3 חלקים,כנס ותבדוק ביוטיוב...

קרדיט לMmAsTuL על החתימה
DEATH! is in my Blood
PSN ID:sean3750

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pikko

מצליחן

#219   פורסם: 15.05, 20:59

לא ראיתי מישהו כותב הציון של game informer כאן אז הנה, נתנו למשחק 9/10 - "משחק החודש"...

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#220   פורסם: 15.05, 21:50

pikko
ציטוט:
צפה בהודעה
לא ראיתי מישהו כותב הציון של game informer כאן אז הנה, נתנו למשחק 9/10 - "משחק החודש"...
נהדר.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#221   פורסם: 15.05, 22:58

pikko
ציטוט:
צפה בהודעה
מן הסתם, סוני מאשרים כרגע רק לשחרר ציונים של 9 ומעלה
ד"א, למשהו יש מושג איפה הכי זול לקנות את אינפמוס?

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#222   פורסם: 15.05, 23:10

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ד"א, למשהו יש מושג איפה הכי זול לקנות את אינפמוס?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

han

נינג'ה בלגי

#223   פורסם: 16.05, 02:35

ברירת מחדל יש לי את הדמו של inFamous! ם::

היי כולם, מתברר שכל הרשומים לניוזלטר החינמי והדיי מעצבן של Sony מקבלים גם הטבות מעניינות.
חבר שלי שקיבל PRE-DEMO KEY, קיבל את הדמו בעצם כשבוע + יום לפניי השחרור הרשמי, והוא נתן לי שייר D::
ההורדה עכשיו סיימה (3:30 בבוקר) ושיחקתי במשחק כ-2 דקות כשאני גמור כאן.
יהיה לי סיקור רחב מחר.
רזמים לדברים שגיליתי:
1. NO FUCKIN ANTI-ALIASING
2. עיר גדולה מאוד, אבל רגע, מה הכפתורים?

אלו שני הדברים שהבחנתי בשתי הדקות ששיחקתי.
סיקור רחב מחר כשאסיים ת'דמו הזה ם:

Ultimate Gamer.
YEAH JOJO GET BACK JOJOJJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOSADD
כפרעליך פול D:

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TW

#224   פורסם: 16.05, 02:55

מה אתה רוצה בשביל שייר?D:

חזרה לראש העמוד

han

נינג'ה בלגי

#225   פורסם: 16.05, 12:22

אני לא יכול לעשות שייר, כי אני קיבלתי שייר בעצמי.
יאללה זזתי לשחק בדמו. ם:

Ultimate Gamer.
כפרעליך פול D:

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת TW

#226   פורסם: 16.05, 12:29

מה חבר שלך רוצה בשביל שייר..?

חזרה לראש העמוד

han

נינג'ה בלגי

#227   פורסם: 16.05, 13:09

חבר שלי בקושי נתן לי שייר, הוא נתן לי רק כי אני מכיר אותו וזה. לא נראה לי שהוא יעשה שייר המוני.
אוקיי סיימתי את הדמו, ודווקא יצאתי מחייך עם טעם של עוד. אכתוב פירוט רחב יותר עוד רגע.

Ultimate Gamer.
כפרעליך פול D:

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת TW

#228   פורסם: 16.05, 13:52

אני כמובן אתן לו משהו בתמורה, יש לו משתמש בפורום?
אם לא אז עזוב...

חזרה לראש העמוד

han

נינג'ה בלגי

#229   פורסם: 16.05, 14:11

אין לא משתמש.

Ultimate Gamer.
כפרעליך פול D:

חזרה לראש העמוד

han

נינג'ה בלגי

#230   פורסם: 16.05, 16:47

הדמו של inFamous

הדמו, שהיה אמור לצאת ב-21 (וכן, יצא ב-21) שוחרר "מוקדם" יותר לחלק ממשתמשיי PSN, בינהם כמה Newsletter clients או מזמינים מוקדמים של המשחק מגיימסטופ (כן?).
קיצר, הצלחתי לקבל Share לדמו מחבר, ובעצם לנסות את הדמו של המשחק הכי מצופה מצידי ל-PS3, בכך שאין לי מושג אם הוא בכלל הצלחה ומשהו באמת מטורף, או כישלון עצוב.

inFamous מתחיל את הדמו (וממשיך גם, האמת) בסגנון קומיקס כזה. לא שהבנתי כל כך את העלילה, אבל סוג של כוח כלשהו השתלט בעיר, והגיבור שלנו, Cole, קיבל כוחול על (כמו כאלו שזורקים אותם למיכל נוזלים רעילים ופתאום הם יוצאים עם כוחות). איכשהו, העיר נהרסת כמעט, ומוטל הסגר על העיר מצד הממשלה או משהו כזה. כמו כן, יש כל מיני אויבים במסיכות שמנצלים את המצב ועושים דברים רעים בעיר.

במשימה הראשונה בדמו, עלינו להציל רכבת עם מלא אנשים חפים מפשע שנעצרה בידי ה"רעים", שנקראים Reapers. מה ששמתי לב בהתחלה, אבל למרבה המזל, אפשר להתעלם, זה החוסר ב-AA (אנטי אליאסינג, אל תתנו לי להסביר את זה, פליז). למרבה הצער, אין תפריטים, והדמו מתחיל מיידית. הכפתורים קצת קשים ללמידה בהתחלה אחרי שמתרגלים לכפתורים עבור ז'אנר כלשהו (במצב הזה, TPS), אבל אחרי שקוראים ומשחקים ואז מתים ומנסים שוב, קולטים את הרעיון.

המתקפה הפשוטה, היא בעצם L1 שזה ה-Aim, ואז כל מיני כפתורים שייבצעו התקפות מעניינות.

אני חייב להודות, מדובר במשחק עם ההתקפות הכי מגניבות ומטורפות שראיתי. L1+R1 זה מתקפת ברק נורמלית, מכוונים את זה כמו רובה ב-Uncharted. מה ששמתי לב פה, שהמשחק מזכיר קצת את Uncharted בסגנון השליטה. במיוחד כאן, ניתן לטפס על קירות, והאמת, שצריך לטפס על כל מיני מקומות, קצת כמו אנצ'רטד.

נחזור למשימה, אנחנו מגיעים לרכבת, ואנחנו צריכים להסיע אותה עד למקום מבטחים (מזכיר קצת ספיידרמן 2, נכון?) רק שאין לרכבת חשמל, וכמובן שאנחנו ספקיי החשמל, ואנחנו צריכים לעמוד על הקרון הראשון בכדי לספק חשמל. בזמן זה, יבואו עוד אויבים, תצטרך להדליק מתגים כלשהם מתחת לפסים בכדי לגרום לרכבת להמשיך לנסוע, וגם להעיף מכוניות שהרעים שמו על הפסים בדרך.

בהקשר לעלילה? מתברר שיש איזושהי בוסית, מכיוון שאני לא התעמקתי בעלילה בזמן ששוחררו כל פעם פרטים על המשחק, לא הבנתי, ואני מניח שאני גם לא אבין בזמן הקרוב. אולי אתם תבינו.

האמת, לקראת ההתחלה במשחק הדעות שלי היו חלוקות למדיי. האם באמת המשחק יותר מלירות ברקים לכל מקום? האם יש באמת משהו ייחודי במשחק? או שכל ההייפ הזה הוא כדי לשפר משחק כושל לחלוטין?

האלמנט השני ששמתי לב אליו הוא העיר הגדולה (גדולה). העיר כאן באמת גדולה, ונראה שהשקיעו גם במלא מכוניות שנוסעות, רק שמה, אי-אפשר לגנוב אותן >: (כולנו התרגלנו ל-GTA).
כלי הרכב שאתה משתמש בו במשחק הוא בעצם, הרגליים שלך. האומנם בדמו הכל נמצא על אי אחד ולא כל כך גדול, אבל באמת נצטרך ללכת מרחקים בזמן שנצטרך לעבור מאי לאי?

המשחק עובד בסגנון של GTA עם משימות, שאנחנו פשוט הולכים למקום המשימה, מקבלים משימה לעשות משהו נגד הרעים ועושים אותו. לעומת זאת, לא נראה לי שיש מה לעשות בכלל בעיר הגדולה, לא רק בדמו, בכלל.

עוד משהו שהבחנתי בו, הוא שכאשר עושים משימה, יש לכם בעצם קארמה, שנראה לי שזה אם תושביי העיר מסתכלים עליכם כגיבורים או כרשעים. עוד משהו ששמתי לב אליו, שיש שני מצבים עבור Cole, להיות טוב, או רע. לא בדיוק הבנתי איך זה עובד, אבל פתאום, אחת המשימות היא בעצם עם כוחות רעים, בעצם ברק אדום ולא כחול. באחת המשימות (יש 3, זו הייתה המשימה האחרונה) הייתי צריך לפוצץ לחלוטין משאית של ה-Reapers, איך מפוצצים? (זה הרגע בו מסתיים הדמו, רגע באמת מטורף), מפוצצים את המשאית עם ברק. כמה שזה היה מגניב.

כמה מילות סיכום? inFamous הוא משחק (טוב, הדמו) כיף מאוד, מעביר את הזמן בסבבה במשימות האקשן, שאני מקווה שלאט לאט משתפרות ועושות אקשן מטורף עם עוד פיצוצים וברקים. כל פעם כשמסיימים משימה, מקבלים XP, גם על כל הריגה, ועם זה אפשר לקנות אחר-כך מתקפות. במידה וכמות המתקפות תהיה אסטרונומית, זה יהיה באמת משחק מטורף. אולי באמת אין כל כך הרבה מה לעשות חוץ מללכת למשימות, זה נכון. אבל באמת כיף לשחק במשחק.
האם אני אקנה אותו? ברור שכן, אבל זה תלוי. אם בארץ ב-24 למאי יהיה הבטא קי באחד האריזות, אני אקנה מיד. אם לא? נדחה את הקניה לטיול שלי ביפן הקיץ.

אה, והגרפיקה שלא הזכרתי. גרפיקה יפה ונעימה, ללא ירידות FPS, אבל אין כמעט AA.

זה הכל. מקווה שתהנו מהדמו כשיצא כמו שאני נהנתי לשחק בו. (דרך אגב, לצערי, דמו של איזה 20 דקות רק).

SHERMAN OUT.

Ultimate Gamer.
כפרעליך פול D:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#231   פורסם: 16.05, 17:42

han
ציטוט:
צפה בהודעה
המשחק עובד בסגנון של GTA עם משימות, שאנחנו פשוט הולכים למקום המשימה, מקבלים משימה לעשות משהו נגד הרעים ועושים אותו. לעומת זאת, לא נראה לי שיש מה לעשות בכלל בעיר הגדולה, לא רק בדמו, בכלל.SHERMAN OUT.
לשם הבהרה, במשחק יש 100 משימות צד בנפרד לסטורי, שמושפעות ממערכת הקארמה.

בכל מקרה, אחלה ביקורת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Joker

מנהל פורום PS3

#232   פורסם: 16.05, 18:48

למה לא קיבלתי גם?!

אחלה ביקורת דן.
לגבי הנסיעה מאי לאי ראיתי שאפשר להעזר ברכבת (לעמוד עליה).

נערך לאחרונה על ידי The Joker, 16.05 בשעה 19:23. סיבה: שיהיה דן >_>

1979 - 2008 Heath Ledger

חזרה לראש העמוד

han

נינג'ה בלגי

#233   פורסם: 16.05, 19:12

וואי, נזכרתי עכשיו!!!1
כשהיו לי את הכוחות הרעים (לא יודע אם היו לי בטובים, צריך לראות) היית יכול לעלות על הפסים ולנסוע עליהם. זה לא נסע כל הזמן, זה רק עשה סוג של דילוג ארוך כזה, כך שצריך לעלות על הפסים עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם.
דרך אגב, אומרים את זה האן, לא חן.
הכינוי האן, והשם שלי זה דן. D::::

Ultimate Gamer.
כפרעליך פול D:

חזרה לראש העמוד
פרסומת

HBK

מצליחן

#234   פורסם: 16.05, 19:13

בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3,בבבקשה שהPS3 תרד ל300$ בE3.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pikko

מצליחן

#235   פורסם: 16.05, 19:25

The Joker
ציטוט:
צפה בהודעה
למה לא קיבלתי גם?!

אחלה ביקורת חן.
לגבי הנסיעה מאי לאי ראיתי שאפשר להעזר ברכבת (לעמוד עליה).

קיבלת מה, הדמו?.. אם כן,זה תלוי מאיפה אתה מזמין - כלומר best buy(נותנים קוד לדמו לפני 21/5 )...

מאיפה הזמנת,אלדר?

חזרה לראש העמוד

han

נינג'ה בלגי

#236   פורסם: 16.05, 19:30

לאאא לאאאא, סוני חילקה קודים גם ל-PSN NEWSLETTERE CLIENTS שלה, לא חובה להזמין את המשחק. רק צריך להיות בר מזל או עם חבר בר מזל.

Ultimate Gamer.
כפרעליך פול D:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Joker

מנהל פורום PS3

#237   פורסם: 16.05, 19:42

טרם הזמנתי, אני מחכה לדמו.
התכוונתי שלא קיבלתי את הדמו מהניוזלטר של סוני..

1979 - 2008 Heath Ledger

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#238   פורסם: 16.05, 21:12

תודה, דן, על הרשמים.

ציטוט:
כלי הרכב שאתה משתמש בו במשחק הוא בעצם, הרגליים שלך. האומנם בדמו הכל נמצא על אי אחד ולא כל כך גדול, אבל באמת נצטרך ללכת מרחקים בזמן שנצטרך לעבור מאי לאי?
בביקורת ב-IGN הפריחו את החשש הזה כי בשלב מסוים תהיה לך יכולת לגלוש על פסים ויהיו עוד אמצעים שיעבירו אותך במהירות מנקודה לנקודה בעולם המשחק.

ציטוט:
אולי באמת אין כל כך הרבה מה לעשות חוץ מללכת למשימות, זה נכון. אבל באמת כיף לשחק במשחק.
אבל כך זה גם ב-GTA4.

וכל הכוח של הקונסולה, ולא ניתן להימנע מאליאסינג? מוזר לי.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של pikko

מצליחן

#239   פורסם: 17.05, 18:53

מצאתי אתר זה, כנראה שהם נותנים קוד לבטא גם אם מזמנים גרסת האספנים:
http://www.gamestation.co.uk/search....4SearchGo.y=14

מישהו כבר הזמין מהם,בעבר?