משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל פורום PS3

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
12.06, 21:50
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
רק איך היא עובדת, את זה צוות פס3 מIGN לא יודע לפי הפודקאסט E3 של IGN...
כך או כך, חבורת פאנבואים מטורפים שלא ניסו את המצלמה, דעתם שווה לדיעה של עדי בנושא. |
|
|
|
|
איך היא עובדת? מעולה, כי יש לי בעייה עם תרגיל מטלב של עיבוד אותות. בתור מומחה לעיבוד תמונה, אולי תוכל לעזור לי? כי זה ממש, אבל ממש מתחת לרמה של נטאל.
דרך אגב, איך אתה יודע אם כותב המאמר ניסה או לא ניסה את הנטאל? ולמה אתה סמוך שאתה המומחה מספר אחד בעולם לנושא ודעתו של אדם שניסה את המכשיר היא פיקציה?
לא יצא לי לקרוא את הכתבה המדוברת, אבל אני דיי בטוח שדיליי זה משהו שבן אדם מסוגל להבחין בו והשאר זה ניתוח פשטני על סמך הכיוון אותו הציגה מייקרוסופט בתערוכה.
דרך אגב, זה משהו שבחיים לא הבנתי. איך אתה יודע לקבוע שהדיליי של הנטאל הוא 150 מילי שנייה? כבן אדם אתה הרי לא מסוגל להבחין בדברים ברמת המילי בזמן, אז מאיפה הביטחון?
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 12.06 בשעה 21:58.
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
12.06, 22:49
|
|
בקיצור כמה זה ייעלה? 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
13.06, 00:28
|
|
|
כל הכבוד על ההשקעה !!!
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
13.06, 07:11
|
|
|
אהבתי את היתרון שניתן לשחק בחושך ולא צריך אור,אחד הבעיות בWII היא,במידה וקרני השמש פגעו בשלט,הוא התחיל לאבד את עצמו,ככה שפה ניתן יהיה לשחק גם אם השמש מולך.
אולם יש דבר שבכול זאת בWII לפי דעתי יותר מוצלח,האבזרים,הראו בסרטונים למשל בחורה נוהגת ברכב,לפי דעתי זה ניראה לא נוח להחזיק באוויר,מאשר להחזיק משהו יציב ביד,לכן זה היה פתרון טוב אולי להוציא גם איבזרים,אבל שיהיו זולים,הרי זה רק פלסטיק נטו,לא צריך עליו כפתורים.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
13.06, 10:53
|
|
|
yulianx |
 |
|
|
אהבתי את היתרון שניתן לשחק בחושך ולא צריך אור,אחד הבעיות בWII היא,במידה וקרני השמש פגעו בשלט,הוא התחיל לאבד את עצמו,ככה שפה ניתן יהיה לשחק גם אם השמש מולך.
אולם יש דבר שבכול זאת בWII לפי דעתי יותר מוצלח,האבזרים,הראו בסרטונים למשל בחורה נוהגת ברכב,לפי דעתי זה ניראה לא נוח להחזיק באוויר,מאשר להחזיק משהו יציב ביד,לכן זה היה פתרון טוב אולי להוציא גם איבזרים,אבל שיהיו זולים,הרי זה רק פלסטיק נטו,לא צריך עליו כפתורים. |
|
|
|
|
אם זה רק פלסטיק נטו אתה לא חושב שכבר עדיף למצוא משהו עגול בבית?
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
13.06, 12:02
|
|
|
QuoteMan |
 |
|
|
נשבע שאתם יצורים
יש לי XBOX וגם PS למה נראה לכם שאני לא רוצה שהנאטאל יצליח? איזה ילדים באמת.
אני קטן? בטח עוד אחד בן 14 שמשחק אותה בן 20
אומר לך מה הקטע של הנאטאל ואתהמביא אותה בתוגובת של פאן בוי
וזה לא חלב זה השפיך של אמא שלך |
|
|
|
|
יש כמה עובדות מאוד בסיסיות באנטומיה של אישה שאתה כנראה לא יודע...
אני מניח שאתה באמת ילד בן 11... תתבגר לאט חמוד, אין צורך לנבל את הפה ככה. 
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
13.06, 12:05
|
|
|
נכון,אבל אני לא בטוח שתהיה תחושה מציאותית אם משהו עגול,אני חושב שאם כבר למשל בפורזה 3 ניתנת האפשרות לראות את פנים הרכב,זה היה הרבה יותר מציאותי ומעניין אם באמת ניקח הגה בידיים,אבל מה בדבר משחקים אחרים למשל פעולה? לא ניראה לי זה יהיה כיף גדול להחזיק את הידיים באוויר,כאילו אנחנו מחזיקים רובה,גם לפי דעתי זה יהיה יותר מעייף להחזיק סתם ידיים באוויר כאשר אין משהו שמחזיר גם משקל נגדי,לפחות זאת דעתי.
לפי דעתי מה שציגו עם הילד מילו יכול להיות מאוד שימושי גם בתחום הלימודי,למשל מורה פרטי,כמובן שזה ידרוש פיתוח ובחינה שלו,אבל זה בהחלט יכול להיות משהו בעתיד.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
13.06, 12:18
|
|
|
אתה צודק!
זה ממש בוגר ומתאים לבני 20+ לקרוא לחלב שפיך של אישה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
13.06, 12:32
|
|
|
חבר'ה, בואו ננסה לשמור על שפה יפה יותר בדיון, אנחנו לא רוצים ליצור צלקות אצל הילדים שגולשים בפורום.
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
13.06, 12:48
|
|
|
Wan7ed |
 |
|
|
יש כמה עובדות מאוד בסיסיות באנטומיה של אישה שאתה כנראה לא יודע...
אני מניח שאתה באמת ילד בן 11... תתבגר לאט חמוד, אין צורך לנבל את הפה ככה.  |
|
|
|
|
וואי וואי איזה ילד כאפות אני מת
"אין צורך לנבל את הפה" וואי בא לי למות איזה כאפות
אתה מהאלה בלי חברים שמשחקים WOW כל היום נכון?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
13.06, 12:56
|
|
|
QuoteMan |
 |
|
|
אתה מהאלה בלי חברים שמשחקים WOW כל היום נכון? |
|
|
|
|
תן לי להפנות אותך לחוקי הפורום:
|
 |
|
|
3. נא הימנעו מתוקפנות במהלך ויכוח. אם יש לכם ספק לגבי האופן שבו הצד השני עלול להבין את דבריכם, אז אפילו קראו כמה פעמים את הודעותיכם לפני שתאשרו אותם, כדי להימנע מאי הבנות. כמו כן פגיעה אישית בחבר באתר אסורה ותגרור הרחקה מהפורום. |
|
|
|
|
בואו ננסה לשמור פה על דיון טוב ונקי מעלבונות.
|
בעלים לשעבר של Xbox 360

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
13.06, 13:28
|
|
|
נו מה? לא הגיע הזמן לתת לכל ילדי ה-Wii המתוסכלים באן? נשבר מהם הזין כבר.
נערך לאחרונה על ידי TheHunter88, 13.06 בשעה 13:35.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
13.06, 13:49
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
איך היא עובדת? מעולה, כי יש לי בעייה עם תרגיל מטלב של עיבוד אותות. בתור מומחה לעיבוד תמונה, אולי תוכל לעזור לי? כי זה ממש, אבל ממש מתחת לרמה של נטאל.
דרך אגב, איך אתה יודע אם כותב המאמר ניסה או לא ניסה את הנטאל? ולמה אתה סמוך שאתה המומחה מספר אחד בעולם לנושא ודעתו של אדם שניסה את המכשיר היא פיקציה?
לא יצא לי לקרוא את הכתבה המדוברת, אבל אני דיי בטוח שדיליי זה משהו שבן אדם מסוגל להבחין בו והשאר זה ניתוח פשטני על סמך הכיוון אותו הציגה מייקרוסופט בתערוכה. |
|
|
|
|
דודי, שוב אתה מתנהג כמו אדיוט?
שמעתי את צוות E3 מדברים בפודקאסט של E3, לפי אותו פודקאסט הם לא שחקו בנטאל. לעומת זאת הכתב שכן שחק בנטאל בIGN כתב בדיוק באותה כתבה את זה:
"Microsoft's Project Natal
Erik Brudvig, IGN Xbox 360 Executive Editor: Nintendo brought in a new audience with its Wii motion controls. Sony quickly followed and abandoned the concept with the Sixaxis controller, before coming back for a second round. Microsoft, as it has traditionally done, came late to the party with its own version that drastically improves on everything currently out there. Instead of waving a piece of plastic around, Project Natal allows you to play games without any controller at all. This is its great strength and the reason it will be the best way to experience motion controls on the market when it finally launches.
This camera is much more than a simple EyeToy. Let's run down a few of the Project Natal features Microsoft showed off at its E3 press conference. First, Natal can track your motion in 3D and map your movements directly to the player on screen. This means that anything you can do on Wii, Natal can do better and more realistically. A fitness game can be made without a cumbersome balance board. A sports game can be made without the opportunity to whip your controller into your expensive television set. You can play a skateboarding game without an extra peripheral to buy.
Natal also offers voice and face recognition. Your Xbox 360 will be able to sign you in to Xbox Live as soon as you step in front of Natal. You can pause and start Netflix movies just by talking. The whole family can play a trivia game without controllers and Natal will recognize who is answering automatically. Games can listen to you, see you and respond to your emotions, as we saw with Peter Molyneux and Lionhead's pet project Milo."
Microsoft pitched Natal to the world as a means of breaking down the frightening barriers that a complex controller offers. While that might be true, the real excitement of this technology is the way it can offer a portal into videogame worlds. Simple casual friendly games will surely exist, but forward thinking talented game studios are surely hard at work already at bringing new levels of immersion to more hardcore games.
Natal might be the last peripheral you ever have to buy. And since you don't need to hold anything extra in your hands to use it (like you do with Sony's wands and Nintendo's Wii Remote), Natal is the only motion control option that can be integrated into traditional games for added immersion. You can use Natal and a normal Xbox 360 controller in conjunction. We posted an article on this the other day, called The Benefits of Natal where we explored ways Natal could do just that. Perhaps Mass Effect 3 could read your expressions and automatically choose your conversation arcs based on your reactions to what is happening on screen. Or maybe a Forza game could allow you to check blind spots just by slightly turning your head. Natal could even project your motions onto a stage in Guitar Hero or Rock Band so that your antics are mirrored.
Nintendo laid the groundwork with the Wii Remote, but the waggle-fest we've all experienced has shown that something with more power and fidelity is needed to take the next truly immersive step in gaming. That is what Project Natal offers.
וזהו, כאן נגמרת החוות דעת של אחד משלושה אנשים בIGN ששחקו בנטאל, היחיד מהם שכתב משהו בכתבה הזאת.
הציטוט שרונן הביא נכתב על הידי רופר, הראש מערכת פס3 שלהם שלא שחק בנטאל.
|
Death_119 |
 |
|
|
דרך אגב, זה משהו שבחיים לא הבנתי. איך אתה יודע לקבוע שהדיליי של הנטאל הוא 150 מילי שנייה? כבן אדם אתה הרי לא מסוגל להבחין בדברים ברמת המילי בזמן, אז מאיפה הביטחון? |
|
|
|
|
אתה לא רואה מה הולך על המסך? רואים שזה בסביבות ה150 מילי שניות. אולי זה 180, אולי זה 130, אבל זאת הסביבה. כנראה שאתה לא משחק משחקים אונליין בPC אם אתה לא יודע להבחין בזה.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 13.06 בשעה 14:32.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
13.06, 14:05
|
|
|
|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
13.06, 18:24
|
|
|
זה לכל מישחק?(כולל pure,gta וכאלה)
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
13.06, 18:30
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
דודי, שוב אתה מתנהג כמו אדיוט?
שמעתי את צוות E3 מדברים בפודקאסט של E3, לפי אותו פודקאסט הם לא שחקו בנטאל. לעומת זאת הכתב שכן שחק בנטאל בIGN כתב בדיוק באותה כתבה את זה:
"Microsoft's Project Natal
Erik Brudvig, IGN Xbox 360 Executive Editor: Nintendo brought in a new audience with its Wii motion controls. Sony quickly followed and abandoned the concept with the Sixaxis controller, before coming back for a second round. Microsoft, as it has traditionally done, came late to the party with its own version that drastically improves on everything currently out there. Instead of waving a piece of plastic around, Project Natal allows you to play games without any controller at all. This is its great strength and the reason it will be the best way to experience motion controls on the market when it finally launches.
This camera is much more than a simple EyeToy. Let's run down a few of the Project Natal features Microsoft showed off at its E3 press conference. First, Natal can track your motion in 3D and map your movements directly to the player on screen. This means that anything you can do on Wii, Natal can do better and more realistically. A fitness game can be made without a cumbersome balance board. A sports game can be made without the opportunity to whip your controller into your expensive television set. You can play a skateboarding game without an extra peripheral to buy.
Natal also offers voice and face recognition. Your Xbox 360 will be able to sign you in to Xbox Live as soon as you step in front of Natal. You can pause and start Netflix movies just by talking. The whole family can play a trivia game without controllers and Natal will recognize who is answering automatically. Games can listen to you, see you and respond to your emotions, as we saw with Peter Molyneux and Lionhead's pet project Milo."
Microsoft pitched Natal to the world as a means of breaking down the frightening barriers that a complex controller offers. While that might be true, the real excitement of this technology is the way it can offer a portal into videogame worlds. Simple casual friendly games will surely exist, but forward thinking talented game studios are surely hard at work already at bringing new levels of immersion to more hardcore games.
Natal might be the last peripheral you ever have to buy. And since you don't need to hold anything extra in your hands to use it (like you do with Sony's wands and Nintendo's Wii Remote), Natal is the only motion control option that can be integrated into traditional games for added immersion. You can use Natal and a normal Xbox 360 controller in conjunction. We posted an article on this the other day, called The Benefits of Natal where we explored ways Natal could do just that. Perhaps Mass Effect 3 could read your expressions and automatically choose your conversation arcs based on your reactions to what is happening on screen. Or maybe a Forza game could allow you to check blind spots just by slightly turning your head. Natal could even project your motions onto a stage in Guitar Hero or Rock Band so that your antics are mirrored.
Nintendo laid the groundwork with the Wii Remote, but the waggle-fest we've all experienced has shown that something with more power and fidelity is needed to take the next truly immersive step in gaming. That is what Project Natal offers.
וזהו, כאן נגמרת החוות דעת של אחד משלושה אנשים בIGN ששחקו בנטאל, היחיד מהם שכתב משהו בכתבה הזאת.
הציטוט שרונן הביא נכתב על הידי רופר, הראש מערכת פס3 שלהם שלא שחק בנטאל.
אתה לא רואה מה הולך על המסך? רואים שזה בסביבות ה150 מילי שניות. אולי זה 180, אולי זה 130, אבל זאת הסביבה. כנראה שאתה לא משחק משחקים אונליין בPC אם אתה לא יודע להבחין בזה. |
|
|
|
|
איפה כתוב בכל הקטע הארוך שהבאת שהכתב המדובר לא שיחק בנטאל?
דרך אגב, עדיין לא ענית לי לשאלה, אתה יכל לפתור לי את התרגיל? זה לא משהו מסובך. מדובר אפילו במשהו שקשור מעט לעיבוד תמונה במעט כי מתעסקים פה בהתמרות פורייה בזמן בדיד של דו ממד. אתה לוקח תמונה דו ממדית שעברה בערוץ מסויים ואתה מקבל את התגובה להלם שלה. הופכים אותה לאין סופית מלאכותית כי המטלב כידוע היא תוכנה נומרית מאוד סופית. הם נתנו לי פה לעשות כל מיני משחקים כגון לה]וך אותה לאות pair ואז גם לטור פורייה ובסוף למצוא את התמונה המקורית שעברה בתגובה להלם שקיבלתי את התוצאה שלה.
אז בתור המומחה הטכני לנטל, אתה יכל לעזור לי עם זה? זה סתם המון עבודה שחורה שאין לי סבלנות אליה. אבל זה אמור להיות בדיחה עבור משהו שיודע כיצד הנטל עובדת בצד הטכני.
ועדיין לא הבנתי איך אתה מסוגל למדוד עם המוח שלך מילי שנייה. אתה רואה גם דברים בגודל אמפסטרם עם העיניים?
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 13.06 בשעה 18:57.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
13.06, 19:15
|
|
|
רונן יצחק |
 |
|
|
אין לי ספק של-Natal יש כמה יתרונות מגניבים, אך יש גם כמה חסרונות מהותיים להארדקור, נדמה לי, כמו הטענות הנשמעות שהטכנולוגיה סובלת מעיכוב מסוים ואינה מגיבה מהר כמו זו של נינטנדו או סוני, בנוסף לחיסרון ש-IGN טוענת.
[/url]. |
|
|
|
|
גולמר
הנה עוד מישהו שמסכים איתי של NATAL אכן יש DELAY גדול משל הסוני ושל נינטנדו
למרות שיש עוד זמן עד היציאה וכמו שהוא אמר באמת יש לזה כמה יתרונות מגניבים ואני כמעט בטוח שיתקנו את ה DELAY הזה
|
TheRealFakeDude
משחק במשחקים
UT3
TF2
L4D
insurgency הוא התשובה של insurgency team למשחקים של valve
כמובן , התשובה שלהם לא הייתה נכונה...

כינוי בסטים: TheRealFakeDude
כינוי במשחק: TheRealFakeDude
[IMG]http://up6.siz.co.il/up2/i0gzmfznmjye.png[/IMG]
ציטוט אהוב: "If games make you violent. Does Monopoly make you a millionaire?"
תחשבו על זה.... 
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
13.06, 20:01
|
|
|
דבר ראשון: הבא שיקלל יורחק. זה שאני לא פה לא נותן לכם אפשרות להתפרע.
דבר שני: הטכנולוגיה עובדת כבר ברמה שניתן ליצור להAPI ולפתח לה, ראינו כי מיקרוסופט חילקה ערכות פיתוח. שיפור הדילי (שבהחלט כרגע קיים) הוא משהו שלא קשור לעניין ויעשה כנראה עד יצאה המסחרית לשוק, וכמו שגם אמרתי מראש כנראה זה תכנות שיוכל לשפר את עצמו גם אחרי היציאה.
לא צריך להגרר להשוואות כאילו אין מחר.
וגם העובדה שלא צריך שלט ברוב המקרים לא אומרת שלא ניתן יהיה להוסיף שלט לדברים שכן צריך.
|
Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
13.06, 20:49
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
איפה כתוב בכל הקטע הארוך שהבאת שהכתב המדובר לא שיחק בנטאל?
דרך אגב, עדיין לא ענית לי לשאלה, אתה יכל לפתור לי את התרגיל? זה לא משהו מסובך. מדובר אפילו במשהו שקשור מעט לעיבוד תמונה במעט כי מתעסקים פה בהתמרות פורייה בזמן בדיד של דו ממד. אתה לוקח תמונה דו ממדית שעברה בערוץ מסויים ואתה מקבל את התגובה להלם שלה. הופכים אותה לאין סופית מלאכותית כי המטלב כידוע היא תוכנה נומרית מאוד סופית. הם נתנו לי פה לעשות כל מיני משחקים כגון לה]וך אותה לאות pair ואז גם לטור פורייה ובסוף למצוא את התמונה המקורית שעברה בתגובה להלם שקיבלתי את התוצאה שלה.
אז בתור המומחה הטכני לנטל, אתה יכל לעזור לי עם זה? זה סתם המון עבודה שחורה שאין לי סבלנות אליה. אבל זה אמור להיות בדיחה עבור משהו שיודע כיצד הנטל עובדת בצד הטכני.
ועדיין לא הבנתי איך אתה מסוגל למדוד עם המוח שלך מילי שנייה. אתה רואה גם דברים בגודל אמפסטרם עם העיניים? |
|
|
|
|
א' - כדי שאני אגיד לך שגלגל מניע רכב אני לא צריך לדעת לחשב את מקדם החיכוך שלו בזמן נסיעה על אספלט אז תפסיק בבקשה להתנהג כמו ילד קטן.
המצלמה תופסת אנפרא אדום, על פי האורך גל יודעת לחשב את הZ של כל פיקסל שהמצלמה תופסת. שם זה נגמר, אם אתה רוצה לשמוע על אלגוריטמיקה אז לך דבר עם משהו אחר כי אני לא הולך להתעסק בעיבוד תמונה.
ב' - מי שצטטתי כאן כן שחק בנטאל, רק שלושת החברים של צוות XBOX שחקו בנטאל בE3. אם אתה רוצה מקור, תשמע את פודקאסט E3 של IGN.
הציטוט שרונן הביא לעומת זאת, זה מהקטע שכתב רופר, העורך פס3 שלא שחק בנטאל. מאיפה הוא יודע אם הנטאל יכול או לא יכול להיות מספיק מדוייק בשביל מה שהשלט פס3 והWII עושה?
כלומר רק תסתכל מה רופר ידידך אומר:
One big thing that the Natal will never be able to do is pick up subtle hand movements, such as the twist of a wrist, like the PlayStation Motion Controller can (and Wii MotionPlus for that matter). For things like accurate use of swords or tennis rackets, this is a very necessary thing
אתה רוצה שאני אגבה את דברי? קודם שהוא יגבה את דבריו. בלי שהוא שחק בזה, בלי שיש לו ידע פנימי על הפרוייקט הוא טוען שהנאטל לעולם לא יוכל לתפוס תנועות סיבוב של מפרק היד בצורה מדוייקת. מאיפה הוא מביא את זה? ועוד אומר "לעולם לא", הנאטל בכלל שנה וחצי לשיחרור שלו, מה שאנחנו ראינו זה האלפא של האלפא של האב טיפוס שלו, מה הוא יודע איך הנאטל יהיה עוד שנה וחצי, ביחוד שהוא אפילו לא יודע איך הנאטל היום.
בכל מקרה, כל מה שאני אומר הוא שרופר שלף את זה מהתחת, הוא לא ראה מישהו מנסה לעשות תנועות עם הכף יד בנטאל, הוא לא שחק בנטאל בעצמו, אין לו גישה כדי לדעת בכלל מה הולך בנטאל עצמו ואחרי כל זה הנטאל אפילו לא חצי מוכן. או במילים אחרות, התחת של רופר והיד של רופר נפגשו בכדי לבצע שליפה.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 14.06 בשעה 00:14.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
13.06, 22:12
|
|
|
QuoteMan |
 |
|
|
נשבע שאתם יצורים
יש לי XBOX וגם PS למה נראה לכם שאני לא רוצה שהנאטאל יצליח? איזה ילדים באמת.
אני קטן? בטח עוד אחד בן 14 שמשחק אותה בן 20
אומר לך מה הקטע של הנאטאל ואתהמביא אותה בתוגובת של פאן בוי
וזה לא חלב זה השפיך של אמא שלך |
|
|
|
|
תיהיה בריא...
בקשר ל-NATAL, כל עוד זה לא יצא לדעתי אף אחד עדיין לא יכול להחליט עד כמה זה רגיש, אחרי הכל כל עוד זה לא יצא מייקורוספט יכולה לשפר את זה (גם אחרי שזה ייצא אבל ניחא)
|
Those who are dead are not dead ...They're just living my head
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
13.06, 22:33
|
|
|
 |
|
|
אתה מהאלה בלי חברים שמשחקים WOW כל היום נכון? |
|
|
|
|
רק ילד כאפות מסוגל לאתר ילד כאפות.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
13.06, 22:41
|
|
|
נו די! אם אתם לא מסוגלים לנהל דיון ענייני לא תגיבו פה יותר. כל תגובה שתמשיך את השטויות הללו תימחק וכותבה יורחק!
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
14.06, 00:31
|
|
|
 |
|
|
א' - כדי שאני אגיד לך שגלגל מניע רכב אני לא צריך לדעת לחשב את מקדם החיכוך שלו בזמן נסיעה על אספלט אז תפסיק בבקשה להתנהג כמו ילד קטן.
המצלמה תופסת אנפרא אדום, על פי האורך גל יודעת לחשב את הZ של כל פיקסל שהמצלמה תופסת. שם זה נגמר, אם אתה רוצה לשמוע על אלגוריטמיקה אז לך דבר עם משהו אחר כי אני לא הולך להתעסק בעיבוד תמונה. |
|
|
|
|
אז למה טענת שאתה מבין יותר מכתב בIGN? למה היהירות?
מה זאת אומרת המצלמה תופסת אינפרה אדום על פי אורך הגל היא יודעת לחשב? אני לא מצליח להבין. אני מניח שאורך הגל של האינפרה אדום הוא קבוע (מספיק שתקח מנסרה ותשבור את האור תוכל לראות צבעים באורכי גל שונים, אבל אורכי הגל שלהם למיטב ידיעתי לא ישתנו, זה משהו קבוע), אז למה שהוא יתקצר פתאום במגע עם היד שלך? אני לא מבין על מה אתה מדבר. אולי עומר יוכל להסביר לי, בכל זאת לא למדתי מכניקת קוונטים ואני מנסה להבין את מה שאתה כותב על סמך ניסויון אישי במעבדה של פיסיקה 2 באוניברסיטה.
ושאר המשפט אמור להגיד - "קולטת מרחק" בצורה פלצנית כאילו? שיחשבו שאתה בכל זאת יודע מה אתה מדבר מעבר לשהוצג? כי להגיד שהיא יודעת לקרוא מרחק זה אפילו משהו שאני יכלתי להגיד לך שהיא הציגה.
|
 |
|
|
ב' - מי שצטטתי כאן כן שחק בנטאל, רק שלושת החברים של צוות XBOX שחקו בנטאל בE3. אם אתה רוצה מקור, תשמע את פודקאסט E3 של IGN.
הציטוט שרונן הביא לעומת זאת, זה מהקטע שכתב רופר, העורך פס3 שלא שחק בנטאל. מאיפה הוא יודע אם הנטאל יכול או לא יכול להיות מספיק מדוייק בשביל מה שהשלט פס3 והWII עושה? |
|
|
|
|
מאיפה לך? כל הויכוח הזה נסוב סביב העובדה שאתה טוען שאתה יודע יותר טוב מבחור שהיה בE3 שטען שעשה את שעשה, אבל לא, אתה יודע טוב ממנו. מה הבעייה להקשיב לדעה של אחרים ולא לחשוב שרק מה שאתה חושב הוא נכון?
|
 |
|
|
כלומר רק תסתכל מה רופר ידידך אומר:
One big thing that the Natal will never be able to do is pick up subtle hand movements, such as the twist of a wrist, like the PlayStation Motion Controller can (and Wii MotionPlus for that matter). For things like accurate use of swords or tennis rackets, this is a very necessary thing
אתה רוצה שאני אגבה את דברי? קודם שהוא יגבה את דבריו. בלי שהוא שחק בזה, בלי שיש לו ידע פנימי על הפרוייקט הוא טוען שהנאטל לעולם לא יוכל לתפוס תנועות סיבוב של מפרק היד בצורה מדוייקת. מאיפה הוא מביא את זה? ועוד אומר "לעולם לא", הנאטל בכלל שנה וחצי לשיחרור שלו, מה שאנחנו ראינו זה האלפא של האלפא של האב טיפוס שלו, מה הוא יודע איך הנאטל יהיה עוד שנה וחצי, ביחוד שהוא אפילו לא יודע איך הנאטל היום. |
|
|
|
|
שאני אבין, אתה מנסה לספר לי שהוא מדבר שטויות ואתה מדבר דברי היגיוניים? לפני כמה הודעות סיפרת לכולנו שאתה המומחה מספר אחד בעולם למצלמה ואתה אפילו לא מסוגל לפתור תרגיל פשוט בעיבוד אותות. אולי באמת כדאי שתכתוב לו מכתב בו תביע את זעמך לגבי השקר שהוא מפיץ באינטרנט, תראה לאיפה זה ייתקדם.
|
 |
|
|
בכל מקרה, כל מה שאני אומר הוא שרופר שלף את זה מהתחת, הוא לא ראה מישהו מנסה לעשות תנועות עם הכף יד בנטאל, הוא לא שחק בנטאל בעצמו, אין לו גישה כדי לדעת בכלל מה הולך בנטאל עצמו ואחרי כל זה הנטאל אפילו לא חצי מוכן. או במילים אחרות, התחת של רופר והיד של רופר נפגשו בכדי לבצע שליפה. |
|
|
|
|
שוב אתה מסיק מסקנות ללא כל ביסוס. מה אתה מצפה שיגידו לך? יופי?
דרך אגב, אם אבדת את הכיוון מאיפה כל זה התחיל, זה התחיל מהעובדה שלא הסכמת לקבל דעה של משהו אחר, זה הכל. אני בסך הכל מנסה להראות לך שיש מגוון דעות בעולם ויכל להיות שאתה טועה, במיוחד אם אתה לא מסוגל להוכיח אחרת.
|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
14.06, 00:49
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אז למה טענת שאתה מבין יותר מכתב בIGN? למה היהירות?
מה זאת אומרת המצלמה תופסת אינפרה אדום על פי אורך הגל היא יודעת לחשב? אני לא מצליח להבין. אני מניח שאורך הגל של האינפרה אדום הוא קבוע (מספיק שתקח מנסרה ותשבור את האור תוכל לראות צבעים באורכי גל שונים, אבל אורכי הגל שלהם למיטב ידיעתי לא ישתנו, זה משהו קבוע), אז למה שהוא יתקצר פתאום במגע עם היד שלך? אני לא מבין על מה אתה מדבר. אולי עומר יוכל להסביר לי, בכל זאת לא למדתי מכניקת קוונטים ואני מנסה להבין את מה שאתה כותב על סמך ניסויון אישי במעבדה של פיסיקה 2 באוניברסיטה.
ושאר המשפט אמור להגיד - "קולטת מרחק" בצורה פלצנית כאילו? שיחשבו שאתה בכל זאת יודע מה אתה מדבר מעבר לשהוצג? כי להגיד שהיא יודעת לקרוא מרחק זה אפילו משהו שאני יכלתי להגיד לך שהיא הציגה.
מאיפה לך? כל הויכוח הזה נסוב סביב העובדה שאתה טוען שאתה יודע יותר טוב מבחור שהיה בE3 שטען שעשה את שעשה, אבל לא, אתה יודע טוב ממנו. מה הבעייה להקשיב לדעה של אחרים ולא לחשוב שרק מה שאתה חושב הוא נכון?
שאני אבין, אתה מנסה לספר לי שהוא מדבר שטויות ואתה מדבר דברי היגיוניים? לפני כמה הודעות סיפרת לכולנו שאתה המומחה מספר אחד בעולם למצלמה ואתה אפילו לא מסוגל לפתור תרגיל פשוט בעיבוד אותות. אולי באמת כדאי שתכתוב לו מכתב בו תביע את זעמך לגבי השקר שהוא מפיץ באינטרנט, תראה לאיפה זה ייתקדם.
שוב אתה מסיק מסקנות ללא כל ביסוס. מה אתה מצפה שיגידו לך? יופי?
דרך אגב, אם אבדת את הכיוון מאיפה כל זה התחיל, זה התחיל מהעובדה שלא הסכמת לקבל דעה של משהו אחר, זה הכל. אני בסך הכל מנסה להראות לך שיש מגוון דעות בעולם ויכל להיות שאתה טועה, במיוחד אם אתה לא מסוגל להוכיח אחרת. |
|
|
|
|
אתה נתפס לקטנות.. אפילו בהנחה שהבחור כן שיחק בNatal, וכרגע המערכת באמת לא מסוגלת לקלוט תנועות "קטנות" אז באמת מאיפה לו שלא ישפרו את החומרה/תוכנה וזה יפתר? מן הסתם אם הבנאדם הוא העורך של החלק של הPS3 בIGN אז דעתו תהיה מוטה לכיוון הPS.. אין מה לעשות..
מלקרוא את הוויכוח של שניכם אני חייב להגיד שהטיעונים של DrKeo יותר חזקים.
אתה באמת חושב שהכתב בIGN מבין את הטכנולוגיה לרמה שהוא יכול להגיד מה היא תוכל או לא תוכל לעשות עוד שנה וחצי? במיוחד במידה (אבל גם בלי האפשרות הזאת), שהוא בכלל לא התנסה איתה כיום.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
14.06, 00:51
|
|
|
DarkW |
 |
|
|
אתה נתפס לקטנות.. אפילו בהנחה שהבחור כן שיחק בNatal, וכרגע המערכת באמת לא מסוגלת לקלוט תנועות "קטנות" אז באמת מאיפה לו שלא ישפרו את החומרה/תוכנה וזה יפתר? מן הסתם אם הבנאדם הוא העורך של החלק של הPS3 בIGN אז דעתו תהיה מוטה לכיוון הPS.. אין מה לעשות..
מלקרוא את הוויכוח של שניכם אני חייב להגיד שהטיעונים של DrKeo יותר חזקים.
אתה באמת חושב שהכתב בIGN מבין את הטכנולוגיה לרמה שהוא יכול להגיד מה היא תוכל או לא תוכל לעשות עוד שנה וחצי? במיוחד במידה (אבל גם בלי האפשרות הזאת), שהוא בכלל לא התנסה איתה כיום. |
|
|
|
|
פספסת את הנקודה. אני סמוך ובטוח שהכתב בIGN מבין לא פחות טוב את הטכנולוגיה מנדב שאפילו לא יודע לעשות קונבולוציה.
אפילו לא נגעתי לדברים שאמר הכתב וזה אישית גם לא מעניין אותי. יותר התעניינתי לראות את נדב מבטל את דעתו של האחר וטוען לעלינותו בנושא שאין לו מושג קלוש מעבר לאדם הממוצע כמונו. זה הכל.
דרך אגב, זה מדהים לראות עד כמה אנשים פה לוקים בחוסר יכולת לקרוא את דעתו של האחר ולהבין משהו שנקרא - "הבנת הנקרא". פשוט מסמך אנושי מרתק.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 14.06 בשעה 00:55.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
14.06, 06:34
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אפילו לא נגעתי לדברים שאמר הכתב |
|
|
|
|
אני מקווה שלא "נגעת", זה היה עילה להטרדה...
בכל מקרה, באותה מידה שיש תוקף לדברים של הכתב יש תוקף גם למה שנדב אומר, זה שאתה מנסה כביכול לצדד בדברים של הכתב גם בלי לקרא אותם אומר דרשני.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
14.06, 10:33
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
פספסת את הנקודה. אני סמוך ובטוח שהכתב בIGN מבין לא פחות טוב את הטכנולוגיה מנדב שאפילו לא יודע לעשות קונבולוציה.
אפילו לא נגעתי לדברים שאמר הכתב וזה אישית גם לא מעניין אותי. יותר התעניינתי לראות את נדב מבטל את דעתו של האחר וטוען לעלינותו בנושא שאין לו מושג קלוש מעבר לאדם הממוצע כמונו. זה הכל.
דרך אגב, זה מדהים לראות עד כמה אנשים פה לוקים בחוסר יכולת לקרוא את דעתו של האחר ולהבין משהו שנקרא - "הבנת הנקרא". פשוט מסמך אנושי מרתק. |
|
|
|
|
דודי, תאמין לי שגם רופר שבמקרה הטוב יש לו תואר בספרות או עיתונאות לא יודע לחשב אורכי גל וקפיצות של גלי אנפרא אדום מדמויות אז מה אתה רוצה ממני?
השורה התחתונה היא כזאת, הוא כתב "אין מצב שהנטאל יתפוס תנועות יד קטנות ולכן היא לעולם לא תוכל לעשות מה שהשלט של סוני עושה" והמשפט הזה הוא בולשיט גמור. הוא לא יכול לתמוך בו, אתה לא יכול לתמוך בו ואפילו אם נגיד וזה היה נכון כרגע על הנאטל, מה הוא יודע בכלל מה הנאטל תוכל לעשות עוד שנה וחצי שהיא תצא. הרי לא רק שהתוכנה והSDK כנראה יתפתחו בהרבה אלה גם החומרה יכולה להשתפר (לדוגמה יש בנטאל מעבד מיוחד לעיבוד התמונה, אז אם יעלו את המהירות שעון של המעבד כי היצור יהיה זול יותר עוד שנה וחצי, היא גם תעבד תמונה מהר יותר).
אז תסביר לי דודי, לפי מה אתה תומך בדעתו המונפצת של הכתב, מטוב לב או מפאנבואיות?
אני לא טוען שאני יודע לחשב קוונטים או לכתוב אלגוריתם (כלומר אני רק כותב בסיסי נתונים עם Hash Tables למען השם  ), רק את הדרך הבסיסית שהמצלמה עובדת בה, מה שלפי הפודקאסטים של IGN (ושוב, לא שולף מהתחת, לך תשמע את הפודקאסטים שלהם פעם אחת) הצוות פס3 לא ממש יודע ולא ממש מתעניין.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 14.06 בשעה 17:48.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
14.06, 12:03
|
|
|
חבל על האוויר נדב, הוא ימשיך להיטפל לעובדה שאתה לא יודע לחשב אותות פיסקלים אולטרא סגולים עם מכניקות שונות לביקוע אטום.
זה כאילו הוא לא מגיב לטענה הפשוטה שלך שהכתב לא שיחק בנאטל, והוא הפקאינג עורך של ה-PS3.
זה כמו שהעורך של ה-360 יבוא ויגיד שהמושיין של הPS3 שווה לתחת...
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
14.06, 16:14
|
|
והנה עוד התרשמות מנסיון אישי עם המפתחים וגם שהראו להם איך זה עובד העיבוד:
|
 |
|
|
After our meeting, we actually had a chance to speak with another source who was able to show us the software guts behind the Natal, so that we could understand the method by which tracking is done. The box uses two sensors for input: a video camera, and an infrared camera (that light you see in the press photo is either power, or some part of the IR setup). The infrared data is used to gauge depth and the video camera movement, but it's the software Microsoft has developed which is really doing the magic. We were shown an example of the raw output of the system, which melds the two sources and then breaks them down into a wireframe of objects, a heatmap (for depth), and a point-map (which is akin to one of those hand imprint needle toys). The software merges all of this together to create a picture of movement in the room, allowing for some pretty crazy detail of what is going on. We watched a chair being dragged into the middle of the playing field, and the software was able to continue to track the human movement, as well as that person sitting down -- it didn't break a sweat. The accuracy is far better than you would imagine it could be; it's very impressive stuff. |
|
|
|
|
בקיצור - הם ראו איך זה עובד על הרעיון שעומד מאחורי זה והשה התחתונה - זה הרבה יותר מדוייק ממה שאתם חושבים.
נערך לאחרונה על ידי bozeman, 14.06 בשעה 16:17.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
14.06, 17:37
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
והנה עוד התרשמות מנסיון אישי עם המפתחים וגם שהראו להם איך זה עובד העיבוד:
בקיצור - הם ראו איך זה עובד על הרעיון שעומד מאחורי זה והשה התחתונה - זה הרבה יותר מדוייק ממה שאתם חושבים.
|
|
|
|
|
אבל האם הכתב שכתב את זה יודע לחשב את התנועה של כל המפרקים של האדם שראו במידע הנע בעזרת מטריצות הזזה?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|