פרוייקט Natal - כל מה שרציתם לדעת - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: פרוייקט Natal - כל מה שרציתם לדעת
1  2  3  7  9
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 14.06, 18:24

kama ole xbox hayoooom?

האווטר המגניב של Death_119

מנהל פורום PS3

#62   פורסם: 14.06, 18:42

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
דודי, תאמין לי שגם רופר שבמקרה הטוב יש לו תואר בספרות או עיתונאות לא יודע לחשב אורכי גל וקפיצות של גלי אנפרא אדום מדמויות אז מה אתה רוצה ממני?
השורה התחתונה היא כזאת, הוא כתב "אין מצב שהנטאל יתפוס תנועות יד קטנות ולכן היא לעולם לא תוכל לעשות מה שהשלט של סוני עושה" והמשפט הזה הוא בולשיט גמור. הוא לא יכול לתמוך בו, אתה לא יכול לתמוך בו ואפילו אם נגיד וזה היה נכון כרגע על הנאטל, מה הוא יודע בכלל מה הנאטל תוכל לעשות עוד שנה וחצי שהיא תצא. הרי לא רק שהתוכנה והSDK כנראה יתפתחו בהרבה אלה גם החומרה יכולה להשתפר (לדוגמה יש בנטאל מעבד מיוחד לעיבוד התמונה, אז אם יעלו את המהירות שעון של המעבד כי היצור יהיה זול יותר עוד שנה וחצי, היא גם תעבד תמונה מהר יותר).

אז תסביר לי דודי, לפי מה אתה תומך בדעתו המונפצת של הכתב, מטוב לב או מפאנבואיות?
אני לא טוען שאני יודע לחשב קוונטים או לכתוב אלגוריתם (כלומר אני רק כותב בסיסי נתונים עם Hash Tables למען השם ), רק את הדרך הבסיסית שהמצלמה עובדת בה, מה שלפי הפודקאסטים של IGN (ושוב, לא שולף מהתחת, לך תשמע את הפודקאסטים שלהם פעם אחת) הצוות פס3 לא ממש יודע ולא ממש מתעניין.
אני מרגיש שאתה לא מסוגל לענות לשאלה פשוטה.
למה קבעת שהכתב המדובר לא שיחק בנטאל?
כבר הודעה רביעית לערך שאני שואל את אותה שאלה ואתה מבלבל לי את המוח על פרשנות פרטית שלך ללמה דעה של משהו לא מוצאת חן בעיניך.

גם לא הבנתי על איזה ידע טכני אתה מדבר בו אתה מחזיק שהכתב המדובר לא מחזיק. מעולם לא ציינתי שהכתב המדובר הוא גאון טכני שבנה את הנטאל. אתה לעומת זאת ציינת שאתה מבין את המצלמה טוב ממנו. למה?

לגבי שאלתך, אין לי שום ידע או קשר כלפי הכתב המדובר. אפילו לא טרחתי לקרוא את שמו שציינת ואת הידיעה המדוברת. אני בא להראות דוגמא נוספת מיני רבות לכך שאתה מבלבל את המוח ללא כיסוי. אתה מוזמן לחזור אחורה עמוד ולקרוא את שורשי הוויכוח הזה כדי להווכח מאיפה כל זה התחיל. כי אתה פשוט ממשיך להתפזר במקום לענות על שתי שאלות מאוד פשוטות שאתה יכל לסכם בשני משפטים.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 14.06 בשעה 18:45.

האווטר המגניב של TheHunter88

משתמש רציני

#63   פורסם: 14.06, 19:06

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ב' - מי שצטטתי כאן כן שחק בנטאל, רק שלושת החברים של צוות XBOX שחקו בנטאל בE3. אם אתה רוצה מקור, תשמע את פודקאסט E3 של IGN.
1 תווים לפחות.

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#64   פורסם: 14.06, 20:26

והוא רשם את זה כמה פעמים.

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#65   פורסם: 14.06, 21:44

והוא גם התעלם ממה שאני הבאתי, מה לעשות, לעיתים כשאתה מחשב מטריצה של תצוגה , "נופלות לך" כמה הודעות במנטיסה

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

מנהל פורום PS3

#66   פורסם: 14.06, 22:04

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
והוא גם התעלם ממה שאני הבאתי, מה לעשות, לעיתים כשאתה מחשב מטריצה של תצוגה , "נופלות לך" כמה הודעות במנטיסה
ממה התעלמתי?
אני בטוח שלא התעלמתי ממשהו בכוונה.

דרך אגב, כדי להקל עליי את הסיפור וכדי שאוכל להגיד שטעיתי לגבי מה שאמרתי כלפי דעתו של נדב בסוגייה אשמח אם הוא יוכל להכווין אותי לפודקאסט ולדקה הספציפית בה הם אומרים זאת כי אין לי סבלנות להקשיב לפודקאסט שלם.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#67   פורסם: 15.06, 01:16

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מרגיש שאתה לא מסוגל לענות לשאלה פשוטה.
למה קבעת שהכתב המדובר לא שיחק בנטאל?
כבר הודעה רביעית לערך שאני שואל את אותה שאלה ואתה מבלבל לי את המוח על פרשנות פרטית שלך ללמה דעה של משהו לא מוצאת חן בעיניך.
למען השם, עניתי לך 400 פעם בכל הודעה שכתבתי.
כי בפודקאסט E3 שלהם הם אמרו שרק אריק בודריג ועוד שניים מצוות 360 זכו לשחק בנטאל.

עכשיו זה ברור יותר ותפסיק לשאול את זה כבר?

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
גם לא הבנתי על איזה ידע טכני אתה מדבר בו אתה מחזיק שהכתב המדובר לא מחזיק. מעולם לא ציינתי שהכתב המדובר הוא גאון טכני שבנה את הנטאל. אתה לעומת זאת ציינת שאתה מבין את המצלמה טוב ממנו. למה?

לגבי שאלתך, אין לי שום ידע או קשר כלפי הכתב המדובר. אפילו לא טרחתי לקרוא את שמו שציינת ואת הידיעה המדוברת. אני בא להראות דוגמא נוספת מיני רבות לכך שאתה מבלבל את המוח ללא כיסוי. אתה מוזמן לחזור אחורה עמוד ולקרוא את שורשי הוויכוח הזה כדי להווכח מאיפה כל זה התחיל. כי אתה פשוט ממשיך להתפזר במקום לענות על שתי שאלות מאוד פשוטות שאתה יכל לסכם בשני משפטים.
בבקשה דודי אל תלכלך סתם, זה הציטוט המדוייק שלי שהתחיל הכל:
"רונן, כרגיל זאת כתבה מוטת של צוות פס3 של IGN, הם אפילו לא שחקו בנטאל, מושן פלוס או WM+, כלומר מה ההבדל בינם לביננו חוץ מאשר שאנחנו מבינים יותר מהם בצד הטכני?"

אז אני מדגיש, לא אמרתי אני, אמרתי אנחנו כקולקטיב בפורום שמלא בבוגרים שונים בדברים שונים שקשורים לטכנולוגיה כמו עומר, חנן, גיא ובתקווה בקרוב גם אני ואתה. וכן, רופר הוא לא בדיוק גאון טכני וזאת בלשון המעטה. מאיפה אני יודע? כי אני שומע אותה כבר שלוש שנים בפודקאסט של הפס3 של IGN.
אז כן, רוב החבר'ה כאן מבינים יותר ממנו באיך הדבר הזה עובד, אבל כך או כך מה שהוא כתב זאת לא דיעה, זאת בורות.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#68   פורסם: 15.06, 01:21

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
ממה התעלמתי?
אני בטוח שלא התעלמתי ממשהו בכוונה.

דרך אגב, כדי להקל עליי את הסיפור וכדי שאוכל להגיד שטעיתי לגבי מה שאמרתי כלפי דעתו של נדב בסוגייה אשמח אם הוא יוכל להכווין אותי לפודקאסט ולדקה הספציפית בה הם אומרים זאת כי אין לי סבלנות להקשיב לפודקאסט שלם.
או בזה, או בזה.

וד"א, אם אתה רוצה לקרוא את מה שהוא אמר ואתה מתעצל להכנס לקישור שרונן הביא, זה מה שהוא כתב על הנטאל בלי שהוא שחק בו. עיתונאות מקצועית וחריפה, בכלל לא נראה כמו פוסט של סוני פאנבוי בפורום:
"While it looks like the Natal could offer up some cool uses (see the Milo demo), the lack of anything solid to hold is a drawback in my opinion as you don't have a point of reference. Sure, you can hold any object in your hands to make up for this (like a plastic wheel for racing games), but not having solid buttons to hit seems like it'll feel like something is missing.

While the Milo demo was certainly slick, it's nothing that can't be done with the PlayStation Eye as-is, and in fact there were a number of PlayStation 2 games using the EyeToy that did the same stuff, albeit at a lesser accuracy level. The PlayStation Eye might not be able to read depth at quite the same level, but the camera can certainly recognize shapes, and its built-in mic means you can easily do the voice recognition stuff. And Sony has already shown that the camera's feed is good enough to recognize faces in a tech demo at this year's GDC.

One big thing that the Natal will never be able to do is pick up subtle hand movements, such as the twist of a wrist, like the PlayStation Motion Controller can (and Wii MotionPlus for that matter). For things like accurate use of swords or tennis rackets, this is a very necessary thing.

It remains to be seen how well Sony will make use of the Motion Controller in games, but for my money, the combination of two Motion Controllers and the PlayStation Eye looks to offer better response and more interactivity than anything either Nintendo or Microsoft can offer."

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 15.06 בשעה 01:26.

מנהל פורום PS3

#69   פורסם: 15.06, 10:54

איפה הקישור לפודקאסט?
באיזה דקה הם אמרו זאת שהוא לא שיחק?

ולמה אתה ממשיך להביא לי דעות של בן אדם? רק בגלל שלא אהבת את הדעה אז צריך להתעלם ממנה?

האווטר המגניב של MISTER MASTER

שואף לשלמות

#70   פורסם: 15.06, 12:06

הנטאל יגיע עם שליטה מובנית לכל משחק?

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#71   פורסם: 15.06, 12:09

לא, המשחקים יצטרכו לתמוך בנאטל

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#72   פורסם: 15.06, 13:53

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
בדיוק נתקלתי בכתבה מעניינת ב-IGN על שלושת הטכנולוגיות, דילגתי לסופה, חשבתי שאמצא איזה סיכום, אבל מצאתי את זה:
ובעברית: הם טוענים (לא אני) שבניגוד לטכנולוגיות של סוני ונינטנדו, ה-Natal לעולם לא תוכל לחקות תנועות יד עדינות, כגון סיבובי פרקי כף היד. זו תכונה חשובה מאוד במשחקים הדורשים דיוק כגון שליטה מדויקת במחבט טניס או בחרב.
עכשיו, כפי שאני מכיר אותך, גיא, אתה תעמיס אותי עכשיו בציטוטים שמוכיחים בדיוק את ההפך, אז תעמיס, באתי עם משאית.
רונן, מרגיש לי קצת מוזר להגיב לך כאן מאחר והחשבון שלך ננעל, אבל אני אעשה את זה בכל זאת לטובת כל מי שקרא כאן את הדיון, הסתמך על הדברים האלו שמאד לא נכונים, וחושב שהוא מבין מה הוא קרא (Amiga4Ever, TheRealFakeDuke, QuoteMan ואחרים). אולי זו אשמתי שלא הכנסתי את נושא הרגישות של הנאטאל לכתבה עצמה, מה שהיה חוסך לך כנראה את השטויות של IGN.

כבר דיברנו בעבר על הבעיתיות של אתרים מעפנים כמו IGN בכתיבה עיתונאית אובייקטיבית (מאחר וכמעט כל צוות אצלם מורכב מפאנבויים), והכתבה הזו היא דוגמא מופתית לשלושה כתבים שכל אחד מגיע מהנישה שלו ומנסים לעודד מלחמת פאנבויים ועוד כניסות לאתר.

לא טרחת לציין שאת הדברים שציטטת כתב ראש הצוות של הPS3 בIGN אלא יצרת את הרושם שמי שכתב את זה אשכרה התנסה במצלמה. אבל מי שכתב אותם בIGN הוא אידיוט מוחלט וכנראה מעולם לא נגע בנאטאל. הרי למה שמיקרוסופט בכלל תדגים את הנאטאל לראש צוות הPS3 בIGN? אין לה שום סיבה לעשות את זה, כי בIGN יש אנשים ספציפיים שהתפקיד שלהם הוא לסקר את הX360.

העובדה שנדב הזכיר כאן את הפודקאסטים שבהם מצויין מפורש מי בIGN התנסה בנאטאל מעידה על זה שהכותב אכן לא מתבסס על שום ניסיון אישי (ולמעשה הוא גם לא התנסה בשלט של הPS3, מהסיבה הפשוטה שסוני לא איפשרה לאף אחד להתנסות בשלט של הPS3), אבל אני אפילו לא צריך את הפודקאסט שלהם בשביל לדעת שהוא טועה, מהסיבות הבאות:
1) מיקרוסופט עצמם כבר ציינו בספסיפיקציות שלהם שהNATAL מסוגל להפריד בין תנועה עדינה של אצבעות (כתלות במרחק), וזה משהו שלא הPS3 ולא הWII מסוגלות לתת בלאו הכי. טכנולו
2) גם הטכנולוגיה של 3DV שמיקרוסופט קנתה, יכלה לתמוך כבר לפני שנתיים בהפרדה של סנטימטרים בודדים, לפי המפרטים הטכניים שלהם.
3) אני ראיתי בעצמי בהדגמה חיה את המצלמה של 3DV, וראיתי כיצד היא מפענחת תנועות ידיים עדינות ששימשו את המדגים לסובב את המטוס בסימולטור טיסה. אני בספק אם מיקרוסופט תקנה טכנולוגיה כזו מתקדמת ואז תחליט לבצע רגרסיה...

עכשיו, כל אחד יכול לבחור להאמין לדעה של כתב PS3 בIGN, או להאמין למה שמיקרוסופט, 3DV ואני ציינו פה (ובנוסף להאמין לכל מי שהתנסה עם המוצר כמו Engadget וטוענים שרמת ההפרדה שלו מצויינת). אני כבר ציינתי בעבר שאני לא תופס מאתר כמו IGN, ואני באותה מידה גם לא תופס ממישהו שאשכרה מאמין למשהו שנכתב באתר כמו IGN בלי שום גיבוי ובניגוד מוחלט לכל הדברים האחרים (ושלא נבלבל: אין לכתב של הPS3 שום גיבוי למה שהוא טען).

אם יש לך הפניה לכתבה של מישהו שטוען שהמערכת לא מפרידה אצבעות אחרי שהוא התנסה בפועל בנאטטל, אני אשמח אם תפנה אותה אלינו.
למיטב ידיעתי אין אף אדם שהתנסה בנאטאל וטוען שיכולת ההפרדה שלה לא טובה כמו השלט של הPS3, או שהדיליי שלה גדול מזה של שלט הPS3 (מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא התנסה עם השלט של ה PS3). כל טענה שמישהו ישמיע לפיה "השלט של הPS3 מכיל פחות/יותר דיליי מהנאטאל" הוא בולשיט שלא מגובה במציאות, עד שאנשים לא יתנסו בפועל גם עם השלט של ה PS3. אני אשמח לשמוע דעה מבוססת שסותרת את מה שנאמר פה, אבל לא ספקולציות שלא מבוססות על כלום (כמו למשל Amiga4Ever שכתב שרק סוני הציגה הדגמה חיה, בעוד בפועל מיקרוסופט היא זו שהציגה גם באופן חי על הבמה, וגם נתנה לעיתונאים להתנסות בטכנולוגיה בעצמם).

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אגב, .
יש הבדל בין "כמעט יצאה" לבין "יצאה". וכנראה שגם יש הבדל בין הטכנולוגיות.
סגה כמעט יצאה עם פלטפורמר תלת מימדי על המגהדרייב לפני נינטנדו - כלומר היא יצאה בפועל עם פלטפורמר דו מימדי. יחי ההבדל הקטן.
גם כאן סביר להניח שEA ונינטנדו חשבו על טכנולוגיות זיהוי תמונה דו מימדיות, כמו זו שיש כבר במצלמות הקיימות של סוני ומיקרוסופט, ובשלל מצלמות של קנון, אולימפוס, פוג'י וכדומה. גם יוביסופט יצאה עכשיו עם מצלמה דו מימדית לWII.
אני לא מכיר אף מסמך של נינטנדו או כל חברה אחרת שמדבר על טכנולוגיית פיענוח תמונה תלת מימדית, אף שם קוד לפרוייקט, אף בקשה לרישום פטנט, ושום דבר בפועל. זה יפה שהם "כמעט יצאו" זה טוב ויפה, אבל הם לא יצאו בפועל ולכן זה כלל לא רלוונטי (אלא אם כן מישהי מהן כן תחליט להוציא מוצר כזה ולהתחרות עם מיקרוסופט). כרגע, מיקרוסופט היא החברה היחידה שמחזיקה בטכנולוגיה הזו - וזו השורה התחתונה.

האם יש חסרונות למוצר? כנראה שכן, אבל אנחנו לא יכולים לדעת עדיין מה הם.
האם מה שצויין פה ע"י אנשים אחרים הוא חיסרון של המוצר? כנראה שלא. אני לא ראיתי שמישהו התבסס פה על משהו קונקרטי.

Keep it mean

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#73   פורסם: 15.06, 15:44

אני גם חושב שצריך להזדיין בסבלנות.

זה יכול להיות נהדר, זה יכול להיות meh.

לא מבין את הלחץ להשוות בין דברים שהם בעיניי שונים מאוד, שתי גישות מאוד שונות להשגת משהו דומה, אבל לא ממש דומה.

אני מאמין שכדאי לחכות לראות איך תכלס משחקים יעבדו עם זה, כי גם מהווימוט רבים התלהבו תחילה, ורבים היו ספקניים.

!yes Wii can

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#74   פורסם: 15.06, 17:56

פיטר מולינו: "רוצה לתת ל-Rare זהות"
עוד התבטאות של חברנו פיטר בה רומז לנו שלרייר יש תכנונים שאנו לא יודעים עליהם, אולי פרוייקטים עבור Natal.

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#75   פורסם: 15.06, 18:44

Tamirrr
ציטוט:
צפה בהודעה
פיטר מולינו: "רוצה לתת ל-Rare זהות"
עוד התבטאות של חברנו פיטר בה רומז לנו שלרייר יש תכנונים שאנו לא יודעים עליהם, אולי פרוייקטים עבור Natal.
שיתן להם אור ירוק לKameo 2 במקום לתת להם זהות. בכל מקרה, זה לא כל כך קשור לדיון הזה, כי אין לנו שמץ של מושג למה הוא באמת מתכוון.

Keep it mean

פרסומת

האווטר המגניב של Tamirrr

אחראי פעילות Xbox

#76   פורסם: 15.06, 18:47

נכון, אבל לא ידעתי איפה לשים את זה ולא רציתי לפתוח נושא חדש בשביל התבטאות (שאצל פיטר מולינו זה הרגל).

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#77   פורסם: 15.06, 21:32

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
איפה הקישור לפודקאסט?
באיזה דקה הם אמרו זאת שהוא לא שיחק?

ולמה אתה ממשיך להביא לי דעות של בן אדם? רק בגלל שלא אהבת את הדעה אז צריך להתעלם ממנה?
אתה לא רואה קישור לפודקאסט? הודעה מעליך.
ואני לא הולך להשקיע עכשיו 3 שעות בלשמוע פודקאסט שכבר שמעתי לפני שבועיים, תשמע בזמנך הפנוי, בנסיעה ללימודים או משהו.

כך או כך, אין לי ממש מושג על מה אתה מתווכח ובאיזה גיבוי.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#78   פורסם: 19.06, 03:48

שנת 2007, אותו פרזנטור (יוצר הEYE TOY), הפס2, מוכר?

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#79   פורסם: 20.06, 15:41

למדתי קצת דברים חדשים על השלט תנועה החדש של סוני מכאן ומכאן.
הגרסה הקצרה היא:
- חייבים את הכדור (או משהו אחר) גדול יחסית בראש השלט. בתוך השלט יש ג'יירואים שקובעים באיזו זווית השלט נמצא והמעקב תנועה ועומק שלו נעשת על ידי הכדור הזוהר. המצלמה של הפס3 עוקבת אחרי הכדור בכדי למקם אותו בציר XY ובכדי למקם את השלט בציר Z היא מודדת את הגודל של הכדור. כלומר חייב להיות כדור שהרדיוס שלו גדול מהרוחב של השלט עצמו בכדי שהמצלמה תוכל לראות אותו מכל זוית שמחזיקים בו את השלט.

- השליטת תנועה לוקחת זיכרון ומאשבים מהמעבד של הפס3, כלומר יוצרת עומס על המעבד והזיכרון. סוני אומרים שהם מנסים לעשות את העומס כמה שיותר מינימאלי

- השלט יצא באביב 2010, כלומר סביבות אפריל עד יוני הבאים

- הפס3 יכול לעקוב על עד ארבע שלטים כאלה (כלומר ארבעה שחקנים עם שלט אחד או שניים עם שני שלטים)

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#80   פורסם: 20.06, 20:56

מנסים להדביק את הפער? כרגע הדבר שיותר נראה לי בעייתי זה העובדה שזה גוזל משאבים. ויותר מזה כשהמשחקים מנצלים כ"כ הרבה זה עלול לפגוע בהם ואז מה הואילו חכמים בתקנתם?

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#81   פורסם: 20.06, 21:22

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מנסים להדביק את הפער? כרגע הדבר שיותר נראה לי בעייתי זה העובדה שזה גוזל משאבים. ויותר מזה כשהמשחקים מנצלים כ"כ הרבה זה עלול לפגוע בהם ואז מה הואילו חכמים בתקנתם?
תראה, צפיתי מחדש בהדגמה של השלט בHD מהתצוגה של E3 וגיליתי/חשבתי על דברים שונים.
דבר ראשון יש דיליי לשלט של סוני, הוא קטן משל הנטאל ולדעתי הוא לגמרי יכול להשאר כמו שהוא, לא מפריע במיוחד אבל קיים.
דבר שני, אם כל העניין רץ על הCELL זה מעלה כמה שאלות מעניינות כמו האם אלמנט בדיליי הוא כוח עיבוד? ואם כוח עיבוד באמת נכנס למשוואה, האם כשמשחקים בשלט הזה בסביבה של משחק ולא בסביבה סטרילית יווצר דיליי גדול יותר?

מה שהכי מעניין הוא כמה משאבים זה לוקח. הרי כבר היום משחקי PS3 כמעט תמיד נופלים מגרסת ה360 בצורה זו או אחרת. אז אם יהיה השלט הזה ששואב עוד קצת זיכרון ועוד קצת כוח מעבד, אני רק מדמיין את הצרות של מפתחי צד ג' עם גרסת הPS3.

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#82   פורסם: 20.06, 21:30

מצד שני אם לא מנצלים את כל הכוח שלה, זה יכול להיות הרווח שלא ישפיע

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#83   פורסם: 20.06, 22:09

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מצד שני אם לא מנצלים את כל הכוח שלה, זה יכול להיות הרווח שלא ישפיע
עכשיו באה השאלה היא כמה באמת כוח העניין הזה דורש מהPS3. האם משחקים יראו פחות טוב כדי שזה יעבוד בלי דיליי? האם משחקים יראו אותו דבר אבל השליטה עלולה להיות עם דיליי? האם כאשר יש רגע עמוס על המסך עם המון פיסיקה או לא יודע מה לא רק קצב הFPS ירד אלה גם השליטה פתאום תתחרבש?

מן הסתם יכול להיות שזה לא משתמש כמעט כלל בזיכרון ומעבד ולכן לא רלוונטי.

פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#84   פורסם: 20.06, 22:12

בהחלט צריך לחכות ולראות, יכול להיות גם שיוציאו מצלמה חדשה לעניין ולא רק יסתמכו על הפס3 לחישובים (כמו הנטל)
בקיצור - לא בטוח שנדע, ורק כשזה יצא נראה את התוצאות.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#85   פורסם: 20.06, 22:56

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
בהחלט צריך לחכות ולראות, יכול להיות גם שיוציאו מצלמה חדשה לעניין ולא רק יסתמכו על הפס3 לחישובים (כמו הנטל)
בקיצור - לא בטוח שנדע, ורק כשזה יצא נראה את התוצאות.
אכן, למרות שלפי מה שהם אומרים בPRESS RELEASE שקישרתי אליו מקודם, זה עובד עם הEYE TOY בלבד.

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#86   פורסם: 21.06, 17:30

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
דבר ראשון יש דיליי לשלט של סוני, הוא קטן משל הנטאל ולדעתי הוא לגמרי יכול להשאר כמו שהוא, לא מפריע במיוחד אבל קיים.
אם תחזור לסרטון באיכות HD מהתערוכה, ותנסה להציץ בטלוויזיה הקטנה שנמצאת בתמונה-בתוך תמונה, אתה תגלה נתון מעניין על הדיליי של השלט, ושהוא קצת יותר גדול בפועל מאשר מה שסוני ניסתה להציג.

Keep it mean

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#87   פורסם: 21.06, 17:39

מה זה אומר?

משתמש רגוע

#88   פורסם: 21.06, 19:50

לא ממש קשור לדיון אבל אני משועמם ובעבודה אז אני יכתוב בכל זאת
הייתי רוצה לראות שתי שלטים סגנון הנונצ'וק של הווי בשביל משחקי גוף ראשון
ככה יש לך את האפשרויות ..אה וגם צריך סטיק(או אולי track ball) בכל שלט ככה שבכללי אתה מכוון עם השלט אבל אתה יכול לעשות מיקרו precision עם הtrack ball או הסטיקים(כמובן שאחד הסטיקים זה לתזוזה כי אף אחד לא מתכנן לקום פה מהספה) לדעתי זה יהיה דיוק מטורף ומאוד engaging וחוץ מרטט כמה כפתורים ואנאלוג טריגר ושנוכל להטות טיפה את המסך(רק טיפה) בכדי לראות מעבר לפינות וכאלה
זה יהיה גדול
מה אתם חושבים ??? יש לכם רעיונות??(לדעתי ההצעה היא רחוק מלהיות בכיוון הגימיקים שלא עוזרים בכלום בgameplay

gamertag : SwissTheEngine
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

האווטר המגניב של TheHunter88

משתמש רציני

#89   פורסם: 21.06, 20:40

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
למדתי קצת דברים חדשים על השלט תנועה החדש של סוני מכאן ומכאן.
הגרסה הקצרה היא:
- חייבים את הכדור (או משהו אחר) גדול יחסית בראש השלט. בתוך השלט יש ג'יירואים שקובעים באיזו זווית השלט נמצא והמעקב תנועה ועומק שלו נעשת על ידי הכדור הזוהר. המצלמה של הפס3 עוקבת אחרי הכדור בכדי למקם אותו בציר XY ובכדי למקם את השלט בציר Z היא מודדת את הגודל של הכדור. כלומר חייב להיות כדור שהרדיוס שלו גדול מהרוחב של השלט עצמו בכדי שהמצלמה תוכל לראות אותו מכל זוית שמחזיקים בו את השלט.

- השליטת תנועה לוקחת זיכרון ומאשבים מהמעבד של הפס3, כלומר יוצרת עומס על המעבד והזיכרון. סוני אומרים שהם מנסים לעשות את העומס כמה שיותר מינימאלי

- השלט יצא באביב 2010, כלומר סביבות אפריל עד יוני הבאים

- הפס3 יכול לעקוב על עד ארבע שלטים כאלה (כלומר ארבעה שחקנים עם שלט אחד או שניים עם שני שלטים)
כבר עכשיו מתכנתים לא מסתדרים עם תיכנות ל-PS3, אז עכשיו גם להוסיף את זה? רק אני רואה פה אסון בדרך?

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#90   פורסם: 22.06, 09:23

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אם תחזור לסרטון באיכות HD מהתערוכה, ותנסה להציץ בטלוויזיה הקטנה שנמצאת בתמונה-בתוך תמונה, אתה תגלה נתון מעניין על הדיליי של השלט, ושהוא קצת יותר גדול בפועל מאשר מה שסוני ניסתה להציג.
כמו שאמרתי, ראיתי אותו. הם השתמשו בטריק הותיק של לתאם את הFEED של הוידאו עם התנועה של המצלמה כדי שיהיה 0 דליי אבל יש מספיק דיליי בשלט שלהם שלמשל שהמצלמה תצלם אותך ויראו את החפץ ביד שלך, זה לא ממש אפשרי אלה אם באמת עושים דיליי בוידאו.

בכל מקרה כן, הטכנולוגיה הזאת של סוני בעלת דיליי והוא גדול יותר ממה שהם ניסו להציג אותו, אבל עדין הוא מאוד קטן. למשל לשליטת פיינטר בFPS, הוא מהיר יותר מהIR של השלט WII.

1  2  3  7  9

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא