פרוייקט Natal - כל מה שרציתם לדעת - Page 7 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: פרוייקט Natal - כל מה שרציתם לדעת
1  2  3  7  9
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#181   פורסם: 26.08, 10:55

בקיצור, אין סיבה למפתחים להעדיף את הווי על פני שאר הקונסולות. הם פשוט יעשו משחק מולטי-פלאט וימירו אותו גם לווי. הווימוט הוא לא אטרקציה שתבטל את המוגבלויות בפיתוח משחק FPS בלעדי לווי.
אלא אם כן מדובר במפתחת קטנה\בתחילת דרכה. אבל במקרה הזה סביר להניח שהמשחק כבר לא יהיה "טוב".

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#182   פורסם: 26.08, 12:41

באמת איזה שטויות, FPS יהיה מצוין אם המפתחת שעומדת מאחוריו יודעת מה היא עושה. מטרויד פריים 3 הוא FPS מצוין.

זה ש-HAZE ו-Wolfenstien יצאו ב-HD לא נתן להם כלום, והם שניהם באו ממפתחות ידועות בתחום.

באמת ששניכם מדברים שטויות.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#183   פורסם: 26.08, 12:50

אם היא יודעת מה היא עושה = מנוסה,מעודכנת = סביבת עבודה מודרנית = קונסולות HD ומחשב. לפתח לווי זה סיפור אחר, צריך לגשת בשיטה אחרת ולעשות הרבה התפשרויות. לחברות שרגילות לשאר הפלטפורמות זה לא יהיה קל ואיכות המוצר הסופי תהיה מפוקפקת.

ולא אמרתי שלא יכול לצאת משחק FPS טוב לווי, יצא כמולטי-פלאט. הרבה יותר קל לעשות down port. אין סיבה למפתחת שרגילה לקונסולות האחרות לעשות פתאום משחק FPS בלעדי לווי. הבעד והנגד לא לטובתם, וזה עוד לפני שדברנו על פוטנציאל מכירות. אולי אם הם ירצו להתנסות ולתת הזדמנות.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#184   פורסם: 26.08, 13:13

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
באמת איזה שטויות, FPS יהיה מצוין אם המפתחת שעומדת מאחוריו יודעת מה היא עושה. מטרויד פריים 3 הוא FPS מצוין.

זה ש-HAZE ו-Wolfenstien יצאו ב-HD לא נתן להם כלום, והם שניהם באו ממפתחות ידועות בתחום.

באמת ששניכם מדברים שטויות.
א' - מטרויד היה יכול להיות כל כך הרבה יותר טוב על הקונסולות HD, ביחוד שהאטרקציה העיקרית שלו היא אוירה וזה משהו שעל הHD אפשר לעשות פי 100 יותר טוב
ב' - למה לעשות משחק FPS בלעדי לWII? מה הWII יכולה לעשות שהקונסולות HD לא? שליטה עם פויינטר? כמו שקאז אמר, שיעשו פורטים של FPS לHD אל הWII ויסגרו עניין. כלומר מה יצא לקונדואיט מלהיות בלעדי לWII? הוא לא משתמש בשלט (כלומר פויינטר אבל באותה מידה הוא יכל להיות גם על הHD עם שליטת סטיקים) ואין שום יתרון לWII חוץ מאשר השלט. תוסיף לזה את המכירות המסכנות ונסה להסביר לי איזו סיבה בעולם יש לחברה לעשות FPS בלעדי למכשיר מפגר טכנולוגית שהם לא רוצים לעבוד עליו וגם מוכר חמישית עותקים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#185   פורסם: 26.08, 13:18

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
וד"א, תתפלא איך חוץ מאשר HL1 ועוד איזה שניים שלושה משחקים אף FPS בן יותר מ5-6 שנים לא מחזיק בכלל כיום.
לא התכוונת במקרה לHL2 שכבר בן 5? כי HL1 בן 10 וכבר הרבה מאד זמן שאי אפשר לשחק בו בלי יסורים.
למעשה מאז שיצא HL2 אני רוצה לחזור לHL1 וקשה לי מידי בגלל שהוא כל כך התיישן. בגלל זה אני מחכה כבר הרבה מאד זמן לBlack Mesa שישחזר את המשחק הראשון על המנוע של HL2, אבל עם כל הדחיות שלו (הוא היה אמור לצאת כבר לפני שנה) יש לי הרגשה שעד שהוא יגיע גם Source כבר יהיה לא רלוונטי.
אני חושב שהFPS הכי ישן שאני עוד יכול לשחק בו בלי שהוא ירגיש מיושן עד כדי סבל זה רידיק, וגם בזה אני כבר לא בטוח. הזאנר הזה באמת מזדקן הרבה יותר מהר מזאנרים אחרים.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
נדב, אתה אומר שלט תנועה של מיקרוסופט, ואני לא חושב שיהיה אחד כזה. אני חושב שהם הולכים ללכת על הקטע של "לשחק רק עם הידיים" עם הנטל. ככה זה נראה מ-E3 ומהתגובה של RARE.
אני גם לא מאמין שיהיה שלט נוסף, רק בגלל שלא באמת צריך שלט נוסף (אולי יהיו כל מיני תוספים מיותרים בשביל להגדיל מכירות). הרי השלט הסטנדרטי יכול לעבוד במקביל לידיים, ככה שאין שום בעיה לשלב אותם יחד, אז למה אתה חושב שאף מפתחת לא תשלב את זה (אם הבנתי אותך נכון)? למה אתה חושב שכולם יעשו בהכרח משחקים רק עם הידיים? אפילו RARE לא הצהירה דבר כזה, הם רק דיברו על תאוריה.

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
מבחינתי דואל-אנלוג זו שיטה מחרידה ומזעזעת שאני לא מסתדר איתה. וניסיתי במשך שעות. ופשוט לא...
...מבחינתי FPS בקונסולות זה רק על ה-Wii, לצערי המפתחים הגדולים שלו מתרכזים יותר בגרפיקה.
אני לא מזלזל, אבל אני לא באמת חושב שאתה שחקן FPS כל כך אובססיבי בשביל שהטענה שלך "FPS בקונסולות זה רק על הWII" תחזיק מים. יכול להיות שאני טועה, אבל נדמה לי שאתה הרי לא באמת חסיד של הזאנר, ולא היתה לך יותר מידי הזדמנות להתנסות במשחקי FPS בשליטת דואל-אנלוג. אבל ביום שתאלץ לשחק באופן תחרותי עם הידיים שלך נגד מישהו אחר שישחק עם דואל-אנלוג, אתה מהר מאד תבין שכדאי לך גם לעבור לזה כי הביצועים פשוט יותר טובים, וכשמתרגלים לשליטה היט הרבה יותר נוחה.

הרי על הWII אין כמעט ובכלל משחקי FPS, ואלו שיש הם ברובם בינוניים ומטה. אין שם קהל גדול לזאנר הזה, וזו לא רק החומרה החלשה שלא מאפשרת למפתחים לממש את מה שהם רוצים לעשות, אלא גם המחסור בשליטת דואל אנלוג שכל כך נוחה לרוב המשחקים ולרוב הגיימרים - במשחקי FPS ובמשחקים אחרים (בדגש על גוף שלישי). זו אגב הסיבה העיקרית שכל כך הרבה משחקים שמומרים לWII הופכים לרייל-שוטרס: המחסור הזה באנלוג שני הופך את המשחקים האלו לפשוט לא נוחים למשחק בהשוואה לדואל-אנלוג סטנדרטי.

לגבי Metroid Prime 3 שהזכרת, נציין רק שהמשחק הוא משחק פעולה-הרפתקאות, ולקרוא לו FPS רק כי הוא בגוף ראשון זה כמו לקרוא לMirrors Egde משחק FPS (כלומר לא נכון בעליל). אני לא יודע כמה הוא היה נוח למשחק אם המשחק היה FPS אמיתי שגם מציע מולטיפלייר תחרותי.
יכול להיות שאתה עדיין לא מסכים איתי וחושב שהוא FPS. אז באותה הזדמנות אני אזכיר את מטרויד פריים הראשון, שלמיטב זכרוני אף פעם לא שמעתי אותך מתלונן על השליטה הדואל-אנלוגית שלו שאתה כביכול כל כך לא מסתדר איתה. מוזר, לא?

אני רוצה רק להבהיר את מה שאמרתי בהתחלה לפני שגלשנו לדיון הזה:
ברור לי שחלק מהרעיונות שהצעתי וקשורים לזיהוי תנועה או קול אפשרים גם בWII ברמה כזו או אחרת וחלקם גם כבר מומשו ברמה כזו או אחרת (בWII ולא בWII - למשל זיהוי קול בENDWAR).
הבעיה היחידה היא שבWII זה בא על חשבון השלט הסטנדרטי (ובעצם על חשבון אחד הצירים). בWII אתה לא יכול גם לשלוט בתנועה של הדמות, גם לשלוט במצלמה באמצעות תנועה וגם לבצע מחוות עם השלט באוויר באמצעות תנועה - פשוט חסר לך ציר אחד. אולי אם היום מחברים שני נונצאקים אז היה על מה לדבר...

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

עילוי

#186   פורסם: 26.08, 17:14

טוב, אני לא אכנס לזה עוד ועוד, כי מסתבר שאם אני רק אשחק דואל-אנלוג אני אבין. כי אני לא חובב ז'אנר אני לא מבין מה טוב לי. איזה כיף שיש לי בחור כארז, כמוך גאלמר שמסביר את זה כל-כך נכון וכל-כך פשוט.

אני שוב אחזור ואומר שמפתחת בעלת כישרון תנצל את היתרונות והחסרונות של הווי, כמו שיש משחקים שעושים את זה מצוין.

תמשיכו לדבר על הנטל כאילו זו ביאת המשיח, ואני בטוח שלא תתאכזבו כשהיא תכלס תצא.

!yes Wii can

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#187   פורסם: 26.08, 18:49

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אני שוב אחזור ואומר שמפתחת בעלת כישרון תנצל את היתרונות והחסרונות של הווי, כמו שיש משחקים שעושים את זה מצוין.
עד היום היו שני שימושים טובים לשלט WII, האחד הוא משחקי FPS, השני הוא להשתמש בשלט הקלאסי. אני לא מסוגל לחשוב על משחק אחד שהייתי רוצה לשחק עם שלט WII במקום שלט רגיל חוץ מאשר FPS אם לא היו בו את כל הבעיות כמו הבריחה מהמסך וכו'.

ממני לפחות ההתרגשות מהנטאל באה ממה שהוא יכול להוסיף למשחקים, לא לשליטה. שליטת תנועה זה גימיק זול שנקווה שימות בקרוב, לפחות למשחקים שקיימים היום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#188   פורסם: 26.08, 18:53

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה

כולל המפתחים עצמם, שברור שאין להם כל מגבלות חומרתיות, והWM+ היה קיים תמיד (ושהיה כבר מי שאמר שאיפון עם יותר כוח מהווי...)

Rex: I'll Get you Beer Baron...wherever you are.
Homer: Nooo, you wooon't.
Rex:Yes, yes i will.
Homer: D'ooooh

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#189   פורסם: 26.08, 19:03

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
עד היום היו שני שימושים טובים לשלט WII, האחד הוא משחקי FPS, השני הוא להשתמש בשלט הקלאסי. אני לא מסוגל לחשוב על משחק אחד שהייתי רוצה לשחק עם שלט WII במקום שלט רגיל חוץ מאשר FPS אם לא היו בו את כל הבעיות כמו הבריחה מהמסך וכו'.

ממני לפחות ההתרגשות מהנטאל באה ממה שהוא יכול להוסיף למשחקים, לא לשליטה. שליטת תנועה זה גימיק זול שנקווה שימות בקרוב, לפחות למשחקים שקיימים היום.
שלא נדבר על העובדה שגם השלט של הWII מפגר טכנולוגית, הוא מבוסס על טכנולוגיה
פרימיטיבית ביותר, הוא לא מדוייק בגרוש ומרחב הקליטה שלו כל כך צר שזה סיוט לשחק במשחקי FPS כי כל שניה אתה חותך לצדדים השלט יוצא מטווח הקליטה.

בקיצור שלט התנועה היחיד שבאמת נראה שהוא מדוייק 1:1 ועם טווח קליטה גבוהה זה שלט התנועה של סוני, בנתיים עם הנטל אני לא רואה את זה עובד עם הידים, אבל מה שבטוח זה הרבה יותר עדיף מהשלט הגרוע של ניטנדו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Wan7ed

מצליחן

#190   פורסם: 26.08, 21:28

עדי, לשחק עם פוינטר משחק FPS אינטנסיבי יכול להיות מאוד מעייף. :X

אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HoD100

משתמש עצבני

#191   פורסם: 29.08, 04:14

יש לי כמה שאלות תעזרו לי בבקשה....
1.מתי הפרוייקט הזה יצא?
2.זה יעלה על הקונסולה הנוכחית?
3.זה יבוא אולי עם גרסת קונסולה משופרת יותר?...אם כן מה השיפורים?

תודה לעוזר!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#192   פורסם: 29.08, 09:18

HoD100
ציטוט:
צפה בהודעה
1.מתי הפרוייקט הזה יצא?

תודה לעוזר!
1) לא ידוע אבל אומרים חגים שנה הבא
2) לא ידוע
3) לא ידוע אבל יש מצב טוב שזה יקרה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#193   פורסם: 29.08, 19:17

HoD100
ציטוט:
צפה בהודעה
1.מתי הפרוייקט הזה יצא?

תודה לעוזר!
אני רק אוסיף על נדב לגבי שאלה 2. מיקרוסופט אמרו בפירוש בהכרזה שזה יתאים לכל XBOX 360 שנמכר עד היום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#194   פורסם: 06.09, 19:05

מסתבר שעוד חברה מעורבת בנאטאל:
http://venturebeat.com/2009/09/05/ho...ontrol-system/
מלבד הפטנטים של 3DV והעובדה שPrimesense הצליחו להוזיל את היצור של המצלמה עצמה, מיקרוסופט גם עובדת עם חברת GestureTek שעזרה לה לפתח את התוכנה שמפענחת את המידע שהמצלמה מעבירה. זה פשוט מדהים כמה טכנולוגיות שונות מחברות שונות משולבות בתוך המכשיר הקטן הזה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#195   פורסם: 06.09, 19:14

ברירת מחדל זאת המצאה הישראלית??

אני מופתע שזאת המצאה ישראלית עדיין

:
ershy ktupe kxeexhh

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#196   פורסם: 06.09, 19:25

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
מסתבר שעוד חברה מעורבת בנאטאל:
http://venturebeat.com/2009/09/05/ho...ontrol-system/
מלבד הפטנטים של 3DV והעובדה שPrimesense הצליחו להוזיל את היצור של המצלמה עצמה, מיקרוסופט גם עובדת עם חברת GestureTek שעזרה לה לפתח את התוכנה שמפענחת את המידע שהמצלמה מעבירה. זה פשוט מדהים כמה טכנולוגיות שונות מחברות שונות משולבות בתוך המכשיר הקטן הזה.
וכמה התוכן של מיקרוסופט עצמה שולי בה.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  7  9

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא