משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
04.11, 21:40
|
|
בעל xbox שהתאכזב ממייקרוסופט.
כבר שנתיים שאני מחזיק אצלי קונסולת xbox 360.
(אותה אחת, וזה הישג יפה בהתחשב במחלת טבעות המוות)
אם יש משהו שאני זוכר מהשבוע שבו קניתי את הxbox (חוץ המהפדיחה המביכה שקניתי אותו בלי משחק והוא ישב על המדף יומיים בלי לעשות כלום), זה ההתלבטות הקשה אם לקנות אותו או ps3, אנחנו חייבים להבין שהיה מדובר בתקופה הזו שהps3 רק יצא, הוא כבר לא היה כ"כ יקר, אבל עדיין שנת 2007 הייתה אחת השנים המעפנות של הps3, ונכון לאותו פרק זמן, לקנות xbox נראה היה כהחלטה האחראית שתספק אותי עם משחקים טובים למשך הרבה זמן.
אבל היום, שנתיים אחרי, אני יכול להסתכל אחורה ולומר שעשיתי טעות.
3 הדברים שהכי חושבים (לי לפחות) בקונסולה הם יכולות גרפיות, איכות האינטרנט וכמובן כמות ואיכות המשחקים האקסלוסיביים.
לגבי הגרפיקה יש מעט מאד הבדלים בין הps3 לxbox, ולגבי האינטרנט השחקן הישראלי הממוצע רק רוצה לשחק במולטי פלייר, דבר שהps3 נותנת בחינם ואילו הxbox גובה עליו כסף. אבל הטענה העיקרית שלי היא על המשחקים.
כל בעל xbox 360, שיעצום את עיניו לרגע וינסה לחשוב על משחק שני משחקים אקסלוסיביים טובים לxbox 360, (דגש על טובים, לא לבוא עם gears of war 2 ו halo 3) לא כאלה שגם יצאו למחשב. אם מצאתם אז כל הכבוד לכם, כי אני לא מצאתי.
לדעתי זה ממש מעצבן, שלבעלי הps3 יש אין ספור משחקים מצויינים (uncharted לדורותיו, resistance, killzone, heavy rain) שאנחנו בחיים לא נוכל לשחק בהם, וכל משחק טוב שאי פעם יצא כאקסלוסיבי לxbox, הוציאו אחרי חצי שנה גם למחשב, ואז נוצא מצב מתסכל שאנשים שקנו ps3 יכולים גם להנות מכל המשחקים של הps3 וגם מרוב המשחקים הטובים של הxbox.
כל זה ביחד מוביל אותי להכללה: ps3, יותר משתלם. נקודה.
בימים האלה הוא גם עולה פחות, גם האונליין שלו עולה פחות (הוא לא עולה בכלל), וגם יש לו משחקים רבים יותר וטובים יותר.
ושלא ייקפצו פה כל הפאנבוייז של הps3 ויגידו "זה בגלל ש ps3 יותר טוב".
זה לא קשור לvs של xbox נגד ps3, זה קשור לכך שכל המשחקים הטובים של הxbox יוצאים גם למחשב.
המשך הסיפור:
היום, באירוע מפתיע ומלחיץ, קיבלתי טבעת המוות.
מישהו חכם אמר לי פעם, שצריך למצוא את הטוב בכל דבר רע שקורה, ומעולם זה לא היה קל יותר.
אבל אני ממש לא יודע מה לעשות: מצד אחד, אני רוצה להחליף אותו בPS3 חדש, אבל מהצד השני, לפני כמה ימים קניתי מנוי של 12 חודשים ל xbox live gold, שלא נדב על זה שיש לי גם guitar hero, שעם שני הדברים האלה שעלו כ"כ הרבה כסף לא יהיה לי מה לעשות אם אני אקנה PS3.
מה כדאי לי לעשות?
נערך לאחרונה על ידי mizel102, 11.11 בשעה 18:17.
סיבה: המשל סיפור העלילה
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
04.11, 21:52
|
|
|
יש לך נקודות טובות.
בקשר לאונליין: אני דווקא מעדיף את הרשת ככה.
השרתים יותר חזקים וככה גם אין ילדים קטנים שעושים בלאגן, כי בXBOX זה בתשלום אז אף-אחד לא ישלם כדי לעשות באלגן.
הגרפיקה זה גם לא כזה משנה, כמו שאמרתי פעם, אין לי בעיה שכל משחק שיצא יהיה בגרפיקה של גירז 2, אבל העיקר שיעשו בה שימוש טוב, כמו למשל BL שיצא, שאולי אין לו גרפיקה ממש מתקדמת אבל יש לו אחלה עיצוב וזה הרבה יותר עדיף מסתם איזה שוטר עם עיצוב של פח אבל גרפיקה מפוצצת.
והקטע של האקסלוסיביים, אתה צודק לגמרי.
יצא לי לדבר עם חבר שלי שיש לו PS3 ומחשב חזק.
הוא אמר לי "חה חה אני שיחקתי באנטרצ'טד ואתה לא"
אמרתי לו "אני שיחקתי בגירז ואתה לא" ואז הוא אמר לי "דווקא כן שיחקתי".
אז זה באמת חרא.
למרות שגירז 2, היילו 3, פייבל 2 ועוד כמה אקסלוסיביים לא יצאו למחשב, בשליפה מהירה אלה האקסלוסייבים היחידים שמעניינים אותי, פאק פעם ספריית המשחקים הייתה הצד החזק של ה360 עכשיו זה התהפך.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
04.11, 22:04
|
|
|
היי, כשאתה צודק אתה צודק. גם אני בעל אקס בוקס ואני פוזל לכיוון הPs3, שהאקסלוסיביים שלו יותר על רמה מרוב המשחקים של הבוקס.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
04.11, 22:14
|
|
|
שמעו לי יושב PS3 חדש בקופסה בבית ואני לא יכול אפילו לגעת במכשיר זה מבאס
|
דיפלומטיה היא האמנות של לשאת ולתת עם נוכלים.
- בנימין זאב הרצל
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
04.11, 22:21
|
|
|
ITAYBRON |
ציטוט: |
 |
|
|
שמעו לי יושב PS3 חדש בקופסה בבית ואני לא יכול אפילו לגעת במכשיר זה מבאס |
|
|
|
|
מה מונע ממך?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
04.11, 22:23
|
|
|
הכל צריך לבחון בפרספקטיבה מתאימה... עד לפני כמה חודשים, מי שקנה PS3, פזל לכיוון ה360. היו גם דוגמאות של אנשים שמכרו את הPS3 שלהם בשביל לקנות 360 במקומו.
לא לכל אחד יש מחשב שמתאים למשחקים ואנשים כאלה, בהרבה מאוד מקרים, סבורים שיוצא יותר משתלם לקנות 360, מאשר לקנות מחשב למשחקים.
אז נכון שהלייב עולה כסף (לא יודע כמה זמן עוד מיקרוסופט תוכל למשוך את זה) אבל הוא עדיין שירות טוב יותר מהרשת של הPS3.
אבל אני מבין לליבך... בנקודת הזמן הזו, ההיצע של מיקרוסופט עבורי הוא דל... כל המשחקים שרכשתי לאחרונה היו משחקי PS3 ומחשב ואני לא רואה באופק יותר ממשחק או שניים שממש מעניינים אותי. את המנוי של הלייב כבר לא חידשתי, כשהוא נגמר לפני כמה ימים ואם לא היה לי כבר PS3, כנראה שכרגע הייתי קונה אחד (כמו רבים פה שרכשו אחד לאחרונה).
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
04.11, 22:25
|
|
|
אז תמכור את ה360 ותקנה PS3. אני לא מבין מה אתה בא להגיד פה. אתה מאוכזב מהיצע של ה360? אין בעיה זה עניין של טעם אישי ואין אף אחד שמכריח אותך להישאר עם הקונסולה. אתה מאוכזב מזה שהבלעדיים של ה360 יוצאים למחשב? שוב, אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרכה ומכריח אותך להישאר עם ה360 ולא למכור אותה.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
04.11, 22:33
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
הכל צריך לבחון בפרספקטיבה מתאימה... עד לפני כמה חודשים, מי שקנה PS3, פזל לכיוון ה360. היו גם דוגמאות של אנשים שמכרו את הPS3 שלהם בשביל לקנות 360 במקומו.
לא לכל אחד יש מחשב שמתאים למשחקים ואנשים כאלה, בהרבה מאוד מקרים, סבורים שיוצא יותר משתלם לקנות 360, מאשר לקנות מחשב למשחקים.
אז נכון שהלייב עולה כסף (לא יודע כמה זמן עוד מיקרוסופט תוכל למשוך את זה) אבל הוא עדיין שירות טוב יותר מהרשת של הPS3.
אבל אני מבין לליבך... בנקודת הזמן הזו, ההיצע של מיקרוסופט עבורי הוא דל... כל המשחקים שרכשתי לאחרונה היו משחקי PS3 ומחשב ואני לא רואה באופק יותר ממשחק או שניים שממש מעניינים אותי. את המנוי של הלייב כבר לא חידשתי, כשהוא נגמר לפני כמה ימים ואם לא היה לי כבר PS3, כנראה שכרגע הייתי קונה אחד (כמו רבים פה שרכשו אחד לאחרונה). |
|
|
|
|
אפ-פעם לא הבנתי את הקטע של XBOX נגד PS3 - לכל אחד יש את האקסלוסיביים שלו וזה בעצם העיקר - המשחקים
יש לPS3 הרבה משחקים שמעניינים אותי ולכן גם אני כנראה בעתיד הקרוב אקנה PS3 אבל בינתיים אני מאוד מרוצה מהXBOX כי ספריית המשחקים בכלל לא דלה ואישית הוא "מרגיש" לי יותר טוב (השלט נוח לי הרבה יותר מאשר של הסוני) וגם האיכות הגראפית (פריים רייט בעיקר) הרבה יותר חלקה בXBOX.
נכון הלייב עולה כסף והPSN לא, אבל בעיניי כל הקטע של הקונסולה זה לשבת מול הטלויזיה עם מערכת כמו שצריך ולא מכופף כמו גיבן מול המחשב (הייתי שחקן PC במשך לפחות 10-15 שנים)
למי שבאמת מתלבט השאלה האמיתית היחידה היא איזה אקסקלוסיביים יותר מושכים אותו - הבוקס יותר RPGית מה PS3 שהיא יותר "אקשנית" ואני אישית מעדיף RPGים...
ביננו המשחקים הבאמת מדהימים הם מולטיפלאטפורם בד"כ גם ככה (לא נכנס עכשיו לכל אלו שלא אבל הנקודה ברורה אני מניח)
בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהאקסבוקס שלי ואני ממש לא רוצה להחליף אותה - אלא להוסף לה PS3 כדי לשחק גם באקסקלוסיביים של הPS3
ולגבי זה שהמשחקים יוצאים גם לPC - הרי זו מייקרוסופט - ברור שיצאו גם למחשב ! - אם לסוני היה טוסטר שמסוגל להריץ משחקים תאמינו לי שGOD OF WAR (המדהים יש לציין) היה יוצא לטוסטר הזה ! - המטרה היא רווח... יותר פלטפורמות = יותר $$$ 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
04.11, 23:19
|
|
|
2dmx2 |
 |
|
|
אפ-פעם לא הבנתי את הקטע של XBOX נגד PS3 - לכל אחד יש את האקסלוסיביים שלו וזה בעצם העיקר - המשחקים
יש לPS3 הרבה משחקים שמעניינים אותי ולכן גם אני כנראה בעתיד הקרוב אקנה PS3 אבל בינתיים אני מאוד מרוצה מהXBOX כי ספריית המשחקים בכלל לא דלה ואישית הוא "מרגיש" לי יותר טוב (השלט נוח לי הרבה יותר מאשר של הסוני) וגם האיכות הגראפית (פריים רייט בעיקר) הרבה יותר חלקה בXBOX.
נכון הלייב עולה כסף והPSN לא, אבל בעיניי כל הקטע של הקונסולה זה לשבת מול הטלויזיה עם מערכת כמו שצריך ולא מכופף כמו גיבן מול המחשב (הייתי שחקן PC במשך לפחות 10-15 שנים)
למי שבאמת מתלבט השאלה האמיתית היחידה היא איזה אקסקלוסיביים יותר מושכים אותו - הבוקס יותר RPGית מה PS3 שהיא יותר "אקשנית" ואני אישית מעדיף RPGים...
ביננו המשחקים הבאמת מדהימים הם מולטיפלאטפורם בד"כ גם ככה (לא נכנס עכשיו לכל אלו שלא אבל הנקודה ברורה אני מניח)
בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהאקסבוקס שלי ואני ממש לא רוצה להחליף אותה - אלא להוסף לה PS3 כדי לשחק גם באקסקלוסיביים של הPS3
ולגבי זה שהמשחקים יוצאים גם לPC - הרי זו מייקרוסופט - ברור שיצאו גם למחשב ! - אם לסוני היה טוסטר שמסוגל להריץ משחקים תאמינו לי שGOD OF WAR (המדהים יש לציין) היה יוצא לטוסטר הזה ! - המטרה היא רווח... יותר פלטפורמות = יותר $$$  |
|
|
|
|
הוא גם דיבר על אקסקלוסיביים ובגלל זה אמרתי שצריך לשפוט את זה בנקודות שונות בזמן.
אני כמוך... אין לי כוונה למכור את הבוקס בזמן הקרוב ואני מאמין שהוא עוד יראה שימוש. אני שמח שיש לי גם PS3 ע"מ למלא לי חורים שבהם אין לבוקס מה להציע ולהפך.
מבחינת גיבן מול המחשב וכולי... תראה... רוב המשחקים שיוצאים היום למחשב מגיעים עם תמיכה בשלט של ה360. אצלי המחשב, הבוקס והPS3 מחוברים לאותה טלויזיה. אני משחק בהם באותו האופן רק שלמחשב יש גרפיקה יותר טובה ומשחקים יותר זולים...
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
05.11, 01:13
|
|
|
ה-360 היא המשתלמת ביותר. זה שיש אנשים שקונים באלפי שקלים מחשב טוב זו בעיה שלהם. בתור בעל 360, אם הייתה לי אפשרות לבחור בפלטפורמה נוספת, הייתי מעדיף לקנות PS3 יחד עם מחשב זול (או להישאר עם הקיים), מאשר מחשב חדש ויקר למשחקים.
נערך לאחרונה על ידי Wan7ed, 05.11 בשעה 01:23.
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|

מנהל כת השפן

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
05.11, 02:05
|
|
|
יש גם את נקודת הDLC, של הXbox בגדול טובים יותר.
המגמות של איזה משחקים טובים יוצאים לאיזה קונסולה הם דברים שמשתנים ע"פ כמות הכסף שסוני/מיקרוסופט מוכנים להוציא.
אני מאמין שלפעמים ההיצע של הPS3 יהיה יותר טוב, ולפעמים של הXbox.
|
Break time now, yes? Yes? Maybe? No. Back to work
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
05.11, 03:04
|
|
|
כמו שעומר אמר, מדובר בתקופות זמן. 2006 ו-2007 ה360 לקחה בהליכה, ב2008 זה היה די מאוזן. 2009 הייתה נצחון של הפס3 וב2010 שוב יש לך קרב מאוזן למדי.
ברור שכשיש למיקרוסופט שנה חלשה כמו 2009 בזמן שאתה רואה בפס3 את אנצ'רטד 2 זה נראה לך קודר. אבל ב2010 למשל יש לך את ME2, ספלינטר סל 5, אלן ווייק, קראקדאון 2, פייבל 3, היילו 4, מיילו וקייט, השיגור של הנטאל והמשחקים שיבואו איתה מRARE וכדומה (ואם משחקים שיוצאים לPC מפריעים לך אז רק שניים מהם יוצאים).
התחרות כל הזמן צמודה, גם אם יש לX שנה חלשה ולY שנה חזקה. רוב המשחקים הטובים של 2010 יצאים לפס3 בתחילת השנה למשל, אני בטוח שבסביבות הקיץ של 2010 כשהנטאל, פייבל 3, היילו 4, קראקדאון 2, המשחקי נטאל של RARE וכו' יהיו בפתח פתאום ה360 תראה לך יותר אטרקטיבית ואולי בתחילת 2011 זה שוב יתהפך וכן הלאה.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
05.11, 09:53
|
|
|
למיקרוסופט יש הכנסות יפות מאוד מהלייב. לסוני אין. אז סוני משקיעה במשחקים אקסקלוסיביים, ומיקרוסופט ממשיכה להשקיע בלייב, ופחות במשחקים וIP חדשים. זאת ההרגשה לפחות. כל הזמן שומעים על משחקים מבוססי IP חדש לPS3, ואז מיקרוסופט משחררת בתגובה שייצאו עוד היילו ופייבל.. נו שוין.
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
05.11, 14:42
|
|
|
תתתתמע אי לא יודע אם יש לך מכשיר פרוץ או לא אבל אם אתה קונה את המשחקים שלך אז קשה לי להאמין ששחקת בכל המשחקים הטובים(מבחינתי טוב נקרא משחק שיש לו ממוצע של 8 ומעלה בביקורות) ואם כל כך חשוב לך כמה אקסלוסיביים בודדים אז וואלה תעיף ת'בוקס ותביא פס3
וחוץ מזה באמת שאין מה להשוות בין משחקים למחשב לבין קונסולה, אם יש לך כסף(4000 שקל פחות או יותר) אז תקנה מחשב ותגיד שאתה נהנה שם מהמשחקים אבל כל עוד זה לא המצב אז מבחינה גרפית(שזה כביכול בין הדברים החשובים בשבילך) הבוקס עדיף...ושוב כמובן שאני יציין את יכולות הרשת של הבוקס גם מול הפס3(כל אחד ודעתו אבל לדעתי יש הבדל גדול...בראש ובראשונה זה שתמצא בפחות או יותר פי 2 יותר משחקים שתוכל לשחק בהם ברשת, לא כי יש או אין אפשרות אלא כי הקהילה פשוט הרבה יותר גדולה ומלאה בשחקני core ) חוץ מזה שחבל שאתה לא מסתכל על אקסלוסיביים בארקייד כי יש שם משחקים ברמה גבוהה מאוד.
ולסיכום אני מאמין שאתה בטח עם פרוץ ואז כל זה לא משנה כי אתה בטח שיחקת בכל המשחקים שעה שעתיים ושיחררת את זמנך למשחק הבא ואז באמת אין לך מה לשחק(but thats just wrong)
|
gamertag : SwissTheEngine
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
05.11, 15:08
|
|
|
mizel102 |
 |
|
|
כל בעל xbox 360, שיעצום את עיניו לרגע וינסה לחשוב על משחק שני משחקים אקסלוסיביים טובים לxbox 360, (דגש על טובים, לא לבוא עם gears of war 2 ו halo 3) לא כאלה שגם יצאו למחשב. אם מצאתם אז כל הכבוד לכם, כי אני לא מצאתי.
...
זה לא קשור לvs של xbox נגד ps3, זה קשור לכך שכל המשחקים הטובים של הxbox יוצאים גם למחשב. |
|
|
|
|
יש פה שתי בעיות עם כל הדיון שאתה פותח:
הבעיה הראשונה היא שאתה מראש בא עם יציאות טיפשיות כמו "לא לבוא עם gears of war 2 ו halo 3", ולכן אין שום טעם לנהל איתך דיון על משחקים כי הטעם שלך כנראה גרוע - הרי באותה מידה אפשר לפסול כל משחק PS3, X360, WII וPC קיים.
הייתי יכול לציין שרק החודש יצאו גם Forza 3 וגם Tales from Liberty City הבלעדיים לחלוטין, אבל מה זה משנה? הרי גם אותם תוכל לפסול באותה הקלות.
הבעיה השניה אצלך נובעת מחוסר הבנה, כי מיקרוסופט עצמה הוציאה רק שני משחקים שלה למחשב: Viva Pinata וגירס הראשון. אם הם לא מעניינים אותך אז זה לא משנה, ואם הם כן מעניינים אותך אז שני המשחקים קיבלו המשכים בלעדיים לX360.
יש גם משחק שלישי - מאס אפקט שעבר מפיצה אחרי שEA קנו את ביוור.
אבל כל שאר המשחקים שמיקרוסופט הוציאה למיטב ידיעתי לא יצאו ולא מתוכננים להגיע לPC. אם אתה כל כך לא אוהב את כל המשחקים של מיקרוסופט אז זו כבר שטות שמראש בחרת בקונסולה של מיקרוסופט.
הסיבה שאתה רואה יותר משחקים משותפים לPC ולX360 שלא מגיעים לPS3 היא שמפיצות אחרות החליטו פשוט להוציא את המשחקים שלהן גם לX360 אחרי שבעבר הם פיתחו בלעדית לPC. משחקים כמו L4D2 שיוצא ממש עכשיו הוא דוגמא למפתחות שהולכות לכיוון הXBOX, ויש שלל משחקים אחרים (שלצערנו בדרך כלל לא מקבלים פורטים מוצלחים, ע"ע Risen).
אם לא הבנת, אני אנסח את זה בצורת שאלה: מה היה קורה אם פתאום נינטנדו היתה מחליטה לפרוש מעסקי הקונסולות, ולהוציא את כל משחקי הWII הטובים שלה בגרסה לX360. האם היית מתלונן פתאום שאתה מקבל המון משחקים שלא היית יכול לשחק על הPS3 אם היית קונה אותה, אבל אתה כן יכול לשחק על הWII?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
05.11, 15:48
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
למיקרוסופט יש הכנסות יפות מאוד מהלייב. לסוני אין. אז סוני משקיעה במשחקים אקסקלוסיביים, ומיקרוסופט ממשיכה להשקיע בלייב, ופחות במשחקים וIP חדשים. זאת ההרגשה לפחות. כל הזמן שומעים על משחקים מבוססי IP חדש לPS3, ואז מיקרוסופט משחררת בתגובה שייצאו עוד היילו ופייבל.. נו שוין. |
|
|
|
|
עוד רצ'ט וקלאנק, עוד GT, עוד GOW... מה הקשר? כולם מוציאים המשכים מעורבבים בIP חדשים. ההבדל העיקרי הוא שמיקרוסופט מממנת משחקים דרך חברות צד ג' כמו אלן ווייק, גירס או ספלינטר סל בזמן שסוני יותר מפתחת בצד א'. אבל גם יש לזה המון קשה לתיוג. כלומר אנשים לא שמים לב שרצ'ט וקלאנק לדוגמה זה גם משחק צד ג' ממומן על ידי סוני או HEAVY RAIN ואפילו LBP, זה הכל עניין של תיוגים.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
05.11, 16:14
|
|
|
רגע אתה לא מחשיב את גירס 2 וHALO 3 כמשחקים טובים?
אני לא חושב שיש פה על מה לדבר אם אתה ישר שולל 2 משחקים שהם בן המשחקים הטובים ביותר בדור הזה, גם אני יכול לומר שאל תחשיב את אנצ'רדט וMGS, כי לדעתי הם גרועים, זה ממש מטומטם.
בכל מקרה הנה כמה אקסלוסיבים טובים שכנראה ברחו מזיכרונך:
FORZA 2
FORZA 3
HALO 3
GEARS 2
FABLE 2
2 הרחבות של GTA (כל הרחבה באורך של משחק מלא)
HALO ODST
KAMEO
PGR3
LOST ODDASY
DEAD RACING
PGR4
CRACKDOWN
HALO WARS
כל אלה משחקים עם ממוצע של 8-9 אז לפי רוב הדעות הם נחשבים אקסלוסיבים טובים,
וזה עוד בלי להחשיב את המשחקים שיוצאים גם לPC, ואל תגיד לי שהם לא נחשבים כי אם נסתכל על העובדות אתה לא יכול לשחק בהם בPS3 ואתה צריך מחשב חזק כדי להנות מהם ומחשב חדש עולה כמו קונסולה ואף יותר,אז בעצם אתה צריך 2 "קונסולות" (זה כמו שיהיה לך WII ותגיד שכל המשחקים שיוצאים לPS3\360 לא משנים לך כי הם לא "אקסלוסיבים") אז למה לא לקנות כבר 360 במקום מחשב חזק?
והמיתוס שרוב האקסלוסיבים של ה360 עוברים לPC כבר מזמן מת, MS הבינה כבר שזה טעות לעשות את זה ואם שמת לב רק ME וגירס 1 היו האקסלוסיבים היחידים שעברו למחשב, מאז MS אפילו גונבת משחקים מהPC ועושה אותם אקסלוסיבים ל360 (AW למשל)
בכל מקרה שנה אחת רעה לא חורץ דינה של קונסולה, לPS3 היו שנתיים רעות ורק בסוף 2008 היא התחילה להצדיק את קיומה, ה360 מהשנה הראשונה שלה כבר היתה שווה את הקניה, ובשנה השניה בכלל ה360 היתה בשיא, בשנה השלישית (2008) המצב נשמר טוב MS הוציאה בערך את כמה מה שהיה לה מוכן וב2009 לא נשאר לה משחקים שמוכנים ליציאה רק בסוף השנה התחלנו לראות שהמצב משתפר ו2010 בכלל מדהימה בכל מקרה מה שאני מנסה לומר זה שלכל קונסולה יש עליות ומורדות, וMS כבר הוכיחו שה360 פה כדי להשאר והם ממשיכים להשקיע בה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
05.11, 16:21
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
למיקרוסופט יש הכנסות יפות מאוד מהלייב. לסוני אין. אז סוני משקיעה במשחקים אקסקלוסיביים, ומיקרוסופט ממשיכה להשקיע בלייב, ופחות במשחקים וIP חדשים. זאת ההרגשה לפחות. כל הזמן שומעים על משחקים מבוססי IP חדש לPS3, ואז מיקרוסופט משחררת בתגובה שייצאו עוד היילו ופייבל.. נו שוין. |
|
|
|
|
טוב. כדי שגם הדיון הזה לא יתפתח לשטויות, אני מבקש מאנשים לא לכתוב דברים שלא מבוססים על כלום מלבד הדמיון הפורה שלהם.
אם מישהו רוצה לכתוב על השקעה ב-IP חדשים בדור הזה, שילמד קודם כל לספור ויעשה שיעורי בית עם המשחקים מיקרוסופט וסוני הוציאו עד היום. זה לא כל כך מסובך.
מיקרוסופט:- Kameo
- Ninety Nine Nights
- Viva Pinata
- Blue Dragon
- Crackdown
- Gears of War
- Mass Effect
- Scene It? Lights, Camera, Action
- Shadowrun
- Lips
- Lost Odyssey
- Too Human
- Ninja Blade
סוני:- Resistance: Fall of Man
- Uncharted: Drake's Fortune
- Heavenly Sword
- Lair
- MotorStorm
- The Eye of Judgment
- LittleBigPlanet
- Afrika
- Demon's Souls
- InFamous
- White Knight Chronicles
כמו שאני רואה את זה, 13 גדול מ-11, ככה שבמקרה הכי גרוע הטיעון צריך להיות הפוך. אבל בשורה התחתונה זה עוד כותר פה ועוד הכרזה שם שכל הזמן משנה את התמונה. אין הבדל כמעט בהשקעה בIP חדשים בין שתי החברות (וזה אגב בלי לספור כותרי XBLA מול PSN) ושתיהן דואגות גם לתמהיל של משחקים חדשים בשביל למשוך קהל חדש, וגם למשחקים ישנים יותר שימשכו את הגיימרים הוותיקים ששיחקו בהם.
נערך לאחרונה על ידי gulmer, 05.11 בשעה 16:23.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
05.11, 16:29
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
טוב. כדי שגם הדיון הזה לא יתפתח לשטויות, אני מבקש מאנשים לא לכתוב דברים שלא מבוססים על כלום מלבד הדמיון הפורה שלהם.
אם מישהו רוצה לכתוב על השקעה ב-IP חדשים בדור הזה, שילמד קודם כל לספור ויעשה שיעורי בית עם המשחקים מיקרוסופט וסוני הוציאו עד היום. זה לא כל כך מסובך.
מיקרוסופט:- Kameo
- Ninety Nine Nights
- Viva Pinata
- Blue Dragon
- Crackdown
- Gears of War
- Mass Effect
- Scene It? Lights, Camera, Action
- Shadowrun
- Lips
- Lost Odyssey
- Too Human
- Ninja Blade
סוני:- Resistance: Fall of Man
- Uncharted: Drake's Fortune
- Heavenly Sword
- Lair
- MotorStorm
- The Eye of Judgment
- LittleBigPlanet
- Afrika
- Demon's Souls
- InFamous
- White Knight Chronicles
כמו שאני רואה את זה, 13 גדול מ-11, ככה שבמקרה הכי גרוע הטיעון צריך להיות הפוך. אבל בשורה התחתונה זה עוד כותר פה ועוד הכרזה שם שכל הזמן משנה את התמונה. אין הבדל כמעט בהשקעה בIP חדשים בין שתי החברות (וזה אגב בלי לספור כותרי XBLA מול PSN) ושתיהן דואגות גם לתמהיל של משחקים חדשים בשביל למשוך קהל חדש, וגם למשחקים ישנים יותר שימשכו את הגיימרים הוותיקים ששיחקו בהם. |
|
|
|
|
אני חושב שהוא דבר על משחקים טובים כי ברשימה של סוני אתה רואה כמה תשיעיות (דימן סול, אנצ'רטד ו-LBP) ועוד כמה שמיניות (הבנלי סורד, רזיסטנס, מוטורסטורם, אינפמס, WKC) שמרכיבות פחות או יותר את כל הרשימה בזמן שאצל מיקרווספט רק ME, קראקדאון וגירס שווים משהו (אפילו אם הם שווים המון  ).
נ.ב
שכחת את L4D.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
05.11, 16:49
|
|
לפי איך שהוא ניסח את זה הוא בהחלט לא דיבר על איכות, אלא על כמות (" כל הזמן שומעים על משחקים מבוססי IP חדש לPS3, ואז מיקרוסופט משחררת בתגובה שייצאו עוד היילו ופייבל")
אני בהחלט מסכים שבממוצע האיכות של הIP החדשים של סוני יותר גבוהה (לא תמיד, אל תשכח שגם לסוני יש לייר ואפריקה וכדומה). אבל איכות זה משהו מאד בעייתי להתחייב עליו במיוחד במקרה של IP חדשים.
תסתכל על דוגמא שהיא פשוט קלאסית: מי למשל יכל לנחש שNinja Blade יהיה משחק של 7 ובמקביל Demon's Souls יהיה אולי משחק של 9 והפתעת השנה? הרי שניהם מגיעים בדיוק מאותה המפתחת.
אז או שיש פה איזשהו פקטור של מזל בבחירה של המפתחות, או שסוני פשוט יותר מנוסה ויודעת לתת למפתחות של IP חדש את הדגשים הבאמת נכונים ומלווה אותן יותר טוב לאורך הפיתוח. אני לא מכיר את העסק מבפנים ולכן אין לי תשובה למה דווקא משחק אחד יוצא פלופ ומשחק שני הופך להצלחה.
אבל כמו שזה נראה שתיהן משקיעות בערך באותו תמהיל של IP חדשים מול מותגים קיימים. אם כבר רוצים להתלונן על חברה שלא משקיעה בIP חדשים אז צריך להפנות את האצבע לנינטנדו.
נ.ב
לא שכחתי את L4D כמו שלא שכחתי את הייז: אלו לא משחקים שהופצו ע"י סוני או MGS 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
05.11, 17:19
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני חושב שהוא דבר על משחקים טובים כי ברשימה של סוני אתה רואה כמה תשיעיות (דימן סול, אנצ'רטד ו-LBP) ועוד כמה שמיניות (הבנלי סורד, רזיסטנס, מוטורסטורם, אינפמס, WKC) שמרכיבות פחות או יותר את כל הרשימה בזמן שאצל מיקרווספט רק ME, קראקדאון וגירס שווים משהו (אפילו אם הם שווים המון ). |
|
|
|
|
מזל שיש כאן אנשים שמבינים, ולא מחפשים לתקוף ולהגיד שאחרים רושמים שטויות.
וסתם בלי קשר, לא ממש התלהבתי מקראקדאון, ואני לא אוהב משחק RPG, אז נשאר רק גירס מהרשימה. גם HALO3 ממש אכזב אותי, למרות כל הביקורות הטובות ששמעתי עליו.
חוצמזה, שME יצא למחשב, ולכן הוא לא אקסקלוסיבי, כנ''ל ויוה פינייאטה וגירס הראשון, SHADOWRUN ואם אני לא טועה, נינג'ה בלייד (שהייתי בטוח שיהיה משחק מעולה ויצא חצי אפוי) בדרכו למחשב ברגעים אלה ממש (או שאולי הוא כבר יצא.. לא עקבתי..).
בסוני יצאו אקסקלוסיביים טובים יותר. זה הכל. קשה להתמודד?
נערך לאחרונה על ידי Klayman, 05.11 בשעה 17:25.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
05.11, 17:36
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
מזל שיש כאן אנשים שמבינים, ולא מחפשים לתקוף ולהגיד שאחרים רושמים שטויות. |
|
|
|
|
לא אמרתי שכתבת שטויות, אלא רק שכתיבה של דברים בלתי מבוססים תוביל בסופו של דבר לשטויות. לשלב הזה נראה לי שהגעת רק בהודעה הנוכחית, אז מזל טוב.
כמו שכבר אמרתי לנדב: אם לא היית רושם בעצמך קודם " כל הזמן שומעים על משחקים מבוססי IP חדש לPS3, ואז מיקרוסופט משחררת בתגובה שייצאו עוד היילו ופייבל", עוד הייתי בטעות מאמין לך. תגיד תודה לנדב על התירוץ הנפלא שהוא מצא לך.
הקטע המצחיק הוא שאפילו אם היית משתמש בתירוץ של האיכות שנדב סיפק לך, עדיין הטיעון שלך לא היה כל כך תופס...
תשיעיות למיקרוסופט: גירס, מאס אפקט
שמיניות למיקרוסופט: קמאו, לוסט אודיסי, קראקדאון, ויוה פינאטה
תשיעיות לסוני: דמון סטון, LBP
שמיניות לסוני: רזיסטנס, אנצרטד, הוונלי סורד, מוטורסטורם, אינפיימוס
ממש הבדל של שמיים וארץ בין שתי החברות, אה? רואים שעשית עבודת מחקר רצינית לפני שלחצת על "שלח תגובה".
לכן, אני פשוט אחזור על מה שכבר ביקשתי קודם כדי למנוע מהדיונים האלו להתדרדר שוב: אני מבקש מאנשים לא לכתוב דברים שלא מבוססים על כלום מלבד הדמיון הפורה שלהם. חושב שתצליח לעמוד בזה הפעם? 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
05.11, 17:39
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
לא אמרתי שכתבת שטויות, אלא רק שכתיבה של דברים בלתי מבוססים תוביל בסופו של דבר לשטויות. לשלב הזה נראה לי שהגעת רק בהודעה הנוכחית, אז מזל טוב.
כמו שכבר אמרתי לנדב: אם לא היית רושם בעצמך קודם "כל הזמן שומעים על משחקים מבוססי IP חדש לPS3, ואז מיקרוסופט משחררת בתגובה שייצאו עוד היילו ופייבל", עוד הייתי בטעות מאמין לך. תגיד תודה לנדב על התירוץ הנפלא שהוא מצא לך.
הקטע המצחיק הוא שאפילו אם היית משתמש בתירוץ של האיכות שנדב סיפק לך, עדיין הטיעון שלך לא היה כל כך תופס...
תשיעיות למיקרוסופט: גירס, מאס אפקט
שמיניות למיקרוסופט: קמאו, לוסט אודיסי, קראקדאון, ויוה פינאטה
תשיעיות לסוני: דמון סטון, LBP
שמיניות לסוני: רזיסטנס, אנצרטד, הוונלי סורד, מוטורסטורם, אינפיימוס
ממש הבדל של שמיים וארץ בין שתי החברות, אה? רואים שעשית עבודת מחקר רצינית לפני שלחצת על "שלח תגובה".
לכן, אני פשוט אחזור על מה שכבר ביקשתי קודם כדי למנוע מהדיונים האלו להתדרדר שוב: אני מבקש מאנשים לא לכתוב דברים שלא מבוססים על כלום מלבד הדמיון הפורה שלהם. חושב שתצליח לעמוד בזה הפעם?  |
|
|
|
|
המממ... התחלתי לכתוב לך תגובה, ואז נזכרתי שאמרתי שלא אגיב לך. אתה מחפש לריב, להיות טרחן וחופר כהרגלך, ואני לא אגרר לזה. רוצה לריב? צא
החוצה, תתחיל מכות עם מישהו.
נ.ב.
אכתוב מה שבא לי. לא נאה לך? תחסום אותי מהפורום. תודה. ממש דיקטטורה נהייתה כאן. :|... איכס.
|
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
05.11, 17:54
|
|
|
מעולם לא חסמתי אף אחד מפורום כלשהו, למרות שנראה שיש המון אנשים שממש מבקשים שיחסמו אותם, כאילו זו איזה טפיחה על האגו בשבילם. לא מבין את זה.
אתה מוזמן להביע פה כמה שאתה רוצה את דעתך, רק ביקשתי יפה להתבסס על דברים מהותיים ולא לדרדר את הדיון לשטויות.
מה זה שטויות לא מבוססות? משפט כמו:
"בניגוד להרבה אנשים אני לא אוהב את המשחקים a,b,c ומכאן נובע שקונסולה Y בהכרח לא טובה והמפתחת שלה לא משקיעה בIP חדשים אלא רק טוחנת את אותם IP ישנים כל הזמן".
אם אתה רואה שבלי ביסוס למה שאתה כותב אין לך בעצם שום דבר להגיד ו/או מגלה שכשאתה מנסה להתבסס על נתונים אמיתיים מסתבר שמה שכתבת לא נכון ו/או מגלה שהנתונים שאנשים מביאים מפריכים את כל מה שכתבת, אתה באמת מוזמן לא להגיב לזה ולתרץ את זה בכל סיבה שאתה מוצא לנכון ("הבטחתי לעצמי לא להיגרר לויכוחים שאני מתחיל", "קודם כתבתי פה קיר של טקסט על שלושה עמודים רצופים אבל עכשיו ענית לי אז אתה סתם מחפש לריב" וכיוב).
אם אתה בכל זאת רוצה לכתוב "מה שבא לך" כולל דברים בלי ביסוס למרות שביקשתי יפה, פשוט אל תתפלא שמתקנים את הטעויות שלך כאן. זה הכל.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
05.11, 18:03
|
|
|
טוב גולמר. תמשיך לחפור. אתה מחפש משמעויות נסתרות כלשהן בדברים שאני כותב ואז חופר עליהן ואני כותב קיר של טקסט? כתבתי 3 שורות, שלא דיברו אליך, נדב נגיד הבין אותי יופי. בכל מקרה, כמו שהבטחתי, לא אגיב לך יותר, אתה מוזמן להגיב לי כאוות נפשך (ולחפור... כהרגלך...).
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
05.11, 18:22
|
|
שכחתם את WarHawk

|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
05.11, 18:38
|
|
|
לא יודע... אולי זה רק אני, אבל היילו וורס אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בבוקס (ואף אחד לא סופר אותו).
ואני מדבר במיוחד על הלייב של המשחק... כמות השעות ששיחקתי עם חברים שלי ברשת היא אדירה. :<>
הלוואי ויהיה המשך!
|
אמר רבי עקיבא:
"אל תעשו מלחמה, תעשו אהבה.
על רגל אחת- זו כל התורה."
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
05.11, 19:33
|
|
|
לעשות רשימה שמית של משחקים זה לפספס את הנקודה. העניין פה הוא רלוונטיות וגיוון. נעזוב לרגע את הטעם האישי, לבלעדים של הפס3 יש יותר גיוון והם יותר קורצים לשחקנים.
רק בשנה הבאה הפס3 תקבל את GOW3. אפשר להגיד שזה משחק המשך אבל זו הבכורה של הזכיון בדור הזה. אותו הדבר גם עם קילזון. ב3 שנים כבר ראינו 2 משחקים בסדרת גירס ו2 משחקי היילו (וגם 2 של VP).
במקרה שאתה לא מתלהב יותר מדי מהיילו וגירס, ההיצע ב360 לא משתווה לזה של הפס3. בפס3 זה נראה שתמיד יש IP נוספים ובז'אנרים הרבה יותר מגוונים, כך נשארת הרגשה רעננה לספרייה וככזו שיכולה לענות על רוב הצרכים.
לא רוצה FPS? יש אקשן הרפתקאות, יש פלטפורמה, יש האק אנד סלאש, יש משחק חללית, יש מירוצים וכו'.
רוב ה"כובד" ב360 נופל על 2 זכיונות שכבר קיבלו 2 משחקים בדור הזה, והם די דומים בז'אנר. כך שאני בהחלט רואה כיצד יכולה להווצר עייפות חומר ואכזבה מהליין-אפ בהשוואה לפס3.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
05.11, 20:28
|
|
|
קצת "שכחת" למשל שב-360 יש RTS שלא רואה ממטר את הPS3 (ולא רק היילו וורס), שכחת למשל את ME ועוד כמה וכמה RPGים טובים (אובליביון שהגיע שנה לפני ועוד).
המשפט שאותו תיארת כתכונה הטובה של הPS3 הרבה יותר נכון על ה-360. כי כרגע יש יותר מירוצים, יותר RPG, יותר ארקייד ועוד.
בכמה חודשים האחרונים יש בהחלט ליין חזק, בעיקר כי החודש לא יצאו קונביקשן ואלן וויק שעוד היו צריכים להגיע, אבל הם בדרך והם בהחלט יהיו קונטרה משמעותית.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames
|