בעל xbox שהתאכזב ממייקרוסופט. - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: בעל xbox שהתאכזב ממייקרוסופט.
1  2  3  4
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של ITAYBRON

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 05.11, 20:42

Liquid Snake
ציטוט:
צפה בהודעה
מה מונע ממך?
שאבא שלי מוכר אותו ולכן אסור לגעת

דיפלומטיה היא האמנות של לשאת ולתת עם נוכלים.
- בנימין זאב הרצל

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#32   פורסם: 05.11, 21:15

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
לעשות רשימה שמית של משחקים זה לפספס את הנקודה. העניין פה הוא רלוונטיות וגיוון. נעזוב לרגע את הטעם האישי, לבלעדים של הפס3 יש יותר גיוון והם יותר קורצים לשחקנים.

רק בשנה הבאה הפס3 תקבל את GOW3. אפשר להגיד שזה משחק המשך אבל זו הבכורה של הזכיון בדור הזה. אותו הדבר גם עם קילזון. ב3 שנים כבר ראינו 2 משחקים בסדרת גירס ו2 משחקי היילו (וגם 2 של VP).
במקרה שאתה לא מתלהב יותר מדי מהיילו וגירס, ההיצע ב360 לא משתווה לזה של הפס3. בפס3 זה נראה שתמיד יש IP נוספים ובז'אנרים הרבה יותר מגוונים, כך נשארת הרגשה רעננה לספרייה וככזו שיכולה לענות על רוב הצרכים.
לא רוצה FPS? יש אקשן הרפתקאות, יש פלטפורמה, יש האק אנד סלאש, יש משחק חללית, יש מירוצים וכו'.

רוב ה"כובד" ב360 נופל על 2 זכיונות שכבר קיבלו 2 משחקים בדור הזה, והם די דומים בז'אנר. כך שאני בהחלט רואה כיצד יכולה להווצר עייפות חומר ואכזבה מהליין-אפ בהשוואה לפס3.
תסתכל על שנה הבאה:
היילו 4 - FPS
ספלינטר סל - התגנבות
פייבל 3 - הרפתקאות
ME2 - תפקידים
קראקדאון 2 - SANDBOX
מיילו וקייט - אין לזה אפילו ז'אנר
אלן ווייק - אימה? TPS?

לי זה לא נשמע כמו חדגוניות.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#33   פורסם: 05.11, 21:52

בשנה-שנתיים האחרונות זה כן היה די דומה ויש תחושה שמיקרוסופט נסמכים על זכיונות וז'אנרים ספורים. יהיה לך שנתיים ברצף משחק היילו, לא ברור איך פייבל3 בא כזה מוקדם למרות שעושה רושם שהם מנסים להכניס בו אלמנטים חדשים.

בוזמן, בעיקר התכוונתי לבלעדיים מבית מיקרוסופט ולא כאלה שבאו מעין ברירת מחדל שכזו כמו בשנה הראשונה לכן אני לא חושב לנכון להכליל משחקים כמו אובליביון וגם ב ME2 לא ברור לי אם יש הסכם ממשי או שEA נדיבים.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#34   פורסם: 05.11, 21:57

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
בשנה-שנתיים האחרונות זה כן היה די דומה ויש תחושה שמיקרוסופט נסמכים על זכיונות וז'אנרים ספורים. יהיה לך שנתיים ברצף משחק היילו, לא ברור איך פייבל3 בא כזה מוקדם למרות שעושה רושם שהם מנסים להכניס בו אלמנטים חדשים.
אתה מסתכל על 2010 ועדין אומר את זה?
אולי המוכרים הגדולים באמת יש רק שניים, גירס והיילו, אבל כמה כאלה יש לסוני? את GT ואת MGS? שני משחקים שהאחד הוא משחק 7 בסדרה והשני חמישי בסדרה לא כולל ספינאופים?

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#35   פורסם: 06.11, 00:11

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
קצת "שכחת" למשל שב-360 יש RTS שלא רואה ממטר את הPS3 (ולא רק היילו וורס), שכחת למשל את ME ועוד כמה וכמה RPGים טובים (אובליביון שהגיע שנה לפני ועוד).
המשפט שאותו תיארת כתכונה הטובה של הPS3 הרבה יותר נכון על ה-360. כי כרגע יש יותר מירוצים, יותר RPG, יותר ארקייד ועוד.
בכמה חודשים האחרונים יש בהחלט ליין חזק, בעיקר כי החודש לא יצאו קונביקשן ואלן וויק שעוד היו צריכים להגיע, אבל הם בדרך והם בהחלט יהיו קונטרה משמעותית.
גם ME וגם אובליביאון הגיעו גם ל PC.
וכל אלה שהזכירו את ספלינטר סל, גם הוא יוצא למחשב.

וכל הדבר הזה שהיה עם אלן וייק (שביטלו אותו ל PC ועשו מזה טררם שלם) זה בהחלט החלטה טובה של מייקרוסופט, וצעד גדול בכיוון הנכון.

ואני לא רואה סיבה שמייקרוסופט, עם כל הכסף שלהם, לא ייצאו למסע שופינג מטורף שבסופו יעמדו לרשותם כמה חברות צד שלישי שייפתחו משחקים רק ל xbox 360 .

אגב, me2 יוצא למחשב או לא?

נערך לאחרונה על ידי mizel102, 06.11 בשעה 00:14.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#36   פורסם: 06.11, 01:51

mizel102
ציטוט:
צפה בהודעה
גם ME וגם אובליביאון הגיעו גם ל PC.
וכל אלה שהזכירו את ספלינטר סל, גם הוא יוצא למחשב.

וכל הדבר הזה שהיה עם אלן וייק (שביטלו אותו ל PC ועשו מזה טררם שלם) זה בהחלט החלטה טובה של מייקרוסופט, וצעד גדול בכיוון הנכון.

ואני לא רואה סיבה שמייקרוסופט, עם כל הכסף שלהם, לא ייצאו למסע שופינג מטורף שבסופו יעמדו לרשותם כמה חברות צד שלישי שייפתחו משחקים רק ל xbox 360 .

אגב, me2 יוצא למחשב או לא?
צעד נכון של מיקרוסופט? אם הם משחררים משחק כזה למחשב זה גורם לאנשים לשדרג מחשב ולקנות מערכת הפעלה של מיקרוסופט. רכשית מערכת הפעלה ממיקרוסופט זה רווח נקי של מאות דולרים עבור החברה בעוד שרכישה של 360 זה ספק רווח ספק הפסד.
זו גם הסיבה שלמרות הכל, אלן ווייק יגיע למחשב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#37   פורסם: 06.11, 08:22

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
צעד נכון של מיקרוסופט? אם הם משחררים משחק כזה למחשב זה גורם לאנשים לשדרג מחשב ולקנות מערכת הפעלה של מיקרוסופט. רכשית מערכת הפעלה ממיקרוסופט זה רווח נקי של מאות דולרים עבור החברה בעוד שרכישה של 360 זה ספק רווח ספק הפסד.
מסופקני כמה מערכות הוא ימכור, בסופו של דבר גם אם הוא ימכור זה יהיה "רק" מערכת הפעלה, רוב המשתמשים לא ישלמו "מעבר לזה".
וחוץ מזה אני ממש לא מסכים לקביעה שאם זה יוצא למחשב אז זה כבר לא מעניין. לרוב האנשים מערכת המחשב והקונסולה הן לא נותנות אותה חוויה. עם כל הכבוד לעומר, לרוב האנשים אין מחשב שמחובר לטלווזיה והם ישחקו על הכורסא.
גם עכשיו שיש לי מחשב חזק, לא נוח לי לשבת ולשחק על המסך "הקטן" בכיסא רגיל. וככה רוב האנשים. אני רוצה לשחק מול הטלווזיה 42" עם האמבלייט כשאני על הכורסא ונהנה מסואנד 5.1 ברסיבר והרמקולים שלי. כמה משתמשי מחשב יכולים להגיד שהם משחקים ככה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#38   פורסם: 06.11, 11:37

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
אדם שקונה 360 חדשה ונמצא בLIVE במשך שנתיים כבר שווה להם יותר מעותק של WIN7. עכשיו תוסיף לזה את המשחקים והאביזרים שהוא קנה (וכנראה שהוא יהיה יותר משנתיים בLIVE) ויש לך רווח גדול פי כמה מאדם שקנה WIN7. מן הסתם לא כולם קונים LIVE אבל לפחות חצי כן כך שזה עדין משתלם להם יותר.

חוץ מזה ממילא רוב המחשבים שנקנים היום הם לפטופים והם כמובן באים עם עותק של חלונות שמיקרוסופט מקבלת עליה כסף כך או כך, לא למטרות משחקים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#39   פורסם: 06.11, 12:01

(נ.ב. - גם לא כל בעלי המחשבים "קונים" את 7...)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#40   פורסם: 06.11, 12:09

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
(נ.ב. - גם לא כל בעלי המחשבים "קונים" את 7...)
אפשר לאזן את זה בלא כל ה360 "קונים" משחקים וגם לא כולם LIVE. אבל אסור לשכוח שכל מי שיש לו כבר עותק של ויסטה או XP אולי לא יקנה בכלל 7 כי זאת אופציה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#41   פורסם: 06.11, 12:26

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אפשר לאזן את זה בלא כל ה360 "קונים" משחקים וגם לא כולם LIVE. אבל אסור לשכוח שכל מי שיש לו כבר עותק של ויסטה או XP אולי לא יקנה בכלל 7 כי זאת אופציה.
אי אפשר להתכחש שהאחוז שלא יקנו 7 גדול מהאחוז בקונסולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

משתמש רציני

#42   פורסם: 06.11, 13:12

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
וחוץ מזה אני ממש לא מסכים לקביעה שאם זה יוצא למחשב אז זה כבר לא מעניין. לרוב האנשים מערכת המחשב והקונסולה הן לא נותנות אותה חוויה. עם כל הכבוד לעומר, לרוב האנשים אין מחשב שמחובר לטלווזיה והם ישחקו על הכורסא.
גם עכשיו שיש לי מחשב חזק, לא נוח לי לשבת ולשחק על המסך "הקטן" בכיסא רגיל. וככה רוב האנשים. אני רוצה לשחק מול הטלווזיה 42" עם האמבלייט כשאני על הכורסא ונהנה מסואנד 5.1 ברסיבר והרמקולים שלי. כמה משתמשי מחשב יכולים להגיד שהם משחקים ככה?
אף אחד לא אמר שאם זה יוצא גם למחשב וגם לבוקס אז זה ''לא מעניין''.. זה בכלל לא הטיעון. הטיעון הוא שהמשחק איננו אקסקלוסיבי, אם הוא יוצא גם למחשב, כי אז אתה לא יכול להגיד ''המשחק הזה הוא בלעדי לאקסבוקס 360'' כמו שאנצ'רטד, LBP וכל שאר המשחקים שהוזכרו כאן הם בלעדיים לPS3. משמע אתה צריך PS3 כדי לשחק אותם. אין לך את האופציה לשחק אותם במחשב או בPS3 ואז להתפשר על חוויית משחק. אתה חייב לשחק אותם בPS3. לא כך הדבר עם הרבה מהאקסקלוסיביים של ה360.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#43   פורסם: 06.11, 14:04

אבל גם לDS יש המון אקסלוסיביים, אז הוא המנצח? (עדי אל תענה) ובגדול - זאת אכן ההשוואה בין המחשב לקונסולה. מבחינתי החוויה ממש מבדילה אותם ואלו שני דברים שונים לחלוטין. והרגשתי את זה ככשיקחתי למשל בME במחשב לעומת ה-360.
אין מה לעשות, כמו שכבר דנו. ההשוואה צריכה להיות בין משחקים שיש על ה-360 לבין הPS3. (כמו שלא יעניין אותי שיש GOW על הPSP)

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#44   פורסם: 06.11, 14:25

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל גם לDS יש המון אקסלוסיביים, אז הוא המנצח? (עדי אל תענה) ובגדול - זאת אכן ההשוואה בין המחשב לקונסולה. מבחינתי החוויה ממש מבדילה אותם ואלו שני דברים שונים לחלוטין. והרגשתי את זה ככשיקחתי למשל בME במחשב לעומת ה-360.
אין מה לעשות, כמו שכבר דנו. ההשוואה צריכה להיות בין משחקים שיש על ה-360 לבין הPS3. (כמו שלא יעניין אותי שיש GOW על הPSP)
GOW על ה-PSP הוא משחק שונה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

משתמש רציני

#45   פורסם: 06.11, 14:25

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ההשוואה צריכה להיות בין מה ניתן לשחק במחשב, לבין מה אי אפשר. זה הכל. הPSP והPS3 לא ברות השוואה ואתה יודע את זה. סוני יכולה להתהדר במשחקים בלעדיים, והבוקס לא ממש. מצטער. היילו מבחינתי, אחרי היילו 3 היא סידרה מאוסה, לא נהנתי ממנו אפילו לשניה, ואין לי מושג איך הוא קיבל כאלו ציונים גבוהים. רציני, זה משחק של 7 לדעתי. פייבל, שיחקתי בראשון במחשב ולא חוויתי איזו התעלות, אבל אני גם לא מת על RPGים למיניהם לכן לא ניסיתי אפילו את פייבל 2... הבוקס צריכה יותר משחקים כמו אלן ווייק בצד שלה, ולדעתי מייקרוסופט תעשה בשכל אם תשקיע בהם. זה הכל.

אני צריך לקבל את פורזה 3 בקרוב, ככה שאבחן עוד אחת מסדרות הדגל של הקונסולה, ונראה איך הוא. מקווה שלפחות פה הם הצליחו. (ולא, לא סומך על ציונים.. ע''ע היילו 3).

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#46   פורסם: 06.11, 19:57

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
ההשוואה צריכה להיות בין מה ניתן לשחק במחשב, לבין מה אי אפשר. זה הכל. הPSP והPS3 לא ברות השוואה ואתה יודע את זה. סוני יכולה להתהדר במשחקים בלעדיים, והבוקס לא ממש. מצטער. היילו מבחינתי, אחרי היילו 3 היא סידרה מאוסה, לא נהנתי ממנו אפילו לשניה, ואין לי מושג איך הוא קיבל כאלו ציונים גבוהים. רציני, זה משחק של 7 לדעתי. פייבל, שיחקתי בראשון במחשב ולא חוויתי איזו התעלות, אבל אני גם לא מת על RPGים למיניהם לכן לא ניסיתי אפילו את פייבל 2... הבוקס צריכה יותר משחקים כמו אלן ווייק בצד שלה, ולדעתי מייקרוסופט תעשה בשכל אם תשקיע בהם. זה הכל.

אני צריך לקבל את פורזה 3 בקרוב, ככה שאבחן עוד אחת מסדרות הדגל של הקונסולה, ונראה איך הוא. מקווה שלפחות פה הם הצליחו. (ולא, לא סומך על ציונים.. ע''ע היילו 3).
פורצה, PGR, היילו, פייבל, גירס, בלו דראגון, לוסט אודסי, קראקדאון, אלן ווייק, באנג'ו, PD, קמאו, וויווה פינאטה, מיילו וקייט, DOA, היילו וורס, AC6 וכדומה. כלומר זה לא שהם לא קיימים, אתה פשוט לא אוהב אותם או מתעלם מהם. אז לטעמך ה360 לא מושכת, לדעת אחרים היא יותר מושכת מהפס3. אז למיקרוסופט אין בעיה, ביחוד שהם ברווחים כל כך טובים.

על גבי אלה יש עשרות משחקים שיוצאים גם לPC כמו ספלינטר סל או ME, אולי אתה רוצה להתעלם מהם אבל הם עדין קיימים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

משתמש רציני

#47   פורסם: 06.11, 20:32

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
פורצה, PGR, היילו, פייבל, גירס, בלו דראגון, לוסט אודסי, קראקדאון, אלן ווייק, באנג'ו, PD, קמאו, וויווה פינאטה, מיילו וקייט, DOA, היילו וורס, AC6 וכדומה. כלומר זה לא שהם לא קיימים, אתה פשוט לא אוהב אותם או מתעלם מהם. אז לטעמך ה360 לא מושכת, לדעת אחרים היא יותר מושכת מהפס3. אז למיקרוסופט אין בעיה, ביחוד שהם ברווחים כל כך טובים.

על גבי אלה יש עשרות משחקים שיוצאים גם לPC כמו ספלינטר סל או ME, אולי אתה רוצה להתעלם מהם אבל הם עדין קיימים.
גירס הראשוןPC ויוה פינייאטה הראשוןPC (וזה באמת סוג המשחקים שכדאי לקחת בגאווה כשמדברים על ה360?) היילו 1 ו 2 PC. היילו 3? משחק גרוע. היילו וורס? לא אוהב RTS במחשב ובטח שלא בקונסולה. מיילו וקייט? עוד לא יצא (ומי יודע אם ייצא, מתי ייצא - ובכלל, ביל גייטס אמר שלדעתו הנאטאל יגיע גם לPC). לא'דע מה זה AC6. פייבל? הסברתי למעלה (וגם הראשון שלו יצא לPC). לא יודע מה זה PD. אלן ווייק גם לא יצא, וחכה, אתה לא יודע שהוא לא ייצא לPC. לא שמעתי על בלו דראגון, איזה סגנון הוא? קראקדאון? אחלה משחק 4-5 שעות, נהיה די משעמם אח''כ. לא יודע מה זה DOA (דד אור אלייב במקרה?). אז כן, למיקרוסופט יש בעיה (וגם לי שאני לא מזהה כמה משחקים שכתבת עליהם כאן...) וכדומה? אני לא לוקח את וכדומה כעוד משחקים. או שתרשום שמות, או שתשים נקודה.

נערך לאחרונה על ידי Klayman, 06.11 בשעה 20:34.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#48   פורסם: 06.11, 20:40

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
גירס הראשוןPC ויוה פינייאטה הראשוןPC (וזה באמת סוג המשחקים שכדאי לקחת בגאווה כשמדברים על ה360?) היילו 1 ו 2 PC. היילו 3? משחק גרוע. היילו וורס? לא אוהב RTS במחשב ובטח שלא בקונסולה. מיילו וקייט? עוד לא יצא (ומי יודע אם ייצא, מתי ייצא - ובכלל, ביל גייטס אמר שלדעתו הנאטאל יגיע גם לPC). לא'דע מה זה AC6. פייבל? הסברתי למעלה (וגם הראשון שלו יצא לPC). לא יודע מה זה PD. אלן ווייק גם לא יצא, וחכה, אתה לא יודע שהוא לא ייצא לPC. לא שמעתי על בלו דראגון, איזה סגנון הוא? קראקדאון? אחלה משחק 4-5 שעות, נהיה די משעמם אח''כ. לא יודע מה זה DOA (דד אור אלייב במקרה?). אז כן, למיקרוסופט יש בעיה (וגם לי שאני לא מזהה כמה משחקים שכתבת עליהם כאן...) וכדומה? אני לא לוקח את וכדומה כעוד משחקים. או שתרשום שמות, או שתשים נקודה.
רזיסטנס משחק זוועה, MGS 1-2 יצאו למחשב ולXBOX, ראצ'ט וקלאנק משעממים אותי עד מוות, מוטורסטורם משחק מירוצים די מיובש שלא מעניין אותי יותר מדי, KZ2 רפטטיבי ומשעמם...

הבנת עכשיו כמה הטיעונים שלך רלוונטים בערך כמו משהו שיבוא עכשיו ויגיד שאנצ'רטד 2 שעמם אותו תחת אז לסוני אין קבלות על הפס3? אין במה שאתה אומר עובדה אחת, רק לירלורים באויר, משחקים שאתה לא מכיר ומשחקים שאתה לא אוהב. אני לא מבין איך זה רלוונטי בכלל לנושא שיחה פה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

משתמש רציני

#49   פורסם: 06.11, 20:51

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
רזיסטנס משחק זוועה, MGS 1-2 יצאו למחשב ולXBOX, ראצ'ט וקלאנק משעממים אותי עד מוות, מוטורסטורם משחק מירוצים די מיובש שלא מעניין אותי יותר מדי, KZ2 רפטטיבי ומשעמם...

הבנת עכשיו כמה הטיעונים שלך רלוונטים בערך כמו משהו שיבוא עכשיו ויגיד שאנצ'רטד 2 שעמם אותו תחת אז לסוני אין קבלות על הפס3? אין במה שאתה אומר עובדה אחת, רק לירלורים באויר, משחקים שאתה לא מכיר ומשחקים שאתה לא אוהב. אני לא מבין איך זה רלוונטי בכלל לנושא שיחה פה.
מראש, מלכתחילה, מההודעה הראשונה שלי! אמרתי שזה לדעתי וככה זה מרגיש! אז כן, לדעתי מיקרוסופט צריכה להשקיע במשחקים בסגנון אחר. זה הכל.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#50   פורסם: 06.11, 21:06

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
מראש, מלכתחילה, מההודעה הראשונה שלי! אמרתי שזה לדעתי וככה זה מרגיש! אז כן, לדעתי מיקרוסופט צריכה להשקיע במשחקים בסגנון אחר. זה הכל.
מיקרוסופט לא בונה משחקים לך, היא בונה לכולם. כל מי שגולש בפורום הזה ויש לו 360 כנראה אוהב את מה שמיקרוסופט מציעה, אתה לא. אם הפס3 יותר קורצת לך יותר אז פשוט תקנה אחת ותמכור את ה360, זה לא מסובך.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#51   פורסם: 06.11, 21:11

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

לכמה מהכותרים שציינת פה יש ממוצע מתחת ל-80 ו-Viva Pinata עם ממוצע 84 אבל עשה לי, אני לא מאמין שהוא נחשב כותר "רציני" כמו שאתה נוהג לומר

אחרים פשוט כותרים עתידיים (וגם לא בטוח שבלעדיים כמו אלן וייק)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

מנהל פורום PS3

#52   פורסם: 06.11, 21:37

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

מה שעדיין לא מובן לי למה לא מכרת את הפס3 שלך עדיין .
אני חושב שאתה צריך למכור את הפס3 שלך לKlayman והוא ימכור לך את ה-360 שלו. ככה הוא יזכה לשחק במשחקים שהוא מחפש, ואתה תוכל להחזיק גם 360 בסלון ולישון עם אחת במיטה (אפילו תוכל לקרוא לה חנן ).

ככה פותרים שתי ציפורים במכה אחת .

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 06.11 בשעה 21:41.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#53   פורסם: 06.11, 22:09

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
מה שעדיין לא מובן לי למה לא מכרת את הפס3 שלך עדיין .
אני חושב שאתה צריך למכור את הפס3 שלך לKlayman והוא ימכור לך את ה-360 שלו. ככה הוא יזכה לשחק במשחקים שהוא מחפש, ואתה תוכל להחזיק גם 360 בסלון ולישון עם אחת במיטה (אפילו תוכל לקרוא לה חנן ).

ככה פותרים שתי ציפורים במכה אחת .
למה לדבר סתם, לך תבדוק את הפרופיל PSN שלי ותראה שטחנתי את המכשיר בחודש האחרון (כלומר יחסית לסטודנט עמוס), אני אפילו לקראת הסוף של אנצ'טד 1.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של Harel Gur

נינג'ה בלגי

#54   פורסם: 06.11, 22:39

אם ביושוק היה נשאר אקלוסיבי..

יום טוב...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#55   פורסם: 07.11, 15:49

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
לעשות רשימה שמית של משחקים זה לפספס את הנקודה. העניין פה הוא רלוונטיות וגיוון. נעזוב לרגע את הטעם האישי, לבלעדים של הפס3 יש יותר גיוון והם יותר קורצים לשחקנים.

רק בשנה הבאה הפס3 תקבל את GOW3. אפשר להגיד שזה משחק המשך אבל זו הבכורה של הזכיון בדור הזה. אותו הדבר גם עם קילזון. ב3 שנים כבר ראינו 2 משחקים בסדרת גירס ו2 משחקי היילו (וגם 2 של VP).
אני לא מבין קאז:
איך בדיוק IP שהם לא חדשים אלא פשוט המשכים מדור קודם נכנסים אצלך לקטגוריה של רלוונטיות? מה עם הבכורה של ספלינטר סל ופייבל במקרה הזה?
ואיך זה מסתדר עם העובדה שראינו כבר שני משחקים בסדרת אנצרטד ושני משחקים בסדרת רזיסטנס ושני משחקים בסדרת מוטורסטורם בדור הזה (ושלושה בסדרת ראצט)? לגירס אסור רק בגלל שהוא מכר כמו מטורף אבל להם מותר? בגלל שהוא והיילו מוכרים כל כך הרבה זה אומר שצריך להתעלם אוטומטית מכל הפרנצייזים האחרים של הקונסולה?

ובוא ולא נדבר על גיוון. שים לב: רזיסטנס, וורהוק (אגב - לא פרנצייז חדש אלא רימייק של משחק מהPS המקורית למי ששאל למה השמטתי אותו) קילזון, אנצרטד, SOCOM, מאג - 6 פרנצייזים מהחזקים של סוני, 6 משחקי יריות (וכמעט שאפשר להכניס את ראצט לקטגוריה).

ואני רואה שהדיון הזה ממשיך. אז כמו שאמרתי קודם לגבי דיון שנגרר לשטויות, הטענה הבאה עדיין מקוטלגת כטענה טיפשית וחסרת בסיס:
"בניגוד להרבה אנשים אני לא אוהב את המשחקים a,b,c ומכאן נובע שקונסולה Y בהכרח לא טובה והמפתחת שלה לא משקיעה בIP חדשים אלא רק טוחנת את אותם IP ישנים כל הזמן".

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#56   פורסם: 07.11, 16:21

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
ובוא ולא נדבר על גיוון. שים לב: רזיסטנס, וורהוק (אגב - לא פרנצייז חדש אלא רימייק של משחק מהPS המקורית למי ששאל למה השמטתי אותו) קילזון, אנצרטד, SOCOM, מאג - 6 פרנצייזים מהחזקים של סוני, 6 משחקי יריות (וכמעט שאפשר להכניס את ראצט לקטגוריה).
גם רצ'ט נכנס לקטגוריה בכיף, יש באנצ'רטד יותר פלטפורמה ופזלים ממנו.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#57   פורסם: 10.11, 17:02

למי שעוד לא הבין למה אני מתוסכל:

http://www.vgames.co.il/article/7279.html

זה פשוט לא הוגן...

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#58   פורסם: 10.11, 17:18

אתה בסדר?
אתה יודע אחרי כמה זמן זה הגיע למחשב?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#59   פורסם: 10.11, 21:25

mizel102
ציטוט:
צפה בהודעה
למי שעוד לא הבין למה אני מתוסכל:

http://www.vgames.co.il/article/7279.html

זה פשוט לא הוגן...
כרגיל יש ליובל הגיון שבור לגמרי של אדם שלא קשור לתעשיה.
מי מוציא משחק בלי אפילו להכריז עליו? ההימור שלו על שבוע הוא בדיחה, אם זה נכון אז לכל הפחות זה שבועות.
ואיך זה מרמז על גרסת PS3? מדובר בכותר GFW של מיקרוסופט והוא יוצא לשתי הפלטפורמות של מיקרוסופט. זה מרמז על גרסת פס3 בערך כמו שKZ לPSP מרמז על גרסת 360 של KZ2.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Red_Deaddd

מצליחן

#60   פורסם: 10.11, 21:36

מה זה משנה? זה הגיע למחשב? בעלי PS3 יכולים לשחק בזה עכשיו?
אז למה קניתי 360? מחשב חזק וPS3 זה השילוב הכי טוב שיכול להיות כרגע, ככה אתה מקבל את כל המשחקים הכי טובים של ה360 על המחשב ואת כל המשחקים הכי טובים של הPS3.
מי צריך XBOX?

חזרה לראש העמוד
1  2  3  4

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא