משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
10.11, 21:39
|
|
|
Red_Deaddd |
ציטוט: |
 |
|
|
מה זה משנה? זה הגיע למחשב? בעלי PS3 יכולים לשחק בזה עכשיו?
אז למה קניתי 360? מחשב חזק וPS3 זה השילוב הכי טוב שיכול להיות כרגע, ככה אתה מקבל את כל המשחקים הכי טובים של ה360 על המחשב ואת כל המשחקים הכי טובים של הPS3.
מי צריך XBOX? |
|
|
|
|
אנשים שרוצים להשחק בפייבל/גירס/היילו/PGR/פורצה/המשחקים של RARE/נטאל/קראקדאון וכו' או רוצים לשחק במשחקים כשהם יוצאים ולא שנה מאחור יותר?
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
10.11, 22:01
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כרגיל יש ליובל הגיון שבור לגמרי של אדם שלא קשור לתעשיה.
מי מוציא משחק בלי אפילו להכריז עליו? ההימור שלו על שבוע הוא בדיחה, אם זה נכון אז לכל הפחות זה שבועות.
ואיך זה מרמז על גרסת PS3? מדובר בכותר GFW של מיקרוסופט והוא יוצא לשתי הפלטפורמות של מיקרוסופט. זה מרמז על גרסת פס3 בערך כמו שKZ לPSP מרמז על גרסת 360 של KZ2. |
|
|
|
|
אז עכשיו המחשב זה פלטפורמה של מיקרוסופט?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
10.11, 22:10
|
|
|
mizel102 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 10.11.2009 - 18:13 פורסם ע"י Tamirrr
GTA4 למחשב שייך למערכת GAMES FOR WINDOWS - LIVE שגם היא של מיקרוסופט, אז זה לא אומר שהבלעדיות פגה.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
10.11, 22:12
|
|
חחחחחחחחח זה אחד הדברים הפתטיים ששמעתי בחיי 
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
10.11, 22:13
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
אז עכשיו המחשב זה פלטפורמה של מיקרוסופט? |
|
|
|
|
game for windows זה של פלטפורמה של מיקרוסופט
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
10.11, 22:13
|
|
|
אני חושב שזה יותר פתטי להגיד שזה בטוח יוצא ל-PS3 בגלל שזה יצא למחשב
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
10.11, 22:17
|
|
|
זאת הבעיה, הגישה של "בלעדיות" מבחינת מיקרוסופט היא בהרבה מן המקרים בלעדיות זמנית ואיך שלא מסובבים את זה, זה מוריד מה"יוקרה" של ה360 כאופציה היחידה לשחק כותר מסויים.
בנוגע להמשכים\IP חדשים. זה נכון שלהליין-אפ של סוני כולל המשכים אבל לדוגמה רק שנה הבאה יוצא המשחק הראשון של סדרת GOW בדור הזה וכך לגבי GT. המאסה הקריטית של ה360 נוסבת סביב היילו וגירס לרוב, סדרות שכבר ראו 2 משחקים כל אחת בדור הזה, וזה לא יהיה מפתיע אם גירס3 יצטרף להיילו ריץ' בשנה הבאה.
לצד המשכים, סוני מטפחים גם IP חדשים שהם לרוב גם מגוונים יותר מבחינת הז'אנרים ממה שאפשר למצוא על ה360. גם הפרנצ'ייזים המוכחים של סוני משתרעים על לא מעט סוגים.
להביא את KZ,RES וסוקום רק מחזקת את הנקודה לגבי גיוון. גם בז'אנר ה FPS לבעל פלייסטיישן יש מבחר בין 3 כותרים בלעדיים לפחות מצד א', כאשר על ה360 יש רק את היילו. כך שיש לך בחירה לעומת זה שאם אתה לא מתחבר להיילו, אז אחת מהסיבות הגדולות לקנות 360 נעלמות. רוב הביצים נמצאות בסל אחד.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
10.11, 22:51
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
אז עכשיו המחשב זה פלטפורמה של מיקרוסופט? |
|
|
|
|
הPC בכלליות?
לא ממש (למרות שבצורה עקיפה).
אבל GFWL זאת פלטפורמה של מיקרוסופט שהיא מטפחת כך שלמיקרוסופט להוציא משחק לGFW עם גרסת 360 לא שונה מזה שסוני מוציאה גרסה של משחק לPSP. זאת בדיוק הסיבה שהם קוראים למשחקים כמו ספלינטר סל או ME בלעדיים, כי הם בלעדיים לפלטפורמות של מקירוסופט.
וקאז, באמת שאני לא מוצא מה לשחק בפס3 שלי מבחינת בלעדיים אחרי 3 שנים שלה בשוק חוץ מאשר MGS4, אנצ'רטד 1-2 ובדרגה פחותה יותר את KZ2 ואינפמס. זה באמת עניין של טעם, לדעתי קראקדאון הוא אחד המשחקים הכי טובים בדור הזה, לדעתו של דודי הוא אחד הגרועים (ובנושא רזיסטנס למשל הדיעות שלנו הפוכות).
אכן זאת בעיה ש30% ממה שיוצא "בלעדית" ל360 הוא גם משחק PC בסופו של דבר קצת מוזיל מהבלעדיות, אבל זה לא מוזיל מהבלעדיים האמיתיים כמו קראקדאון, פורצה, פייבל, גירס, PGR או היילו. אולי רק תפיסתית.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
10.11, 23:03
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הPC בכלליות?
אבל GFWL זאת פלטפורמה של מיקרוסופט שהיא מטפחת כך שלמיקרוסופט להוציא משחק לGFW עם גרסת 360 לא שונה מזה שסוני מוציאה גרסה של משחק לPSP. זאת בדיוק הסיבה שהם קוראים למשחקים כמו ספלינטר סל או ME בלעדיים, כי הם בלעדיים לפלטפורמות של מקירוסופט.
וקאז, באמת שאני לא מוצא מה לשחק בפס3 שלי מבחינת בלעדיים אחרי 3 שנים שלה בשוק חוץ מאשר MGS4, אנצ'רטד 1-2 ובדרגה פחותה יותר את KZ2 ואינפמס. זה באמת עניין של טעם, לדעתי קראקדאון הוא אחד המשחקים הכי טובים בדור הזה, לדעתו של דודי הוא אחד הגרועים (ובנושא רזיסטנס למשל הדיעות שלנו הפוכות).
אכן זאת בעיה ש30% ממה שיוצא "בלעדית" ל360 הוא גם משחק PC בסופו של דבר קצת מוזיל מהבלעדיות, אבל זה לא מוזיל מהבלעדיים האמיתיים כמו קראקדאון, פורצה, פייבל, גירס, PGR או היילו. אולי רק תפיסתית. |
|
|
|
|
GFWL היא לא "פלטפורמה" של מיקרוסופט
ה-PC הוא פלטפורמה למשחקים האלה והם מפותחים לעבוד על PC, לא על GWF/L
GWFL זה לא יותר משירות אונליין במהותו, הוא לא מספק כלום ולא קשור למשחק עצמו
לפי ההיגיון שלך כל המשחקים שמפוצים בסטים הם "בלעדיים לסטים"
העניין של הבלעדיים ואיך שפאנבויים של ה-360 מתנהגים בדור הזה פשוט מגוחך
"בלעדי של מיקרוסופט" "בלעדי של ווינדוס" "המחשב לא נחשב, מסתכלים רק על הקונסולות"
ברצינות, מישהו שמע בחיים את המילה אקסלוסיבי לקונסולות לפני שהמעריצים של ה-360 התחילו עם זה? כל הדורות של קונסולות משחקים האלה, ובחיים לא נשמע דבר כזה
מה שעוד יותר מגוחך זה ההשפעה שזה עשה על כל האתרי גימיינג ומפיצות משחקים ששינו את כל התפיסה שלהם לגבי בלעדיים בגלל מיקרוסופט (וזה סוג ההשפעה החרא שיש למיקרוסופט על התעשייה הזאת)
זה בערך מסכם את כל הדיון הזה של הבלעדיים (ואפילו שזה פאנבוי, אתם לא יכולים להכחיש שזה נכון)

|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
10.11, 23:09
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הPC בכלליות?
אכן זאת בעיה ש30% ממה שיוצא "בלעדית" ל360 הוא גם משחק PC בסופו של דבר קצת מוזיל מהבלעדיות, אבל זה לא מוזיל מהבלעדיים האמיתיים כמו קראקדאון, פורצה, פייבל, גירס, PGR או היילו. אולי רק תפיסתית. |
|
|
|
|
ועדיין לא מובן לי למה אתה לא מוכר את הקונסולה. מי מחזיק קונסולה בשביל שלושה משחקים שאת אחד מהם כבר השאלת לפני שנה ובכלל לא טרחת לקנות כיום?
אתה צרכן לא חכם, תשקיע במה שאתה אוהב, הקונסולה לא בשבילך.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
10.11, 23:16
|
|
|
כמישו שיש לו את שניהם אני חייב להגיד לך שמהXBOX אני הרבה יותר נהנה אבל הרבה יותר !
מהPS3 אני פשוט נגעל ! אח שלי משחק בוא , הוא משעמם וחסר תועלת , הFPS שלו פשוט גרועים אני חייב להגיד , השליטה פשוט כ"כ לא נוחה שפורשים מהר..
והגראפיקה אותו דבר לדעתי. .
|
GT : OmRX
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
10.11, 23:17
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
GFWL היא לא "פלטפורמה" של מיקרוסופט
ה-PC הוא פלטפורמה למשחקים האלה והם מפותחים לעבוד על PC, לא על GWF/L
GWFL זה לא יותר משירות אונליין במהותו, הוא לא מספק כלום ולא קשור למשחק עצמו
לפי ההיגיון שלך כל המשחקים שמפוצים בסטים הם "בלעדיים לסטים"
העניין של הבלעדיים ואיך שפאנבויים של ה-360 מתנהגים בדור הזה פשוט מגוחך
"בלעדי של מיקרוסופט" "בלעדי של ווינדוס" "המחשב לא נחשב, מסתכלים רק על הקונסולות"
ברצינות, מישהו שמע בחיים את המילה אקסלוסיבי לקונסולות לפני שהמעריצים של ה-360 התחילו עם זה? כל הדורות של קונסולות משחקים האלה, ובחיים לא נשמע דבר כזה
מה שעוד יותר מגוחך זה ההשפעה שזה עשה על כל האתרי גימיינג ומפיצות משחקים ששינו את כל התפיסה שלהם לגבי בלעדיים בגלל מיקרוסופט (וזה סוג ההשפעה החרא שיש למיקרוסופט על התעשייה הזאת)
זה בערך מסכם את כל הדיון הזה של הבלעדיים (ואפילו שזה פאנבוי, אתם לא יכולים להכחיש שזה נכון)
 |
|
|
|
|
אם כך אתה יכול לשחק בgears of war על המאק?ME?SC
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
10.11, 23:18
|
|
|
vorse3 |
 |
|
|
אם כך אתה יכול לשחק בgears of war על המאק?ME?SC |
|
|
|
|
לא, אני יכול לשחק בהם על ה-PC
PC ומאק זה שתי דברים שונים
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
10.11, 23:19
|
|
|
vorse3 |
 |
|
|
אם כך אתה יכול לשחק בgears of war על המאק?ME?SC |
|
|
|
|
אתה יכל לשחק גירס על הפיסי, הפיסי לא שייך לאיש (ובטח שתוכנה לא מגדירה חומרה).
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
10.11, 23:20
|
|
|
בוא ננסח את זה אחרת, אתה יכול לשחק במשחקים שציינתי בלי מערכת ההפעלה של מיקרוסופט?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
10.11, 23:26
|
|
|
vorse3 |
 |
|
|
בוא ננסח את זה אחרת, אתה יכול לשחק במשחקים שציינתי בלי מערכת ההפעלה של מיקרוסופט? |
|
|
|
|
יכל מאוד להיות, יש לי בסך הכל שתי מערכות הפעלה על המחשב, אובונטו וויסטה. יש לא מעט מערכות הפעלה שם בחוץ, ועוד מאות אלפי פאטצ'ים ברשת. צריך רק לנסות ולחפש.
ושוב, אתה כנראה לא מבין את המושג חומרה ומהיא מערכת הפעלה. אם אתה חושב שהפיסי = פס3, 360 או WII אז חבל מאוד.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
10.11, 23:27
|
|
|
vorse3 |
 |
|
|
בוא ננסח את זה אחרת, אתה יכול לשחק במשחקים שציינתי בלי מערכת ההפעלה של מיקרוסופט? |
|
|
|
|
לא.
PC היא הפלטפורמה להפעיל אותם ווינדוס היא האמצעי
ווינדוס היא שצריכה פלטפורמה לרוץ עליה, ולא ה-PC
להגיד דבר כזה זה כמו הטיעון ממקודם שמשחקים שמשתמשים בשירות אונליין של GWFL הם בלעדיים לו
אז שניה
אם המשחק רץ על וינדוס בלי GWFL הוא בלעדי לווינדוס, ואם הוא רץ עם אונליין של GWFL אז הוא בלעדי ל-GWFL?
ואם הוא רץ על סטים? אז Modern Warfare 2 ועוד הרבה משחקים אחרים כנראה בלעדיים ל-Valve
עשה לי טובה, חרטות מהסוג הזה רק גורמות לך (ולכם) להראות נואשים לבלעדיים
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
10.11, 23:29
|
|
מתי אמרתי שPC= אקסבוקס,PS3 או WII? 
LOL מתי אמרתי את כל השטויות האלה שאתם אומרים כאן?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
10.11, 23:29
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
ועדיין לא מובן לי למה אתה לא מוכר את הקונסולה. מי מחזיק קונסולה בשביל שלושה משחקים שאת אחד מהם כבר השאלת לפני שנה ובכלל לא טרחת לקנות כיום?
אתה צרכן לא חכם, תשקיע במה שאתה אוהב, הקונסולה לא בשבילך. |
|
|
|
|
אני לא מחזיק קונסולה בשביל 3 משחקים, דבר ראשון יש לי 4 על דיסק ועוד איזה 15 דיגיטלית (ועוד כמה ימים זה 7 כשאני אקבל את אינפמס, KZ2 ואנצ'רטד 2) וזה בפחות מחצי שנה כך ש7 משחקים + 15 דיגיטלים בחצי שנה זה הרבה מעבר למרשים. דבר שני יש לפס3 אחלה של משחקים ב2010 שאני רוצה כמו GOW, HR והשומר האחרון.
השאלה האמיתית היא למה יש לך 360 בכלל, הרי אתה שונא 100% מהבלעדיים שלו (גירס, קראקדאון, פייבל, המשחקים של RARE וכו'). את כל המשחקים של ה360 אתה יכול לקנות בכיף לפס3 על פי הטעם שלך, זה באמת בזבוז, ועוד לקנות 3 כאלה. באמת צרכן לא חכם, תשקיע במה שאתה אוהב.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
10.11, 23:35
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
לא.
PC היא הפלטפורמה להפעיל אותם ווינדוס היא האמצעי
ווינדוס היא שצריכה פלטפורמה לרוץ עליה, ולא ה-PC
להגיד דבר כזה זה כמו הטיעון ממקודם שמשחקים שמשתמשים בשירות אונליין של GWFL הם בלעדיים לו
אז שניה
אם המשחק רץ על וינדוס בלי GWFL הוא בלעדי לווינדוס, ואם הוא רץ עם אונליין של GWFL אז הוא בלעדי ל-GWFL?
ואם הוא רץ על סטים? אז Modern Warfare 2 ועוד הרבה משחקים אחרים כנראה בלעדיים ל-Valve
עשה לי טובה, חרטות מהסוג הזה רק גורמות לך (ולכם) להראות נואשים לבלעדיים |
|
|
|
|
אם משחק יוצא רק לSTEAM אז הוא בלעדי לSTEAM, אני לא מבין מה הבעיה?
משחקי PC מפתחים על ערכת פיתוח של מיקרוסופט (DIRECT X) לפלטפורמה של מיקרוסופט (ווינדווס). הPC עצמו היא סתם חומרה, באותה מידה היא יכולה להריץ OS X ואז אף משחק לא ירוץ עליה.
אם משחק יוצא לOS X ולאייפון אז הוא בלעדי לאפל?
בדיוק באותה צורה משחק שיוצא לWINDOWS בלבד הוא בלעדי למיקרוסופט.
מן הסתם הוא לא בלעדי ל360, אני לא מאלה שטוענים את זה. פשוט כשיוצא משחק במימון מיקרוסופט גם ל360 וגם לGFWL ששתיהן פלטפורמות של מיקרוסופט, זה לא מרמז אפילו בפרומיל שהמשחק יצא לפס3. זה בדיוק מה שאמרתי, תקרא את ההודעה המקורית שלי שוב. מי קרה לו בלעדי ל360 בכלל אם הוא יוצא לPC?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
10.11, 23:51
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
שונא את גירס? תגיד לי, אתה על סמים או משהו? רכשתי גם את גירס 1 ו-2, זה שאני חושב שאנצ'רטד יותר טוב מגירס לא הופך אותי לשונא גירס. אם אתה כבר שואל מה אני מחפש ב-360 אז יש לך את היילו 3, Mass Effect, Halo Wars, Halo ODST, Gears, Gears 2 שלא יצאו לפס3 שאהבתי על ה-360. יש עוד כמה מולטיפלטפורם שקניתי ל-360 (הייתי מגוון, פעם לפה, פעם לפה) וכו וכמה משחקים בינוניים כמו Ace Combat...
זה קצת יותר מהשלושה משחקים שאתה מעוניין בהם.
ושוב אזכיר את העובדה שלעומתך אני לקוח קבוע של מייקרוסופט שמחזיק גם את האקסבוקס המקורית (עם 15 משחקים) ומנוי ללייב כבר קרוב ל-5 שנים עוד מ-2004. אז בו נגיד שה-360 קצת יותר טבעית אצלי מאצלך.
וכל המשחקים שהזכרת קיבלת עם המכשיר או קיבלת בshare (לא מעט מהם ממני בלי שהבאת לי דבר, כי אתה פשוט לא רוכש משחקים), על מי אתה עובד? שני המשחקים היחידים שרכשת הם אולי אנצ'רטד 1 וLBP שבאחרון בקושי שיחקת. ממש הספק מדהים לשנה. אני מניח שאת MGS4 כבר רכשת? |
|
|
|
|
הא? מה זה משנה איך קבלתי את המשחקים, ואם הלוואתי מחבר משחק זה לא נחשב ששחקתי בו? אתה אומר לי שאתה אוהב את ODST ואת HALO WARS אבל צרבת אותם, אז זה אומר שאתה לא אוהב אותם?
אז נתחיל בעובדות, קניתי 5 משחקים מבוססי דיסק לפס3 (אנצ'רטד, קילזון2, אינפמס, LBP ואנצ'רטד 2) ויש לי את המכשיר מחודש מאי (כלומר חצי שנה, לא שנה). וכן, משחקי הPSN שלי הם בשייר, אבל מה זה קשור? חברים שלי הציעו לי לעשות איתם שייר כולל אתה אדון דודי ולקחתי. אני משחק במשחקים האלה בהחלט, טחנתי רבים מהם.
או במילים אחרות, 5 משחקים מלאים ב6 חודשים וטחנתי די הרבה משחקי PSN, אז מה הבעיה שלך לעזאזל? זה יותר מרוב המשתמשים שיש להם פס3 חצי שנה, בטוח יותר ממה שהיה לך בחצי שנה הראשונה שלך עם פס3.
ואני בכלל לא מבין מה הקשר לMGS4, שחקתי אותו וגמרתי אותו. טחנתי את המשחק ומאוד נהנתי, אבל אני אמור לשלם עכשיו 40$ רק כדי שהוא יעלה אבק על המדף? עם המינוס שיש לי בבנק אני מעדיף לשמור את ה40$ האלה לאיזה HEAVY RAIN או משהו כזה. חוץ מזה זה בטוח בזבוז לקנות אותו, בסוף יכריזו על גרסת סאבסיסטנס ואני ארגיש אדיוט.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 10.11 בשעה 23:56.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
11.11, 14:26
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
בנוגע להמשכים\IP חדשים. זה נכון שלהליין-אפ של סוני כולל המשכים אבל לדוגמה רק שנה הבאה יוצא המשחק הראשון של סדרת GOW בדור הזה וכך לגבי GT. |
|
|
|
|
גם אם נתעלם מזה שאתה מערבב פה באמת IP שהם לא בדיוק חדשים ,עדיין המשחק הכי נמכר על הPS3 הוא GT5P - ככה שאני בספק אם אפשר להגיד שGT5 יהיה הIP הישן/חדש הראשון בפרנצייז בדור הזה.
ואם מסתכלים על התמונה המלאה, גם GOW הראשון בסופו של דבר יצא רק בשנת 2005, השני ב-2007, משחק הPSP ב-2008 והשנה אנחנו מקבלים את ה-collection לPS3. יוצא שGOW3 יהיה הטייטל החמישי בסדרה בת 5-6 שנים בסך הכל, וזה שהוא יגיע לPS3 באופן "רשמי" עם משחק חדש באמת רק ב-2010, לא שונה מספלינטר סל שיגיע גם הוא רק ב-2010.
|
Kazz |
 |
|
|
המאסה הקריטית של ה360 נוסבת סביב היילו וגירס לרוב, סדרות שכבר ראו 2 משחקים כל אחת בדור הזה, וזה לא יהיה מפתיע אם גירס3 יצטרף להיילו ריץ' בשנה הבאה. |
|
|
|
|
ונראה לי שגם על זה דיברנו כבר קודם: רק בגלל שהיילו וגירס כל כך מצליחים, אתה לא יכול להגיד שהמאסה הקריטית סובבת רק סביבם. כשמשחקים כמו פייבל, מאס אפקט, L4D ואחרים מוכרים יותר טוב מאקסלוסיביים מובילים לPS3, אני לא רואה סיבה למה אתה לא מחשיב אותם גם כחלק מהמאסה הקריטית.
|
Kazz |
 |
|
|
לצד המשכים, סוני מטפחים גם IP חדשים שהם לרוב גם מגוונים יותר מבחינת הז'אנרים ממה שאפשר למצוא על ה360. גם הפרנצ'ייזים המוכחים של סוני משתרעים על לא מעט סוגים.
להביא את KZ,RES וסוקום רק מחזקת את הנקודה לגבי גיוון. גם בז'אנר ה FPS לבעל פלייסטיישן יש מבחר בין 3 כותרים בלעדיים לפחות מצד א', כאשר על ה360 יש רק את היילו. כך שיש לך בחירה לעומת זה שאם אתה לא מתחבר להיילו, אז אחת מהסיבות הגדולות לקנות 360 נעלמות. רוב הביצים נמצאות בסל אחד. |
|
|
|
|
רגע, רגע: קודם אמרת שלX360 אין גיוון כי מה שיש לה זה בעיקר משחקי יריות כמו גירס והיילו, ועכשיו כשאני מזכיר לך כמה משחקי יריות יש לPS3 אז זה פתאום כן גיוון?
במקרה הזה, על ה-360 יש לך מלבד היילו גם את L4D ואת פרפקט דארק לבחור מביניהם - מה שנראה לפחות לי עדיין עדיף.
והמבחר תופס גם בזאנרים אחרים. כבר ראינו קודם שהIP החדשים של סוני בדור הזה לא מגוונים בזאנרים שלהם יותר או פחות מאלו של מיקרוסופט. אז למה הויכוח הזה הולך סחור סחור?
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
11.11, 17:06
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הא? מה זה משנה איך קבלתי את המשחקים, ואם הלוואתי מחבר משחק זה לא נחשב ששחקתי בו? אתה אומר לי שאתה אוהב את ODST ואת HALO WARS אבל צרבת אותם, אז זה אומר שאתה לא אוהב אותם?
אז נתחיל בעובדות, קניתי 5 משחקים מבוססי דיסק לפס3 (אנצ'רטד, קילזון2, אינפמס, LBP ואנצ'רטד 2) ויש לי את המכשיר מחודש מאי (כלומר חצי שנה, לא שנה). וכן, משחקי הPSN שלי הם בשייר, אבל מה זה קשור? חברים שלי הציעו לי לעשות איתם שייר כולל אתה אדון דודי ולקחתי. אני משחק במשחקים האלה בהחלט, טחנתי רבים מהם.
או במילים אחרות, 5 משחקים מלאים ב6 חודשים וטחנתי די הרבה משחקי PSN, אז מה הבעיה שלך לעזאזל? זה יותר מרוב המשתמשים שיש להם פס3 חצי שנה, בטוח יותר ממה שהיה לך בחצי שנה הראשונה שלך עם פס3.
ואני בכלל לא מבין מה הקשר לMGS4, שחקתי אותו וגמרתי אותו. טחנתי את המשחק ומאוד נהנתי, אבל אני אמור לשלם עכשיו 40$ רק כדי שהוא יעלה אבק על המדף? עם המינוס שיש לי בבנק אני מעדיף לשמור את ה40$ האלה לאיזה HEAVY RAIN או משהו כזה. חוץ מזה זה בטוח בזבוז לקנות אותו, בסוף יכריזו על גרסת סאבסיסטנס ואני ארגיש אדיוט. |
|
|
|
|
בגלל שצרבתי משחק זה אומר שלא אהבתי ונהנתי ממנו? השקפה מוזרה.
שוב, אין לי שום בעייה, רק לא הבנתי למה אתה לא מוכר את הפס3. אתה חוזר שתי וערב וטוען שאין לך מה לשחק על הפס3 למרות שבימינו הקונסולה נמצאת בשיאה. אז הצעתי לך עצה בדבר למכור אותה ואולי להשקיע בקונסולה שאתה יותר אוהב, כמו ה-360 לדוגמא.
או שאני טועה ואתה לא משמיץ את הפס3 כל שלישי ושישי וטוען שאין לך מה לשחק עליה?
כמו שעשית עם הWII בעבר, משום מה אתה ממשיך להחזיק מכשירים שאתה לא מוצא בהן עיניין, לא חבל? 
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.11 בשעה 17:16.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
11.11, 17:50
|
|
|
אויש, אתה נכנס לקטנות בנוגע ל GT5. אז הייתה מעין טעימה קטנה של המשחק לפני. זה עדיין לא משנה את העובדה שרק בשנה הבאה הפרנצ'ייז הזה עושה את הבכורה האמיתית שלו. אז אולי אני צריך להכניס גם את משחק הפאבים ב XBLA של פייבל ולהגיד שקיבלנו כבר 2 משחקים בפרנצ'ייז, ואולי גם 3 כי המשחק גם עכשיו זמין בצורה אפיזודית ב GOD. והיילו3 קיבל בטא הרבה לפני שיצא.. זה ממש לא רציני ולא משנה את הנקודה.
אותו הדבר בנוגע ל GOW. למה אמור להיות אכפת לי איך ומתי המשחקים בפס2 יצאו? זה לא משנה את העובדה שהמשחק עושה את הקפיצה לדור הנוכחי רק שנה הבאה, 3 שנים לאחר שיגור הקונסולה. גם לא ברור לי איך ה PSP נכנס לדיון, מחלקה אחרת ושונה שלא צריך להסתכל עליה. אותו דבר לגבי הקולקשן, או שגם נכניס גרסאות GOTY והוצאות-מחדש של משחקי 360?
השוני מספלינטר סל 5 הוא בכך שזה לא משחק שבא ממיקרוסופט והסכם הבלעדיות בינהם לאוביסופט לא ברור. האם גם פה תעבור חצי-שנה\שנה והמשחק יגיע לפס3? התגובות של אוביסופט על גרסת PS3 למשחק מעידות שיש פה משהו לא ידוע. (ולא נכנס לזה שקשה לי לקרוא לSC5 'בלעדי').
זה לא שגירס והיילו מצליחים, זה נראה שמסתמכים עליהם יותר מדי וממשיכים להוציא משחקים שלהם בקצב שיטתי - וזה פוגע בפיתוח שאר משחקים בלעדיים אחרים. דבר שאני לא מרגיש שקורה על הפס3. ההתמקדות על IP וז'אנרים ואחרים היא כמעט אותו דבר כמו ההתבססות על השמות המוכרים.
שוב, קשה לי להכתיר את מאס אפקט ו L4D כבלעדיים לקונסולה של 360 ובכל מקרה, ה"בלעדיות" הזו היא לא משהו שקשור לפעולה שלהם. זה שלא שמיק. ו-ואלב חתמו הסכם ומעכשיו סדרת L4D לא תצא לפס3. ואלב כרגע מתמקדים בפלטפורמות שלהן הנוכחות. ברגע שהם יחליטו לייצר גם לפס3 ולשכור מפתחים עבורה, אז L4D יגיע גם לפס3. אין שום דבר שמונע מהם את זה, ואותו דבר עם ME2 שלא ברור מה המחוייבות עם הכותר.
מה שברור הוא ששתי הסדרות האלה הן חיצוניות למיקרוסופט ושאי אפשר לשייך אותם למאמצים שלהם לחזק את הבלעדיים שלהם. וכאשר קונספט הבלעדיות של מיקרוסופט הוא מלכתחילה כזה של חצי-שנה\שנה בלבד, כל העניין מאבד מהמהות שלו.
זה שיש 3 סדרות FPS על הפס3 לא אומר שאין לה דברים אחרים, ואכן יש לה. ואני לא חושב שזה מה שנתון לויכוח. אתה תסכים שמשחקים כמו WARHAWK,אנצ'רטד, R&C, אינפמוס,מוטורסטורם, דימון סול,WKC, SIREN,LBP וכו' הם היצע מרשים למדי הן ביחס IP ישן\חדש והחלוקה לז'אנרים.
אני אתן לך את פרפקט דארק וגם אם הייתי נותן לך את L4D זה לא משנה את הנקודה. לשני הקונסולות יש מבחר כלשהו במשחקי ה FPS אבל זה נראה שעל ה360 העדפה שכזו פוגעת בייצוג של שאר הז'אנרים, בעוד שבפס3 המבחר של משחקי FPS לא נראה שמפריע לסוני לייצר משחקים וזיכיונות across all the board.
אפשר לסכם את זה בכמות ובגיוון של המשחקים שמגיעים מבתי הפיתוח הפנימיים של שתי החברות. בפרמטר הזה, סוני מצטיינים יותר, בטח כאשר גם משחקים פנימיים ל360 הרבה מן המקרים "זולגים" לעוד פלטפורמה ושלא מעט מהמשחקים הבלעדים מצד ג' הם כאלו שלא קשורים למאמצים של מיקרוסופט להבטיח אותם כבלעדיים, אלא שהם פשוט התברכו לקבל אותן מסיבות כאלה או אחרות.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
11.11, 21:17
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
בגלל שצרבתי משחק זה אומר שלא אהבתי ונהנתי ממנו? השקפה מוזרה.
שוב, אין לי שום בעייה, רק לא הבנתי למה אתה לא מוכר את הפס3. אתה חוזר שתי וערב וטוען שאין לך מה לשחק על הפס3 למרות שבימינו הקונסולה נמצאת בשיאה. אז הצעתי לך עצה בדבר למכור אותה ואולי להשקיע בקונסולה שאתה יותר אוהב, כמו ה-360 לדוגמא.
או שאני טועה ואתה לא משמיץ את הפס3 כל שלישי ושישי וטוען שאין לך מה לשחק עליה?
כמו שעשית עם הWII בעבר, משום מה אתה ממשיך להחזיק מכשירים שאתה לא מוצא בהן עיניין, לא חבל?  |
|
|
|
|
הרי אתה סתם מחפש ליצור איזה ריב או משהו. קניתי 7 משחקים בחמישה חודשים, אם זה לא מספיק לך אז אין לי מה להגיד. אני לא אומר שאין לי מה לשחק בפס3, רק שאין שם יותר בלעדיים שמעניינים אותי מאשר ב360. שנה הבאה בהחלט תהיה היילייט (כמו ב360), השנה הייתה קצת חלשה בשבילי (כמו ב360).
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
11.11, 21:24
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הרי אתה סתם מחפש ליצור איזה ריב או משהו. קניתי 7 משחקים בחמישה חודשים, אם זה לא מספיק לך אז אין לי מה להגיד. אני לא אומר שאין לי מה לשחק בפס3, רק שאין שם יותר בלעדיים שמעניינים אותי מאשר ב360. שנה הבאה בהחלט תהיה היילייט (כמו ב360), השנה הייתה קצת חלשה בשבילי (כמו ב360). |
|
|
|
|
אז בקרוב אתה מצטרף אלינו למשחקי אנצ'רטד 2? 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
11.11, 21:25
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אז בקרוב אתה מצטרף אלינו למשחקי אנצ'רטד 2?  |
|
|
|
|
בהחלט, קניתי עכשיו את אנצ'רטד 2, אינפמס ואת KZ2 (יותר נכון החברה קנתה לי ליום הולדת) והם יגיעו בדצמבר עם חבר שלי שבא לארץ 
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
11.11, 21:29
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
בהחלט, קניתי עכשיו את אנצ'רטד 2, אינפמס ואת KZ2 (יותר נכון החברה קנתה לי ליום הולדת) והם יגיעו בדצמבר עם חבר שלי שבא לארץ  |
|
|
|
|
מעולה, יש לנו קואופ וSurvival לעשות ביחד! רק תביא אוזנייה.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|