משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #5311 פורסם:
10.04.2013, 18:23
|
|
|
רונן |
ציטוט: |
 |
|
|
זה לא רלוונטי מה שיחקת או לא שיחקת, נדב. בוא ענה לעניין לשם שינוי ואל תתחמק. העניין הוא שהתמיכה שם, והיא טובה יותר.
לא מדובר בסתם פורט, אלא בגרסה עם תכנים בלעדיים, ומאז הוכרז גם שבאטמן החדש יגיע ל-WiiU, הפעם במקביל ליתר הקונסולות, וכך גם Splinter Cell החדש. אז "כולן בורחות"? איך שלא תסובב זאת ואיך שלא תתרץ, זו עדיין תמיכה טובה יותר מאשר קיבלה ה-Wii. תתייחס לנקודה הזו, לא לתמיכה שמעניינת אותך אישית. תהיה ממוקד וזכור על מה הוויכוח. |
|
|
|
|
הוא לא רלוונטי בדיוק כמו שRE4 לWII לא היה לרוונטי, פורט של משחק ישן שכולם כבר שחקו. את מי מושך הפורט הזה? מי שלעולם לא הייתה לו קונסולה? הוא זמין כבר שנתיים על כל קונסולה אפשרית. כולנו יודעים כבר שאובי ממשיכה להביא את המשחקים לשם ומנסה, היא עדין לא נכוותה מספיק והיא תבין לבד להפסיק להוציא לשם משחקים כבר השנה. בטמן גם צפוי, הרי המנוע כבר רץ, זה כמו להגיד שAC הבא ירוץ עליה או COD. אם יש כבר מנוע למה לא? ב2014 אפילו אוביסופט לא תטרח יותר. את ספלינטר סל אגב, גם הWII קבלה.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #5312 פורסם:
10.04.2013, 23:02
|
|
השמועה מאת VGLEAKS אומרת שה720 תאפשר משחק גם אופליין. תמיכה לאחור במשחקי 360 תתבצע ע"י מכשיר נוסף ונפרד שיימכר שייתקשר עם ה720 בדרך מסויימת ויאפשר לשחק את המשחקים של ה360.
נשמע מתאים לחברה שגובה עבור משחק ברשת לדרוש 100-150 דולר בשביל מכשיר נפרד עבור BC.
http://www.vgleaks.com/microsoft-xbox-roadmap-2013/
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #5313 פורסם:
10.04.2013, 23:57
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
השמועה מאת VGLEAKS אומרת שה720 תאפשר משחק גם אופליין. תמיכה לאחור במשחקי 360 תתבצע ע"י מכשיר נוסף ונפרד שיימכר שייתקשר עם ה720 בדרך מסויימת ויאפשר לשחק את המשחקים של ה360.
נשמע מתאים לחברה שגובה עבור משחק ברשת לדרוש 100-150 דולר בשביל מכשיר נפרד עבור BC.
http://www.vgleaks.com/microsoft-xbox-roadmap-2013/ |
|
|
|
|
נשמע הגיוני שיהיה איזה מתחבר למכשיר שיש בו צ'יפ של CPU ו-GPU של 360 אבל שיכול להשתמש בחלק מהמשאבים של ה720 כך שהוא אמור להיות זול יותר מ360. אם השמועה שה360 תרד ל99$ אז הם חייבים למכור את זה בפחות.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #5315 פורסם:
11.04.2013, 11:06
|
|
הם גנבו לי את הרעיון! עוד מלפני כמה שנים אמרתי פה שאין מצב שב PS4 תהיה תמיכה לאחור ושאם סוני רוצה את זה, היא תצטרך למכור מכשיר/דונגל שמכיל את את המעבד Cell של ה PS3 ואם צריך (לא בטוח) גם את ה GPU.
וד"א, בדיוק לפני כמה ימים זה פורסם:
Breaking: LinkedIn leak confirms 22nm PS3 Cell
ככה שבאמת אפשר לעשות דונגל קטן וקומפקטי.
אם סוני חכמים, הם ישיקו דבר כזה במקביל להשקת ה PS4.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #5316 פורסם:
11.04.2013, 11:18
|
|
|
רונן |
 |
|
|
תהיה כן עם עצמך. אתה לא יכול להיות ענייני בוויכוח בלי לספר לנו מה קיבלנו ב-Wii בשנה הראשונה מצד ג'. תראה לי שמצד ג' הייתה תמיכה איכותית יותר.
ואל תספר לי על צד א', כי פה עוד אני יכול להסכים אתך, פשוט כי זה לא מה שטענתי מלכתחילה, אז מדוע מתווכח אתי על משהו שלא טענתי אחרת ממנו? כבר הערתי לך על כך, אך אתה בשלך. |
|
|
|
|
הפרדה לצד ג' ולצד א'? את מי זה מעניין מאיזה צד המשחק מגיע כל עוד מדובר במשחק טוב?
הרי מצד ג' הWii היתה זבל עופות שמקבל בעיקר כמה פורטים בודדים מהדור הקודם. ומצד ג' הWiiU היא גם זבל עופות שמקבל פורטים בודדים מהדור הקודם: הרי כל המשחקים שאתה מזכיר כל הזמן הם בעצם פורטים של משחקים שאפשר לשחק גם על ה-360 וה-PS3. עד היום לא הוכרז לה משחק שמשותף רק לה ולדור הבא (בזמן של-720 כבר הוכרזו משחקים כאלו עוד לפני שהקונסולה הוכרזה בעצמה) - וזה מה שמוכיח שמצד ג' אין שום עניין להסתכל על הWiiU בצורה שונה מהWii.
ולכן אנחנו נשארים עם צד א' - שאתה בעצמך מודה שבו הWiiU נופלת מהWii. אני מסתכל על התמונה המלאה: צד ג' גרוע באותה המידה + צד א' גרוע יותר = קונסולה עם היצע משחקים גרוע יותר. לזה מוסיפים מכירות שנמצאות ברצפה, ומקבלים תמונה עגומה על עתיד הWiiU כי עכשיו בעצם אין שום דבר שישכנע את צד ג' כן להשקיע בקונסולה.
|
Kazz |
 |
|
|
השמועה מאת VGLEAKS אומרת שה720 תאפשר משחק גם אופליין. תמיכה לאחור במשחקי 360 תתבצע ע"י מכשיר נוסף ונפרד שיימכר שייתקשר עם ה720 בדרך מסויימת ויאפשר לשחק את המשחקים של ה360. |
|
|
|
|
הפוך גוטה, הפוך: המכשיר הנפרד הוא Xbox 360 mini והוא מכשיר standalone לחלוטין, אבל בשביל הקומפקטיות הוא נטול כונן CD. כלומר אפשר לשחק עליו משחקים שקנית דרך החנות הדיגיטלית (XBLA, אינדי ו-GOD) בלבד.
אבל בגלל של-720 יהיה כונן, יהיה אפשר לנצל את הכונן הזה דרך חיבור. זה קצת הזוי, אבל זה בעצם הכונן של ה-720 שיזין את ה-360Mini שבעצם יריץ את המשחקים האלו, ולא להיפך.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5318 פורסם:
11.04.2013, 18:44
|
|
|
Kazz |
 |
|
|
|
|
|
|
|
חשבתי שקינקט לא יהיה מאפיין עיקרי סביב ryse, לפחות לפי מה שהשמועות גרסו בעבר,אני אישית לא מאמין שניתן לעשות משחק רציני וטוב שסובב סביב קינקט,מצד שני אם זה משחק דגל של הקונסולה הבאה הוא בטח לא יכול להיות רע מדי,במיקרוסופט לא עובדים ליצנים שיביאו לפלופ לתפוס פוקוס מרכזי בקונסולה חדשה,אני בטוח שהשימוש בקינקט יהיה עדין ובטעם טוב.
הדיווחים על המחיר,במידה ומדובר בחומרה ברמה דומה לפס4,שערורייתיים.
500 דולר זה מחיר מטורף בשביל החומרות שהשמועות מדברות עליהן ואם הניפוח נובע מתוספים כמו קינקט2 זו בכלל שערורייה.
קשה כבר לחכות ל E3,הרבה שנים לא היה כל כך הרבה עניין סביב האירוע הזה,למרות שככל הנראה עד אז כבר נראה גם את החשיפה של ה 720,המאבק שצפוי בין 2 החברות שיבזבזו את כל התחמושת שיש להן על מנת לגנוב את ההצגה ולקבל את הדחיפה הכי גדולה לקראת ההשקה בחגים הולך להיות מטורף,גם לראות את נינטנדו מתאבדת על הבמה על מנת להשאר רלוונטית הולך להיות מעניין...
ממש מתסכל לחכות בשביל זה חודשיים 
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #5319 פורסם:
11.04.2013, 18:44
|
|
|
לדעתי זאת רק ההתחלה
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5320 פורסם:
12.04.2013, 20:59
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
הוא לא רלוונטי בדיוק כמו שRE4 לWII לא היה לרוונטי, פורט של משחק ישן שכולם כבר שחקו. את מי מושך הפורט הזה? מי שלעולם לא הייתה לו קונסולה? הוא זמין כבר שנתיים על כל קונסולה אפשרית. |
|
|
|
|
אתה מתעלם מהעובדה שמדובר בגרסת במאי משופרת. הוא למעשה גם מתקן את אחת התלונות הבולטות שהיו כלפיו (חוסר אפשרות לדלג על הבוסים). הוא גם יעשה שימוש מלא במסך מגע. בוא נביט על המציאות בצורה מדויקת.
והעניין הוא שאתה מתעלם ממהות הוויכוח, והיא שה-Wii הייתה מתה ליהנות מפורט "גרוע" כזה. הגיעו אליה פורטים, אך נחותים הרבה יותר. וזה בדיוק מה שאני טוען ואתה מסרב להתייחס לעניין, והוא שככל שהתמיכה איננה לרוחך, היא עדיין איכותית יותר מזו שקיבלה ה-Wii.
כשזה נוגע לקונסולה של נינטנדו, הביקורת היא אוטומטית, אך כשזה נוגע לחברות אחרות, ישנו כתב הגנה אוטומטי (משחק הפיסול/קאז'ואל של MM).
|
 |
|
|
כולנו יודעים כבר שאובי ממשיכה להביא את המשחקים לשם ומנסה, היא עדין לא נכוותה מספיק והיא תבין לבד להפסיק להוציא לשם משחקים כבר השנה. |
|
|
|
|
אתה לא שם לב שאתה עסוק רק בתרצנות, ומדבר על ספקולציות בנוגע לעתיד, ופחות על ההווה. הנה, התמיכה ממשיכה לבוא מצדה, ולא רק מצדה, אז לומר שכולן בורחות זה שטות. הוכרזו מאז טענתך על "בריחה" עוד כמה משחקים, אבל ככל שזה קורה, אתה לא מרפה, אלא רק מתרץ. גם דיוק היא אופצייה, נדב.
וגם אני טענתי שהעתיד פחות ברור ואופטימי מצד ג' לקונסולה, בפרט לאחר שהקונסולות החדשות תצאנה. אך מה זה רלוונטי? אנו מדברים על מצבה של ה-WiiU ביחס ל-Wii בתקופת הזמן הנוכחית, ומבחינת צד ג' בלבד. על יתר הדברים אני ממילא מסכים. למה להתווכח אתי על דברים שלא טענתי? רק כדי להתווכח בכל מחיר? כי אין אומץ להודות בטעויות?
|
 |
|
|
בטמן גם צפוי, הרי המנוע כבר רץ, זה כמו להגיד שAC הבא ירוץ עליה או COD. אם יש כבר מנוע למה לא? ב2014 אפילו אוביסופט לא תטרח יותר. את ספלינטר סל אגב, גם הWII קבלה. |
|
|
|
|
נו, בחייך, מה זה רלוונטי? עוד תירוץ. הם מגיעים, לא משנה הסיבה. ז"א, זה בכל מקרה משתלב היטב עם טענתי שהתמיכה טובה יותר ב-WiiU מאשר ב-Wii.
|
Mur'gul |
 |
|
|
הפרדה לצד ג' ולצד א'? את מי זה מעניין מאיזה צד המשחק מגיע כל עוד מדובר במשחק טוב? |
|
|
|
|
אני מסכים עם הנקודה שלך כאן (מתי אתם גיליתם "אומץ" להסכים עם משהו שכתבתי?), אחרת אולי כבר הייתי בעל הקונסולה, לא? העניין הוא שזה היה מעולה אם הוויכוח היה על זה. הוויכוח היה מלכתחילה על תמיכת צד ג'. בלי ספינים, בבקשה.
|
 |
|
|
הרי מצד ג' הWii היתה זבל עופות שמקבל בעיקר כמה פורטים בודדים מהדור הקודם. ומצד ג' הWiiU היא גם זבל עופות שמקבל פורטים בודדים מהדור הקודם |
|
|
|
|
מגוחך להשוות. מה שמקבלת ה-WiiU הרבה יותר איכותי מכפי שקיבלה ה-Wii. ניתן לטעון שזה לא מספיק, אבל את הנקודה שלי זה לא סותר. תהיו ערניים, תבינו על מה מתווכחים אתכם. אל תמציאו על מה להתווכח.
ה-WiiU נהנית יותר הן מבחינת מהות התמיכה והן מבחינת איכותה. נקודה. טרם הוכחתם לי אחרת על-ידי רשימות ועובדות. היו הרבה ספינים וסילופים.
|
bling |
 |
|
|
במיקרוסופט לא עובדים ליצנים... |
|
|
|
|
תתפלא. שכחת את התצוגה שלה ב-E3 לפני שנתיים? שכחת שהקונסולה שלה נשרפה?
נערך לאחרונה על ידי רונן, 12.04.2013 בשעה 23:50.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5321 פורסם:
12.04.2013, 23:46
|
|
|
לומר שתמיכת צד ג' בWIIU היא גדולה משמעותית מהתמיכה בWII בגלל שהיא מקבלת פורטים של משחקי הדור הנוכחי זה כמו לומר שלWII המקורית הייתה אחלה של תמיכה מצד ג' כי היא קיבלה כמה פורטים מהPS2(וגם ההשוואה הזאת עושה חסד עם הWIIU כי כשהWII יצאה הPS2/XBOX היו כבר עמוק בתוך הקבר). אם הWIIU תקבל כמות מכובדת של פורטים מהPS4/720 אז אולי יהיה אפשר להכריז על הבדל משמעותי בתמיכה של הצד שלישי. עצם העובדה שצריך להוציא עם פינצטה את המשחקים שכן מגיעים לWIIU מקונסולות שחלשות ממנה אומרת הכל בעצם.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #5322 פורסם:
13.04.2013, 00:12
|
|
|
vorse3 |
 |
|
|
לומר שתמיכת צד ג' בWIIU היא גדולה משמעותית מהתמיכה בWII בגלל שהיא מקבלת פורטים של משחקי הדור הנוכחי זה כמו לומר שלWII המקורית הייתה אחלה של תמיכה מצד ג' כי היא קיבלה כמה פורטים מהPS2(וגם ההשוואה הזאת עושה חסד עם הWIIU כי כשהWII יצאה הPS2/XBOX היו כבר עמוק בתוך הקבר). אם הWIIU תקבל כמות מכובדת של פורטים מהPS4/720 אז אולי יהיה אפשר להכריז על הבדל משמעותי בתמיכה של הצד שלישי. עצם העובדה שצריך להוציא עם פינצטה את המשחקים שכן מגיעים לWIIU מקונסולות שחלשות ממנה אומרת הכל בעצם. |
|
|
|
|
ולמה אתה חושב שההודעה הזו תשנה משהו?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #5323 פורסם:
13.04.2013, 00:15
|
|
|
vorse3 |
 |
|
|
לומר שתמיכת צד ג' בWIIU היא גדולה משמעותית מהתמיכה בWII בגלל שהיא מקבלת פורטים של משחקי הדור הנוכחי זה כמו לומר שלWII המקורית הייתה אחלה של תמיכה מצד ג' כי היא קיבלה כמה פורטים מהPS2... |
|
|
|
|
להביא את משחקי ה-PS2 רק מחזק את טענתי. אני זוכר שאלה הוכרזו ל-Wii כשה-PS2 כבר הייתה החדשות של אתמול. זה לא המצב כרגע עם ה-WiiU.
ויותר מכך: למה אתה לא מביא רשימה? תביא בבקשה דוגמאות למשחקים כאלה. בוא נראה שלפחות יש לך טיעון פה לצד ניד פוד ספיד, באטמן, ווץ' דוגס, ריימן, וונדרפול 101, ביונטה (השלושה האחרונים הם אפילו לא פורטים), ספלינטר סל, אססינג קריד 4, דאוס אקס, מטרו ועוד טובים שמגיעים ל-WiiU.
איזה פורטים ששוחררו ל-Wii טובים יותר מאלה? אני זוכר פורטים של משחקים נחותים מאוד.
לומר ש"גם ההודעה הזו לא תשנה" זו מנטרה ילדותית (לא אתה כתבת אותה), במקום להתייחס לעניין ולהגיב לעניין בבגרות. חברים - נא להתבגר.
נערך לאחרונה על ידי רונן, 13.04.2013 בשעה 01:00.
|
|
|
|
|
|
|
|
|