משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

חבר כבוד פורום Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #61 פורסם:
11.07.2010, 18:37
|
|
|
Klayman |
ציטוט: |
 |
|
|
כן, אבל בוא לא נשכח שכרטיס של 1500 ש''ח (שזה כבר מעל למחיר של אקסבוקס, גם בהשקה), שווה לשנתיים. אחרי שנתיים, לך קח אותו, ושים אותו בזבל ותקנה עוד אחד. אחרת, תתחיל לשחק עם להוריד רזולוציות, תתחיל לחפש כלמיני דרייברים משפרים, תתמודד עם חוסר תמיכה של דרייברים עדכניים בכרטיס שלך כי הוא ''ישן מדי''. אז תעשה אתה את החשבון, מחשב ב4500 ש''ח או אקסבוקס ב300-400 דולר שלאורך דור שלם יריץ את המשחקים אותו הדבר? |
|
|
|
|
זה ממש לא נכון, יש לי 8800GTX בבית בן 3 וחצי שנים והוא אוכל בלי מלח כל מה שתזרוק עליו. זה בדיוק הקטע, כלום לא מתקדם יותר. אז בעצם אתה טוען שעדיף להתקע עם 360 ל4 שנים מאשר להתקע עם כרטיס מסך ל4 שנים? מה זה משנה אם זה האחד או השני? הרי אם קנית לפני שנה 5870HD ב2000 שקל והדור הבא לא יצא נגיד עד 2014, אתה תוכל לשחק כל משחק 360 קיים שיוצא גם לPC ב1080P ב100+ FPS עד לסוף חייה של ה360.
הלוואי והמצב היה כמו פעם, כלומר אחרי 3 שנים הכרטיס שלי לא היה חזק מספיק והייתי צריך להוריד את הגרפיקה לMEDIUM. אבל לפחות בPC יש לי את האופציה לשחק משחק שנראה פי 100 יותר טוב מב360 על MEDIUM מאשר לשחק כל היום רק משחקי 360 שהם LOW.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.07.2010 בשעה 18:40.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #62 פורסם:
11.07.2010, 19:05
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
זה ממש לא נכון, יש לי 8800GTX בבית בן 3 וחצי שנים והוא אוכל בלי מלח כל מה שתזרוק עליו. זה בדיוק הקטע, כלום לא מתקדם יותר. אז בעצם אתה טוען שעדיף להתקע עם 360 ל4 שנים מאשר להתקע עם כרטיס מסך ל4 שנים? מה זה משנה אם זה האחד או השני? הרי אם קנית לפני שנה 5870HD ב2000 שקל והדור הבא לא יצא נגיד עד 2014, אתה תוכל לשחק כל משחק 360 קיים שיוצא גם לPC ב1080P ב100+ FPS עד לסוף חייה של ה360.
הלוואי והמצב היה כמו פעם, כלומר אחרי 3 שנים הכרטיס שלי לא היה חזק מספיק והייתי צריך להוריד את הגרפיקה לMEDIUM. אבל לפחות בPC יש לי את האופציה לשחק משחק שנראה פי 100 יותר טוב מב360 על MEDIUM מאשר לשחק כל היום רק משחקי 360 שהם LOW. |
|
|
|
|
המצב הוא כמו שאתה מתאר כי המשחקים לא יוצאים לPC. אני מעדיף את ה"LOW" של הקונסולות, הרבה פחות התעסקות, הרבה פחות כאב ראש. שים את הדיסק, תפעיל, עובד, ולרוב נראה נהדר! אני מזמין אותך לבוא לראות את BC2 על ה360 אצלי בבית, רואים מדהים. אם לא תשב לחפש את הצלליות הקטנות, לא סביר שתבחין בכלום.. לא בעיות סאונד, דרייברים, לא כאבי ראש ולא בלבולי מוח. אני בכלל לא בטוח אגב שמה שאתה אומר נכון על ה 8800GTX, אבל בסדר. אני לא חושב שאתה יכול להריץ משחקים מודרניים כמו BC2 נגיד על 1920X1280 על VERY HIGH עם כרטיס כזה.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #63 פורסם:
11.07.2010, 19:05
|
|
|
טוב העלו פה כל מיני טענות
שחלק מהם אני מסכים לגמרי
וחלק אחר אני רוצה אבל לא חושב שהם יקרו
זה חלק מהדברים שאני זוכר שקראו בדיון
1-SSD -כבר היום אפשר לקנות לPS3
אולי לא בטוח אפשר לקנות חיצוני USB ל360 -אבל לא בדקתי וMS גם ככה מגבילה שימוש בחיצונים
בWII יש אפשרות לכרטיס זיכרון של עד 32 גיגה
לא בדיוק SSD אבל גם מבוסס פלש
בעיקרון הייתי רוצה SSD בקונסולה -לעזאזל אני רוצה SSD בPC אבל זה יקר מידי כרגע
לא חושב שזה יגיע ל"סופר WII " כי אני חושב שהוא יצא עוד שנה וחצי +-
ואני מעריך שנינטנדו תרצה קונסולה ב250$ -בטח יותר חזקה מה360\PS3
אבל מיושנת חומרתית יחסית לתקופה
לא חושב שהם ילכו על "מפלצת" בדור הבא
חוץ מזה מטרואיד בגרפיקה של PS3 זה חלום רטוב שלי וזה יספיק לי
2- שיפור לגימפאד של ה360?
אנלוגית וD-PAD מתחלפים ?-רוצה מאוד במקרה שיעשו את זה טוב
שיפור לLR הרגילים וכמובן לD-PAD ?-רוצה מאוד
אפשרות לפיצול לשימוש כמו בWII -רוצה מאוד
זה בהנחה שזה יעשה טוב
עוד כמה דברים :
מיקרופון מובנה
רמקול מובנה
ופוינטר -במיוחד לFPS אפשר בקלות לעשות אחד במרכז הגב בגימפאד
3-מדיות על פלאש ? במקרה שאני לא טועה הDS כבר עושה את זה
אני לא חושב שהקלטות שלו הם ROM אבל אולי אני טועה
ובעניין השמירות בROM -בהתחלה היו רק קודים בלי שמירות בכלל
יותר מאוחר היה בטריה לשמירות כי בלי זרם הטכנולוגיה לא יכלה לשמור
רק יותר מאוחר הוסיפו משהו שיכל לשמור בלי זרם
אולי פלטש קטנטן אולי משהו אחר
בכל מקרה הייתי רוצה מדיות על פלאש (לא ROM ) אבל זה בתנאי
שהמחיר לנפח יהיה זול מספיק
4-בנוגע לPSP GO
אני חושב שצינו פה את הסיבות לכישלון
גם המחיר גם החוסר תאימות לאחור וגם שלמה חנויות ימכרו את זה ככה ?
חנויות כמו שאמרו בסופו של דבר מחליטות מה יקרה בשוק החומרה
ברגע שרשתות גדולות מחליטות לא לקדם מוצר מסוים זה מה שיקרה ולמה להם לקדם את ה"סרטן" מבחינתם הPSP GO
ובגלל הכישלון שלו אני חושב שלא יוותרו על מדיות פיזיות בדור הזה אלה יהיה שילוב
אני מתפלל ל"סטים מורחב " שיתמך גם עם באופן לא רישמי בישראל
5-בנוגע ל3D
הישום של זה במשחקים נחשב הרבה יותר קל וזול מסרטים
ואני חושב שניראה דחיפה גדולה של זה בדור הבא
6-קינאקט 2 -כל עוד יצא XBOX720 זה די ברור
והרבה יותר הגיוני מקינאקט 1
דרך אגב ההרגשה שלי שנינטנדו יוציאו הכי מוקדם בדור הבא -במקום לילחם ישירות בסוני וMS
בטח בסוף 2011 אחרי שה3DS יהיה מספיק זמן בשוק
אני גם חושב שמהלך כזה יהיה טוב לגימרים כי בפועל נקבל דור בינים ב2011
ודור חדש ב2013
כל עוד סוני וMS לא יחליטו לזמבר את מי שקנה קונאקט\MOVE ולהוציא שדרוג מוקדם
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #64 פורסם:
11.07.2010, 19:08
|
|
|
תשמע מה שקליימן אמר זה קצת הגזמה אבל בכל זאת לא יודע מה איתך אבל כשיש לי אופציות יותר גבוהות אז בא לי עליהם ואם אני לא יכול אז אני נכנס לאיזה רצון להביא משהו שכן יריץ הכל על המקסימום ובקונסולה פשוט אין לי את האפשרות ואתה יודע, רחוק מהעין רחוק מהלב, סוג של.
ואני לא חושב שכל כך ניתן להתווכח על זה (בטח לא אני כי אין לי ידע לא בתכנות ולא בגראפיקה)
אבל אתה בטוח שמשחק בנייטיב די אקס 11 יהיה כל כך טוב? הרי כרטיסים בני ימינו מריצים את קרייסיס על 30 פריימים ב1080
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #65 פורסם:
11.07.2010, 19:20
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
תשמע מה שקליימן אמר זה קצת הגזמה אבל בכל זאת לא יודע מה איתך אבל כשיש לי אופציות יותר גבוהות אז בא לי עליהם ואם אני לא יכול אז אני נכנס לאיזה רצון להביא משהו שכן יריץ הכל על המקסימום ובקונסולה פשוט אין לי את האפשרות ואתה יודע, רחוק מהעין רחוק מהלב, סוג של.
ואני לא חושב שכל כך ניתן להתווכח על זה (בטח לא אני כי אין לי ידע לא בתכנות ולא בגראפיקה)
אבל אתה בטוח שמשחק בנייטיב די אקס 11 יהיה כל כך טוב? הרי כרטיסים בני ימינו מריצים את קרייסיס על 30 פריימים ב1080 |
|
|
|
|
קרייסס משחק מאוד כבד. הוא עולם פתוח משולב בגרפיקה שאין באף משחק קיים. אם תקח משחק לינארי כמו MW או HL או גירס ותתן לו משאבים של כרטיס DX11 טוב תוכל לעשות גרפיקה שפשוט לא תאומן. למרות שסופסוף הגענו לכרטיסים שמצליחים לאכול את קרייסס 
ה480GTX למשל (2150 שקל) מריץ אותו בX4 AA ב1080P ב38 FPS. מה לעשות, משחק כבד בטרוף  , בעצם אפילו ה5850HD מריץ אותו ב32FPS וזה כבר כרטיס של 1500 שקל. אם משהו באמת רוצה לבזבז הוא יכול לקנות 5970HD שמריץ את קרייסס ב1080P ב54FPS, זה כמעט 60FPS.
אבל אני מוכן לחתום לך שקרייסס 2 שמתרחש בסביבה הרבה יותר לינארית ירוץ על אותו כרטיס במעל ל60FPS.
קליימן, ה8800GTX שלי הריץ את RE5 ב60FPS בבנצ'מארק שיצא כך שהוא עדין אוכל את כל המנועי קונסולות האלה בהליכה. את BC2 לא ניסיתי עליו כי אני עכשיו עם 5870HD, אבל ה5870HD מריץ אותו ביותר מ60FPS בDX11. הבעיה היא שאנחנו לא מכירים משחקים שמנצלים את הכרטיסי DX11 וכדומה, אולי אם היינו רואים אחד אז השכנוע היה קל יותר.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #66 פורסם:
11.07.2010, 19:33
|
|
|
ולמי שרוצה לדעת מה הולך קצת בעולם המחשבים כיום לפי הסקר של סטים שמבוסס על בערך 17 מליון מחשבים:
- 78.72% עם כרטיס DX11 או DX10
- 58.42% עם 3 גיגה זיכרון ומעלה
- 26.21% עם מעבד מרובע
- 55.41% עם מעבד כפול
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #67 פורסם:
11.07.2010, 19:37
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
המצב הוא כמו שאתה מתאר כי המשחקים לא יוצאים לPC. אני מעדיף את ה"LOW" של הקונסולות, הרבה פחות התעסקות, הרבה פחות כאב ראש. שים את הדיסק, תפעיל, עובד, ולרוב נראה נהדר! אני מזמין אותך לבוא לראות את BC2 על ה360 אצלי בבית, רואים מדהים. אם לא תשב לחפש את הצלליות הקטנות, לא סביר שתבחין בכלום.. לא בעיות סאונד, דרייברים, לא כאבי ראש ולא בלבולי מוח. אני בכלל לא בטוח אגב שמה שאתה אומר נכון על ה 8800GTX, אבל בסדר. אני לא חושב שאתה יכול להריץ משחקים מודרניים כמו BC2 נגיד על 1920X1280 על VERY HIGH עם כרטיס כזה. |
|
|
|
|
BC2 הוא לא משחק מרשים גרפית ולא מדד לכלום.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #68 פורסם:
11.07.2010, 19:37
|
|
|
אבל זאת בדיוק הנקודה, קרייסיס מאוד כבד ואישית לא התרשמתי ממנו כמשהו שאני ילך ברגעים אלו לחנות להפיל עוד 2000 שקל בשביל לשחק בו, אני הבאתי בזמנו(2007) אקס בוקס שמחזיק לי עד היום ואני מאוד נהנה ממנו ולא מרגיש את הקפיצת קרש המשמעותית הזאת, ושוב הבעיה שקשה להוכיח לסקפטי כמוני שכל הסרטונים של אן וידיאה באמת יתורגמו למשחקים ברמה הזאת ולא לפנינות ממש יחידות של אולי פעם בשנה.
בכל אופן בשבילי עיקר הDRAW בקונסולות הוא הPLUG AND PLAY שבטבע שלהן, פעם הייתי חפרן של מחשבים והיה לי כוח לנבור עד שאני מוצא פתרון לכל בעיית מחשב שהייתה זורק עליי אבל אני פשוט כבר לא כזה ואני פשוט רוצה שדברים יעבדו, בסלון, עם שלט ביד
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #69 פורסם:
11.07.2010, 19:44
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
אבל זאת בדיוק הנקודה, קרייסיס מאוד כבד ואישית לא התרשמתי ממנו כמשהו שאני ילך ברגעים אלו לחנות להפיל עוד 2000 שקל בשביל לשחק בו, אני הבאתי בזמנו(2007) אקס בוקס שמחזיק לי עד היום ואני מאוד נהנה ממנו ולא מרגיש את הקפיצת קרש המשמעותית הזאת, ושוב הבעיה שקשה להוכיח לסקפטי כמוני שכל הסרטונים של אן וידיאה באמת יתורגמו למשחקים ברמה הזאת ולא לפנינות ממש יחידות של אולי פעם בשנה.
בכל אופן בשבילי עיקר הDRAW בקונסולות הוא הPLUG AND PLAY שבטבע שלהן, פעם הייתי חפרן של מחשבים והיה לי כוח לנבור עד שאני מוצא פתרון לכל בעיית מחשב שהייתה זורק עליי אבל אני פשוט כבר לא כזה ואני פשוט רוצה שדברים יעבדו, בסלון, עם שלט ביד |
|
|
|
|
גם סטים הוא פלאג אנד פליי, ובשבילנו הישראלים הוא גם חוסך לך את הבני 14 שעובדים בדואר וגונבים לך משחקים 
היום עם מחשב של 4000 שקל (שביננו, מביא לך "טיפה" יותר מאשר 360) אתה משחק בכל משחק קונסולה ב1080P ב60FPS ומעלה בגרפיקה מרשימה יותר, אונליין חינם, שלבים חינם של הקהילה, מודים וכו'. ברור שקונסולה נותנת לך שקט נפשי, כלומר כל עוד אתה קורא לטבעת מוות/נורה צהובה, חסימות תוכן על בסיס אזורים, כן RF לא RF, ירידות של LIVE ו-PSN לתחזוקה וכו' שקט נפשי.
והמחיר הוא רק מחיר כניסה, אחרי זה משחק 360 עולה לך 60$ + משלוח לארץ בזמן שבסטים אתה מקבל משחקים מידית ב50$ ובעצם עם כל ההנחות ההזויות שיש שם אתה יכול להגיע גם לחצי מחיר ממחירי משחקים לקונסולה.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #70 פורסם:
11.07.2010, 19:53
|
|
|
אם אתם מחפשים משחק מחשב שיעביד את הכרטיס המסך שלכם אז תנסו את מטרו2033 במקסימום גרפיקה. יש לו גם אפקטים של טסלציה וגלובאל אילומיניישן משוגעים.
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #71 פורסם:
11.07.2010, 19:54
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
היום עם מחשב של 4000 שקל (שביננו, מביא לך "טיפה" יותר מאשר 360) אתה משחק בכל משחק קונסולה ב1080P ב60FPS ומעלה בגרפיקה מרשימה יותר, אונליין חינם, שלבים חינם של הקהילה, מודים וכו'.....
והמחיר הוא רק מחיר כניסה, אחרי זה משחק 360 עולה לך 60$ + משלוח לארץ בזמן שבסטים אתה מקבל משחקים מידית ב50$ ובעצם עם כל ההנחות ההזויות שיש שם אתה יכול להגיע גם לחצי מחיר ממחירי משחקים לקונסולה. |
|
|
|
|
זה במקרה של משחקים שאשכרה יוצאים למחשב  .. למרות שתכלס המגמה מתחזקת כעת, ומשחקים רבים יותר יוצאים לPC, כולנו יודעים שזה לא היה ככה עד לא מזמן. רוב המשחקים יוצאים עדיין בעיקר לקונסולות, ופחות לPC.
אהה.. ומתי RE5 יצא תזכיר לי? אהה זהו, לפני שנה וחצי.. אז ה8800GTX שלך ''אכל אותו בלי מלח'' לפני שנה וחצי.. לא בטוח שהוא עושה את זה עם משחקים חדשים. 
נערך לאחרונה על ידי Klayman, 11.07.2010 בשעה 19:57.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #72 פורסם:
11.07.2010, 19:57
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
זה במקרה של משחקים שאשכרה יוצאים למחשב .. למרות שתכלס המגמה מתחזקת כעת, ומשחקים רבים יותר יוצאים לPC, כולנו יודעים שזה לא היה ככה עד לא מזמן. רוב המשחקים יוצאים עדיין בעיקר לקונסולות, ופחות לPC.
אהה.. ומתי RE5 יצא תזכיר לי? אהה זהו, לפני כמעט שנה.. אז ה8800GTX שלך ''אכל אותו בלי מלח'' לפני שנה.. לא בטוח שהוא עושה את זה עם משחקים חדשים.  |
|
|
|
|
חוץ מאשר הבלעדיים של סוני ומיקרוסופט רוב המשחקים מגיעים לחשב. וכמובן גם למחשב יש את הבלעדיים שלו, קשה לי לחשוב על משחקים שעומדים לצאת בקרוב לקונסולות ברמה של CIV5 או סטארקרפט 2 
וה8800 אכל כל משחק בלי מלח, מה יצא בכלל מאז שיכל לאתגר אותו? אני עם 5870HD כבר כמה חודשים אז לא יצא לי לבדוק דברים מה3-4 חודשים האחרונים אבל עד אז כל משחק רץ אצלי נהדר והמחשב מ2007 ד"א.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #73 פורסם:
11.07.2010, 19:58
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
זה במקרה של משחקים שאשכרה יוצאים למחשב .. למרות שתכלס המגמה מתחזקת כעת, ומשחקים רבים יותר יוצאים לPC, כולנו יודעים שזה לא היה ככה עד לא מזמן. רוב המשחקים יוצאים עדיין בעיקר לקונסולות, ופחות לPC. |
|
|
|
|
אבל גם יש לא מעט משחקים למחשב שבכלל לא מגיעים לקונסולות, ואני מתכוון בעיקר למשחקי אסטרטגיה. ז'אנר שלם שהוא כמעט בלעדי למחשב... אבל בארץ אנשים מעדיפים יותר משחקי פעולה וספורט. בכל מקרה, אם אתה שחקן אסטרטגיה ה-PC הוא פחות או יותר הברירה היחידה שלך.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #74 פורסם:
11.07.2010, 20:00
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
אבל גם יש לא מעט משחקים למחשב שבכלל לא מגיעים לקונסולות, ואני מתכוון בעיקר למשחקי אסטרטגיה. ז'אנר שלם שהוא כמעט בלעדי למחשב... אבל בארץ אנשים מעדיפים יותר משחקי פעולה וספורט. בכל מקרה, אם אתה שחקן אסטרטגיה ה-PC הוא פחות או יותר הברירה היחידה שלך. |
|
|
|
|
מזלי הרב שאני לא אוהב משחקי אסטרטגיה! 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #75 פורסם:
11.07.2010, 20:03
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
חוץ מאשר הבלעדיים של סוני ומיקרוסופט רוב המשחקים מגיעים לחשב... |
|
|
|
|
אמרתי שהמגמה מתחזקת..  אבל גם כשהם יוצאים לPC, הם לא תמיד מגיעים ביחד.. לפעמים מדובר בחודשים רבים כמו במשחקי UBI למיניהם כמו AC1 ו 2. (סתם לא עולות לי עוד דוגמאות כרגע..). והכי כיף לשחק משחק אחרי שכל העולם כבר סיים אותו חצי שנה לפניך 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #76 פורסם:
11.07.2010, 20:08
|
|
|
Klayman |
 |
|
|
אמרתי שהמגמה מתחזקת.. אבל גם כשהם יוצאים לPC, הם לא תמיד מגיעים ביחד.. לפעמים מדובר בחודשים רבים כמו במשחקי UBI למיניהם כמו AC1 ו 2. (סתם לא עולות לי עוד דוגמאות כרגע..). והכי כיף לשחק משחק אחרי שכל העולם כבר סיים אותו חצי שנה לפניך  |
|
|
|
|
כמו שאמרתי, חברות זורקות זין על הPC והוא מוחזק מאחור בגלל הקונסולות. גם השחרור המאוחר לPC הוא סוג של בזיון אבל שוב פעם אשמת הקונסולות.
ובנושא הביצועים, קונסולות עושות טובה כשהן מריצות ב720P, ב720P אפילו לא צריך 8800GTX בשביל להריץ כל משחק בקיום האנושי (חוץ מקרייסס) הרבה יותר יפה וחלק מהקונסולות.
נ.ב
בדקתי וה8800GTX מריץ אץ BC2 ב1080P ב30FPS עם X4AA ו-X16AF בגרפיקה טובה יותר מאשר בקונסולות. אז הנה, קבלת את מה שרצית 
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.07.2010 בשעה 20:11.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #77 פורסם:
11.07.2010, 20:12
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
כמו שאמרתי, חברות זורקות זין על הPC והוא מוחזק מאחור בגלל הקונסולות. גם השחרור המאוחר לPC הוא סוג של בזיון אבל שוב פעם אשמת הקונסולות. |
|
|
|
|
אשמת הקונסולות שמשחקים יוצאים מאוחר יותר לPC? לא אשמת הפיראטיות כמו שאומרות החברות?
אני מבין את מה שאתה אומר על עניין הPC מוחזק מאחור על ידי הקונסולות, ואפשר לומר שיש בזה משהו אם חושבים על זה לעומק, אבל מצד שני, כמו שכבר אמרתי, אם הייתה התקדמות מטורפת כמו שאתה רוצה, רק אחוזים בודדים היו יכולים להחזיק בבתים מחשבים חזקים מספיק כדי להריץ את המשחקים. כבר עכשיו יש התקדמות מטורפת בכרטיסי מסך, כשכל כמה חודשים יוצא איזה אחד חדש והרבה יותר טוב מהקודם שלך..
אתה טוען שכרטיסים חלשים יותר מ8800GTX מריצים כל משחק PC שהוא (חוץ מקרייסס כמובן).. ב720P?
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #78 פורסם:
11.07.2010, 20:26
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
קינקט 2 זאת תאוריה מן הסתם, זאת פשוט גרסה יקרה יותר של הקינקט שיש עכשיו, זאת לא פנטזיה, זאת פשוט מצלמה 720P למשל במקום 320X240, רזולוציה שתתן זיהוי של איברים קטנים פי 13, כלומר לרמת האצבע. ויותר כוח חישוב אומר פחות לאג ושלד מדוייק יותר. כלומר הקינקט הבא שיגיע כנראה עם הדור הבא יכול להיות מדוייק ברמה הזויה. בנושא השלט המתפרק, זה גם משהו אפשרי אבל הוא פחות הגיוני שיתרחש לעומת היורש לקינקט שנראה כמעט כמו משהו בטוח. |
|
|
|
|
למה? ואם הקינקט תהיה כישלון? למה שמייקרוסופט ינסו שוב. הבעיה היא שגם עם יזהו את השערה על הביצה השמאלית שלי, מה זה משנה אם המשחק עדיין לא פועל כמו שצריך. המשחק ריקוד ומשחק הכושר נראים מצוין, ואם יהיה דיוק טוב יותר, אז מה טוב, אבל בסופו של דבר, אתה עדיין לא יודע איך זה מתורגם למשחק שהוא מעבר למשחקים מהסוג הזה.
הווי כן עושה את זה עם זלדה SS, ו-NMH, ו-MW ועוד משחקים שמתרגמים את הווימוט למשהו נכון.
|
DrKeo |
 |
|
|
ואין כזאת חיה FORCE FEEDBACK סתם ככה באויר, אתה חייב משהו שילחץ נגדך כמו שלט שיושב על השולחן כמו הפאלקון:

מה שאתה מדבר עליו זאת טכנולוגיה לא קיימת, מה שאמרתי מקודם למנגנון מכאני שיכול לתת לך רתע לכיוון מסויים הוא בהחלט הגיוני בצורה זו או אחרת, אבל משהו שממש ילחץ נגדך ויתנגד? מדע בדיוני (ולא, תלת מימד בלי משקפיים זה לא מדע בדיוני וגם לא הWII MOTE, הWII MOTE מתבסס על טכנולוגיה שגם בשנות ה90 לא הייתה חדשנית ויש לאחד המרצים שלי במשרד מסך PC תלת מימד ללא משקפיים כבר כמעט שנה ובכלליות מדברים על מסכים כאלה כבר כמה שנים). |
|
|
|
|
יש הבדל בין טכנולוגיה קיימת לבין שילוב הטכנולוגיה במחיר שווה נפש. אם נינטנדו תוציא את ה-3DS במחיר של 200-250 דולר, הרי שאתה מקבל טכנולוגיה שלא קיימת בכל מקום במחיר מאוד זול, לדעתי.
הווימוט היה טכנולוגיה קיימת, ועדיין לא במאס מארקט שכזה. לא בצורה כזו נרחבת ובטח שלא בשימוש שנינטנדו נתנה לו. גם סוני שמה חיישן תנועה בסיקסאקסיס, וכמה שהיא חברה טכנולוגית לקח לה שנה להבין איך להחזיר גם את הראמבלר פנימה, וכמעט באף אחד מהם לא משתמשים בחיישני תנועה.
אני שוב אומר, אני לא יודע איך הם יעשו את זה, אבל אני די מקווה שהם יעשו את זה. בעוד מייקרוסופט וסוני רצות אחרי נינטנדו והקהל שלה, זה ברור שנינטנדו מנסה לקדם את האג'נדה שלה.
נערך לאחרונה על ידי ADi, 11.07.2010 בשעה 20:28.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #79 פורסם:
11.07.2010, 20:39
|
|
|
ADi |
 |
|
|
הווי כן עושה את זה עם זלדה SS, ו-NMH, ו-MW ועוד משחקים שמתרגמים את הווימוט למשהו נכון. |
|
|
|
|
את NMH יותר נוח לשחק עם הקלאסיק קונטרולר, וחושבים ככה עוד המון גיימרים וביקורות. הוא בעצם לא עושה שום שימוש חכם/מעניין/מועיל עם הווימוט. וזה נכון גם לגבי כל שאר המשחקים של הווי. הניצול הטוב ביותר שאתה יכול לעשות עם הווימוט הוא פוינטר לשוטרים. מעבר לזה, שליטת התנועה מבוססת מחוות לחלוטין ב-99.99% מהמשחקים. ומחוות זאת רק "התקדמות" לרעה, לא לטובה.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #80 פורסם:
11.07.2010, 20:44
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
את NMH יותר נוח לשחק עם הקלאסיק קונטרולר, וחושבים ככה עוד המון גיימרים וביקורות. הוא בעצם לא עושה שום שימוש חכם/מעניין/מועיל עם הווימוט. וזה נכון גם לגבי כל שאר המשחקים של הווי. הניצול הטוב ביותר שאתה יכול לעשות עם הווימוט הוא פוינטר לשוטרים. מעבר לזה, שליטת התנועה מבוססת מחוות לחלוטין ב-99.99% מהמשחקים. ומחוות זאת רק "התקדמות" לרעה, לא לטובה. |
|
|
|
|
אני לא. אבל מצד שני, פחות חשוב לי הדיוק ויותר מעניית אותי החוויה. אני נהניתי לשסף ולבתר ב-NMH עם החרב. אם אנשים העדיפו ללחוץ כל כפתור, טעמם האישי.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #81 פורסם:
11.07.2010, 21:20
|
|
|
 |
|
|
את NMH יותר נוח לשחק עם הקלאסיק קונטרולר, וחושבים ככה עוד המון גיימרים וביקורות. הוא בעצם לא עושה שום שימוש חכם/מעניין/מועיל עם הווימוט. וזה נכון גם לגבי כל שאר המשחקים של הווי. הניצול הטוב ביותר שאתה יכול לעשות עם הווימוט הוא פוינטר לשוטרים. מעבר לזה, שליטת התנועה מבוססת מחוות לחלוטין ב-99.99% מהמשחקים. ומחוות זאת רק "התקדמות" לרעה, לא לטובה. |
|
|
|
|
חלק מגניב מאוד בNMH הראשון זה שימוש ברמקול בשלט
לזמנו זה היה מאוד מבדר
מבחינת שליטה אני דווקה חושב שהשימוש בזיהוי תנוע בו מאוד מבדר בהתחלה
ובכלל למשחק היה הרבה הומור שחלקו לא יהיה רלוונטי בגימפאד רגיל
רק תיראה איך "מטעינים" את החרב ותבין -הומור יפני במיטבו
היום NMH 1 כבר מיושן ו"הבנו את הפואנטה -אבל לזמנו היה מקורי ומצחיק מאוד
אני רק בהתחלה של 2 שקיבל כמה שיפורים אבל לא יכול לשפוט אותו כרגע
ויש עוד משחקים או חלקי משחקים שעושים שימוש מצוין בתנוע
לדוגמה טראומה סאנטר \לדוגמה חלק מהכוכבים בגלקסי 2 וכו
נכון שהפוינטר זה הפיצר לדעתי הכי חשוב ונכון שברוב המשחקים אין צורך בזיהוי תנועה
אבל תן למפתחים גמישות
כל דבר כזה נותן למפתחים עוד אופציות ומשפר משחקים מסוימים
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #82 פורסם:
11.07.2010, 21:30
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
חלק מגניב מאוד בNMH הראשון זה שימוש ברמקול בשלט
לזמנו זה היה מאוד מבדר
מבחינת שליטה אני דווקה חושב שהשימוש בזיהוי תנוע בו מאוד מבדר בהתחלה
ובכלל למשחק היה הרבה הומור שחלקו לא יהיה רלוונטי בגימפאד רגיל
רק תיראה איך "מטעינים" את החרב ותבין -הומור יפני במיטבו
היום NMH 1 כבר מיושן ו"הבנו את הפואנטה -אבל לזמנו היה מקורי ומצחיק מאוד
אני רק בהתחלה של 2 שקיבל כמה שיפורים אבל לא יכול לשפוט אותו כרגע
ויש עוד משחקים או חלקי משחקים שעושים שימוש מצוין בתנוע
לדוגמה טראומה סאנטר \לדוגמה חלק מהכוכבים בגלקסי 2 וכו
נכון שהפוינטר זה הפיצר לדעתי הכי חשוב ונכון שברוב המשחקים אין צורך בזיהוי תנועה
אבל תן למפתחים גמישות
כל דבר כזה נותן למפתחים עוד אופציות ומשפר משחקים מסוימים |
|
|
|
|
יש למפתחים גמישות, אבל מה הם עושים איתה? כמעט וכלום, השימוש הוא גימיקי בעיקרו.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #83 פורסם:
11.07.2010, 21:32
|
|
|
ADi |
 |
|
|
למה? ואם הקינקט תהיה כישלון? למה שמייקרוסופט ינסו שוב. הבעיה היא שגם עם יזהו את השערה על הביצה השמאלית שלי, מה זה משנה אם המשחק עדיין לא פועל כמו שצריך. המשחק ריקוד ומשחק הכושר נראים מצוין, ואם יהיה דיוק טוב יותר, אז מה טוב, אבל בסופו של דבר, אתה עדיין לא יודע איך זה מתורגם למשחק שהוא מעבר למשחקים מהסוג הזה. |
|
|
|
|
אם הקינקט תהיה כישלון חרוץ אז אולי לא תהיה קינקט 2 בדור הבא, אבל זה עדין יותר מקורקע במציאות מאשר FORCE FEEDBACK באויר
|
ADi |
 |
|
|
הווי כן עושה את זה עם זלדה SS, ו-NMH, ו-MW ועוד משחקים שמתרגמים את הווימוט למשהו נכון. |
|
|
|
|
לי זה נראה כמו נפנופי שלט רנדומאלים. אולי רק זלדה החדש נראה שבאמת משתמש לעשות עם השליטת תנועה משהו שדורש שליטת תנועה אבל חוץ ממנו ומשחקי ספורט לא ממש ראיתי שימוש לווימוט. היתרון של נינטנדו הוא הפשטות, בזמן שכולם מנסים לעשות 1 ל-1 וכמה שיותר דיוק נינטנדו עושה דברים שגובלים ברנדומליות אבל מרגישים טוב.
|
ADi |
 |
|
|
יש הבדל בין טכנולוגיה קיימת לבין שילוב הטכנולוגיה במחיר שווה נפש. אם נינטנדו תוציא את ה-3DS במחיר של 200-250 דולר, הרי שאתה מקבל טכנולוגיה שלא קיימת בכל מקום במחיר מאוד זול, לדעתי.
הווימוט היה טכנולוגיה קיימת, ועדיין לא במאס מארקט שכזה. לא בצורה כזו נרחבת ובטח שלא בשימוש שנינטנדו נתנה לו. גם סוני שמה חיישן תנועה בסיקסאקסיס, וכמה שהיא חברה טכנולוגית לקח לה שנה להבין איך להחזיר גם את הראמבלר פנימה, וכמעט באף אחד מהם לא משתמשים בחיישני תנועה. |
|
|
|
|
כן, ברור שנינטנדו מביאה פה משהו לקהל הרחב, אבל FORCE FEEDBACK באויר זה לא משהו שקיים לקהל מצומצם, זה משהו שלא קיים בכלל. וסוני הייתה תחת תביעה משפטית שהגבילה אותה בנושא הרטט, זאת הסיבה היחידה שהם לא הכניסו רטט לשלט.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #84 פורסם:
11.07.2010, 22:08
|
|
|
 |
|
|
ש למפתחים גמישות, אבל מה הם עושים איתה? כמעט וכלום, השימוש הוא גימיקי בעיקרו. |
|
|
|
|
כמה מפתחים ניצלו באמת את היכולות של הדרימקסט בזמנו ?
או דור לפניו היגואר ?
מבחינת אחוזים כמה משחקים ברמה הגרפית של COD6 יש ב360\PS3 ?
כמה משחקים עושים שימוש נורמלי במסך השני של הDS ?
גמישות ואפשרויות -לא אומר שכל משחק ישתמש בכל הפיצרים לטוב ולרע
אבל זה כן אומר שעם יהיה "גימפאד החלומות של דרקו " +הפוינטר והרמקול ומיקרופון שאני רוצה -כסטנדרט
האפשרויות של המפתחים יהיו הרבה יותר גדולות
תחשוב לדוגמה על משחק תפקידים מערבי
שקסמים יהיו דרך המיקרופון
תישמע גם אפקטים מסוימים דרך הרמקול (נטפלל לאחד טוב בהרבה מהאחד שיש בשלט WII )
תכוון דברים מסוימים דרך הפוינטאר
תזוזה ומצלמה אנלוגיות
שתירצה חרב תפצל את הגימפד ותתחיל לכסח
בקיצור תהנה מכל העולמות -וזה סתם דוגמה דבילית -מפתחים יוכלו לנצל את זה הרבה יותר טוב
בכל מקרה בסופו של דבר זה המשחק עצמו
אין לי אף בעיה ואני אוהב משחקי ראטרו לצד משחקים חדשים
ויש מקום לשני הסוגים בשוק
ומשחק כמו טראומה סאנטר זקוק לזיהוי תנועה להיות טוב
גם חלק ממשחקי הספורט חיבים את זה לטעמי
וכל עוד המפתחים יקבלו עוד "צעצועים" בשוק -נוכל פוטנציאלית לקבל דברים מרעננים וטובים יותר מהדברים שהיו מיקודם
וכן אני יודע שהרבה ניצלו דברים כאלו לזרוק משחקי זבל על הWII\DS
היום דרך אגב הרבה זבל מופנה גם לHD
תמיד יש חרא שקונסולות הופכות למינסטרים
ופה כבר צריך לדעת איזה משחקים לבחור
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #85 פורסם:
11.07.2010, 22:17
|
|
|
הבעיה הבסיסית של השלט WII היא שמבחינת תנועה הוא מצליח בקושי לזהות אם אתה מזיז אותו ימינה/שמאלה/למעלה/למטה ושם זה נגמר. יש את הקטע של הגלגול אבל הוא לא שימושי במיוחד (כמו שהשישה צירים של סוני הראה).
הWM+ מתקן את כל זה אבל אף משחק לא מנצל את זה. רק עכשיו באמת הגענו לשלב שבו יש שליטת תנועה ולא לכל היותר מחווה שהמכשיר בקושי תופס עם הWM+, הקינקט והMOVE ואולי עכשיו מפתחים יוכלו לעשות עם זה משהו, אבל מה שהיה עד היום על הWII? חוץ מאשר פויינטר ראינו גימקים טפשיים שעדיפים עם שלט רגיל.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #86 פורסם:
11.07.2010, 22:27
|
|
|
היו כמה משחקים עם פוטנציל שנידפקו כי לא פיתחו אותם מספיק
כמו מאד אורלד לדוגמה
והיו משחקים שהצליחו כמו טראומה סאנטר וNMH לדוגמה
תיראה אני משחק היום MH3 עם שלט קלסי -כי המשחק פותח במקור לשליטה כזאת
אבל יש משחקים ויש משחקים
מה שכן חבל שאין מיקרופון כסטנדרט בWII -הייתי רוצה שדור הבא זה יהיה סטנדרט בכל הקונסולות
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #87 פורסם:
11.07.2010, 23:24
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
היו כמה משחקים עם פוטנציל שנידפקו כי לא פיתחו אותם מספיק
כמו מאד אורלד לדוגמה
והיו משחקים שהצליחו כמו טראומה סאנטר וNMH לדוגמה
תיראה אני משחק היום MH3 עם שלט קלסי -כי המשחק פותח במקור לשליטה כזאת
אבל יש משחקים ויש משחקים
מה שכן חבל שאין מיקרופון כסטנדרט בWII -הייתי רוצה שדור הבא זה יהיה סטנדרט בכל הקונסולות |
|
|
|
|
לא ממש ראיתי שימוש בשלט בNMH או כל משחק WII אחר, בעצם ההוכחה הגדולה ביותר היא שNMH יצא כבר לפס3 ול360 לפני חודשיים.
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #88 פורסם:
12.07.2010, 07:44
|
|
|
בNMH יש שימוש נכבד בשלט
גם ברמקול וגם בזיהוי תנוע
חפש סירטון של איך טרביס "טוען" את החרב לדוגמה -ותבין
ויש עוד כל מיני שטויות כאלו במשחק
אתה לא יכול לעשות אותו הדבר עם שלט סטנדרטי
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #89 פורסם:
12.07.2010, 10:35
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
גם סטים הוא פלאג אנד פליי, ובשבילנו הישראלים הוא גם חוסך לך את הבני 14 שעובדים בדואר וגונבים לך משחקים 
היום עם מחשב של 4000 שקל (שביננו, מביא לך "טיפה" יותר מאשר 360) אתה משחק בכל משחק קונסולה ב1080P ב60FPS ומעלה בגרפיקה מרשימה יותר, אונליין חינם, שלבים חינם של הקהילה, מודים וכו'. ברור שקונסולה נותנת לך שקט נפשי, כלומר כל עוד אתה קורא לטבעת מוות/נורה צהובה, חסימות תוכן על בסיס אזורים, כן RF לא RF, ירידות של LIVE ו-PSN לתחזוקה וכו' שקט נפשי.
והמחיר הוא רק מחיר כניסה, אחרי זה משחק 360 עולה לך 60$ + משלוח לארץ בזמן שבסטים אתה מקבל משחקים מידית ב50$ ובעצם עם כל ההנחות ההזויות שיש שם אתה יכול להגיע גם לחצי מחיר ממחירי משחקים לקונסולה. |
|
|
|
|
ת'אמת עדכנתי את המחשב שלי(לא למשחקים[חוץ מסטראקראפט  שסוף סוף מגיע לביתנו] אלא CUBASE \ REASON וכאלה) והבאתי כמה משחקים והתקנתי לראשונה את STEAM והתרשמתי ממש לטובה, ממש מרגיש לי כמו קונסולה(מבחינת אינטרפייס סטנדרטי) והמבצעים ממש שווים אבל בכל הנוגע למשחקים חדשים אני לא מסוגל אפילו לחסוך 10$ ולוותר על דיסק וקופסה פיזיים.
לגבי אונליין אני אוהב את הP2P סיסטם שיש בלייב, אף פעם לא היה לי כח לשרתים
אני לא ישים את המחשב בסלון, וחוץ מאסטרטגיה(וגם אם תצחק מבחינתי אני CONTENT עם היילו ווארס) אני לא אוהב לשחק מול מסך קרוב עם מקלדת ועכבר.
לא נראה לי יש כל כך הרבה בעיות עם PS3/WII כמו בבוקס, וגם בבוקס הנושא תוקן ברגע שהכל ירד ל60NM
כמעט כל המשחקים שאי פעם קניתי(בזמן שאני גר בארץ כלומר) היו באזור ה20-30 דולר, אין לי בעיה לחכות.
ובלי קשר, ב4000 שקל אני יכול להביא 4 אקס בוקסים ולארגן כמה טלוויזיות למסיבות לאן מהנות ביותר, לפחות מבחינתי.
אבל שורה תחתונה, אתה בעצמך מתכוון להביא סלים מתישהו אז איך זה מסתדר עם המחשבה שלך?? הרי אתה אפילו לא מתעניין בהיילו (שזה משיכה לא קטנה לקניית אקס בוקס בכללי בעולם) ובכלל למה הבאת אקס בוקס מלכתחילה? הרי זה בטח עלה לך 3000 שקל(שבחיים אני לא ישלם לקונסולה) כי אני משער קניתה בארץ, אז למה לא הסתפקת במחשב מלכתחילה???
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 12.07.2010 בשעה 10:39.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #90 פורסם:
12.07.2010, 10:37
|
|
http://pc.ign.com/articles/110/1105374p1.html
וואי אני לא יכול לחכות!!!!
ובנושא הרצונות שלנו לדור הבא, אני רוצה פאקין שתי יציאות וידיאו שאני יוכל לחבר שתי טלוויזיות לאותו מכשיר ולשחק SPLIT SCREEN כמו שצריך, זה חלום רטוב בשבילי
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 12.07.2010 בשעה 10:42.
|
|
|
|
|
|
|
|
|