נושא: "הדור הבא" הדיון הרשמי על קונסולות העתיד
1  2  3  178
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

מצליחן

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 11.07.2010, 00:34

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
deja אני לא רואה איך מחשב שעולה פי ארבע מראה אפילו פי אחד וחצי גראפיקה ממה שיש היום בקונסולות, כי שוב, אפילו לדחוף את הקונסולות חזק עולה מיליונים בימינו וזה עוד כשהמו"ל יוצא מנקודת הנחה שיש לו קהל פוטנציאלי של כמה מיליונים טובים, מה שממש לא קיים בpc, ובלי קשר אם כבר הייתי רוצה לראות את אחת החברות חושבות קדימה ועושה ממשק חיבור מהיר בקונסולה לכך שבעתיד אני יוכל לחבר שתי קונסולות ביחד ולקבל שידרוג גראפיקה בזכות זה(כמו שהיה אפשר נגיד לחבר סגה סי די בזמנו למגה דרייב), לי זה נראה הרבה יותר עדיף כלכלית מאשר להביא כרטיס מסך שהוא מפלצת floating point calculation שעוזר לי כולה להריץ פחות או יותר א אותו הדבר רק בהרבה יותר פריימים ועולה כמו שתיים (ואפילו יותר) אקס בוקס ארקיידים
זה בדיוק מה שציינתי,האם הכרטיס מסך היום שהוא הכי מפלצתי עושה את מה שהוא צריך לעשות? זאת אומרת להציג גראפיקה שהיא פי כמה וכמה יותר טובה מקונסולות HD.אין כרטיס מסך שעושה את זה,יותר נכון להגיד אין משחק שעושה את זה,עוד יותר נכון להגיד שאין חברות שמפתחות לPC משחקים כאלה.אז יש עוד 20FPS...זה מצדיק קניית כרטיס מסך שעולה 2000 ש"ח?
אם יהיה בPS4 את הכרטיסי מסך החדישים היום,אנחנו נראה גראפיקה הרבה הרבה יותר מדהימה ממה שיש היום במחשב.אין פשוט אנשים שינצלו את הכוח הזה.
ומה זאת אומרת לחבר קונסולות? כלומר PS3 ו4? ולמי שאין את ה-3? נשמע דפוק.עדיף להוציא קונסולה טובה,בלי סביבוים ועבודה בעיניים.פשוט מאוד
וסליחה אם אני כותב בשגיאות כתיב,פיירפוקס לא נותן לי לראות את ההודעה !!!!!!

Same Shit,Different Day

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#32   פורסם: 11.07.2010, 00:43

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
ויותר מזה, אני מאמין שנינטנדו תביא שינוי נוסף בשליטה ותשדרג אותה לפורס פידבק אמיתי, לא עוד ראמבל. כלומר יכולת לעצור הנפת חרב על ידי השלט וכו'. אין לי מושג איך, אבל מצד שני, אף אחד לא חשב שנינטנדו (החברה שאתם רואים בתור הכי פחות טכנולוגית) תביא ראשונה לעולם תלת-ממד ללא משקפיים בעלות של קונסולה ניידת.
האמת שהיה לי רעיון הזוי בנושא הזה שאין לי בכלל מושג אם הוא ישים. לשים שלושה צינורות מאונכים זה לזה עם גולת מתכת בתוכם, אחד לכל ציר במרחב. הגולה תוכל לנוע בתוך הציר (נניח בעזרת מגנטיות) וכך לספק Force Feedback. אולי זה לא יתנגד ליד שלך כשאתה בנעילת חרבות עם גאנונדורף, אבל זה כן יכול לתת לך "מכה" בכיוון הנכון כשאתה פוגע בכדור טניס עם המחבט או להעיף לך את היד קלות לאחור שוב ושוב כשאתה יורה בנשק האוטומטי שלך וכו'.

ד"א, למקרה שתהית יש מכשיר מדהים שכזה שעושה את זה בPC, פשוט הוא חייב להיות מונח על השולחן, הפאלקון.

בנושא מייקל פאקטור, הוא ממלמל הרבה הלוך חזור בקטע הזה. הוא אומר שבחיים לא נחזור יותר לקלטות וזאת הפסיקה שלו (מן הסתם, מי יחזור לROM?) אבל בנושא מדיה אופטית מול פאלש, הוא כל הזמן קופץ הלוך וחזור בנושא. רגע אחד הוא אומר שפלאש זאת הדרך ללכת וברגע אחר אומר שמדיה אופטית פשוט זולה יותר.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.07.2010 בשעה 01:03.

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#33   פורסם: 11.07.2010, 01:03

אתה מדבר על הדבר המגניב הזה עם השלוש זרועות עם כדור באמצע שאפשר גם לחבר רובה קטן כזה אליו??? זה נראה מגניב אבל לא ניסיתי את זה במציאות והוא גם עולה איזו בוחטה נחמדת של כסף

DEJA אני מתכוון לחבר את אותה הקונסולה, נגיד כיום הייתי קונה עוד ארקייד ב200 ומחבר אותו באיזה HIGH SPEED INTERFACE לבוקס הנוכחי שלי וזה יהיה כמו סוגל של SLI\CROSSFIRE שיש במחשב רק הרבה יותר זול(לפחות לי זה נראה יותר זול ב"תאוריה")

ונדב, כמו שאמרתי, לא ראיתי לא את הטק דמו הזה בסביבת משחק בזמן אמת וגם לא את GT5 כך שאני צריך לבסס דעה על ידי צפיה בסרטונים של כל אחד מהם ומלעשות זאת אני לא רואה את הקפיצה הגדולה ברמת הקראפיקה המציאותית שהעין שלי מסוגלת לקלוט

וCARS זאת בדיוק הדוגמא למה שאמרתי ש"ככל שאני יודע" רייטרייסינג נותן אדג' מטורף רק בנושא ההשתקפות (לא יודע מה עם צל כי לא זכור לי שראיתי משהו בנושא) ועדיין חוץ ממצב כמו סרט אני לא רואה את הצורך בFIDELITY מוטרפת כזאת בהשתקפות, פשוט לא רואה למה צריך את זה בREAL WORLD APPLICATIONS
ואגב זכור לי שלא צריך חומרה יעודית כמו ברסטרייזינג, שזה יותר CPU DEPENDANT

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#34   פורסם: 11.07.2010, 01:15

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה מדבר על הדבר המגניב הזה עם השלוש זרועות עם כדור באמצע שאפשר גם לחבר רובה קטן כזה אליו??? זה נראה מגניב אבל לא ניסיתי את זה במציאות והוא גם עולה איזו בוחטה נחמדת של כסף
האמת שהיה מבצע ביום שישי השחור האחרון ב99$ שזה אחלה של מחיר, הבעיה היא שיש נורא מעט משחקים שתומכים בו בצורה מלאה (האורנג' בוקס ו-L4D1 הם חלק מהם). אם היה לזה תמיכה נרחבת יותר הייתי קונה את זה תוך שלוש שניות.
swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
ונדב, כמו שאמרתי, לא ראיתי לא את הטק דמו הזה בסביבת משחק בזמן אמת וגם לא את GT5 כך שאני צריך לבסס דעה על ידי צפיה בסרטונים של כל אחד מהם ומלעשות זאת אני לא רואה את הקפיצה הגדולה ברמת הקראפיקה המציאותית שהעין שלי מסוגלת לקלוט

וCARS זאת בדיוק הדוגמא למה שאמרתי ש"ככל שאני יודע" רייטרייסינג נותן אדג' מטורף רק בנושא ההשתקפות (לא יודע מה עם צל כי לא זכור לי שראיתי משהו בנושא) ועדיין חוץ ממצב כמו סרט אני לא רואה את הצורך בFIDELITY מוטרפת כזאת בהשתקפות, פשוט לא רואה למה צריך את זה בREAL WORLD APPLICATIONS
ואגב זכור לי שלא צריך חומרה יעודית כמו ברסטרייזינג, שזה יותר CPU DEPENDANT
זה נותן יתרון ענק בכל מה שקשור לתאורה, הצללה, השתקפות, שבירת אור ובעצם כל מה שקשור לאור ולצל (שמן הסתם השתקפות ושאר הירקות נכנסים לקטגוריה) נראה הרבה יותר טוב ברייטרייסינג. כלומר לא מדובר רק בעניין של השתקפות, מדובר בהרבה יותר.

בתמונה הזאת כנראה שתראה אפס השתקפויות ותהיה מופתע אבל היא רצה בזמן אמיתי בRAY TRACING. היום מפתחים עובדים מאוד קשה לנסות לעשות המון מערכות שמחקות את מה שרייטרייסינג עושה אבל מה שהם עושים זה בדיוק איך שזה נשמע, לחקות. אפילו סתם סצנה מכוערת כנראה נראת טוב יותר כששמים שם רייטרייסינג:

וד"א, רסטוריזציה נעשת חומרתית על הGPU, זה בדיוק המומחיות של הכרטיסי מסך והסיבה שיש לך בכלל כרטיס מסך. עדין אין כרטיס מסך שיודע לעשות רייטרייסינג חומרתית, אבל ברגע שיהיה... יום מרגש.

עילוי

#35   פורסם: 11.07.2010, 01:24

זה מה שאמרתי, ראסטרייזינג זה דרך חומרה יעודית(ראסטרייזרס ככל שזכור לי) ורייטרייסינג זה יותר אלגוריתם שרץ על מעבד רגיל כי זה פשוט אלגוריטם לאיקס קרניים שיוצאות מנקודת מבט כלשהיא

ולגבי התמונה של הספלים, אני מכיר אותה, היא סופר ישנה, אתה בטוח שההבדל כיום הוא אותו ההבדל? בכל אופן עד שאני לא יראה משהו בזמן אמת שאני ירגיש וואו איזה הבדל אני לא יהיה לגמרי משוכנע שזה שווה את ה PERFORMANCE HIT

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#36   פורסם: 11.07.2010, 01:30

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
זה מה שאמרתי, ראסטרייזינג זה דרך חומרה יעודית(ראסטרייזרס ככל שזכור לי) ורייטרייסינג זה יותר אלגוריתם שרץ על מעבד רגיל כי זה פשוט אלגוריטם לאיקס קרניים שיוצאות מנקודת מבט כלשהיא

ולגבי התמונה של הספלים, אני מכיר אותה, היא סופר ישנה, אתה בטוח שההבדל כיום הוא אותו ההבדל? בכל אופן עד שאני לא יראה משהו בזמן אמת שאני ירגיש וואו איזה הבדל אני לא יהיה לגמרי משוכנע שזה שווה את ה PERFORMANCE HIT
יש חומרה יעודית לרייטרייסינג, גם רסטוריזינג וגם רייטרייסינג הם אלגוריתמים, פשוט הGPU מתחילת ימיו בנוי במיוחד לרסטוריזינג. ברגע שיבנו אחד שיודע לעשות את שניהם, זה יהיה יום מרגש.
היתרון של רייטרייסינג הוא שמדובר בתהליך מאוד מקבילי, אפילו יותר מרסטוריזינג, כלומר ברגע שתתחיל לראות כרטיסי מסך עם תמיכת חומרה לרייטרייסינג גם תראה ביצועים שכמעט מכפילים את עצמם כשמוסיפים GPU נוספים. אולי אפילו יהיה כדאי ליצר כרטיסי מסך שיש בהם 8 GPU ישנים יותר מאשר אחד סופר חזק.

האמת שדווקא מבחינת מספר הפוליגונים, כמות פוליגונים גדולה יותר גורמת לעליה לינארית בסיבוכיות חישוב ברסטוריזינג בזמן שברייטרייסינג היא לוגריתמית כך שיש אפילו תחומים שרייטרייסינג נעשה בהם יעיל יותר עם הזמן ביחס לרסטוריזינג.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.07.2010 בשעה 01:33.

עילוי

#37   פורסם: 11.07.2010, 01:37

if that's the case i'm all for it
השאלה אם כך היא למה זה לוקח כל הרבה זמן לעשות חומרה יעודית לזה??? SOMETHINGS FISHY

בכל אופן NIGHTY NIGHT אני חייב לישון, אני יקרא את התגובה שלך מחר בבוקר

http://www.youtube.com/watch?v=lJGQ0OVFYNE קישור ממש לא קשור אבל אני שומע את זה עכשיו ואיבדתי את הקטע הזה לפני שנים והוא כל כך טוב, הייתי צריך לשתף, תודה לאל שיש יו-טיוב.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#38   פורסם: 11.07.2010, 01:43

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
if that's the case i'm all for it
השאלה אם כך היא למה זה לוקח כל הרבה זמן לעשות חומרה יעודית לזה??? SOMETHINGS FISHY

בכל אופן NIGHTY NIGHT אני חייב לישון, אני יקרא את התגובה שלך מחר בבוקר

http://www.youtube.com/watch?v=lJGQ0OVFYNE קישור ממש לא קשור אבל אני שומע את זה עכשיו ואיבדתי את הקטע הזה לפני שנים והוא כל כך טוב, הייתי צריך לשתף, תודה לאל שיש יו-טיוב.
כל עולם המשחקי וידאו עובד על רסטורייזינג, קשה לי להאמין שתראה חומרה שבנויה במיוחד לרייטרייסינג בזמן הקרוב פשוט כי מדובר בחומרה שונה לגמרי. לדעתי זה יתחיל בתור עניין תוכנתי על הGPU שיהיו מספיק חזקים בשביל להריץ אותו ואז לאט לאט אולי יעבור לGPU יעודי לרייטרייסינג או אולי אפילו כרטיסים שיש להם GPU כפול, אחד לרייטרייסינג והשני לרסטורזינג. אבל בכל מקרה השלב הראשון יהיה רייטרייסינג על GPU נורמאלי, אולי זה יקרה כבר בסדרת 500 של NVIDIA, מי יודע (רק אל תשכח שב2014 כנראה נהיה כבר בסדרה 700 ).

נ.ב, אין על מייקי. והדגמת פיזיקס של NVIDIA לפיסיקת מים, קצת טעימה לעתיד

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.07.2010 בשעה 01:53.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#39   פורסם: 11.07.2010, 01:58

בעצם אם כבר קצת טעימה מהעתיד, אני חושב שהדמואים של ה480GTX מראים כמה וכמה דברים שנראה כסטנדרט בדור הבא:

האווטר המגניב של ~Voge~

נינג'ה בלגי

#40   פורסם: 11.07.2010, 02:19

וואו, מדהים לראות מה ה480GTX מסוגל לבצע, אני מאוד אשמח לראות ביצועים כאלה במשחקים בדור הבא של הקונסולות.
אני לא יודע מה יהיה בPS4 אבל סוני אמרו שהם יעזרו בחברות הפיתוח צד א' שלה(ואולי גם חברות צד ג') לפיתוח הPS4, יהיה מעניין לראות מה יצא מזה.
מעניין גם מתי נראה הכרזות ויציאות של קונסולות הדור הבא, שלפי סוני היא מעריכה שהPS4 תצא באיחור מXBOX וWII.

נערך לאחרונה על ידי ~Voge~, 11.07.2010 בשעה 02:22.

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#41   פורסם: 11.07.2010, 03:53

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו, מדהים לראות מה ה480GTX מסוגל לבצע, אני מאוד אשמח לראות ביצועים כאלה במשחקים בדור הבא של הקונסולות.
אני לא יודע מה יהיה בPS4 אבל סוני אמרו שהם יעזרו בחברות הפיתוח צד א' שלה(ואולי גם חברות צד ג') לפיתוח הPS4, יהיה מעניין לראות מה יצא מזה.
מעניין גם מתי נראה הכרזות ויציאות של קונסולות הדור הבא, שלפי סוני היא מעריכה שהPS4 תצא באיחור מXBOX וWII.
יש לי הרגשה שE3 עוד שנתיים יציג את ה360 הבאה. האמת שנורא קשה לחזות כרגע. אני בטוח שמיקרוסופט/סוני עוברות עכשיו מסכת עינויים מטורפת. בדורות קודמים פשוט ידעת ש5 שנים וצריך לצאת והתחרות תגיע שנה לפניך/אחריך/באותה שנה. אם נגיד סוני מפתחת פס4 כרגע והיא מכריזה עליו עוד שנתיים אבל מיקריסופט מחליטה פתאום שהיא יוצאת רק ב2015, פתאום יש פערים הזויים. כלומר הדורות יכולים לקבל פרגמנטציה בסגנון של הדרימקאסט מול הXBOX/גיימקיוב. שנתיים הפרש ופתאום זה כאילו יש לנו חצאי דורות, הפרשים גדולים בין קונסולות וכו'.

זה יכול להיות מאוד מעניין, גם ראשון לשוק לאו דווקא יהיה כל כך אטרקטיבי. למשל אם מיקרוסופט יוצאת עם ה720 וסוני תצא עם הפס4 רק שלוש שנים מאוחר יותר, כנראה שהפס4 גם תהיה חזקה בהרבה, גם מתקדמת יותר טכנולוגית, לאו דווקא יקרה יותר ליצר ובכלליות תהיה בעיה עם משחקי מולטי פלטפורם. הרי מה ה720 תקבל? משחקי פס3 ו-360 ברזולוציה גבוהה יותר עם אפקטים ו-1080P ב60FPS וזהו? רק הבלעדיים יהיו באמת הדור הבא? ואז כשסוני תצא עם הפס4 שלוש שנים מאוחר יותר מה יקרה אז? המשחקי מולטי פלטפורם יהיו ברמה של ה720 והפס4 בכלל לא תנוצל חוץ מאשר בלעדיים?

לדעתי צפוי לנו דור הזוי, ביחוד מה שכל חברה תעשה מבחינת שליטה כי נינטנדו באמת שחררה את הרצועה מכל הנושא.

עילוי

#42   פורסם: 11.07.2010, 09:09

אותי יותר מעניין טכנולוגיות כמו EUPHORIA בשביל אנימציה, לדעתי אנמיציה ריאליסטית יכולה להקפיץ את חווית המשחקים בצורה הכי דראסטית שיש, אבל כמובן שאם כל הדברים שהעלת בקושי עולים בכח חישוב וזה בה עם TOOLSET פשוט להטמעה אז זה גם מצוין, אגב ראיתי את הוידיאו של השערות בCES של השנה נדמה לי ולא הבנתי למה זה נראה כאילו היא על הירח

ואני דווקא איפהשהו מקווה למצב כזה שהדורות לא יהיה מסונכרנים, זה יכול לעשות רק טוב לתחרות
כי המצב יפסיק להיות LEVEL PLAYING FIELD וזה יכריח את החברות לחזק בצורה הכי טובה את המעלות האינדיבידואליים שלהם

וסתם בלי קשר, מעצבן אותי אנשים שחושבים שהקונסולות מונעות את הקידמה, אולי יש לך דעה אחרת אבל לדעתי זה רק עוזר לכל מי שלא מתכנן להוציא משכורת חודשים בשביל מחשב כי זה גורם למפתחים למצל יותר ויותר את החומרה הבסיסית שיש בקונסולות, הרי רוב המשחקים מראים PEAK בניצול של שלוש ליבות וזה כמובן בגלל הארכיטקטורה של האקס בוקס, אני גם בטוח שכל המחקר שהולך בשביל ניצול הSPU של הCELL תורם מאוד לעתיד (שפחות או יותר יש כבר היום) של 6-8 מעבדים ויותר (למרות שזה קצת שונה כי יש איזה BRIDGE מיוחד בין המעבד לRSX )

שורה תחתונה, EVERYBODY WINS (חוץ ממי שמשוגע מספיק לקנות את הכרטיס הכי חדש ב2500 שקל, הם נתקעים מן הסתם עם ביצועים סופר בינוניים בשביל הסכום שהם השקיעו אבל זה רק איזה 5-10% מהגיימרים)

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

עילוי

#43   פורסם: 11.07.2010, 10:07

http://arstechnica.com/gaming/news/2...ft-mastery.ars

קוריאנים משוגעים

אגב NVIDIA http://arstechnica.com/gaming/news/2...pite-intel.ars

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 11.07.2010 בשעה 10:16.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש משקיען

#44   פורסם: 11.07.2010, 10:36

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה

לדעתי צפוי לנו דור הזוי, ביחוד מה שכל חברה תעשה מבחינת שליטה כי נינטנדו באמת שחררה את הרצועה מכל הנושא.
אני מאמין שמייקרוסופט וסוני פשוט מחכות לראות מה נינטנדו תעשה הלאה. עולמות השליטה שהן מציעות לא באמת עושים שום דבר כדי לקדם את הנושא, וזה ברור שזה חיקוי בצורה כלשהי.

בגלל זה לדעתי הדבר הבא מבחינת נינטנדו תהיה שליטה עם פידבק, שאני מאמין, כמו ה-3DS, תחזיר את ההארדקור לחיקה (בנוסף למפתחים שיריירו על זה).

מייקרוסופט בטח לא הולכת בכיוון הראמבלר, הבחור הקוקייז'ן עם השם היפני מהחברה אמר שלא צריך ראמבלר בימינו.

!yes Wii can

מצליחן

#45   פורסם: 11.07.2010, 12:56

מאכילים אותנו בשטויות.למה אני צריך את השלט התנועה הזה בPS4 שלי?!
PS4 תהיה קונסולת הארדקור,מעניין לי את התחת שיש 5 אחוז בעולם שקונים את זה כדי לשחק טניס עם שלט תנועה.

ותגידו,אין בPS3 כבר RY?.מוזר אני נשבע ששמעתי על הטכנולוגיה הזאת מזמן.
מצד שני,שמעתי שנווידיה זנחה את הטכנולוגיה הזאת שהייתה אמורה להגיע לPS4.

ושאלה קצת מטומטמת לא קשורה אבל אני רוצה לשאול חחח
למה בBC2 אפשר לשחק ברשת בקונסולות רק 24 שחקנים ולא 32 כמו במחשב? אתם רוצים להגיד לי שמעבד 3 ליבות עם כרטיס מסך של 500 מיליון פולגינים לא יכול לעשות את זה? בולשיט.

Same Shit,Different Day

פרסומת

האווטר המגניב של Sgt.DonnyDonowitz

משתמש ותיק

#46   פורסם: 11.07.2010, 13:15

DejaVo
ציטוט:
צפה בהודעה
למה בBC2 אפשר לשחק ברשת בקונסולות רק 24 שחקנים ולא 32 כמו במחשב? אתם רוצים להגיד לי שמעבד 3 ליבות עם כרטיס מסך של 500 מיליון פולגינים לא יכול לעשות את זה? בולשיט.
אני חושב שזה יותר קשור לשיטת המשחקים ברשת. בPC יש שרתים אשר יכולים ל"החזיק" 32 שחקנים, ואילו בקונסולות זה לא עובד על שרתים אלא עלP2P...

"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.

עילוי

#47   פורסם: 11.07.2010, 13:36

לא יודע מה איתכם אבל אף פעם לא הרגשתי "וואי איזה באסה שאין עוד איזה 10 שחקנים פה במפה"
ואני מאמין שכנראה זה הרוב הגדול של הגיימרים בקונסולות אז אין למה לנסות את זה אפילו, בטוח אפשר, הכל זה עניין של כסף וכמה אתה מוכן להשקיע ממנו אבל אם במילא אתה כמפתח רואה שה"הארד קור" שרוצים FEATURE כזה משחקים במחשב אז למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה?

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

מצליחן

#48   פורסם: 11.07.2010, 14:47

Sgt.DonnyDonowitz
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שזה יותר קשור לשיטת המשחקים ברשת. בPC יש שרתים אשר יכולים ל"החזיק" 32 שחקנים, ואילו בקונסולות זה לא עובד על שרתים אלא עלP2P...
כבר ראינו דברים מרשימים בקונסולות בכל מה שקשור לאונליין.R2 עם 60 שחקנים,MAG עם 256,שלא לדבר על HOME שמקושר עם מיליוני יוזרים בעולם.(אין לי 360 אז אני לא יודע מה הולך עם המשחקים שלה)
אני חושב שswiss צודק והכל עניין של השקעה וכסף.זה סתם שטויות שDICE עשו.
וזה לא עוד 10,זה עוד 12,אני יודע שזה קטנוני אבל זה יותר אקשן ותחושת מלחמה.

Same Shit,Different Day

משתמש רציני

#49   פורסם: 11.07.2010, 15:21

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
מה אני יגיד לך, FEAR ממש לא משחק "יפה" ואלן וויק עדיין לא שיחקתי אבל ראיתי וידיאוים ורואים שם בברור צללים ברזולוציה סופר נמוכה, יותר מברגיל אפילו.
אחי, אני לא יודע איפה אתה חי, או איזה מספר אתה במשקפיים.
אבל הצלליות והתאורה באלאן וויק הם הכי יפות שראיתי במשחק, אפילו במחשב לא ראיתי משהו שמתקרב לזה.
שחק ותראה בעצמך.
גם 576P נראה לי מגוחך אחרי שמשחקים בו, אבל אם אומרים אז כנראה זה נכון.

נערך לאחרונה על ידי Hitman_Kick_Ass, 11.07.2010 בשעה 15:23.

שואף לשלמות

#50   פורסם: 11.07.2010, 15:29

Hitman_Kick_Ass
ציטוט:
צפה בהודעה
אם אני לא טועה אלן ווייק זה 540p.
SC:C היה 576p.

ולמה זה נראה לך מגוחך?

נערך לאחרונה על ידי dinsurya, 11.07.2010 בשעה 15:35.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#51   פורסם: 11.07.2010, 15:35

Hitman_Kick_Ass
ציטוט:
צפה בהודעה
אחי, אני לא יודע איפה אתה חי, או איזה מספר אתה במשקפיים.
אבל הצלליות והתאורה באלאן וויק הם הכי יפות שראיתי במשחק, אפילו במחשב לא ראיתי משהו שמתקרב לזה.
שחק ותראה בעצמך.
DynamicShadows_002_jpg.jpg

DynamicShadows_003_jpg.jpg

לא שיחקתי עדיין במשחק אבל אל תגיד שזה איכות הצללה גבוהה, כי זה רחוק מלהיות איכות גבוהה
אולי אתה מתכוון לקטעי לילה ששם החושך ממסך את הנושא

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

שואף לשלמות

#52   פורסם: 11.07.2010, 15:37

וואו אמאל'ה התמונה העליונה זה פשוט זוועה.
אין מצב שזה באמת ככה.
תביא מקור לתמונה.

תוכן שיצרתי:

עילוי

#53   פורסם: 11.07.2010, 16:06

digital foundry
זה מהtech analysis שהם עשו למשחק בזמנו

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#54   פורסם: 11.07.2010, 17:26

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
אותי יותר מעניין טכנולוגיות כמו EUPHORIA בשביל אנימציה, לדעתי אנמיציה ריאליסטית יכולה להקפיץ את חווית המשחקים בצורה הכי דראסטית שיש, אבל כמובן שאם כל הדברים שהעלת בקושי עולים בכח חישוב וזה בה עם TOOLSET פשוט להטמעה אז זה גם מצוין, אגב ראיתי את הוידיאו של השערות בCES של השנה נדמה לי ולא הבנתי למה זה נראה כאילו היא על הירח
אופוריה והסרטונים שהבאתי הם באותה קטגוריה (חוץ מאשר הדמו של הטסליישן), כולם בתחום הפרוצידוראלי. אני חושב שבדור הבא נראה המון פרוצידוריאליות, זה גם חוסך עלויות פיתוח מה שיעשה משחקים זולים יותר לפחות בתחום כמו הרס, אנימציות וקטעים מתוסרטים.
swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
וסתם בלי קשר, מעצבן אותי אנשים שחושבים שהקונסולות מונעות את הקידמה, אולי יש לך דעה אחרת אבל לדעתי זה רק עוזר לכל מי שלא מתכנן להוציא משכורת חודשים בשביל מחשב כי זה גורם למפתחים למצל יותר ויותר את החומרה הבסיסית שיש בקונסולות, הרי רוב המשחקים מראים PEAK בניצול של שלוש ליבות וזה כמובן בגלל הארכיטקטורה של האקס בוקס, אני גם בטוח שכל המחקר שהולך בשביל ניצול הSPU של הCELL תורם מאוד לעתיד (שפחות או יותר יש כבר היום) של 6-8 מעבדים ויותר (למרות שזה קצת שונה כי יש איזה BRIDGE מיוחד בין המעבד לRSX )

שורה תחתונה, EVERYBODY WINS (חוץ ממי שמשוגע מספיק לקנות את הכרטיס הכי חדש ב2500 שקל, הם נתקעים מן הסתם עם ביצועים סופר בינוניים בשביל הסכום שהם השקיעו אבל זה רק איזה 5-10% מהגיימרים)
אבל הן באמת עוצרות את הקידמה, היו לנו משחקים הרבה יותר מרשימים היום אם העולם לא היה כל כך מרוכז בקונסולות. בעצם חוץ מאשר קרייסס הראשון לא קיים משחק שכרטיס מודרני ב1700 שקל לא מריץ ב1080P ב100+ FPS. שלא נדבר על זה שהעולם נשאר תקוע בDX9 בגללן למרות שבPC יש לך כבר רוב לDX10+11 לפי סקר החומרה של VALVE שכולל מעל ל17 מליון מחשבים.

אין מה לעשות, העולם PC תקוע מאחור בגלל הקונסולות, אם אתה מוצא את זה כיתרון אז תהנה

עדי, אתה לא חושב שקינקט 2 שהוא הרבה יותר מדוייק, פחות לאג וחד יותר הוא שנים מעבר לכל מה שנינטנדו עשתה עם שליטת תנועה? בעצם שאלה טפשית, ברור שתגיד לא

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש משקיען

#55   פורסם: 11.07.2010, 17:57

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
עדי, אתה לא חושב שקינקט 2 שהוא הרבה יותר מדוייק, פחות לאג וחד יותר הוא שנים מעבר לכל מה שנינטנדו עשתה עם שליטת תנועה? בעצם שאלה טפשית, ברור שתגיד לא
קינקט 2? מה זה?

חחח, ומה עם שלט התנועה הבא של נינטנדו, אתה לא חושב שהוא יהיה נטול לאג לחלוטין וחד ומרגש יותר? והאם הוא לא יהיה שווה יותר אם יהיה לו פורס פידבק?

העניין הוא, שגם אני, וגם אתה מסכימים ששליטת תנועה צריכה עדיין לכלול את השלט. כי זה לא עובד בלי כלום. לדעתי, ולדעתך. אני חושב שנינטנדו עשו את זה מאוד נכון עם העיצוב של הווימוט שמרגיש מאוד טוב לדעתי, והרעיון של פיצול השלט הוא בעיניי רעיון טוב על הנייר אבל זהו.

!yes Wii can

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#56   פורסם: 11.07.2010, 18:09

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
קינקט 2? מה זה?

חחח, ומה עם שלט התנועה הבא של נינטנדו, אתה לא חושב שהוא יהיה נטול לאג לחלוטין וחד ומרגש יותר? והאם הוא לא יהיה שווה יותר אם יהיה לו פורס פידבק?

העניין הוא, שגם אני, וגם אתה מסכימים ששליטת תנועה צריכה עדיין לכלול את השלט. כי זה לא עובד בלי כלום. לדעתי, ולדעתך. אני חושב שנינטנדו עשו את זה מאוד נכון עם העיצוב של הווימוט שמרגיש מאוד טוב לדעתי, והרעיון של פיצול השלט הוא בעיניי רעיון טוב על הנייר אבל זהו.
קינקט 2 זאת תאוריה מן הסתם, זאת פשוט גרסה יקרה יותר של הקינקט שיש עכשיו, זאת לא פנטזיה, זאת פשוט מצלמה 720P למשל במקום 320X240, רזולוציה שתתן זיהוי של איברים קטנים פי 13, כלומר לרמת האצבע. ויותר כוח חישוב אומר פחות לאג ושלד מדוייק יותר. כלומר הקינקט הבא שיגיע כנראה עם הדור הבא יכול להיות מדוייק ברמה הזויה. בנושא השלט המתפרק, זה גם משהו אפשרי אבל הוא פחות הגיוני שיתרחש לעומת היורש לקינקט שנראה כמעט כמו משהו בטוח.

ואין כזאת חיה FORCE FEEDBACK סתם ככה באויר, אתה חייב משהו שילחץ נגדך כמו שלט שיושב על השולחן כמו הפאלקון:

מה שאתה מדבר עליו זאת טכנולוגיה לא קיימת, מה שאמרתי מקודם למנגנון מכאני שיכול לתת לך רתע לכיוון מסויים הוא בהחלט הגיוני בצורה זו או אחרת, אבל משהו שממש ילחץ נגדך ויתנגד? מדע בדיוני (ולא, תלת מימד בלי משקפיים זה לא מדע בדיוני וגם לא הWII MOTE, הWII MOTE מתבסס על טכנולוגיה שגם בשנות ה90 לא הייתה חדשנית ויש לאחד המרצים שלי במשרד מסך PC תלת מימד ללא משקפיים כבר כמעט שנה ובכלליות מדברים על מסכים כאלה כבר כמה שנים).

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.07.2010 בשעה 18:12.

עילוי

#57   פורסם: 11.07.2010, 18:11

מה אני יגיד לך נדב, אם יש 17 מיליון מחשבים שניתן לעשות להם משחק שREMOTELY RESEMBLES משהו ממה שהראת בסרטונים ואלה אנשים שגם יקנו את המשחק אז אין לי שום מושג למה אף מפתחת לא עושה את זה, לי אישית יש הרגשה שרוב האנשים שמוצאים לנכון להוציא סכומי עתק על מחשב מאוד חזק הם אנשים שחוסכים בקניית משחקים

שורה תחתונה אני פשוט לא מאמין שיש יותר מ5-10 אחוז מחשבים שיכולים להריץ משהו שתגיד "וואו אני חייב להוציא 3000 שקל בשביל זה", אין לי נתונים מדעיים בנושא או מחקרים להביא, its just a logical hunch

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#58   פורסם: 11.07.2010, 18:19

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
מה אני יגיד לך נדב, אם יש 17 מיליון מחשבים שניתן לעשות להם משחק שREMOTELY RESEMBLES משהו ממה שהראת בסרטונים ואלה אנשים שגם יקנו את המשחק אז אין לי שום מושג למה אף מפתחת לא עושה את זה, לי אישית יש הרגשה שרוב האנשים שמוצאים לנכון להוציא סכומי עתק על מחשב מאוד חזק הם אנשים שחוסכים בקניית משחקים

שורה תחתונה אני פשוט לא מאמין שיש יותר מ5-10 אחוז מחשבים שיכולים להריץ משהו שתגיד "וואו אני חייב להוציא 3000 שקל בשביל זה", אין לי נתונים מדעיים בנושא או מחקרים להביא, its just a logical hunch
לא אמרתי שיש 17 מליון כאלה, אמרתי שרוב המחשבים בסקר של VALVE שכולל 17 מליון משתמשי סטים הם DX10 ומעלה (ואסור לשכוח שזה גם כולל למשל לפטופים עם 9400M שהוא DX10). כלומר זה יותר קרוב ל5 מליון מחשבים מתוך ה17 בסקר הזה שמסוגלים להביש את הקונסולות בהליכה.

מאז ומתמיד המשחקים החדשים דרשו את הטופ של הטופ, הבעיה היא שבדור הזה הכל עבר לקונסולות ואם תקנה כרטיס מסך טוב של 1500 שקל למשל (לדוגמה 470GTX) שהוא לא הזוי בכלל, סך הכל PC של 4500 שקל שזה סכום הגיוני לגמרי למחשב חדש, אז תוכל להריץ את RE5 שהוא אחד המשחקים היפים בקונסולה בגרפיקה יפה אפילו יותר ב1080P ב120FPS. כלומר זה כבר כמעט מגוחך, יש לכמה מליוני שחקני PC מחשב כל כך חזק שיכול לעשות כל כך הרבה יותר מהקונסולות ועדין לא יוצא כלום שמשתמש בזה כי הכל יוצא לקונסולות קודם.

ד"א, בנושא למספר השחקנים במשחקים כמו BC2, זה פשוט כי בPC יש שרתים מוקדשים ובקונסולות זה P2P.

נ.ב
תהיתי למה יש כזאת תנועה מטורפת בדיון הזה ופתאום גיליתי שהוא פשוט בעמוד הראשי

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 11.07.2010 בשעה 18:24.

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#59   פורסם: 11.07.2010, 18:29

כן, אבל בוא לא נשכח שכרטיס של 1500 ש''ח (שזה כבר מעל למחיר של אקסבוקס, גם בהשקה), שווה לשנתיים. אחרי שנתיים, לך קח אותו, ושים אותו בזבל ותקנה עוד אחד. אחרת, תתחיל לשחק עם להוריד רזולוציות, תתחיל לחפש כלמיני דרייברים משפרים, תתמודד עם חוסר תמיכה של דרייברים עדכניים בכרטיס שלך כי הוא ''ישן מדי''. אז תעשה אתה את החשבון, מחשב ב4500 ש''ח או אקסבוקס ב300-400 דולר שלאורך דור שלם יריץ את המשחקים אותו הדבר?

האווטר המגניב של tripel5

מצליחן

#60   פורסם: 11.07.2010, 18:37

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, אבל בוא לא נשכח שכרטיס של 1500 ש''ח (שזה כבר מעל למחיר של אקסבוקס, גם בהשקה), שווה לשנתיים. אחרי שנתיים, לך קח אותו, ושים אותו בזבל ותקנה עוד אחד. אחרת, תתחיל לשחק עם להוריד רזולוציות, תתחיל לחפש כלמיני דרייברים משפרים, תתמודד עם חוסר תמיכה של דרייברים עדכניים בכרטיס שלך כי הוא ''ישן מדי''.
איזו הגזמה פראית.

1  2  3  178

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא