אפשר לשים בויגיימס רק סירטונים מיוטיוב ו-GT...
ולשניהם קוד מיוחד משלהם.
הנה סיפור משעשע, יש את הסרטון שרציתי ביוטיוב
טוב, אז הנה הוא סופסוף. מי היד המפורסמת מעטיפה של L4D? מה היה במולטי שהם רצו לעשות לPORTAL אבל לא הלך? האם יהיה CO OP בכל המשחקים של VALVE?
הנה סיפור משעשע, יש את הסרטון שרציתי ביוטיוב
טוב, אז הנה הוא סופסוף. מי היד המפורסמת מעטיפה של L4D? מה היה במולטי שהם רצו לעשות לPORTAL אבל לא הלך? האם יהיה CO OP בכל המשחקים של VALVE?
PC GAMER שאלו את VALVE מה היו הכשלונות הכי גדולים של החברה, הרשימה שVALVE ספקו הייתה די ארוכה:
- היה אמור להיות בHL1 סימולציה מלאה של טחב שגדל על הקירות בזמן אמיתי, לא בדיוק יצא לפועל כמו שצריך
- המשחק ריקושט שהם פתחו כמוד ל HL1
- משחק אונליין בשם PowerPlay שהם עבדו עליו במשך שנה וזנחו
- החודש הראשון של סטים
- היומיים הראשונים של השיגור של HL2 בסטים
- Prospero, המשחק הראשון של VALVE שמת וחלקים ממנו טפטפו לתוך HL1
- הגרסה הראליסטית של TF2 שפותחה עד שנת 2000
- המגן מהומות בCS
יש לך רעיונות מעבר?
אישית הייתי מוסיף את נושא ה"פרקים" שבסוף לא התקרבו אפילו להיות פרקים (וזה כולל את התמחור של E1 בזמנו) ובנוסף נושא E3 שמתעקב כל כך הרבה זמן.
יש לך רעיונות מעבר?
אישית הייתי מוסיף את נושא ה"פרקים" שבסוף לא התקרבו אפילו להיות פרקים (וזה כולל את התמחור של E1 בזמנו) ובנוסף נושא E3 שמתעקב כל כך הרבה זמן.
מסכים שהם היו מצויינים אבל רעיון הפרקים שהיה להם היה כישלון. הם אמרו שהם יוציאו כל חצי שנה פרק ויסגרו את HL2 עד סוף 2006, עכשיו סוף 2010 ועדין לא הכריזו על השלישי.
אני לא מאוכזב שרעיון הפרקים לא צלח להם כפי שהם תכננו. קודם כל, עדיין קיבלנו תפוקה מהירה יותר של משחקים על-ידם ובסופו של דבר איכות וטיב המשחק עומדת לפניהם ולכן הם לא ישחררו משחק אם הם לא מרוצים ממנו רק כדי להגשים את חזון הפרקים. אפשר גם להחשיב את הפידבק של השחקנים שרצו יותר ויותר ככזה שהאריך את הפרק השלישי.
בנקודה הזו אני כבר מצפה לתוספות רבות באוייבים,בנשקים ובכלל.
בנוגע לשאר הכשלונות והיותם 'צנועים', אפשר לייחס אותם לכך שואלב עצמאיים ולא נתונים תחת שום לחצים חיצוניים ולפלייטסטינג רב שמונע ממוצרים לא טובים דיים להגיע לידי השחקנים. יש אין סוף דוגמאות למשחקים מכל הסוגים שבזמן המשחק אתה שואל את עצמך 'איך הם לא ראו את הבעיה עם X' ותוהה אם הם בכלל שיחקו במשחק.
בנוגע לשאר הכשלונות והיותם 'צנועים', אפשר לייחס אותם לכך שואלב עצמאיים ולא נתונים תחת שום לחצים חיצוניים ולפלייטסטינג רב שמונע ממוצרים לא טובים דיים להגיע לידי השחקנים. יש אין סוף דוגמאות למשחקים מכל הסוגים שבזמן המשחק אתה שואל את עצמך 'איך הם לא ראו את הבעיה עם X' ותוהה אם הם בכלל שיחקו במשחק.
אפשר. מצד שני, גם סטארדוק עצמאיים, ותראה עכשיו את אלמנטל. המשחק הכי RUSHED ולא גמור ששיחקתי בשנים האחרונות.
המשחק לא של VALVE, המשחק היה נסיון של סיירה לסחוט את המותג בתקופה שVALVE עוד עבדו תחתם. VALVE לא פתחו או הפיצו את המשחק.
התרגום של WIZ לחשיפה של HL1 ב1997, או במילים אחרות - "חברת שסתום מפתחת בימים אילו כותר פעולה חדש בו נשחק כלוחם קומנדו המנסה להשתלט על מעבדה של נשק ביולוגי". כאשר ברקע יש תמונה של התלת ראש .
אבל הכשלון הכי גדול של Valve הוא ללא ספק Episode 1 שהיה קצר מידי ומשעמם מידי. גם Blue Shift היה דיי גרוע כחבילת הרחבה (שלא בדיוק הרחיבה דבר מלבד את השומרים).
ואני לא יודע אם יש להם חלק בGunman.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 31.08.2010 בשעה 22:42.
מי בכלל קנה Blue Shift בשביל Blue Shift? כולם קנו אותו כי היה בו CD-KEY ל cs 1.6.
וואי אני זוכר את הימים האלה כאילו זה היה אתמול לפני כמה זמן זה היה.. 6? 7 שנים?
מי בכלל קנה Blue Shift בשביל Blue Shift? כולם קנו אותו כי היה בו CD-KEY ל cs 1.6.
וואי אני זוכר את הימים האלה כאילו זה היה אתמול לפני כמה זמן זה היה.. 6? 7 שנים?
נסה 9. ומי קנה את Blue Shift, מורידים את Blue Shift.
אם רצית לשחק cs 1.6 ברשת היית (אתה עדיין) חייב CD-KEY מקורי שאפשר להשיג רק ע"י קניית המוצר.
בסביבות 2003/2004 הפסיקו למכור את 1.6 ובשביל להשיג CD-KEY היית חייב לקנות את Blue Shift.
התרגום של WIZ לחשיפה של HL1 ב1997, או במילים אחרות - "חברת שסתום מפתחת בימים אילו כותר פעולה חדש בו נשחק כלוחם קומנדו המנסה להשתלט על מעבדה של נשק ביולוגי". כאשר ברקע יש תמונה של התלת ראש .
אבל הכשלון הכי גדול של Valve הוא ללא ספק Episode 1 שהיה קצר מידי ומשעמם מידי. גם Blue Shift היה דיי גרוע כחבילת הרחבה (שלא בדיוק הרחיבה דבר מלבד את השומרים).
EP1 היה סבבה, רק ההתחלה שלו חלשה (וכנ"ל לגבי 2). בלו שיפט פותח ע"י גירבוקס ולא ואלב.
חברת שסתום זאת אחת היציאות הכי טובות ששמעתי לאחרונה!
Death_119
ציטוט:
אני חושב שE1 אפילו טוב מHL2, השתי בעיות העיקריות שלו הן שאין בו כלל דברים חדשים (נשקים/אוייבים/אזורים) ושהוא מאוד יקר יחסית לאורך שלו.
בלו שיפט פותח על ידי גירבוקס בהפצת סיירה, אני לא חושב שיש לVALVE יד בנושא אבל אני בטוח שהייתה הדרכה מהם כך שאולי בכל זאת אפשר לשייך אותם לאסון. GUNMAN לעומת זאת לא קשור אליהם בכלל, הוא היה מוד לHL1 שעשו קבוצת מודרים וסיירה החליטה להפיץ אותו ככותר ריטייל, זה בערך כמו להאשים את EPIC במשחק UE3 כושל
הכישלון הכי גדול של ואלב מבחינתי זה שהם מכרו לי קוד משומש/משובש ולא הסכימו להחליף בטענה לרמאות. מאותו יום נשבעתי לא לקנות משחק של ואלב בחיים(אולי רק יד שנייה).
הכישלון הכי גדול של ואלב מבחינתי זה שהם מכרו לי קוד משומש/משובש ולא הסכימו להחליף בטענה לרמאות. מאותו יום נשבעתי לא לקנות משחק של ואלב בחיים(אולי רק יד שנייה).
מה זאת אומרת מכרו לך קוד? איזה קודים VALVE מוכרים?
קניתי בזמנו CS מבאג, והקוד שמקבלים עם המשחק שאותו אתה מכניס בסטים לא עבד וזה כתב שהקוד משומש. שפניתי לואלב עם התמונה של הקוד, הם אמרו לי שזה לא בעיה שלהם ושאני אהלך לחנות שיחליפו לי את העותק. כמובן שבחנות אמרו שאני צריך לפנות לואלב . ששלחתי להם מייל עוד פעם, הם אמרו לי FUCK OFF רק במילים קצת יותר יפות. לא חוויה שאני ארצה לזכור.
קניתי בזמנו CS מבאג, והקוד שמקבלים עם המשחק שאותו אתה מכניס בסטים לא עבד וזה כתב שהקוד משומש. שפניתי לואלב עם התמונה של הקוד, הם אמרו לי שזה לא בעיה שלהם ושאני אהלך לחנות שיחליפו לי את העותק. כמובן שבחנות אמרו שאני צריך לפנות לואלב . ששלחתי להם מייל עוד פעם, הם אמרו לי FUCK OFF רק במילים קצת יותר יפות. לא חוויה שאני ארצה לזכור.
אפשר. מצד שני, גם סטארדוק עצמאיים, ותראה עכשיו את אלמנטל. המשחק הכי RUSHED ולא גמור ששיחקתי בשנים האחרונות.
אני מניח שפה נכנסת הגישה והפילוסופיה לפיתוח המשחקים. חוץ מזה שסטארדוק ידועים בשחרור פאטצ'ים גדולים למשחקים שלהם אחרי שיגור ואני מניח שהם רצו לשחרר את המשחק לפני הגעתו של CIV 5.
אני מניח שפה נכנסת הגישה והפילוסופיה לפיתוח המשחקים. חוץ מזה שסטארדוק ידועים בשחרור פאטצ'ים גדולים למשחקים שלהם אחרי שיגור ואני מניח שהם רצו לשחרר את המשחק לפני הגעתו של CIV 5.
כן, זה רק מראה שיש 1001 שיקולים כאלה ואחרים שנכנסים לחשבון, וזה שאתה עצמאי זה אולי עוזר, אבל כנראה שלא מספיק.