נושא: ה360 ב2012
1  2  3  36
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 08.08.2011, 20:13

ברירת מחדל ה360 ב2012

לאור העובדה שנדב לא מוכן להשיקע את מעט הזמן (כי אין הרבה משחקים...כרגע) אני החלטתי לפתוח נושא למשחקי 2012.

בלעדים

Halo 4

החלק הרביעי בסדרה אך הראשון בטרילוגיה החדשה מבית 343.

חגים 2012

Steel Battalion: Heavy Armor

המשחק החדש הוא השלישי בסדרה והראשון לדור הנוכחי. Steel Battalion: Heavy Armor ינצל את בקר הקינקט. השליטה בתנועה ובירי של ה-Mech תתבצע בעזרת הבקר הרגיל, והקינקט ישמש לפעולות מיוחדות - ביניהן התנעת המכונה, שליטה במכונת היריה המשנית ותקשורת עם אנשי הצוות. כפי שניתן לראות בטריילר, יש איתך עוד אנשים בעלי תפקידים חשובים בתוך ה-Mech - כמו בטנק מודרני.

החלק הרביעי בסדרה אך הראשון בטרילוגיה החדשה מבית 343.

2012

והמון משחקי קינקט...

לא בלעדיים

Mass Effect 3

בלי להרוס את ME2, למשחק השלישי הולכים להיות המון אתגרים. בחירה של שני משחקים הולכת להגרר עד המשחק השלישי, סיטואציה שנראת כמעט בלתי אפשרית מתרחשת בסוף המשחק השני והמצב נראה מאוד קודר. קומנדר שפרד הולך להתמודד במשחק השלישי עם הריפרים בעימות הסופי שאמור לסגור את הטרילוגיה. השמועות האחרונות מדברות עלמולטיפלייר שכרגע לא מאושר.
(ראו נושא נפרד בפורום)
יש לציין תוספת יחודית למשחק לשליטה באמצעות קינקט.

6 במרץ 2012

Prey 2

ההמשך למשחק האימה/יריות חוזר. אחרי שהתחושה במשחק הראשון (שלי לפחות) הייתה WTF? (במובן החיובי של המילה...) חוזר המשחק לסיבוב נוסף.
אנו יודעים ששוב האנדיאני יטול בו חלק.

6 במרץ 2012
Max Payne 3

השלישי בסדרת המשחקים של השוטר הקשוח והעצבני (עם תמונות של עצירות לעיתים) שיודע לעצור את הזמן. במשחק השוטר שנבגד שוב ושוב (בעיקר ע"י לקיחת תסריט משחק איכותי והפיכתו לסרט בינוני להחריד) מוצא עצמו כלוא בעיר אלימה ומרושעת. האם הוא יצליח להתגבר על המכשולים?

2012

Postal 3

השלישי (שוב) בסדרת המשחקים האלימה להחריד. מפגד אדיר של אפשרויות אלימות שאולי יצלחו שוב להוציא את השמרנים למחאות על משחקי הוידאו.

2012

I Am Alive

שיקגו, יוני 2009.רעידת אדמה בעוצמה 10.3 הורסת את העיר ומנפצת את החיים שלך כאזרח רגיל. אתה לכוד בתוך הכאוס הסביבתי וחברתי אשר מחמיר לפי שעה. הדרך היחידה שלך היא להקים מחנה הפליטים מסיבי בתקווה למשוך תשומת לב להצלה. אתה צריך למצוא משאבים ולארגן ניצולים. בעיצומן של חורבות שיקגו, תצטרך גם לשמור וגם להקריב כדי לשרוד במשך 7 ימים. הצלה, לרפא, להגן, להרוג, או לגנוב. אך תחילה, נסה להישאר בחיים. זה יכול לקרות לך, אז תשאל את עצמך: מה היית עושה?

2012

Kingdom Under Fire II

משחק הRTS שמשלב גם קמפיין לשחקן יחיד וגם מולטיפלייר בסגנון MMO. סביבת קרבות ענקית ומאוד יצורים על המסך. המשיכו בקרב העתיק של Human Alliance לבין Dark Legiona

2012

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

עוד כיוון חדש בסדרת Ghost Recon. המשחק כולל טכנולוגיה חדשנית, היי טק נשקים חדשים, מצב לשחקן יחיד ומצב מרובה משתתפים.

2012

The Darkness II

זה כבר שנתיים מאז ג'קי , עכשיו דון של משפחת פשע , המשתמש ב"חושך" להרוג את הגברים האחראים לרצח של חברתו. הוא לא הצליח לנער את זכר מותו של ג'ני מאז כלא את הכוחות העל טבעיים בבקבוק, ועכשיו ה"חושך" רוצה החוצה. התקף פתאומי, אשר ברור היה מתוזמן על ידי כוח חיצוני כלשהו מהווה שינוי. הניסיון הכושל פותח את הדלת עבור ה"חושך" כדי לשוב ולבצבץ, וקובע לג'קי מסע לגיהנום גרוע, כפי שהוא פורם את המסתורין מאחורי הפיגוע ואת המניעים של ה"חושך" עצמו.
המשחק לוקח אותך בנתיב האכזרי של Jackie Estacado. המשחק יכלול אפשרויות מרובות למשחקיות, נשקים שונים ומהלכים מרהיבים.

2012

Ninja Gaiden III

המשחק העקוב מדי חוזר. הפעם בצוות חדש. האם רמת הקושי הבלתי אשרית תהיה מהנה כמו פעם, או שהקושי יהיה מהבאגים המעצבנים?

2012

Prototype 2

המשך ההרפתקאות של גיבור העל בעולם הפתוח

2012

Tomb Raider

איתחול למשחק שמהווה אייקון בעולם המשחקים. משחק שנוטה הפעם גם לתחות האימה. האם יצליחו להחזיר עטרה ליושה מגלה רק בחים הבאים

חגים 2012

Risen 2: Dark Waters

ההמשך למשחק הRPG המפתיע. והפעם - פיראטים! (ראו נושא נפרד בפורום)

חגים 2012

Borderlands 2

המשחק שלא צלח בהשקה עם העיצוב החדשני חוזר לסיבוב נוסף. אין ספק שהפעם הוא יקבל הרבה יותר תשומת לב מהמשחק הראשון.

חגים 2012

BioShock Infinite

ההמשך הראוי למותג ביושוק? (ראו נושא נפרד בפורום)

חגים 2012

נערך לאחרונה על ידי bozeman, 18.08.2011 בשעה 11:50.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

#2   פורסם: 08.08.2011, 20:35

בורדלנדס לא צלח? למיטב ידיעתי הוא אחד מהכותרים החדשים הכי נמכרים שנוצרו בשנים האחרונות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shapira500

משתמש ותיק

#3   פורסם: 08.08.2011, 20:44

אני ממש מקווה שלמיקרוסופט עוד יש משהוא בשרוול...

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#4   פורסם: 08.08.2011, 21:37

Shapira500
ציטוט:
צפה בהודעה
אין להם... אני בספק אם הם יכריזו על חמישה משחקים במהלך השנה וקצת שנשארה עד לתקופת החגים של 2012.
את הקופה שלהם הם יעשו מהיילו 4, אז הם לא דואגים.

הבעיה עם מייקרוסופט היא שבניגוד לסוני, אין להם אוסף עצום של אולפני פיתוח פנימיים. זה החיסרון היחיד שלהם למול סוני. הם מסתמכים יותר מדי על שיתוף פעולה עם חברות צד שלישי וחברות צד שלישי אוהבות לעשות הרבה כסף, והדרך הכי קלה למכור כמה שיותר מהמשחק שלך, היא לשחרר אותו לכמה שיותר מכשירים.

אפשר לתרץ את המצב בכך שהם מתרכזים בפיתוח עבור הדור הבא, או שיש להם עוד הפתעות בשרוול (סמוראי ירקות לקינקט!!!), אבל המצב של מייקרוסופט בכי רע.

אין משחקים לשנה הבאה. בכלל. זה יובש גרוע כמו שהיה לWII תקופות ארוכות.

אני מקווה לקראת הדור הבא מייקרוסופט יתעשתו ויקנו כמה צוותי פיתוח מוכשרים (ולא יעשו להם שום דבר שיהרוס אותם). יש לא מעט צוותים מוכשרים שהם יכולים לקנות ואפילו חברות גדולות (עם כותרים קיימים), שיכולות לעשות להם טוב:
Take Two (עבור רוקסטאר) היא אפשרות טובה (GTA, RDR בלעדיים - זה יכול להיות עצום עבורם)
Epic (שתיתן להם גם יתרון אדיר מבחינה טכנית)
Crytech (שוב - יתרון בתחום הטכני)
Bethesda (פולאאוט, אלדר סקרולס בלעדיים)
id (כשלוחה של בט'סדה שתספק את דום, רייג', קוויק כבלעדיים)
2K (ביושוק, בורדרלנדס, מאפיה בלעדיים ותמיכה במחשב עם CIV, כמו גם כניסה לתחום הספורט עם משחקי הכדורסל שלהם)

בקיצור, מייקרוסופט הרוויחו הון מה360, שהיא ללא שמץ של ספק הצלחה אדירה. אם הם יזרימו רק חלק מהכסף הזה עבור 2-3 מהאפשרויות הללו, הם מסוגלים לבנות לעצמם כמות מרשימה מאוד של צוותים מוכשרים, כמו גם לרכוש כמה כותרים מאוד חזקים שיהיו בלעדיים לחלוטין לממשיכת דרכה של ה360 ולPC.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shapira500

משתמש ותיק

#5   פורסם: 08.08.2011, 21:40

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אין להם... אני בספק אם הם יכריזו על חמישה משחקים במהלך השנה וקצת שנשארה עד לתקופת החגים של 2012.
את הקופה שלהם הם יעשו מהיילו 4, אז הם לא דואגים.

הבעיה עם מייקרוסופט היא שבניגוד לסוני, אין להם אוסף עצום של אולפני פיתוח פנימיים. זה החיסרון היחיד שלהם למול סוני. הם מסתמכים יותר מדי על שיתוף פעולה עם חברות צד שלישי וחברות צד שלישי אוהבות לעשות הרבה כסף, והדרך הכי קלה למכור כמה שיותר מהמשחק שלך, היא לשחרר אותו לכמה שיותר מכשירים.

אפשר לתרץ את המצב בכך שהם מתרכזים בפיתוח עבור הדור הבא, או שיש להם עוד הפתעות בשרוול (סמוראי ירקות לקינקט!!!), אבל המצב של מייקרוסופט בכי רע.

אין משחקים לשנה הבאה. בכלל. זה יובש גרוע כמו שהיה לWII תקופות ארוכות.

אני מקווה לקראת הדור הבא מייקרוסופט יתעשתו ויקנו כמה צוותי פיתוח מוכשרים (ולא יעשו להם שום דבר שיהרוס אותם). יש לא מעט צוותים מוכשרים שהם יכולים לקנות ואפילו חברות גדולות (עם כותרים קיימים), שיכולות לעשות להם טוב:
Take Two (עבור רוקסטאר) היא אפשרות טובה (GTA, RDR בלעדיים - זה יכול להיות עצום עבורם)
Epic (שתיתן להם גם יתרון אדיר מבחינה טכנית)
Crytech (שוב - יתרון בתחום הטכני)
Bethesda (פולאאוט, אלדר סקרולס בלעדיים)
id (כשלוחה של בט'סדה שתספק את דום, רייג', קוויק כבלעדיים)
2K (ביושוק, בורדרלנדס, מאפיה בלעדיים ותמיכה במחשב עם CIV, כמו גם כניסה לתחום הספורט עם משחקי הכדורסל שלהם)

בקיצור, מייקרוסופט הרוויחו הון מה360, שהיא ללא שמץ של ספק הצלחה אדירה. אם הם יזרימו רק חלק מהכסף הזה עבור 2-3 מהאפשרויות הללו, הם מסוגלים לבנות לעצמם כמות מרשימה מאוד של צוותים מוכשרים, כמו גם לרכוש כמה כותרים מאוד חזקים שיהיו בלעדיים לחלוטין לממשיכת דרכה של ה360 ולPC.
כל זה טוב ויפה, אבל למה להם להשקיע שאפשר לעשות בוכטות מהקקינקט ומשחקי החרטא שלו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#6   פורסם: 08.08.2011, 21:50

קאוטיק לא מובן לי מה הבעיה עם משחקי צד ג', אני בטוח שרוב רובם של המשחקים שאתה משחק ואוהב באו ממפיצה צד ג'.

לא רואה את ההגיון שלך מאחורי הקשר בין מפיצה שרוצה לעשות כמה שיותר רווחים וכמה שיותר מהר(שהוא נכון לגבי כל עסק) לבין משחקים ירודים, רוב רובם של המשחקים הכי טובים של הדור באו ממפיצה צד ג'.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של PowerToys

משתמש רציני

#7   פורסם: 08.08.2011, 21:59

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
קאוטיק לא מובן לי מה הבעיה עם משחקי צד ג', אני בטוח שרוב רובם של המשחקים שאתה משחק ואוהב באו ממפיצה צד ג'.

לא רואה את ההגיון שלך מאחורי הקשר בין מפיצה שרוצה לעשות כמה שיותר רווחים וכמה שיותר מהר(שהוא נכון לגבי כל עסק) לבין משחקים ירודים, רוב רובם של המשחקים הכי טובים של הדור באו ממפיצה צד ג'.
זה נכון אבל בלעדיים משאירים אותך עם הקונסולה. למה אני צריך אקס בוקס אם את אותם משחקים שאני אוהב ואפילו משחקים אחרים שהם בלעדיים למכשיר אחר אני יכול לקבל על הסוני או על המחשב?

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#8   פורסם: 08.08.2011, 21:59

אפשר לעשות רשימה יותר טובה. ניתן להוסיף משחקי XBLA בולטים כמו הייבריד ולהוסיף למשחקי צד שלישי.
I am alive כרגע MIA ולא ברור גורלו, הייתי מסיר אותו מהרשימה. אפשר להוסיף דברים כמו XCOM, היטמן ואחרים.

.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#9   פורסם: 08.08.2011, 22:13

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה

אין לי שום בעיה עם משחקי צד ג'. העניין הוא שבקצב הזה, כל המשחקים ב720 יצאו גם לPS4 ולPS4 יהיו גם בלעדיים, כך שלא תיהיה לי שום סיבה לקנות 720. היילו 5 לא יעניין אותי לעולם וגם לא פורזה 5.
אני בסה"כ רוצה סיבה לקנות קונסולה. XBLA מוצלח, ממשק און-ליין טוב ומערכת אצ'יוומנטים הם לא מספיק בשביל לגרום לאדם לקנות קונסולה. בשביל זה צריך משחקים שמיוחדים רק לה. המשחקים הללו, הם בלעדיים.

בוודאי שאתה לא רואה את "ההיגיון שלי מאחורי הקשר בין מפיצה שרוצה לעשות כמה שיותר ווחים וכמה שיותר מהר (שהוא נכון לגבי כל עסק) לבין משחקים ירודים". מעולם לא טענתי שזה המצב.
לי לא ברור ההיגיון שלך מאחורי הסקת המסקנה שאני חושב כך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#10   פורסם: 08.08.2011, 22:25

Kazz
ציטוט:
צפה בהודעה
אפשר לעשות רשימה יותר טובה. ניתן להוסיף משחקי XBLA בולטים כמו הייבריד ולהוסיף למשחקי צד שלישי.
I am alive כרגע MIA ולא ברור גורלו, הייתי מסיר אותו מהרשימה. אפשר להוסיף דברים כמו XCOM, היטמן ואחרים.
אפשר הרבה ובטח יש לא מעט משחקים ששכחתי/לא היה לי כוח להכניס (ודווקא XCOM החלטתי במודע לא להכניס - עצבן אותי שהוא נראה רע מאוד).
זאת רשימה בשביל שיהיה נושא לדון בו ולשים דברים חדשים שיגיעו. (ואני מקווה שנדב אולי ישלים עוד דברים...)

לגבי הדיון על הבלעדיים - זה נכון מצד אחד - אבל בקונסולה יש עוד דברים חוץ מרק המשחקים הבלעדיים - וזה נוחות השימוש והיכולות.
כרגע הלייב לא רואה ממטר אף קונסולה אחרת (וזה אחרי 5 שנים בשוק!) ולי אישית הרבה יותר נוח לשחק על ה-360 גם משחקי מולטי פלאטפורם.
אז נכון שזה לא יהיה שיקול יחיד, וגירס היה בין אלו ששכנעו אותי דווקא לקנות 360 (היה בלעדי) ומשחק בלעדי כמו ME4 יכריע איזו דור הבא אני אקנה - אבל זה לא רק אלו.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#11   פורסם: 08.08.2011, 22:40

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
לגבי הדיון על הבלעדיים - זה נכון מצד אחד - אבל בקונסולה יש עוד דברים חוץ מרק המשחקים הבלעדיים - וזה נוחות השימוש והיכולות.
כרגע הלייב לא רואה ממטר אף קונסולה אחרת (וזה אחרי 5 שנים בשוק!) ולי אישית הרבה יותר נוח לשחק על ה-360 גם משחקי מולטי פלאטפורם.
אז נכון שזה לא יהיה שיקול יחיד, וגירס היה בין אלו ששכנעו אותי דווקא לקנות 360 (היה בלעדי) ומשחק בלעדי כמו ME4 יכריע איזו דור הבא אני אקנה - אבל זה לא רק אלו.
זה לא רק, אבל המשחקים הבלעדיים הם הדבר העיקרי.
גם אני מעדיף את השלט של ה360, כמו גם את העיצוב של המערכת כולה והלייב, אבל אם לא היו משחקים בלעדיים, זה לא היה מספיק בשביל לקנות את הקונסולה.

יש מכלול של דברים שגורמים לך לקנות קונסולה. בראש ובראשונה נמצאת ספריית המשחקים ואם כולה נמצאת גם בתחרות, לצד משחקים נוספים, אין סיבה לקנות אותה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של solid_snape88

מצליחן

#12   פורסם: 08.08.2011, 22:53

נכון שלסוני יש מבחר רב יותר בבלעדיים, אבל רובם די בינוניים שלפי דעתי לא משתווים לרבע היילו/גירס (למשל הresistance והkillzone, גם INFAMOUS למרות שהוא די כיפי הוא בינוני, LBP נחמד אבל אם הוא היה יוצא לXBOX גם לא הייתי קונה).
המשחק שבאמת בקאליבר של גירס והיילו לדעתי זה אנצ'רטד, ועדיין הם יותר טובים

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#13   פורסם: 08.08.2011, 22:58

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא רק, אבל המשחקים הבלעדיים הם הדבר העיקרי.
גם אני מעדיף את השלט של ה360, כמו גם את העיצוב של המערכת כולה והלייב, אבל אם לא היו משחקים בלעדיים, זה לא היה מספיק בשביל לקנות את הקונסולה.

יש מכלול של דברים שגורמים לך לקנות קונסולה. בראש ובראשונה נמצאת ספריית המשחקים ואם כולה נמצאת גם בתחרות, לצד משחקים נוספים, אין סיבה לקנות אותה.
סוויס הרבה פעמים אומר ואני נוטה להסכים איתו - רוב המשחקים היום שמשחקים אותם - מולטיפלאטפורה ולכן השיקול של לייב, נוחות שימוש מקבל משקל הרבה יותר גדול. השיקול של בלעדיים נכון בד"כ לתחילת חייה של קונסולה.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#14   פורסם: 08.08.2011, 23:06

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
סוויס הרבה פעמים אומר ואני נוטה להסכים איתו - רוב המשחקים היום שמשחקים אותם - מולטיפלאטפורה ולכן השיקול של לייב, נוחות שימוש מקבל משקל הרבה יותר גדול. השיקול של בלעדיים נכון בד"כ לתחילת חייה של קונסולה.
אני גם חושב שהשיקול של בלעדיים נכון בעיקר לתחילת חייה של קונסולה. העניין הוא שמכיוון שרובנו גיימרים, אנחנו נקנה את הקונסולה בשנתיים הראשונות לחייה ולכן, הוא שיקול שחשוב לכולנו.

מדובר בשיקול קריטי, בעל משקל מאוד כבד בהחלטה של איזו קונסולה לקנות. קניתי את ה360 ראשונה, בגלל הבלעדיים שלה וקניתי, לבסוף, את הPS3, בגלל הבלעדיים שלה.

אין דרך להציג את זה, כאילו זה לא שיקול חשוב לכולנו.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#15   פורסם: 09.08.2011, 01:03

PowerToys
ציטוט:
צפה בהודעה
זה נכון אבל בלעדיים משאירים אותך עם הקונסולה. למה אני צריך אקס בוקס אם את אותם משחקים שאני אוהב ואפילו משחקים אחרים שהם בלעדיים למכשיר אחר אני יכול לקבל על הסוני או על המחשב?
כי אתה אוהב את המערכת של המכשיר, כי אני אוהב את השלט, כי אתה משתמש בשירותי וידיאו של המכשיר, כי אתה משתמש במדיה סנטר, כי אתה אוהב משחקי ארקייד ששם יש לא מעט אקסקלוסיבים, כי אתה אוהב את שירות האונליין של המכשיר.

ובלי קשר אני תמיד בעד שכל המשחקים יצאו לכל המכשירים ובעיקר המחשב, אומנם אני לא מתכנת ולא יודע כמה מאמץ זה להוציא משחק למחשב אבל אני יוצא מנקודת הנחה שמכיוון שהמחשב הוא הפלטפורמה הכי פתוחה שבא אנשים מוציאים הרבה יותר כסף על החומרה ויכולים שלהם לחבר איזה שלט שהם רוצים וכו... אז נראה לי אחלה שיצאו אליו כל המשחקים בכלליות.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש משקיען

#16   פורסם: 09.08.2011, 01:18

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
כי אתה אוהב את המערכת של המכשיר, כי אני אוהב את השלט, כי אתה משתמש בשירותי וידיאו של המכשיר, כי אתה משתמש במדיה סנטר, כי אתה אוהב משחקי ארקייד ששם יש לא מעט אקסקלוסיבים, כי אתה אוהב את שירות האונליין של המכשיר.

ובלי קשר אני תמיד בעד שכל המשחקים יצאו לכל המכשירים ובעיקר המחשב, אומנם אני לא מתכנת ולא יודע כמה מאמץ זה להוציא משחק למחשב אבל אני יוצא מנקודת הנחה שמכיוון שהמחשב הוא הפלטפורמה הכי פתוחה שבא אנשים מוציאים הרבה יותר כסף על החומרה ויכולים שלהם לחבר איזה שלט שהם רוצים וכו... אז נראה לי אחלה שיצאו אליו כל המשחקים בכלליות.
המשחקים הבלעדיים בארקייד הם חלק מהמשחקים הבלעדיים. אם הם לא היו ולא היה את פורזה, גירס, פייבל והיילו, איזו סיבה יש לך לקנות את ה360 ולא את הPS3.

ברוב המקרים, לפחות באופן זמני, ההחלטה היא בין קונסולה אחת לאחרת. להגיד שאין לבלעדיים שום משמעות, זה פשוט לא הגיוני.
למעשה, אם לא יהיו בלעדיים, אנשים לא יקנו את הקונסולה ובסופו של דבר, לא יהיה משתלם להוציא לקונסולה הזאת משחקי מולטי-פלטפורם, כך שגם הם יחסרו, בסופו של דבר.

משחקים בלעדיים הם הדבר הקריטי ביותר בהחלטה של איזו קונסולה לקנות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של yoki

מודל לחיקוי

#17   פורסם: 09.08.2011, 02:37

איזה נושא עצוב... משחק אחד בבלעדיים, פשוט לא יאומן.

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#18   פורסם: 09.08.2011, 08:01

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה

כן כן.... .כבר דיברנו על זה לא פעם, ובכל פעם מחדש אתה מתעלם מכך שאת רוב השירותים שהאקסבוקס נותן היום, גם ה PS3 נותן. אם כל המשחקים ייצאו לכל הפלטפורמות, בסוף תהיה רק פלטפורמה אחת, ומשחקים יעלו 80$, ולא 60... ככה יש עוד תחרות איכשהו..

גם הטענה שהבלעדיים נחוצים רק בתחילת חייה של הקונסולה לא מקובלת עלי ב100%. אומנם יש בה הגיון, אך מצד שני, במקרה כמו הנוכחי, הטענה הזאת מובילה למה שאנחנו רואים בשטח, וזאת ההתחזקות המאסיבית של הPS3 על ה 360 בכל שוק כמעט, פרט לארצות הברית. כלומר, אנשים מעדיפים לקנות קונסולה חדשה, שאת שירותיה הם אולי מכירים ואולי לא, ומוכנים להשקיע בספריית המשחקים שלה, פשוט כי אין אלטרנטיבה ואין מה לעשות עם הקונסולה הנוכחית שלהם, בהיבטי משחקים בלעדיים. איזו עוד סיבה יש לקנות היום PS3 לבית אם לא בשביל לשחק בסדרות הבלעדיות? נגן בלו ריי? לא תופס.. אפשר לקנות נגן בלו ריי בסכום זהה/דומה בשוק החופשי היום. עצם העובדה שאנשים מצביעים בארנקים בימינו וקונים יותר PS3 מ 360, מראה שאפקט ה''כמה החברה משקיעה בקונסולה שלה'' הוא אמיתי. אם אני כגיימר רואה שמייקרוסופט לכל שנת 2012 מכריזה רק על היילו 4, וב2011 אני מקבל ממנה רימייק למשחק בן 10 שנים, שכבר שיחקתי וטחנתי בכל צורה אפשרית, ומשחק מרוצים שמדבר בעיקר למשוגעים לדבר, אני מקבל מזה רמז שהקונסולה הזאת בדרך החוצה, ולא ממש משקיעים בה יותר, אז חבל לי על הכסף לקנות אותה. סוני מייצרים מראית עין של השקעה בקונסולה לפחות. אני לא יכול לערוב לאיכות המשחקים, לא שיחקתי בהם, אבל אני משער שרובם לא רעים, לפי הציונים הממוצעים (לא.. אני לא הופך את זה למלחמת ממוצעים.. התרשמות כללית)..

חזרה לראש העמוד

עילוי

#19   פורסם: 09.08.2011, 10:25

שמישהו פה יראה לי איפה רשמתי, "לא צריך משחקים בלעדיים כלל וכלל", אני אקצר בשבילכם... לא כתבתי דבר כזה מעולם, אני פשוט לא מבין למה אני צריך 10 משחקי AAA שיהיו אקסקלוסיביים, אם היה יושב מצד ג'(כמו עם הווי) אז מילא, אני מבין, זה כמו הטענה שלי לגבי תחילת כל דור שהמפיצות עדיין פוחדות להשקיע במשחק AAA מטורף לקהל של מיליונים בודדים.

ולמה אף אחד לא שם משחקי קינקט? הם לא אקסקלוסיביים? מה, אנשים פה עד כדי כך ציניים שהם לא יכולים לכלול אותם?

וקליימן, תראה לי איך הגעת לכך שנמכרים יותר PS3 מאשר 360? אולי הם שווים בצורה עולמית אבל זה ממש לא פייר כשאנחנו מדברים על מקומות כמו אירופה ששם השם פלייסטיישן הוא שם נרדף לקונסולת משחקים כמו שיש לי חברים שעדיין אומרים לי "בוא נשחק בסוני" למרות שיש לי אקס בוקס. אתה אי פעם ראית פרסומת לאקס בוקס במשחק של ליגת האלופות? ולגבי הנגן בלו ריי שתדע לך שנגן טוב ברמה של הסוני(חוץ מהנושא של הכונן האיטי של הסוני) עולה 200+ דולר.

אגב קליימן, למה בחרת להתייחס רק ל"שירותים שהוא נותן"? נתתי הרבה יותר סיבות מהאקס בוקס לייב.

PS
קאוטיק אם לא הבנתי אותך נכון אז בוא תסביר לי את הפסקה הנ"ל
ציטוט:

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 09.08.2011 בשעה 11:29.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#20   פורסם: 09.08.2011, 13:45

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
שמישהו פה יראה לי איפה רשמתי, "לא צריך משחקים בלעדיים כלל וכלל", אני אקצר בשבילכם... לא כתבתי דבר כזה מעולם, אני פשוט לא מבין למה אני צריך 10 משחקי AAA שיהיו אקסקלוסיביים, אם היה יושב מצד ג'(כמו עם הווי) אז מילא, אני מבין, זה כמו הטענה שלי לגבי תחילת כל דור שהמפיצות עדיין פוחדות להשקיע במשחק AAA מטורף לקהל של מיליונים בודדים.

ולמה אף אחד לא שם משחקי קינקט? הם לא אקסקלוסיביים? מה, אנשים פה עד כדי כך ציניים שהם לא יכולים לכלול אותם?

וקליימן, תראה לי איך הגעת לכך שנמכרים יותר PS3 מאשר 360? אולי הם שווים בצורה עולמית אבל זה ממש לא פייר כשאנחנו מדברים על מקומות כמו אירופה ששם השם פלייסטיישן הוא שם נרדף לקונסולת משחקים כמו שיש לי חברים שעדיין אומרים לי "בוא נשחק בסוני" למרות שיש לי אקס בוקס. אתה אי פעם ראית פרסומת לאקס בוקס במשחק של ליגת האלופות? ולגבי הנגן בלו ריי שתדע לך שנגן טוב ברמה של הסוני(חוץ מהנושא של הכונן האיטי של הסוני) עולה 200+ דולר.

אגב קליימן, למה בחרת להתייחס רק ל"שירותים שהוא נותן"? נתתי הרבה יותר סיבות מהאקס בוקס לייב.

PS
קאוטיק אם לא הבנתי אותך נכון אז בוא תסביר לי את הפסקה הנ"ל
אתה טוען שוב ושוב שמשחקים בלעדיים הם לא חשובים. כלומר, אתה חושב שלא צריך אותם. זו הטענה שלך. אם אתה חושב שצריך רק 2-3 בשנה, אז תגיד. עד עכשיו הטענה שלך היא שאין צורך במשחקים בלעדיים ל360 כרגע.

למיטב ידיעתי, לא נמכרים יותר PS3 מאשר 360. למעשה, ה360 רק נמכרת יותר והPS3 נמכרת פחות, לעומת שנה שעברה, כך שהפער בין שתי הקונסולות רק גדל (ובכל מקרה, הפער הזה הוא של 4-5 מיליון, כך שהוא לא כל כך משמעותי).

משחקי קינקט לא רלוונטים, בדיוק באותה מידה שמשחקי PS EYE לא רלוונטים. אני לא משווה בין הטכנולוגיות, פשוט מדובר במשחקים שעובדים רק עם תוסף, שלא מגיע עם הקונסולה. הם פשוט לא מעניינים את הרוב המוחלט של בעלי הקונסולה.

מה לא ברור בפיסקה הזאת? איפה רשום שם שהמשחקים של חברות צד ג' פחות טובים? רשום שם אך ורק שחברות צד ג' מעדיפות להוציא את המשחקים שלהם לכל פלטפורמה אפשרית ולכן, עם הזמן, שיתוף הפעולה עם מייקרוסופט כבר לא משתלם להם. איך הסקת מסקנה בנוגע לאיכות המשחקים?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Observer

מצליחן

#21   פורסם: 09.08.2011, 14:20

גם אם כל אולפני הפיתוח של סוני,יש גבול עד כמה משחקים הם יכולים להוציא במיוחד שהעלות של המשחקים(ברמה גבוהה) רק עולה וזמן הפיתוח למשחקים כאלו רק עולה.... , מיותר לציין שהם טיפה בים לעומת כמות חברות צד שלישי שקיימות ורק הולכות ומתרבות והאמת,איכות המשחקים של חלק גדול מהם לא רק שלא נופל באיכותו מהבלעדיים,אלא לעיתים אפילו מתעלה עליהם. בדור הבא אנחנו כנראה נראה אפילו פחות בלעדיים ממה שיש עכשיו בשוק.

נערך לאחרונה על ידי Observer, 09.08.2011 בשעה 14:23.

I don't know,You don't either

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#22   פורסם: 09.08.2011, 14:45

Craftian
ציטוט:
צפה בהודעה
גם אם כל אולפני הפיתוח של סוני,יש גבול עד כמה משחקים הם יכולים להוציא במיוחד שהעלות של המשחקים(ברמה גבוהה) רק עולה וזמן הפיתוח למשחקים כאלו רק עולה.... , מיותר לציין שהם טיפה בים לעומת כמות חברות צד שלישי שקיימות ורק הולכות ומתרבות והאמת,איכות המשחקים של חלק גדול מהם לא רק שלא נופל באיכותו מהבלעדיים,אלא לעיתים אפילו מתעלה עליהם. בדור הבא אנחנו כנראה נראה אפילו פחות בלעדיים ממה שיש עכשיו בשוק.
כל מה שאתה אומר נכון, אבל לא ברור לי איך זה משנה משהו?

ככל שיש לך יותר אולפני פיתוח, כך אתה יכול ליצור יותר משחקים בלעדיים. לסוני יש הרבה יותר ממייקרוסופט. מעבר לזה, אולפני הפיתוח של סוני גם הרבה יותר מוכשרים.
התוצאה היחידה היא שלסוני יהיו הרבה יותר משחקים בלעדיים, אלא אם כן מייקרוסופט יעשו מהלך ויקנו כמה חברות פיתוח מוכשרות.
גם אם משחקי מולטי פלטפורם יהיו טובים יותר מכל המשחקים הבלעדיים, זה לא עושה את המשחקים הבלעדיים פחות קריטיים להחלטה של איזו קונסולה לקנות. משחקי המולטי פלטפורם עובדים מצוין על שתי הקונסולות. המשחקים שמבדילים בין הקונסולות (ומשחקים זה הדבר הכי חשוב בקונסולה - לפני שירות לייב, שלט קצת יותר נוח או שירותי סרטים כאלה ואחרים) הם הבלעדיים והם המשחקים שגורמים לשחקן לקנות קונסולה אחת על פני האחרת.
אם לא היו הבלעדיים, לא הייתי קונה 360 ורבים אחרים לא היו קונים אותה. אם לא היו הבלעדיים לא הייתי קונה גם PS3.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#23   פורסם: 09.08.2011, 15:09

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
.
גם אם משחקי מולטי פלטפורם יהיו טובים יותר מכל המשחקים הבלעדיים, זה לא עושה את המשחקים הבלעדיים פחות קריטיים להחלטה של איזו קונסולה לקנות. PS3.
אני לא מסכים לגבי הנקודה הזאתי,מה הטעם לקנות קונסולה עם משחקים בלעדיים ממוצעים במקום להשקיע כסף במשחקים מולטי טובים?

הרי סדרת GOW טובה יותר מרוב המשחקים בזאנ"ר שלו(וכמעט שאר המשחקים במילא יוצאים לPS3)
דבר דומה גם לגבי Heavy Rain
אם הייתי יכול לקבל חוויה טובה יותר/ייחודית יותר מGOW(בזאנ'ר שלו) או מחלק אחר מהבלעדיים של ה PS3 לא בטוח שבכלל הייתי קונה PS3 מלכחתילה.

חוץ מזה,אתה רואה שכיום משחקים כמו Halo או Killzone לא מוכרים כמו המשחקים האחרונים של COD למשל שמוכר על פלטפורמה אחת יותר ממה שכל אחד מהכותרים מוכרים על הפלטפרומה שלהם(בPS3 כמה בלעדיים ביחד לא מכרו כמו Black Ops לבד על ה PS3)רוב האנשים יעידפו לקנות COD על פני כל משחק FPS אחר כיום,והם יילכו על המכשיר הזול יותר שהמשחק יוצא,כי הריי ההבדל בין ה360 והPS3 מבחינה גראפית זניח יחסית(אחת הסיבות למה הסדרה גם מוכרת טוב יותר על ה 360 לעומת הPS3)

נערך לאחרונה על ידי Observer, 09.08.2011 בשעה 15:19.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש משקיען

#24   פורסם: 09.08.2011, 15:27

Craftian
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא מסכים לגבי הנקודה הזאתי,מה הטעם לקנות קונסולה עם משחקים בלעדיים ממוצעים במקום להשקיע כסף במשחקים מולטי טובים?

הרי סדרת GOW טובה יותר מרוב המשחקים בזאנ"ר שלו(וכמעט שאר המשחקים במילא יוצאים לPS3)
דבר דומה גם לגבי Heavy Rain
אם הייתי יכול לקבל חוויה טובה יותר/ייחודית יותר מGOW(בזאנ'ר שלו) או מחלק אחר מהבלעדיים של ה PS3 לא בטוח שבכלל הייתי קונה PS3 מלכחתילה.

חוץ מזה,אתה רואה שכיום משחקים כמו Halo או Killzone לא מוכרים כמו המשחקים האחרונים של COD למשל שמוכר על פלטפורמה אחת יותר ממה שכל אחד מהכותרים מוכרים על הפלטפרומה שלהם(בPS3 כמה בלעדיים ביחד לא מכרו כמו Black Ops לבד על ה PS3)רוב האנשים יעידפו לקנות COD על פני כל משחק FPS אחר כיום,והם יילכו על המכשיר הזול יותר שהמשחק יוצא,כי הריי ההבדל בין ה360 והPS3 מבחינה גראפית זניח יחסית(אחת הסיבות למה הסדרה גם מוכרת טוב יותר על ה 360 לעומת הPS3)
קודם כל, רוב המשחקים מצד ראשון של סוני מצוינים. חלקם הטובים ביותר בז'אנר (GOW, אנצ'רטד, Heavy Rain, Ratchet), כך שהטיעון של "משחקים בלעדיין בינוניים" לא קשור למציאות.
המציאות היא שמשחקי צד ראשון (והדבר נכון גם לגבי המשחקים של ה360, כמו גירס, פורזה, והיילו שאני ממש לא סובל) טובים מאוד. לא בינוניים, כך שהם מאוד משמעותיים בהחלטה של איזו קונסולה לקנות.

מעבר לזה, COD הוא לא דוגמא למגמה בתעשייה. הוא אחד ממעט מאוד יוצאי דופן. אין הרבה משחקים שמוכרים ברמה הזאת (פיפ"א וAC. כל שאר המשחקים שמוכרים ברמה הזאת הם משחקים בלעדיים של קונסולות נינטנדו והיילו). אי אפשר להוכיח טענה עם תופעה יוצאת דופן.

מעבר לזה, שוב. אז מה אם COD מוכר מצוין? זה לא אומר שום דבר על החשיבות של משחקים בלעדיים. אם לא היו היילו, גירס, פייבל, פורזה, שאדו קומפלקס, ME ובלעדיים אחרים (זמניים או לא), אף אחד לא היה קונה את ה360, כי הPS3 היתה מציעה את כל המשחקים שיש ב360 ומוסיפה על זה את הבלעדיים שלה.
אותו המצב נכון גם בדוגמא הפוכה. ללא אנצ'רטד, הווי ריין, ראטצ'ט, GOW, קילזון, רזיסטנס, LBP ואינפיימוס, אף אחד לא היה קונה את הPS3, כי כל המשחקים שיש על הPS3, יש גם על ה360, בתוספת של הבלעדיים של ה360.

בשורה התחתונה, ספריית משחקים היא הדבר הכי חשוב בבחירה של קונסולה. בהנחה (וכך זה אכן היה בדור הנוכחי) שכל המשחקים מצד ג' יוצאים לשתי הקונסולות, הדבר היחיד שמבדיל אותן אחת מהשניה הם המשחקים הבלעדיים. אם הם לא טובים, או הם מעטים מאוד, אז קל מאוד לבחור קונסולה.

חזרה לראש העמוד

עילוי

#25   פורסם: 09.08.2011, 15:38

ציטוט:
אתה טוען שוב ושוב שמשחקים בלעדיים הם לא חשובים. כלומר, אתה חושב שלא צריך אותם. זו הטענה שלך. אם אתה חושב שצריך רק 2-3 בשנה, אז תגיד. עד עכשיו הטענה שלך היא שאין צורך במשחקים בלעדיים ל360 כרגע.
כנראה שאתה לא מבין אותי. אני מבחינתי שכולם יוכלו להינות מגירס או מINSANELY TWISTED SHADOW PLANET או LIMBO וכן הלאה.... זה שיש אנשים שצריכים משחקים אקסקלוסיביים בשביל להצדיק את הקניה שלהם ולהרגיש ש"לי יש יותר גדול" אז שיבושם להם אבל אני אישית לא מרגיש הפסד בגלל שמישהו במחשב יוכל לשחק בALAN WAKE, במיוחד לאור העובדה שמחשיבים יכולים להריץ הכל בצורה טובה יותר ובלא מעט מקרים(במיוחד בתאריך היציאה) גם זולה יותר.

אני בעד שחברה תעשה כמה שיותר כסף על המשחק שלה כי אם כך היא תעשה אז ההשקעה במשחק הבא כנראה רק תגדל וכך גם אני(בתור אחד שמשחק רק על מכשיר אחד ויחיד) וגם כל שאר העולם יהנה ממשחקים איכותיים יותר בסופו של יום.

בלי כל קשר לזה אני מסכים לחלוטין שבתחילת דור חייב לא מעט אקסקלוסיביים כי אלה שקונים בהתחלה הם אלה שיגרמו לחברים שלהם לקנות את אותה הקונסולה כי הם רוצים לשחק ביחד, להחליף משחקים וכו....
ציטוט:
משחקי קינקט לא רלוונטים, בדיוק באותה מידה שמשחקי PS EYE לא רלוונטים. אני לא משווה בין הטכנולוגיות, פשוט מדובר במשחקים שעובדים רק עם תוסף, שלא מגיע עם הקונסולה. הם פשוט לא מעניינים את הרוב המוחלט של בעלי הקונסולה.
איזה קשקוש מוחלט עאלק לא רלוונטי, אניממש רואה את סוני שמה את כל המשקל שלה מאחרוי משחקי PSEYE זה שאין לך קינקט וזה לא מעניין אותך זה ממש לא קשור לדיון, זה כמו שאדם שלא אוהב FPS יאמר HALO לא נחשב כבלעדי מבחינתו.
ציטוט:
מה לא ברור בפיסקה הזאת? איפה רשום שם שהמשחקים של חברות צד ג' פחות טובים? רשום שם אך ורק שחברות צד ג' מעדיפות להוציא את המשחקים שלהם לכל פלטפורמה אפשרית ולכן, עם הזמן, שיתוף הפעולה עם מייקרוסופט כבר לא משתלם להם. איך הסקת מסקנה בנוגע לאיכות המשחקים?
פתחת את הפסקה עם "בניגוד לסוני" שבאה לרמז כאילו סוני עושה משהו יותר טוב ממיקרוסופט ואני אומר שחברות צד ג' מוציאות במילא את מירב המשחקים הטובים ואם רוצים משהו אקסקלוסיבי אז עדיף למיקרוסופט לקחת PITCH של חברת פיתוח ולשלם על הוצאות הפיתוח ולהפוך את המשחק לבילעדי כמו שINSOMNIAC לדוגמא עושים עם סוני.

אני כמובן מדבר מתוך הצד העסקי, אני חושב שלהחזיק אולפן פיתוח זה סופר מסוכן כי ה"רוגע" שיש למפתחים לדעתי מובילה למפתחת עצלנית, זה שכרגע האולפני פיתוח של סוני מוציאות משחקים טובים לא אומר שבתור מנהל לא היית פוחד תחת להכניס אותם תחת כנפי המיליארדים שלך והחשש שהם יהפכו לCOMPLACENT בסופו של יום ותצתרך לפתר ולשלם פיצויים וכו... זה סתם סיוט מבחינה עסקית.

מיקרוסופט חושבת שהיא מבינה ב"שירותים" ולא ב"ניהול אולפן פיתוח" ואני חושב שהם הכי צודקים בעולם.

PS
אתה אומר שהמשחקים של סוני הכי טובים בז'אנר שלהם?
זאת דעתך ואני ממש לא מסכים לה וחוץ מזה מה זה ז'אנר כיום? כמעט כל משחק קיים נוגע בכמה ז'אנרים יחדיו ככה שקשה להשוות אבל לדוגמא מבחינתי הגיימפליי של גירס עליון על הגיימפליי של אנצ'רטד וזאת למרות שלא באמת ניתן להשוות ביניהם וGOD OF WAR? מבחינתי ביונטה לא פחות טוב, לא יותר טוב אבל גם בטוח לא פחות טוב ואני יכול להמשיך עם הדוגמאות.
ציטוט:
אם הם לא טובים, או הם מעטים מאוד, אז קל מאוד לבחור קונסולה.
מה זה המשפט הזה תגיד לי? מבחינתי היילו וגירס לבדם משיכה חזקה מספיק בשביל להעפיל על כל האקסקלוסיבים של סוני שציינת, יחדיו.

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 09.08.2011 בשעה 15:43.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#26   פורסם: 09.08.2011, 15:48

הנקודה שלי לא הייתה על זה שבלעדיים לא חשובים(אפיל הזכרתי את זה ש GOW ו Heavy Rain למשל מאד חשובים לי אישית) אלא שכיום יש הרבה פחות מהם,ואתה יכול למצוא הרבה כותרי צד שלישי שמשתווים ואף עולים על חלק גדול מהם היה פוגע בחשיבות שלהם,מה שאגב אכן קורא-רואים כיום שיותר ויותר משחקי צד ג' מוכרים טוב יותר מבלעדיים למשל,חשיבות הבלעדיים נפגעה משמעותית,אתה יכול עדיין למצוא כותרים כמו Uncharted 2,LTB,
Halo ו Gears,אבל החשיבות שלהם לעומת הצד שלישי נפגעה וגם האיכות שלהם,מכל הבלעדיים שלהPS3 וה 360 אני יכול לספור בפחות מ10 את הבאמת,באמת Bad Ass, שמצדיק קניית קונסולה. אתה רואה את החשיבות נפגעת גם במכירות,משחקי צד שלישי כבר משתווים ואף עולים על הבלעדיים,אתה יכול אפילו למצוא מלא אנשים שמעדיפים לקנות נגיד 360 בשביל המולטי(כי רובם פועלים ונראים שם יותר טוב) או PS3 בשביל לשחק באונליין בחינם.
אתה לא יכול להתעלם מזה שאנשים מעדיפים משחק צד שלישי על בלעדי(COD)
הריי מדובר בסדרה שרק הכותר האחרון מכר יותר טוב מהכותרים האחרונים של HALO,Killzone,Gears Of War ו resistance ביחד!

נערך לאחרונה על ידי Observer, 09.08.2011 בשעה 15:52.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#27   פורסם: 09.08.2011, 16:45

2012 הולכת להיות מסריחה ל360

בעניין הילו 4 -לפי הבנתי באנגי לא המפתחת שלו כי היא חופשית
ומה גם שהוצג רק טרילר שלא קשור לכלום
עם MS הולכת על קונסולה חדשה שאת זה אין לי מושג -פרויקט כזה יכול בקלות לקפוץ לבאה ככותר השקה
סך הכל אין לו תאריך השקה בכלל רק "2012" וזה לא COD
ובטח לכותר כזה ירצו לעשות הפקה ענקית

אני עדין חושב שאחרי הPS3 לקנות 360 לתקופה קצרה לבילעדים שלו
סך הכל נישאר לי 10 משחקי PS3 שאני רוצה לעבור וכמה משחקי PSP
ועד שהWIIU יתאזן קצת יקח קצת זמן

אבל זה בטח לא בגלל משחקי 2012 שכמו שאמרו מרגישים כמו רשימת משחקי WII בתקופה שעוד יצאו לו כמה משחקי גימרים

אבל אני לא מופתע -MS זרקה חלק מהצוותים שלה ואפכה את ראר לזונת קזואל

חזרה לראש העמוד

עילוי

#28   פורסם: 09.08.2011, 17:33

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
PS3 Exclusives > Multiplatform Games > 360 Exclusives

nuff said.
ווא דין...אתה פשוט ממש מפתיע אותי חוץ מאינפמוס ואנצ'רטד אתה בכלל משחק במשהו מהאקסקלוסיביים שאתה מדבר בכלל?

וקרירין...תפסיק לחזור על הדברים כל הזמן, הבנו שאתה קונה ומוכר קונסולות בשביל הבלעדיים, תפסיק להסביר כל פעם אילו משחקים כבר שיחקת ואילו אתה מחכה להביא וכו... אתה סתם מספים את הדיון.
ציטוט:
לא אמרת שאתה קונה מחשב ב5000 שקל? למה לך להמשיך לשחק בכלל באקס בוקס אם כך?

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 09.08.2011 בשעה 17:42.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של solid_snape88

מצליחן

#29   פורסם: 09.08.2011, 17:49

dinsurya
ציטוט:
צפה בהודעה
PS3 Exclusives > Multiplatform Games > 360 Exclusives

nuff said.
כן, בטח. GOW וUC הם הבלעדיים החידים שבאמת ברמות יותר טובות מהשאר אצל הPS3 ואצל הבוקס זה גירס והיילו - אלה משחקים שאין להם תחלופות צד ג' שמתקרבות לרמה שלהם. הבעיה שבבוקס לא תמצא כ"כ עוד משחקים, ובPS3 תמצא אבל בדר"כ יש להם תחלופות יותר טובות צד ג'.

נערך לאחרונה על ידי solid_snape88, 09.08.2011 בשעה 17:51.

חזרה לראש העמוד

משתמש משקיען

#30   פורסם: 09.08.2011, 17:49

Craftian
ציטוט:
צפה בהודעה
הנקודה שלי לא הייתה על זה שבלעדיים לא חשובים(אפיל הזכרתי את זה ש GOW ו Heavy Rain למשל מאד חשובים לי אישית) אלא שכיום יש הרבה פחות מהם,ואתה יכול למצוא הרבה כותרי צד שלישי שמשתווים ואף עולים על חלק גדול מהם היה פוגע בחשיבות שלהם,מה שאגב אכן קורא-רואים כיום שיותר ויותר משחקי צד ג' מוכרים טוב יותר מבלעדיים למשל,חשיבות הבלעדיים נפגעה משמעותית,אתה יכול עדיין למצוא כותרים כמו Uncharted 2,LTB,
Halo ו Gears,אבל החשיבות שלהם לעומת הצד שלישי נפגעה וגם האיכות שלהם,מכל הבלעדיים שלהPS3 וה 360 אני יכול לספור בפחות מ10 את הבאמת,באמת Bad Ass, שמצדיק קניית קונסולה. אתה רואה את החשיבות נפגעת גם במכירות,משחקי צד שלישי כבר משתווים ואף עולים על הבלעדיים,אתה יכול אפילו למצוא מלא אנשים שמעדיפים לקנות נגיד 360 בשביל המולטי(כי רובם פועלים ונראים שם יותר טוב) או PS3 בשביל לשחק באונליין בחינם.
אתה לא יכול להתעלם מזה שאנשים מעדיפים משחק צד שלישי על בלעדי(COD)
הריי מדובר בסדרה שרק הכותר האחרון מכר יותר טוב מהכותרים האחרונים של HALO,Killzone,Gears Of War ו resistance ביחד!
שוב. האיכות העדיפה של חלק ממשקי המולטי-פלטפורם (עניין סובייקטיבי לחלוטין, כמובן), בהחלט נכונה בחלק מהמקרים, כמו גם הטענה שלך לגבי הפופולריות.
עם זאת, היא לא משנה כלל את החשיבות הכבדה שיש למשחקים הבלעדיים בשיקול של איזו קונסולה לקנות.
מכיוון שמשחקי המולטי-פלטפורם נמצאים בכל הקונסולות, אין להם שום משקל בהחלטה. בכל מקרה, אתה תקבל אותם. הסיבה שאתה קונה קונסולה אחת ולא אחרת, היא הבלעדיים. אין לך שום סיבה אחרת. האון-ליין, השלט, השירותי וידאו (שבכל מקרה יש בכל הקונסולות) זה סתם תופסות נחמדות בצד. מדובר בקונסולת משחקים. הסיבה שמישהו קונה אותה, היא קודם כל המשחקים ואחר כך כל התוספות.
המשחקים הבלעדיים הם הסיבה שאנשים קונים. אף אחד לא קונה 360 בגלל COD. הוא יכול לשחק בCOD גם בPS3 וגם במחשב, בכיף ובנוחות. קנו את ה360 בגלל גירס, פייבל, היילו, פורזה ומשחקי ארקייד בלעדיים ולא משום סיבה אחרת. כל שאר התוספות, הן חלק הרבה פחות משמעותי בהחלטה לקנות קונסולה.

נכון להיום, ה360 נמכרת יותר מכל קונסולה אחרת והסיבה היחידה לכך היא שהיא התחילה להמכר לקהל חדש. לא קונים אותה בגלל COD. קונים אותה בגלל כל מה שמסביב. בגלל נטפליקס. בגלל הקינקט. בגלל כל שירותי המדיה הנוספים. המשחקים כבר שם ומייקרוסופט הפסיקו להשקיע בהם.
זה מראה שמבחינת מכירות בשלבים המאוחרים יותר בחייה של קונסולה, הבלעדיים פחות קריטיים, אבל זה נכון רק אחרי 4-5 שנים בשוק. עד אז, צריך זרם טוב של משחקים בלעדיים ברמה גבוהה, כמו שיש לPS3 בשנתיים האחרונות וכמו שהיה ל360 בשנים הראשונות לחייה.

על מה היובש הנוכחי כן משפיע? על דעת הקהל החשוב ביותר של ה360. הגיימרים.
אני מאוד אוהב את ה360, אבל העובדה שאין בכלל משחקים חדשים ובלעדיים גורמת לי לשקול הרבה יותר איזו קונסולה אני אקנה בדור הבא. הוא כבר מעבר לפינה (2013, לכל המאוחר, לפי דעתי) והיובש בהוצאת משחקים, לצד הידיעה שיש מעט מאוד אולפני פיתוח למייקרוסופט, גורמת גם לדור הבא שלהם להראות הרבה הרבה פחות טוב.

אם אתה מפנה את הגב לגיימרים, אתה מרוויח פחות כסף. כך זה עבד בתעשייה וכך זה תמיד יעבוד, כי אנחנו הקהל שמוציא הכי הרבה כסף על המשחקים שלו. אם מייקרוסופט לא ישנו את הגישה שלהם, ומהר, הם יאבדו את כל מה שהם בנו בדור הנוכחי ויאלצו להתחיל שוב מאפס בדור הבא.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  36

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא