משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

עילוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
09.08.2011, 18:11
|
|
|
קאוטיק חבל שאין לך ולו פסקה אחת לרשום לי כתגובה על הפוסט הארוך.
מעבר לזה אני רוצה להבין, אתה חושב שרוב הקונסולות שנמכרו הם לגיימרים כבדים כמוך וכמוני וכמו רוב רובו של הפורום הזה? אני חושב שאתה חיי בסרט, יש אינספור אנשים שקונים קונסולה בשביל COD וכשהם עושים את זה בזמן כה מאוחר בחיי הקונסולה(שהרי בהתחלה היו מספיק אקסקלוסיביים לאקס בוקס אז זה בכלל לא קשור לדיון) הם ירכשו קונסולה או בשביל האונליין החינם או בגלל שחברים שלהם משחקים בקונסולה מסויימת, כנ"ל לגבי משחק כמו FIFA או PES, אני לא חושב שאני מגזים אם אני אומר שחצי מהאנשים שקונים משחק כזה כמו PES או MADDEN קונים רק את המשחק הנ"ל, גג עוד שני משחקים בשנה.
"גיימרים רציניים" נצרכים בעיקר בשביל הWORD OF MOUTH ואחרי שקונסולה כבר מכרה 40-50 מיליון אז היא כבר לא ממש צריכה WORD OF MOUTH מגיימרים כבדים שבוכים שאין להם 20 אקסקלוסיביים בשנה וים של אולפני פיתוח תחת כנפם של הPLATFORM HOLDER האהוב עליהם.
להחזיק כל כך הרבה אולפני פיתוח לעניות דעתי אינה שווה כלכלית כיום שמשחק צריך למכור בכיף לפחות מיליון עותקים במחיר סביר של 45-60 דולר
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
09.08.2011, 18:19
|
|
|
לצערי יש לציין שדווקא הקינקט היא גורם מכירות חזק ביותר. רק לפני בחודש שבר חבר קנה 360 בשביל הילדים.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
09.08.2011, 18:29
|
|
|
משחקי מולטי הם עדיין שיקול עצום לא פחות מבלעדיים בבחירת קונסולה,לקונסולות יש את הבלעדיים/שירותים משלהם בתור שוני אחד במשקל הבחירה,אבל כשאתה קונה קונסולה אתה לוקח גם את האיכות של המשחקים שאתה מקבל לעומת האחרות בצד הטכני!,ומולטי אכן נכנס בזה באופן משמעותי-הריי אנחנו מדברים פה על יותר מ90% מהמשחקים!
מה אם ההבדלים גראפיים,באגים,צד טכני,שליטה,תוכן בלעדי,כמות משתמשים במולטי,אתה חושב שזה לא חשוב לאנשים?
כך לדוגמא את bayonetta,פועל ונראה יותר טוב על ה360(המצב השתפר בPS3 אחרי עדכון אבל עדיין פחות טוב),ראו במפורש איזו גירסא עדיפה מבינהם...
או נלך לCOD לWii,רואים שאנשים מבחינת מכירות שאנשים מעדיפים את גירסאות ה HD על פני גירסאת ה Wii שהיא הכי נחותה...
הPS3 יש לה יותר בלעדיים אמיתיים... אבל ה360 פופלארית יותר,אתה באמת חושב שזה רק בגלל Halo,Gears ו Fable?
אחד השיקולים המשמעותיים בבחירה של אנשים כיום זה משחקי המולטי,בלעדיים לא בהכרח מהווים משקל מכריע כי הם כבר מהווים חלק קטן בבחירה יחסית,למרות שתמיד יהיו אנשים שיימשכו לUncharted 2 וכו...
נערך לאחרונה על ידי Observer, 09.08.2011 בשעה 18:37.
|
I don't know,You don't either
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
09.08.2011, 18:46
|
|
|
swiss-the-engine |
ציטוט: |
 |
|
|
קאוטיק חבל שאין לך ולו פסקה אחת לרשום לי כתגובה על הפוסט הארוך.
מעבר לזה אני רוצה להבין, אתה חושב שרוב הקונסולות שנמכרו הם לגיימרים כבדים כמוך וכמוני וכמו רוב רובו של הפורום הזה? אני חושב שאתה חיי בסרט, יש אינספור אנשים שקונים קונסולה בשביל COD וכשהם עושים את זה בזמן כה מאוחר בחיי הקונסולה(שהרי בהתחלה היו מספיק אקסקלוסיביים לאקס בוקס אז זה בכלל לא קשור לדיון) הם ירכשו קונסולה או בשביל האונליין החינם או בגלל שחברים שלהם משחקים בקונסולה מסויימת, כנ"ל לגבי משחק כמו FIFA או PES, אני לא חושב שאני מגזים אם אני אומר שחצי מהאנשים שקונים משחק כזה כמו PES או MADDEN קונים רק את המשחק הנ"ל, גג עוד שני משחקים בשנה.
"גיימרים רציניים" נצרכים בעיקר בשביל הWORD OF MOUTH ואחרי שקונסולה כבר מכרה 40-50 מיליון אז היא כבר לא ממש צריכה WORD OF MOUTH מגיימרים כבדים שבוכים שאין להם 20 אקסקלוסיביים בשנה וים של אולפני פיתוח תחת כנפם של הPLATFORM HOLDER האהוב עליהם.
להחזיק כל כך הרבה אולפני פיתוח לעניות דעתי אינה שווה כלכלית כיום שמשחק צריך למכור בכיף לפחות מיליון עותקים במחיר סביר של 45-60 דולר |
|
|
|
|
למען האמת, פספסתי את הפוסט הארוך שלך ולכן לא עניתי לך. אז כך:
גם לי ולכל אדם הגיוני אין שום בעיה שמשחקים יצאו לכל הפלטפורמות הקיימות. אנחנו לא מדברים על העדפה אישית, או על אסטרטגיה עסקית נכונה. אנחנו מדברים על מה טוב לנו, כגיימרים.
כמו שכבר אמרתי, זה נכון שאחרי 5 שנים, המשקל של בלעדיים חדשים פוחת, אבל זה לא מוריד מהמשקל של שאר הבלעדיים בספריית המשחקים של הקונסולה.
כאשר גיימר קונה 360 היום, הוא קונה אותה בגלל היילו 3, היילו OSDC, היילו ריץ', פורזה 3/4, גירס 2-3, שאדו קומפלקס ואם הוא אוהב משחקים קז'ואלים, אז גם בשביל הקינקט.
כאשר גיימר קונה היום PS3, הוא קונה אותה בשביל GOW 3, אנצ'רטד 1-3, אינפיימוס 1-2, קילזון 2-3, 1-2 LBP, סטארדאסט HD, שאטר, דימון סולס, משחקי ראטצ'ט, הווי ריין, משחקי פיקסל ג'אנק ואם הוא אוהב משחקי קז'ואלים אז גם בשביל המוב.
כאשר מישהו קונה קונסולה אחת על פני קונסולה אחרת (וזה המצב ברוב המקרים), הוא לא מחליט לפי COD, AC, באטלפילד ופיפ"א. הוא מחליט לפי המשחקים שהוא יכול לשחק רק על הקונסולה אותה הוא קונה. זה לא בגלל המשחקים שהוא ישחק בכל מקרה על כל קונסולה. הבלעדיים, הם הגורם המשמעותי ביותר בהחלטה.
זה לא עניין של "גדול יותר" (בהנחה שאתה לא פאנבוי הזוי). זה עניין של משחקים שאני אוכל לשחק בקונסולה הזאת ואם לא תיהיה לי את הקונסולה הזאת, אני לא אוכל לשחק בהם.
מבחינת השחקן, סוני אכן עושה משהו יותר טוב. היא מפתחת משחקים יותר טובים, שמבדילים את הקונסולה שלה מתחרות. מייקרוסופט לא עושים את זה.
הם לא חייבים ללכת בדרך שאני הצעתי ולקנות כמה אולפני פיתוח (למרות שאני בספק אם אתה תתלונן אם GTA VI יעבוד ממש מצוין, כי המפתחים לא יאלצו להתאים אותו לפלטפורמות נוספות). הם יכולים ללכת בדרך שבה הם הלכו בתחילת הדור ואתה הזכרת, של שיתוף פעולה עם חברות חיצוניות והפצת המשחקים הללו. זה יעבוד טוב באותה מידה ויכול להיות שזה גם יותר נכון מבחינה כלכלית.
האם הדרך של סוני היא בהכרח טובה יותר מבחינה כלכלית? לא בטוח. אין ספק שהיא משקיעה המון כסף באולפני הפיתוח ולא תמיד מקבלת תמורה לכך. סוני היא קיצון בצד אחד. יש לה ממש הרבה אולפני פיתוח פנימיים. מייקרוסופט, לצערי, בקיצון השני - היא כמעט ולא מפתחת משחקים באולפנים פנימיים, או חיצוניים. זו בעיה, לא משנה איך אתה מסתכל על זה. זה אומר שהיכולת שלה לפתח או להפיץ משחקים שיבדילו אותה מהתחרות מוגבלת מאוד.
לא אמרתי שGOW או אנצ'רטד הכי טובים בז'אנר שלהם. אמרתי שהם כותרים מובילים. הרי השאלה אם ביונטה טוב יותר או פחות מGOW3 היא סובייקטיבית לחלוטין. המצב זה גם בהשוואה בין גירס ואנצ'רטד, אבל הכותרים הללו הם עדיין מהמובילים בתחומם.
היילו וגירס הם לבדם משיכה חזקה יותר מכל הבלעדיים של סוני, עבורך? זה מצוין. זו הוכחה ניצחת לכך שהבלעדיים קריטיים לחלוטין, כי אם הם היו יוצאים גם לPS3, היית קונה PS3.
ולגבי התגובה הנוכחית שלך:
הרוב המוחלט של הכסף שיש בתעשייה הזאת מגיע מגיימרים. גם אם הם קנו רק חצי מהקונסולות (אז במקרה הכי גרוע הם שוק קטנטן של 25 מיליון איש...), הם קונים את רוב המשחקים, התוספים והם גם אלו שמביאים לשימוש הכי כבד בכל השירותים הנלווים, כי הם אלו שהכי נוח להם בסביבה של קונסולה.
ה360 מכרה 50 מיליון יחידות רק בשנה האחרונה (5 שנים לאחר שהיא יצאה). הPS3 עדיין לא הגיעה לשם, למיטב ידיעתי.
אם אתה חושב שאחרי 50 מיליון, אפשר להפסיק להפסיק לפתח משחקים בלעדיים, אז בטח לא אכפת לך אם פורזה 4, גירס 3, היילו 4 והיילו ריץ' לא היו קיימים בכלל, נכון?
כמו שאמרתי, יכול להיות שמבחינה כלכלית, עדיף למייקרוסופט ליצור שותפות עם חברות פיתוח חיצוניות ולהפיץ את המשחקים שלהם, אבל גם את זה הם לא עושים היום (וכשהם עושים, יוצא משחק עם אנטי-הייפ כמו רייז לקינקט), אז הם עדיין בבעיה.
אם כאשר תצא ה720 הם יכריזו על כך שהם חתמו על עסקאות הפצה בלעדיים ל5-6 שנים עם כמה חברות (אפיק, קרייטק, רוקסטאר או מה שלא יהיה), זה יהיה מצוין. כרגע, הם לא עושים שום דבר דומה לזה ולכן כל המוניטין החשוב שהם בנו לעצמם מול קהל הגיימרים (שהוא החשוב ביותר בעסק הזה) נעלם לאיטו.
בנוגע לטענה על איכות משחקי המולטי פלטפורם:
השיקול הזה מאוד זניח. בראש ובראשונה, ההבדלים בין הגירסאות השונות זניחים לחלוטין. האון ליין עובד טוב מאוד גם בPS3 ואל לנו לשכוח שהוא בחינם, כך שכל הבדל שיש מתקזז עם 50 הדולרים שאתה משלם בשנה ל360.
הWII בכלל לא פקטור בעניין, כי היא בכלל לא בתחרות עם הPS3 וה360. אם ה360 והPS3 משחקות כדורגל, היא משחקת כדוריד.
בנוסף, גם במשחקים המועטים בהם אכן יש הבדלים מהותיים (מאפיה 2, ביונטה) הסיבה לכך היא שהגירסא המובילה בפיתוח המשחק היתה ה360. למה החליטה המפתחת לפתח קודם כל ל360? כי ה360 היתה עם בסיס משמתשים גדול באופן משמעותי. למה הוא היה גדול באופן משמועתי, כי בשנים הראשונות, ל360 היו מספר גדול יותר של משחקים בלעדיים מוצלחים מאשר לPS3 ויותר אנשים קנו אותה.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 09.08.2011 בשעה 18:52.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
09.08.2011, 19:35
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
שמישהו פה יראה לי איפה רשמתי, "לא צריך משחקים בלעדיים כלל וכלל", אני אקצר בשבילכם... לא כתבתי דבר כזה מעולם, אני פשוט לא מבין למה אני צריך 10 משחקי AAA שיהיו אקסקלוסיביים, אם היה יושב מצד ג'(כמו עם הווי) אז מילא, אני מבין, זה כמו הטענה שלי לגבי תחילת כל דור שהמפיצות עדיין פוחדות להשקיע במשחק AAA מטורף לקהל של מיליונים בודדים.
ולמה אף אחד לא שם משחקי קינקט? הם לא אקסקלוסיביים? מה, אנשים פה עד כדי כך ציניים שהם לא יכולים לכלול אותם?
וקליימן, תראה לי איך הגעת לכך שנמכרים יותר PS3 מאשר 360? אולי הם שווים בצורה עולמית אבל זה ממש לא פייר כשאנחנו מדברים על מקומות כמו אירופה ששם השם פלייסטיישן הוא שם נרדף לקונסולת משחקים כמו שיש לי חברים שעדיין אומרים לי "בוא נשחק בסוני" למרות שיש לי אקס בוקס. אתה אי פעם ראית פרסומת לאקס בוקס במשחק של ליגת האלופות? ולגבי הנגן בלו ריי שתדע לך שנגן טוב ברמה של הסוני(חוץ מהנושא של הכונן האיטי של הסוני) עולה 200+ דולר.
אגב קליימן, למה בחרת להתייחס רק ל"שירותים שהוא נותן"? נתתי הרבה יותר סיבות מהאקס בוקס לייב.
PS
קאוטיק אם לא הבנתי אותך נכון אז בוא תסביר לי את הפסקה הנ"ל |
|
|
|
|
אני מאוד שמח שאתה עושה את החשבונות של מיקרוסופט, במקום לעשות חשבון של מה טוב לך כגיימר..
לי, כגיימר, טוב שמייקרוסופט תשקיע במשחקים בלעדיים, כי זה מראה לי שהיא דואגת למכשיר, ודואגת לי כגיימר. הקינקט ומשחקיו לא נחשבים בעיניי כאקסקלוסיביים, כי הם לא משחקים לגיימרי קור. הם משחקים לקהל הקז'ואל, רובם ברמה בינונית, וכמוהם יש ל WII מאות אקסלוקסיביים...
''השירותים שהקונסולה נותנת'', זה גם הוידאו, גם הנטפליקס וגם הלייב עם הארקייד.. הכנסתי את כולם ביחד.. הPS3 בימינו נותן יותר אולי, בדמות נגן בלו ריי, הזרמה מנטפליקס וכו', משחקי PSN (מה, אתה משחק לי למי יש יותר גדול?). השלט לא נוח לך? יש שלט לPS3 בתצורת ה360.. באמת ששלט זאת סיבה קטנונית מאוד להעדיף קונסולה אחת על רעותה.
ועכשיו לכמה לינקים ומספרים שיציגו שהPS3 אכן מוכרת יותר מה360 בתקופה האחרונה, ועם השנה פור שיש ל360, יכול להיות שהיא תסיים בסוף במקום השלישי:
http://www.gamasutra.com/view/news/3...hin_A_Year.php
מסוף מרץ
מאמצע יולי:
http://www.industrygamers.com/news/p...-second-place/
אם תרצה עוד הוכחות, אתה מוזמן לחפש.
נגן בלו ריי לא (!!!) עולה יותר מ200$, גם לא כזה איכותי, עם WIFI ותמיכה בנטפליקס. הוכחה? http://www.bestbuy.com/site/Philips+...&skuId=2762158
ועוד לקחתי משם את אחד היקרים יותר. אתה מוזמן לבדוק בעצמך ולראות שאפשר להשיג אחד מ70$ בערך. ככה שהטענה שאנשים משלמים 300$ על PS3 בשביל הבלו ריי, הוא טעות מרה. אנשים משלמים על הPS3, כי סוני משכילה להוציא לה משחקים, לכל שכבות הגיימרים - בין אם זה LBP לקז'ואל יותר, עד GOW3, שלושה משחקי UC אינפמס, דימון סול וכו' לקהל הקור. אם מיקרוסופט מעוניינת למתג את ה360 לקראת סוף חייה כתחליף WII, אז בבקשה, By all means.. ובכלל, מצד אחד אתה אומר שלא אכפת לך אקסקלוסיביים, ומצד שני אתה אומר שהיילו וגירס שווים את כל המשחקים של סוני ביחד.. אתה באמת כנראה לא מבין, שבלי אקסקלוסיביים (והקינקט הוא סוג של חווייה אקסקלוסיבית - קז'ואלית ודי זבל בינתיים, אבל אקסקלוסיבית), אין שום סיבה לקנות את הקונסולה. אם לכולם היה הכל, השוק היה עובר לקונסולה אחת - PC, וזהו. אף אחד לא יקנה קונסולה, כדי להתחבר דרכה לפייסבוק, טוויטר, לאסט.פמ או ESPN. לשחק עם חברים? יותר קל במחשב. כל הרעיון בקונסולות, זה המשחקים האקסקלוסיביים שהן מציעות. כל השאר? Window Dressing...
נ.ב. להגיד :
|
 |
|
|
אולי הם שווים בצורה עולמית אבל זה ממש לא פייר כשאנחנו מדברים על מקומות כמו אירופה ששם השם פלייסטיישן הוא שם נרדף לקונסולת משחקים כמו שיש לי חברים שעדיין אומרים לי "בוא נשחק בסוני" למרות שיש לי אקס בוקס. אתה אי פעם ראית פרסומת לאקס בוקס במשחק של ליגת האלופות? |
|
|
|
|
זאת תרצנות זולה. אם מייקרוסופט הייתה רוצה, היא הייתה קונה פרסומת בליגת האלופות. אם היא הייתה רוצה, היא הייתה נכנסת בשוק הזה בצורה חזקה יותר. היא לא, כנראה כי היה לה נוח והייתה מדושנת מעונג סביב היתרון במספר הקונסולות שהיא מכרה והכסף הרב שהיא מכניסה מהקינקט. אם מייקרוסופט לא הצליחה להפוך את האקסבוקס לשם נרדף לקונסולות משחקים באירופה, אז זה רק כישלון שלה, ואין לה להלין אלא על עצמה.
נערך לאחרונה על ידי Klayman, 09.08.2011 בשעה 19:45.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
09.08.2011, 20:42
|
|
פיספסתי את PREY 2 שיוצא (אני אישית אהבתי את הראשון. הוא לא היה מה שפורטל הבא - אבל אולי השני ישלב את העלילה שאהבתי יחד עם משחקיות טובה)
בכל מקרה תמונה ראשונה:

|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
09.08.2011, 21:14
|
|
|
רוב בעלי הקונסולות הם לא גימרים כבדים זה נכון (חוץ מיוצאי דופן דוגמת ניאו גיאו )
אבל בילעדים חזקים וגימרים כבדים בהחלט משפעים על איזה משחקים יהיו נפוצים בקונסולה
נכון שבהתחלה זה הרבה יותר חשוב
משחק כמו זלדה TP בהשקה שהיה משחק הדגל של נינטנדו שחיכו לו כמה שנים
בהחלט תרם המון בהשקה יחד עם עוד דברים כמו מחיר וגימיק ובעיות שהיו ב360 וPS3 בהשקה
חוסר בבילעדים בWII גרם גם לאנשים כמוני שאוהבים את נינטנדו לנטוש את הספינה עד הדור הבא
וזה יכול לקרות בכל פלטפורמה
מוצר כמו קינקט מתחרה הרבה יותר במשחקי איפון אנדרואיד פלאש והרבה משחקי WII וMOVE
הוא בהחלט יכול ותרם למכירות חומרה
אבל השאלה הגדולה זה מכירות משחקים כדי שמפתחות ימשיכו לפתח משחקים לאותה פלטפורמה ושלא הכל יאפוך למשחקי זבל ואוספים ופורטים סוג ז
כרגע יש מצב שמפתחות מפתחות ל360\PS3\וPC ביחד
וזה יוצר בילבול לקונים פוטנציאלים -בילעדי חזק שבחול גם יש פרסום שלו במדיות הרגילות
יכול לעזור לדחוף יותר קונים
בעניין FIFA PES וCOD -כן הרבה מהקונים שלהם היום מכורים וקונים אותם שנה אחרי שנה בלי לקנות הרבה אחרים
ואליהם משחק כמו זלדה או הילו או אנצארטד לא ישפיע הרבה
אבל לאחרים זה יכול להיות אבדל של כמה מיליונים
ועם יצרנית קונסולה מגלה באר נפט דוגמת פוקימון זה יכול להיות עשרות מיליונים בשיא של הזיכיון
ככה שבילעדיות עדין מאוד חשובה
לא תמיד מצליחים לסוני זיכיונות מצוינים בדור הזה שמוכרים הרבה פחות מזיעיונות מתחרים
אבל למרות זאת כמה מיליונים קנו את הקונסולה בגלל אותם זיכיונות
תחשבו מה היה קורה לWII בלי WIIספורט לדוגמה
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
09.08.2011, 21:17
|
|
|
האמת היא שלפי דעתי השנה הבלעדיים של ה360 הם אכן בזיוניים, אבל עדיין ה-360 תהיה הקונסולה המועדפת, ולו רק בגלל הממש, הלייב, הגיימפאד וכמובן היילו.
אני לא חושב שיש הצדקה לחוסר המשווע בבלעדיים בשנה הבאה, אבל אני בהחלט לא מתכוון לנטוש את ה-360 בייחוד כשהיילו 4 מגיע עם מאסטר צ'יף, וגירס 3 שישרת אותי נאמנה לעוד הרבה זמן מעבר לספטמבר.
ללא קשר, האמירה האומללה של דין שיש יותר בלעדיים לפלייסטיישן מאשר מולטיפלאטפורם היא עוד הוכחה ניצחת לאובייקטיביות שלו והאמינות שלו בכל הנוגע לסוני (אחרי הכל הוא לא פאנבוי אלא "פרו סוני" כפי שהוא אמר) ואני כבר מחכה להצתדקות שלו בנוגע לזה שהוא לא ממש התכוון, כי אם אני רושם את כל הבלעדיים של ה- PS3 פה לעומת המולטי פלאטפום הייחס יהיה מינימום 3:1 לטובת המולטיפלאפורם.
__________________________________________________ _
חנן, אני חושב שאפשר להוסיף לבעדיים (כרגע) את פייבל החדש וכמובן שאפשר להוסיף את וויצ'ר 2 שיצא ב2012 ל-360.
|
"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
09.08.2011, 21:27
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
האמת היא שלפי דעתי השנה הבלעדיים של ה360 הם אכן בזיוניים, אבל עדיין ה-360 תהיה הקונסולה המועדפת, ולו רק בגלל הממש, הלייב, הגיימפאד וכמובן היילו.
אני לא חושב שיש הצדקה לחוסר המשווע בבלעדיים בשנה הבאה, אבל אני בהחלט לא מתכוון לנטוש את ה-360 בייחוד כשהיילו 4 מגיע עם מאסטר צ'יף, וגירס 3 שישרת אותי נאמנה לעוד הרבה זמן מעבר לספטמבר.
ללא קשר, האמירה האומללה של דין שיש יותר בלעדיים לפלייסטיישן מאשר מולטיפלאטפורם היא עוד הוכחה ניצחת לאובייקטיביות שלו והאמינות שלו בכל הנוגע לסוני (אחרי הכל הוא לא פאנבוי אלא "פרו סוני" כפי שהוא אמר) ואני כבר מחכה להצתדקות שלו בנוגע לזה שהוא לא ממש התכוון, כי אם אני רושם את כל הבלעדיים של ה- PS3 פה לעומת המולטי פלאטפום הייחס יהיה מינימום 3:1 לטובת המולטיפלאפורם.
__________________________________________________ _
חנן, אני חושב שאפשר להוסיף לבעדיים (כרגע) את פייבל החדש וכמובן שאפשר להוסיף את וויצ'ר 2 שיצא ב2012 ל-360. |
|
|
|
|
קודם כל, מה שדין התכוון, זה שהבלעדיים לPS3 יותר איכותיים מהמולטי פלטפורם, שיותר איכותיים מהבלעדיים של ה360.
כמובן שזה עדין טענה לא אובייקטיבית בעליל, אבל מתי בפעם האחרונה הוא רשם משהו אובייקטיבי?
אני לא חושב שאפשר להוסיף את פייבל החדש, כי הוא סתם משחק מסילה מעפן לקינקט ולמרות הכמות הקטנה של הבלעדיים בשנה הבאה, אנחנו לא צריכים לרדת לרמה הזאת של להוסיף משחקים כאלה כבלעדיים רגילים.
וויצ'ר 2 כבר יצא לPC ולכן הוא לא בלעדי. להפך, הוא יוצא באיחור.
למרות זאת, בהחלט אפשר להוסיף רשימה של "משחקי קינקט" (כמו שאפשר להוסיף "משחקי ארקייד, אם מישהו מכיר) ואפשר להפריד בין המולטי-פלטפורם ומשחקים בלעדיים לקונסולות, כדוגמאת וויטצ'ר 2.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
09.08.2011, 21:38
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
קודם כל, מה שדין התכוון, זה שהבלעדיים לPS3 יותר איכותיים מהמולטי פלטפורם, שיותר איכותיים מהבלעדיים של ה360.
כמובן שזה עדין טענה לא אובייקטיבית בעליל, אבל מתי בפעם האחרונה הוא רשם משהו אובייקטיבי?
אני לא חושב שאפשר להוסיף את פייבל החדש, כי הוא סתם משחק מסילה מעפן לקינקט ולמרות הכמות הקטנה של הבלעדיים בשנה הבאה, אנחנו לא צריכים לרדת לרמה הזאת של להוסיף משחקים כאלה כבלעדיים רגילים.
וויצ'ר 2 כבר יצא לPC ולכן הוא לא בלעדי. להפך, הוא יוצא באיחור.
למרות זאת, בהחלט אפשר להוסיף רשימה של "משחקי קינקט" (כמו שאפשר להוסיף "משחקי ארקייד, אם מישהו מכיר) ואפשר להפריד בין המולטי-פלטפורם ומשחקים בלעדיים לקונסולות, כדוגמאת וויטצ'ר 2. |
|
|
|
|
האמת היא שלא התכוונתי שוויצ'ר 2 יחשב בתור אקסלוסיבי אלא בתור משחק שייצא ב-2012 ופייבל יחשב כאקסלוסיבי. האמת היא שלמרות שהמון משחקיים בלעדיים לPS3 הם אכן איכותיים, הרי שהכמות של המשחקים האיכותיים שהם מולטיפלאטפורם מאפילה על כל המשחקים האיכותיים שיוצאים ל-PS3. כמובן, גם זה נושא סובייקטיבי אני לא חושב שניתן בכלל ניתן לעשות השוואה שכזאת.
אני חייב לציין שלי יש את שתי הקונסולות ואכן אני מאוד מאוכזב מכמות הבלעדיים שיש ל-360, אבל, מצד שני, עדיין סוני לא משדרגת משמעותית את המערכת כפי שה-360 משדרגת ובנושא זה הPS3 בהחלט נשארת הרבה מאחורי ה-360, אני בהחלט חושב שהגיע הזמן שסוני תשדרג את הדאשבורד ותתחיל להשקיע במערכת ההפעלה של הקונסולה, החל בקרוס גיים צ'ט. אני באמת לא מבין את זה, יותר מארבע שנים אחרי יציאת הקונסולה ועדיין אין את האפשרות הזאת ב-PS3, זה בהחלט מעיק.
|
"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
09.08.2011, 21:42
|
|
טוב אם אני יענה בצורה פרטנית לשניכם אז זה יהיה חפירה גדולה מדי אז קאוטיק:
הזכרת את הפייבל פורצה היילו וגירס בתור כותרים שאם לא היה אותם אז לא הייתי קונה את הקונסולה אז....אולי כן ואולי לא אבל במציאות כשרכשתי את הקונסולה בשנת 2007 היילו היה משהו שאני מכיר רק מדיבורים בשנת 2001 כאשר יצאה הקונסולה אז זה לא פקטור וגירס היחידי שזכרתי כמשהו מעניין מוידיאוים שבמקרה ראיתי של E3 של 2006(אני חושב) וזהו... לא הכרתי כלום וסתם קניתי אותה כי היה בא לי על משהו שהוא מערבי, זאת הייתה קניה אך ורק מאיזה IMAGE שהיה לי לגבי מיקרוסופט.
וכמובן שהייתי מתבאס אם לא היו את המשחקים הללו, אבל לא בגלל שמפריע לי שמי שיש לו PS3 יכול לשחק בהם או מי שבמחשב, זה ממש לא מעניין אותי ואם כבר אז הלוואי שהיה אפשר לשחק באונליין ביחד עם כולם אבל כן הייתי מתבאס אם לא היו את המשחקים האלה בכלל כי הם פשוט משחקים שאהובים עליי מאוד וכמותם יש עוד מלא, אני פאנאט של היילו ושם זה נגמר, סך הכל אקסקלוסיבי אחד בודד שמשנה לי באמת משהו במאזן.
וקליימן, בחיאת, מה קשור עכשיו נגני בלו ריי? התנסת בהם בכלל? אתה יודע מה מעצבן או לא בכל נגן ולמה שווה להוסיף כסף ולא לקנות נגן ב80 דולר? אני לא בא להתנשאות מעלייך אבל זה לא קשור בכלל הקישור שהבאת לי, במיוחד לאור העובדה שהנגן שם עולה 180 דולר וזה לא בדיוק רחוק מ200 ולזרוק באויר שאפשר למצוא ב80 דולר נגן שכביכול באורך קסם אתה מחליט שהוא משתווה איכשהו לPS3.
ורק למען הפרוטוקול מעולם לא טענתי שפיצר אחד ויחיד הוא זה שימכור את הקונסולה.
אני בכלל אומר ששורה תחתונה אני חושב שאחרי כמה שנים בשוק הפקטור העיקרי למכירות של הקונסולה הוא החברים שלך, מה שיש להם יהיה לך כי כמו שאמרתי אני לא מכיר הרבה אנשים שאין להם לפחות משחק אחד שהם מאוד היו רוצים לשחק עם חברים באינטרנט(FPS או ספורט) ומי שקונה חוקי גם רוצה להחליף משחקים עם חברים.
|
 |
|
|
משחקי PSN (מה, אתה משחק לי למי יש יותר גדול?). |
|
|
|
|
מה זאת היציאה הזאת בכלל? אני עשיתי איזו השוואה מנתשאת על כך שהארקייד טוב יותר מהמשחקים בPSN? סך הכל אמרתי שיש שם הם משחקים טובים, הן צד ג' והן צד ב'.
|
 |
|
|
אף אחד לא יקנה קונסולה, כדי להתחבר דרכה לפייסבוק, טוויטר, לאסט.פמ או ESPN. לשחק עם חברים? יותר קל במחשב |
|
|
|
|
וואלה? אז רצוי שתדע שאנשים מבזבזים בממוצע 40 אחוז מזמנם על הקונסולה בצפיה של תכני וידיאו.
|
 |
|
|
קז'ואלית ודי זבל בינתיים, אבל אקסקלוסיבית |
|
|
|
|
שיחקת? וגם אם שיחקת והיא לדעתך זבל אז לא יתכן שיש אנשים שנהנים מזה? הרבה אנשים אפילו?
|
 |
|
|
זאת תרצנות זולה. אם מייקרוסופט הייתה רוצה, היא הייתה קונה פרסומת בליגת האלופות. אם היא הייתה רוצה, היא הייתה נכנסת בשוק הזה בצורה חזקה יותר. היא לא, כנראה כי היה לה נוח והייתה מדושנת מעונג סביב היתרון במספר הקונסולות שהיא מכרה והכסף הרב שהיא מכניסה מהקינקט. אם מייקרוסופט לא הצליחה להפוך את האקסבוקס לשם נרדף לקונסולות משחקים באירופה, אז זה רק כישלון שלה, ואין לה להלין אלא על עצמה. |
|
|
|
|
מה אתה רציני איתי? אתה מבין בכלל למה אמרתי את זה? זה היה בהקשר של מכירות הקונסולה העולמיות נכון אז, אני מסביר שהניסיון שלהם להילחם ב"תדמית" של סוני כהGO TO CONSOLE FOR GAMES היא הסיבה למכירות הפחות טובות מארה"ב, ברור שזה באשמתם, הם בקושי מספקים אולי חצי מכמות התוכן שהם מספקים לאמריקאים אבל אני אומר שזה בכלל לא קשור למשחק אקסקלוסיבי כזה או אחר, זה מכלול שבוא האקסקלוסיבים הם חלק לא כזה משמעותי, נדגיד 20 אחוז אם הייתי סתם צריך לזרוק מספר. כמובן שזאת סך הכל דעתי ואתה יכול לא להסכים איתה, זה בסדר גמור.
ואני חושב שזה כן יכול להיות דבר רע להשקיע ביותר מידי בתי פיתוח, זה פתח להפסדים קשים להתנהג כמו מפיצה כאשר אתה לא מתמחה בהפצה ושיווק של המון משחקים ואם חברה מפסידה אז יש סיכוי שהיא תשקיע בפחות דברים "שונים" או פיתוחים צדדים של שירותים נילווים וכו... סתם לדוגמא.
|
 |
|
|
וויצ'ר 2 כבר יצא לPC ולכן הוא לא בלעדי. להפך, הוא יוצא באיחור. |
|
|
|
|
זאת פסקה שממחישה כמה שאתה ציני ואי אפשר לנהל כאן אפילו דיון על האקסקלוסיביים, מאיפה לך שהוא מעפן? מאיפה לך שRYSE יהיה מעפן? לא מאמין שגם אתה שיחקת בכלל בקינקט וגם לך אומר שגם אם שיחקת ולא אהבת זה לא אומר שמישהו אחר לא אוהב ואפילו הרבה אנשים כמו שיש סיכוי לא רע שאתה לא אוהב היילו וזאת מעלה בפני המון אנשים.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 09.08.2011 בשעה 21:46.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
10.08.2011, 02:01
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
וכמובן שהייתי מתבאס אם לא היו את המשחקים הללו, אבל לא בגלל שמפריע לי שמי שיש לו PS3 יכול לשחק בהם או מי שבמחשב, זה ממש לא מעניין אותי ואם כבר אז הלוואי שהיה אפשר לשחק באונליין ביחד עם כולם אבל כן הייתי מתבאס אם לא היו את המשחקים האלה בכלל כי הם פשוט משחקים שאהובים עליי מאוד וכמותם יש עוד מלא, אני פאנאט של היילו ושם זה נגמר, סך הכל אקסקלוסיבי אחד בודד שמשנה לי באמת משהו במאזן.
וקליימן, בחיאת, מה קשור עכשיו נגני בלו ריי? התנסת בהם בכלל? אתה יודע מה מעצבן או לא בכל נגן ולמה שווה להוסיף כסף ולא לקנות נגן ב80 דולר? אני לא בא להתנשאות מעלייך אבל זה לא קשור בכלל הקישור שהבאת לי, במיוחד לאור העובדה שהנגן שם עולה 180 דולר וזה לא בדיוק רחוק מ200 ולזרוק באויר שאפשר למצוא ב80 דולר נגן שכביכול באורך קסם אתה מחליט שהוא משתווה איכשהו לPS3.
ורק למען הפרוטוקול מעולם לא טענתי שפיצר אחד ויחיד הוא זה שימכור את הקונסולה. |
|
|
|
|
אהה, אני מבין.. נגן בלו ריי של פיליפס, עם תמיכה בסטרימינג מנטפליקס ופנדורה, זה חרא של דבר.. אה הא.. 180 דולר, זה פחות מ200 דולר, ואם לדייק, אמרת שנגן עולה יותר מ200 דולר. אז אל תתבלבל.. 180 דולר, זה מחיר מעולה, לנגן מצויין. נכון, אפשר למצוא נגנים יותר יקרים. אז מה? אפשר למצוא גם דק שמנגן רק CDA במעל 2500 ש''ח.. זה אומר שמערכת סטריאו ביתית ממוצעת זה לא טוב? תמיד יש יותר טוב. הכנסתי את נגני הבלו ריי רק כדי להבהיר לך, שכמעט אף אחד לא קונה את הPS3 בגלל הבלו ריי, כשיש לו חלופות זולות יותר, שנותנות אחלה פונקציונליות (למען השם, נטפליקס ופנדורה!!).
ועובדה שאתה מזכיר את היילו והעובדה שאתה פנאט שלו! כמוך יש עוד מיליונים, לשני הצדדים! אתה רק של היילו, הוא רק של גירס, היא רק של פורצה, והוא רק של גראן טוריזמו. אתה לא מבין שמשחקים כאלה מוכרים קונסולות.
|
 |
|
|
מה זאת היציאה הזאת בכלל? אני עשיתי איזו השוואה מנתשאת על כך שהארקייד טוב יותר מהמשחקים בPSN? סך הכל אמרתי שיש שם הם משחקים טובים, הן צד ג' והן צד ב'. |
|
|
|
|
למען האמת כן עשית השוואה. נתת את ה XBLA כיתרון ל360. לא מאמין? חזור אחורה וקרא את דבריך.
|
 |
|
|
וואלה? אז רצוי שתדע שאנשים מבזבזים בממוצע 40 אחוז מזמנם על הקונסולה בצפיה של תכני וידיאו. |
|
|
|
|
Nice to have... לא יותר מזה.. אני אשמח אגב, לראות את הנתון הזה בכתב. כשהוא מתייחס לאנשים מחוץ לארצות הברית. מה לעשות, היא לא העולם כולו.
|
 |
|
|
שיחקת? וגם אם שיחקת והיא לדעתך זבל אז לא יתכן שיש אנשים שנהנים מזה? הרבה אנשים אפילו? |
|
|
|
|
ברור שיש אנשים שנהנים מזה.. אנשים גם נהנים מהWii..
|
 |
|
|
מה אתה רציני איתי? אתה מבין בכלל למה אמרתי את זה? זה היה בהקשר של מכירות הקונסולה העולמיות נכון אז, אני מסביר שהניסיון שלהם להילחם ב"תדמית" של סוני כהGO TO CONSOLE FOR GAMES היא הסיבה למכירות הפחות טובות מארה"ב, ברור שזה באשמתם, הם בקושי מספקים אולי חצי מכמות התוכן שהם מספקים לאמריקאים אבל אני אומר שזה בכלל לא קשור למשחק אקסקלוסיבי כזה או אחר, זה מכלול שבוא האקסקלוסיבים הם חלק לא כזה משמעותי, נדגיד 20 אחוז אם הייתי סתם צריך לזרוק מספר. כמובן שזאת סך הכל דעתי ואתה יכול לא להסכים איתה, זה בסדר גמור.
ואני חושב שזה כן יכול להיות דבר רע להשקיע ביותר מידי בתי פיתוח, זה פתח להפסדים קשים להתנהג כמו מפיצה כאשר אתה לא מתמחה בהפצה ושיווק של המון משחקים ואם חברה מפסידה אז יש סיכוי שהיא תשקיע בפחות דברים "שונים" או פיתוחים צדדים של שירותים נילווים וכו... סתם
|
|
|
|
|
זאת באמת רק דעתך, שלא מגובה בשום נתון.. אז תרשה לי לא להתייחס אליה.. אתה מדבר כאילו השקעה יכולה להניב רק הפסדים.. דווקא לקונסולה שהנתח שוק שלה גדול כ''כ, כמו שאתה אומר, עם מערכת LIVE ושיווק מפותחת כ''כ, לא אמורה להיות בעיה להחזיר את ההשקעה ואפילו לעשות רווח יפה.. מה, גירס לא עושה רווחים יפים למייקרוסופט?.. הרי COD מוכר על ה360 יותר משהוא מוכר על ה PS3... אז אקסקלוסיבי ל360, מושקע, עם מסע פרסום כמו שצריך, ותזמון טוב לא ימכור טוב? (ולא.. להוציא את AW מול RDR ממש לא היה חכם).
מה שאני מנסה להסביר לך, ואתה משום מה מתעקש לבטל בצורה אבסולוטית, זה שוידיאו, מוזיקה, סטרימינג וכו', הרבההההההה יותר קל לקבל במחשב. אין צורך להשקיע כסף בקונסולה בשביל זה, כי הכל יש במחשב, ללא הגבלות אזורים מעצבנות, ובצורה פשוטה מאוד (לרוב גם באיכות גבוהה יותר). כלללל הדברים האלה, הם Nice To Have. הPS3 מכרה יותר מה360 השנה, כשהPSN הייתה מושבתת לאיזה חודש וחצי (לא זוכר בדיוק.. יכול להיות שיותר), ועדיין היא מנצחת את ה360.. איך אתה מסביר את זה, מעבר למחסור במשחקים אקסקלוסיביים? שוב, יש המווווווון משחקי צד ג' שהם מולטי. אין ספק ואף אחד גם לא מתווכח על האיכות שלהם. אבל למה לי לקנות קונסולה שבה אני יכול לשחק כמעט רק אותם, ולא, נגיד, משחקים כמו סדרת UC, סדרת GOW, משחק ייחודי כמו HR (לא שאני חושב שהוא טוב במיוחד, אבל ניחא), LBP, רזיסטנס, אינפמוס, דימון סולס ועוד, שאני לא יכול לשחק בשום מקום אחר. צא כבר מהסרט שזה כדי להשוויץ ''לי יש יותר גדול''! אני מדבר איתך נטו, מנקודת מבט של גיימר. אני קניתי קונסולה, כדי לשחק. לא היה לי כח להתעסק עם המחשב ומירוץ השדרוג האינסופי יותר, לצורכי משחקים, אז קניתי קונסולה. זאת המטרה הראשונית שלה. משחקים. לא כל השאר שאתה מנסה לחרטט.
בנוסף, אתה מדבר מנקודות של החברות, ולא מבין שאתה גיימר בסופו של דבר. לא חברה. לא אמור להיות אכפת לך הכסף של החברה. אם מיקרוסופט תיקח סיכון על משחק גרוע ותיפול בגללו, מגיע לה. היא תלמד להבא לקחת מפתחים מוכרים, עם קבלות, שיודעים לתת משחק טוב. אותך כגיימר, לא אמור לעניין שאפשר לחבר פייסבוק או טוויטר לקונסולה שלך.. המשחקים הם אלה שאמורים לעניין אותך. אז לא אכפת לי שמיקרוסופט לא תפתח ''שירותים נלווים'' שהמטרה שלהם היא בכלל להגדיל את מספר הלקוחות המשלמים בלייב, ותשקיע את הכסף הזה במשחק AAA חדש ואקסקלוסיבי.
|
 |
|
|
לדוגמא.
זאת פסקה שממחישה כמה שאתה ציני ואי אפשר לנהל כאן אפילו דיון על האקסקלוסיביים, מאיפה לך שהוא מעפן? מאיפה לך שRYSE יהיה מעפן? לא מאמין שגם אתה שיחקת בכלל בקינקט וגם לך אומר שגם אם שיחקת ולא אהבת זה לא אומר שמישהו אחר לא אוהב ואפילו הרבה אנשים כמו שיש סיכוי לא רע שאתה לא אוהב היילו וזאת מעלה בפני המון אנשים. |
|
|
|
|
אני לא כתבתי את הפסקה שציטטת.
נערך לאחרונה על ידי Klayman, 10.08.2011 בשעה 02:05.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
10.08.2011, 02:34
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
זאת פסקה שממחישה כמה שאתה ציני ואי אפשר לנהל כאן אפילו דיון על האקסקלוסיביים, מאיפה לך שהוא מעפן? מאיפה לך שRYSE יהיה מעפן? לא מאמין שגם אתה שיחקת בכלל בקינקט וגם לך אומר שגם אם שיחקת ולא אהבת זה לא אומר שמישהו אחר לא אוהב ואפילו הרבה אנשים כמו שיש סיכוי לא רע שאתה לא אוהב היילו וזאת מעלה בפני המון אנשים.
|
|
|
|
|
רוב הדברים שאמרת הם סתם חזרה על עצמך. עניתי על הכל מזמן והסברתי למה כל כך חשוב שיהיו לקונסולה משחקים בלעדיים. אתה הסברת את זה בעצמך, בכל פעם שהזכרת את היילו.
בנוגע לפסקה הצינית, כביכול שלי, אין לי הרבה מה להגיד. אני יכול רק להגיד שמדובר באחד המשחקים הכי פחות מצופים שהוצגו בE3 (פחות מעולם דיסני, אפילו).
מדובר בחברה שכל משחק חדש שלה מרים גבות וגורם להרבה מאוד גיימרים להתעניין. כשהציגו את זה, השתמשו במשחק הזה ובהדגמה האומללה שלו (כל התצוגה של מייקרוסופט בE3 היתה אומללה במיוחד השנה) כבדיחה וכדרך נוספת ללעוג לקינקט.
אף אחד לא מצפה לו. אף אחד לא חושב שהוא יהיה טוב. אף אחד לא מצפה שהוא יהיה אפילו סביר. בעיקר מצפים שהוא יהיה מעפן. זו לא דעתי האישית. זו האווירה בתעשייה כולה. אף עיתונאי לא התלהב ממנו. לא נעשה אף דיון בשום פורום לגבי כמה שהמשחק הזה מבטיח או מצופה.
זה משחק עם הייפ-שלילי. אנשים מחכים שהוא יצא, כדי שקרייטק תתרכז במשחק אמיתי.
אתה רוצה להכניס אותו לדיון על המשחקים המצופים של השנה הבאה? אני לא מוצא סיבה לעשות את זה. זה סתם מוריד את הרף של הדיון. אפשר להכניס באותה מידה את המשחק הבא בסדרת ברבי.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
10.08.2011, 08:53
|
|
|
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
10.08.2011, 13:14
|
|
|
 |
|
|
אף אחד לא מצפה לו. אף אחד לא חושב שהוא יהיה טוב. אף אחד לא מצפה שהוא יהיה אפילו סביר. בעיקר מצפים שהוא יהיה מעפן. |
|
|
|
|
וואו גיימרים מצפים שמשהו שונה ממה שהם מכירים 20 שנה יהיה כישלון מסריח? איזו הפתעה מטורפת  אתה יודע, פעם דברים דומים נאמרו של משחקי FPS בהקשר לקונסולות.
|
 |
|
|
אהה, אני מבין.. נגן בלו ריי של פיליפס, עם תמיכה בסטרימינג מנטפליקס ופנדורה, זה חרא של דבר.. אה הא.. 180 דולר, זה פחות מ200 דולר, ואם לדייק, אמרת שנגן עולה יותר מ200 דולר. אז אל תתבלבל.. 180 דולר, זה מחיר מעולה, לנגן מצויין |
|
|
|
|
עוד פעם אתה מכניס לי מילים לפה, איפה אמרתי שהנגן הזה מסריח? אמרתי שנגן ב80(כי אתה אמרת שאפשר אפילו למצוא במחיר כזה) דולר הוא מסריח, רק הקטע של הרגישות של דיסק בלו ריי לשריטות משנה את המאזן בין נגן טוב ללא טוב בניגוד לDVD שכמעט כל עינית מעפנה תריץ לך דיסק די שרוט.
וכל זאת כשאתה בוחר פשוט להתעלם כליל מכך שגם אם זה 100 דולר!!! זה חסכון עצום, זה אומר שאם אני כצרכן מעוניין בבלו ריי אז אני חוסך לעצמי 100 דולר כשאני רוכש קונסולה PS3 בניגוד לאקס בוקס, 100 פאקין דולר, איך אתה בוחר בנונשלנט ככה להתעלם מהעובדה הזאת שלא לדבר אם אתה רוצה נגן טוב שיעלה יותר מ100 דולר.
|
 |
|
|
שכמעט אף אחד לא קונה את הPS3 בגלל הבלו ריי, כשיש לו חלופות זולות יותר, שנותנות אחלה פונקציונליות (למען השם, נטפליקס ופנדורה!!). |
|
|
|
|
אני מבין שאתה פשוט לא רוצה להבין שאני לא מדבר על נטפליקס ואתה פשוט, סלח לי, בור בנושא בלו ריי. אתה יודע לדוגמא שיש המון נגנים שהתמיכה שFIRMWARE שלהם היא זבל ודבר כזה יגרום לחלק נכבד מהסרטים שאדם רכש במיטב כספו לא לעבוד בכלל? אתה יודע שאין דבר כזה FIRMWARE שלא עובד בפלייסטיישן? חאלס אתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר במיוחד לאור העובד שאתה מכניס לי דק של CDA למשוואה, יופי באמת, יש גם מגבר מנורות ב10,000 דולר ברור שזה לא קשור ואני לא מדבר על שום ציוד HIGH END.
|
 |
|
|
ועובדה שאתה מזכיר את היילו והעובדה שאתה פנאט שלו! כמוך יש עוד מיליונים, לשני הצדדים! אתה רק של היילו, הוא רק של גירס, היא רק של פורצה, והוא רק של גראן טוריזמו. אתה לא מבין שמשחקים כאלה מוכרים קונסולות.
|
|
|
|
|
עוד פעם אתה דוחף לי מילים לפה!!!!
אני אמרתי שלא צריך בכלל אקסקלוסיבים? אני אמרתי רק שאני אישית כאדם לא מעניין אותי שכל העולם יכול לשחק היילו או גירס על האייפון,PS3,WII,PC שלהם, אני בהחלט מבין שיש לא מעט אנשים שקשה להם להצדיק את הקנייה שלהם כאשר הם לא מקבלים "יחס מיוחד" בדמות השקעה במשחק שיצא רק לקונסולה שהם בחרו בה. מבחינתי שמיקרוסופט תפתח את אלאן ווייק 2(שהוא אולי המשחק שאני הכי מצפה לכותר הבא שלו אם בכלל יקרה דבר כזה) ושיוציאו את המשחק לכל מכשיר קיים, זה ממש לא מעניין אותי אישית.
מה שאתה פשוט לא מבין זה שאני אומר שבתחילת דור זה חשוב אקסקלוסיביים אבל אחרי 4 שנים? איזה גיימר רציני לא קנה כבר קונסולת דור הבא? ואם לא קנה אז כנראה הוא בכלל במחשב כי ככה הוא אוהב שהכל פתוח ואף אחד לא מזיין לו את המוח על לשלם לאינטרנט או לחטוף באן או 10 דולר תוספת במחיר למשחק חדש וכו...
אתה מקשקשים איתי פה על כמה שזה חשוב כי לקוח שחושב על לקנות קונסולה מסתכל על האקסקלוסיבים כמשהו חשוב ביותר כאשר כוולם כולל כולם שמתווכחים איתי פה כבר רכשו את הפאקין אקס בוקס מזמן!!! אתם לא ON THE FENCE אולי יש כאן מישהו ON THE FENCE בהקשר לסוני 3 ובמקרה כזה אני אומר אחלה, נראה לכם כל כך חשוב המשחקים שיש רק לסוני אז בבקשה, אבל כאן אנחנו מדברים על האקס בוקס שכבר מכר לכל הגיימרים שהוא יכול למכור.
כל התבכיינות על אקסקלוסיביים היא פשוט הזויה מנקודת מבט של מישהו שכבר יש לו את הקונסולה ומקבל 4 אקסקלוסיביים AAA בשנה ועוד כמה AAA בודדים של שירותי ההורדה ובאותה עונה יש לו משחקים כמו BATMAN ARKHAM CITY או BIOSHOCK INFINITE או COD או FIFA או CATHERINE וכו... מה ההגיון מאחורי הדרישות הללו? אני באמת לא מבין, אני עדיין לא שיחקתי בBANJO & KAZOOIE NUTS & BOLTS ועוד עשרות משחקים מעולים משנת 2009-10 ואף 2011 ואתה יודע מה? אני מת על ויוה פיניאטה וחושב שזה אחד המשחקים הכי טובים והכי יחודיים שיש על הקונסולות וכנראה שאני לא אראה לו המשך בעתיד הנראה לעין כי אפילו אני שאני מאוד אהבתי את המשחק הראשון לא היה לי זמן לשחק בשני וקניתי אותו ב10 דולר בסוף, לא בגלל שהפריע לשלם יותר, אני בכלל מוכן לשלם על כל משחק שאני נהנה ממנו 30 דולר אבל העובדה היא שיש הצפה של משחקים כל הזמן וכן, זה יכול לפגוע במפתחת, לפגוע במפיצה ולבסוף לפגוע בי כי אני לא מקבל המשך ראוי לויוה פיניאטה כי למי יש זמן לבזבז על פיניאטות כשיש COD או HALO או GEARS או ASSASINS?
|
 |
|
|
Nice to have... לא יותר מזה.. אני אשמח אגב, לראות את הנתון הזה בכתב. כשהוא מתייחס לאנשים מחוץ לארצות הברית. מה לעשות, היא לא העולם כולו. |
|
|
|
|
אתה פשוט לוקח את עצמך כדוגמא לכלל אז בוא תצפה בנתונים בקישור הבא.
http://www.marketingcharts.com/direc...-use-dec10gif/
רק למען הפרוטוקל שכביכול בלו ריי זה חלק כל כך זניח בסוני אז תקרא שם ותראה ששליש מהזמן של בעלי PS3 מבוזבז על צפיה בסרטי בלו ריי, פאקין שליש!!!
|
 |
|
|
ברור שיש אנשים שנהנים מזה.. אנשים גם נהנים מהWii |
|
|
|
|
ומה אתה רוצה? מה הבעיה כאן? הווי קונסולה בעייתית רק כי היא UNDERPOWERED לחלוטין ולא זוכה לרוב רובם של משחקי הצד ג' שמקבלים ציונים כל כך גבוהים
|
 |
|
|
אתה מדבר כאילו השקעה יכולה להניב רק הפסדים.. |
|
|
|
|
ממש לא, אני אומר שהשקעה ביותר מידי אקסקלוסיביים זה מסוכן ובקושי נוגע אליי כגיימר. ריבונו של עולם לא מספיק 4 אקסקלוסיביים בשנה? כמה משחקים אתה בכלל קונה בשנה? לכמה משחקים יש לך זמן בכלל לבזבז עליהם בשנה?
|
 |
|
|
אז אקסקלוסיבי ל360, מושקע, עם מסע פרסום כמו שצריך, ותזמון טוב לא ימכור טוב? (ולא.. להוציא את AW מול RDR ממש לא היה חכם). |
|
|
|
|
מה רק אלאן ווייק יצא ונכשל? מה עם VIVA PINATA וBANJO? מה עם CRACKDOWN 2? זה לא כאילו זה DONE DEAL כשאתה מכניס אולפן פיתוח תחת כנפייך שיצאו לו משחקים טובים, אולי הם לק קיבלו ממיקרוסופט את הכסף שהם היו צריכים ואולי לא קיבלו את הזמן שהם היו צריכים ואולי הם פשוט לא עשו משחק טוב מאוד אלך ואחת סיבות שלא קשורות למייקרוסופט.
|
 |
|
|
מה שאני מנסה להסביר לך, ואתה משום מה מתעקש לבטל בצורה אבסולוטית, זה שוידיאו, מוזיקה, סטרימינג וכו', הרבההההההה יותר קל לקבל במחשב |
|
|
|
|
ברור, גם משחקים יותר קל על המחשב, מתקינים ואפשר גם לזרוק את הדיסק מהחלון.
נדירים האנשים שמשתמשים במחשב בתוך הפאקין סלון שלהם.
|
 |
|
|
בנוסף, אתה מדבר מנקודות של החברות, ולא מבין שאתה גיימר בסופו של דבר. לא חברה. לא אמור להיות אכפת לך הכסף של החברה. |
|
|
|
|
זה היה יכול להיות סופר מצחיק אילולא SEGA נפלה עם הדרימקאסט, הייתי פאנאט של סגה וסוניק בפרט בילדותי אז כן איכפת לי ממה החברה עושה או לא עושה מבחינת רווחים.
|
 |
|
|
למען האמת כן עשית השוואה. נתת את ה XBLA כיתרון ל360. לא מאמין? חזור אחורה וקרא את דבריך |
|
|
|
|
טוב אני כבר באמצע ההודעה אז אני לא אחזור לדף הראשון אבל בדף הנוכחי אין שום נקודה שבא רמזתי שמשחקי ארקייד עליונים על משחקי PSN ואם עשיתי דבר כזה אז לא מובן לי איך זה יצא ככה כי אני לא חושב ככה ואפילו התווכחתי פעם עם נדב על כך(אני הייתי בצד של שניהם אותו דבר).
ובכללי אל תיקח את המל שלי בצורה שלילית או משהו בגלל משפטים כמו "מכניס לי מילים לפה!!!" וכאלה, הכל ברוח טובה, אני אוהב לקשקש איתך  אז שלא תקבל רושם לא נכון
PS
קאוטיק סורי שאני לא מגיב לך אבל אני פשוט לא מעוניין, אני מרגיש שאתה לא מנהל איתי דיון פה בשיט וסתם לא מתייחס לנקודות שאני מעלה ונשאר בשלך אז חפיף לגמרי להתדיין יחדיו.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 10.08.2011 בשעה 13:30.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
10.08.2011, 13:55
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
וואו גיימרים מצפים שמשהו שונה ממה שהם מכירים 20 שנה יהיה כישלון מסריח? איזו הפתעה מטורפת אתה יודע, פעם דברים דומים נאמרו של משחקי FPS בהקשר לקונסולות. |
|
|
|
|
חובת ההוכחה על מייקרוסופט. עד עכשיו, לא יצא משחק אחד טוב לגיימרים עבור הקינקט. ברגע שהם יוכיחו שאפשרי לפתח עבור המכשיר הזה משחק רציני וטוב, גיימרים יעופו על זה.
עד אז, נשאר רק לחכות ולצחוק על הניסיונות העלובים שהם עושים.
שמת לב שכל התצוגה של הקינקט בE3 כללה משחקים שפונים לקהלים מאוד שונים, נכון? אתה לא חושב שיש לזה סיבה? זה בגלל שמייקרוסופט יודעת שאי אפשר לעשות שום משחק טוב בקינקט. חשבת על זה לרגע?
עד שאני לא אראה משחק קינקט טוב, אני אניח שאי אפשר להשתמש בממשק הזה כדי ליצור משחקים טובים. אותו הדבר עשיתי עם הWII (ואכן, כל המשחקים הטובים עובדים הרבה יותר טוב עם שלט רגיל) ואותו הדבר עשיתי עם האייפון (ואכן, ברגע שראיתי שיש כמות מספקת של משחקים מוצלחים, קניתי אותו).
רק כדי שזה יהיה ברור: זה לא נראה טוב. זה נראה ממש ממש רע.
הוספה של פייבל וRYSE לרשימת המשחקים המצופים שלנו (ושלא תיהיה טעות - הרשימה הזאת שמורה למשחקים הטובים שאמורים לצאת בשנה הבאה, לא לגרועים), משמעותה הוספה של משחק הדיסני לקינקט.
מייקרוסופט לא נתנו לנו שום סיבה להתלהב מהקינקט. ההפך הוא הנכון. הם הבהירו פעם אחר פעם שהקינקט לא מיועדת לנו ושמעכשיו הם יתרכזו בלקוחות אחרים.
ההשקעה של מייקרוסופט בקהל החשוב ביותר שלה, שמכניס לה הכי הרבה כסף (למקרה שזה לא ברור, הקהל הזה הוא אנחנו. הגיימרים), בשנתיים האחרונות היא עלובה.
אם היא היתה מוציאה 4 משחקי AAA בלעדיים (בפיתוח פנימי, חיצוני או כל דרך אחרת שאפשר לחשוב עליה לפתח משחק), אז אף אחד לא היה מתלונן. למקרה שלא שמת לב, זה בדיוק מה שסוני עושים. הם מוציאים בערך 4 משחקי AAA בלעדיים בשנה וכולם מתים על זה (הם מכריזים מראש על 10, דוחים 4 ו2 יוצאים מעפנים, אבל זו כבר בעיה שונה).
מייקרוסופט לא מוציאה 4 משחקי AAA בשנה. לא לריטייל ולא לארקייד. לפני שנתיים, הם הפסיקו לתמוך בקהל שבנה אותם ושבזכותו היא עושה הרבה מאוד כסף. לך אין בעיה עם זה, מסיבות לא ברורות. לכל גיימר אחר, שרוצה שיהיו לו כמה שיותר משחקים טובים, יש בעיה עם זה ובצדק.
גם לי לא אכפת באופן אישי אם גירס, היילו ופורזה היו יוצאים לPS3. למעשה, אם זה היה המצב, לא הייתי קונה 360 והייתי חוסך 550 דולר על המכשיר(ים) ועוד איזה 200 על מנוי הגולד ללייב.
מצד שני, זה היה יוצר מצב שאין תחרות בין יצרניות הקונסולה וזה לא טוב לאף אחד - לא לצרכן ולא ליצרנית, שמפסיקה להשתפר.
אם זה היה המצב (ואתה מתאר אותו כאילו זו סויטואציה אוטופית), אז הקונסולות היו הרבה פחות טובות, השירות שהיינו מקבלים היה הרבה פחות טוב והמשחקים שהיו יוצאים היו הרבה פחות טובים.
למשחקים בלעדיים יש השפעה מאוד חשובה על קונסולה. מעבר לכך שהם המשחקים שמגדירים קונסולה וגורמים לגיימרים לקנות אותה, הם יוצרים תחרות בין יצרניות קונסולה לבין עצמן ולבין מפתחות צד ג', לבין יצרניות הקונסולה.
הם מעלים את רמת המשחקים הכללית (כי GOW, אנצ'רטד, גירס, פורזה והיילו הם בטופ של הז'אנר שלהם ובהרבה מקרים מנסים להתעלות עליהם) על הקונסולה ועושים רק טוב לצרכן.
המשמעות של הפסקת הוצאת משחקים בלעדיים לקונסולה, היא הפסקת התמיכה בקהל שיוצר עבורך את רוב ההכנסה שלך. הפסקת התמיכה בנו. זה זלזול בלקוחות. זה מקביל למוכר בחנות בגדים שמתלהב ממך ומחמיא לך וברגע שהוא מעביר את כרטיס האשראי שלך, הוא לא מתייחס אליך ואומר לך להזדיין לו מהעניים.
מעבר לעובדה שזה לא כל כך נחמד, מדובר בדרך גרועה מאוד לעשות עסקים, כי זה מבטל לך כל אפשרות של לקוחות חוזרים. מכיוון שכל כך חשוב לך שמייקרוסופט תעשה כסף, אז אמור להיות חשוב לך שהיא תעודד לקוחות לחזור אליה גם בעתיד.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
10.08.2011, 14:45
|
|
|
הקינקט הרסה את האקסבוקס.
לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לפני שמייקרוסופט הכריזו עליה ב- E3 2009 האקסבוקס היא הקונסולה שהובילה באקסלוסיביים בעוד שה- PS3 היתה הרבה מאחור... עכשיו זה ההפך בגלל שהם משקיעים כמעט ורק בקינקט.
דבר שני, אנחנו עדיין לא קרובים לסוף 2011, אז אין לדעת מה הם מכינים לשנה הבאה.. לאמר "זה עצוב שיש רק משחק בלעדי אחד לשנה הבאה" זה אידוטי בהתחשב שאחנו רק באוגוסט ואני די בטוח שעד נובמבר-דצמבר יהיו הכרזות.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
10.08.2011, 14:52
|
|
|
Sudden_Hitman |
 |
|
|
הקינקט הרסה את האקסבוקס.
לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לפני שמייקרוסופט הכריזו עליה ב- E3 2009 האקסבוקס היא הקונסולה שהובילה באקסלוסיביים בעוד שה- PS3 היתה הרבה מאחור... עכשיו זה ההפך בגלל שהם משקיעים כמעט ורק בקינקט.
דבר שני, אנחנו עדיין לא קרובים לסוף 2011, אז אין לדעת מה הם מכינים לשנה הבאה.. לאמר "זה עצוב שיש רק משחק בלעדי אחד לשנה הבאה" זה אידוטי בהתחשב שאחנו רק באוגוסט ואני די בטוח שעד נובמבר-דצמבר יהיו הכרזות. |
|
|
|
|
זה לא אידיוטי. זה הדבר היחיד שאפשר לעשות. אני לא יכולים להתלהב ממשהו שלמיטב ידיעתנו לא קיים כלל. מה שאנחנו יודעים זה שהם הכריזו על היילו 4 לשנה שעברה ועל משחקים שאף אחד לא רוצה לקינקט.
אין לנו סיבה לחשוב שהם מפתחים כל כך הרבה משחקים מוצלחים שאנחנו לא יודעים עליהם, כי אין להם חברות פיתוח פנימיות ולא פורסם על שום עסקת הפצה של משחק של חברת צד ג'.
אם יכריזו על משחקים טובים נוספים, כולם ישמחו. עד אז, נותר רק להתרעם על חוסר התמיכה שלהם בקהל שקנה את הקונסולה שלהם.
הבעיה פה היא לא רק הקינקט. זה בהחלט מצער לרבים מאיתנו שהם משקיעים כל כך הרבה משאבים במשחקים שלא פונים אלינו כלל, אבל הבעיה היא שהמשאבים של מייקרוסופט מאוד מאוד מוגבלים בכל הנוגע לפיתוח משחקים. הם לא מסוגלים לפתח יותר מ2-3 משחקים בו זמנית ו2 מהמשחקים שהם מפתחים, מפותחים לקינקט.
אם הם ירכשו חברות פיתוח, או יעשו צעד דומה לזה שהם עשו בתחילת הדור של הפצת משחקים של חברות חיצוניות (שכמובן לא ממש עוזר בטווח הארוך, כי הם לא הבעלים של הכותר), אז אנחנו נראה עוד משחקים עבורנו. הם פשוט החליטו שאנחנו לא הקהל שהם צריכים לפנות אליו כדי לעשות עוד כסף, כי את הכסף שלנו כבר יש להם במנויי הגולד, בכל משחק צד שלישי שאנחנו קונים ובציוד ההקפי.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
10.08.2011, 15:35
|
|
|
 |
|
|
ברגע שהם יוכיחו שאפשרי לפתח עבור המכשיר הזה משחק רציני וטוב, גיימרים יעופו על זה.
עד אז, נשאר רק לחכות ולצחוק על הניסיונות העלובים שהם עושים. |
|
|
|
|
כן קאוטיק, אני בטוח שכאשר שיחקת בNES(אם בכלל שיחקת) דמיינת את עצמך משחק במשחק שרמת הסיבוך בשליטה שלו קרובה לFIFA 2011 או שוטר כמו COD או היילו או גירס.
אלוהים ישמור מה אתה מצפה? הקינקט הוא בול כמו השלט הראשוני של הNES, בהחלט היה ניתן להוסיף לו כפתורים וכו... אבל מי הבין מה יש לעשות עם הכפתורים האלה במשחקים בכלל? השלט עבר אבולוציה של 30 שנה ואתה מצפה למשחק ברמת סיבוך שמתאימה לשלט על הקינקט? WTF?!
וכן, צריך להוסיף את דיסני, אני לא מבין מה הבעיה בזה, זה דיון על משחקי 2012 שיוצאים לקונסולה(האמת כשאני חושב על זה דיסני יוצא השנה אז לא משנה בכלל) ואם הוא יוצא הוא צריך להיות שם ואפשר לדון עליו אם קופצת איזו ידיעה באינטרנט, זה לא רע לדבר על זה גם אם אתה לא מתכנן לשחק בזה.
|
 |
|
|
מייקרוסופט לא מוציאה 4 משחקי AAA בשנה |
|
|
|
|
FORZA 4 | GEARS 3 | HALO CE וואו, אז אין 4 משחקים AAA אקסקלוסיביים יש 2 ועוד אחד שמבחינתי כרגע מסתמן כמשחק שלא סתם CASH IN והוא כמובן החידוש להיילו שעובר חידוש מאסיבי למראה ויקבל TERMINALS חדשים לגמרי שמספרים את הסיפור מעבר בין 3 ל 4 ואני מניח שהם יהיו בהפקה לא רעה בכלל(בניגוד לTERMINALS של היילו 3), וכל זאת בשנה שמסתמנת כשנה המבטיחה ביותר מצד ג'.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
10.08.2011, 16:28
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
מי הדיקטטור שמחק תהודעה שלי? התגלה בפניי! |
|
|
|
|
אחרי שאתה כותב הודעה ששולחת אנשים לתא גזים אתה באמת שואל!?
מן הסתם בגישה הזו ההודעה הזו וההודעות שלך גם לא ישארו פה. לך תתקרר קצת בצד, קרא שוב את חוקי הפורום ותחשוב עליהם לפני שאתה טורח להגיב. זו אזהרה ראשונה ואחרונה שאחריה תצא לחופשת קיץ.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
10.08.2011, 16:30
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
כן קאוטיק, אני בטוח שכאשר שיחקת בNES(אם בכלל שיחקת) דמיינת את עצמך משחק במשחק שרמת הסיבוך בשליטה שלו קרובה לFIFA 2011 או שוטר כמו COD או היילו או גירס.
אלוהים ישמור מה אתה מצפה? הקינקט הוא בול כמו השלט הראשוני של הNES, בהחלט היה ניתן להוסיף לו כפתורים וכו... אבל מי הבין מה יש לעשות עם הכפתורים האלה במשחקים בכלל? השלט עבר אבולוציה של 30 שנה ואתה מצפה למשחק ברמת סיבוך שמתאימה לשלט על הקינקט? WTF?!
וכן, צריך להוסיף את דיסני, אני לא מבין מה הבעיה בזה, זה דיון על משחקי 2012 שיוצאים לקונסולה(האמת כשאני חושב על זה דיסני יוצא השנה אז לא משנה בכלל) ואם הוא יוצא הוא צריך להיות שם ואפשר לדון עליו אם קופצת איזו ידיעה באינטרנט, זה לא רע לדבר על זה גם אם אתה לא מתכנן לשחק בזה.
FORZA 4 | GEARS 3 | HALO CE וואו, אז אין 4 משחקים AAA אקסקלוסיביים יש 2 ועוד אחד שמבחינתי כרגע מסתמן כמשחק שלא סתם CASH IN והוא כמובן החידוש להיילו שעובר חידוש מאסיבי למראה ויקבל TERMINALS חדשים לגמרי שמספרים את הסיפור מעבר בין 3 ל 4 ואני מניח שהם יהיו בהפקה לא רעה בכלל(בניגוד לTERMINALS של היילו 3), וכל זאת בשנה שמסתמנת כשנה המבטיחה ביותר מצד ג'. |
|
|
|
|
מה הקשר בין השלט של הNES, המורכבות של השלטים של היום והקינקט? אין לי מושג על מה את המדבר בכלל.
הקינקט הוא לא בול כמו השלט של הNES. הוא בול כמו הPS EYE והאייטוי. הוא משתמש בטכנולוגיה יותר מרשימה ומאפשר זיהוי עומק, אבל זה לא עוזר במאומה לרמה של המשחקים. הם עדין לא יהיה טובים, כי בדומה לWII ולMOVE, זה גימיק שלא תורם בדבר לאיכות של המשחקים.
במקרה הטוב ביותר, אפשר להוסיף פיטצ'רים קטנים ולא משמעותיים למשחקים שעושים שימוש בשלט רגיל, כמו שמריו גלקסי עושה עם הפוינטר וME3 יעשה עם הקינקט. זה לא באמת מוסיף שום דבר לערך המוסף של המשחק. זה גימיק שיעלם מהעולם ואין לו שום ערך.
עד שלא יוכח לי אחרת, אין לי שום סיבה לחשוב אחרת. בנתיים, המשחקים הכי טובים לקינקט הם משחק ריקוד (שיש כמוהו גם לPS3 ולWII, בצורה קצת יותר נכה), משחק מסילה/יריות אווירתי שנמשך 3-4 שעות ופורט ממשחק אייפון, שעולה פי 10 יותר מהגירסא המקורית ומאבד את כל המשיכה של המשחק המקורי, שהיתה פרצי משחק קצרים ונגישות מהירה.
זו המשיכה האדירה של הקינקט - משחקים מז'אנר נישתי, משחקים שכבר יש בקונסולות אחרות וגירסאות פחות טובות של משחקים פשוטים במיוחד.
זה לא טוב בשום צורה. אין לי מושג למה שמישהו שרוצה לשחק משחקים טובים ירצה קינקט.
יש לקינקט פוטנציאל בתוספות קטנות למשחקים שמשתמשים בשלט. בתור צורת שליטה מרכזית, הוא פשוט לא מספיק מדויק ולא מספיק נוח. גם את התוספות הללו אנחנו נראה נעשים בצורה טובה, רק כאשר הקינקט ימכר עם כל קונסולה. יכול להיות שנראה את זה קורה בדור הבא, אבל בדור הנוכחי זה סתם גימיק, שלא נותן שום דבר לגיימרים.
אז לא. זו לא רשימה של משחקי 2012. זו רשימה של המשחקים המצופים של 2012. אלו שיש להם פוטנציאל להיות מוצלחים. אלו שרבים מאיתנו ירצו לקק בנות ולשחהם. אין אף משחק לקינקט שעונה לקריטריון הזה.
אתה רוצה להכניס גם את כל משחקי הספורט של EA, שלא מעניינים כאן איש? אתה כל משחקי הסרטים של אקטיויז'ן שאף אחד לא מתכוון להתקרב אליהם?
הרשימה הזאת נועדה לרכז את המשחקים המצופים של השנה הבאה. לא את הזבל שאף אחד לא חושב אפילו לשחק.
אפשר לדבר על זה (כמו שאנחנו עושים עכשיו), אבל אין שום סיבה להכניס את זה לרשימה.
והרשימה ה"מרשימה" של משחקים בלעדיים לשנה רק מראה כמה המצב מחורבן.
מה יש שם? משחק יריות מגוף שלישי, רימייק של משחק בן 10 שנים ומשחק סימולציית נהיגה נישתי, שרלוונטי רק למטורפים לדבר.
אם נשווה את זה לתחרות, אנחנו נגלה כמה שהמצב בכי רע.
אם אתה לא אוהב 2 משחקים של מייקרוסופט, אתה נותר עם אחד השנה (ואפס בשנה הבאה...). אם אתה לא אוהב 2 משחקים של סוני, יש לך עוד 4.
לא משנה איך אתה מסתכל על זה, בPS3 יש השנה יותר משחקים טובים. נקודה. מכיוון שמשחקים טובים הם הסיבה העיקרית והמשמעותית ביותר לקנות קונסולה, ברור לכולנו איזו נראית טוב יותר השנה.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 10.08.2011 בשעה 16:33.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
10.08.2011, 17:25
|
|
מה קורה איתך קאוטיק? כלומר באמת אתה לא מבין את האנאלוגיה שלי כי אני לא מאמין שאתה לא מבין אני חושב שאתה פשוט לא רוצה אפילו לחשוב שניה על מה שאני אומר וישר רץ לכתוב תגובה ותו לא.
מה קשור MOVE או WII? אלא שלטים עם כפתורים אז אתה באמת מצפה ממפתחי משחקים שמפתחים כבר 20+ שנה למקלדת+עכבר/ג'ויסטיק שיבינו מה לעשות עם הצורת שליטה הזאת? תוך שנה?
אם אתה חושב שהמכשיר הוא PSEYE וזהו אז לבריאות.
|
 |
|
|
יש לקינקט פוטנציאל בתוספות קטנות למשחקים שמשתמשים בשלט |
|
|
|
|
אני מבין שזה משפט שנובע מהניסיון העשיר שלך בפיתוח משחקים והדמיון המאוד פורה שלך
|
 |
|
|
הוא פשוט לא מספיק מדויק |
|
|
|
|
עוד פעם שטויות שאין להם ביסוס, שיחקת או לא בקינקט? כי ברור שלא, במצב של ניווט בדאשבורד יש לקינקט דיוק של מתחת לחצי סנטימטר ואני מזמין אותך ללכת לאן שאתה לא רוצה(בתנאי שהקונסולה מחוברת לאינטרנט וקיבלה את כל העדכונים מאז שיחרור הקינקט) ולהרגיש/לראות את זה בעצמך.
|
 |
|
|
מה יש שם? |
|
|
|
|
ומה יש בסוני שכזה פורץ דרך או מתעלה על משחק צד ג' בזאנר שלו?
|
 |
|
|
רימייק של משחק בן 10 שנים |
|
|
|
|
רימייק למשחק היסטורי שהחזיק קונסולה שלמה על גבו והניב סדרת ספרים מהמעולות ביותר שיש (לפחות חלקם) בתחום המדע הבדיוני. וזה לא כאילו אנחנו מדברים על החידושי HD של סוני שלא עוברים שום טיפול מעבר להתאמה לחומרה החדשה.
|
 |
|
|
משחק יריות מגוף שלישי, |
|
|
|
|
הטוב בעולם BY A LONG SHOT
|
 |
|
|
סימולציית נהיגה נישתי, שרלוונטי רק למטורפים לדבר |
|
|
|
|
אני די בטוח שהמכירות של פורצה 3 מתקרבות ל5 מיליון, אז אם זה נישתי כנראה שאני דפוק בשכל.
|
 |
|
|
בPS3 יש השנה יותר משחקים טובים |
|
|
|
|
כמובן שטוב זה עניין סובייקטיבי לחלוטין ובכל זאת אני ישמח אם תביא קישור למטאקריטיק שמראה על עליונותם של משחקי סוני למיניהם.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
10.08.2011, 17:52
|
|
|
swiss-the-engine |
 |
|
|
מה קורה איתך קאוטיק? כלומר באמת אתה לא מבין את האנאלוגיה שלי כי אני לא מאמין שאתה לא מבין אני חושב שאתה פשוט לא רוצה אפילו לחשוב שניה על מה שאני אומר וישר רץ לכתוב תגובה ותו לא.
מה קשור MOVE או WII? אלא שלטים עם כפתורים אז אתה באמת מצפה ממפתחי משחקים שמפתחים כבר 20+ שנה למקלדת+עכבר/ג'ויסטיק שיבינו מה לעשות עם הצורת שליטה הזאת? תוך שנה?
אם אתה חושב שהמכשיר הוא PSEYE וזהו אז לבריאות.
אני מבין שזה משפט שנובע מהניסיון העשיר שלך בפיתוח משחקים והדמיון המאוד פורה שלך
עוד פעם שטויות שאין להם ביסוס, שיחקת או לא בקינקט? כי ברור שלא, במצב של ניווט בדאשבורד יש לקינקט דיוק של מתחת לחצי סנטימטר ואני מזמין אותך ללכת לאן שאתה לא רוצה(בתנאי שהקונסולה מחוברת לאינטרנט וקיבלה את כל העדכונים מאז שיחרור הקינקט) ולהרגיש/לראות את זה בעצמך.
ומה יש בסוני שכזה פורץ דרך או מתעלה על משחק צד ג' בזאנר שלו?
רימייק למשחק היסטורי שהחזיק קונסולה שלמה על גבו והניב סדרת ספרים מהמעולות ביותר שיש (לפחות חלקם) בתחום המדע הבדיוני. וזה לא כאילו אנחנו מדברים על החידושי HD של סוני שלא עוברים שום טיפול מעבר להתאמה לחומרה החדשה.
הטוב בעולם BY A LONG SHOT
אני די בטוח שהמכירות של פורצה 3 מתקרבות ל5 מיליון, אז אם זה נישתי כנראה שאני דפוק בשכל.
כמובן שטוב זה עניין סובייקטיבי לחלוטין ובכל זאת אני ישמח אם תביא קישור למטאקריטיק שמראה על עליונותם של משחקי סוני למיניהם. |
|
|
|
|
ההבדל בין האייטוי והקינקט דומה להבדל בין שלט הPS1 ושלט הPS2. יש שיפורים ושדרוגים, אבל המשחקים מעוצבים בצורה מאוד דומה.
מכיוון שחברות פיתוח מפתחות משחקים עבור צורת השליטה הזאת כבר הרבה שנים, אין שום תירוץ לרמת המשחקים.
יש לרמת המשחקים סיבה מאוד פשוטה. אלו היכולות של הקינקט. הממשק הזה לא מסוגל הרבה מעבר לזה.
אין שום היגיון בתגובה שלך. האנלוגיה לא קשורה בעליל. ההבדלים בין המשחקי בNES והמשחקים ב360 אדירים בגלל שהשלטים שונים מאוד ובגלל שכוח העיבוד שיש היום לא היה אפילו במחשבי-על בNASA כשהNES יצאה. כל ההשוואה הזאת חסרת היגיון ואין בה כדי להסביר את הרמה הנמוכה של המשחקים בקינקט.
הקינקט יכול להיות מדויק ברבע ס"מ מצידי. שימוש בתנועות גוף לעולם לא יהיה מדויק כמו שימוש באצבעות. אם אתה אחד הרקדנים הכי טובים בעולם או אתלט-על מסוג כלשהו, אתה יכול להגיע לרמות גבוהות של דיוק בתנועות הגוף, אבל גם אלוף העולם באומנות לחימה לא יצליח לדייק בתנועות הגוף שלו, כפי שאני או אתה מסוגלים לדייק עם האצבעות שלנו.
זו לא בעיה טכנית של הקינקט. זו מגבלה גופנית של כל בני האדם.
מה יש בסוני שפורץ דרך? אין אדם שלא מסכים שאנצ'רטד הוא מהמשחקים הטובים ביותר בז'אנר שלו. יש קונצנזוס מוחלט לגבי כך שGOW הוא מהמובילים בסוג המשחקים שלו. יש להם משחקים רבים אחרים שההסכמה עליהם פחות כוללת, אבל עדין רחבה, כמו סדרת GT, ראטצ'ט, קילזון, LBP, ו-Heavy Rain.
כל אחד מהמשחקים הללו הוא מהטובים ביותר שיש בז'אנר שלו.
גירס? גם הוא מהטובים ביותר. להגיד שהוא הכי טוב "By a long shot", זו סתם פאנבואיות עיוורת. ברור לכולם שזו השוואה סובייקטיבית לחלוטין. יש הסכמה שגירס הוא מהמובילים בז'אנר וזו דוגמא נהדרת לתרומה שיש למשחקים בלעדיים על התעשייה.
רימייק למשחק היסטורי, בן 10 שנים (!). אז אוספי GOW וצוות ICO הם המקבילים שלו בצד של סוני. הוא לא משהו מיוחד ובטח לא קרוב לחשיבות של משחק חדש.
לגבי איכות סדרת הספרים אני לא אגיב, אבל אני משוכנע שברור לך שזה גיבוב של שטויות ושרמת הספרים הללו עלובה לצד ספרי מד"ב אמיתיים, כמו חולית, היפריון, המשחק של אנדר ורבים אחרים.
הספרים של היילו לא יותר טובים מכל ספרי מלחמת הכוכבים, גירס וME. הם תוספת נחמדה למשחקים, אבל מבחינת הערך הספרותי שלהם, אין להם שום דבר להציע.
5 מיליון יחידות, זה אכן נישתי. גודל הנישה פחות רלוונטי. סימולציית מרוצים הוא כותר נישתי. אתה חושב שיש לו משיכה מיינסטרימית מסיבה כלשהי? כי אם כן, לא ברור לי מה המקור שלה.
אני לא חושב שזה עושה אותך דפוק בשכל. אני חושב שאתה פשוט כל כך ממהר להגן על כל דבר שקשור ל360, שאתה פשוט לא אובייקטיבי בעליל.
ברור שאיכות המשחקים היא, בשורה התחתונה, עניין סובייקטיבי. עם זאת, בקבלת קונצנזוס לגבי העובדה שאנצ'רטד, קילזון, LBP2 ואינפיימוס 2 הם משחקים טובים (לא רלוונטי אם הם טובים יותר או פחות מאחרים), ברור לך שלPS3 יש יותר משחקים טובים.
מדוע? כי לPS3 יוצאים כל המשחקים הבלעדיים, בתוספת משחקי מולטי-פלטפורם. לעומת זאת, ב360 יוצאים 2 משחקים בלעדיים שיש קונצנזוס לגבי זה שהם טובים (גירס 3 ופורזה 4), כך שאתה מקבל פחות משחקים טובים ב360.
אתה רוצה להתייחס לרימייק של משחק בן 10 שנים כעוד משחק? בבקשה. יש עוד 4 רימייקים שיוצאים לPS3 בדוגמאת שני משחקי GOW ו2 משחקי צוות ICO. זה רק גורם ל360 להציג ספריה פחות מוצלחת השנה, לעומת הPS3.
אם אתה מבסס את העמדה שלך על עובדות בלבד (לעומת, נגיד, ראיית עולם מעוותת בה דיסני וורלד קינקט הוא כותר שרלוונטי לגיימרים, או איזה פוטנציאל לא מוכח וחסר ביסוס ליכולות המדהימות של הקינקט), אין לך ברירה אלא להודות שיותר משחקים טובים יוצאים לPS3, מאשר ל360. זה כך השנה. זה היה כך בשנה שעברה. זה יהיה כך בשנה הבא ונראה שהפער רק גדל.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
10.08.2011, 18:27
|
|
|
dinsurya |
 |
|
|
אני לא חושב שהיה כאן למישהו ספק בכלל שמה שכתבתי היה בקטע הומוריסטי.
ואם אתה לא הבנת את זה אז אני פשוט מרחם על החיי חברה שלך אם יש לך כאלה. |
|
|
|
|
תרגע ומהר. אין מקום כאן לשום צורה של התבטאות כזאת.
אם זה לא נראה לך - לך מכאן.
ואם תמשיך - אנחנו נדאג שלא תוכל לחזור לכאן.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
10.08.2011, 19:28
|
|
|
|
|
|
|
|
|
משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
10.08.2011, 20:08
|
|
|
 |
|
|
, כמו סדרת GT, ראטצ'ט, קילזון, LBP, ו-Heavy Rain.
כל אחד מהמשחקים הללו הוא מהטובים ביותר שיש בז'אנר שלו. |
|
|
|
|
גלקסי 1-2 לקחו את משחקי הפלטפורמות של הדור הזה בהליכה
ועם אתה לא מאמין לי תבדוק ממוצע
דולפין למרות השדרוג המאוד טוב האחרון לא מריץ עדין בצורה מושלמת ולא משקף
למרות שהוא מיתקרב
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
10.08.2011, 22:05
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
למרות שהוא מיתקרב |
|
|
|
|
גלקסי 1 ו-2 לא קשורים בכלל לדור הזה. הם יצאו על קונסולה מיושנת, שאין לה שום קשר לPS3 או ל360.
באותה מידה, אתה יכול להגיד שמריו 3 יותר טוב מכל הפלטפורמרים בדור הזה.
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
11.08.2011, 01:47
|
|
|
קרירין |
 |
|
|
למרות שהוא מיתקרב |
|
|
|
|
מה? 
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
11.08.2011, 11:51
|
|
Oh, boy! Oh, boy! Oh, boy! Oh, boy! Oh, boy!
שמועה המבתססת על שריק-רוק (Tweet, בלעז) גורסת כי בגיימסקון הבא עלינו לטובה, נקבל סוף סוף חשיפה על פרויקט Redlime, שאמור להיות כותר Syndicate חדש.
Oh, boy! Oh, boy! Oh, boy! Oh, boy! Oh, boy!
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|