נושא: ה360 ב2012
1  2  3  36
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Nucleus_Dawn

משתמש משקיען

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 11.08.2011, 12:25

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
אל תתלהב, זה בטח יהיה FPS.
גם אם כן, זה מגניב.
אם יצליחו להעביר את האווירה המצוינת של המשחקים המקוריים וישארו עם חלק מהאלמנטים של הכותר (שדרוגים מכניים וכאלה), זה יכול להיות מצוין.

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#62   פורסם: 11.08.2011, 14:51

ציטוט:
ההבדל בין האייטוי והקינקט דומה להבדל בין שלט הPS1 ושלט הPS2. יש שיפורים ושדרוגים, אבל המשחקים מעוצבים בצורה מאוד דומה.
מה הקשר? הEYETOY זו מצלמה רגילה לכל דבר ולעומת זאת הקינקט מייצר מפת חום של הסביבה שהוא רואה בתלת מימד מלא, איך אתה יכול לומר שזה דומה להבדל בין שלט PS1 ל2?

המשחקים מעוצבים דומה כי שוב, המפתחות לא יודעות משהו אחר, זה שונה מידי אחרי 30 שנה של פיתוח לשלטים/מקלדת, אי אפשר לצפות שפתאום תוך שנה שנתיים נקבל משהו שאפשר להשוות למשחק רציני כמו פיפא או BATTLEFIELD.

אני לא חיי בסרט שיש משחקים לקינקט בעתיד הקרוב שאני אעדיף לשחק בהם ולא במשחק "רגיל" אבל מה שהמשחק ה"רגיל" לא נותן לי זה הרגשה של משהו חדש, פשוט אין לי את זה יותר, אני משחק במשחקים משנת 88' ואני מזמן מרגיש ש"ראיתי כבר הכל" ואין משחק שאני לא יודע ישר מה כל כפתור עושה, פשוט אין משחק כזה וזה קצת מבאס והקינקט(בשביל אדם שאין לו WII) מספק משהו נחמד מאוד ואפילו קצת מלהיב(אם כי ה"התלהבות" נעלמת מהר מבחינתי) אבל העיקר שהוא מספק לי חוויה ממש ממש טובה כשיש חברה איתי, אין מישהו שלא מתלהב מזה טוטאלית וה"כיף" שיש במשחקים של הקינקט ביחד עם אנשים זה משהו שממש מעט משחקים "רגילים" מספקים.
ציטוט:
הממשק הזה לא מסוגל הרבה מעבר לזה.

לא מסוגל להרבה מעבר לזה? אני מציע להיכנס לנושא של הקינקט כאן בפורום ולצפות בעשרות וידאוים של דברים מעניינים מאוד שאנשים עושים וזה עוד כשאנשים השתמשו בDRIVER לא רשמי שאנשים פשוט פרצו את המכשיר לפני שהSDK שוחרר לקהל הרחב.
ציטוט:
אין שום היגיון בתגובה שלך. האנלוגיה לא קשורה בעליל. ההבדלים בין המשחקי בNES והמשחקים ב360 אדירים בגלל שהשלטים שונים מאוד ובגלל שכוח העיבוד שיש היום לא היה אפילו במחשבי-על בNASA כשהNES יצאה. כל ההשוואה הזאת חסרת היגיון ואין בה כדי להסביר את הרמה הנמוכה של המשחקים בקינקט.
איך אתה לא מבין את ההשוואה? מי חשב לשחק FPS על שלט כשרק היה מגהדרייב תגיד לי? ומה הקשר גרפיקה? למה על המחשב לא היה גרפיקה מספקת לFPS כמו DOOM לדוגמא? עד שלא תהיה פריצת דרך יצירתית מצד מפתחת הכל ישאר כמו שהוא אבל כמו שאני מכיר בני אדם מישהו כנראה יבוא עם הפריצת דרך, אתה יודע מה לא, אני רוצה להאמין שמישהו יבוא עם פריצת דרך.
ציטוט:
אבל גם אלוף העולם באומנות לחימה לא יצליח לדייק בתנועות הגוף שלו, כפי שאני או אתה מסוגלים לדייק עם האצבעות שלנו.
זו לא בעיה טכנית של הקינקט. זו מגבלה גופנית של כל בני האדם.
ברור שאתה צודק, אבל זאת לא המטרה, ראשית כל כמו שאמרתי, עד שמישהו לא יראה לך איזו דרך יצירתית לשימוש בתוסף לא תדע איך אפשר להשתמש בו בדרך יעילה/מעניינת/כייפית ומעבר לזה אני לא מעוניין לשחק משחק HACK & SLASH כמו איזה הזוי שבשביל כל קסם שהיה דורש קליק בעכבר אני יזיז את כל היד שלי, ברור שלא.
ציטוט:
קונצנזוס מוחלט לגבי כך שGOW הוא מהמובילים בסוג המשחקים שלו.
לחלוטין אני לא מסכים, יש כל הרבה משחקי H&S וחוץ מקרבות BOSS אפיים לחלוטין אני לא רואה איך המכניקת משחק שלו טובה יותר מBAYONETTA ואם כבר לביונאטה יש מכניקת משחק יותר "עמוקה" ממנו.
ציטוט:
GT, ראטצ'ט, קילזון, LBP, ו-Heavy Rain.
ציטוט:
כל אחד מהמשחקים הללו הוא מהטובים ביותר שיש בז'אנר שלו.
אלה "הטובים בז'אנר"?
ציטוט:
להגיד שהוא הכי טוב "By a long shot", זו סתם פאנבואיות עיוורת
רגע שאני אבין, אני פאנבוי כי אני חושב שגירס הוא הCOVER SHOOTER הטוב ביותר? עוד יציאה הזויה שלך, סליחה באמת, כל משחק שאני חושב שהוא הכי טוב(ואין כמעט כאלה מבחינתי) במה שהוא עושה אז אני פאנבויי, ממש אפשר לנהל איתך דיון טוב שאני לא יתחיל לקשקש שאתה פאנבויי של כל דבר שאתה אוהב אז אפשר לבטל את דעתך כמשהו סובייקטיבי כשרק פאנבויי עיוור היה אומר.
ציטוט:
רימייק למשחק היסטורי, בן 10 שנים (!).
כן, ההסכמה לגבי זה היא רחבה ולכל אורכה של התעשייה בתור המשחק שהפך FPS למשהו "כיף" על הקונסולות ואם עכשיו תגיד לי GOLDENEYE אז אני מציע לך לקנות NINTENDO 64 ועותק של גולדןאיי ואחרי זה לשחק גם בהיילו CE ולהביע דעה שלך על סמך ניסיון אישי.
ציטוט:
אז אוספי GOW וצוות ICO הם המקבילים שלו בצד של סוני.
שאני אבין אתה עושה מההודעה הקודמת שלי צחוק טוטאלי? לא אמרתי במפורש שבניגוד להוצאות המחודשות של סוני שלא מקבלים שום שדרוג גרפי, החידוש של היילו מקבל שידרוג טוטאלי והוספת אלמנטים סיפוריים חדשים? שככל שאתה או אני יודעים יכולים גם להיות סרטוני CG בהפקה של מיליון דולר לבד? שהמעריצים של היילו מתלהבים מזה רצח? ושהמעריצים של היילו הם איזה 10 מיליון איש בניגוד למעריצי GOW שתזכיר לי כמה כל משחק שם מכר בהשוואה להיילו?
ציטוט:
5 מיליון יחידות, זה אכן נישתי
וואו פשוט וואו.

אתה פשוט מוכיח שוב ושוב כמה שאתה אטום ורק רוצה להביע את העמדה שלך.
ציטוט:
הספרים של היילו לא יותר טובים מכל ספרי מלחמת הכוכבים, גירס וME
אתה קראת אותם? אתה קראת את של גירס או ME שאתה מחליט שביכולתך להשוות? או שאנחנו שוב חוזרים לקשקושים שלך מהדיון על ה3DS שכמה שהדעה שלך קבילה משום שאתה קורא כתבות ורואה סרטונים ביו-טיוב? בנוסף לכך אתה מעריץ היילו? או שאתה ציני ולדעתך הסיפור הוא סתם SPACE MARINE גנרי לגמרי? כי אם כך המצב אז איך אתה מצפה לבוא ולאבד את עצמך בתוך סיפור פנטאסטי? זה כמו אנשים שרואים סרט ואומרים על כל שטות, "זה לא הגיוני" "זה לא יכול לקרות במציאות" אין להם SUSPENSION OF DISBELIEF, הם לא יכולים להעריך את הסיפור בשביל משהו ובמקום זאת הם רק מחפשים איפה משהו "לא בסדר".
ציטוט:
ספרי מד"ב אמיתיים, כמו חולית, היפריון, המשחק של אנדר ורבים אחרים.
סליחה באמת שאני חושב שסיפור הוא מעולה גם אם הוא לא מדגדגת את קצה הבוהן של יצירה סיפרותית כבירה כמו DUNE, באמת סליחה, לעומת DUNE %99.9 אחוז מהסיפורים הם זבל.
ציטוט:
חושב שיש לו משיכה מיינסטרימית מסיבה כלשהי?
אהבה לדברים ממונעים וספורט מוטורי בפרט הוא מה זה רחוק מלהיות נישה. אתה פשוט חיי בעולם משלך. ועוד הקטע המצחיק הוא שהעלת את GT ככותר "הטוב בז'אנר שלו" כאשר GT הוא באמת משחק חיוור/DRAB ולעומתו FORZA מספק חוויה "מלהיבה" גם למי שאוהב משחק כמו DIRT או PGR.
ציטוט:
אני חושב שאתה פשוט כל כך ממהר להגן על כל דבר שקשור ל360,
שוב אתה חיי בסרט וזורק שטויות לאויר, אני מציע לך לחפש כל דיון של אדם ששאל מה עדיף לו לקנות ולמצוא ציטוט של פאנבוי על ידי. מכיוון שאיכשהו הכנסת את זה לראש שלך שאני פאנבוי אז כנראה לא תאמין אבל מכל האנשים שאישית שאלו אותי לגבי קניית קונסולה אמרתי לכולם כולל כולם לקנות PS3, כמובן שהצגתי גם את המעלות של האקס בוקס כי אני בטוח לא חושב שיש משהו רע באקס בוקס אבל שורה תחתונה אמרתי לכל מי ששאלת אותי שעדיף לו לקנות PS3.
ציטוט:
לגבי העובדה שאנצ'רטד, קילזון, LBP2 ואינפיימוס 2 הם משחקים טובים (לא רלוונטי אם הם טובים יותר או פחות מאחרים), ברור לך שלPS3 יש יותר משחקים טובים.
נכון, יש יותר אבל כשיותר זה במקום 100 הופך ל105 אז זה זניח. באמת שאני לא מבין את זה, אני עדיין צריך לקנות משחקים מ2010, איך יש לכם זמן לשחק בכל המשחקים האלה שזה לא מספיק ועוד 4-8 אקסקלוסיביים מעולים הופכים להיות משהו שמטה את הכף בצורה ברורה? איך?
שלא לדבר בכלל על מי שיש לו מחשב טוב ששם יש BACK CATALOG כל כך עשיר וכל כך הרבה משחקים "עמוקים" כמו CIV שזה פשוט לא מובן מאיפה אנשים פה שואבים את הזמן הפנוי הזה.
ציטוט:
יש עוד 4 רימייקים שיוצאים לPS3
הם ממש אבל ממש לא רימייקים.
אוסף ICO מלהיב אותי מ-א-ו-ד בתור מי שלא שיחק בהם בעבר אבל רימייקים? ממש לא, התאמה למערכת של הפס3 ותו לא.

סרטון חדש לRIDGE RACER UNBOUNDED, מראה על אפשרות יצירת מסלולים.

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 11.08.2011 בשעה 15:29.

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

משתמש משקיען

#63   פורסם: 11.08.2011, 16:27

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
מה הקשר? הEYETOY זו מצלמה רגילה לכל דבר ולעומת זאת הקינקט מייצר מפת חום של הסביבה שהוא רואה בתלת מימד מלא, איך אתה יכול לומר שזה דומה להבדל בין שלט PS1 ל2?

המשחקים מעוצבים דומה כי שוב, המפתחות לא יודעות משהו אחר, זה שונה מידי אחרי 30 שנה של פיתוח לשלטים/מקלדת, אי אפשר לצפות שפתאום תוך שנה שנתיים נקבל משהו שאפשר להשוות למשחק רציני כמו פיפא או BATTLEFIELD.

אני לא חיי בסרט שיש משחקים לקינקט בעתיד הקרוב שאני אעדיף לשחק בהם ולא במשחק "רגיל" אבל מה שהמשחק ה"רגיל" לא נותן לי זה הרגשה של משהו חדש, פשוט אין לי את זה יותר, אני משחק במשחקים משנת 88' ואני מזמן מרגיש ש"ראיתי כבר הכל" ואין משחק שאני לא יודע ישר מה כל כפתור עושה, פשוט אין משחק כזה וזה קצת מבאס והקינקט(בשביל אדם שאין לו WII) מספק משהו נחמד מאוד ואפילו קצת מלהיב(אם כי ה"התלהבות" נעלמת מהר מבחינתי) אבל העיקר שהוא מספק לי חוויה ממש ממש טובה כשיש חברה איתי, אין מישהו שלא מתלהב מזה טוטאלית וה"כיף" שיש במשחקים של הקינקט ביחד עם אנשים זה משהו שממש מעט משחקים "רגילים" מספקים.

לא מסוגל להרבה מעבר לזה? אני מציע להיכנס לנושא של הקינקט כאן בפורום ולצפות בעשרות וידאוים של דברים מעניינים מאוד שאנשים עושים וזה עוד כשאנשים השתמשו בDRIVER לא רשמי שאנשים פשוט פרצו את המכשיר לפני שהSDK שוחרר לקהל הרחב.

איך אתה לא מבין את ההשוואה? מי חשב לשחק FPS על שלט כשרק היה מגהדרייב תגיד לי? ומה הקשר גרפיקה? למה על המחשב לא היה גרפיקה מספקת לFPS כמו DOOM לדוגמא? עד שלא תהיה פריצת דרך יצירתית מצד מפתחת הכל ישאר כמו שהוא אבל כמו שאני מכיר בני אדם מישהו כנראה יבוא עם הפריצת דרך, אתה יודע מה לא, אני רוצה להאמין שמישהו יבוא עם פריצת דרך.

ברור שאתה צודק, אבל זאת לא המטרה, ראשית כל כמו שאמרתי, עד שמישהו לא יראה לך איזו דרך יצירתית לשימוש בתוסף לא תדע איך אפשר להשתמש בו בדרך יעילה/מעניינת/כייפית ומעבר לזה אני לא מעוניין לשחק משחק HACK & SLASH כמו איזה הזוי שבשביל כל קסם שהיה דורש קליק בעכבר אני יזיז את כל היד שלי, ברור שלא.

לחלוטין אני לא מסכים, יש כל הרבה משחקי H&S וחוץ מקרבות BOSS אפיים לחלוטין אני לא רואה איך המכניקת משחק שלו טובה יותר מBAYONETTA ואם כבר לביונאטה יש מכניקת משחק יותר "עמוקה" ממנו.

אלה "הטובים בז'אנר"?

רגע שאני אבין, אני פאנבוי כי אני חושב שגירס הוא הCOVER SHOOTER הטוב ביותר? עוד יציאה הזויה שלך, סליחה באמת, כל משחק שאני חושב שהוא הכי טוב(ואין כמעט כאלה מבחינתי) במה שהוא עושה אז אני פאנבויי, ממש אפשר לנהל איתך דיון טוב שאני לא יתחיל לקשקש שאתה פאנבויי של כל דבר שאתה אוהב אז אפשר לבטל את דעתך כמשהו סובייקטיבי כשרק פאנבויי עיוור היה אומר.

כן, ההסכמה לגבי זה היא רחבה ולכל אורכה של התעשייה בתור המשחק שהפך FPS למשהו "כיף" על הקונסולות ואם עכשיו תגיד לי GOLDENEYE אז אני מציע לך לקנות NINTENDO 64 ועותק של גולדןאיי ואחרי זה לשחק גם בהיילו CE ולהביע דעה שלך על סמך ניסיון אישי.

שאני אבין אתה עושה מההודעה הקודמת שלי צחוק טוטאלי? לא אמרתי במפורש שבניגוד להוצאות המחודשות של סוני שלא מקבלים שום שדרוג גרפי, החידוש של היילו מקבל שידרוג טוטאלי והוספת אלמנטים סיפוריים חדשים? שככל שאתה או אני יודעים יכולים גם להיות סרטוני CG בהפקה של מיליון דולר לבד? שהמעריצים של היילו מתלהבים מזה רצח? ושהמעריצים של היילו הם איזה 10 מיליון איש בניגוד למעריצי GOW שתזכיר לי כמה כל משחק שם מכר בהשוואה להיילו?
וואו פשוט וואו.

אתה פשוט מוכיח שוב ושוב כמה שאתה אטום ורק רוצה להביע את העמדה שלך.

אתה קראת אותם? אתה קראת את של גירס או ME שאתה מחליט שביכולתך להשוות? או שאנחנו שוב חוזרים לקשקושים שלך מהדיון על ה3DS שכמה שהדעה שלך קבילה משום שאתה קורא כתבות ורואה סרטונים ביו-טיוב? בנוסף לכך אתה מעריץ היילו? או שאתה ציני ולדעתך הסיפור הוא סתם SPACE MARINE גנרי לגמרי? כי אם כך המצב אז איך אתה מצפה לבוא ולאבד את עצמך בתוך סיפור פנטאסטי? זה כמו אנשים שרואים סרט ואומרים על כל שטות, "זה לא הגיוני" "זה לא יכול לקרות במציאות" אין להם SUSPENSION OF DISBELIEF, הם לא יכולים להעריך את הסיפור בשביל משהו ובמקום זאת הם רק מחפשים איפה משהו "לא בסדר".

סליחה באמת שאני חושב שסיפור הוא מעולה גם אם הוא לא מדגדגת את קצה הבוהן של יצירה סיפרותית כבירה כמו DUNE, באמת סליחה, לעומת DUNE %99.9 אחוז מהסיפורים הם זבל.

אהבה לדברים ממונעים וספורט מוטורי בפרט הוא מה זה רחוק מלהיות נישה. אתה פשוט חיי בעולם משלך. ועוד הקטע המצחיק הוא שהעלת את GT ככותר "הטוב בז'אנר שלו" כאשר GT הוא באמת משחק חיוור/DRAB ולעומתו FORZA מספק חוויה "מלהיבה" גם למי שאוהב משחק כמו DIRT או PGR.

שוב אתה חיי בסרט וזורק שטויות לאויר, אני מציע לך לחפש כל דיון של אדם ששאל מה עדיף לו לקנות ולמצוא ציטוט של פאנבוי על ידי. מכיוון שאיכשהו הכנסת את זה לראש שלך שאני פאנבוי אז כנראה לא תאמין אבל מכל האנשים שאישית שאלו אותי לגבי קניית קונסולה אמרתי לכולם כולל כולם לקנות PS3, כמובן שהצגתי גם את המעלות של האקס בוקס כי אני בטוח לא חושב שיש משהו רע באקס בוקס אבל שורה תחתונה אמרתי לכל מי ששאלת אותי שעדיף לו לקנות PS3.

נכון, יש יותר אבל כשיותר זה במקום 100 הופך ל105 אז זה זניח. באמת שאני לא מבין את זה, אני עדיין צריך לקנות משחקים מ2010, איך יש לכם זמן לשחק בכל המשחקים האלה שזה לא מספיק ועוד 4-8 אקסקלוסיביים מעולים הופכים להיות משהו שמטה את הכף בצורה ברורה? איך?
שלא לדבר בכלל על מי שיש לו מחשב טוב ששם יש BACK CATALOG כל כך עשיר וכל כך הרבה משחקים "עמוקים" כמו CIV שזה פשוט לא מובן מאיפה אנשים פה שואבים את הזמן הפנוי הזה.

הם ממש אבל ממש לא רימייקים.
אוסף ICO מלהיב אותי מ-א-ו-ד בתור מי שלא שיחק בהם בעבר אבל רימייקים? ממש לא, התאמה למערכת של הפס3 ותו לא.

סרטון חדש לRIDGE RACER UNBOUNDED, מראה על אפשרות יצירת מסלולים.
אי אפשר לשחק FPS עם הקינקנט. נקודה. תנועות גוף לא מתאימות למשחק מהז'אנר הזה. להראות לי הדגמה שבה מישהו הצליח להחליף כפתור כלשהו בתנועת גוף, לא מלמד אותי שום דבר חדש.
הקינקט מתאים למשחקים מאוד פשוטים. הוא לא מסוגל לעשות משהו מורכב. במקרה הטוב ביותר, הוא יכול להיות אחלה למשחקי חידות מסוגים שונים, שמשתמשים בפיזיקה, אבל את אותם המשחקים אפשר לעשות גם עם טכנולוגיה מדויקת הרבה פחות כמו הWII או הMOVE, או אפילו הPS3 EYE.

הקינקט משווק נהדר ועושה אחלה פרסום ל360. מעבר לזה, אין לו שום תרומה לגיימרים. הוא פשוט לא מסוגל לעשות משהו מלהיב באמת, כי המשחקים שיכינו עבורו, פשוט יהיו משחקים של אייטוי, עם שליטה יותר מדויקת. אם אתה חושב שזה העתיד של התעשייה, אז אני מאוד מקווה שאתה טועה, כי זה עתיד נורא ואיום.

כמו שאמרתי. הקינקט שואב את אותם הנתונים של האייטוי, בצורה מדויקת יותר. במקום תמונה דו-מימדית של אדם, תמונה תלת מימדית של אדם. זה לא מאפשר לעשות שום דבר מיוחד וכראייה, זה כל מה שאנחנו רואים.
יש משחקים שמעוצבים טוב, כמו צ'יילד אוף אידן, אבל גם במקרה שלו, מדובר במשחק בעל רמת מורכבות מאוד נמוכה, שבשורה התחתונה, הוא שוטר מסילה ולא שום דבר מעבר.

אני חושב שאתה כן חי בסרט שיש עתיד למשחקים בקינקט. אני חושב שמעבר למה שלא נראה התקדמות מדהימה מעבר למה שראינו עכשיו עם האייטוי והקינקט, כי מערכות השליטה הללו פשוט לא מסוגלות להוות ממשק שליטה יחיד למשחקים מורכבים. במקרה והוא היה מגיע עם כל קונסולה (נגיד, בדור הבא), לצד שלט רגיל, הוא היה יכול להוות תוספת נחמדה למשחקים, כמו לגרום לדמות על המסך להסתכל ישר אליך, או להדליק את הקונסולה ברגע שאתה יושב ותוספות נחמדות כאלה.
בתור ממשק לתפעול משחק, הוא מאוד מאוד מוגבל.

להגיד שגירס הוא השוטר-מחסות הכי טוב, בלי שום מתחרים, זו סתם ראייה צרה וחסרת היגיון. אתה יכול להגיד שזה המשחק המועדף עליך בז'אנר, אבל יש רבים אחרים שמעדיפים את אנצ'רטד או כל אחד מעשרות משחקי המחסה שיצאו מאז שיצא גירס הראשון.
הוא משחק נהדר, אבל לקבוע שהוא הכי טוב בז'אנר שלו, זו סתם ראייה חד מימדית של מישהו שאצלו ה360 זה שולט והכי טוב ביקם וכל השאר קקי.

ההשוואה שלך פשוט לא נכונה ולא קשורה בעליל למצב בשטח. זו הסיבה שאני לא מבין אותה.

אתה לא חייב להסכים שGOW הוא הכי טוב. יכול להיות שביונטה עדיף עליו. יכול להיות שDMC עדיף עליו. זה לא רלוונטי לטיעון שלי. אני אמרתי שהוא אחד המובילים בז'אנר שלו וזה אכן המצב. הוא אחד המובילים בז'אנר שלו. אתה יכול לספור על יד אחת את המשחקים שנמצאים ברמה שלו, כך שהוא אכן מהמובילים בז'אנר ועל כך אין ויכוח.

GT הוא פחות או יותר ברמה של פורזה 3. הוא אכן מהמובילים בז'אנר.
ראטצ'ט הוא אחד מהפלטפומרים/משחקי פעולה הטובים ביצאו בדור הזה. יכול להיות שזה נובע מהעובדה שיש מחסור אדיר בז'אנר הזה, אבל זה לא משנה כלל את הטיעון שלי. זה עדין נכון.
LPB הוא אחד המשחקים הכי מהפכניים שיצאו בדור הזה. הוא מוביל דרך חדשה של חיבור קהילות סביב משחק ושיתוף בין השחקנים. אין הרבה משחקים שעושים את זה יותר טוב, או ברמה שלו ולכן הוא בהחלט מוביל במה שהוא עושה.
קילזון נחשב לFPS נהדר. אני לא אוהב אותו, באופן אישי, אבל הוא עדין מהFPS'ים הפופולאריים והאיכותיים ביותר שקיימים היום. הוא בשורה אחת עם COD, באטלפילד והיילו (שכולם מתחת לHL, לטעמי, אבל למען הוויכוח נניח שהם באותה הרמה). יש הסכמה רחבה לגבי זה, למרות שאתה ואני לא אוהבים את הכותר.
Heavy Rain פיתח נוסחא שנעשה בה שימוש פעם אחת בעבר ומעביר סיפור ברמה הגבוהה ביותר בתעשייה. לצידו יש מעט מאוד משחקים, כמו LA NOIRE, שמסוגלים להעביר סיפור בצורה כל כך מוצלחת. הוא ללא שמץ של ספק אחד המשחקים המובילים בתעשיה בכל הנוגע לנרטיב, למרות החסרונות שלו.

המשמעות של היילו לא ניתנת בספק. הוא הוביל מהפכה בז'אנר הFPS, שהביאה אותו לקדמת הבמה בכל תעשיית הגיימינג, מאז שהוא יצא ועד היום. ההשפעות שלו על התעשייה קרובות לאלו של דום, קוויק וHL ואין בכלל ספק שעד היום מרגישים את ההדים שלו.
זה לא משנה את העובדה שהוא בן 10 שנים והגירסא שיוצאת בחודשים הקרובים היא סתם רימייק שלו. לא שום דבר מרגש, למישהו שהוא לא פנאט היילו. הרי ברור לך שהמשחק הזה לא יקדם כלל את ז'אנר הFPS, או יחדש משהו. ברור לך לחלוטין שאת ההשפעה שעשה המשחק המקורי, החידוש הזה לא יעשה כלל, כי התעשייה התפתחה מאז.
זה סתם רימייק. הוא לא מרשים יותר מהרימייקים שעושים לGOW ולמשחקי צוות ICO. בכל מקרה הוא יהיה מכוער, בהשוואה למשחקים מודרניים, אז העבודה שעושים עליו לא מרגשת כלל.

לנישה אין הגדרה של גודל מקסימלי. 5 מיליון איש זו נישה גדולה באופן יחסי (למרות שזה סתם מספר מצוץ מהאצבע, כי אני נספר בנישה הזאת, כי קיבלתי את פורזה ביחד עם הקונסולה שלי ולא סביר שפורזה 4 יתקרב למספר הזה), אבל זו עדין נישה.
זה לא בעל משיכה מיינסטרימים כמו אנצ'רטד, גירס, COD, באטלפילד, פוקימון, מריו וענקי תעשייה אחרים. זה סימולציית נהיגה. אחד הז'אנרים עם הקהלים היותר קטנים שקיימים היום.
האהבה לספורט המוטורי היא אכן גדולה. מדובר בסופרט השני בפופולאריות שלו בכל העולם, אחרי כדורגל. זה בהחלט מרשים, אבל לא כל מי שאוהב ספורט מוטורי, יקנה את פורזה 4, בדיוק כמו שלא כל מי שאוהב כדורגל יקנה את פיפ"א (או PES).

לא טענתי שום דבר על איכות הסיפור של היילו. לא אמרתי שהוא סיפור פנטסטי/מחורבן/סביר/בינוני/משעמם/מרתק/חדשני/טרחני/אורגזמי. פשוט אמרתי שאיכות הספרים לא קרובה לאיכות שאתה ניסית להציג. אתה טענת שמדובר ב"סדרת ספרים מהמעולות ביותר שיש". זה אפילו לא קרוב ללהיות נכון ואתה יודע את זה טוב מאוד, כי אין לי ספק שכבר קראת ספרים טובים באמת.
אני בטוח שהם נחמדים (גם של ME נחמדים. מאוד נהניתי מהם, אבל אני לא אטען שמדובר בסדרת ספרים שחוצאת גבולות ספרותיים שלא נראו בעבר).
זו שטות ואתה יודע את זה. בלי קשר לרמה של הסיפור (מדובר פה בנושא סובייקטיבי לחלוטין), הרמה של הספרים לא גבוהה כלל. אני בטוח שהם מהנים למעריצי היילו, אבל בכל קנה מידה ספרותי, הם לא יותר חשובים מהרומן הבא של הרלן קובן.

בכל מקרה, אף שחקן לא ישחק השנה 100 משחקים מדהימים על ה360/PS3. הוא יקנה את ה10-20 הטובים ביותר. במקרה של הPS3, יש לך בחירה של עוד כמה, שאין ולא יהיו לעולם ב360. זה יתרון משמעותי בPS3.

אם גם אתה ממליץ לאנשים לרכוש את הPS3, כנראה שהבלעדיים באמת מאוד משמעותיים. הרי, הם ההבדל העיקרי והיחיד לטובת הPS3. אתה סותר את עצמך.
בלעדיים הם עניין חשוב ביותר. אתה הולך לכל מיני כיוונים אחרים של איכות סובייקטיבית של כותרים כאלה ואחרים, אבל הדיונים הללו לא רלוונטים לדיון בינינו.
אתה ניסית לטעון שהיום אין צורך בבלעדיים חדשים ל360. אני טענתי ההפך. בחלק מהמקרים אתה בעצמך הוכחת שאני צודק ושגם אתה רואה בחשיבות של בלעדיים, אז אני לא יודע למה אתה פשוט לא אומר שלמרות שבראייתך הסובייקטיבית הבלעדיים המעטים מאוד ב360 בכל מקרה יותר טובים מכל מה שיש לPS3 להציע, אתה מבין למה מגוון גדול יותר וכמות גדולה יותר הם חשובים מאוד בספריית בלעדיים של קונסולה מסוימת.
זה הכל. בשבילך המצב לא משתנה בכלל, כי זה לא מפריע לך, אבל אני יודע שברור לך לחלוטין שבראייה אובייקטיבית, עבור כל גיימר בעל קונסולה, כמות הבלעדיים בקונוסלה שלו חשובה, פשוט בגלל שכל גיימר רוצה שתהייה לו האפשרות לשחק בכמה שיותר משחקים טובים.
בPS3, נכון להיום, יש אפשרות לשחק ביותר משחקים טובים מאשר ב360. זה המצב בגלל הבלעדיים של הPS3 ולא בגלל שום סיבה אחרת.

נ.ב.
אנחנו נגררים לדיון מגילות וחבל.
תשתדל להגיב לעניין ולא לעבור לדיונים על איכות של כותרים כאלה או אחרים.

נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn, 11.08.2011 בשעה 16:35.

עילוי

#64   פורסם: 11.08.2011, 22:06

וואו אתה מצחיק.
ציטוט:
תשתדל להגיב לעניין
פשוט מצחיק, תתבונן בעצמך.

אני בהחלט לא אמשיך את הדיון הזה, לא ניתן להעביר שום דבר כשכל אחד רושם 60 נושאים שונים.
אני מרגיש שזה אתה שמתחיל עם זה ואני נגרר לתגובה על כל טענה שלך אבל כמובן שאתה חושב להיפך.

מצטער אבל לא, אני לא מציע אנשים לרכוש פס3 בשביל משחקים אקסקלוסיביים, אני ממליץ על כך כי לא נראה לי הגיוני להציע לרוב האנשים קונסולה שהם צריכים לעשות מנוי לאינטרנט בשבילה, הם לא גיימרים עד כדי כך רציניים שזה הגיוני לצפות שהם יעשו את זה, עם זאת עד עכשיו כל מי שאני מכיר קנה אקס בוקס אם הוא בכלל קנה משהו בסופו של דבר וזה כי אנשים רוצים להחליף משחקים ובלי קשר יודעים שאני לא אוהב לשחק בשלט של הסוני(ולא אחי, לקנות שלט שדומה ל360 זה לא פתרון כי כמו שאתה בוודאי יודע נדירים המשחקים שמאפשרים לך לתכנת מחדש את הכפתורים ובלי לתכנת את זה מחדש הדברים(כמו טריגר לעומת באמפר) נוטים להתחרבש עוד יותר.) ובנוסף רוב האנשים שאני מכיר יש להם טלוויזיה HD(אומנם תמיד זבל אבל HD) והם בהחלט לא יתנגדו להינות מהספריית סרטים שלי.
ציטוט:
תשתדל להגיב לעניין
היית חייב לצטט שוב, זה פשוט קורע אותי שאתה כל כך בטוח בעצמך שאתה מסוגל לרשום דבר כזה.

אני אומר לך דבר אחרון, אני משחק בשביל FUN ובשביל אתגר, משחק רציני צריך אתגר אבל משחק שגם מספק סתם כיף ברמות כאלו ואחרות זה מעולה.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

משתמש משקיען

#65   פורסם: 11.08.2011, 22:24

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו אתה מצחיק.

פשוט מצחיק, תתבונן בעצמך.

אני בהחלט לא אמשיך את הדיון הזה, לא ניתן להעביר שום דבר כשכל אחד רושם 60 נושאים שונים.
אני מרגיש שזה אתה שמתחיל עם זה ואני נגרר לתגובה על כל טענה שלך אבל כמובן שאתה חושב להיפך.

מצטער אבל לא, אני לא מציע אנשים לרכוש פס3 בשביל משחקים אקסקלוסיביים, אני ממליץ על כך כי לא נראה לי הגיוני להציע לרוב האנשים קונסולה שהם צריכים לעשות מנוי לאינטרנט בשבילה, הם לא גיימרים עד כדי כך רציניים שזה הגיוני לצפות שהם יעשו את זה, עם זאת עד עכשיו כל מי שאני מכיר קנה אקס בוקס אם הוא בכלל קנה משהו בסופו של דבר וזה כי אנשים רוצים להחליף משחקים ובלי קשר יודעים שאני לא אוהב לשחק בשלט של הסוני(ולא אחי, לקנות שלט שדומה ל360 זה לא פתרון כי כמו שאתה בוודאי יודע נדירים המשחקים שמאפשרים לך לתכנת מחדש את הכפתורים ובלי לתכנת את זה מחדש הדברים(כמו טריגר לעומת באמפר) נוטים להתחרבש עוד יותר.) ובנוסף רוב האנשים שאני מכיר יש להם טלוויזיה HD(אומנם תמיד זבל אבל HD) והם בהחלט לא יתנגדו להינות מהספריית סרטים שלי.

היית חייב לצטט שוב, זה פשוט קורע אותי שאתה כל כך בטוח בעצמך שאתה מסוגל לרשום דבר כזה.

אני אומר לך דבר אחרון, אני משחק בשביל FUN ובשביל אתגר, משחק רציני צריך אתגר אבל משחק שגם מספק סתם כיף ברמות כאלו ואחרות זה מעולה.
אני מתנצל.
הבעתי את עצמי בצורה שרמזה שרק אתה לא מדבר לעניין, אבל אין ספק בכלל שגם אני נדדתי למחוזות שלא קשורים לדיון המקורי.
אני מרגיש שאתה זה שלקח את הדיון למקומות האלו, אבל באמת שקשה להצביע איפה זה התחיל.

אני חושב שאפשר להסכים ששנינו הגבנו הרבה תגובות לא לעניין ודיברנו בו-זמנית על 60 נושאים שונים.

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#66   פורסם: 18.08.2011, 08:46

Armored Core V Gamescom Trailer (Xbox 360, PS3)

משתמש ותיק

#67   פורסם: 18.08.2011, 18:37

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
גלקסי 1 ו-2 לא קשורים בכלל לדור הזה. הם יצאו על קונסולה מיושנת, שאין לה שום קשר לPS3 או ל360.

באותה מידה, אתה יכול להגיד שמריו 3 יותר טוב מכל הפלטפורמרים בדור הזה.

לא קשורים ?
המשחק פלטפורמה הטוב היחיד שלא יצא לי לשחק בPS3 זה LBP שנחשב מאכזב
גלקסי 1-2 יצאו בדור הזה וכל קונסולה מיושנת השתינו בקשת על הפלטפורמות בPS3
גם עם היו לוקחים אותם כמו שהם בלי שיפורים והיו נותנים להם פורט לPS3\360 הם עדין היו משחקים מצוינים
תפסיק לזלזל רק כי הם יצאו על הWII -יש להם משחקיות מאוד כיפית מאוד מגוונת מספיק ארוכה
ומי שהולך על כל הכוכבים מקבל גם אתגר טוב
מה גם שאפשר לשחק בהם עוד ועוד ולקבל עשרות שעות משחק מכל אחד מהם
הם טובים גם לילדים וגם למבוגרים
אז כן מה לעשות הPS3 לא מתחרה בהם בזאנר הזה ולי יש PS3 להזכיר לפאנבויס פה

האווטר המגניב של רונן

מודל לחיקוי

#68   פורסם: 19.08.2011, 20:33

1. כן, כפי שגם אני תמיד אמרתי, הבלעדיים חשובים בבחירת קונסולה.
2. כן, מצבה הנוכחי של ה'אקסבוקס 360' ברמת המשחקים הבלעדיים הצפויים הוא בכי רע.
3. כן, ה'קינקט' טרם הוכיח את עצמו להארדקור. אבל בתור קאז'ואל, נדמה לי שכרגע הספרייה הנוכחית או הצפויה שלו, טובה יותר מאלה של ה-MOVE.
4. כן, אין טעם לספור את משחקי הקינקט הבלעדיים. על מי אלה עושים רושם? אני גם לא סופר את משחקי הקאז'ואל של ה-MOVE, וגם מעולם לא ספרתי את משחקי הקאז'ואל של ה-Wii.
5. בהחלט אפשר להשוות את 'מריו גלקסי' למשחקי הדור הנוכחי. הוא שוחרר בדור הזה לקונסולה ששוחררה בדור הזה. והעובדה שמדובר בחמרה חלשה יחסית לא סותרת את העובדה שמדובר במשחק של הדור הנוכחי.
6. הכינוי '720', שהקונסולה הבאה של מייקרוסופט זכתה לה, הוא עילג.

השתי אגורות שלי.

מבצע מכירת חיסול של משחקי PS3 הטובים ביותר (70-80 ש"ח למשחק)

אפשר ליצור קשר בהודעה פרטית או דרך דוא"ל: ynen@netvision.net.il

ביום שבו אהיה יותר אהוד, אז גם אדע שהפסקתי לומר את האמת.

משתמש משקיען

#69   פורסם: 20.08.2011, 15:27

זלג לרשת סרטון פנימי של המשחק המסתורי של אוביסופט, I am Alive.
בסרטון יש לא מעט משחקיות.

נראה כמו משחק שמשלב את הפלטפורמינג של אנצ'רטד (או אולי AC?), עם עולם פתוח.
ברור שהעולם עבר לא מעט אסונות טבע וכנראה עם זה אנו נאלץ להתמודד במהלך המשחק, לצד אוכלוסיה לא ידידותית במיוחד.

מקור.

משתמש ותיק

#70   פורסם: 20.08.2011, 15:55

ניראה בין אינפימוס לבין AC

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#71   פורסם: 20.08.2011, 17:20

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
זלג לרשת סרטון פנימי של המשחק המסתורי של אוביסופט, I am Alive.
בסרטון יש לא מעט משחקיות.

נראה כמו משחק שמשלב את הפלטפורמינג של אנצ'רטד (או אולי AC?), עם עולם פתוח.
ברור שהעולם עבר לא מעט אסונות טבע וכנראה עם זה אנו נאלץ להתמודד במהלך המשחק, לצד אוכלוסיה לא ידידותית במיוחד.

מקור.
נראה נחמד,לא מתקרב לסרטון המרהיב ההוא אבל לא רע.
אבל העדכון האחרון לגביו לא אמר שהוחלט להוציא אותו כמשחק PSN וארקייד?
אז אומנם הוא לא נראה שיא ערכי ההפקה אבל עדיין עושה רושם שזה משחק full retail.

משתמש משקיען

#72   פורסם: 20.08.2011, 17:41

bling
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה נחמד,לא מתקרב לסרטון המרהיב ההוא אבל לא רע.
אבל העדכון האחרון לגביו לא אמר שהוחלט להוציא אותו כמשחק PSN וארקייד?
אז אומנם הוא לא נראה שיא ערכי ההפקה אבל עדיין עושה רושם שזה משחק full retail.
לא שמעתי על זה. העדכונים היחידים שהיו לגביו הם "הוא עדין בפיתוח".

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#73   פורסם: 20.08.2011, 17:48

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
לא שמעתי על זה. העדכונים היחידים שהיו לגביו הם "הוא עדין בפיתוח".
אלו לא היו העדכונים היחידים

משתמש משקיען

#74   פורסם: 20.08.2011, 18:03

לא שמעתי על השמועה הזאת ונראה שבצדק.
האתר הגדול היחיד שדיווח עליה (ג'ויסטיק) עשה את זה בהדגשה שמדובר בשמועה ועדכן שהתגובה של אוביסופט לעניין היא "לא הכרזנו שום דבר חדש לגבי המשחק ולא מתוכננת הכרזה כזאת בקרוב".

בקיצור - זו שמועה שהתגלתה כלא נכונה.

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#75   פורסם: 20.08.2011, 18:08

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
האתר הגדול היחיד שדיווח עליה (ג'ויסטיק) עשה את זה בהדגשה שמדובר בשמועה ועדכן שהתגובה של אוביסופט לעניין היא "לא הכרזנו שום דבר חדש לגבי המשחק ולא מתוכננת הכרזה כזאת בקרוב".

ג'וייסטיק הוא לא האתר היחיד שדיווח על זה .
ציטוט:
This news comes by way of a video in which executive Jade Raymond confirmed a digital release for the game, which is due out later this year. This could be seen as a demotion of sorts, or at least a sign that the game hasn't turned out to be as worthwhile as hoped.
עריכה : אבל... מסתבר (שים לב לפער בין הדיווחים) שזאת הייתה ''מתיחה''. :|

http://www.destructoid.com/jade-raym...l-193439.phtml

נערך לאחרונה על ידי Klayman, 20.08.2011 בשעה 18:10.

פרסומת

האווטר המגניב של bling

מודל לחיקוי

#76   פורסם: 20.08.2011, 18:12

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה

לא מדויק,גם destructoid דיווח על כך ובטון עובדתי ורשמי שמסתמך על הסרטון הזה שבו רואים בסביבות הדקה ה -10 את ג'ייד ריימונד מאשרת שהוא אמור לצאת בשחרור דיגיטאלי.

יכול להיות שלאחר מכן יוביסופט חזרו בהם או שהיתה אי הבנה,אבל בזמנו כשזה פורסם זה היה נראה רשמי למדי.

עריכה:klayman,אוקיי קראתי את ההבהרה,איזה טמטום,ומאז אני חי בידיעה שזה משחק PSN,כנראה שהמתיחה עבדה

נערך לאחרונה על ידי bling, 20.08.2011 בשעה 18:16.

משתמש משקיען

#77   פורסם: 20.08.2011, 18:45

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
ג'וייסטיק הוא לא האתר היחיד שדיווח על זה .

עריכה : אבל... מסתבר (שים לב לפער בין הדיווחים) שזאת הייתה ''מתיחה''. :|

http://www.destructoid.com/jade-raym...l-193439.phtml
זה היה בדיוק בתאריכים שהייתי באבט"ש האחרון שלי בצבא. לא פלא שלא ראיתי את זה בשום מקום.

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#78   פורסם: 20.08.2011, 22:34

אני לא נתקלתי בידיעה החדשה.. אני כמו בלינג, חשבתי שהמשחק הוא XBLA/PSN.

משתמש משקיען

#79   פורסם: 21.08.2011, 01:46

Klayman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא נתקלתי בידיעה החדשה.. אני כמו בלינג, חשבתי שהמשחק הוא XBLA/PSN.
אז מזל שדלף הסרטון הזה, כך שכולנו יודעים עכשיו את האמת.
לא שהייתי מתנגד לשלם עליו 15 דולר, אבל זה לא עשה רושם של משחק PSN או XBLA.

האווטר המגניב של Klayman

מודל לחיקוי

#80   פורסם: 21.08.2011, 01:55

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אז מזל שדלף הסרטון הזה, כך שכולנו יודעים עכשיו את האמת.
לא שהייתי מתנגד לשלם עליו 15 דולר, אבל זה לא עשה רושם של משחק PSN או XBLA.
גם כן ''מתיחה''.. כמה טיפשי. :|

משתמש משקיען

#81   פורסם: 23.08.2011, 22:48

טריילר למשחק Alien חדש:

נראה טוב, באופן מפתיע.

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#82   פורסם: 24.08.2011, 07:54

לא כוס התה שלי... אבל נראה נחמד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#83   פורסם: 26.08.2011, 10:44

NeverDead(ネバーデッド) TGS 2011 Trailer

פרסומת

האווטר המגניב של SAMCRO

שואף לשלמות

#84   פורסם: 27.08.2011, 21:02

הנה עוד הוכחה לכך שהיפנים האלה פשוט כבר לא יודעים לייצר משחקים (פרט להידאו קוג'ימה והחברה שעשתה את ICO ושאדו אוף קולוסוס) ומחזק את הטענה של שחר ומפריך את הדעה הטיפשית של עדי.

"We Fight Because We Believe"
-John Teller

משתמש ותיק

#85   פורסם: 27.08.2011, 22:13

חלק נכבד מהמשחקים הכי טובים בדור הזה הם יפנים -לא היתי מזלזל בכלל

משתמש משקיען

#86   פורסם: 28.08.2011, 03:55

THE CROW
ציטוט:
צפה בהודעה
הנה עוד הוכחה לכך שהיפנים האלה פשוט כבר לא יודעים לייצר משחקים (פרט להידאו קוג'ימה והחברה שעשתה את ICO ושאדו אוף קולוסוס) ומחזק את הטענה של שחר ומפריך את הדעה הטיפשית של עדי.
הדעה של עדי בכלל לא טפשית. זה נושא מורכב ויש הרבה מאוד חילוקי דעות בנוגע אליו. אני לא היחיד שחושב שהתעשייה ביפן בפשיטת רגל ועדי לא היחיד שחושב שהיא עדין מאוד משמעותית.

האווטר המגניב של SAMCRO

שואף לשלמות

#87   פורסם: 28.08.2011, 08:25

כיום רק קמצוץ של חברות יפניות מצליחות להגיע אל המערב ולהתבסס שם. כיום חברות יפניות אשר בעבר בוססו בהצלחה במערב הם די בשפל בכך שהם משלבים משחק יפנימערבי והתוצאה היא: גועל נפש.

"We Fight Because We Believe"
-John Teller

עילוי

#88   פורסם: 28.08.2011, 22:53

סרטון concept art של היילו 4

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

משתמש חדש

#89   פורסם: 29.08.2011, 01:20

זה ממש נראה חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#90   פורסם: 29.08.2011, 10:18

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
סרטון concept art של היילו 4
נראה מעולה. איך ספק שמעלה את רמת ההייפ שלי..

1  2  3  36

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא