משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1051 פורסם:
17.11.2012, 11:41
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
שחקתי שבוע שעבר בשעתיים הראשונות של ac2 ובחיים שלי לא השתעממתי ככה ממשחק. באמת בזוי, לא היה לי דבר חיובי אחד להגיד עליו. |
|
|
|
|
שיחקתי בשעה הראשונה שלו בPS+ והוא היה נראה חביב.
יכול להיות שבהמשך הייתי מרגיש כמוך אבל מה היה כ"כ רע בשעתיים הראשונות?
הרי מדובר במשחק עם ערכי הפקה גבוהים וכמו כל משחק עולם פתוח הוא נפתח ב fetch quests ובמשימות טוטוריאל,קשה משעה לשפוט איך ההמשך יהיה ומהי רמת הגיוון והמשימות שלו,עדיין לא שיחקנו בבשר של המשחק.
בקשר לציטוטים של מוות מגיימר אני לא מופתע,כמעט בכל מקום אנשים מאוכזבים מהשלישי,לי ב E3 הוא דווקא נראה אחד המבטיחים.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #1052 פורסם:
17.11.2012, 13:08
|
|
|
bling |
 |
|
|
שיחקתי בשעה הראשונה שלו בPS+ והוא היה נראה חביב.
יכול להיות שבהמשך הייתי מרגיש כמוך אבל מה היה כ"כ רע בשעתיים הראשונות?
הרי מדובר במשחק עם ערכי הפקה גבוהים וכמו כל משחק עולם פתוח הוא נפתח ב fetch quests ובמשימות טוטוריאל,קשה משעה לשפוט איך ההמשך יהיה ומהי רמת הגיוון והמשימות שלו,עדיין לא שיחקנו בבשר של המשחק.
בקשר לציטוטים של מוות מגיימר אני לא מופתע,כמעט בכל מקום אנשים מאוכזבים מהשלישי,לי ב E3 הוא דווקא נראה אחד המבטיחים. |
|
|
|
|
אני שיחקתי בו 10 שעות בפס3 (אפילו השגתי איזה 40% מהטרופיס) והוא חתיכת צואה בדיוק כמו הראשון. פשוט משחק איום מהסוג הכי נחות.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #1053 פורסם:
20.11.2012, 09:22
|
|
מעניין... מיק' תשיק בחגים אפליקצית קריאוקי דרך הארקייד. מה שמעניין הוא שלא רוכשים שירים אלה "שוכרים" את השירות בחבילות של שעתיים, שש שעות ו24 שעות. לא הוכרז מחיר כרגע. השירות יתחיל עם 8000 שירים.
כמו עם דאנס סנטרל 3 נוכל להשתמש באפליקציית SMARTGLASS בשביל להוריד/להוסיף שירים לפלייליסט ועוד כמה קשקושים.

|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #1054 פורסם:
23.11.2012, 23:12
|
|
|
אומנם לא סיימתי אותו עדיין, אבל אחרי 7 שעות משחק, על Hard, אני מוכרח להגיד ש Hitman: Absolution הוא משחק מעולה (לפחות עד עכשיו). הדבר היחיד שמפריע בו, היא מערכת השמירה המוזרה שלו, שמשלבת מעין צ'קפויינטים אוטומטיים וכאלה הפזורים לאורך השלב וצריך להפעיל.
הAI עקבי מאוד ברוב המכריע של הפעמים, לא סלחני בכלל, השלבים מלאים דרכים שונות להגיע לאותם המקומות ולחסל את המטרה, יש לא מעט תחפושות, ויש אתגרים בכל שלב, שמעודדים משחק חוזר של השלבים השונים. בכל מקרה, המשחק מוצלח מאוד, לטעמי, ורוב התלונות שקראתי עליו הן די קטנוניות לטעמי. אגב, אני משחק בPC ולא נתקלתי בשום באג, ובשום האטות/שיהוקים גרפיים. המשחק נראה מעולה, ורץ בכ50-60 פריימים.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #1055 פורסם:
26.11.2012, 15:25
|
|
|
Far Cry 3 עומד בינתיים על ממוצע של 91 אחרי 13 ביקורות (ו-89 לגרסת הPC אחרי קצת יותר). בסופו של דבר יוצא שגם הוא מסתמן כמועמד בולט למשחק השנה, ומהתוכן של הביקורות גם נשמע כמו open world FPS מעולה - משהו שאין כמעט ממנו בכלל.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #1056 פורסם:
26.11.2012, 20:54
|
|
|
Mur'gul |
 |
|
|
Far Cry 3 עומד בינתיים על ממוצע של 91 אחרי 13 ביקורות (ו-89 לגרסת הPC אחרי קצת יותר). בסופו של דבר יוצא שגם הוא מסתמן כמועמד בולט למשחק השנה, ומהתוכן של הביקורות גם נשמע כמו open world FPS מעולה - משהו שאין כמעט ממנו בכלל. |
|
|
|
|
צפיתי בשתי ביקורות של IGN וGT. על פי GT זה נשמע בדיוק כמו FC2 מלבד העובדה שיש שם עלילה סבירה. וIGN בכלל לא דיברו על המשחק ולא הצליחו להגיד שום דבר מלבד שהוא מגניב. מאחר וגם FC2 זכה לביקורות מצוינות אני מאוד ספקן לגביו.
מה שכן, לא הבנתי למה הם תמיד חוזרים על המוטיב - "בוא נמסטל אותך עם משהו". ב-2 עם מלריה וב-3 עם סמים  .
מה שעוד יותר מפתיע שיחסית למשחק המכוער שהוא (והוא בהחלט לא נראה טוב) הדרישות מערכת של UBISOFT דורשות 2700K וGTX 680 לחוויה המלאה. הזוי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #1057 פורסם:
26.11.2012, 21:03
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
צפיתי בשתי ביקורות של IGN וGT. על פי GT זה נשמע בדיוק כמו FC2 מלבד העובדה שיש שם עלילה סבירה. וIGN בכלל לא דיברו על המשחק ולא הצליחו להגיד שום דבר מלבד שהוא מגניב. מאחר וגם FC2 זכה לביקורות מצוינות אני מאוד ספקן לגביו.
מה שכן, לא הבנתי למה הם תמיד חוזרים על המוטיב - "בוא נמסטל אותך עם משהו". ב-2 עם מלריה וב-3 עם סמים .
מה שעוד יותר מפתיע שיחסית למשחק המכוער שהוא (והוא בהחלט לא נראה טוב) הדרישות מערכת של UBISOFT דורשות 2700K וGTX 680 לחוויה המלאה. הזוי. |
|
|
|
|
לא הסתכלתי על סרטונים עדכניים, אבל המשחק הקודם היה מאד מרשים בזמנו למשחק עולם פתוח (וגם לא למשחק עולם פתוח). אני לא יודע אם המשחק הזה באמת קיבל אוברהול למנוע או נשאר על הישן.
וביקורות וידאו זה קקה. מהביקורות הכתובות שמתי לב שקודם כל תיקנו את כל התלונות שהיו לשני המשחקים הקודמים בדגש על תלונות השיעמום של FC2. ובניגוד להרבה המשכים שראינו לאחרונה הוא דווקא זוכה לציונים יותר טובים מהמשחק הקודם.
בסופו של דבר לא בטוח שהוא לכל אחד, אבל לכל מי שמתלונן על כך שרוב ה-FPSים כיום לינאריים לחלוטין ומתרחשים במסדרונות צרים מדובר באלטרנטיבה נהדרת של משחק יריות עם עולם פתוח (למרות שדווקא בתקופה האחרונה יש את היילו 4 ובורדרלנדס 2 שנמצאים גם בדרגות שונות על הסקאלה שבין FC3 לבין MOH)
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #1058 פורסם:
26.11.2012, 21:13
|
|
|
Mur'gul |
 |
|
|
לא הסתכלתי על סרטונים עדכניים, אבל המשחק הקודם היה מאד מרשים בזמנו למשחק עולם פתוח (וגם לא למשחק עולם פתוח). אני לא יודע אם המשחק הזה באמת קיבל אוברהול למנוע או נשאר על הישן.
וביקורות וידאו זה קקה. מהביקורות הכתובות שמתי לב שקודם כל תיקנו את כל התלונות שהיו לשני המשחקים הקודמים בדגש על תלונות השיעמום של FC2. ובניגוד להרבה המשכים שראינו לאחרונה הוא דווקא זוכה לציונים יותר טובים מהמשחק הקודם.
בסופו של דבר לא בטוח שהוא לכל אחד, אבל לכל מי שמתלונן על כך שרוב ה-FPSים כיום לינאריים לחלוטין ומתרחשים במסדרונות צרים מדובר באלטרנטיבה נהדרת של משחק יריות עם עולם פתוח (למרות שדווקא בתקופה האחרונה יש את היילו 4 ובורדרלנדס 2 שנמצאים גם בדרגות שונות על הסקאלה שבין FC3 לבין MOH) |
|
|
|
|
זה בדיוק מה שהוא, משחק קונסולות מרשים לשנת 2008. הוא לא מנסה להיות קרייסס  .
אני לא יודע מה זה ההגדרה "קקה", אבל מהגיימפליי וממה שנאמר שם זה נשמע אחד לאחד בדיוק כמו 2 מינוס הצורך לתקן את הרכב ואת הנשק כל חמש דקות. וזה עדיין לא מה שהרג את המשחק מבחינתי אלא החוסר גיוון וחיות של העולם. עדיין לא ראיתי שם משהו ששינה את זה.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 26.11.2012 בשעה 21:26.
|
|
|
|
|
|
|
|
|