אם אני לא טועה הוא כבר נפרץ לא? ראיתי אחד שכבר הוריד אותו במוצ"ש בפורום אחר.
לעניין, כ"כ חכתי לזה.. ישך סבלנות מברזל חנן, אני לא אשרוד בלי לשחק בדמו חח.
מתכנן לסיים ת'דמו עצמו 6 פעמים כדי לראות את כל הקלאסים, ואז חורש על המולטי.
שיחקתי בו אתמול כי זכיתי בקוד מהאפליקציה בפייסבוק, הדמו ממש אדיר!.
הגראפיקה שופרה בהרבה, התנועה הרבה יותר זורמת, בינתיים שיחקתי פעם אחת עם הVanguard והכוח החדש שהוסיפו לו ממש מגניב. גם הפקודות הקוליות לקינקט עובדות טוב ומגיבות מהר, וזה ממש נוח פשוט להגיד איזה כוח אתה רוצה להפעיל או איזה נשק אתה רוצה, המשחק ממש זורם ככה. בשיחות השתמשתי בזה פחות כי יותר מהיר פשוט ללחוץ על מה שאתה רוצה.
אני אנסה היום את שאר הקלאסים ואולי גם את הגרסה הנשית החדשה של שפרד...
אני.. לא.. יכול.. לתאר.. את.. תחושת.. האכזבה.. שלי.. מהדמו.. הזה..
נראלי אני בהחלט הולך להגיע ל20 קמפיינים בME2 במקום ב3.. אני פשוט לא מאמין למה שאני אומר עכשיו...
אני מאוד מקווה כשהמלא ייצא אני אשנה את דעתי, בינתיים האכזבה הזו עשתה לי יותר חשק לME2 מאשר ל3.. אני לא מאמין שאני אומר את זה..
אני.. לא.. יכול.. לתאר.. את.. תחושת.. האכזבה.. שלי.. מהדמו.. הזה.. נראלי אני בהחלט הולך להגיע ל20 קמפיינים בME2 במקום ב3.. אני פשוט לא מאמין למה שאני אומר עכשיו... אני מאוד מקווה כשהמלא ייצא אני אשנה את דעתי, בינתיים האכזבה הזו עשתה לי יותר חשק לME2 מאשר ל3.. אני לא מאמין שאני אומר את זה..
היו הרבה שהתאכזבו ממנו בפורומים של Bioware. מה בדיוק איכזב אותך ?
אני.. לא.. יכול.. לתאר.. את.. תחושת.. האכזבה.. שלי.. מהדמו.. הזה..
נראלי אני בהחלט הולך להגיע ל20 קמפיינים בME2 במקום ב3.. אני פשוט לא מאמין למה שאני אומר עכשיו...
אני מאוד מקווה כשהמלא ייצא אני אשנה את דעתי, בינתיים האכזבה הזו עשתה לי יותר חשק לME2 מאשר ל3.. אני לא מאמין שאני אומר את זה..
אני בעצמי מנסה להבין תאמין לי.. מצד אחד אחרי ME2 מבחינתי ME3 הוא אמור להיות משחק ההמשך המושלם... כמות השעות שציינתי בחתימה יענו על השאלה 'כמה כבר אהבת את ME2'..
אבל זה הרגיש לי כאילו יותר מדי דחפו בכוח את הCUTSCENES כדי יותר לעשות מזה סרט, למה אני מתכוון? בME1 ובME2, כשהגיע CUTSCENE אתה אשכרה נכנסת לתוך זה, הרגשת שזה אחד ל.., ושאם מגיע CUTSCENE הולך להיות פה קטע אפי, בזמן שאת כל החלק הראשון הם הריצו עם CUTSCENE בצורה מוגזמת... סתם CUTSCENES שלא מגיעים לקצה הקרסול של ME1, שלא לדבר על הCUTSCENES בסוף ME2.
הדינאמיות של שפרד מרגישה כ"כ לא במקום ואפילו מוקצנת מדי, הפכו אותו לחייל גומי.. תזיז למשל ת'עכבר מצד לצד וכבר הכוונת נראית מוזר ככה..
זה שהם גם אפשרו לכל הקלאסים 3 נשקים [נסתי בינתיים רק חייל, עוד לא הספקתי את השאר - אני באמצע החלק השני בדמו], זה כבר מראה שהם מנסים לדחוף בכוח את הירי פה ולא את הסדרה עצמה כמו שהיא תכלס הייתה, אני לא יודע איך להסביר את זה.. גם הסימון אחרי פגיעה של ירי לא הכי מוסיפה למה שרציתי ואפילו לטעמי זה לא קשור, והייתי מעדיף שיאפשרו באופציות שיהיה אפשר להסיר את זה כמו הסרת הקסדה בדיאלוגים.
בהתחלה חשבתי שנחמד שהם מפרידים, ACTION שאז כל המשחק זה CUTSCENES והמשחק עצמו בלי דיאלוגים לכל מי שלא אוהב את הרעיון, כי בעצם זו הדרך הכי מושלמת לנצל את ה'חצי חצי' של המשחק למשהו בהרבה יותר אמיתי, מצד אחד כאלה שאוהבים RPG אומרים שהוא יותר מדי שוטר, וכנ"ל ההפך - וזה במבט ראשון היה נראה לי מדהים, שככה אף אחד מהצדדים לא בא בתלונות [כמו שהיה עד עכשיו כלפי ME2], אבל איך שהם בנו את זה.. לא אהבתי בינתיים ואני באמת שמנסה לאהוב ולא מצליח [משחק על INSANITY כמובן]..
אהבתי את זה שאם אתה נשאר בנקודה יחסית חשופה במחסה - יכולים לפגוע בך, זה אפילו מוסיף לקושי וזה משהו שאני באמת רציתי שיתווסף לME2.
גם זה שהם יותר הוסיפו להבדלים בין הקלאסים, זה גם משהו שאני מאוד מאוד אוהב, שיותר מוסיף לגיוון ובכלל למושג ROLE PLAYING.
וגם [זה לא הכי קשור אבל עדיין] עשו ת'אייקונים כ"כ פיצים שזה מדהים [לרעה.. צריך זכוכית מגדלת לחרא הזה]...
אני עשיתי PO לME3 DDE ככה שאני בטוח אסיים את הקמפיין אבל משום מה כבר איבדתי את החשק לנסות בכלל, וזה אפילו נתן לי אפקט הפוך - יש לי חשק לחזור על ME2 מרוב תחושת האכזבה כרגע..
צפיתי בדמו הזה ביוטיוב כמה פעמים, וכשזה פאקינג אצלי - אני פשוט לא מצליח ליהנות.
ואני גם אוסיף עוד משהו ששמתי לב עכשיו, הדגש בRPG צנח באותה מידה כמו שהוא עלה, ואפילו יותר..
זה לא כמו ME1 שיש לך אפשרות להשתמש בכל הסקילים ולכל אחד CD משלו וזה למה הCD מטורף, וזה גם לא ME2 שכל סקיל אתה מפעיל מכניס אותך לCD בהתאם לסקיל.. זה באמצע, בצורה כ"כ נוראה...
CD מעל ל10-20 שניות לכל סקיל.. זה פשוט מאט את כל מהלך הגיימפליי מצד הסקילים..
כל הרצון לסיים את הסדרה הזו ברגע זה אשכרה התפוגגו.. אני לא מאמין למה שאני ראיתי פה היום..
ואני גם אוסיף עוד משהו ששמתי לב עכשיו, הדגש בRPG צנח באותה מידה כמו שהוא עלה, ואפילו יותר..
זה לא כמו ME1 שיש לך אפשרות להשתמש בכל הסקילים ולכל אחד CD משלו וזה למה הCD מטורף, וזה גם לא ME2 שכל סקיל אתה מפעיל מכניס אותך לCD בהתאם לסקיל.. זה באמצע, בצורה כ"כ נוראה... CD מעל ל10-20 שניות לכל סקיל.. זה פשוט מאט את כל מהלך הגיימפליי מצד הסקילים..
כל הרצון לסיים את הסדרה הזו ברגע זה אשכרה התפוגגו.. אני לא מאמין למה שאני ראיתי פה היום..
בקשר ל-CD תזכור שככל שיש לך יותר משקל כך הוא ארוך יותר. אם אתה משחק קלאס שהעיקר שלו הוא היכולות כמו אדפט לדוגמא, אז גם ככה הדגש שלך לא יהיה הנשקים ולא תצטרך יותר מאחד או שניים. בדמו אין אפשרות לבחור נשקים כך שאתה נתקע עם CD גבוה.
עוד לא שיחקתי בדמו, אבל ראיתי ממנו מספיק בשביל להבין מה קורה בו.
לפי ההתרשמות שלי מהדמו, זה הולך להיות המשחק הכי טוב בסדרה ואחד החזקים של 2012.
סיימתי את הדמו פעמיים (פעם אחת בבוקס ופעם במחשב), ואז ניסיתי לשחק באונליין שלו והוא פשוט מצויין, הקו אופ מעולה. (מבחינתי הוא אפילו שם את הקו אופ של גירס ואנצ'רטד מאחור).
הגיימפליי לדעתי שופר עד הקצה, כל דברים שבמאס אפקט 2 היה צריך לשפר הם שיפרו פה... וזה כולל את הגרפיקה (חוץ מזה שהחליפות שלהם עדיין נראות מטושטשות קצת.)
לכל מי שבא בטענות כלפי הדמו... שחקו קצת באונליין שלו, סיימו שוב את הדמו ותראו כמה אתם טועים.
לפי ההתרשמות שלי מהדמו, זה הולך להיות המשחק הכי טוב בסדרה ואחד החזקים של 2012.
סיימתי את הדמו פעמיים (פעם אחת בבוקס ופעם במחשב), ואז ניסיתי לשחק באונליין שלו והוא פשוט מצויין, הקו אופ מעולה. (מבחינתי הוא אפילו שם את הקו אופ של גירס ואנצ'רטד מאחור).
הגיימפליי לדעתי שופר עד הקצה, כל דברים שבמאס אפקט 2 היה צריך לשפר הם שיפרו פה... וזה כולל את הגרפיקה (חוץ מזה שהחליפות שלהם עדיין נראות מטושטשות קצת.)
לכל מי שבא בטענות כלפי הדמו... שחקו קצת באונליין שלו, סיימו שוב את הדמו ותראו כמה אתם טועים.
שמח בשבילך שאתה מצליח ליהנות ממנו.. אני פשוט לא מצליח... שפרד הפך לחייל גומי.. דינאמיות פשוט מוגזמת.. אם זו התוצאה הסופית, ME2 לא רואה את 3..
שמח בשבילך שאתה מצליח ליהנות ממנו.. אני פשוט לא מצליח... שפרד הפך לחייל גומי.. דינאמיות פשוט מוגזמת.. אם זו התוצאה הסופית, ME2 לא רואה את 3..
לפי דעתי קצת הגזמת במה שכתבת... המשחק הוא בסה"כ שיפוץ של 2, אין בו דברים קריטיים שהפכו את שפרד לדמות אחרת.
בכל מקרה זה רק דמו, זה כולה איזה 45 דקות מתוך 30+ שעות שנראה.. אז אי אפשר לדעת איך המלא יהיה.
לפי דעתי קצת הגזמת במה שכתבת... המשחק הוא בסה"כ שיפוץ של 2, אין בו דברים קריטיים שהפכו את שפרד לדמות אחרת.
בכל מקרה זה רק דמו, זה כולה איזה 45 דקות מתוך 30+ שעות שנראה.. אז אי אפשר לדעת איך המלא יהיה.
+1! וגם שי אמרת שלמשחק אין אלמנטים של RPG...ממה שאני ראיתי ושיחקתי במצב של האמצעי אז הוא יותר RPG מME2 ואפילו נוח יותר. לא הפסקתי לחייך ששיחקתי בזה...
+1! וגם שי אמרת שלמשחק אין אלמנטים של RPG...ממה שאני ראיתי ושיחקתי במצב של האמצעי אז הוא יותר RPG מME2 ואפילו נוח יותר. לא הפסקתי לחייך ששיחקתי בזה...
אצלי ההפך, לא הפסקתי להרגיש תחושת הפסד כבדה לאורך כל הדמו.. וזה נמשך אצלי גם היום.. עוד לא אמרתי נואש לגמרי אבל אני מבחינתי כבר עם 0 ציפיות למלא, יש לי PO עוד באוריגין אז הוא יהיה אצלי, אסיים אותו אני כן אסיים אבל לא יודע אם יהיה משו בסגנון שעשיתי עם ME2.
ולגבי הRPG - ביצוע סקילים פעם ב20-30 שניות זה נראלך עם יותר אלמנטים מME2?
נכון הם שיפרו בכללי אפילו את השיפורי AMMO שגרמו ליותר שיפורים והבדלים ביניהם שלכל אחד יש יתרון משלו בצורה טובה יותר מב2 אבל בחייך אני פשוט סבלתי לאורך כל הדמו.. אני מאוד מקווה שאני אוכל להגיד שטעיתי אחרי שאסיים את המלא..
כי אני לא רואה אותה שם, נראה לי שאחרי שאיבון קיבלה מספיק תפקידים בהוליווד לעומת התפקיד היחיד שהיא קיבלה הצ'אק כש-ME2 יצא היא די תפוסה בתפקידים אחרים ולכן לא נראה את הדמות של מירנדה בתפקיד ראשי, שוב, חבל.
"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.
זה הנושא לספויילרים למשחק המלא החל מעכשיו
אני כותב את ההודעה בלי לראות כלום ובלי להכנס אליו עד אחרי שאסיים את המשחק - ככה שאני מזכיר שאין לעבור על החוקים ומי שיעשה זאת - דמו בראשו
איזה סוף עלוב. קיוויתי שכל הדרמה שעשו סביבו לא נכונה, אבל הם צודקים. ככה סוגרים טרילוגיה? עם שלוש אפשרויות בחירה בסוף כשכל אחת יותר גרועה מהשניה?
אי אפשר לנצח במשחק הזה, ואחרי שלוש משחקים ואין סוף קווסטים ובחירות שנעשו במטרה לוודא שיהיה איזשהו סיכוי לנצח את הריפרס בסוף אני יצאתי מאוד מאוכזב.
עריכה:
אני חושב שהבנתי מה כ"כ הפריע לי בסוף הזה. מעבר לעובדה שהאפשרויות הן למות, לשנות את כל החיים בגלקסיה ואז למות, או למות בלי שום סיבה, הסוף הזה פשוט לא שייך לשאר המשחקים. בME1 ו2 אנחנו נלחמים נגד הסיכויים, אבל בסופו של דבר מגיעים למטרה הסופית שלנו עם אבידות מסויימות. בME3 הטון של המשחק השתנה - פתאום אנחנו מפסידים כמעט בכל קרב מישהו, אבל עדיין יש לנו מטרה ברורה - ואז מגיעים לחמש דקות האחרונות של המשחק והכל הולך לעזאזל. כאילו מישהו בא ואמר "זוכרים את מאות השעות שהשקעתם בטרילוגיה הזו? טוב, אז תשכחו מהן. הנה שלוש אפשרויות מחורבנות שבחיים לא יתנו לך הרגשה שניצחת. מה, רצת על פני כל הגלקסיה בשביל לתת לה סיכוי? חבל."
מה הטעם בלגייס את הקרוגן? את הגת? את הרקנאי? מה הטעם בכלל לגייס ציים? ככה או ככה אני אגיע לסצינה הסופית הזו עם אותן שלוש בחירות עלובות.
מעבר לזה, מה הקטע עם הקטליסט? הם דחפו את הילד הזה לדקה האחרונה של המשחק, לא הסבירו כלום(!!!) לגבי מי הוא או מה הקטע עם הריפרס, ולא נתנו בכלל אפשרות לומר לו מה אתה רוצה לעשות עם הקרוסיבל.
פשוט מתסכל, בחיים לא חשבתי שאני אתאכזב ממשחק של ME. (וכל סיכוי לME4 הלך קבינימט עם הרילייס...)
נערך לאחרונה על ידי Origlo, 11.03.2012 בשעה 12:34.
הMass Relays הם האבני יסוד של היקום של ME. בלעדיהן אין מסעות בין מערכות שמש בכלל. הדרך היחידה שבה הם יכולים להמשיך את הסיפור הוא לבנות אותן מחדש. (קצת בעייתי, להתחשב בעובדה שהריליי היחידה שלא הריפרס בנו הייתה של הפרות'יאנס...)
אגב, הטימטום שבזה שהם הרסו את הרילייס הוא שכל הציים שגררת לכדוה"א - כל אלה שנלחמו על הבית שלהם - עכשיו תקועים במסלול מעל כדוה"א. מה הם אמורים לעשות בדיוק? לתפוס טרמפים הביתה?
סוף מלא חורים, לא מספק, ואישית הוא הרס לי את סדרת המשחקים שהכי אהבתי.
לגבי שפרד - זה לא סתם דרייק או כל גיבור "בנאלי" אחר. זו דמות שאתה יצרת, שגררת במשך שלושה משחקים, שקיבלת אינספור החלטות עליה ועל העולם שלה - אני לא חושב שהייתה דמות שהתחברתי אליה יותר. להמשיך את הסיפור בלי שפרד זה פשוט טיפשי. (אגב, גם בזה הם טיפלו - אני מניח שראית את המיני סרטון הזה בסוף שמראה שמישהו בשיריון N7 פתאום מתחיל לנשום בין הריסות כלשהן.)
נערך לאחרונה על ידי Origlo, 12.03.2012 בשעה 01:28.
לגבי שפרד - זה לא סתם דרייק או כל גיבור "בנאלי" אחר. זו דמות שאתה יצרת, שגררת במשך שלושה משחקים, שקיבלת אינספור החלטות עליה ועל העולם שלה - אני לא חושב שהייתה דמות שהתחברתי אליה יותר. להמשיך את הסיפור בלי שפרד זה פשוט טיפשי. (אגב, גם בזה הם טיפלו - אני מניח שראית את המיני סרטון הזה בסוף שמראה שמישהו בשיריון N7 פתאום מתחיל לנשום בין הריסות כלשהן.)
אני מודע לכך, וזה בתכלס מה שהכי הרס ת'סוף הזה.
הדמות שגררת למשך 3 משחקים, שב2 הראשונים הוא היה 100% אתה, בחירות שלך וכו',
במשחק האחרון המשחק בוחר לך, רוב הדברים שביצעת בקודמים לא משפיעים על השלישי,
ושלא לדבר שאחרי כל המאמץ להביס את הריפרס בסוף, אתה פשוט מת עם סוף לא קשור לכלום...
אבל גם בלי קשר לעניין של איך שאתה בנית אותו, שפרד לדעתי תופס ת'מקום שלו גם במובן שאתה ציינת וגם במובן שאני ציינתי, מה שעוד יותר יהיה מקשה על לראות את ME4 והלאה עם דמות אחרת.
matan1000
ציטוט:
הינה משהו מעודד:מעל ל-20 אלף מעריצי ME וזה עדיין ממשיך חתמו על כך שהם רוצים סוף אחר למשחק הזה. משהו כמו שפשוט לראות את שפרד גיבור וגם חי או לפחות משהו פחות מטומטםthttp://kotaku.com/5892335/so-theres-...ffect-3http://
כל מה שנשאר לנו זה לקוות לטוב..
נערך לאחרונה על ידי ShaYx66, 12.03.2012 בשעה 12:00.
טוב לא בדיוק סימתי את המישחק הוא ניתקע לי באיזה חלק ולא היה לי כוח לחפור איך לעקוף את זה ...
המבין יבין
אז קראתי את העלילה וצפיתי בסירטונים ביוטיוב -ואני לא חושב שהסופים כאלו גרועים כמו שהרבה חושבים פה
מה שגרוע שכל הסופים +- אותו הדבר שאפרד חי או מת למי איכפת ? גם ככה המיתקן מעבר בין כוכבי הזה נהרס
בכל מיקרה היתי מעדיף לשם שינוי גם סוף רע בטרילוגיות כאלו וביגלל זה אני לא חושב שהסוף שמוצג רע
אבל אני כן חושב שהבחירות שנותנים בסוף דפוקות ובימקום זה היו צריכים לשנות את העלילה ולעשות אותה גזעים מאוחדים בפדרציה נגד הריפרז וזהו והסוף היה צריך להיות מהטוב לרע לפי כמה שחפרתם במישחק וקיבלתם יותר תמיכה
נגיד איחוד מלא והריפרז היו מושמדים בלי יותר מידי נזק לאיחוד
אבל אחוזי איחוד הכי חלשים וכול הגזעים היו מושמדים
ככה לדעתי היה צריך לסיים את הטרילוגיה ולא סוף אחד דומה לכולם
חוץ מיזה אני שונא את EA אבל המישחק מישחק טוב
מי שיחפור יקבל הרבה מאוד משימות והרבה מאוד דיאלוגים
אני לא מת על מערכת הקרב אבל היא סבירה אבל כן אוהב את הרעיון של 3 אפשרויות מאקשן רגיל וסיפור
חוץ מיזה שונא טרילוגיות עם סיפור כי אני שוכח הרבה מהעלילה בהפרשים בין תאריכי ההשקה
כול החלומות של שפרד באמת מתאימים למה שכתוב בcodex על indoctrination, ככה שניראה לי הגיוני. זה גם מסביר למה בסוף שבו רואים את שפרד חי הוא מתעורר על כדור הארץ ועוד כול מיני דברים...
עם זה הסוף זה רק גרוע יותר כי זה אומר שיהיו עוד מישחק אחד לפחות או מינימום DLC בתשלום
וזה אומר עוד סידרה שEA תהרוס מבחינתי
זה מה שאתה רוצה ? שיתחילו לימרוח את זה ?
אני מעדיף שיתחילו מישחק חדש ולא יתחילו לחלוב את הסידרה הזאת
אולי עוד כמה שנים -רק אז יש מקום לכותר חדש בסידרה מבחינתי
אבל גם אז דמויות אחרות וסיפור אחר
עם זה הסוף זה רק גרוע יותר כי זה אומר שיהיו עוד מישחק אחד לפחות או מינימום DLC בתשלום
וזה אומר עוד סידרה שEA תהרוס מבחינתי
זה מה שאתה רוצה ? שיתחילו לימרוח את זה ?
אני מעדיף שיתחילו מישחק חדש ולא יתחילו לחלוב את הסידרה הזאת
אולי עוד כמה שנים -רק אז יש מקום לכותר חדש בסידרה מבחינתי
אבל גם אז דמויות אחרות וסיפור אחר
כן. אני מעדיף לשלם 10$ ולקבל את הסוף שרציתי מאשר להישאר עם עבודה לא גמורה שנראה שעשו אותה בחמש דקות.
ומה רע בעוד משחק? אהבתי את הסדרה. בהנחה שהם מסוגלים לשמור על הרמה שלו אני אשמח לראות עוד כותר.