משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש צעיר

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #121 פורסם:
27.06.2012, 11:37
|
|
|
ברור שהיה צריך להיות סוף(למרות שעם EA משחק רביעי בשביל לסחוט את המותג היה יכול לבוא בחשבון) אני פשוט חושב שהבחירות שמספק לך "הילד" הם בחירות שבאות לפי ההגיון של האוייב לכן הן לא באמת הבחירות שלך(בדגש על שלך) ואילו הבחירה שאתה עושה מובילה להפסד(והסרטון הקצר שאתה מקבל יותר מדיי קצר וחבל)...אני אומנם לא חושב שחייב להיות HAPPY END אבל מצד שני סדרת משחקים שקידשה את הבחירה של השחקן ואת ה"תקווה" והYOU CAN DO IT בהחלט יכלה לספק סוף חיובי יותר.
בחייך אתה לא יודע את מי פגשת?...הריי זה לא שמראים לך דמויות שוליות כמו איזה טכנאי מנוע מהחלק הראשון של הטרילוגיה. מראים לך דמויות מרכזיות שהיו איתך כל הזמן. הכל עניין של תיאום ציפיות...הם בנו רף מסויים ובסוף תקעו POWERPOINT.
לגביי הקרב הנוסף אני מקבל את מה שאתה אומר...אתה בהחלט לא במצב לקרב...אם כי אפשר היה אולי לתת לך לשחק עם הדמויות המשניות שלך(כמו ששיחת עם ג'ף בחלק השני של הטרלוגיה).
*תודה על הטיפ של השמירה,לא ידעתי שהיא קיימת.
אפרופו עוד נקודה שעלתה לי בראש...הילד לא מסביר למה אתה זה שצריך לבחור, הוא הקולקטיב של כל המחזורים שבאו לפנייך יש לו כוח חישוב אדיר ופרספקטיבה רחבה. בכל זאת הוא רוצה שדווקא אתה תלחץ על הכפתור...בזמן שהוא יכול לעשות את זה לבד.
עריכה:
עוד חור שיש שם נוצר כאשר אתה בוחר לא לבחור\יורה בילד. הסיטדל לא מתפוצץ אתה דווקא נשאר חיי רק שהמשחק לא באמת מסביר מה קרה לך...סך הכל בעיניי הריפרס הייתה "נכס מעניין" הם בהחלט ניסו דרך הקולקטרס להשיג אותך חיי או מת.
נערך לאחרונה על ידי signed.incognito, 27.06.2012 בשעה 11:40.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #122 פורסם:
27.06.2012, 12:50
|
|
|
bozeman |
ציטוט: |
 |
|
|
בסופו של יום צריך להיות סוף למשחק (למה?! אני רוצה שימשך לנצח!) ונותנים לך 4 סוגי בחירות. 3 שהיו ועודכנו ועוד אחת חדשה לגמרי, שבה אתה לא לוקח בחירה. ובעצם נותן עוד שכבה למחזור הבא (מה שליארה אומרת לך שהיא תכין)
אני מסכים שאפשר היה לעשות יותר מהמצת בסוף - אולם היא כן מראה מה קורה אם האנשים שלך ומי שפגשת, זה לא סתם מי חי או מת.
אולי היה אפשר להוסיף עוד קרב - אבל זה לא היה מתאים בכלל בשלב הזה. אתה גם ככה בקושי חי, יש לך איזה אקדח מסכן וזה לא בנוי לכל העניין.
לגבי השמירה - הם נתנו שמירה מיוחדת שמתחילה בדיוק בתקיפה לבסיס סרברוס, בדיוק לכל אלו שאין להם שמירה שם. |
|
|
|
|
הסוף החדש הוא סוג של יריקה בפרצוף למי שלא אוהב את הסופים האחרים - הקטליסט פתאום משנה את הקול, מתעצבן, ואומר לך "אוקיי, הפסדת.". (אגב, אחרי שאתה מקבל אפשרות לזוז בסצינה הזו תסתובב ותירה בילד, התוצאות משעשעות.)
כל הסצינות שהם תיקנו נראות לי עכשיו מאוד מאולצות, כיוון שאני יודע מה היה שם קודם - במיוחד הסצינה שבה הנורמנדי נוחתת באמצע שדה קרב שניה מהרגע ששפרד קורא לה, עושה איסוף של שתי דקות במהלך הריצה המטורפת לסיטדל שבשבילה עשו את כל הקרב הזה, וממריאה מבלי שאחד מהריפרס ששורצים עשרה מטר ממנה (אהמ הרבינג'ר?) לא יורים עליה בכלל.
סה"כ אני כבר לא יודע מה לומר, הסוף הזה לא גרם לי לאהוב את המשחק מחדש או לשנוא אותו עוד יותר... הסדרה נגמרה, והטעם שנשאר לי בפה הוא עדיין רע.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #123 פורסם:
27.06.2012, 19:12
|
|
|
למה אתה רואה את זה ככה, איזו יריקה? הגעת לשם כמעט מת, גם ככה הרי כל הסיכוים היו נגדך - אז כן, "הפסדת" (ורוחנית לא הפסדת, הם מוכרים את זה טוב שאתה מת "חופשי")
והעובדה שעכשיו זה נראה לך מאולץ כי "אתה זוכר" , מה אתה מצפה? למי תבוא בטענות שאתה זוכר?
הסופים הללו בהחלט תיקנו את הבעיות הגדולות (לא פיצצו את הרילייס) את רוב החורים הקטנים (בסדר, יש קצת בעיה עם הנורמנדי וכו).
אני בהחלט יותר ממרוצה ממנו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #124 פורסם:
27.06.2012, 19:42
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
למה אתה רואה את זה ככה, איזו יריקה? הגעת לשם כמעט מת, גם ככה הרי כל הסיכוים היו נגדך - אז כן, "הפסדת" (ורוחנית לא הפסדת, הם מוכרים את זה טוב שאתה מת "חופשי")
והעובדה שעכשיו זה נראה לך מאולץ כי "אתה זוכר" , מה אתה מצפה? למי תבוא בטענות שאתה זוכר?
הסופים הללו בהחלט תיקנו את הבעיות הגדולות (לא פיצצו את הרילייס) את רוב החורים הקטנים (בסדר, יש קצת בעיה עם הנורמנדי וכו).
אני בהחלט יותר ממרוצה ממנו. |
|
|
|
|
הבעיה שלי היא שבמקום להודות שהסוף היה בעייתי ולתת אפשרויות חדשות, בBioware מעדיפים לומר שהכל היה בסדר מההתחלה, לשים פלסטר ענק על כל הסוף, ולומר שהם ריצו את המעריצים שלהם. אז זהו שלא. זה שהם הרחיבו את הסופים לא הפך אותם ליותר טובים, הם פשוט פחות שבורים.
ותעשה לי טובה, הסיפור עם ההרילייס עלוב. הם טוחנים ארבעה חודשים על כמה שה"יושר האומנותי" שלהם מאוד חשוב להם, ובכל זאת הם משנים אלמנט עצום ביקום של המשחק ומקווים שכולם נורא ישמחו שהם עשו את זה ולא ישימו לב. אם הם כבר משנים דברים אז שישנו עד הסוף, הדבר היחידי שהמהלך אומר אומר הוא שהם רוצים לעשות עוד משחקים ביקום של ME והם הגיעו למסקנה הבלתי נמנעת שבלי הרילייס זה בלתי אפשרי.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #125 פורסם:
27.06.2012, 21:42
|
|
|
הם מעולם לא הכחשו שהם רוצים לעשות עוד שחקים. ולדעתי השבירה של הרילייס לא הייתה משפיע כי המשחק הבא לדעתי יהיה בכלל פריקוול (אני משער במלחת המגע הראשון עם הטטורייאנס והבטרייאנס)
אתה מאראש חושב שהסוף בעייתי, אני כבר אמרתי שהוא פחות בעייתי מתחינה קונספטואלית, ועכשיו גם פתרו את כל החורים שהיו.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת PS3

|

|
|
|
|
| #126 פורסם:
28.06.2012, 02:16
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
הם מעולם לא הכחשו שהם רוצים לעשות עוד שחקים. ולדעתי השבירה של הרילייס לא הייתה משפיע כי המשחק הבא לדעתי יהיה בכלל פריקוול (אני משער במלחת המגע הראשון עם הטטורייאנס והבטרייאנס)
אתה מאראש חושב שהסוף בעייתי, אני כבר אמרתי שהוא פחות בעייתי מתחינה קונספטואלית, ועכשיו גם פתרו את כל החורים שהיו. |
|
|
|
|
אני חושב שהוא בעייתי מהסיבה הפשוטה שסיימתי סיפור של שלושה משחקים (עשרות אם לא מאות שעות משחק בסופו של דבר) ואני לא מרגיש שניצחתי - אני מרגיש שבכלל לא הייתה לי אפשרות לנצח.
אני מודה שההרחבה הזו שיפרה קצת את המצב (הסוף האדום קרוב להיות בסדר) ואחרי שהם שינו את המצב של הרילייס (מי מתקן אותן בדיוק בסוף האדום?  ) אתה יכול לדמיין מצב שבו יש לך סוף "שמח" (יותר סביר משמח, אבל ניחא), אבל ההתעשקות שלהם לסיים את המשחק דרך הסצינה השבורה הזו מוזרה בעיניי.
לגבי המשחק הבא - פריקוול נשמע הגיוני, כי בשביל ME4 צריך להחליט על סוף קנוני - אין סיכוי שאפשר לבנות משחק שימשיך מיותר מאחת מהאפשרויות האלה.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #127 פורסם:
28.06.2012, 08:13
|
|
|
השאלה העמוקה יותר - למה את חייב "לנצח"? זה סיפור, לא הכל חייב להסתיים בהם חיו באושר ואושר. במשחק עצמו יש רגעים לא קלים גם ככה. אתה מאבד גם חברים לנשק (שנקשרת אליהם מאוד), אז בהחלט יכול להיות סוף שהוא לא ניצחו וכולם מאושרים. ככה זה גם במציאות, לעיתים אין פתרון שיפתור הכל.
זאת האמונה שלהם, ככה הם העבירו את הדברים במשחקים וככה אני חושב שגם מתאים. זאת הסיבה שאני לא מאוכזב מהסוף המקורי ויותר ממרוצה מהסוף הזה - כי הוא פשוט ברור ומסביר וסותם את רוב החורים.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #128 פורסם:
30.06.2012, 23:23
|
|
אישור רשמי ששפרד חי בסוף של "השמדת הריפרים"
יש לציין שבסוף הקודם, הוא היה חי אם אספתם את מירב הוור אסטס. (לפחות ככה מתארים את הסצינה קודמת שבה ערימת המתכת זזה, וככה כתוב גם במדריך הרשמי)
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #129 פורסם:
01.10.2012, 02:36
|
|
|
טוב, סיימתי את המשחק וסיימתי אותו אך ורק עם הDLC שמרחיב את הסוף כך שאני משער שתהיה לי פרספקטיבה מאוד שונה מלכם. מה אני יכול להגיד, ממש אהבתי את הסוף, אולי זה יהיה קשה ל99% מהאינטנרט לשמוע אבל היה באמת אחלה סוף שלא ציפיתי לו.
אני חושב שיש לאנשים בעיה מאוד קשה עם זה שלא הייתה במאת בחירה טובה בסוף המשחק (למרות שהמשחק מבהיר בצורה די ברורה, לפחות אחרי הDLC, שהבחירת סינטזה בהחלט גורמת לגלקסיה שלמה לחיות באושר ואחווה) וזה ממש לא מובן לי. בסדרת ME אין באמת איזו בחירה מטורפת, אנשים חיים באשליה שהם בונים איזו דמות לבחירתם עם בחירות לבחירתם והם עושים מה שבא להם אבל בסופו של דבר בסוף של כל משחק ME כולם נאלצים לעשות אותו דבר (סברון יגיע לסיטדל, אתה תהרוג אותו לא משנה מה. אתה תגיע לבסיס של הקולקטורס, את תנצח שם את הקולקטורס והריפר האנושי לא משנה מה). ביווור בחרו לכם מה יקרה במשחק, לפעמים הם הציגו שתי אופציות, לפעמים רק אחת אבל תמיד הם אלה שהכווינו אותכם. בסוף המשחק הציגו לפניכם 3-4 בחירות, זה יותר בחירה ממה שהיה בכל המשחקים הללו.
אני חושב שמה שכל כך אהבתי בסוף מסתכם לזה פחות או יותר:
1) הבנאליות של "תלחץ פה והריפרים יושמדו" לא הייתה ואהבתי את זה. פגישת ה"ארכיטקט" המטריקסית נעשתה הייטב בניגוד למטריקס. זה לא היה סתם info dump, זה היה טוויסט קל ונחמד והריפרים לא הפכו פתאום לטובים או רעים, הם הפכו להיות פשוט כלי שזו מטרתו.
2) הסוף הסביר את הבוס הסופי הנורא מטומטם של ME2, אני רואה את זה כסוף שהציל לי את הסיום הטפשי של ME2 ולכן אין ספק שזאת נקודה חיובית
3) הגיבור שמקריב את עצמו זה הסיפור הכי קלאסי שיכול להיות, חוץ מזה האישיות של שפרד (שהיא תמיד חזקה, קריזמטית ואידיאליסטית, לא משנה מה הבחירות שעשית) פשוט יושבת טוב מדי על הקרבה עצמית. אם כבר סוף שבו הוא שורד הייתה מורידה מערך המשחק, לא ההפך. ביוור יצרו את הסיפור של ME ובדיוק כמו שלא באמת הייתה לאף אחד פה בחירה בשום דבר, כך גם כאן הייתה בחירה ספציפית שביוור בחרו בשבילכם. בME1 לא שאלו אותי אם בא לי להשאיר את הרקנאי בשבי ולהמשיך ללמוד אותם, אמרו לי "תהרוג אותם" או "תציל אותם". זה ME, תתמודדו.
4) הסוף של הסינטזה, הסוף שאני בחרתי, נשזר כל כך יפה בנושאים הראשיים של הסדרה הזאת שקשה לי כבר לחשוב על נושא אחר. הרומן של אידי וג'וקר, הגת' מול הקוואריאנים, הריפרים הסינטטים שבאים להרוג את הגזעים האורגנים, השאלות על "האם AI זה חיים" שעולות שוב ושוב לכל אורך ME3 וכו'. הסדרה הזאת פחות או יותר דברה על הסינתטים לכל אורכה ולשזור את זה בסיכום של המשחק היה מאוד יפה לדעתי
5) הבחירה האחרונה הייתה הראשונה בכל ההסטוריה של ME שהייתה באמת אפורה. הבחירות בME הן נורא שחור לבן, תהרוג את כל הגזע או תן לו לחיות, תרצח כלבלבים או תציל יתומים. הבחירה בסוף המשחק הייתה אפורה, תהרוג את הריפרים (שבעצם לא באו להרוס הכל אלה דווקא לעזור, בתאוריה) אבל תקח איתם את הגת' ואידי, תשלוט בריפרים אבל אז אתה לא יותר טוב מהאיש החמקמק (אוי אני מת על התרגום הזה). לא יודע, אולי הסוף של הסינתזה היה קצת טוב מדי למרות ששפרד מת בסופו כך או כך אבל באמת שהרגשתי פעם ראושנה בסדרה הזאת שיש לי החלטה קשה שלא ברור לי מה תהיה התוצאה שלי. היא הייתה דומה יותר לבחירה בוויטצ'ר מאשר בME וזה דבר חיובי.
זהו, סך הכל מאוד נהנתי מהסיום למרות שרוב העולם שונא אותו. דווקא קטעים אחרים כמו זה שהריפרים שאמורים להיות גזע משמיד מטורף החליטו להשמיד גלקסיה שלמה על ידי שרפת אנשים אחד אחד בקרן לייזר במקום השמדה המונית לא היה ברור לי (כלומר באמת, אפילו הנאצים היו יסודיים יותר), זה שאידי עברה לגוף סקסי היה אחד הקטעים הכי מטומטמים שראיתי במשחק וידאו וכמו תמיד לבחירות לא היה יותר מדי השפעה אבל בסופו של דבר באמת נהנתי מME3, משחק מצויין לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 01.10.2012 בשעה 02:42.
|
|
|
|
|
|

Vgames For Ever

|

|
|
|
|
| #130 פורסם:
02.10.2012, 20:14
|
|
|
אהבתי את הביקרת שלך ואת נקודת המבט המרעענת שלך, למעשה היא בדיוק סוג של זווית כמעט הפוכה משלי ועדיין זה יוצא מחשבה כמעט זהה.
למעשה אני חושב שזה היופי של העולם - מצד אחד הסיפור מהודק - אבל העולם עצמו מאוד עשיר ועמוק.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #131 פורסם:
20.01.2013, 14:21
|
|
|
טוב סיימתי את המשחק בסופ"ש.
אני לא זכור לי מצב של הרגשת LET DOWN בידי משחק בכל ההיסטוריה שלי עם גיימינג.
משחק שפשוט לא קיים שום דבר ממה שציפיתי ממנו אחרי המשחק הראשון. שום דבר! והבחירה האחרונה פשוט מאוד מסנטזת את הנקודה הזאת.
דווקא כשהגעתי לסוף אז הייתי שמח, הרגשתי "סוף סוף יש לי בחירה שקשה לי לעשות אותה" אשכרה חשבתי, התלבטתי וזה אם אני אתעלם רגע מהילד המפגר שלא מוסבר למה הוא ילד ולמה שפרד ראה אותו בתחילת המשחק בכלל. אבל!!!!! אחרי שאני רואה את הסיום שיוצא מזה (שהוא תאכלס סתם מפגר לכשעצמו כי עכשיו מה? כל הגזעים תקועים במערכת שמש שלנו? הרי אין יותר את הRELAYS... איך אפשר להשאיר משהו כל כך גדול בלי שום הסבר? אבל חפיף, הלאה.... אז מכיוון שהסדרה כבר יצאה לי מכל החורים האפשריים ואין סיכוי שאני מסיים אותה שוב רק בשביל לעשות בחירה שונה אני כמו ילד אינטרנט טוב נכנס לי להנאתי ליו-טיוב בציפיה שמישהו מן הסתם כבר העלה את כל הסופים האפשריים ואני מקליק על התוצאה הראשונה ומה אני רואה?!
את אותו הפאקינג סרטון רק עם צבע אדום במקום כחול!!!!!!!!!
מה נסגר? איזה גועל נפש... זה פשוט כל הפארסה הזאת של העאלק בחירה DISTILLED אל תוך הסרטון האחרון של המשחק.
אחרי שהמשחק הראשון היה כל כך "דור הבא"... עם גלגלת לנשקים וגלגלת בחירות ובחירות שהם בעצם לא המשפט המדוייק, וגרפיקה מטורפת על העיניים של השחקנים וMOCAP אדיר בשביל RPG ואופרת חלל שהיה (לפחות לי) נראה שתהווה את הסטאר וורס של שנות ה2000 ואני בטוח יכול למצוא עוד נקודות למה הראשון הותיר בי רושם כל כך טוב למרות המגרעות העצומות שהיו לו בגיימפליי קיבלתי משחק המשך עם תוספות מינורייות שניסו להפוך אותו לגירס בגיימפלי BUT FELL SHORT אחולמניוק, סיפור בתחת, RPG שאין לו זכות להיקרא RPG ורק לקח את כל הנושא אחורנית ומשחק שלישי שהיה בלחץ צריך להיות מה שאני דמיינתי שיהיה ההמשך (כלומר 2)... בלחץ.
לסיכום, על הפנים.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 20.01.2013 בשעה 14:31.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #132 פורסם:
20.01.2013, 16:17
|
|
|
גם בסוף סדרת BG הסופים השונים התנקזו לאותו סרטון, פחות או יותר, ומשום מה לא קמה שום צעקה גדולה בעקבות זה. הסרטונים עצמם הם די חסרי חשיבות, מה שחשוב הוא הסיפור שעומד מאחוריהם. לגבי הרילייס - אם שיחקת ב-extended cut, אז מציינים שם שהרילייס רק נפגעו קשה אבל לא נהרסו, ושניתן לשקם אותם. איך זה מסתדר עם הפיצוצים האדירים שראו בסרטונים - לא ברור בכלל.
סה"כ הסוף הוא די בסדר, אני אישית לא הבנתי את המהומה הגדולה סביבו. יחסית לסיפורי מד"ב אחרים אין בו כמות חריגה מדי של סתירות או חורים.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #133 פורסם:
20.01.2013, 16:29
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
גם בסוף סדרת BG הסופים השונים התנקזו לאותו סרטון, פחות או יותר, ומשום מה לא קמה שום צעקה גדולה בעקבות זה. הסרטונים עצמם הם די חסרי חשיבות, מה שחשוב הוא הסיפור שעומד מאחוריהם. לגבי הרילייס - אם שיחקת ב-extended cut, אז מציינים שם שהרילייס רק נפגעו קשה אבל לא נהרסו, ושניתן לשקם אותם. איך זה מסתדר עם הפיצוצים האדירים שראו בסרטונים - לא ברור בכלל.
סה"כ הסוף הוא די בסדר, אני אישית לא הבנתי את המהומה הגדולה סביבו. יחסית לסיפורי מד"ב אחרים אין בו כמות חריגה מדי של סתירות או חורים. |
|
|
|
|
אני די מסכים, סיום סבבה לגמרי, מתאים לנרטיב של המשחק. אנשים זועמים על כל נושא ה"בחירה" בסוף ושבסוף בסדרה זאת לא היה בחירה אבל למקרה והם לא שמו לב לא היה להם כלל בחירה מהמשחק הראשון. מי שחשב שכל הבחירות יגררו, לא ישפיע כלל על איזה 120 שעות של שלושה משחקים אבל פתאום בסוף יהיו 500 סופים שונים חיי לגמרי בסרט. לא השפענו על הסוף של ME1, לא השפענו על הסוף של ME2, לא ברור לי למה להתאכזב שלא השפענו על הסוף של ME3.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #134 פורסם:
20.01.2013, 16:36
|
|
|
InterAl |
 |
|
|
סה"כ הסוף הוא די בסדר, אני אישית לא הבנתי את המהומה הגדולה סביבו. יחסית לסיפורי מד"ב אחרים אין בו כמות חריגה מדי של סתירות או חורים. |
|
|
|
|
מה? סופים שונים? אנחנו מדברים על משחק או על סדרה? לא ממש הבנתי.
שלא תבינו לא נכון, אני כבר מהראשון ראיתי שכל נושא הבחירות הוא מסריח כי (ואין לי כוח להסביר למה) סיימתי אותו 7 פעמים, וראיתי שתמיד אבל תמיד הכל אותו דבר אבל ממש אותו דבר (ואני לא מדבר על החלטות גדולות והתוצאות שלהם, סתם שיחות פשוט יוצאות אותו דבר ולא משנה מה תעשו) ככה שלא הייתה לי שום ציפיה מהשלישי אחרי שראיתי שהשני חטף רגרסיה קשה מאוד בכל נושא הRPG שגם ככה בקושי היה קיים בראשון.
הבעיה האמיתית שלי עם הסוף (אגב לא שיחקת בEXTENDED, חשבתי שזה אוטומטית יגיע עם המשחק אבל לא נראה לי שזה ממש ישנה לי משהו) היא שוואלה, הגעתי לשם ואשכרה חשבתי על הבחירה, פעם ראשונה שבאמת חשבתי על מה לעשות, כי הרגשתי, הנה, זה הסוף אז בטוח כאן הם יעשו דברים נורא שונים כי הרי אין צורך לבנות עוד משחק שלם על הבחירה הזאת ולמרבה תדהמתי נכנסתי ליוטיוב וראיתי את אותו הסרטון אשכרה עם צבע אחר. צבע אחר! ריבונו של עולם? זה כזה COPOUT מצידם שזה מגעיל.
זהו, זה העניין, החורים בעלילה כבר לא מעניינים אותי, הגיימפליי לא מעניין אותי, שום דבר כבר לא עניין אותי כי מה שדמיינתי שהטרילוגיה תהיה כבר מזמן הבנתי שלא יתקיים (אחרי ששיחקתי ב2) אבל בכל זאת, שיהיה הבדל בסוף... משהו מעבר לצבע אחר? די זה בזיון.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #135 פורסם:
20.01.2013, 17:00
|
|
|
אני מסכים שיכלו להשקיע יותר בסרטוני הסיום, אבל באמת, זה לא כ"כ מה שחשוב. מה שחשוב הוא הסיפור שמאחורי הסרטונים האלה, וזאת למעשה הבחירה שלך. כמעט תמיד הסוף של משחקי RPG גדולים הוא מאכזב (וזה כולל קלאסיקות ענקיות כמו פולאאוט 1-2 או פליינסקייפ וכו'), כבר התרגלתי לא לצפות יותר מדי.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #136 פורסם:
20.01.2013, 17:22
|
|
|
אני חושב שהסוף צריך להוות סוג של PAY OFF ואני לא הרגשתי שקיבלתי את זה.
אתה סך הכל צודק שהכתיבה היא בינונית לכל אורך המשחק אבל מה אני יגיד לך... ציפיתי למשהו אחר... משהו יותר רציני ומחושב, זה פשוט הרגיש לי חסר חשיבות לחלוטין.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #137 פורסם:
20.01.2013, 17:25
|
|
|
באמת, לא זכור לי משחק RPG אחד שיצאתי מרוצה מהסוף שלו ושה"פייאוף" שלו היה מספק במיוחד. ME3 דווקא היה מעל המצופה בקטע הזה - בטח שעדיף על הסיום של השני, נגיד.
ולא אמרתי שהכתיבה בינונית, היא דווקא בסדר. יש חלקים טובים יותר וטובים פחות, אבל הרמה הכללית היא הרבה מעל הממוצע למשחקי מחשב...
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #138 פורסם:
20.01.2013, 17:34
|
|
|
 |
|
|
ולא אמרתי שהכתיבה בינונית, היא דווקא בסדר. |
|
|
|
|
אני זוכר בבירור שרשמת את זה אבל לא עקרוני, אני חושב שהיא בינונית וזה לא עקרוני מה קורה במשחקים אחרים, זה שכולם B MOVIES בלחץ לא עוזר לי.
בשביל משחק שמההתחלה התהדר בטרילוגיה אני חושב שהסוף שלו היה בזוי וקשה לי להאמין שה300-400 או כמה שזה לא יהיה אנשים שעבדו על המשחק הזה לא אמרו לאף אחד מהכותבים שהם משאירים לאנשים טעם רע בפה בזה שהם זורקים פתאום את הילד הזה לתמונה ולא מסבירים שום דבר וששני הסופים הופכים לאחד כאשר כן כן, כל ההחלטות הם בסוף אותו הדבר אבל כמו שאמרתי, זה היה סוף הטרילוגיה ויכלו לעשות מה שהם רוצים כי אין המשך שצריך להתחשב בו ולשבור את הראש איך מצליחים להכניס את כל התוכן בצורה קונסיסטנטית לאורך כל אפשרויות הבחירה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #139 פורסם:
20.01.2013, 17:44
|
|
|
הם נתנו הסברים, פשוט לא האכילו בכפית כמו שנהוג להאכיל בעלילות של משחקי מחשב. וכן, יכלו להשקיע יותר בסרטוני הסיום אבל זה לא כזה קריטי... המשחק ממילא מושקע מאוד וארוך מאוד, ויש גבול לכמה אתה יכול להשקיע. בד"כ במשחקים ארוכים כאלה מתפשרים על הסוף. אין פה שום דבר יוצא דופן.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #140 פורסם:
20.01.2013, 18:24
|
|
|
אני לא חושב שזרקו סתם ילד בסוף, בנו אותו לאורך כל המשחק וכל הרעיון של הסיום די מושרש בTHEMES של הסדרה. זה הסוף הכי טוב בטרילוגיה לדעתי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|