נושא: Mass Effect 3 | נושא עם ספויילרים
1  2  3  5
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 04.04.2012, 22:16

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
כתבתי כבר את דעתי, איך שאני לא מסתכל על זה לא יצאתי מרוצה. בסופו של דבר מדובר בשלושה סופים זהים עם צבע שונה - אם אתה יכול להתעלם מזה ולומר שהדרך היא מה שחשוב - שיהיה לך בכיף. אני לא מסוגל לגעת בסדרה הזו יותר.
קראתי את מה שכתבת, צר לי שאתה מרגיש שרק איך שהסוף היה זה מה שחשוב. (כי זה לדעתי היה החוזק הכי גדול של הסדרה כמו שכתבתי - שהכל יכול לקראת בכל רגע).
לגבי האם יש הבדל או לא - אני בוודאי חושב שיש הבדל מבחינת הסוף (את הטענה הזאת בכלל אי אפשר לגבות יחסית, את משווה גלקסיה שהריפרים הושמדו, או שעכשיו כל היצורים האורגניים והלא אורגנים אוחדו?) השאלה אם זה הסוף שסיפק אותך או לא - זאת שאלה אחרת.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#62   פורסם: 04.04.2012, 22:25

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
קראתי את מה שכתבת, צר לי שאתה מרגיש שרק איך שהסוף היה זה מה שחשוב. (כי זה לדעתי היה החוזק הכי גדול של הסדרה כמו שכתבתי - שהכל יכול לקראת בכל רגע).
לגבי האם יש הבדל או לא - אני בוודאי חושב שיש הבדל מבחינת הסוף (את הטענה הזאת בכלל אי אפשר לגבות יחסית, את משווה גלקסיה שהריפרים הושמדו, או שעכשיו כל היצורים האורגניים והלא אורגנים אוחדו?) השאלה אם זה הסוף שסיפק אותך או לא - זאת שאלה אחרת.
כולם מביאים לאותה תוצאה - הפסדת. או שהרסת את כל הטכנולוגיה המתקדמת בגלקסיה, או שגרמת לכל החיים בגלקסיה להשתנות בלי הסכמתם (שזה גרוע בהרבה מלמות וזהו לדעתי), או ששיעבדת גזע שלם (למעשה אלפי גזעים) ועדיין מתת.
אם הרילייס התפוצצו, אם הציים תקועים בכדוה"א ואם שפרד מת (מה שקורה בכל סוף) אני לא חושב שניצחתי לא משנה איזה צבע קיבלתי.

לגבי הבחירות, כולן בסופו של דבר מתבטאות בEMS - קו ירוק שעולה ויורד. אולי ציפיתי ליותר מדי, אבל כיוון שאני לא היחידי שחושב ככה אני נוטה להאמין שהבעיה היא לא רק אצלי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ab23

משתמש רגוע

#63   פורסם: 04.04.2012, 22:35

הטיעון של הכל יכול לקרות בכל רגע זה טיעון מאוד חלש. גם יכולים להחליט ששפרד יכול לנצח את הריפרים רק באמצעות ROCK N ROLL. זה לא אומר שאני חייב לקבל כל דבר. אני מסכים עם הדברים שאתה אומר, אבל אתה מדבר על המשחק עצמו לא על הסוף.

אני אהבתי מאוד את המשחק, סיימתי אותו כבר 3 פעמים. אני ממש לא מסכים עם עניין הבחירות.
הבחירות לא שטחיות, הן משפיעות לרוב (יש מקרים שהתפלק להם כמו הקטע עם אנדרסון ואודינה) על מה שקורה בצורה די רצינית, ובדיוק בגלל זה אני לא מוכן לקבל את הסוף, שכל מה שקורה בו הפוך למה שקורה בשאר המשחק. הבחירות שלך בסוף לא קשורות לשום דבר שעשית במשחק, אלא רק לאוסף של נתונים חסרי משמעות כמו כמה שיחקתי במולטי.

בדיוק כמו שאמרת, הבחירות מצטלבות בתורן ובאמת הדברים משפיעים (עוד פעם אני אתן כדוגמה את המשימה הראשית בטו'צנקה, שם רואים ממש יפה איך דברים שעשית בשני המשחקים הראשונים משפיעים רבות על איך המשימה נראית ואיך היא נגמרת) אבל אז אתה מגיע לסוף, ואתה מקבל בערך כלום. אפילו אפילוג בסגנון DAO היה יותר ממספק

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#64   פורסם: 04.04.2012, 23:05

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
כולם מביאים לאותה תוצאה - הפסדת. או שהרסת את כל הטכנולוגיה המתקדמת בגלקסיה, או שגרמת לכל החיים בגלקסיה להשתנות בלי הסכמתם (שזה גרוע בהרבה מלמות וזהו לדעתי), או ששיעבדת גזע שלם (למעשה אלפי גזעים) ועדיין מתת.
אם הרילייס התפוצצו, אם הציים תקועים בכדוה"א ואם שפרד מת (מה שקורה בכל סוף) אני לא חושב שניצחתי לא משנה איזה צבע קיבלתי.

לגבי הבחירות, כולן בסופו של דבר מתבטאות בEMS - קו ירוק שעולה ויורד. אולי ציפיתי ליותר מדי, אבל כיוון שאני לא היחידי שחושב ככה אני נוטה להאמין שהבעיה היא לא רק אצלי.
ראשית שוב - שפרד יכול לשרוד - זה תלוי בכמה משאבים יש לך (חייב להיות יותר מ-5000 אם אני זוכר נכון)
לגבי האפשרויות השונות - זה נכון, אתה אולי לא מציל את הגלאקסיה כמו ש"רצית" אבל עדיין ישנה בחירה - אולי אפילו הכי קשה. בנוסף - כפי שאפילו אתה ציינת - הן בהחלט משמעותיות.
אגב, גם אם הרלייס מתפוצצים, זה לא אומר שלא ניתן לבנות אותן. (למשל ע"י הידע של הריפרס אם אתה משעבד אותם, או השילוב) גם האפשרויות של החיים תלויות בעצם בבחירה. הרי מי אמר שהגזעים ימותו בסינרגיה? הרי עכשיו כל העולם עבר אבולציה חדשה לגמרי -יש איחוד של סינטטי עם אורגני, למה שלא ישרדו בסביבת כדו"א? אולי אפילו ישרדו מסע של כמה מאות שנים בחרה לכוכב שלהם.
נכון, למעשה בסופו של דבר הכל יתמצא במשאבים שלך - אבל ככה כל הבחירות באות לידי ביטוי. וכמו שכתבתי, אני לא מאמין שיש מישהו שמצפה שיהיו משחקים לגמרי שונים (לפחות לא בטכנולוגיה של היום...)
אני מבין את המירמור - הייתה איזו ציפיה וכן יש חורים (גם לי הפריע שכשהילד אומר "הסינטטים תמיד ירצו להשמיד את האורגניים" ששפרד לא משתמש בטיעון של "אידי עוזרת לנו" ובטח אם הצלת את הגת' או גרמת לשלום בינהם (ובכלל העובדה שבמהלך המשחק השלישי הם מוצגים כ"שוחרי שלום") הוא לא מתשמש בטיעון הזה - אבל זה לדעתי מתגמד לעומת הכלל.

ובסופו של יום - למה סוף שהוא "הפסדת" כ"כ רע מבחינתך? התמודדות עם כשלון היא חלק מרכזי בחיינו, וצריך לדעת שלעיתים גם זה קורה. אם נצא רגע מהקיר הרביעי, מבחינת עולם המשחק היה מדובר בסיכוי נמוך מההתחלה שנצליח לנצח, ככה שדי מדובר פה "בהצלחה".
אז כן יש הבדל אולי בין לומר, אפשר היה טיפה לתפור את הסוף קצת יותר טוב (בדברים הקטנים) לבין "אני לא נוגע במשחק יותר בחיים שלי". קצת יותר פרופורציות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ab23

משתמש רגוע

#65   פורסם: 04.04.2012, 23:11

כמו שאמרתי, אני סיימתי את המשחק 3 פעמים הולך לסיים פעם רביעית ברגע שיהיה לי זמן (הייתה לי מעין רגילה\שבוע ג'ובניק כזה אז היה לי זמן פנוי) אחרי משחק בשני הראשונים. אבל פשוט אי אפשר להכחיש שכמה שהמשחק טוב, הסוף פשוט לא משתווה אליו, נראה מחופף ומזכיר לי את כל המשחקים בסגנון שלא הספיקו לסיים בזמן וחיפפו לקראת הסוף (כמו KOTOR 2 שאפילו הסוף שלו היה יותר טוב) רק שפה זה לא הגיוני וחבל שזה כך

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#66   פורסם: 04.04.2012, 23:23

אמת, הוא יכול לשרוד אם בחרת בסוף האדום. זה אפילו קרה אצלי.

יכולתי להתמודד עם סוף "רע" - ועם כל הדיבורים על כך שזה המשחק שיסגור את הסיפור של שפרד זה היה אפילו צפוי שהוא ימות - אבל לא ככה. כשברבע שעה האחרונה מכניסים דמות חדשה, שאין לה שום איזכור בסדרה (פשוט כלום) כדי שתקבע עובדות שאין להן שום ביסוס (באמת? סינטטיים חייבים להרוג אורגניים ולבגוד ביוצרים שלהם? טוב לדעת) זו פשוט כתיבה עצלנית. במשך כל השיחה איתו חיפשתי את האפשרות שתיתן לי לומר לו שלא אכפת לי ממה שהוא אומר - במקום זה אני חייב להסכים עם ההיגיון העקום שלו ולמעשה לתת לו את הניצחון. תודה, אבל לא.
בכלל, מה הרעיון שברבע שעה האחרונה מנסים להציג את הריפרס כחברה הטובים? במשך שניים וחצי משחקים המטרה היא להרוג אותם - פתאום הם בסה"כ מנסים להציל אותנו, ואנחנו כ"כ מרוכזים בעצמנו שלא הבנו את זה.

לגבי ההפסד, אני לא משחק בשביל להתמודד עם החיים, אני משחק בגלל שזה כיף לי, בגלל שזה מבדר אותי, ובגלל שזה נותן לי הרגשה טובה. אחרי כזו סדרה מעולה (כולל המשחק השלישי למען האמת) קבל כזה סוף זה כמו לקבל סטירה בפרצוף. אני אישית לא קיבלתי תחושה שהשגתי משהו, אני מרגיש שהפסדתי. בשביל להפסיד אני לא צריך לעבור דרך שלושה משחקים - יכולתי לעשות את זה בחמש דקות הראשונות של ME1.
השורה התחתונה היא שאני לא עושה דרמה, אני לא שולח אימיילים נזעמים לביוור - פשוט אין לי חשק לשחק במשחקים האלה יותר. אני לא רואה את הטעם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ab23

משתמש רגוע

#67   פורסם: 04.04.2012, 23:40

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה

יכולתי להתמודד עם סוף "רע" - ועם כל הדיבורים על כך שזה המשחק שיסגור את הסיפור של שפרד זה היה אפילו צפוי שהוא ימות - אבל לא ככה. כשברבע שעה האחרונה מכניסים דמות חדשה, שאין לה שום איזכור בסדרה (פשוט כלום) כדי שתקבע עובדות שאין להן שום ביסוס (באמת? סינטטיים חייבים להרוג אורגניים ולבגוד ביוצרים שלהם? טוב לדעת) זו פשוט כתיבה עצלנית. במשך כל השיחה איתו חיפשתי את האפשרות שתיתן לי לומר לו שלא אכפת לי ממה שהוא אומר - במקום זה אני חייב להסכים עם ההיגיון העקום שלו ולמעשה לתת לו את הניצחון. תודה, אבל לא.
בכלל, מה הרעיון שברבע שעה האחרונה מנסים להציג את הריפרס כחברה הטובים? במשך שניים וחצי משחקים המטרה היא להרוג אותם - פתאום הם בסה"כ מנסים להציל אותנו, ואנחנו כ"כ מרוכזים בעצמנו שלא הבנו את זה.

לגבי ההפסד, אני לא משחק בשביל להתמודד עם החיים, אני משחק בגלל שזה כיף לי, בגלל שזה מבדר אותי, ובגלל שזה נותן לי הרגשה טובה. אחרי כזו סדרה מעולה (כולל המשחק השלישי למען האמת) קבל כזה סוף זה כמו לקבל סטירה בפרצוף. אני אישית לא קיבלתי תחושה שהשגתי משהו, אני מרגיש שהפסדתי. בשביל להפסיד אני לא צריך לעבור דרך שלושה משחקים - יכולתי לעשות את זה בחמש דקות הראשונות של ME1.
השורה התחתונה היא שאני לא עושה דרמה, אני לא שולח אימיילים נזעמים לביוור - פשוט אין לי חשק לשחק במשחקים האלה יותר. אני לא רואה את הטעם.

אני לא לגמרי מסכים. אני חושב שבאמת הסוף נוראי, אבל המשחק כל כך אדיר, ויש רגעים כל כך לא מהעולם הזה (THANE, MORDIN, דמויות אדירות כמו גארוס שממש מבשילות במשחק הזה, גם המשחקיות אגב) שבאמת הדרך חשובה יותר מהמקום שהגענו אליו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#68   פורסם: 05.04.2012, 08:45

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה

אומנם הדמות "חדשה" אבל זה לא נכון שאין אזכורים לכך בסדרה. מזכירים פה ושם שהריפרים לא סתם עושים את זה (עוד במשחק הראשון) שיש משהו מאחורי מה שהם עושים.
עדיין לא הופכים את הריפרים לטובים - מציגים פשוט את המעשים באופן מורכב יותר, שאולי יגרום לחשוב "נכון, זה מרושבע, אבל אולי זה מוצדק?" בדיוק כמו שמנסים לעשות עם האילוסיבמן. זה חלק מהמשחק. שלעיתים צריך להקריב.
אתה גם לא נותן לו את הנצחון. מבחינתו הוא הפסיד. הדרך שלו אחרי עשרות (מאוד? אלפי?) סייקלים נשברה ויוצאים לדרך חדשה.
למה אין ויכוח יותר מעמיק איתו? למה הוא לא חושב את כל הדברים שהוא יודע? פה אולי אפשר היה יותר לפרט או לצפות מהם שיתנו לנו עצם בנושא.
אני לו חושב שמצפים מאיתנו גם לחשוב שטעינו כשנלחמנו איתם, בדיוק כמו שאתה לא חושב שאתה טועה כשנלחמת בגת' עד שהם הושמדו או הצטרפו אליך. זה היה נכון לזמנו. אני לא מניח שהריפרים גם מצפים שילכו אחריהם גם אם הם יודעים שזה הדבר "הנכון לעשות". וזה בסדר מצדם. הם באו מוכנים...

ab23
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא לגמרי מסכים. אני חושב שבאמת הסוף נוראי, אבל המשחק כל כך אדיר, ויש רגעים כל כך לא מהעולם הזה (THANE, MORDIN, דמויות אדירות כמו גארוס שממש מבשילות במשחק הזה, גם המשחקיות אגב) שבאמת הדרך חשובה יותר מהמקום שהגענו אליו.
זה גם מה שאני חושב, אפילו למי שחושב שהסוף "נוראי".

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ab23

משתמש רגוע

#69   פורסם: 05.04.2012, 12:50

כמה קטעים אדירים שאהבתי במיוחד:
http://youtu.be/jMNUxvQr950u

http://youtu.be/FS3MX0yau7U
עזבו את הסוף המסריח הזה, יש משחק שלם ואוסף ענק של קטעים ענקיים לדבר עליהם.
אם אתם בכל זאת מתעקשים, יש את הסרטון (יותר סוג של סרט קצר) המאוד מפורט אם יש לכם זמן פנוי ובא לכם:
http://youtu.be/7MlatxLP-xs

נערך לאחרונה על ידי ab23, 05.04.2012 בשעה 14:36.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#70   פורסם: 05.04.2012, 17:06

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אומנם הדמות "חדשה" אבל זה לא נכון שאין אזכורים לכך בסדרה. מזכירים פה ושם שהריפרים לא סתם עושים את זה (עוד במשחק הראשון) שיש משהו מאחורי מה שהם עושים.
עדיין לא הופכים את הריפרים לטובים - מציגים פשוט את המעשים באופן מורכב יותר, שאולי יגרום לחשוב "נכון, זה מרושבע, אבל אולי זה מוצדק?" בדיוק כמו שמנסים לעשות עם האילוסיבמן. זה חלק מהמשחק. שלעיתים צריך להקריב.
אתה גם לא נותן לו את הנצחון. מבחינתו הוא הפסיד. הדרך שלו אחרי עשרות (מאוד? אלפי?) סייקלים נשברה ויוצאים לדרך חדשה.
למה אין ויכוח יותר מעמיק איתו? למה הוא לא חושב את כל הדברים שהוא יודע? פה אולי אפשר היה יותר לפרט או לצפות מהם שיתנו לנו עצם בנושא.
אני לו חושב שמצפים מאיתנו גם לחשוב שטעינו כשנלחמנו איתם, בדיוק כמו שאתה לא חושב שאתה טועה כשנלחמת בגת' עד שהם הושמדו או הצטרפו אליך. זה היה נכון לזמנו. אני לא מניח שהריפרים גם מצפים שילכו אחריהם גם אם הם יודעים שזה הדבר "הנכון לעשות". וזה בסדר מצדם. הם באו מוכנים...

זה גם מה שאני חושב, אפילו למי שחושב שהסוף "נוראי".
יש איזכורים לזה שהריפרס הם לא סתם מכונות השמדה המונית (סוברין והרבניג'ר מילמלו על זה משהו), אבל שום דבר לגבי הקטליסט, או העובדות שהוא ממציא.
אני פשוט לא מוכן לקבל את זה שבסדרת משחקים שנתנה לי לשנות את המבנה הפוליטי בגלקסיה שלמה, להציל או להשמיד גזעים שלמים ולפתור סיכסוכים של אלפי שנים אני לא יכול בסצינה האחרונה לומר "לא, אני לא מסכים איתך." במשחק של בחירה אישית חייבת להיות אפשרות לומר "כן" ו"לא". כשכל האפשרויות מחייבות אותי להשמיד את הגלקסיה בצורה כלשהי בשביל "להציל" אותה אני חייב לבחור בין שלוש אפשרויות שמבחינתי זהות.

אגב, ראית את הסרטון שמראה את הסופים רצים אחד ליד השני? זה פשוט עצוב, נראה כאילו הם התעצלו לעשות אנימציות למשחק הזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#71   פורסם: 05.04.2012, 17:26

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
יש איזכורים לזה שהריפרס הם לא סתם מכונות השמדה המונית (סוברין והרבניג'ר מילמלו על זה משהו), אבל שום דבר לגבי הקטליסט, או העובדות שהוא ממציא.
אני פשוט לא מוכן לקבל את זה שבסדרת משחקים שנתנה לי לשנות את המבנה הפוליטי בגלקסיה שלמה, להציל או להשמיד גזעים שלמים ולפתור סיכסוכים של אלפי שנים אני לא יכול בסצינה האחרונה לומר "לא, אני לא מסכים איתך." במשחק של בחירה אישית חייבת להיות אפשרות לומר "כן" ו"לא". כשכל האפשרויות מחייבות אותי להשמיד את הגלקסיה בצורה כלשהי בשביל "להציל" אותה אני חייב לבחור בין שלוש אפשרויות שמבחינתי זהות.

אגב, ראית את הסרטון שמראה את הסופים רצים אחד ליד השני? זה פשוט עצוב, נראה כאילו הם התעצלו לעשות אנימציות למשחק הזה.
אז מה אם האנימציות די זהות - מה שעומד מאחורי העניין הוא הקובע. רק מה שאתה רואה הוא מה שחשוב? הרי יש הבדל בין השמדת הסינטטיים ובין הסינגריה - הבדל תהומי.
לא זה מה שמפריע לי לי. הפריע לי יותר שפחות הייתה התייחסות לחברי צוות שלך ומה קרה להם (ואיך חלק הגיעו לנורמדי ולמה, או מה קרה לאלו שהיו איתי (לא כולל באג שהם בנורמנדי...) הייתי מצפה שלפחות אחד מהם יהיה איתי ועם אנדרסון בסיטדל. וכן אולי לענות לו איזה משפט או שנים. אלו יותר דברים בשביל אמינות - לא בשביל שינוי כללי.
אם בDLC שהם יוציאו תהיה התייחסות לזה - זה הרבה יותר ישפר את הרגשתי, אולם אני לא צריך שהם ימציאו סוף אחר לגמרי.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#72   פורסם: 05.04.2012, 17:36

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אז מה אם האנימציות די זהות - מה שעומד מאחורי העניין הוא הקובע. רק מה שאתה רואה הוא מה שחשוב? הרי יש הבדל בין השמדת הסינטטיים ובין הסינגריה - הבדל תהומי.
לא זה מה שמפריע לי לי. הפריע לי יותר שפחות הייתה התייחסות לחברי צוות שלך ומה קרה להם (ואיך חלק הגיעו לנורמדי ולמה, או מה קרה לאלו שהיו איתי (לא כולל באג שהם בנורמנדי...) הייתי מצפה שלפחות אחד מהם יהיה איתי ועם אנדרסון בסיטדל. וכן אולי לענות לו איזה משפט או שנים. אלו יותר דברים בשביל אמינות - לא בשביל שינוי כללי.
אם בDLC שהם יוציאו תהיה התייחסות לזה - זה הרבה יותר ישפר את הרגשתי, אולם אני לא צריך שהם ימציאו סוף אחר לגמרי.
אם זה לא מפריע לך אז מצויין, לי זה כן. כבר הסברתי שיש לי בעיה עם מה שעומד מאחורי האנימציות, זה שהן גם זהות זה באמת לא העיקר.
אין לי שום בעיה עם הDLC - זה יפה שהם מנסים - אבל מבחינתי הסוף הזה הוא פשוט אסון, ואני לא רואה איך אפשר עם כמה סרטונים לנסות לסגור חורים ענקיים בעלילה. ובכל זאת, אני מקווה שאני טועה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#73   פורסם: 05.04.2012, 18:00

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
אם זה לא מפריע לך אז מצויין, לי זה כן. כבר הסברתי שיש לי בעיה עם מה שעומד מאחורי האנימציות, זה שהן גם זהות זה באמת לא העיקר.
אין לי שום בעיה עם הDLC - זה יפה שהם מנסים - אבל מבחינתי הסוף הזה הוא פשוט אסון, ואני לא רואה איך אפשר עם כמה סרטונים לנסות לסגור חורים ענקיים בעלילה. ובכל זאת, אני מקווה שאני טועה.
כן אני מבין אותך. פשוט נראה לי שכל מי שכ"כ סולד מהסוף פשוט דווקא נטפל לטפל (הסוף עצמו, כביכול זהה) ולא לעיקר (מבחינתי - שלא מראים את החברים שלך והם לא מלווים אותך לכל אורך הדרך. ואולי לשלב אותם בעזרה לך. זה לדעתי היה הרבה יותר מרשים אותי, שהחברים באים לעזור לי בשלב האחרון (גם אם חלק "ימותו" בתהליך))

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#74   פורסם: 05.04.2012, 18:08

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
כן אני מבין אותך. פשוט נראה לי שכל מי שכ"כ סולד מהסוף פשוט דווקא נטפל לטפל (הסוף עצמו, כביכול זהה) ולא לעיקר (מבחינתי - שלא מראים את החברים שלך והם לא מלווים אותך לכל אורך הדרך. ואולי לשלב אותם בעזרה לך. זה לדעתי היה הרבה יותר מרשים אותי, שהחברים באים לעזור לי בשלב האחרון (גם אם חלק "ימותו" בתהליך))
זה אחד מהחורים בעלילה, הוא מפריע לי כמו כל דבר אחר. זה שג'וקר בורח באמצע הקרב, זה שבפירוש אומרים שכל Hammer נבלמו ואיכשהו אנדרסון מגיע לפניך לסיטדל, זה שבקודקס כתוב שכל קרב בחלל מעל כוכב מאוד מסוכן כיוון ש"כדורים טועים" פועלים כמו מטאורים, זה שהסיטדל נופלת על כדוה"א, זה שהציים נטושים בסול, זה שבME2 רואים במפורש שריליי שמתפוצצת עושה סופר נובה - כל אלה דוגמאות לדברים שמפריעים לי - ואלה סתם חורים בעלילה, לא העדפה אישית.
אם ימציאו הסברים לכל הדברים האלה זה יהיה נחמד, אבל הבעיות האלה לא היו צריכות להיות קיימות מההתחלה. נראה כאילו בין הכותבים של הקודקס והכותבים של המשחק לא היה הרבה שיתוף פעולה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ab23

משתמש רגוע

#75   פורסם: 05.04.2012, 18:46

אני חושב שאתה קצת תמים חנן. ההרגשה שלי מסוף המשחק היא שביוואר מסיבה לא ברורה פשוט חיפפו בצורה מטורפת ולא הגיונית בסוף של המשחק, עשו סירטון, עטפו אותו בערימה של בולשיט ושינו קצת את הצבעים כדי שזה ייראה כמו בחירה.

אתה, אולי מתוך בגרות ואולי מתוך ניסיון נואש לאנוס את הסוף כך שהוא יהיה טוב בעיניך מפרש אותו הרבה יותר ממה שביוואר התכוונו, מעין מקרה של ביצה ותרנגולת. זה מזכיר לי את הפורומים הישנים של שוטי הנבואה (יש כאלה), בן אדם רשם שם פרשנות ארוכה, מקיפה ובהחלט מעניינת של אחד השירים שלהם, ואחד מחברי הלהקה הגיב ב"וואו, האמת שכשכתבנו לא ידענו עדיין מה המשמעות".

זה לא אותו דבר בדיוק, אבל זה הרעיון. אני לא חושב שביוואר השקיעו בסוף הזה (יש ביוטיוב כמה סופים אלטרנטיביים שאנשים עשו עם יצירתיות והשקעה בלבד, והם הרבה יותר טובים) בכלל. אני תומך בתיאוריה שהיה להם סוף אחר, אבל הם היו צריכים לשנות אותו ועשו את זה בחרטא. יש למשחק את כל התסמינים לזה, כל התסמינים שגם היו לKOTOR 2. אחרת באמת קשה לי להסביר את הסיבה שהסוף יצא ככה חסר השקעה. והעובדה שהוא חסר השקעה ועוד משפיעה, בגלל שאם הסוף היה מושקע היה הרבה יותר קל להתעלם מהבעיות שיש בו. למה שאני אקח את זה ברצינות אם זה נראה כאילו ביוואר (שעד לנקודה הזאת הביאו לנו איכות ללא פשרות) פתאום החליטו לזרוק את הרצינות לפח ולעשות דבר כזה מגוחך (עזוב אם הסוף עצמו מגוחך או לא, הוא נראה מאוד מגוחך).

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#76   פורסם: 05.04.2012, 20:30

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
זה אחד מהחורים בעלילה, הוא מפריע לי כמו כל דבר אחר. זה שג'וקר בורח באמצע הקרב, זה שבפירוש אומרים שכל Hammer נבלמו ואיכשהו אנדרסון מגיע לפניך לסיטדל, זה שבקודקס כתוב שכל קרב בחלל מעל כוכב מאוד מסוכן כיוון ש"כדורים טועים" פועלים כמו מטאורים, זה שהסיטדל נופלת על כדוה"א, זה שהציים נטושים בסול, זה שבME2 רואים במפורש שריליי שמתפוצצת עושה סופר נובה - כל אלה דוגמאות לדברים שמפריעים לי - ואלה סתם חורים בעלילה, לא העדפה אישית.
אם ימציאו הסברים לכל הדברים האלה זה יהיה נחמד, אבל הבעיות האלה לא היו צריכות להיות קיימות מההתחלה. נראה כאילו בין הכותבים של הקודקס והכותבים של המשחק לא היה הרבה שיתוף פעולה.
אבל חלק מהדברים הם רק כי זה מה שאתה מפרש אותם. נכון שהריליי התפוצץ בME2 - אבל זה היה פיצוץ אחר לגמרי, נקרא לו "פיצוץ לא מבוקר" בעוד שכאן זה כנראה (לפחות לי זה היה נראה ככה) כפיצוץ שהיה מובנה בתוכם, בדיוק למקרה כזה - פיצוץ שלא יגרום להשמדת מערכת השמש.
אנדרסון יכל להגיע לפניך בדיוק כמו שאתה הגעת - הוא רץ לצידך, מי אמר שדווקא אתה הגעת ראשון לתוך הקרן? הסיטדל לא נופלת על כדו"א הארץ - אלא מתפוצצת מעליו - חלקים נושרים, אבל בהחלט לא משהו שלא ניתן לעמוד בו.
בכל מקרה זה אגב חלק מהסופים - כדו"א הארץ סופג מכה קשה - אבל יכול להשתקם, אם אין לך מספיק משאבים (ממש מעט) גם כדו"א לא שורד.
כל אלו דווקא לא בדיוק חורים בעלילה, ואני כבר חשבתי עליהם תוך כדי הסוף. כמו שאמרתי הרבה יותר מפריע לי שאין לידי יותר את החברים ושאני לא יודע מה קרה איתם. ובנוסף, הייתי שמח אם בכלל היו נותנים לי יותר "לדבר" גם אם התוצאה שונה.

ab23
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שאתה קצת תמים חנן. ההרגשה שלי מסוף המשחק היא שביוואר מסיבה לא ברורה פשוט חיפפו בצורה מטורפת ולא הגיונית בסוף של המשחק, עשו סירטון, עטפו אותו בערימה של בולשיט ושינו קצת את הצבעים כדי שזה ייראה כמו בחירה.

אתה, אולי מתוך בגרות ואולי מתוך ניסיון נואש לאנוס את הסוף כך שהוא יהיה טוב בעיניך מפרש אותו הרבה יותר ממה שביוואר התכוונו, מעין מקרה של ביצה ותרנגולת. זה מזכיר לי את הפורומים הישנים של שוטי הנבואה (יש כאלה), בן אדם רשם שם פרשנות ארוכה, מקיפה ובהחלט מעניינת של אחד השירים שלהם, ואחד מחברי הלהקה הגיב ב"וואו, האמת שכשכתבנו לא ידענו עדיין מה המשמעות".

זה לא אותו דבר בדיוק, אבל זה הרעיון. אני לא חושב שביוואר השקיעו בסוף הזה (יש ביוטיוב כמה סופים אלטרנטיביים שאנשים עשו עם יצירתיות והשקעה בלבד, והם הרבה יותר טובים) בכלל. אני תומך בתיאוריה שהיה להם סוף אחר, אבל הם היו צריכים לשנות אותו ועשו את זה בחרטא. יש למשחק את כל התסמינים לזה, כל התסמינים שגם היו לKOTOR 2. אחרת באמת קשה לי להסביר את הסיבה שהסוף יצא ככה חסר השקעה. והעובדה שהוא חסר השקעה ועוד משפיעה, בגלל שאם הסוף היה מושקע היה הרבה יותר קל להתעלם מהבעיות שיש בו. למה שאני אקח את זה ברצינות אם זה נראה כאילו ביוואר (שעד לנקודה הזאת הביאו לנו איכות ללא פשרות) פתאום החליטו לזרוק את הרצינות לפח ולעשות דבר כזה מגוחך (עזוב אם הסוף עצמו מגוחך או לא, הוא נראה מאוד מגוחך).
אני לא אונס שום דבר, מה שאנו רואים בסוף לא מופרך בכלל, ולדעתי זה בדיוק מה שביוור התכוונו - לתת בחירה שממש משפיע על כל הגלאקסיה, וכן הסופים שונים לגרי גם אם הסרטונים מאוד דומים.

זה גם נראה לי מוזר שמצד אחד אתם מכירים שעד לנקודה הזאת הכותבים עשו עבודה מעולה ופתאום לא. תנו להם קצת קרדיט שהם התכוונו למה שהם עשו, אם אם יש מעט בעיות (שניתן לתקן).

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#77   פורסם: 06.04.2012, 00:24

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
זה גם נראה לי מוזר שמצד אחד אתם מכירים שעד לנקודה הזאת הכותבים עשו עבודה מעולה ופתאום לא. תנו להם קצת קרדיט שהם התכוונו למה שהם עשו, אם אם יש מעט בעיות (שניתן לתקן).
מכבי עשו עבודה מעולה עד עכשיו ופתאום לא... זה קורה, אני לא מבין את הטענה שלך.

אין לי ספק שהם חשבו שהם עשו סוף טוב ושהם התכוונו אליו. לצערי, זה פשוט לא המצב.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#78   פורסם: 06.04.2012, 09:09

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
מכבי עשו עבודה מעולה עד עכשיו ופתאום לא... זה קורה, אני לא מבין את הטענה שלך.

אין לי ספק שהם חשבו שהם עשו סוף טוב ושהם התכוונו אליו. לצערי, זה פשוט לא המצב.
ואני עדיין לא רואה אותך אומר - אני לעולם לא אסתכל על מכבי. להיפך, הסדרה עכשיו הייתה באמת אחת מתצוגות הכדורסל הגדולות בטח בעשורים האחרונים (טוב, שנות ה-90 זאת לא חוכמה... אתה לא זוכר, אני כן...) ונהנית מאוד מהכדורסל, למרות שבסופו של יום הם הפסידו ולא עלו.
ככול שאני חושב על זה - זה ממש דומה לסוף של ME... היה נחמד אם בסוף הם היו מנצחים, אבל הדרך הייתה לי לא פחות מהנה. (וגם כאן ידענו שמכבי הגיעה בנחיתות, שהסיכויים שלה היו קטנים לכתחילה וכו')

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#79   פורסם: 06.04.2012, 10:41

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
ואני עדיין לא רואה אותך אומר - אני לעולם לא אסתכל על מכבי. להיפך, הסדרה עכשיו הייתה באמת אחת מתצוגות הכדורסל הגדולות בטח בעשורים האחרונים (טוב, שנות ה-90 זאת לא חוכמה... אתה לא זוכר, אני כן...) ונהנית מאוד מהכדורסל, למרות שבסופו של יום הם הפסידו ולא עלו.
ככול שאני חושב על זה - זה ממש דומה לסוף של ME... היה נחמד אם בסוף הם היו מנצחים, אבל הדרך הייתה לי לא פחות מהנה. (וגם כאן ידענו שמכבי הגיעה בנחיתות, שהסיכויים שלה היו קטנים לכתחילה וכו')
זו לא דוגמא, המשחקים הבאים של מכבי יביאו משהו חדש... לעומת זאת כמה פעמים שאני לא אחזור על ME אני אגיע לסוף הזה שפשוט מבאס אותי. אם הייתי יודע שמכבי תפסיד בכל סדרה מכאן ועד היום גם אותם לא הייתי רואה.

ואגב, בעיקר התעצבנתי על העבירה שלא שרקו בסוף בשביל לא לעצבן את הקהל היווני - זה היה המשחק שלנו...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#80   פורסם: 06.04.2012, 11:30

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
זו לא דוגמא, המשחקים הבאים של מכבי יביאו משהו חדש... לעומת זאת כמה פעמים שאני לא אחזור על ME אני אגיע לסוף הזה שפשוט מבאס אותי. אם הייתי יודע שמכבי תפסיד בכל סדרה מכאן ועד היום גם אותם לא הייתי רואה.

ואגב, בעיקר התעצבנתי על העבירה שלא שרקו בסוף בשביל לא לעצבן את הקהל היווני - זה היה המשחק שלנו...
רגע - אתה רוצה להגיד שרק מעניין אותך התוצאה הסופית? אז למה בכלל לראות משחקים? תקרא אח"כ בעיתון מי ניצח וזהו. אני חשבתי לתומי שרואים ספורט כדי להינות ממנו... מהמלכים, מהריגוש תוך כדי... לא רק בשביל התוצאה... (ואגב - יכול להיות שהתוצאה תהיה שונה גם במשחק - יצא DLC... )

וכן גם אותי החוסר שריקה עצבן מאוד - ישר צעקתי שגנבו את המשחק הנבלות.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#81   פורסם: 06.04.2012, 12:40

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
רגע - אתה רוצה להגיד שרק מעניין אותך התוצאה הסופית? אז למה בכלל לראות משחקים? תקרא אח"כ בעיתון מי ניצח וזהו. אני חשבתי לתומי שרואים ספורט כדי להינות ממנו... מהמלכים, מהריגוש תוך כדי... לא רק בשביל התוצאה... (ואגב - יכול להיות שהתוצאה תהיה שונה גם במשחק - יצא DLC... )

וכן גם אותי החוסר שריקה עצבן מאוד - ישר צעקתי שגנבו את המשחק הנבלות.
בסופו של דבר ההנאה מורכבת משני דברים - הדרך, והתוצאה הסופית. אם מכבי תפסיד בכל משחק מכאן ועד העונה הבאה זה פשוט לא יהיה כיף לראות את המשחקים שלהם, לא משנה כמה יפים הם יהיו.
אני רואה את המשחקים שלהם כי גם אם הסיכויים נמוכים, הם תמיד יכולים לקחת.

הDLC לא ישנה שום דבר לפי מה שהם אומרים, רק ינסה לסתום את החורים בעלילה עם עוד סרטונים. הדבר היחידי שיקרה זה שעכשיו הם יוכלו לומר שזה רק טעם אישי ולא בעיה שלהם.

ועוד קניתי ערוץ HD בשביל המשחק של מכבי...

נערך לאחרונה על ידי Origlo, 06.04.2012 בשעה 12:46.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#82   פורסם: 08.04.2012, 13:31

Origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
הDLC לא ישנה שום דבר לפי מה שהם אומרים, רק ינסה לסתום את החורים בעלילה עם עוד סרטונים. הדבר היחידי שיקרה זה שעכשיו הם יוכלו לומר שזה רק טעם אישי ולא בעיה שלהם.

ועוד קניתי ערוץ HD בשביל המשחק של מכבי...
אבל יש סיכוי שהם כן ישנו כמה דברים... אז אתה הולך לשחק בו שוב?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#83   פורסם: 08.04.2012, 14:00

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל יש סיכוי שהם כן ישנו כמה דברים... אז אתה הולך לשחק בו שוב?
אחרי שהוא ייצא ברור שאני אבדוק מה שינו, אבל איכשהו לא נראה לי שזה ישנה את דעתי על הסוף.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

משתמש ותיק

#84   פורסם: 08.04.2012, 20:03

בקיץ יצא DLC חינמי שירחיב את הסוף אבל לא ישנה אותו
http://www.maxconsole.com/cgi-bin/ma...t=XB OX%20360

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ab23

משתמש רגוע

#85   פורסם: 08.04.2012, 21:57

הדבר הכי גרוע בסוף זה שאנשים שוכחים משאר המשחק ומכמה ששאר המשחק אדיר

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#86   פורסם: 08.04.2012, 22:33

אני לא חושב שהוא אדיר
המערכת קרבות בינונית והעלילה בגדול זה הרחבה ושינוי של באטלסטר שזה סידרה משנות ה80
כבר שם היה ביאולוגים נגד רובוטים רק כמובן שזה היה פשוט יותר ובלי עוד גזעים

כל הפוליטיקה היתה בבבילון 5 וDS9 ומאז עוד סדרות כולל באטלסטר גלקטיקה
חוץ מיזה בגלל הבחירות של השחקן העלילה אף פעם לא הרגישה לי מאודקת מספיק

היתי מעדיף 2 קמפינים וזהו בלי בחירות ,1 "טוב" 2 "רע"
בצורה כזאת יכלו לעשות טרילוגיה הרבה יותר מוצלחת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#87   פורסם: 09.04.2012, 08:44

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שהוא אדיר
המערכת קרבות בינונית והעלילה בגדול זה הרחבה ושינוי של באטלסטר שזה סידרה משנות ה80

מעבר לעובדה שזה מצחיק לקחת איזה 5 דברים שונים ממקומות שונים ואז להגיד כבר עשו דברים כאלו (ככה לא תשאר לעולם עם משהו "שלר עשו אותו") ספיציפית אתה אולי אחד האנשים שיותר מעייתים שיעבירו ביקורת על המשחק, ברובו רצת עליו, לא מעניין אותך דיאלוגים, לא מעניין אותך הקודקס, לא מעניין אותך מקומות ועיצוב המשחק. לא נקשרת לדמויות (החלק הכי חזק של הסדרה) ולכן הבעת הדעה שלך היא, נגדיר זאת קצת בבוטות, הכי שטחית שאפשר.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#88   פורסם: 09.04.2012, 12:47

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
מעבר לעובדה שזה מצחיק לקחת איזה 5 דברים שונים ממקומות שונים ואז להגיד כבר עשו דברים כאלו (ככה לא תשאר לעולם עם משהו "שלר עשו אותו") ספיציפית אתה אולי אחד האנשים שיותר מעייתים שיעבירו ביקורת על המשחק, ברובו רצת עליו, לא מעניין אותך דיאלוגים, לא מעניין אותך הקודקס, לא מעניין אותך מקומות ועיצוב המשחק. לא נקשרת לדמויות (החלק הכי חזק של הסדרה) ולכן הבעת הדעה שלך היא, נגדיר זאת קצת בבוטות, הכי שטחית שאפשר.
+1
אני גם זוכר שעוד לפני שהוא התחיל את המשחק הוא אמר משהו כמו "אין לי ציפיות בכלל מהמשחק כי זה EA".

נערך לאחרונה על ידי Sudden_Hitman, 09.04.2012 בשעה 12:55.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Origlo

מנהל קהילת PS3

#89   פורסם: 09.04.2012, 14:27

קרירין
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא חושב שהוא אדיר

ME מועתק מבטלסטאר? זה כמו לומר שבאטלפילד מועתק מדום...

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#90   פורסם: 09.04.2012, 15:34

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה

תחזור אחורה למשחקים של אותה חברת פיתוח כמו KOTOR1 וגאייד אמפיר
ובהם דווקא כן חרשתי ונהנתי הרבה יותר כי מהתחלה הם היו הרבה יותר טובים
המערכת קרבות של ME בינונית ביותר עיצוב השלבים אומנם היה שטוח כבר במישחקים הקודמים אבל הרגיש מאוד שטוח בדור הHD ושME1 יצא זה היה מאוד מיושן ומאוד מגביל אותך למשחק RPG מערבי
רוב הדיאלוגים שיעממו אותי כי הרוב המוחץ זה פילרים שמידי פעם מובילים למשימות צד
וסליחה אבל אף דמות לא הרגישה לי מעניינת

אני פשוט לא יתחברתי לסידרה וגם ככה בגלל אפרשי השיחרור לא זכרתי את רוב העלילה

ציטוט:
אני גם זוכר שעוד לפני שהוא התחיל את המשחק הוא אמר משהו כמו "אין לי ציפיות בכלל מהמשחק כי זה EA"
רוב מישחקי EA כולל הספורט מרגישים לי ככה
בהתחלה שעתיים ראשונות +- "פיצוץ " גרפיקה מאוד טובה הרבה גיוון בהתחלה עם אתה משחק בדמו אתה רוצה ליקנות את המישחק
אחרי השעתים האלו הדברים מתחילים לחזור על עצמם יותר ויותר ואחרי 5 שעות ברוב המיקרים במישחקי EA אני רוצה שהמישחק יגמר כבר כי אני משועמם מוות ,בME הטרילוגיה זה לא לגמרי ככה
כי EA לא קנתה את הסידרה מהתחלה אבל כן יש שיעמום אחרי כמה שעות מישחק רק לא ברמה כזאת גבוה כמו ברוב מישחקי EA לטעמי

חוץ מיזה את המישחק השלישי לא סימתי כי הוא ניתקע לי אחרי כמה שעות מישחק ובחלק שלא יכלתי לדלג אליו
כן סימתי את 2 הראשונים ובשלישי אחרי שניתקעתי צפיתי במישהו אחר משחק (יוטיוב) לקבל את העלילה

ציטוט:
ME מועתק מבטלסטאר? זה כמו לומר שבאטלפילד מועתק מדום...
תבדוק בדיוק מה רשמתי
ME לוקח בעלילה שלו אלמנטים מיכל מיני סדרות
וההשפעה הגדולה ביותר לעלילה מרגישה לי כמו באטלסטר רק בצורה מורחבת יותר
בימקום בני אדם ורובוטים ,יש לך ביאולוגים נגד לא יודע עם לקרוא להם מכונות או כל דבר אחר
כמובן שינו את הסוף שיתאים לסידרת המישחקים אבל הסוף בבטלסטאר המקורי אף פעם לא היה כי הסידרה בוטלה לפני זה
וגם הסידרה השניה לא קיבלה סוף אמיתי

בגלקטיקה היה סוף מספיק קרוב לME כמובן שבגלקטיקה זה התאים לאנושאים מול רובוטים
ולא לגלקסיה כולה

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא