משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #481 פורסם:
31.03.2013, 14:31
|
|
|
DrKeo |
ציטוט: |
 |
|
|
ראית רק את הפרק הראשון, איך אתה יודע איך יהיה כל החצי עונה הקרוב?
אני סתם שואל כי אני עדין לא הספקתי לראות, האחרון שראיתי זה היה הקריסמס ספיישל האדיר. |
|
|
|
|
אמרתי שהפרק האחרון לא היה טוב כמו הפרקים האחרונים של העונה הראשונה לא התכוונתי שאני יודע איך תהיה חצי העונה הבאה  אני יכול להיות בטוח שסטיבן מופאט יתעלה על עצמו כמו תמיד ויביא לנו חצי עונה טובה מאוד, לפחות כמו הקודמת.
אגב, מישהו ראה כבר את הפרטים על מי מצטרף לחגיגות היובל של דוקטור הו? בילי פייפר ודייויד טאנט יחזרו לספיישל שיהיה (אני מאמין שדייויד טאנט יחזור בתור הדוקטור האנושי שנשאר עם רוז ביקום המגביל) כמו כן גם ג'ון הארט ישתתף בספיישל אני בטוח שיהיה מעניין.
|
"מותו של אדם אחד הוא טרגדיה, מותם של מיליונים הוא סטטיסטיקה"- יוסף סטאלין.
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #482 פורסם:
31.03.2013, 14:33
|
|
|
Shapira500 |
 |
|
|
עזוב דוקטור הו, היום בערב פרק סיום של המתים המהלכים ופרק פתיחת עונה של משחקי הכס. |
|
|
|
|
גל, את המתים המהלכים אני כמובן אראה כשאוכל בצאת החג אבל עם משחקי הכס אני גמרתי עוד בתחילת העונה הקודמת. אני קורא בינתיים את הספרים ואני לא מאמין שאחזור לסדרה אחרי ההתחלה האיטית של העונה הקודמת וסיבות מובנות שעקרונית אני לא ימשיך לצפות בסדרת פורנוגרפיה רכה 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #483 פורסם:
31.03.2013, 18:32
|
|
|
Sgt.DonnyDonowitz |
 |
|
|
גל, את המתים המהלכים אני כמובן אראה כשאוכל בצאת החג אבל עם משחקי הכס אני גמרתי עוד בתחילת העונה הקודמת. אני קורא בינתיים את הספרים ואני לא מאמין שאחזור לסדרה אחרי ההתחלה האיטית של העונה הקודמת וסיבות מובנות שעקרונית אני לא ימשיך לצפות בסדרת פורנוגרפיה רכה  |
|
|
|
|
המתים המהלכים, במיוחד אחרי עונה שנייה צולעת במיוחד ממש ממש טובה בעונה הנוכחית. מחכה כבר לראות מה יקרה עם המושל החתיכת חרא הזה( דיוויד מוריסי מדהים).
לגבי משחקי הכס, אחרי עונה 2 לא התאפקתי וקניתי עם חבר את הספרים השלישי והרביעי. כרגע אני בעיצומו של הרביעי(החלק הראשון שלו משעמם טיחו). לכן אני לא כל כך מתרגש לעליית העונה השלישית אבל יש סצינות שאני פשוט חייב לראות על המסך. אתה קונה את ג'אדגמנט תגיד?
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #484 פורסם:
31.03.2013, 18:36
|
|
|
Shapira500 |
 |
|
|
המתים המהלכים, במיוחד אחרי עונה שנייה צולעת במיוחד ממש ממש טובה בעונה הנוכחית. מחכה כבר לראות מה יקרה עם המושל החתיכת חרא הזה( דיוויד מוריסי מדהים).
לגבי משחקי הכס, אחרי עונה 2 לא התאפקתי וקניתי עם חבר את הספרים השלישי והרביעי. כרגע אני בעיצומו של הרביעי(החלק הראשון שלו משעמם טיחו). לכן אני לא כל כך מתרגש לעליית העונה השלישית אבל יש סצינות שאני פשוט חייב לראות על המסך. אתה קונה את ג'אדגמנט תגיד? |
|
|
|
|
איזה טעות עשית, אין שום קשר בין העלילה בעונה השנייה במשחקי הכס לספרים. אתה צריך לקרוא את כל הסדרה מההתחלה. ומשתה לעורבים הוא ממש לא ספר משעמם בתחילתו, יש שם טוויסט מאוד חשוב לסופו שנפתח בפרק הראשון גם.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #485 פורסם:
31.03.2013, 19:27
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
איזה טעות עשית, אין שום קשר בין העלילה בעונה השנייה במשחקי הכס לספרים. אתה צריך לקרוא את כל הסדרה מההתחלה. ומשתה לעורבים הוא ממש לא ספר משעמם בתחילתו, יש שם טוויסט מאוד חשוב לסופו שנפתח בפרק הראשון גם. |
|
|
|
|
כן הבנתי את זה רק אחרי שהתחלתי לקרוא, מילאתי את החורים ואת ההבדלים בין הסדרה לספר באינטרנט כמו הקטע עם רוז בולטון שלא הופיע בכלל בסדרה וכו'...
האמת אני כבר בקושי זוכר מה קרה בחלק הראשון של משתה לעורבים, סיימתי לקרוא אותו לפני 3 חודשים בערך ורק עכשיו התחלתי את השני.
אני רק זוכר ש-
1)בריאן מתחילה מסע נקמה אדיר בכל הרעים האמיצים.
2)סרסיי שורפת את מגדל הימין.
3)בוחרים את עין העורב למלך החדש של איי הברזל במשאל עם במקום באלון.
4)אריה מגיעה לבראבוס ומתחילה ללמוד במקדש.
5)סאמוול, אאימון, וגילי מתחילים את המסע שלהם(לא זוכר לאן כבר) במטרה שסאם יהפוך למלומד החדש של טירת שחור.
נערך לאחרונה על ידי Shapira500, 31.03.2013 בשעה 19:30.
|
|
|
|
|
|

משתמש משקיען

|

|
|
|
|
| #486 פורסם:
31.03.2013, 19:40
|
|
|
Shapira500 |
 |
|
|
כן הבנתי את זה רק אחרי שהתחלתי לקרוא, מילאתי את החורים ואת ההבדלים בין הסדרה לספר באינטרנט כמו הקטע עם רוז בולטון שלא הופיע בכלל בסדרה וכו'...
האמת אני כבר בקושי זוכר מה קרה בחלק הראשון של משתה לעורבים, סיימתי לקרוא אותו לפני 3 חודשים בערך ורק עכשיו התחלתי את השני.
אני רק זוכר ש-
1)בריאן מתחילה מסע נקמה אדיר בכל הרעים האמיצים.
2)סרסיי שורפת את מגדל הימין.
3)בוחרים את עין העורב למלך החדש של איי הברזל במשאל עם במקום באלון.
4)אריה מגיעה לבראבוס ומתחילה ללמוד במקדש.
5)סאמוול, אאימון, וגילי מתחילים את המסע שלהם(לא זוכר לאן כבר) במטרה שסאם יהפוך למלומד החדש של טירת שחור.
|
|
|
|
|
זה לא רק חורים בעלילה לצד סילופים שלה (שהם רבים). הספר השני מתאר לפרטי פרטים את רצח העם שמתרחש בארצות הנהר בידי בית לניסטר ושליחיו. משהו מאוד מהותי שהסדרה החמיצה מלהעביר שמהווה למען האמת את הבסיס לפועלו של דאנדוריאון (שמהווה חלק מאוד מרכזי ממה שהולך בספר השלישי וגם בסדרה בעונה הקרובה). הסדרה לא ניסתה להתמקד בתמונה הכוללת של מה קורה במלחמה ואיך היא מתנהלת אלה בקורותיהם של חלק מהדמויות וגם שם לאחר סילוף לרוב ממה שנכתב בספר. הם גוררים דיס אינפורמציה רחבה כלפי בית טאלי שהם מנסים לתקן רק בעונה הקרובה (אין לי מושג איך) החל מהיכן הוכתר רוב ועד למעשה לניהולה של המלחמה שנעשית לא מעט בידי דג שחור לעצמו. והיחסים הבעייתים עם ליסה שמתעוררים. בלי לדבר על קווי עלילה שלמים שנחמקו כמו האחים ג'וג'ן, מירה ובראן. שרק העונה הם החליטו שוב לנסות לתקן.
או בקיצור, אין כמעט שום קשר בין הנעשה בספר לנעשה בסדרה למעט כמה דמויות משותפות, פה ושם אירועים דומים וoutcome דומה בסופה עבור חלק מהדמויות (למען האמת, רק עבור אחת).
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 31.03.2013 בשעה 19:50.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #488 פורסם:
02.04.2013, 13:06
|
|
|
Shapira500 |
 |
|
|
לגבי משחקי הכס, אחרי עונה 2 לא התאפקתי וקניתי עם חבר את הספרים השלישי והרביעי. כרגע אני בעיצומו של הרביעי(החלק הראשון שלו משעמם טיחו). לכן אני לא כל כך מתרגש לעליית העונה השלישית אבל יש סצינות שאני פשוט חייב לראות על המסך. אתה קונה את ג'אדגמנט תגיד? |
|
|
|
|
אני מאמין שכן, אבל יקח קצת זמן.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #489 פורסם:
02.04.2013, 13:22
|
|
|
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #490 פורסם:
14.04.2013, 17:15
|
|
מצאתי תמונה ישנה של אנשים מסיירת מטכ"ל באתר של ירון בר דור ז"ל (באמצע התמונה)
יש מצב שהאיש הכי בצד ימין זה נפתלי בנט?
|
Who Dares Wins-המעז מנצח.
|
|
|
|
|
|
|
|