אני רוצה לקנות שלט WII שתואם את הדולפין (כלומר מקורי), יש למשהו מושג אם השלטי WII שמתוייגים כשלטים ל-WIIU, כמו זה למשל, הם אותם שלטים? כי זה כל מה שאני מצליח למצא במחיר נורמאלי בחנויות הבריטיות.
קיבלתי את הBoxset של המהדורה המיוחדת של העונה הראשונה של משחקי הכס שיצאה השבוע. עכשיו גם אני בעליו הגאים של ביצת דרקון. המארז דרך אגב יפיפה, אחד היפים שראיתי עם אריזה סופר איכותית עם הרגשה של עור.
קיבלתי את הBoxset של המהדורה המיוחדת של העונה הראשונה של משחקי הכס שיצאה השבוע. עכשיו גם אני בעליו הגאים של ביצת דרקון. המארז דרך אגב יפיפה, אחד היפים שראיתי עם אריזה סופר איכותית עם הרגשה של עור.
האם אתה פעם נתקלת בתרגום בבלו ריי שכל פריים של תמונה התרגום זז לפינה אחרת של המסך כי הבמאי החליט?
כן אבל זה תמיד היה ממש בטעם. כלומר זה היה איכותי יותר מתרגום סטטי. בPlanet earth לדוגמא זה ככה.
אגב אתה קונה הרבה בלוריי? פעם הייתי קונה מלא ומחוסר אפשרות להחליף עם אנשים די הפסקתי כי יותר כלכלי להשתמש בנטפליקס וvudu . אם תהיה מעוניין אשמח להלוות לך / אתה תלווה לי סרטים/סדרות.
כדי ליצור איזשהו עניין בקרב חנונים לגבי הסרט המגוחך הזה, אחרת אנשים עוד עלולים לשים לב שמדובר פה בחיקוי חסר בושה של הפאוור ריינג'רס. לזכותם של הפאוור ריינג'רס אפשר לפחות לומר שהם לא מנסים לשחק אותה עם טון רציני, בוגר ואפל...
הבעיה היא לא ההפרדה אלא תהליך המחזור עצמו שהוא בזבזני ולא רווחי.
לגבי פלסטיק - כן, לוקח לו הרבה זמן להתכלות. אז מה? כמות הזבל עדיין זניחה לחלוטין, ומקור הבעיה בזיהום האוקיינוסים והחופים הוא לא הפלסטיק אלא עצם קיומם של מרחבים ציבוריים. רק במרחבים ציבוריים יש לך בעיות של זיהום. הפתרון הכי טוב לבעיות סביבה הוא הפרטת השטחים הציבוריים. ככל ששטחים רבים יותר יופרטו, הבעיות הסביבתיות ילכו ויצטמצמו.
לגבי המריחואנה באמריקה - די מעודד, עד כמה שאפשר להיות מעודד מעם שהחליט להתאבד ע"י בחירה באובמה לקדנציה נוספת.
אם כבר הגבת בדיון OT אז אני מזכיר שאני עדיין מחכה להסבר איך ניתן להפריט את האוקיינוסים.
אם כבר הגבת בדיון OT אז אני מזכיר שאני עדיין מחכה להסבר איך ניתן להפריט את האוקיינוסים.
בוא לא נהפוך את הדיון הזה לדיון קפיטליזם 2... בכל מקרה, בספרים ששלחתי לך יש חומר על זה. אם אתה רוצה יותר, בעמוד ויקיפדיה יש תקציר והפניות למקורות בנושא.
בוא לא נהפוך את הדיון הזה לדיון קפיטליזם 2... בכל מקרה, בספרים ששלחתי לך יש חומר על זה. אם אתה רוצה יותר, בעמוד ויקיפדיה יש תקציר והפניות למקורות בנושא.
אז אל תגיב כאן אלא בדיון המתאים. אני אקרא את הלינק אבל בכל זאת הייתי שמח לתשובה ממך בנושא.