נושא: Off Topic 2012: הדיון לכל מה שלא קשור לשום דיון אחר
1  2  3  17
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 30.10.2012, 10:44

ברירת מחדל Off Topic 2012: הדיון לכל מה שלא קשור לשום דיון אחר

אחרי 570 עמודים הגיע הזמן לעשות קצת סדר בפורום ולסגור את נושא הoff topic הקודם - רק כדי לוודא שחנן לא ימחק אותו בטעות שוב.

אז הנה הנושא החדש, ואתם מוזמנים בהחלט להגיב כאן על כל נושא שבעולם שלא קשור לגיימינג ולXbox ולכל נושא off topic שכבר קיבל תרד יעודי משלו.

רק בשביל הרפרנס, הנה שאר הדיונים המרכזיים בפורום (ייתכנו שינויים בקרוב):

Xbox Live Arcade 2012 - הדיון השנתי למשחקי שירות הארקייד וההורדה הדיגיטליים של הXbox, כולל Indie games (לשעבר XNA), משחקים שצפויים להגיע וכדומה.
נתוני מכירות והצלחות של משחקי ארקייד עדיף להכניס לדיון המכירות היעודי, מבצעים שבועיים עדיף להכניס לדיון המבצעים היעודי.

דיון הלימודים הרשמי - כל מה שקשור ללימודים: החל מהחטיבה בבית ספר, פסיכומטרי, לימודים מקצועיים, תואר ראשון, תואר שני, תואר שלישי ועד לפוסט דוקטורט.

דיון PC רשמי - כל מה שקשור למחשבים אישיים, מערכות הפעלה, חומרה, נתוני benchmark, משחקים בלעדיים לPC.
מבצעי מכירות דיגיטליים ולא דיגיטליים עדיף להכניס לדיון המבצעים היעודי. כל מה שקשור למערכות הפעלה ניידות (android, Windows RT וכדומה) או טאבלטים עדיף להכניס לדיון הניידים.

סלולריים, ניידים, ומשחקים עבורם - כל מה שקשור למכשירים ניידים: מהDS והVita, דרך מכשירים סלולריים מבוססי ios, android ו-winphone ועד לטאבלטים כולל מכשירי Windows RT ו-chrome וקינדל. גם משחקים יעודיים מומלצים אפשר להזכיר בדיון הזה.

חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - כל הקישורים הרלוונטיים למבצעים מתחלפים בחנויות (בין אם מדובר במשחקים לקונסולה, למחשב, למכשירים ניידים או לכל דבר אחר), המלצות על חנויות שעושות משלוחים לישראל או שירותים דיגיטליים שפתוחים לישראל, מבצעים בשירותי הורדות דיגיטליים וכדומה.

ה-360 ב-2012 - הדיון הרשמי לכל המשחקים והפיצ'רים שמגיעים לXbox 360 בשנת 2012 (שאוטוטו נגמרת), למעט משחקים שכבר זכו לדיון רשמי משלהם. כל אחד אגב מוזמן כמובן לפתוח דיון יעודי למשחק אם הוא חושב שיש לכך הצדקה.

ה-360 ב-2013 - כמו הדיון של 2012, רק לשנה הבאה.

- ספינאוף ארוך ומתמשך שנפתח על שם עומר ובניגוד לרצונו. מאחר ויש בחירות קרבות בפתח, את כל מה שקשור לנושאי כלכלה, ממשל וכדומה אנחנו נדחוף לנושא ההוא כדי להשאיר את הדיון כאן נקי מפוליטיקה.

- קניתם משהו ואתם צריכים פידבק חיובי? אנשים חומריים ואוהבים להתגאות במארזים המהודרים שקניתם? טסתם לרוסיה והשגתם עותק מוקדם של משחק לפני תאריך ההפצה הרשמי שלו? זה המקום להשוויץ!

נושא השאלות הרשמי - יש לכם שאלה כלשהי שלא קשורה לדיון קיים? צריכים תמיכה טכנית ו/או נפשית? זה המקום לשאול.

נושא המכירות/קניות/החלפות - היד 2 של הפורום. כאן המקום לפרסם כל דבר שתרצו למכור, לקנות או להחליף, או סתם לשוטט בין ההודעות השונות ולחפש מציאות.

יש לנו עוד כל מיני נושאים שכבר נפתחו בעבר: חלקם דיונים רשמיים למשחקים פופולאריים, חלקם נושאים רשמיים לחובבי זאנרים שונים, חלקם סתם נושאים כלליים - ואפשר למצוא לא מעט מהם קבורים במורד דפי הפורום כי לא תמיד הם מעודכנים. אבל היי, אם יש לכם משהו שקשור לנושא קיים אתם תמיד מוזמנים להקפיץ אותו. אין אצלנו בעיה להקפיץ נושאים ישנים כל עוד יש לכם משהו חדש לתרום להם.

זה גם הזמן להגיב בנושא הזה ולהגיד האם יש דיונים שאתם מוצאים מיותרים*, דיונים שחסרים לכם, נושאים שעדיף שיעברו לדיון יעודי, או דיונים קיימים שכדאי לרענן ולתחזק.

* במיותרים הכוונה לכפילויות בין נושאים, לא לדיונים שלא מעניינים אותכם אישית ולכן אתם חושבים שאף אחד אחר לא צריך להתעניין בהם.

נערך לאחרונה על ידי Mur'gul, 31.10.2012 בשעה 16:36.

Keep it clean
---
מחפשים אותנו? הקהילה עברה לכאן: www.voxelim.com

האווטר המגניב של swiss-the-engine

עילוי

#2   פורסם: 30.10.2012, 11:12

לא הבנתי למה צריך לסגור אבל את הת'רד הרגיל ולפתוח את הת'רד הזה. כאילו מה זה נותן לנו?

engen1eric@gmail.com
gamertag : SwissTheEngine
engen1eric@gmail.com
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

האווטר המגניב של swym

מודל לחיקוי

#3   פורסם: 30.10.2012, 13:16

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
לא הבנתי למה צריך לסגור אבל את הת'רד הרגיל ולפתוח את הת'רד הזה. כאילו מה זה נותן לנו?
הקטנת הסיכון שחנן ימחק בטעות דיון של 500 עמודים שלמים. קרא את העמוד הראשון של הדיון הקודם

----
Digital Trident Blog - גיימינג וכל מה שמסביב.

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#4   פורסם: 30.10.2012, 13:25

Mur'gul
ציטוט:
צפה בהודעה
- ספינאוף ארוך ומתמשך שנפתח על שם עומר ובניגוד לרצונו. מאחר ויש בחירות קרבות בפתח, את כל מה שקשור לנושאי כלכלה, ממשל וכדומה אנחנו נדחוף לנושא ההוא כדי להשאיר את הדיון כאן נקי מפוליטיקה.
כל הכבוד על התיאור המדויק

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#5   פורסם: 30.10.2012, 15:28

מחקתי! סתם לא (אבל עדיין אני יכול )

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#6   פורסם: 30.10.2012, 20:26

יש מגפה של ת'רדים חדשים לא נחוצים בפורום

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#7   פורסם: 31.10.2012, 01:08

Wtf?
דיסני כרגע קנתה אתה כל התאגיד של לוקאס והכריזה על סרטי מלחמת הכוכבים פרק 7 שיצא ב2015, פרק 8 שיצא ב2017 ופרק 9 שיצא ב2019. עכשיו הם גם הבעלים של אינדיאנה ג׳ונס, לוקאס ארטס ושל ilm.

הזוי, אם חשבתי שלוקאס אנס את sw אז עכשיו דיסני באו ועושים ממנו זונה טוטאלית. לפחות נקווה שהם ינסו לעשות מזה סוג של איכות מתקנת ויקחו במאי בקליבר גבוה כמו נואלן או ארונובסקי. המינימום צריך להיות לפחות משהו כמו jj אברמס אחרת נקבל עוד זוועת פרק 1-3.

האווטר המגניב של infected aviad

עילוי

#8   פורסם: 31.10.2012, 05:06

ציטוט:
הבעיה המרכזית היא שכיום כמו בעבר מחל היא דווקא מהאלטרנטיבות הפחות מוצלחות בקלפי למי שמחפש אג'נדה ליברטנית.
על הנייר זו כמובן מפלגה שטוענת לליברליות, אבל היום כמו בסוף שנות ה-70, מדובר בפועל במפלגה שאין בינה ובין ליברליות אמיתי כמעט שום קשר: התווכחת קודם עם עומר על כך שהגורמים למשבר האינפלציה היו באשמת מפא"י, אבל בסופו של דבר זה לא כאילו הממשלה של בגין ביצעה תפנית: היא רק גדלה והתנפחה וחילקה עוד הטבות למגזרים מקורבים (הי, עכשיו כשאנחנו סוף סוף בשלטון למה שנוותר על זה?). הכוונות של שמחה ארליך וחבריו למפלגה הליברלית היו טובות אבל ההיטמעות בליכוד של בגין הרגה את האג'נדה שלהם, ולכל זה בטח שלא הוסיפו חילופי שר האוצר התכופים וחוסר הגיבוי מהממשלה (ששוב, העדיפה להתנפח אפילו יותר מבתקופת מפא"י).
אפשר להאשים את הפציינט (מפאי) בסימפטומים שלו, אבל כשהמנתח עצמו מבצע עבודה רשלנית לחלוטין (ועוד אחרי שהוא התחייב לתקן את הבעיה) הוא אשם לא פחות.

ומה המצב היום? ממשלת הליכוד האחרונה היא הגדולה והמנופחת בממשלות ישראל, ולמרות הבטחות מפורשות רוב הצעדים שנוקט נתניהו הן יישום מדיניות סוציאליסטית-קומוניסטית שאפילו יחימוביץ לא היתה מעזה לעשות: החל מהעלאות מיסים וניפוח תקציבים עד לפגיעה בכמעט כל אספקט של חופש במדינה. ההזוי הוא שאפילו במקרים שבהם ועדות מומחים העניקו כיסוי מלא לביצוע רפורמות שישחררו את השוק מהכבלים שלו נתניהו העדיף לעשות דילים עם קבוצות כח (שהיום הפונקציונרים בהן הם כנראה כבר לא אנשי מפא"י אלא להיפך) שוב ושוב ושוב - רק עכשיו קיבלנו את הפיאסקו של שוק החלב, וזה למרות המצלות ברורות לפתוח אותו ואפילו תמיכה חריגה מהציבור במהלך שכזה.

המצחיק הוא שבמדדי חופש שונים של okknesset, אפילו מדדים של גופים ליברליים בליכוד עצמו - מפלגות כמו העצמאות מדורגות גבוה יותר. זה פשוט הזוי שלמרות כל המפלגות ומועמדים שצצים על ימין ועל שמאל, אין בבחירות הקרובות אף מפלגה ליברטאנית אמיתית או אפילו משהו שמתקרב לזה, במיוחד לאור המספר הדו סיפרתי של ח"כים שהמפלגה הליברלית זכתה לו בזמנו לפני שהליכוד קבר אותה סופית לטובת עסקנים פוליטיים. אבל הליכוד, ובמיוחד אחרי האיחוד עם ליברמן וישראל ביתינו, הוא דווקא מהאלטרנטיבות הפחות מוצלחות שיש למי שמחפש מפלגה ליברטאנית.
משהו שאני חייב לשאול אותך:
מה הקטע עם להגיב להודעות מלפני שבועיים?

it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

עילוי

#9   פורסם: 31.10.2012, 09:05

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
Wtf?
דיסני כרגע קנתה אתה כל התאגיד של לוקאס והכריזה על סרטי מלחמת הכוכבים פרק 7 שיצא ב2015, פרק 8 שיצא ב2017 ופרק 9 שיצא ב2019. עכשיו הם גם הבעלים של אינדיאנה ג׳ונס, לוקאס ארטס ושל ilm.

הזוי, אם חשבתי שלוקאס אנס את sw אז עכשיו דיסני באו ועושים ממנו זונה טוטאלית. לפחות נקווה שהם ינסו לעשות מזה סוג של איכות מתקנת ויקחו במאי בקליבר גבוה כמו נואלן או ארונובסקי. המינימום צריך להיות לפחות משהו כמו jj אברמס אחרת נקבל עוד זוועת פרק 1-3.
עד כמה שאני זוכר דיסני דווקא מתקדמים בעולם המשחקים אז אם כך יש תקווה.

ומישהו מהמנהלים מוכן כבר להתייחס לבקשה שלי לשנות את הכותרת של הת'רד מבצעים לPC?

נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine, 31.10.2012 בשעה 09:12.

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#10   פורסם: 31.10.2012, 11:56

אני חולה

ומה אתם אומרים על דיסני קונה את סטאר וורס ומוציאה סרטים חדשים?
אני מקווה שיכנו את ביוור לעסק...

האווטר המגניב של ארז רונן

כתב

#11   פורסם: 31.10.2012, 12:56

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
Wtf?

לא רואה איך דיסני יוכלו להזנות יותר את המותג הזה. וחוץ מזה - היי, כשדיסני קנו את מארוול לפני כמה שנים זה עשה אותי ממש מודאג - אבל למעשה מאז המצב של מארוול הרבה יותר טוב: הם עדיין עושים לא מעט קומיקס גרוע, אבל מרשים לעצמם לקחת יותר סיכונים מפעם עם דברים קצת יותר איכותיים (פה ושם) כי יש להם גב כלכלי יותר תומך - וגם הסרטים שהופקו מאז שהם עברו לדיסני היו מוצלחים למדי.

החיים זה לא רק משחקים. בלוג זה לחלשים.

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#12   פורסם: 31.10.2012, 13:46

bozeman
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חולה

ומה אתם אומרים על דיסני קונה את סטאר וורס ומוציאה סרטים חדשים?
אני מקווה שיכנו את ביוור לעסק...
ואני מקווה שיביאו את היוצרים של Dexter's Laboratory. שניהם כבר עשו סרטי Star Wars יותר טובים משל לוקאסארטס, אבל לצערי אני בטוח שהם חתומים כבר על פרוייקטים בחברות אחרות.
ובתכלס גם דיסני עצמה כבר הוכיחה שהיא יודעת להרים טרילוגיות טובות יותר: מצעצוע של סיפור ועד שודדי הקאריביים.

Keep it clean
---

עילוי

#13   פורסם: 31.10.2012, 13:53

Mur'gul
ציטוט:
צפה בהודעה
ואני מקווה שיביאו את היוצרים של Dexter's Laboratory. שניהם כבר עשו סרטי Star Wars יותר טובים משל לוקאסארטס, אבל לצערי אני בטוח שהם חתומים כבר על פרוייקטים בחברות אחרות.
ובתכלס גם דיסני עצמה כבר הוכיחה שהיא יודעת להרים טרילוגיות טובות יותר: מצעצוע של סיפור ועד שודדי הקאריביים.
אבל אבל אבל... למה עדיין לא מתייחסים לבקשה שלי? ההודעה שלי היא ההודעה מעל זאת של חנן. לא יכול שלא ראית אותה.

הודעות פרטיות לא עובדות לי!!! זאת הדרך היחידה שלי להעביר מסר :/

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

כתב

#14   פורסם: 31.10.2012, 14:18

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל אבל אבל... למה עדיין לא מתייחסים לבקשה שלי? ההודעה שלי היא ההודעה מעל זאת של חנן. לא יכול שלא ראית אותה.

הודעות פרטיות לא עובדות לי!!! זאת הדרך היחידה שלי להעביר מסר :/
עדכנתי.

עילוי

#15   פורסם: 31.10.2012, 14:25

ארז רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
עדכנתי.
וווהוווו

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

פרסומת

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#16   פורסם: 31.10.2012, 14:46

ארז רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
לא רואה איך דיסני יוכלו להזנות יותר את המותג הזה. וחוץ מזה - היי, כשדיסני קנו את מארוול לפני כמה שנים זה עשה אותי ממש מודאג - אבל למעשה מאז המצב של מארוול הרבה יותר טוב: הם עדיין עושים לא מעט קומיקס גרוע, אבל מרשים לעצמם לקחת יותר סיכונים מפעם עם דברים קצת יותר איכותיים (פה ושם) כי יש להם גב כלכלי יותר תומך - וגם הסרטים שהופקו מאז שהם עברו לדיסני היו מוצלחים למדי.
הם לא קנו רק את חטיבת הסרטים? דרך אגב הקולנוע כן הרס קצת את הקומיקס מספיק לראות איך ניק פיורי נראה היום .

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 31.10.2012 בשעה 14:48.

כתב

#17   פורסם: 31.10.2012, 14:50

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
הם לא קנו רק את חטיבת הסרטים? דרך אגב הקולנוע כן הרס קצת את הקומיקס מספיק לראות איך ניק פיורי נראה היום .
למיטב זכרוני הם קנו את כל מארוול בזמנו, למרות שעדיין נשמר שם החופש העריכתי שהיה מקודם.

ניק פיורי נראה היום כמו שהוא תמיד נראה בעולם המרכזי. ב-Ultimate Universe הוא שחור כמו בסרטים - אבל מצד שני הוא היה שם שחור כמו בסרטים הרבה לפני הסרטים.

האווטר המגניב של Death_119

משתמש משקיען

#18   פורסם: 31.10.2012, 14:56

ארז רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
למיטב זכרוני הם קנו את כל מארוול בזמנו, למרות שעדיין נשמר שם החופש העריכתי שהיה מקודם.

ניק פיורי נראה היום כמו שהוא תמיד נראה בעולם המרכזי. ב-Ultimate Universe הוא שחור כמו בסרטים - אבל מצד שני הוא היה שם שחור כמו בסרטים הרבה לפני הסרטים.
יש לך זיכרון קצר:

האווטר המגניב של Mur'gul

מנהל קהילת Xbox

#19   פורסם: 31.10.2012, 16:15

OMG! סנייק האסלאופליסקין!

Keep it clean
---

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#20   פורסם: 01.11.2012, 00:40

Mur'gul
ציטוט:
צפה בהודעה
נואלן, אהרונובסקי, פינצ׳ר, בוייל ועוד כל כך הרבה אופציות ומה שאתה רוצה מפרק 7-9 זה the clone wars? תכוון גבוה יותר, זה עדין שלב הפנטזיות שיתרסק עוד כמה חודשים כשיכריזו שמייקל ביי מביים

אגב, 2015 כולל את ליגת הצדק, הנוקמים 2 ואת פרק 7, שנה מעניינת.

האווטר המגניב של swym

מודל לחיקוי

#21   פורסם: 01.11.2012, 12:39

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
נואלן, אהרונובסקי, פינצ׳ר, בוייל ועוד כל כך הרבה אופציות ומה שאתה רוצה מפרק 7-9 זה the clone wars? תכוון גבוה יותר, זה עדין שלב הפנטזיות שיתרסק עוד כמה חודשים כשיכריזו שמייקל ביי מביים
נהה... אף אחד מהם לא שולט בחומר המקור כל כך טוב. מילא נולאן שכבר הוכיח את עצמו כאחד שיודע לטפל בחומרים קיימים, אבל בטח ובטח שאני לא רוצה שאנשים כמו בוייל או אהרונובסקי יזהמו טרילוגיות פנטסיה בחלל - שלא יהפכו את זה חס וחלילה למיוזיקל הודי או סרט שנראה כמו טריפ על סמים.

גם טרטובסקי וגם סת מקפרלן הוכיחו את עצמם ככאלו ששולטים בחומר המקור מספיק טוב, וגם מבינים למה סטאר וורס היא מלכתחילה סדרה כל כך טראשית (אחרי הכל, בClone Wars לוקאס עדיין היה המפיק האחראי ובכל זאת טרטקובסקי הצליח להוציא סדרה יותר טובה מהטרילוגיות עצמן).
מה שאני רוצה זה את הטיפול ההומוריסטי של האנשים שהביאו את Blue Harvest מפאמילי גאי, ואת The Muffin King מהמעבדה של דקסטר - בלי שמישהו כמו לוקאס ישב להם על הראש. אני כבר רואה את סת מקפרלן עצמו מדובב את הדמויות - C3PO וג'אר ג'אר בינקס זה בטח לא יהיה... יותר משהו כמו HK47 מKOTOR.

אופציות טובות אחרות ולא ריאליות אחרות יכלו להיות גם ג'וס וודון שכבר חתום להרבה זמן על האוונג'רס, בריאן סינגר שחזר בדיוק עכשיו לאקס מן החדש וג'י ג'י אברהמס שאני כבר בטוח שחתום על יותר מסטאר טרק אחד (שלא נדבר על זה שאני די בטוח שעולם המעריצים יקרוס לתוך עצמו אם אותו הבמאי יהיה חתום במקביל על סטאר טרק וסטאר וורס).
ואפשר לזרוק עוד ים שמות שיהיו כנראה לא ריאליסטיים כמו סקורסזה, גאי ריצי, פיטר ג'קסון, זאק סניידר, רידלי סקוט, זמקיס ואחרים. למעשה, כמעט כל שם שהוא לא לוקאס עצמו ו/או מייקל ביי נשמע נחמד

----
Digital Trident Blog - גיימינג וכל מה שמסביב.

משתמש רציני

#22   פורסם: 01.11.2012, 23:31

שאלה שנוגעת לצבא.
אני לא אלאה אותכם בפרטים אבל ברמת העיקרון הצבא דפק אותי ושם אותי בכלל צהלי למרות הפרופיל 97 שלי.
עכשיו יש לי בן דוד בבקום שאמר לי שיש לו את היכולת לרשום אותי לכל תפקיד שלא דורש מיונים קודמים וככה לשנות אותי מהכלל צהלי השאלה היא האם אתם מכירים תפקיד נורמלי שלא דורש מיון מקדים?
*יש לציין שאני עוד לא מגויס.

האווטר המגניב של omerkot

עילוי

#23   פורסם: 02.11.2012, 00:04

180naor294
ציטוט:
צפה בהודעה
שאלה שנוגעת לצבא.
אני לא אלאה אותכם בפרטים אבל ברמת העיקרון הצבא דפק אותי ושם אותי בכלל צהלי למרות הפרופיל 97 שלי.
עכשיו יש לי בן דוד בבקום שאמר לי שיש לו את היכולת לרשום אותי לכל תפקיד שלא דורש מיונים קודמים וככה לשנות אותי מהכלל צהלי השאלה היא האם אתם מכירים תפקיד נורמלי שלא דורש מיון מקדים?
בזמני, היה בצבא תפקיד שהוגדר כמפעיל מחשב קטן, לא דרש מיונים מקדימים (קציני מיון שלחו אותם לקורס מהבקום) ובין היתר היו בו גם שיבוצים לא רעים בכלל.
הקורס הזה לא קיים יותר אבל סביר להניח שהוא הוחלף במשהו מקביל, כנראה הדבר הזה http://www.tikshuv.idf.il/site/Gener...98&docId=72598 או זה http://www.tikshuv.idf.il/site/Gener...98&docId=72597.
רשום שזה דורש פרופיל 64 ומטה. תמיד יש חריגים. הכל תלוי במה בן הדוד שלך מסוגל לעשות.

פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#24   פורסם: 02.11.2012, 00:33

swym
ציטוט:
צפה בהודעה
נהה... אף אחד מהם לא שולט בחומר המקור כל כך טוב. מילא נולאן שכבר הוכיח את עצמו כאחד שיודע לטפל בחומרים קיימים, אבל בטח ובטח שאני לא רוצה שאנשים כמו בוייל או אהרונובסקי יזהמו טרילוגיות פנטסיה בחלל - שלא יהפכו את זה חס וחלילה למיוזיקל הודי או סרט שנראה כמו טריפ על סמים.

גם טרטובסקי וגם סת מקפרלן הוכיחו את עצמם ככאלו ששולטים בחומר המקור מספיק טוב, וגם מבינים למה סטאר וורס היא מלכתחילה סדרה כל כך טראשית (אחרי הכל, בClone Wars לוקאס עדיין היה המפיק האחראי ובכל זאת טרטקובסקי הצליח להוציא סדרה יותר טובה מהטרילוגיות עצמן).
מה שאני רוצה זה את הטיפול ההומוריסטי של האנשים שהביאו את Blue Harvest מפאמילי גאי, ואת The Muffin King מהמעבדה של דקסטר - בלי שמישהו כמו לוקאס ישב להם על הראש. אני כבר רואה את סת מקפרלן עצמו מדובב את הדמויות - C3PO וג'אר ג'אר בינקס זה בטח לא יהיה... יותר משהו כמו HK47 מKOTOR.

אופציות טובות אחרות ולא ריאליות אחרות יכלו להיות גם ג'וס וודון שכבר חתום להרבה זמן על האוונג'רס, בריאן סינגר שחזר בדיוק עכשיו לאקס מן החדש וג'י ג'י אברהמס שאני כבר בטוח שחתום על יותר מסטאר טרק אחד (שלא נדבר על זה שאני די בטוח שעולם המעריצים יקרוס לתוך עצמו אם אותו הבמאי יהיה חתום במקביל על סטאר טרק וסטאר וורס).
ואפשר לזרוק עוד ים שמות שיהיו כנראה לא ריאליסטיים כמו סקורסזה, גאי ריצי, פיטר ג'קסון, זאק סניידר, רידלי סקוט, זמקיס ואחרים. למעשה, כמעט כל שם שהוא לא לוקאס עצמו ו/או מייקל ביי נשמע נחמד
להגיד את האמת, אני חושב על כל דבר שאמרת בדיוק ההפך
ומה הבעיה עם דני בוייל? כי יש סצנת ריקוד הודיי בסוף הסרט ההודי שהוא עשה? יש לבן אדם הכי הרבה geek cred שיכול להיות, הוא זה שהמציא מחדש את ז׳אנר הזומבים והמציא את הזומבי המהיר והזועם שכל כך פופולארי היום. על דראן אהרונובסקי אני אפילו לא מדבר, לדעתי הוא צריך לעשות כל סרט.

עילוי

#25   פורסם: 03.11.2012, 13:42

ממליץ לראות את הסרט הזה... לא שזה משהו ממש חדש אבל רצוי שכולנו נחשוב פעמיים כשאנחנו משתמשים במוצר חד פעמי שעשוי מפלסטיק.

לצערי אין ביוטיוב את הסרט המלא אז זה רק טריילר אבל אני בטוח שמי שמעוניין יכול למצוא את הסרט באיזה TORRENT.

וזה גם סרט שלדעתי כולם צריכים לראות...

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

האווטר המגניב של infected aviad

עילוי

#26   פורסם: 04.11.2012, 04:26

180naor294
ציטוט:
צפה בהודעה
שאלה שנוגעת לצבא.
מזה תפקיד נורמלי? מה אתה מחפש? איזה אופי של תפקיד?

it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#27   פורסם: 04.11.2012, 08:01

ראיתי סקייפול, לדעתי הסרט בונד השני הכי טוב שהיה אחרי קזינו רויאל וחוויאר בארדם הוא בהפרש ענק הנבל בונד הכי טוב שהיה. אם לא היה קטע קצת איטי ומשעמם 20 דקות לסוף הסרט הוא אולי אפילו יכל להתעלות על קזינו רויאל.

האווטר המגניב של bozeman

Vgames For Ever

#28   פורסם: 04.11.2012, 10:54

באמת, דווקא קאזיו רויאל? שלדעתי היה גרוע?
ובכלל הבונד האחרון נראה לי נבנה רע, כי במקום שהם רק בנו סרט ואז מכרו סלוטים לפרסומת הפעם הם עשו הפוך.

(נ.ב הלך לי המחשב בבית - אני נטול SWTOR! מצד שני AC3 צריך להגיע...)

האווטר המגניב של InterAl

שואף לשלמות

#29   פורסם: 04.11.2012, 13:29

swiss-the-engine
ציטוט:
צפה בהודעה
ממליץ לראות את הסרט הזה... לא שזה משהו ממש חדש אבל רצוי שכולנו נחשוב פעמיים כשאנחנו משתמשים במוצר חד פעמי שעשוי מפלסטיק.

לצערי אין ביוטיוב את הסרט המלא אז זה רק טריילר אבל אני בטוח שמי שמעוניין יכול למצוא את הסרט באיזה TORRENT.

וזה גם סרט שלדעתי כולם צריכים לראות...

בנוגע לסרט הראשון - אל תאמין לקשקושים השמאלנים הדמגוגיים והשקריים האלה.

עילוי

#30   פורסם: 04.11.2012, 13:49

InterAl
ציטוט:
צפה בהודעה
בנוגע לסרט הראשון - אל תאמין לקשקושים השמאלנים הדמגוגיים והשקריים האלה.
מה זאת אומרת? פלסטיק זה חרא כל עוד לא ממחזרים אותו (וגם אז אין לי באמת מושג כמה אנרגיה דרושה למחזר בקבוק פלסטיק). אם הכוונה שלך זה לכל המסביב (קפיטליזם הורג אותנו ולוקח לנו את כל אוצרות הטבע ואנו כאלה מסכנים שלא יכולים לעשות כלום אל מול התאגידים) אז לא בשביל זה הבאתי את הסרט.

אני פשוט סבור שהמודעות לנושא נמוכה מ-א-ו-ד וכל אחד שאני מדבר איתו על זה הוא כאילו "אה שטויות, מה זה משנה אם אני אקח עוד כמה שקיות פלסטיק בסופר או זה לא הבעיה שלי מה עושים עם הגביעים של הקוטג'-יוגורט-דני-ריבה-שוקולד" ועוד אינספור מוצרים שהכלי קיבול שלהם הוא "חד פעמי".

אתה לא יכול להתעלם מזה שזאת בעיה אקוטית בעולם שלנו ו(כמעט) לאף אחד זה לא מזיז.

ומה עם הסרט השני? הוא זה שבאמת מעניין

engen1eric@gmail.com
engen1eric@gmail.com
and PC in-between

1  2  3  17

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא