משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #121 פורסם:
10.06, 13:53
|
|
|
alon t |
ציטוט: |
 |
|
|
אם כך אז אני מאוד מאוכזב מהם... או שהם שקרנים, או שהפיזיקה בפורצה 3 לא ריאליסטית כמו שציפיתי.
מ00:25 ל00:30 זה פשוט בלתי אפשרי... גם שימו לב לנזק ב00:55.
ברור שהדברים האלה לא נעשו in game.
מזכיר לי קצת את איך שהיוצרים של killzone 2 אמרו שהטריילר הראשון שלהם היה in game וכמובן שכל הfanboys של סוני האמינו להם XD |
|
|
|
|
המצב פה הוא הפוך ממה שהיה אצל סוני: סוני שיקרו על הבמה ורק אחר כך הודו שהטריילר הוא CGI.
פה לעומת זאת הם נתנו לכולם להניח שזה CGI, ורק עכשיו אמרו לאנשים שכולו בעצם In-game באמצעות עורך הסרטים. אתה טוען שעכשיו הם משקרים? כי אני חושב שאם הם היו משקרים, היה עדיף לעשות את זה על הבמה ולייצר קצת יותר הייפ.
ואגב, למה אתה טוען שהקטע ב00:25 לא אפשרי? ראיתי כבר חבר שעושה את אותו תרגיל במציאות עם סובארו אימפרזה מסכנה על שביל עפר. הוא לא הגיע כמובן לאותן מהירויות ולא עשה את זה באותה רמת דיוק (ציר הסיבוב שלו היה הרבה יותר גדול, ואני לא יודע מה צריך בשביל ציר סיבוב כל כך קטן כמו בסרטון), ולא היה צמוד למכוניות אחרות. אבל מן הסתם זה אפשרי, במיוחד אם הילוך הרוורס של הרכב יכול לייצר מספיק כח בשביל לשמור על המהירות.
אתה התנסת במקרה בנהיגה כזו שאתה טוען שזה לא אפשרי במציאות? או שזה על סמך חישובים פיזיקליים שביצעת?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #122 פורסם:
10.06, 14:45
|
|
|
זה הגיון פשוט... הרכב עשה סיבוב 360 מושלם על צירו בתוך פחות מ2 שניות. אני בטוח שחבר שלך לא הצליח לעשות את זה ברמה כל כך גבוהה, והעובדה שעשה זאת על שביל עפר לא עוזרת לטיעון שלך שהדבר אפשרי על כביש אספלט.
תראה לי סרטון אחד של מישהו שעשה דבר שאפילו מתקרב לרמה הזאת.
|
סרבר hardcore של הקלאן שלי- Frag Addicts
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #123 פורסם:
10.06, 15:16
|
|
|
alon t |
 |
|
|
זה הגיון פשוט... הרכב עשה סיבוב 360 מושלם על צירו בתוך פחות מ2 שניות. אני בטוח שחבר שלך לא הצליח לעשות את זה ברמה כל כך גבוהה, והעובדה שעשה זאת על שביל עפר לא עוזרת לטיעון שלך שהדבר אפשרי על כביש אספלט.
תראה לי סרטון אחד של מישהו שעשה דבר שאפילו מתקרב לרמה הזאת. |
|
|
|
|
ההבהרה שהוא עשה את זה על שביל עפר היא כדי שלא יחשבו בטעות שאנחנו עושים את השטויות האלו על הכביש. דווקא על שביל עפר האחיזה פחות טובה ולכן בהרמת הנדברקס ציר הסיבוב יהיה גדול יותר.
אבל למזלנו יוטיוב הוא מקום שקל למצוא בו את המופרעים שגם יעשו את זה על כביש אספלט:
http://www.youtube.com/watch?v=3WdxrgiH64U
לא כל כך מקצועי, אבל בהחלט אפשרי. בהתחשב בעובדה שמדובר בנהג חובבן עם מכונית סתמית - זה אומר שנהג מקצועי עם מכונית מרוצים מותאמת יוכל לבצע משהו דומה למה שהוצג בסרטון אחרי תרגול.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #124 פורסם:
10.06, 15:36
|
|
|
סיבוב 180 מעלות זה קלי קלות... ועוד ברברס! אני עשיתי את זה פעמיים רק היום (בפורצה כמובן). לעומת זאת, סיבוב 360 מעלות זה סיפור שונה לגמרי!
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #126 פורסם:
10.06, 18:01
|
|
|
צודק ב100%. התבלבלתי XD
עדכון: לקחתי איזה מזדה בפורצה 2 ושיחקתי עם ההגדרות עד שהצלחתי לעשות סיבוב 360 מעלות *כמעט* טוב כמו שהם עשו. אני די השתכנעתי ^^
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #127 פורסם:
11.06, 19:20
|
|
|
לGT5 יש SPLIT SCREEN? אם כן, עד כמה?
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #128 פורסם:
11.06, 19:52
|
|
|
SagroN |
 |
|
|
לGT5 יש SPLIT SCREEN? אם כן, עד כמה? |
|
|
|
|
לא יודעים עדיין אם יהיה לו ספליט סקרין, אבל סביר להניח שכן.
לפרולוג, בכל מקרה, אין ספליט סקרין.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #129 פורסם:
אתמול, 10:44
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
לא יודעים עדיין אם יהיה לו ספליט סקרין, אבל סביר להניח שכן.
לפרולוג, בכל מקרה, אין ספליט סקרין. |
|
|
|
|
מה אין בטח יש ל2 מקסימום
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #130 פורסם:
אתמול, 17:00
|
|
אני רוצה לקנות את הפרולוג אבל אני לא יודע עליו כלום חוץ מי זה ששמעתי שהוא משחק טוב...
כמה מכוניות ומסלולים יש במשחק ועוד פרטים שכדאי שאני ידע ...?
תודה לעוזר 
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #131 פורסם:
אתמול, 20:25
|
|
אהם אהם, אני לא קשור בעליל לפורום הזה או בכלל לאיזור הזה של הפורומים אבל אני מרגיש מחויב לתרום.
בתור אחד שמתעסק עם רכבים וtuning בעולם החיצון (מחוץ ל-1080 שאבאל'ה קנה לכם לבר מצווה), אני יכול להעיר קצת ולומר שאין תחרות לגראן טוריסמו מבחינת שילוב הריאליזם עם fun של משחקיות ארקיידית.
כן כן אמרתי ארקיידית, בכל זאת אי אפשר ללחוץ פול גז בBMW M3 באמצע נעילה מלאה ללא tcs ולצפות שהרכב לא יסתחרר או לפחות יצא לזווית משמעותית מול הapex.
אז יש כאן קצת ארקיידיות, אבל זה לא דבר רע וזה בטח לא ניד פור ספיד וברנאאוט שכבודם במקומם מונח על השידה של ספיידרמן של ילד בן 12.
מי שנהנה מנהיגה אמיתית יודע להנות מסימולטור ששואף למציאות, שם נכנס לתמונה גראן טוריסמו שעושה את זה בצורה הכי מאוזנת ומתגמלת שיש. (כמעט, lfs anyone?). לגבי פורצה אני לא יכול להגיב כי לא שיחקתי, אני מאמין שהמשחקים לא שונים יותר מדי ומשם נובע הוויכוח למי יש יותר גדול, אבל זה בסדר וזה גם קצת כיף להגן על המשחק שאתה אוהב ולהוכיח למה הוא בעצם יותר טוב, דיונים כאלה עוברים לעולם האמיתי כאשר משווים בין רכבים או רכיבים מסוימים ששייכים לעולם הרכב.
רות סוף. 
|
אבל למה בלי טחינה, יבש!
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #132 פורסם:
אתמול, 20:50
|
|
|
dorian101 |
 |
|
|
אהם אהם, אני לא קשור בעליל לפורום הזה או בכלל לאיזור הזה של הפורומים אבל אני מרגיש מחויב לתרום.
בתור אחד שמתעסק עם רכבים וtuning בעולם החיצון (מחוץ ל-1080 שאבאל'ה קנה לכם לבר מצווה), אני יכול להעיר קצת ולומר שאין תחרות לגראן טוריסמו מבחינת שילוב הריאליזם עם fun של משחקיות ארקיידית.
כן כן אמרתי ארקיידית, בכל זאת אי אפשר ללחוץ פול גז בBMW M3 באמצע נעילה מלאה ללא tcs ולצפות שהרכב לא יסתחרר או לפחות יצא לזווית משמעותית מול הapex.
אז יש כאן קצת ארקיידיות, אבל זה לא דבר רע וזה בטח לא ניד פור ספיד וברנאאוט שכבודם במקומם מונח על השידה של ספיידרמן של ילד בן 12.
מי שנהנה מנהיגה אמיתית יודע להנות מסימולטור ששואף למציאות, שם נכנס לתמונה גראן טוריסמו שעושה את זה בצורה הכי מאוזנת ומתגמלת שיש. (כמעט, lfs anyone?). לגבי פורצה אני לא יכול להגיב כי לא שיחקתי, אני מאמין שהמשחקים לא שונים יותר מדי ומשם נובע הוויכוח למי יש יותר גדול, אבל זה בסדר וזה גם קצת כיף להגן על המשחק שאתה אוהב ולהוכיח למה הוא בעצם יותר טוב, דיונים כאלה עוברים לעולם האמיתי כאשר משווים בין רכבים או רכיבים מסוימים ששייכים לעולם הרכב.
רות סוף.  |
|
|
|
|
איזה מגניב אתה.
ברנאוט, ניד פור ספיד, מידנייט קלאב וכו' לא משתווים לגראן טוריסמו. ההבדל הוא שGT שם דגש על סימולטור נהיגה לעומת הנ"ל שהם משחקי מירוצים נטו. בקטע הזה אני מחזק את הטענה שלך.
אני לא יודע מה הפורצה הזה אומר, אבל גראן טוריסמו הוא בהחלט המשחק הוירטואלי הריאליסטי ביותר שבן אדם יכול להשיג.
עבור.
|

רום.
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #133 פורסם:
אתמול, 21:48
|
|
|
dorian101 |
 |
|
|
רות סוף.  |
|
|
|
|
סתירה פנימית?
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #134 פורסם:
אתמול, 21:51
|
|
|
HoD100 |
 |
|
|
אני רוצה לקנות את הפרולוג אבל אני לא יודע עליו כלום חוץ מי זה ששמעתי שהוא משחק טוב...
כמה מכוניות ומסלולים יש במשחק ועוד פרטים שכדאי שאני ידע ...?
תודה לעוזר |
|
|
|
|
יש בערך 60 מכוניות ובדיוק 6 מסלולים. חוץ מזה אני לא יודע פרט לזה שאני חושב שזה סחיטה למכור את זה בחצי מחיר של משחק מלא למרות שיש פה רק עשירית תוכן ממה שיהיה ב-GT5 המלא.
|
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #135 פורסם:
אתמול, 22:14
|
|
|
lidorit3 |
 |
|
|
יש בערך 60 מכוניות ובדיוק 6 מסלולים. חוץ מזה אני לא יודע פרט לזה שאני חושב שזה סחיטה למכור את זה בחצי מחיר של משחק מלא למרות שיש פה רק עשירית תוכן ממה שיהיה ב-GT5 המלא. |
|
|
|
|
אז אתה אומר עדיף לחכות למלא...אתה יודע מתי אבל יצא המלא???
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #136 פורסם:
היום, 00:40
|
|
|
HoD100 |
 |
|
|
אז אתה אומר עדיף לחכות למלא...אתה יודע מתי אבל יצא המלא??? |
|
|
|
|
לדעתי עדיף לחכות למלא, אבל למרות זאת GT5P הוא משחק המירוצים הריאליסטי היחיד שקיים כרגע על ה-PS3 פרט ל-GRID, ככה שאם בוער לך לקנות משחק בסגנון הזה אז אולי כדאי לך לקנות את GT5P. חוץ מזה שאני לא הולך להתווכח עם נתוני המכירות המעולות של GT5P.
לא ידוע מתי יצא GT5 המלא, אבל אני משער שבאמצע- סוף 2010.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|