Grand Turismo 5 vs. Forza Motorsport 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Grand Turismo 5 vs. Forza Motorsport 3
1  2  3  5  8  11
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
gulmer
מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 05.06, 01:22

ברירת מחדל Grand Turismo 5 vs. Forza Motorsport 3

אין עדיין דיון רשמי ל-Gran Turismo 5 (מעדיף שהמומחים לסדרה יפתחו אותו), אך מכיוון שראיתי שניטש ויכוח לגבי שני משחקי סימולטורי מירוץ, Forza של מייקרוסופט, ו-Gran Turismo של סוני, חשבתי לייעד לכך דיון נפרד.

לדעתי שני המשחקים הם מספקים מאוד, אך מערכת Eurogamer בדקה ומצאה שעדיין, המשחק השלישי בסדרת Forza אינו מציג את הפוטוריאליזם של GT: Prolugue, את הדרמה הפעלתנית של GRID או הריגוש שבתוך תא הנהג שב-Need 4 Speed Shift.

כמו שאמרתי, יהיו יתרונות בולטים גם ל-GT5.

ואגב, צפיתי בסרטונים של Need For Speed: Shift וממש אהבתי את מה שראיתי. אני מתרגש.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#2   פורסם: 05.06, 01:41

אני רואה שאתה ממש מתלהב ממה שיורוגיימר כתבו. מה שהכי הזוי לי הוא שפרוצה 2 ו-GT5 פרולוג כל כך קרובים גרפית שאני לא ממש מבין איך פורצה 3 שנראה כל כך הרבה יותר טוב נראה לדעתם פחות טוב מפרולוג, אבל ניחה.

בכל מקרה, איזה פרטים יש על GT5 כדי שנוכל להשוות?

חזרה לראש העמוד

HBK

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 05.06, 01:45

מסיפק כבר אם על הדיוני VS האלה, למה זה טוב?
מה כבר אנחנו יודעים על המשחקים האלה שאנחנו יכולים לקבוע איזה אחד יותר טוב?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#4   פורסם: 05.06, 01:53

HBK
ציטוט:
צפה בהודעה
מסיפק כבר אם על הדיוני VS האלה, למה זה טוב?
מה כבר אנחנו יודעים על המשחקים האלה שאנחנו יכולים לקבוע איזה אחד יותר טוב?
כמה מכוניות יש וכמה מסלולים

חזרה לראש העמוד

שואף לשלמות

#5   פורסם: 05.06, 02:09

Tבל אנחנו לא יודעים עדיין בוודאות כמה יהיו לGT5, אין ממש פרטים.
בTGS אני מתאר לעצמי שיכריזו תאריך סופי באמת וכמובן פרטים יותר סופיים...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#6   פורסם: 05.06, 05:19

אני לא חושב שזה יהיה דיון נחמד...כיון שלכל פלטפורמה יש את המירוץ משלה והמשחקים משלה...וזה יכול לגרום להרבה ריבים כאן..אבל אני אתן לכם חברי הפורם להביע את דעתכם כי זו הכוונה לפורם..אבל מקווה שלא נגיע לשפה לא נעימה...

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#7   פורסם: 05.06, 07:19

זה לא חייב להיות דיון מהלומות ואגרופים, אלא ניתן גם באופן ענייני להביא פרטים עובדתיים לגבי כל אחד מהם רק בשביל הדיון. כחובב הז'אנר, לדעתי זה מעניין כי אלה שני תותחים כבדים, לפחות כולנו יכולים להסכים עם זה.

נדב, אני חושב שלאחר התבוננות בטריילר של Forza 3 ניתן להסכים עם Eurogamer. בוא תביא תמונות וטריילרים כדי שנוכל להשוות בצורה עניינית, אני לא יכול כרגע

Laskin
ציטוט:
צפה בהודעה
Tבל אנחנו לא יודעים עדיין בוודאות כמה יהיו לGT5, אין ממש פרטים.
בTGS אני מתאר לעצמי שיכריזו תאריך סופי באמת וכמובן פרטים יותר סופיים...
שמחתי מאוד לראות את המשחק מוכרז רשמית ומוצג ב-E3, אך התאכזבתי מהקמצנות במסירת הפרטים. אמנם ידוע שהוא יכלול NASCAR (הקודמים לא כללו?). איזה עוד פרטים חדשים הוכרזו במסיבה?

כשצפיתי בטריילר אמרתי לחברים שאם הייתי יודע שיש בו כל כך הרבה סגנונות מירוץ, לא הייתי קונה את כל משחקי המירוץ שלי (אמנם התלוצצתי ).

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 05.06 בשעה 07:25.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#8   פורסם: 05.06, 07:48

coming 2009
vs
coming 200
אה רק רגע...

רציתי להשוות תמונות ואז להביא את הפאנצ' הזה בסוף אבל לא היה לי כוח...

קלישאה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#9   פורסם: 05.06, 08:38

מפרולוג זה בטוח נראה הרבה יותר טוב, מGT5, צריך לחכות לתמונות ממשיות:

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 05.06, 08:45

אחלה, אני אבדוק את התמונות יותר מאוחר (לא יכול לצפות בהן מהמחשב שאני גולש ממנו כרגע).

אגב, מדובר על מראה פוטוריאליסטי?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של origlo

מנהל קהילת PS3

#11   פורסם: 05.06, 08:45

תעשו לי טובה ולכו תשחקו במשחק מירוצים כיף, ולא ריאליסטי.
אחרי כמה שעות שבהן שיחקתי בקדם פרולוג של GT5 (נדב יודע על מה אני מדבר...), אני חייב לומר שאני הרבה יותר נהנה מברנאווט, שהוא אמנם לא נראה כ"כ ריאליסטי אבל הוא פשוט הרבה הרבה יותר כיף.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#12   פורסם: 05.06, 09:03

origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
אחרי כמה שעות שבהן שיחקתי בקדם פרולוג של GT5 (נדב יודע על מה אני מדבר...), אני חייב לומר שאני הרבה יותר נהנה מברנאווט, שהוא אמנם לא נראה כ"כ ריאליסטי אבל הוא פשוט הרבה הרבה יותר כיף.
אני דווקא על סף סיום פרולוג, אני אוהב את הסגנון, מוזר שכמוני
אני רק מקווה שהם יחליקו את GT5 הסופי, פרולוג הוא ג'יגיז פסט מטורף, זה כמעט לגו GT.

רונן, תראה את התמונות, המשחק בסגנון זהה לGT.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#13   פורסם: 05.06, 09:07

origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
לדעתי, אפשר להפריד אותם לשני ז'אנרים שונים לחלוטין. אני אוהב את שניהם, כל אחד מספק לי משהו אחר.

אגב, נדב, אני מניח שהורדה מדייה של פורזה 3. לפי התרשמותך, תיקנו בו את בעיית הליאסינג שהציקה לך בקודמו?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#14   פורסם: 05.06, 09:48

אגב, בעניין קצת אחר (זה קשה שאין כאן דיון רשמי על כל משחק), ירדתי מהכוונה שלי לרכוש את Fuel. הוא קיבל ביקורת קוטלת של 5 ב-IGN. זה לא השאיר לי המון מקום לספקות. לא קראתי את הביקורת כי רציתי להישאר שפוי.

ככל שמשחק שאפתני יותר, כך יותר קשה לממש את הפוטנציאל שלו.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#15   פורסם: 05.06, 09:56

http://www.videogamesblogger.com/wp-...enshot-big.png

http://g00248753.com/graphics/gran_t...5_prologue.jpg

http://img241.imageshack.us/img241/7822/gtrm19rup4.jpg

http://uk.playstation.com/media/9763...logue_hero.jpg

http://www.gametrailers.com/video/vg...-turismo/29243

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#16   פורסם: 05.06, 10:42

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רק מקווה שהם יחליקו את GT5 הסופי, פרולוג הוא ג'יגיז פסט מטורף, זה כמעט לגו GT.
שמעתי שב-1080p אין את הבעיה הזאת.
ניסית את המשחק בfull hd?

קלישאה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של oridion

מנהל קהילת RE

#17   פורסם: 05.06, 11:01

עד עכשיו Forza נראה הרבה יותר טוב לדעתי (לפחות מהטריילר, אני אצטרך לחכות עד שיהיו עוד תמונות ומידע כדי לגבש חוות דעוה אמיתית על המשחקים האלה).

ד"א- ידוע כבר אם הם שניהם תומכים ב 1080P?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#18   פורסם: 05.06, 11:17

oridion
ציטוט:
צפה בהודעה
עד עכשיו Forza נראה הרבה יותר טוב לדעתי (לפחות מהטריילר, אני אצטרך לחכות עד שיהיו עוד תמונות ומידע כדי לגבש חוות דעוה אמיתית על המשחקים האלה).

ד"א- ידוע כבר אם הם שניהם תומכים ב 1080P?
פורצה לא, GT5 פרולוג תומך אז אני מניח שגם GT5 יתמוך

קלישאה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#19   פורסם: 05.06, 11:51

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני דווקא על סף סיום פרולוג, אני אוהב את הסגנון, מוזר שכמוני

רונן, תראה את התמונות, המשחק בסגנון זהה לGT.
אני לא מאמין, יש לך פרולוג ולא נתת לי? זהו, אני חוסם את החשבון שלי בפניך, חוצפה!

כיצד אנשים בוחרים משחקים בימינו:
אני מקווה שבGT5 יהיה אנטי אלייזינג כי אני מתכנן עליו

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#20   פורסם: 05.06, 14:09

origlo
ציטוט:
צפה בהודעה
מסכים איתך לגמרי!

תאמין לי אני קניתי בזמנו ל-PS2 את GT4 ואת JAK X ביחד, ועד היום אני נהנה מ-JAK X ובקושי שיחקתי ב-GT4.
סימולטורים שינהגו בשיעורי נהיגה למתקשים.
סימולטורים לא מתאים למי שרוצה הנאה תכלס

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#21   פורסם: 05.06, 14:11

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רואה שאתה ממש מתלהב ממה שיורוגיימר כתבו. מה שהכי הזוי לי הוא שפרוצה 2 ו-GT5 פרולוג כל כך קרובים גרפית שאני לא ממש מבין איך פורצה 3 שנראה כל כך הרבה יותר טוב נראה לדעתם פחות טוב מפרולוג, אבל ניחה.

בכל מקרה, איזה פרטים יש על GT5 כדי שנוכל להשוות?
7.0 Graphics
Jaggies, jaggies, and more jaggies. At times, it appears this is LEGO Forza Motorsport 2. The drab colors and weak art design don't help. 60fps is welcome, though.

מתוך הביקורת של IGN על פורצה 2.

לעומת:

9.0 Graphics
The in-car view is fantastic, and the lighting models are awesome. There are some lingering filtering issues here and there, but it looks amazing overall.

מתוך הביקורת של IGN על GT5P.

מכאן בהחלט אפשר לראות שלגו פורצה 2 מאוד דומה גרפית ל-GT5P.

ולגבי מסלולים, ככל הנראה לפורצה 3 יהיו כ-400 מכוניות וכ-100 מסלולים, ולגראן טוריזמו 5 יהיו באיזור ה-90 מסלולים וכ-600 מכוניות. האמת הנתונים האלה מעניינים בעיקר בשביל האגו, הרי גם ככה אתה לא תיסע ביותר מ-30 מכוניות ולגבי המסלולים, זה גם לא ממש משנה.

בנוסף ממה שראינו בטריילר של GT5 פוליפוני דיגיטאל השיגה אישור להשתמש במירוצים של הנסקאר ושל ה-WRC, וסוף סוף תיהיה מערכת נזק למכוניות.
אני גם מניח שגראן טוריזמו 5 יהיה יותר הארדקורי וקשה מבחינת המשחקיות ואני לא ממש בטוח אם זה טוב או לא.

לפני כמה שבועות גם פרסמתי כמה שמועות על GT5.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#22   פורסם: 05.06, 18:05

לGT5 יהיו באזור ה-1000 מכוניות ולא ה-600. כבר ב-4 יש יותר מ-600 מכוניות. ובגרסאת הPSP יש 850 על פי הודאתם מהמסיבת עיתונאים. אתה לא באמת חושב שלGT5 יהיו פחות מכוניות מGTSP. עובדים על GT5 נכון לכיום כבר 5 שנים, מה אתה חושב הם עשו כל הזמן?

נדב, אני לא יודע איך קבעת שפורצה 3 נראה טוב מGT5, יש לך כנראה סוג של עין ביונית מיוחדת שסופרת פוליגונים ועושה חביתות. אבל שני המשחקים נראים נפלא ואני ממש לא רואה כל דרך כיום לקבוע מי נראה טוב יותר. דווקא יותר התרשמתי מהתמונות באיכות נמוכה שהביאו מGT5 ומהטריילר שהוצג.

נצטרך לחכות עד 2035 כשייצא GT5 ובאמת אנשים יוכלו להשוות בין השניים.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 05.06 בשעה 18:07.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#23   פורסם: 05.06, 18:57

אני לא, פשוט לא יכול לחכות לGT5. משחק המירוצים האדיר ביותר זה עשור. מדהים.
רציתי לקנות את הפרולוג, אבל אני בסוף אתאזר בסבלנות למשחק המלא.
פורצה הזה נראה משחק נחמד, אבל לא כמו גראן טוריסמו.
לגבי ניד פור ספיד שיפט ממש לא התלהבתי. המשחק לא משהו בכלל, ראיתי במשחקיות עם הניסאן שהאוטו עשה גלגול באוויר, מאוד לא מציאותי. ומה עוד, שהוא נתקע בקיר ולא קרה לאוטו כלום.
ובכלל, נראה שהם שכחו שהדגש בניד פור ספיד זה מירוצי רחוב ואנדרגראונד מאשר מסלול מירוצים. פרוסטריט בכלל היה נפילה.
בקיצור, GT5 FOR THE WIN, ופוליפוני דיגיטל הם החברה המוערצת ביותר עליי כרגע. Can't wait.

רום.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#24   פורסם: 05.06, 19:13

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
לGT5 יהיו באזור ה-1000 מכוניות ולא ה-600. כבר ב-4 יש יותר מ-600 מכוניות. ובגרסאת הPSP יש 850 על פי הודאתם מהמסיבת עיתונאים. אתה לא באמת חושב שלGT5 יהיו פחות מכוניות מGTSP. עובדים על GT5 נכון לכיום כבר 5 שנים, מה אתה חושב הם עשו כל הזמן?

נדב, אני לא יודע איך קבעת שפורצה 3 נראה טוב מGT5, יש לך כנראה סוג של עין ביונית מיוחדת שסופרת פוליגונים ועושה חביתות. אבל שני המשחקים נראים נפלא ואני ממש לא רואה כל דרך כיום לקבוע מי נראה טוב יותר. דווקא יותר התרשמתי מהתמונות באיכות נמוכה שהביאו מGT5 ומהטריילר שהוצג.

ליצור מכוניות בPS3 זה יותר קשה מאשר ליצור מכוניות לPSP ולPS2, רמת הפירוט במכוניות בPS3 היא מדהימה וגדולה יותר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#25   פורסם: 05.06, 19:23

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה

דודי, יש לי את פרולוג מלאסקין כך שהחשבון שלי לא ממש יעזור לך
בכל מקרה, פורצה 3 נראה טוב מפרולוג לדעתי כי התאורה שלהם נראת שווה באיכות, הסביבות של פורצה 3 נראות טובות יותר, אין בעית ג'יגיז, ההשתקפות על הרכבים חדה פי כמה (בפרולוג היא קצת מפוקסלת) וכמובן שיש את כל עניין הנזק המאוד מציאותי. ד"א, רצה שמועה שבסיום של הטריילר של פורצה 3 רואים מכונית מתרסקת ומתהפכת כסוג של בדיחה על פרולוג כי פליפוני אמרו שהמודל פיסיקה שלהם לא מאפשר למכונית להתהפך (שזה מן הסתם יכול להשתנות עד GT5).

ולידור, אמרתי שפורצה 2 הוא לא ג'יגיז פסט? פרולוג נראה טוב מפורצה 2 ללא ספק (ואני מדבר מנסיון, אני בעלים של שני המשחקים).

ד"א רונן, לא ממש הבנתי את השאלה שלך אלי.

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#26   פורסם: 05.06, 19:31

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
ליצור מכוניות בPS3 זה יותר קשה מאשר ליצור מכוניות לPSP ולPS2, רמת הפירוט במכוניות בPS3 היא מדהימה וגדולה יותר.
מה הקשר? GT4 יצא ב-2004 כאשר הפס2 הייתה הפס3 של היום. אז הם היו אומרים שאין מצב שייצאו 650 מכוניות למשחק כי זה יותר מורכב מהפס1? אני לא מבין את הטענה שלך.

הם בחיים לא יילכו אחורה בסדרה, ההפך, הם יביאו לך את כל המכוניות של המשחקים הקודמים כמו תמיד בתוספת. התוספת הכי בולטת של 5 היא הנאסקר. אתה באמת חושב שזה ייסתכם בשתי מכוניות והמשחק ייסגר על 652 מכוניות? או שמע יהיו עוד מאות רבות של מכוניות מכל הכיוונים האפשריים.
אני רוצה בוגאטי ויירון (לא קשור לנאסקר, כי אין קשר, סתם מכונית שאני רוצה )!!!!

ולא עובדים על המשחק יומיים, הוא בעל פוטנציה בפיתוח כ-5 שנים, ככה שיש להם דיי והותר זמן לעשות גם אלפי מכוניות. אל תדאג לחברה, זה הכותר הכי חשוב של סוני ובערך הכותר השני או השלישי בחשיבותו בעולם אחרי GTA וסדרת מאריו הראשית.

ללא קשר, עצם העובדה שאני אוכל לצפות בפרקים של Top Gear בGT5 לבדן שמות את המשחק הזה כמעניין יותר מפורצה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 05.06 בשעה 19:58.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#27   פורסם: 05.06, 20:20

אם הייתה לי

הייתי יודע.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#28   פורסם: 05.06, 20:24

Death_119
ציטוט:
צפה בהודעה
ללא קשר, עצם העובדה שאני אוכל לצפות בפרקים של Top Gear בGT5 לבדן שמות את המשחק הזה כמעניין יותר מפורצה.
או שפשוט תלך לXBL MARKET PLACE ותראה פרקים של TOP GEAR

חזרה לראש העמוד

משתמש ותיק

#29   פורסם: 05.06, 20:45

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
או שפשוט תלך לXBL MARKET PLACE ותראה פרקים של TOP GEAR
אני יכל לרכוש תוכניות וסרטים?
ואני ממש לא צריך את הלייב בשביל זה (למרות שהתוכן גם ככה חסום), יש לי ערוץ אגו.
דרך אגב, מה הקשר? הם הולכים לשיתוף פעולה בין השניים, אני לא מבין למה אתה מזלזל בדבר.
אני גם לא מבין את ההיגיון שלך. אתה חושב שהאלף לייף 3 הולך להיות משחק פחות טוב מהיילו Reach? למה לא? הרי שיחקת בכל משחק של Valve ואתה אוהב אותם מאוד, אז אולי הפעם יצליחו החברה בבאנג'י להעלות עליהם? למה לא, הרי סתם ככה החלטתי את זה.

זה מה שאתה עושה לגאן טוריזמו. מדובר בסדרת המירוצים הטובה ביותר מאז ומעולם. כל משחק שלה נחשב אוטומטית לטוב מסוגו ומקבל ביקורות מעולות מפה ועד הודעה חדשה. סדרת משחקי המירוצים הנמכרת ביותר בכל הזמנים (50 מיליון כותרים נמכרו מהסדרה), סדרת כותרי המירוצים המעוטרת ביותר בעולם.
לGT5 יש מנוע פיסיקאלי עדיף על פורזה 2, והבאתי לך את הציטוטים המיוכלים שלך.
הוא נראה טוב מפורצה 3 על פי האתר האהוב עליך.
GT5 יכלול יותר מכוניות, יותר מסלולים סביר להניח, יהיה יותר ארדקור, יכלול כבר מנוע נזק, יהיה בשיתוף פעולה עם תוכנית הרכב הטובה בעולם, יכלול בשנית ראלי, לראשונה נאסקר ומי יודע מה עוד.
אבל לא, פתאום החלטת שפורצה 3 יהיה יותר טוב. למה? כי הם הביאו לך עורך סרטים? אתה בטח צוחק עליי.

אם אתה טוען דברים, לפחות תגיד את האמת:
אני נדב אוהב את פורצה 3 וחושב שהוא יהיה טוב מGT5 לא על סמך העבר, אלא על סמך העובדה שאני מגה פאנבויי ולא מסוגל לחשוב שיש סדרת בלעדית של הפס3 שהיא טובה מסדרת בלעדית של ה-360.

דרך אגב, הסיכוי שפורצה 3 יהיה עדיף על GT5 הוא בערך הסיכוי שNG3 יהיה יותר טוב מGOW3. אני פשוט לא מאמין בדברים האילו. אני מסתמך על מה שהוצג עד היום ועל משחקי העבר של חברה.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 05.06 בשעה 20:49.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#30   פורסם: 05.06, 20:59

מה קשורה ההשוואה של HL להיילו? כאן מדובר במשחק מירוץ, מי שעושה פיסיקה/AI/גרפיקה וכו' טובים יותר מנצח, זה לא קטע אומנותי שבו לדעתי לחבר'ה בבאנג'י בחיים אין סיכוי לעשות משחק כמו HL פשוט כי הם פחות כישרוניים במשחקי FPS (לדעתי, רק עניתי על הדוגמה, נעזוב ויכוח היילו/HL).

בנתיים פורצה 2 עולה על פרולוג בכל דרך אפשרית חוץ מאשר הגרפיקה ופורצה 3 עולה על פרולוג בכל דרך אפשרית נקודה.
אם לא היה פורצה 3 אלה רק GT5, אז מן הסתם לא היה לי ספק שהוא יהיה המלך הבלתי מעורער על פורצה 2, אבל עכשיו שפורצה 3 נראה כל כך טוב ומוסיף כל כך הרבה דברים, לך תדע מי יהיה המלך.

הצוות של טוריזמו לא יודע לבנות AI, לא יודע לעשות נזק ולא יודע לעשות אונליין בהשוואה לצוות של פורצה בזמן שהצוות של פורצה כבר עושה את שלושת אלה בפעם השלישית. בנוסף ממילא פורצה ידוע כמפורט יותר מטוריזמו בקוסטמיזציה (ואני לא מדבר רק על לתת לך לעצב את המראה של האוטו, אני מדבר על חלקים וכו') ומתמחה בפיצ'רים לקהילת אונליין. אני כל כך בספק אם בGT5 יהיה נזק, קוסטמיזציה, AI, אונליין ופיצ'רים של קהילה שמגיעים לרמה של פורצה 3. בנושא הגרפיקה יש מצב טוב שGT5 יקח, בכמות המכוניות יש מצב טוב שGT יקח וגם בסוגי מירוץ יש מצב שGTA יקח, אבל בקטגוריות שציינתי אין לו יותר מדי סיכוי.

כך או כך, אתה לא יכול לקבוע משהו חד משמעית. הרי פורצה 2 הוא כרגע המלך של המירוצים הראליסטים ופורצה 3 הולך לשפר כל אספקט של זה. המשחקים האלה הולכים להיות ממש קרובים, אני בספק אם במצב כזה אפשר לבחור מנצח ברור (אולי חוץ מאשר שעוד 4 חודשים פורצה 3 כבר יצא כך שלא תהיה ממש בחירה עד שGT5 יצא). היחיד פה שמבסס משהו על "GT אלוהים !!11!!!!!" הוא אתה במקום לראות עובדות בשטח.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 05.06 בשעה 21:02.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5  8  11

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא