Grand Turismo 5 vs. Forza Motorsport 3 - Page 3 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Grand Turismo 5 vs. Forza Motorsport 3
1  2  3  5  8  11
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 07.06, 07:05

מה זה ג'יגיז?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#62   פורסם: 07.06, 12:28

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי, זה מבאס. לא הבנתי למה כל משימה היא כמעט אותו מסלול.

בכל מקרה, גם לי הג'אגיס מציק בעין. אני מתחרט שקניתי HD READY וביקשתי מחבר לברר לי עם החבר של אבא שלו אם ניתן להחליף ל-FULL (אני אוסיף לו מעבר לסכום שאני עוד צריך להוסיף).
נראה לי שהג'אגיס הזה הוא בגלל שפרולוג הוא 1080P נייטיב, והדאון סקייל דופק קצת את זה.
לא הייתי ממהר להתבאס כי יכול להיות שלשאר המשחקים ב720P יש ג'אגיס או סתם נראים רע ב1080P.

אני לא בטוח שלכל משחק בפס3 ו360 יש תמיכה באפסקייל ל1080p.

קלישאה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#63   פורסם: 07.06, 13:10

t-ger
ציטוט:
צפה בהודעה
נראה לי שהג'אגיס הזה הוא בגלל שפרולוג הוא 1080P נייטיב, והדאון סקייל דופק קצת את זה.
לא הייתי ממהר להתבאס כי יכול להיות שלשאר המשחקים ב720P יש ג'אגיס או סתם נראים רע ב1080P.

האמת של-360 יש יתרון במקרה הזה, כי יש לו שבב אפסקיילר מלא, בעוד של-PS3 יש משום מה רק סקיילר אורזינטלי/אופקי (שגם לא היה בידי המפתחים עד 6 חודשים מצאת הקונסולה, תסתכל על R1 ו-HS שהם בעצם לכודים על 720P).

כתוצאה מכך, כדי להפיק אפסקייל ל-1080P צריך לעשות זאת דרך תוכנה, מה שגורם לתמונה המרונדרת להראות גרועה יותר מהרצה ברזולוצייה הנטיבית.

נערך לאחרונה על ידי tomer_gv, 07.06 בשעה 13:15.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#64   פורסם: 07.06, 13:53

t-ger
ציטוט:
צפה בהודעה

יש לGT מן הסתם גם 720P נייטיב (ו-480P ו-480I ו-1080I) מאחר ואם משחק יודע לעשות רזולוציה מסויימת נייטיב, מן הסתם שהוא יודע לעשות נמוכה יותר.
המילה נייטיב במקרה הזה רק אומרת שהוא יודע לעשות את הרצולוציה הזאת באמת ולא בUPSCALE. או במילים אחרות, זה אומר שהוא באמת עושה 1080P ומכאן שהוא יודע לעשות כל מה שמתחת לזה בקלות.

כנראה שהם פשוט לא הצליחו משום מה לעשות AA כי נראה שאין למשחק בכלל. אין לי מושג למה, 1080P דורש הרבה יותר זיכרון וידאו משאר AA כך שלפחות יכלו לעשות שכשהמשחק ב720P יהיה AAX4. מוזר.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#65   פורסם: 07.06, 14:30

וואו, איזה דיון התפתח פה ביומיים האחרונים. חבל שהוא כולו מבוסס על חוסר ידע מוחלט. וכולו מתחיל מזה שמביאים ציטוטים של יורוגיימר ולא מבינים את המשמעות שלהם:
Forza 3 looks a little less clinical that its predecessor - but still quite clinical, and despite Turn 10's confidence that it has the best-looking racing game in the world on its hands, it can't quite match GT5 Prologue's near-photorealism
מה שיורוגיימר אומרים, הוא שפורצה 3 הוא בעל מראה יותר "קליני" (Clinical) ופחות "פוטוריאליסטי" (near-photorealism).
לטובת אלו שלא הבינו, הכוונה במראה "קליני" הוא למשהו נקי וסטרילי (כמו בקופת חולים). כלומר המשחק נראה כמו במעבדה, ולא טבעי. לפעמים משתמשים במילה Vivid בשביל לתאר תמונה קלינית, שמציגה צבעים מאד חיים וצבעוניים, לפעמים מלאכותיים מידי.
מראה "פוטוריאליסטי" הוא משהו שמנסה כמה שיותר לשחזר את הצבע האמיתי והטבעי, גם אם זה אומר שהמראה הוא יותר דהוי (washed out) ופחות צבעוני, אבל יותר נאמן למה שרואים בעין במציאות. לפעמים משתמשים במילה Natural בשביל לתאר תמונה פוטוריאליסטית שמנסה להידמות למציאות.

חפשו את את ההגדרות vivid,natural בטלוויזיה או במצלמה שלכם, אולי זה יעזור לכם לראות את ההבדל ולהבין על מה יורוגיימר מדברים.
האם עדיף משחק עם מראה קליני או פוטוריאליסטי? אם כבר הדיון הזה נפתח על פי ציטוט של יורוגיימר, הנה מה שיורוגיימר אמרו על שני המשחקים הקודמים:
Gran Turismo 5 Prologue:
GT's visuals are sometimes accused of lacking personality - a perception reinforced by its robotic artificial intelligence.

פורצה 2:
Some may bemoan the clinical visuals, sure, and while the damage modelling may not be that accurate and trackside detail sparse, lovingly rendered cars and that rock solid 60fps frame rate give Forza a very clean and professional look as such an accomplished racing game deserves.

זה לא מפתיע. משחק אחד הוא פוטוריאליסטי ולכן נראה קצת חסר אישיות. משחק שני הוא קצת "קליני" ונקי מידי וזה לא נראה טבעי.
על כל דבר יהיה אפשר להתלונן, אבל בשורה התחתונה שני המשחקים נראים מצויין, וסביר להניח ששני המשחקים הבאים יראו יותר טוב. אין איזה קביעה חד משמעית האם מראה "טבעי" עדיף על מראה "קליני" או לא. זה הכל עניין של העדפה אישית (אם לא היה פה מקום להעדפה, גם בטלוויזיה שלכם לא הייתם יכולים לשחק עם ההגדרות האלו).

מאז פורצה הראשון, הסדרה עקפה את GT ונמצאת בטופ של סימולציות המרוצים (הנה מה שיש לחברה של Inside Sim Racing להגיד בהשוואה שלהם). אין על זה כל כך ויכוח, כי מאז שפורצה יצא לא הגיע משחק GT "אמיתי" בשביל לקחת בחזרה את הכתר.
בעבר תמיד היה דיון האם פורצה 2 יצליח להתחרות בGT5 (ולא הדמו החלקי) כשפוליפוני באמת יחזרו תנו פייט, אבל בינתיים פוליפוני טרחו להוציא רק דמו, והויכוח כבר התקדם הלאה ומציב את פורצה הבא מול GT5 - וגם פה לא בטוח אם ומתי GT5 באמת יגיע.

אנחנו כן יודעים שהוא יגיע, ועכשיו גם יודעים שהמפתחים דאגו לטפל בבעיה הכי גדולה של המשחק: מודל נזק שלא היה קיים בו. בתור אס נוסף הם גם מכניסים מכוניות מורשות מנאסקאר והWRC - וזה באמת קלף חזק בתחרות. אבל עכשיו הם אלו שצריכים להוכיח את עצמם, בעוד Turn 10 כבר די עשו את זה עם פורצה 1 ופורצה 2:

למי שעדיין רוצה לנהל דיון על פורצה3 VS גראנטוריזמו 5, ועושה את זה על סמך ההיסטוריה של שתי המפתחות - תזכורת למה שיורוגיימר אמרו על פורצה 2 בזמנו:
Whatever your input device, though, Forza 2 is by far the best console racing game we've set eyes on in quite some time. Respectable AI exposes Gran Turismo's racing-line-hugging corner buffers for what they really are, impeccable handling and customisation options allow for races to be undertaken in any manner you desire and the sheer wealth of content is nothing short of staggering.
High-end options aside, even those of a more passive persuasion can see that Turn 10 is so crushingly close to perfecting its art that it puts many higher profile development houses to shame.

הצוות של TURN10 הם לדעתי די חוצפנים עם ההצהרות שלהם על משחק המרוצים האולטימטיבי פורצה 3 - אבל כבר יש להם את הרקורד המקצועי והפריווליגיה לדבר על זה. קודם אמרתי שGT5 כנראה יטפל בבעיית מודל הנזק שלו וינסה ליישר קן מול פורצה, אבל בינתיים המפתחים של פורצה 2 כבר הלכו כמה צעדים קדימה, טיפלו גם הם בחסרונות שלהם מול GT והוסיפו דברים חדשים. הנה רשימה חלקית מהשיפורים של פורצה 3:
- מודל נזק משופר שכולל התהפכויות (משהו שפוליפוני בכלל אמרו שאי אפשר לעשות)
- מבחר עצום של מכוניות ומסלולים (מה שהציב בעבר את פורצה בעמדת נחיתות מבחינת המבחר) כולל SUV.
- מבט מפנים הרכב (משהו שתמיד היה בGT אבל לא בפורצה)
- מנוע משחק שנבנה מחדש מהיסוד, וכולל שיפורים מטורפים בגרפיקה (רק הHDR שם גורם למסלולים להיראות יותר טוב מבכל משחק מרוצים עד היום), וכל זה ב60FPS.
- קפיצה ענקית במודלים של המכוניות (פי 10 פוליגונים מהמשחק הקודם לכל מכונית, מה שמציב את המשחק על 500K-1M פוליגונים לרכב (שזה פי כמה גם מכמות הפוליגונים של כל רכב ב-GT)
- שיפורים למנוע הסימולציה כולל אפילו דברים כמו בלאי לצמיגים.
- מצב אונליין משופר (מה שגם ככה פורצה 2 הוביל בו על פני כל משחק מרוצים קיים)
- מצבי נהיגה עם assist לנהג.

עדיין לא ברור אם המשחק גם ירוץ ב1080P או 720P (בהתחלה נטען 1080P, אחר כך הוכחש) ואני בספק אם הוא באמת יצליח לרוץ ברזולציה כזאת ב60FPS. אבל לפני שנידבק לנקודה הזו נזכיר שגם GT5P לא באמת רץ ב1080P, וכל מי שטוען שהוא כן, פשוט לא מבין את ההבדל בין upscale לבין רזולוציה אמיתית.
בקיצור: שני המשחקים יראו מצויין, שניהם כנראה לא יהיו מושלמים, ולשניהם תהיה עדת מעריצים שתתדלק עוד ויכוחים כאלו בפורומים שונים. אבל בינתיים זה כבר ברור לכולם שבשנים האחרונות המותג של פורצה הוא זה שמכתיב את הקצב ומביא את כל החידושים, בעוד סדרת GT היא זו שצריכה בכלל ליישר קו עם מה שפורצה כבר מציע היום.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#66   פורסם: 07.06, 14:31

אני מסכים שכאשר GT5 יצא יהיה אפשר להשוות באמת, כרגע ניתן להזין את הדיון בפרטים הידועים לגבי כל אחד מהם.

כיום לא אמורה למפתחים בעיה לפתח משחקים ללא ג'אגיס ב-PS3?

הבעיה קיימת בפרט במשחקי עולם פתוח.

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 07.06 בשעה 14:46.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#67   פורסם: 07.06, 15:35

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מסכים שכאשר GT5 יצא יהיה אפשר להשוות באמת, כרגע ניתן להזין את הדיון בפרטים הידועים לגבי כל אחד מהם.

כיום לא אמורה למפתחים בעיה לפתח משחקים ללא ג'אגיס ב-PS3?

הבעיה קיימת בפרט במשחקי עולם פתוח.
הבעיה של הפס3 בנושא נובעת לא מחסרון של הפס3 אלה יותר מיתרון של ה360.
לשני המכשירים יש 512MB זיכרון (ברמת העיקרון יש לפס3 זיכרון מחולק אבל מפתחת חכמה עם כישרון יכולה לנצל את הזיכרון וידאו כזיכרון פנימי וההפך), היתרון של ה360 הוא שיש לה 16MB מוקצים במיוחד לאנטי אלייזינג X4 (כלומר מה שמחסל את הג'יגיז) בנוסף ל512MB כך שלא משנה כמה זיכרון נתפס על ידי המשחק, תמיד יהיה לה את ה16MB הללו בשביל אנטי אלייזינג.
משחקי עולם פתוח לוקחים המון זיכרון, ככל שהעולם יותר גדול ומפורט ככה הוא תופס יותר זיכרון. לכן בPS3 הרבה פעמים מוותרים על אנטי אלייזינג במשחקי עולם פתוח בכדי למנוע מהמשחק לקפוא מדי פעם, בעיה שנוצרת מחוסר זיכרון.

וגיא, ליתר דיוק COCKPIT VIEW קיים בסדרת GT רק החל מפרולוג כך שכשפורצה 2 יצא, היה רק משחק אחד בשוק עם COCKPIT VIEW וזה PGR3.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#68   פורסם: 07.06, 15:53

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
משחקי עולם פתוח לוקחים המון זיכרון, ככל שהעולם יותר גדול ומפורט ככה הוא תופס יותר זיכרון. לכן בPS3 הרבה פעמים מוותרים על אנטי אלייזינג במשחקי עולם פתוח בכדי למנוע מהמשחק לקפוא מדי פעם, בעיה שנוצרת מחוסר זיכרון.
אז מה התירוץ של טוריזמו פרולוג? הוא לא עולם פתוח.

אני מאמין שב-GT5 זה לא יהיה. צפית בטריילר, אני מניח, הצלחת להתרשם ממנו במובן הזה?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#69   פורסם: 07.06, 16:47

יופי, עכשיו הדיון הועלה לראש רשימת החדשות, יאללה ספאמים על NFS!!!111!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#70   פורסם: 07.06, 16:48

tomer_gv
ציטוט:
צפה בהודעה
יופי, עכשיו הדיון הועלה לראש רשימת החדשות, יאללה ספאמים על NFS!!!111!!
אוייש...זה לא יהיה ספאמים..כי מי שיעשה את זה יקבל באן
אבל מה שכן יהיה כאן מלחמת קונסולות..חזקה....אנשים לתפוס מחסה...תזהרו...

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#71   פורסם: 07.06, 17:16

The-Crush
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל מה שכן יהיה כאן מלחמת קונסולות..חזקה....אנשים לתפוס מחסה...תזהרו...
אני רואה שאני לא המנהל היחיד בקהילות האלה שלא נהנה מהם

ואם דנים בצורה עניינית, אז זה יכול להיות ויכוח איכותי ומעניין. הוא מתחרבש כשהטענות הופכות לפאנבואיות ומבוססות על תקוות והמצאות יותר מכל דבר אחר.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#72   פורסם: 07.06, 17:24

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רואה שאני לא המנהל היחיד בקהילות האלה שלא נהנה מהם

ואם דנים בצורה עניינית, אז זה יכול להיות ויכוח איכותי ומעניין. הוא מתחרבש כשהטענות הופכות לפאנבואיות ומבוססות על תקוות והמצאות יותר מכל דבר אחר.
ספר לי על זה..ואני ממש שנוא אנשי פאנבויי שמביאים כל מיני הוכחות שהמשחק השני פחות טוב...אבל אני מקווה שיתנהל כאן שיחה לעניין ובוגרת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#73   פורסם: 07.06, 17:36

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אז מה התירוץ של טוריזמו פרולוג? הוא לא עולם פתוח.

אני מאמין שב-GT5 זה לא יהיה. צפית בטריילר, אני מניח, הצלחת להתרשם ממנו במובן הזה?
מה ה"תירוץ"?
אני לא יודע, כנראה כי פרולוג מוצר לא מוגמר. יש מספיק משחקים שהם ממש לא עולם פתוח ועדין סובלים מבעיות ג'יגיז, תראה את היילו 3 למשל שמנצל את ה16MB בשביל המודל תאורה שלו ואין בו בכלל אנטי אלייזינג (ולכן הוא נראה פשוט מזוגזג בטרוף). זאת בחירה שאלוהים יודע למה עושים אותה, צריך להכיר את הפרוייקט הרבה יותר מקרוב ולדעת למה העדיפו לשים 1080P ולא לשים אנטי אלייזינג למרות ששניהם לוקחים מאותו משאב שזה הזיכרון וידאו של הפס3.

כך או כך, אני מקווה שבGT5 יהיה אנטי אלייזינג כי אני מתכנן עליו, ביחוד אם הוא יהיה שנה וחצי מפורצה פחות או יותר ואני אהיה רעב שוב לסימולצית מירוץ.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#74   פורסם: 07.06, 17:54

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
כך או כך, אני מקווה שבGT5 יהיה אנטי אלייזינג כי אני מתכנן עליו, ביחוד אם הוא יהיה שנה וחצי מפורצה פחות או יותר ואני אהיה רעב שוב לסימולצית מירוץ.
שנה וחצי? איך אתה מגיע להנחות שלך?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#75   פורסם: 07.06, 18:33

קיצר מה אתם אוהבים להתווכח על משחקים שעדיין לא יצאו?
אני אומר NFS SHIFT הולך לפתוח את שניהם ביחד
חחחח סתם

שניהם הולכים להיות מצויינים, לדעתי פורזה טיפה ייקח את GT אבל אי אפשר לדעת... בטריילרים שניהם נראים מדהים.

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#76   פורסם: 07.06, 18:35

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
שנה וחצי? איך אתה מגיע להנחות שלך?
אני משער שהוא יצא בסוף 2010, נגיד סביבות אוגוסט/ספטמבר אם לא מאוחר יותר. אחת ההנחות שלי הייתה שGOW3 יוצא במרץ 2010, אפילו שלפני שלוש שנים כולם חשבו שהוא יצא ב2009. אני סומך על התחושה שלי, אני לא מכריח אותך לסמוך עליה
כך או כך, בTGS נדע יותר טוב, אבל לדעתי אין מצב שזה חצי ראשון של 2010.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#77   פורסם: 07.06, 19:04

מבחינת משחק פורזה הוכיח את עצמו כבר פעמיים, ולקח מGT את התואר מאז שהוא יצא.

מבחינת גרפיקה זה די ברור שפורזה 3 נראה יותר טוב מGT5P (אף אחד לא ראה את GT5 אז אי אפשר לדעת בנתיים) המודלים של המכוניות נראות פחות או יותר אותו דבר אבל מה שבאמת עושה פה את ההבדל זה הסביבות, בGT5P הסביבות פשוט מכוערות, אפילו הסביבות של FORZA 2 נראות יותר טוב, הסביבות סובלות מטקסטורות מכוערות, עצים ורקעים ב2D וחוסר גדול בAA, והסביבות של פורזה פשוט מדהימות (וגם המכוניות נראות לדעתי קצת יותר טוב).

עכשיו אל תיפלו בפח של הREPLAY שגורמים לGT5P להראות כל כך טוב, כי שם יש עריכה מסיבית וגם ירידה ל30FPS נותן לו עוד כוח לאפקטים שמטשטשים את כל החסרונות של המשחק וגורמים לו להראות ממש טוב בREPALYS אבל בתכלס שמשחקים המשחק נראה ככה:

נערך לאחרונה על ידי nisi90, 07.06 בשעה 19:07.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#78   פורסם: 07.06, 19:04

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
זאת בחירה שאלוהים יודע למה עושים אותה, צריך להכיר את הפרוייקט הרבה יותר מקרוב ולדעת למה העדיפו לשים 1080P ולא לשים אנטי אלייזינג למרות ששניהם לוקחים מאותו משאב שזה הזיכרון וידאו של הפס3.
בתאוריה משחק שרץ ב-1080P שעושים לו downscale ל720P יכול להיראות חלק יותר - כאילו עשו לו AA ואפילו יותר טוב. אני בטוח שכל אחד היה עושה את זה, אבל זה פשוט מצריך הרבה יותר משאבים מאשר לעשות AA למשחק שמראש רץ ב720P.
הנקודה ששוב שוכחים היא שGT5P לא באמת רץ ב1080P ולכן זה לא באמת משנה. מצד שני, הוא עדיין רץ ברזולוציה גבוהה מ720P ולכן היית אמור לראות לפחות קצת אפקט של החלקת תמונה או AA בהשוואה לג'אגיז של פורצה 2. אולי כשיש לך טלוויזיה של 720 המפתחים של GT בחרו מראש להריץ את המשחק על 720P ולא לעשות downscale, אבל זו רק השערה ואין לי מושג למה לעשות דבר כזה.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#79   פורסם: 07.06, 19:39

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
בתאוריה משחק שרץ ב-1080P שעושים לו downscale ל720P יכול להיראות חלק יותר - כאילו עשו לו AA ואפילו יותר טוב. אני בטוח שכל אחד היה עושה את זה, אבל זה פשוט מצריך הרבה יותר משאבים מאשר לעשות AA למשחק שמראש רץ ב720P.
הנקודה ששוב שוכחים היא שGT5P לא באמת רץ ב1080P ולכן זה לא באמת משנה. מצד שני, הוא עדיין רץ ברזולוציה גבוהה מ720P ולכן היית אמור לראות לפחות קצת אפקט של החלקת תמונה או AA בהשוואה לג'אגיז של פורצה 2. אולי כשיש לך טלוויזיה של 720 המפתחים של GT בחרו מראש להריץ את המשחק על 720P ולא לעשות downscale, אבל זו רק השערה ואין לי מושג למה לעשות דבר כזה.
השאלה היא אבל אם המשחק מסוגל לרוץ ב1080P (או ברזולוציה שבין 720 ל1080) אז כאשר הוא רץ ב720 יש לו אקסטרה משאבים של זיכרון וידאו ועומס על הGPU. אז למה לא להשתמש באקסטרה משאבים הללו בשביל AA כי פרולוג במצב של היילו 3 מבחינת ג'יגיז.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של alon t

משתמש רגוע

#80   פורסם: 07.06, 19:56

משהו חשוב שלא ציינתם בקשר לforza 3 - יש דריפטינג!

+ ענקי בשבילי ^^

סרבר hardcore של הקלאן שלי- Frag Addicts

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

#81   פורסם: 07.06, 20:02

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
השאלה היא אבל אם המשחק מסוגל לרוץ ב1080P (או ברזולוציה שבין 720 ל1080) אז כאשר הוא רץ ב720 יש לו אקסטרה משאבים של זיכרון וידאו ועומס על הGPU. אז למה לא להשתמש באקסטרה משאבים הללו בשביל AA כי פרולוג במצב של היילו 3 מבחינת ג'יגיז.
לפי beyond3d הוא דווקא כן משפר AA:
GT5 Prologue (demo) = 1080p mode is 1280x1080 (2xAA) in-game while the garage/pit/showrooms are 1920x1080 with no AA. 720p mode is 1280x720 (4xAA)
ועוד מלכתחילה יש לו 2XAA וב720P זה עולה ל4XAA.
אולי בחנת את זה לעומק בshowroom ושם אין לו AA? אני לא יודע מה הסיבה שאתה טוען לכל כך הרבה ג'אגיז, אבל ברמה של היילו 3 (שגם לא מכיל AA וגם נמתח מרזולוציה שנמוכה מ720P) זה בטוח לא יכול להיות.

Keep it mean

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#82   פורסם: 07.06, 21:15

יש לי 2 שאלות...
1.הפרולוג זה כמו סוג של דמו ל-gt5
2.יש איזה תאריך יציאה משוער ל-gt5

נערך לאחרונה על ידי HoD100, 07.06 בשעה 23:56.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של t-ger

שואף לשלמות

#83   פורסם: 07.06, 21:55

אני לא מאמין ששוב נפלתי בפח של וויקיפדיה...

קלישאה

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#84   פורסם: 07.06, 22:21

דריפטינג SUCKS.
המשחק אמור להיות משחק מירוצים שמכבד את עצמו ולא ניד פור ספיד אנדרגראונד 2 או Juiced.
אגב, פתחתי היום את NFS אנדרקאבר והוא די מאכזב. לא ציפיתי ממנו לגדולות, אבל הוא מאכזב, ומאז שעדכנתי לגרסה 1.20 נהיה רק יותר גרוע- האוטו קופץ בצורה לא הגיונית בהעברת הילוכים וכו'.
בקיצור, כשזה נוגע למירוצים- רק גראן טוריסמו. אין, לא היה ולא יהיה על הסדרה המצויינת הזו.

רום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#85   פורסם: 08.06, 00:20

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
לפי beyond3d הוא דווקא כן משפר AA:
GT5 Prologue (demo) = 1080p mode is 1280x1080 (2xAA) in-game while the garage/pit/showrooms are 1920x1080 with no AA. 720p mode is 1280x720 (4xAA)
ועוד מלכתחילה יש לו 2XAA וב720P זה עולה ל4XAA.
אולי בחנת את זה לעומק בshowroom ושם אין לו AA? אני לא יודע מה הסיבה שאתה טוען לכל כך הרבה ג'אגיז, אבל ברמה של היילו 3 (שגם לא מכיל AA וגם נמתח מרזולוציה שנמוכה מ720P) זה בטוח לא יכול להיות.
אני מדבר על המירוצים עצמם, יש המון ג'יגיז במשחק (וגם רונן מעיד). קשה לי להאמין שיש במשחק 4XAA, זה ממש נראה כמו פורצה 2 בנושא הג'יגיז.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#86   פורסם: 08.06, 02:21

Turn 10 משחררים פרטים רשמיים על פורצה 3:
- מעל 400 מכוניות
- 50 יצרני מכוניות
- יש בכל מכונית פי 10 יותר פוליגונים מאשר בפורצה 2 (שחלק מזה הוא מידול של הבפנים של האוטו למצב תא נהג וכמובן מידול של החלק התחתון של האוטו מה שלא פורצה ולא GT עשו עד היום מאחר ופורצה 3 הוא הסימולצית מירוץ הראשונה שנותנת לאוטו להתהפך)
- פי 4 יותר פירוט טקסטורות במכוניות

- 100 מסלולים

- הפיסיקת נהיגה כוללת עכשיו:
- לחץ גזים בתוך הצמיג
- המתחות וגמישות והלחצים שמשפיעים עליהם בצמיג (וגם רואים את זה ויזואלית)
- שחיקה של הצמיג
- התחממות הצמיג
- פיסיקה מלאה של התנגשות, התקמטות מתכת על פי פיסיקה מדוייקת ואפשרות
(סופסוף) לראשונה במשחק סימולציה להתהפכות מלאה

- הקלטת סרטים, עריכתם והעלתם לרשת ב1080P

- גרסה הרבה יותר עמוקה ומתקדמת של העורך צביעה לרכב

- מדידה של זמנים לLEADER BOARDS בצורה שמתחשבת בצורת הנהיגה. כלומר אם אדם אחד השיג זמן מסויים במסלול אבל ניצל התנגשות במכוניות להאטה בסיבובים וכו' הוא יהיה מדורג מתחת לאדם שנהג בצורה הוגנת והשיג את אותה תוצאה בדיוק

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 08.06 בשעה 02:27.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#87   פורסם: 08.06, 12:47

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
Turn 10 משחררים פרטים רשמיים על פורצה 3:
- מעל 400 מכוניות
- 100 מסלולים
יפה, היו לי קצת ספקות לגבי מספר המסלולים שאמרו השמועות, אבל עכשיו כשהם אישרו את זה אז זה הישג יפה מאוד.
יש רשימה של המכוניות או המסלולים ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של יובל בירב

עורך ראשי

#88   פורסם: 08.06, 13:48

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
זאת תוכנית בידור שעוסקת ברכב, תוכנית הרכב המצליחה ביותר בעולם. אין לך את ערוץ 'אגו' ? יש קטעים של התוכנית גם ביוטיוב, אבל הם לא יעבירו לך את הקונספט של התוכנית בצורה טובה.
זה תוכנית שמשכה גם המון אנשים שהם לא ממש חובבי מכוניות לראות אותה, כי היא תוכנית בידור. והיא אחת התוכניות המצליחות בבריטניה (שם מפיקים את התוכנית). עכשיו זאת כבר עונה 12 של התוכנית.
אם אתה חובב רכב וגם אם אתה לא, כדאי לך לראות אותה, אני מניח שתהנה.
דאמט, קנית כל משחק שקשור למכוניות שיוצא ל-PS3, אבל אתה לא מכיר את טופ גיר ?
מחזק- טופ גיר, בעיקר בעונות האחרונות, היא הפקת הטלוויזיה הכי טובה שראיתי בחיים שלי בכל ז'אנר שהוא. לפעמים אני מסתכל על המסך ולא מבין מי המיליונר שיכול לשפוך כל כך הרבה כסף כדי להפיק תוכנית רכב, לכל הרוחות. כל פרט קטן שם, החל מהכתיבה, דרך המגישים, הצילום, הבימוי, העריכה וכמובן ההפקה הוא ברמות הכי גבוהות של הטלוויזיה שיש. ואני מדבר בתור מישהו שהוא חובב רכב קטן מאוד ומעולם לא התעניין במיוחד בתוכניות על רכב.
מישהו מכיר הפקת טלוויזיה באיכות גבוהה יותר מטופ גיר? אני הייתי רוצה לדעת, כי זה חייב להיות משהו ברמות שלא ייאמנו.

יובל בירב,
עורך ראשי, Vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#89   פורסם: 08.06, 14:54

בעמוד הראשי ישנה ידיעה תחת הכותרת "מפתחי GT באו להתרשם מפורזה 3". תוכלו להעתיק לי את הידיעה לכאן? אני לא יכול לראות מהמחשב שממנו גולש, ואני אוכל רק בערב. אני סקרן

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#90   פורסם: 08.06, 15:30

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
בעמוד הראשי ישנה ידיעה תחת הכותרת "מפתחי GT באו להתרשם מפורזה 3". תוכלו להעתיק לי את הידיעה לכאן? אני לא יכול לראות מהמחשב שממנו גולש, ואני אוכל רק בערב. אני סקרן
מפתחי GT באו להתרשם מפורצה 3

Xbox 360 נגד פלייסטיישן 3: המלחמה גולשת למירוצים- מפתחי פורצה 3 נגד גראן טוריסמו

צ'ן צ'או מסטודיו Turn 10, המפתחת של משחק המירוצים החדש והמרהיב ל- Xbox 360, פירסם בבלוג הרשמי של החברה דיווח ארוך על E3 ועל הרעש התקשורתי סביב Forza 3. מה הפלא, כשמיקרוסופט מציגה את המשחק כ"זה שיגנוב ל- Gran Turismo את הכתר בז'אנר משחקי המירוצים"?
לפי הדיווח, המבקרים המפתיעים ביותר בביתן של Forza 3 היו שני מפתחים מ- Polyphony Digital, היוצרת של סדרת Gran Turismo, שהגיעו כדי להתרשם מהתחרות. לדברי צ'או "הם שיחקו במשחק, רשמו לעצמם הערות, בדקו את הממשק, צילמו תמונות וגם שאלו כמה שאלות ישירות מעניינות מאוד".
מה שהפתיע את צ'או במיוחד הוא, לדבריו, ש- Polyphony Digital רגילה להתעלם לחלוטין מקיומם של משחקי מרוצים אחרים. לדבריו, זו הסיבה ש"סדרת GT לא מתקדמת לשום מקום אלא קופאת של שמריה מאז GT3".
"תחרות טובה לצרכן", מצהיר צ'או, ומבטיח ש- Turn 10 תמשיך תמיד לדחוף את ז'אנר המרוצים לשלב הבא.
מפתחי פורצה מנהלים קרב של מילים נגד גראן טוריסמו

מוקדם יותר טען דן גרינוולט, במאי Forza 3, כי המשחק שלהם הוא המוביל כרגע בשוק המירוצים. "אני נמצא בתעשיה הודות ל- Gran Turismo, כך שיש לי כבוד עצום ליוצרי המשחק", אמר גרינוולט, "אבל אני חושב שהם העבירו לנו את השרביט. הם אולי לא התכוונו, אבל אנחנו לקחנו את הז'אנר לגבהים חדשים בזמן שהם הפסיקו לחדש".
"המלך הוא עירום", סיכם גרינוולט, והוסיף "שום משחק לא מתחרה איתנו כרגע".
מילים כדורבנות. השאלה היא אם מפתחי פורצה 3 גם יכולים לעמוד מאחוריהם ולהשיק משחק מעל ומעבר לכל מה שראינו בז'אנר המרוצים, שדווקא התפתח לא רע בכלל בשנים האחרונות. ובכלל, חשבתי שהפלייסטיישן 3 יותר חזקה

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5  8  11

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא