משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #211 פורסם:
25.06, 13:38
|
|
|
RomS3 |
ציטוט: |
 |
|
|
מה אתם אומרים, לקנות את הפרולוג, כדי שימתיק לי קצת את הציפייה למשחק המלא? הוא עולה 18 פאונד בgame.co.uk.
אמנם אין בו טרופיז, אבל הוא נראה לי מהנה יותר מכל משחק מירוצים אחר. רציתי בהתחלה ללכת על Ferrari challenge, אבל וויתרתי שראיתי שהוא ממוצע ותו לא..
כמה, לדעתכם, באחוזים, מכיל הפרולוג מהמשחק המלא? 20, 30 אחוז? |
|
|
|
|
שיקול בקניית המשחקים שאתה קונה הוא אם יש להם טרופיז או לא ? 
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #212 פורסם:
25.06, 20:57
|
|
|
לא, זה לא שיקול עיקרי, ואני לא טרופיז whore, אבל זה בהחלט יכול להיות "פלוס" למשחק.
בכל אופן, הזמנתי את הפרולוג מGAME. סך הכל 25 פאונד עם משלוח, אני בטוח שהמשחק שווה את זה.
לא יכול לחכות.
|

רום.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #213 פורסם:
10.07, 00:05
|
|
בהודעה בפורום הרשמי של המשחק Forza 3, החברה המפתחת Turn10 חשפו כי המשחק Forza 3 לא יכיל מירוצי לילה ומזג אויר דינאמי וגם לא Rally.
|
 |
|
|
“No weather, night racing, or rally in the game,” |
|
|
|
|
http://www.gamezine.co.uk/news/game-...y-$1310204.htm
לעומת זאת בGran Turismo 5 כן יהיה מירוצי לילה, כן יהיה מזג אויר דינאמי וכם יהיה מירוצי Rally(שהוצג בטריילר האחרון, יהיה World Rally Championship)
|
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #214 פורסם:
10.07, 01:07
|
|
מדברים על GT5P אני עוקב אחרי מכירות שלהם בEBAY
יש שם מחירים זולים אבל דופקים את הישראלים במשלוח 
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #215 פורסם:
10.07, 10:34
|
|
|
זין לפורצה. אם באמת לGT5 יש מזג אויר וזמן לילה הוא הופך אצלי עכשיו לפייבוריט כל עוד המערכת נזק שלהם טובה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #216 פורסם:
10.07, 11:50
|
|
|
מישהו אפילו לרגע חשב שכן יהיו דברים מזג אוויר דינמי ומצב לילה בפורצה 3? הרי אם היו דברים כאלו היה אפשר לראות אותם כבר בטריילר. זה לא עוד מכוניות ועוד מרוצים שחושפים לאט לאט. זה משהו שבונים לתוך המנוע הרבה לפני שמתחילים לעבוד על התוכן במשחק.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #217 פורסם:
10.07, 18:13
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
זין לפורצה. אם באמת לGT5 יש מזג אויר וזמן לילה הוא הופך אצלי עכשיו לפייבוריט כל עוד המערכת נזק שלהם טובה. |
|
|
|
|
מה כל כך חשוב במערכת מזג אוויר וזמן לילה ?
בכל מקרה, גם ככה יהיה לך לפחות חצי שנה להנות מפורצה 3 עד ש-GT5 יצא בכלל.
אגב, פה IGN מנתחים את הטריילר של GT5 מ-E3 ומנסים למצוא רמזים לגבי התוכן שיהיה במשחק. בין היתר הם מוצאים רמז לכך שהמשחק יכלול (אולי) מירוצי דראג (מירוץ בקרב ישר).
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #218 פורסם:
10.07, 18:33
|
|
|
לדעתי זה לא חשוב אבל זה היתרון ענק לGT5, לדעתי.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #220 פורסם:
10.07, 22:35
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
מישהו אפילו לרגע חשב שכן יהיו דברים מזג אוויר דינמי ומצב לילה בפורצה 3? הרי אם היו דברים כאלו היה אפשר לראות אותם כבר בטריילר. זה לא עוד מכוניות ועוד מרוצים שחושפים לאט לאט. זה משהו שבונים לתוך המנוע הרבה לפני שמתחילים לעבוד על התוכן במשחק. |
|
|
|
|
אבל אתה לא יכל להתחמק מהעובדה שטוריזמו פשוט עולה על פורצה בכל רובד אפשרי ככל שמתקדמים הימים.
אני עדיין לא מבין מה חדש בפורצה 3 מלבד השיפור הגראפי שגם הוא נופל מזה של גראן טוריזמו 5.
דרך אגב, באותה כתבה IGN מציינים שכל מה שהוצג מGT5 בE3 הוא בזמן אמת ובמירוצי נסקאר אנו צפויים למעשה ל43+ מכוניות במירוץ. קצת יותר מרשים מההגבלה של 8 מכוניות שקבעו לעצמם Turn 10.
כנראה שפה גדול עדיף שייסגר, בטח כשאתה פותח אותו על פוליפוני, אחת החברות היותר וותיקות, גדולות ודומיננטיות בשוק.
הייתרון היחיד של פורצה 3 למעשה הוא בעצם העובדה שהוא יוצא אוטוטו, בעוד שGT יכל גם להתעכב שנים עם הפרפקציוניזם של פופליפוני.
|

|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #221 פורסם:
10.07, 23:09
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
הייתרון היחיד של פורצה 3 למעשה הוא בעצם העובדה שהוא יוצא אוטוטו, בעוד שGT יכל גם להתעכב שנים עם הפרפקציוניזם של פופליפוני. |
|
|
|
|
אני עדין די בטוח שיהיה לפורצה מערכת פיסיקה טובה יותר, אונליין טוב יותר ושיהיה להם יותר מכוניות "גדולות" כמו למבורגיני כי פשוט זה הצדדים שהחברה הזאת מצטיינת בהם. מה שאני לא מבין הוא למה אחרי שנתיים וחצי של זמן פיתוח הם לא מצליחים להכניס את הדברים הכי בסיסים כמו מצבים שונים של היום ומזג אויר או בכלליות עוד מצבי מירוץ כמו נס קר (שזה בערך הדבר הכי פשוט בעולם להכניס למשחק) או ראלי (שזה הרבה יותר קשה אבל היי, פליפוני עושים את זה).
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #222 פורסם:
10.07, 23:34
|
|
עזוב אותך למבורגיני, בGT5 יהיה את Citroen GT 
אחח איזה מכונית מדהימה, יצירה של פוליפוני דיגיטל 
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #223 פורסם:
11.07, 00:10
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני עדין די בטוח שיהיה לפורצה מערכת פיסיקה טובה יותר, אונליין טוב יותר ושיהיה להם יותר מכוניות "גדולות" כמו למבורגיני כי פשוט זה הצדדים שהחברה הזאת מצטיינת בהם. מה שאני לא מבין הוא למה אחרי שנתיים וחצי של זמן פיתוח הם לא מצליחים להכניס את הדברים הכי בסיסים כמו מצבים שונים של היום ומזג אויר או בכלליות עוד מצבי מירוץ כמו נס קר (שזה בערך הדבר הכי פשוט בעולם להכניס למשחק) או ראלי (שזה הרבה יותר קשה אבל היי, פליפוני עושים את זה). |
|
|
|
|
אני מצטער, אבל מונפץ לחלוטין מה שאתה אומר. הבדלים במנוע הפיסיקאלי גם אם יהיו אתה לא תרגיש ובטח לא תגיע לרמה שתוכל להצביע שמשחק אחד לוקה מול השני.
ושמות יותר גדולים מאשר GT? פאק, זה הדבר הכי מונפץ ששמעתי. תחשוב שוב על מה שציינת פה ותבין כמה זה מגוכח.
לגבי האונליין יש סיכוי לא רע שאתה צודק. אבל שוב, גם פה אין לדעת מאחר ואנחנו לא יודעים דבר על האונליין של 5. ואין שום תקדים מלבד פרולוג והוא לא דוגמא לכלום.
דרך אגב, הסיבה היחידה ללמה ראלי ונאסקר לא נכנסו לפורצה זה לא בגלל מגבלה טכנית של הצוות אלא זכויות, וזכויות שעולות המון, המון כסף. GT קנו את הזכויות לראלי עוד בGT4 והנאסקר היה רק תוסף מתבקש מאחר ובסופו של דבר המסלולים של הנסאקר גם היו בGT4. רק המכוניות והכמויות היו חסרות. ואת זה נקבל עכשיו.
ואני ממש בספק אם תקציב הפיתוח והחלק שמופנה לרכישת רשיונות וזכויות של Turn 10 אפילו מדגדג את המעצמה שנקראת פוליפוני. אני לא מבין למה אתה ממשיך ומזלזל בהם ועוד בדברים שהם הא' ב' של פוליפוני כמו זכויות על מכוניות. פאק, רק בPSP אתה הולך לקבל 850 מכוניות, אתה באמת מאמין שהם יחסירו משהו? אני בספק.
מירצוי לילה והגבלה ל-8 מכוניות זה פשוט צוות מטומטם שמתמקד בלפתוח את הפה במקום לעשות דברים בסיסיים.
סתם לידע כללי למי שבאמת התעניין למה לאורך כל השנים פרארי ולמבורגיני לא הגיעו לGT:
הסיבה הכי נפוצה באינטרנט הייתה בגלל הסכם בלעדיות לכאורה שנחתם בין EA לבין ה-2 מאחר והמכוניות שלהן הופיעו בסדרת NFS. בעוד שלמעשה פרוייקט גוטהם בדור קודם הוכיח אחרת.
הסברה הנוכחית מדבר על העובדה שהריאליזם הקיצוני בסדרת GT, או לפחות השם המוכר של החברה פשוט הבריח את שתי היצרניות המוכרות. מה שגם היה נכון לגבי מנוע הנזק כאשר לראשונה דובר כאפשרות בGT5. כולם חשבו שהיצרניות פשוט יפרשו ולא ייתנו לפוליפוני את ההזדמנות להכניס את הפיטצ'ר למשחק כדי לא להרוס את המוניטין שלהן בצורה כזאת או אחרת.
עוד אפשרות שלטעמי היא הכי ריאלית מבין ה-3 היא בכך שפוליפוני פשוט לא הסכימה לעומת EA ומייקרוסופט לשלם לשתיים. מאחר והיא הרגישה שגם כך יש לה תמיכה של 99% מעולם הרכב העולמי.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.07 בשעה 01:11.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #224 פורסם:
11.07, 01:08
|
|
|
אבל יש סיכוי שיהיה את פרארי ולמבורגיני בGT5 או שכנראה לא יהיה?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #225 פורסם:
11.07, 01:19
|
|
|
פרארי, ככל הנראה, תהיה במשחק.
נערך לאחרונה על ידי RomS3, 11.07 בשעה 01:21.
|

רום.
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #226 פורסם:
11.07, 11:25
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני מצטער, אבל מונפץ לחלוטין מה שאתה אומר. הבדלים במנוע הפיסיקאלי גם אם יהיו אתה לא תרגיש ובטח לא תגיע לרמה שתוכל להצביע שמשחק אחד לוקה מול השני.
ושמות יותר גדולים מאשר GT? פאק, זה הדבר הכי מונפץ ששמעתי. תחשוב שוב על מה שציינת פה ותבין כמה זה מגוכח. |
|
|
|
|
דבר ראשון התבלבלתי בין מנוע הרס לפיסיקה, התכוונתי מנוע הרס 
הפיסיקה מעניינת לי את התחת, כבר פורצה 2 ופרולוג מציאותיים מדי וממילא אני נוהג על שלט כך שזה לא ממש משנה לי.
בנושא ההרס, יש לצוות של פורצה ניסיון של משחק שלישי כבר עם מנוע הרס, בסרטון של F3 המנוע הרס מדהים והצוות של GT5 גם לא הראה לנו הרס בנתיים (רק מכונית מקומטת אבל לך תדע איך נראה התהליך) וגם, לפי הטענות שלה בעבר על מנוע הרס, התכוון (לפחות לפני שנה ומשהו כשהם דברו לראשונה על הרס) להשתמש בשיטת Swap model כשיש למכונית כמה מצבי הרס מוכנים מראש וכשקוראת תאונה המודל של המכונית פשוט מתחלף למודל אחר הרוס יותר שזאת שיטה מיושנת למדי. לכן לדעתי יהיה לפורצה מנוע הרס טוב יותר, אולי פליפוני יוכיחו לי אחרת, אבל עד אז...
|
Death_119 |
 |
|
|
לגבי האונליין יש סיכוי לא רע שאתה צודק. אבל שוב, גם פה אין לדעת מאחר ואנחנו לא יודעים דבר על האונליין של 5. ואין שום תקדים מלבד פרולוג והוא לא דוגמא לכלום. |
|
|
|
|
זאת ההשערה שלי על בסיס שלTUNR 10 זה כבר המשחק השלישי עם אונליין, יש לפורצה 2 אונליין מצויין ושל 3 יהיה טוב יותר אני משער וגם פליפוני חברה יפנית ויפנים לא יודעים לעשות אונליין.
|
Death_119 |
 |
|
|
דרך אגב, הסיבה היחידה ללמה ראלי ונאסקר לא נכנסו לפורצה זה לא בגלל מגבלה טכנית של הצוות אלא זכויות, וזכויות שעולות המון, המון כסף. GT קנו את הזכויות לראלי עוד בGT4 והנאסקר היה רק תוסף מתבקש מאחר ובסופו של דבר המסלולים של הנסאקר גם היו בGT4. רק המכוניות והכמויות היו חסרות. ואת זה נקבל עכשיו. |
|
|
|
|
יש להם זכויות לWRC, אבל יש עוד ראלים בעולם. למה T10 לא יכלו להביא את הדאקר או אחד מהמליון ראלים האחרים שקיימים?
|
Death_119 |
 |
|
|
ואני ממש בספק אם תקציב הפיתוח והחלק שמופנה לרכישת רשיונות וזכויות של Turn 10 אפילו מדגדג את המעצמה שנקראת פוליפוני. אני לא מבין למה אתה ממשיך ומזלזל בהם ועוד בדברים שהם הא' ב' של פוליפוני כמו זכויות על מכוניות. פאק, רק בPSP אתה הולך לקבל 850 מכוניות, אתה באמת מאמין שהם יחסירו משהו? אני בספק.
מירצוי לילה והגבלה ל-8 מכוניות זה פשוט צוות מטומטם שמתמקד בלפתוח את הפה במקום לעשות דברים בסיסיים.
סתם לידע כללי למי שבאמת התעניין למה לאורך כל השנים פרארי ולמבורגיני לא הגיעו לGT:
הסיבה הכי נפוצה באינטרנט הייתה בגלל הסכם בלעדיות לכאורה שנחתם בין EA לבין ה-2 מאחר והמכוניות שלהן הופיעו בסדרת NFS. בעוד שלמעשה פרוייקט גוטהם בדור קודם הוכיח אחרת.
הסברה הנוכחית מדבר על העובדה שהריאליזם הקיצוני בסדרת GT, או לפחות השם המוכר של החברה פשוט הבריח את שתי היצרניות המוכרות. מה שגם היה נכון לגבי מנוע הנזק כאשר לראשונה דובר כאפשרות בGT5. כולם חשבו שהיצרניות פשוט יפרשו ולא ייתנו לפוליפוני את ההזדמנות להכניס את הפיטצ'ר למשחק כדי לא להרוס את המוניטין שלהן בצורה כזאת או אחרת.
עוד אפשרות שלטעמי היא הכי ריאלית מבין ה-3 היא בכך שפוליפוני פשוט לא הסכימה לעומת EA ומייקרוסופט לשלם לשתיים. מאחר והיא הרגישה שגם כך יש לה תמיכה של 99% מעולם הרכב העולמי. |
|
|
|
|
בנושא המכוניות, העובדה בשטח היא שיש לפורצה 2 את כל המכוניות המרשימות של GT והוא הוסיף את פרארי ואת למבורגיני.
עזוב אותך כמות כי רוב המכוניות מה850 זה יצרנים אוסטרלים/ניוזילנדים/רומנים ועוד המון מכוניות שאלוהים לא שמע עליהם, נס קאר, ראלי וכו'. 850 זה מספר, זה לא אומר לך איזה מכוניות תקבל.
וכן, מעניין אותי מאוד לנהוג בפרארי ולמבורגיני ואם לGT5 לא יהיה אותם זה יהיה חיסרון גדול.
כך או כך, כרגע GT מוביל אצלי בגלל הראלי, המזג אויר/לילה, לא בגלל המספר מכוניות המונפץ שממילא אני לא אנהג ב835 מכוניות מתוך ה850.
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #227 פורסם:
11.07, 13:36
|
|
|
פרארי תהיה במשחק, היא אפילו הייתה בפרולוג. לגבי למבורגיני ופורשה זה עדיין לא ידוע, וזה יהיה חבל מאוד אם 2 יצרניות מכוניות הספורט הגדולות בעולם (פרט לפרארי) לא יהיו במשחק.
אגב, אני מתכנן לקנות הגה למשחקי מירוצים, ובעיקר ל-GT5 כמובן (בינתיים יש לי את בורנאאוט ומידנייט קלאב, אבל אין לי את פרולוג). אני רוצה לקנות את LOGITECH DRIVING FORCE GT. מישהו יכול לתת עליו חוות דעת ? (אני רק יודע שיש אותו למי שאסור לומר את שמו באתר הזה)
נערך לאחרונה על ידי lidorit3, 11.07 בשעה 14:00.
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #228 פורסם:
11.07, 15:24
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
דבר ראשון התבלבלתי בין מנוע הרס לפיסיקה, התכוונתי מנוע הרס 
הפיסיקה מעניינת לי את התחת, כבר פורצה 2 ופרולוג מציאותיים מדי וממילא אני נוהג על שלט כך שזה לא ממש משנה לי.
בנושא ההרס, יש לצוות של פורצה ניסיון של משחק שלישי כבר עם מנוע הרס, בסרטון של F3 המנוע הרס מדהים והצוות של GT5 גם לא הראה לנו הרס בנתיים (רק מכונית מקומטת אבל לך תדע איך נראה התהליך) וגם, לפי הטענות שלה בעבר על מנוע הרס, התכוון (לפחות לפני שנה ומשהו כשהם דברו לראשונה על הרס) להשתמש בשיטת Swap model כשיש למכונית כמה מצבי הרס מוכנים מראש וכשקוראת תאונה המודל של המכונית פשוט מתחלף למודל אחר הרוס יותר שזאת שיטה מיושנת למדי. לכן לדעתי יהיה לפורצה מנוע הרס טוב יותר, אולי פליפוני יוכיחו לי אחרת, אבל עד אז... |
|
|
|
|
בדיוק ההפך הגמור.
Yamauchi אמר שהוא רוצה לעשות את זה נכון, כך כשמכונית תפגע, הפגיעה תושפע ישירות מהזווית שהמכונית נפגעה בה, המהירות, עוצמת הפגיעה וכו'..
אתה אפילו יכול לראות את זה לפי הטריילר (שראתי בעצמך, הוא בזמן אמת).
הפגיעה במכונית הייתה בדיוק במקום שבו המכונית נחתה עליו.
אתה באמת מצפה מחברה ברמה של Polyphony להסתמך על Swap model?
זה פשוט לזלזל בהם.
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #229 פורסם:
11.07, 15:31
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
בדיוק ההפך הגמור.
Yamauchi אמר שהוא רוצה לעשות את זה נכון, כך כשמכונית תפגע, הפגיעה תושפע ישירות מהזווית שהמכונית נפגעה בה, המהירות, עוצמת הפגיעה וכו'..
אתה אפילו יכול לראות את זה לפי הטריילר (שראתי בעצמך, הוא בזמן אמת).
הפגיעה במכונית הייתה בדיוק במקום שבו המכונית נחתה עליו.
אתה באמת מצפה מחברה ברמה של Polyphony להסתמך על Swap model?
זה פשוט לזלזל בהם. |
|
|
|
|
איפה ראית מכונית נפגעת בטריילר? כל מה שראית זה מכונית אחרי פגיעה.
ומה שימאצ'י אמר על נזק לפני שהם החליטו לעשות נזק הוא שהם כרגע לא מתכננים לעשות נזק פשוט כי זה מצריך עבודה בליצור מודלים חדשים לכל אוטו במצבי הנזק השונים מה שאומר שאם הם תכננו לעשות נזק באותה תקופה, זה היה בעזרת SWAP MODELS. אפשר לחשוב שזה נדיר, בGTA4 יש SWAP MODEL, בפורצה 2 גם כן. המשחק הראשון שלא השתמש בזה היה בכלל BURNOUT PARADISE.
אין לי מושג למה אתם רואים את פליפוני כאלוהים שאם הם עושים דבר מסויים לא בצורה מושלמת אז נגמר העולם. הקוסטמיזצית רכב שלהם מאוד מינימאלית, תמיד חסר להם יצרנים מאוד גדולים כמו פרארי או למבורגיני, ברגע שהמכונית נוגעת במשהו המכוניות מתנהגות כמו צעצועים בלונפארק, המעט אונליין שהיה להם עד היום נוראי וסימולטורים של PC עושים עבודה פי כמה וכמה יותר טובה בלעשות סימולציה מציאותית יותר (לא שזה כיף, פורצה ו-GT כיפים פי 100 לדעתי).
פליפוני הם חברה מצויינת ותמיד שמים המון תוכן, אבל זה לא שהם שולטים בכל תחום בשוק, בעצם הם בדרך כלל שולטים רק בתחום הגרפיקה והכמות תוכן.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #230 פורסם:
11.07, 22:56
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אבל אתה לא יכל להתחמק מהעובדה שטוריזמו פשוט עולה על פורצה בכל רובד אפשרי ככל שמתקדמים הימים.
אני עדיין לא מבין מה חדש בפורצה 3 מלבד השיפור הגראפי שגם הוא נופל מזה של גראן טוריזמו 5. |
|
|
|
|
על מה אתה מדבר? אני רק שאלתי אם מישהו לרגע חשב שבפורצה 3 יהיו מצב נהיגת לילה ומזג אוויר משתנה - דברים שבירור ראינו שנעדרים מכל הדגמה של המשחק.
אבל אם אתה כבר נכנס לזה אז בינתיים המצב רק נראה לי הפוך, ושGT5 למרות כל הזמן בפיתוח לא מצליח להדביק את הפער. אני לא מדבר רק על המנוע הגרפי (שככל שרואים ממנו יותר דווקא בהחלט נראה בפורצה טוב יותר מGT5), אלא על הדברים שחשובים באמת כמו נזק, אונליין וכדומה.
אפשר לדבר על פיצרים כמו מצב לילה ומזג אוויר דינמי שמשתנה בזמן הנהיגה - דברים שכבר ראינו במשחקים כמו PGR4 (יחד עם אופנועים). זה לא הדבר שהופך את המשחק לשיקול קנייה.
ראלי זה דווקא בהחלט יתרון אדיר (קלף הרבה יותר חזק ממסלול Le-mans 24 שפורצה חשף). אבל בשביל ראלי יש משחקים כמו DIRT 2, לא?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #231 פורסם:
12.07, 01:32
|
|
|
אם כבר דיברתם על גרפיקה אז לפי הטריילר של GT5 המשחק נראה יותר טוב מFORZA 3.
ועל האונליין ומנוע הרס..איך בכלל אתם יודעים שF3 ייקח? די כבר סתם לדבר, לא ראיתם כלום מGT5 בקשר לדברים האלה.
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #232 פורסם:
12.07, 09:47
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
על מה אתה מדבר? אני רק שאלתי אם מישהו לרגע חשב שבפורצה 3 יהיו מצב נהיגת לילה ומזג אוויר משתנה - דברים שבירור ראינו שנעדרים מכל הדגמה של המשחק.
אבל אם אתה כבר נכנס לזה אז בינתיים המצב רק נראה לי הפוך, ושGT5 למרות כל הזמן בפיתוח לא מצליח להדביק את הפער. אני לא מדבר רק על המנוע הגרפי (שככל שרואים ממנו יותר דווקא בהחלט נראה בפורצה טוב יותר מGT5), אלא על הדברים שחשובים באמת כמו נזק, אונליין וכדומה.
אפשר לדבר על פיצרים כמו מצב לילה ומזג אוויר דינמי שמשתנה בזמן הנהיגה - דברים שכבר ראינו במשחקים כמו PGR4 (יחד עם אופנועים). זה לא הדבר שהופך את המשחק לשיקול קנייה.
ראלי זה דווקא בהחלט יתרון אדיר (קלף הרבה יותר חזק ממסלול Le-mans 24 שפורצה חשף). אבל בשביל ראלי יש משחקים כמו DIRT 2, לא? |
|
|
|
|
אתה מודע לעובדה שבGran Turismo 4 יש כבר את שני המסלולים של Le Mans?
דרך אגב, ואני לא מפנה את זה אליך, פשוט כי ראיתי שהטענה הזאת חוזרת ונשנית. אני לא מבין את הזלזול של אנשים כלפי הצורך בעוד סגנונות נהיגה כגון נאסקאר וראלי במשחק. האם אנחנו לא צריכים ראלי בגראן טוריזמו רק בגלל שיש משחקים אחרים שהם רק של ראלי?
זה באמת לא רציני. מעבר לעובדה שהביצוע של פוליפוני בנושא הוא מקצועי ומדהים, אתה יכל לשחק גראן טורריזמו 4 אם לא יצא לך ולהווכח בעצמך. מעולם לא חשבתי שאנשים ידרשו פחות במשחקים שלהם. אבל כנראה שטעיתי. פשוט לא ברור לי למה.
גם פיטצ'רים של מזג אוויר ולילה. זה לא פחות ואפילו יותר מלהוסיף איזה למבורגיני דיאבלו.
לגבי מה שרשמת והדגשתי:
מאיפה קיבלת את הראיון שהאונליין והנזק יהיו פחות טובים בגראן טוריזמו 5? כי נשמע שאתה מדבר בביטחון מלא ואתה כנראה יודע משהו שאנחנו לא יודעים. הדבר היחיד שהוצג ממנוע הנזק היה בטריילר בE3 כשהאימפרזה (יכל להיות שאני טועה בדגם) נפגעה בשעת מירוץ ראלי והיה סדק בטמבון הקידמי ובמכסה המנוע.
האונליין בכלל לא נחשף או דובר דבר עליו למיטב ידיעתי.
יש עוד מקור לסיפור? או שסתם אתה מנחש?
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #233 פורסם:
12.07, 15:05
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אתה מודע לעובדה שבGran Turismo 4 יש כבר את שני המסלולים של Le Mans?
דרך אגב, ואני לא מפנה את זה אליך, פשוט כי ראיתי שהטענה הזאת חוזרת ונשנית. אני לא מבין את הזלזול של אנשים כלפי הצורך בעוד סגנונות נהיגה כגון נאסקאר וראלי במשחק. האם אנחנו לא צריכים ראלי בגראן טוריזמו רק בגלל שיש משחקים אחרים שהם רק של ראלי?
זה באמת לא רציני. מעבר לעובדה שהביצוע של פוליפוני בנושא הוא מקצועי ומדהים, אתה יכל לשחק גראן טורריזמו 4 אם לא יצא לך ולהווכח בעצמך. מעולם לא חשבתי שאנשים ידרשו פחות במשחקים שלהם. אבל כנראה שטעיתי. פשוט לא ברור לי למה. |
|
|
|
|
תשמע, על הראלי עצמו כבר ציינתי במפורש שמדובר בקלף מנצח של GT5, ובמשהו שבהחלט מוסיף למשחק הרבה יותר מאשר מסלול כמו לה-מנס.
אבל האם GT5 יוכל להציע גם משחק ראלי ברמה הכי גבוהה בלי שזה בא על חשבון דברים אחרים (כמו זמן פיתוח אינסופי, או התפשרות על דברים כמו רמת האונליין וכו')? האם הראלי שלו יהיה טוב כמו במשחקי דירט?
אולי אחרי הרבה שנות פיתוח פוליפוני באמת יוכלו לשלוף את השפן הזה, ולהציב משחק שיהיה גם בטופ של משחקי המסלול וגם בטופ של משחקי הראלי. אבל לדעתי ראלי זה משהו שונה מהותית ממרוצי מסלול (כמו נאסקאר) ומצריך הרבה מאד השקעה נוספת מצד המפתחת במנוע. אני די בטוח שבשתי שנות הפיתוח של פורצה 3 (שכללו גם מנוע משחק שנבנה מאפס) זה משהו שכנראה היה פוגע בשאר המשחק אם היו מוסיפים אותו. אי אפשר לקבל הכל.
אם זה יעבוד, זה טיקט שGT5 באמת יוכל לנגן עליו: משחק מתחרה לפורצה ודירט בחבילה אחת.
|
Death_119 |
 |
|
|
לגבי מה שרשמת והדגשתי:
מאיפה קיבלת את הראיון שהאונליין והנזק יהיו פחות טובים בגראן טוריזמו 5? כי נשמע שאתה מדבר בביטחון מלא ואתה כנראה יודע משהו שאנחנו לא יודעים. הדבר היחיד שהוצג ממנוע הנזק היה בטריילר בE3 כשהאימפרזה (יכל להיות שאני טועה בדגם) נפגעה בשעת מירוץ ראלי והיה סדק בטמבון הקידמי ובמכסה המנוע.
האונליין בכלל לא נחשף או דובר דבר עליו למיטב ידיעתי.
יש עוד מקור לסיפור? או שסתם אתה מנחש? |
|
|
|
|
האם ראית מצד פוליפוני משהו שמשתווה להיצע האונליין של פורצה 3? או אפילו פורצה 2? או אפילו פורצה 1? אני עדיין לא.
האם ראית מצד פוליפוני הדגמה של התהפכות אמיתית של מכונית כמו בפורצה 3 (ולא רק התנגשות עם סדק בטמבון)? אני עדיין לא.
איך אני ואתה מסיקים שאין נאסקאר בפורצה למרות שנדמה לי שהמפתחים לא שללו את זה? פשוט כי הם לא טרחו להראות את זה.
כנ"ל לגבי GT5 ומנוע ההרס שלו והאונליין שלו: עד שהם יראו מה הולך להיות במשחק, אני לא הולך להניח שזה קיים במשחק. כשיציגו משהו שבאמת ידביק את הפער של פורצה יהיה על מה לדבר, אבל בינתיים אין.
עריכה:
לגבי פיטצ'רים של יום ולילה. יכול להיות שזה מוסיף, אבל אני לא רואה את זה כמשהו משמעותי. יש לי את PGR3, ולא טרחתי לקנות את PGR4 בגלל התוספות האלו (וגם לא בגלל תוספות משמעותיות יותר). אתה כן?
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #234 פורסם:
12.07, 17:34
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
האם ראית מצד פוליפוני משהו שמשתווה להיצע האונליין של פורצה 3? או אפילו פורצה 2? או אפילו פורצה 1? אני עדיין לא.
האם ראית מצד פוליפוני הדגמה של התהפכות אמיתית של מכונית כמו בפורצה 3 (ולא רק התנגשות עם סדק בטמבון)? אני עדיין לא.
איך אני ואתה מסיקים שאין נאסקאר בפורצה למרות שנדמה לי שהמפתחים לא שללו את זה? פשוט כי הם לא טרחו להראות את זה.
כנ"ל לגבי GT5 ומנוע ההרס שלו והאונליין שלו: עד שהם יראו מה הולך להיות במשחק, אני לא הולך להניח שזה קיים במשחק. כשיציגו משהו שבאמת ידביק את הפער של פורצה יהיה על מה לדבר, אבל בינתיים אין.
עריכה:
לגבי פיטצ'רים של יום ולילה. יכול להיות שזה מוסיף, אבל אני לא רואה את זה כמשהו משמעותי. יש לי את PGR3, ולא טרחתי לקנות את PGR4 בגלל התוספות האלו (וגם לא בגלל תוספות משמעותיות יותר). אתה כן? |
|
|
|
|
א. גם אני וגם אתה הגזמנו בהצהרות שלנו, זו האמת הברורה.
ב. אם נסתכל על העובדות אנחנו לא יודעים כמעט דבר לגבי GT5 מלבד דברים מאוד ברורים לגבי התוכן עצמו ולא הצד הטכני. מן הראוי יהיה להשאיר את מנוע הנזק והאונליין ליום אחר כשנהיה כולנו יותר חכמים.
ג. למה לא נוכל לקבל נאסקאר בפורצה 3: מכמה סיבות. המרכזית שבהן היא כמובן העובדה שאנחנו יודעים לא מעט על פורצה. נאסקאר זה לא פרט שאתה מחביא חודשיים לפני שחרור המשחק. זה קצת יותר מרשים ומרכזי מהאפשרות לעשות Drift או היכולת לשתף סרטים ברשת בצורה נוחה.
בנוסף Turn 10 אמרו בפירוש שהם הולכים לכלול במקסימום רק 8 כלי רכב על המסלול. נסקאר זה מירוץ של 40+, כך שזה לא יהיה אפשרי בכלל.
להזכירך, Turn 10 בטריילר הרישמי שלהם ובשיחות שלאחר כך הציגו את הדברים הבאים: היכולת לצבוע את הרכב בארט של אומנים, שיתוף סרטים, מנוע גראפי חדש דנדש (היפה ביותר בדור הנוכחי על פי דבריהם), מנוע נזק משופצר וזהו בעיקר, 400 מכוניות ומעל ל-100 מסלולים.
פוליפוני הציגו את הדברים הבאים: נזק לראשונה, נאסקאר, ראלי.
אם אתה כבר מציג משהו כמו ראלי או נאסקאר, אתה תציג אותו כדבר החשוב ביותר במוצר שלך.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #235 פורסם:
12.07, 21:38
|
|
להזכירך, גם בלה-מאנס יש מעל 40 משתתפים, וזה לא הפריע לפורצה להכניס אותו, ואבל להודיע עליו במועד אחר מההכרזה הרשמית בE3 (למעשה במועד התחרות). למעשה לא זכור לי איפה הם דיברו על מספר משתתפים במולטיפלייר בכלל.
אני פשוט מניח שנאסקאר לא יהיה שם רק בגלל שהם לא הכריזו עליו, בדיוק כמו שהנחתי שלה-מאנס לא יהיה שם עד שהכריזו עליו. אולי הם יכריזו על נאסקאר במסגרת הגמר של העונה (שמתחיל בספטמבר)? אי אפשר לדעת, אבל נכון לעכשיו לא הכריזו או הציגו שום דבר כזה ולכן נטל ההוכחה עליהם - ולכן כרגע אין בפורצה נאסקאר.
באותה מידה, נטל ההוכחה על פוליפוני כשמדובר במודל נזק, ובעיקר כשמדובר באונליין. יש משהו אחד שאני זורק סתם לאוויר אבל אני די בטוח בו : GT5 לא יוכל להתחרות בהיצע המטורף של האונליין של פורצה. אני לא חושב שזה הכיוון שלהם.
אולי אני טועה ונהיה יותר חכמים אחרי שהם יחשפו עוד? אם כן אז יופי, אבל זה מה שידוע נכון לעכשיו.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #236 פורסם:
13.07, 18:43
|
|
|
אני חושב שפשוט אפשר להסכים שבפרוצה 3 יהיה נזק מצויין ואחלה אונליין בזמן שבGT5 יהיה ראלי ונסקר. מעבר לזה, אנחנו סתם זורקים השערות (מושכלות, אבל עדין השערות).
|
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #237 פורסם:
13.07, 19:08
|
|
|
אני לא מבין, מה גורם לך לחשוב שהמפתחים של Gran Turismo לא יכולים ליצור מערכת נזק ואנוליין טוב?
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #238 פורסם:
13.07, 19:19
|
|
|
Liquid Snake |
 |
|
|
אני לא מבין, מה גורם לך לחשוב שהמפתחים של Gran Turismo לא יכולים ליצור מערכת נזק ואנוליין טוב? |
|
|
|
|
מערכת נזק - כי הייתה להם הזדמנות פז להראות ולחשוף את זה, הם לא עשו את זה. איזו סיבה הייתה להם לא להראות את המערכת נזק בטריילר (חוץ ממכונית עם נזק כבר עליה)?
אונליין - כי אין להם ניסיון בתחום והם יפנים, יפנים נוראיים באונליין.
זה לא שהם לא יכולים, אני פשוט משער מה יהיה.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|