Grand Turismo 5 vs. Forza Motorsport 3 - Page 2 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: Grand Turismo 5 vs. Forza Motorsport 3
1  2  3  5  8  11
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
MaRaX
מחבר הודעה

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#31   פורסם: 05.06, 21:30

ציטוט:

בנתיים פורצה 2 עולה על פרולוג בכל דרך אפשרית חוץ מאשר הגרפיקה ופורצה 3 עולה על פרולוג בכל דרך אפשרית נקודה.
שליטה ופיסיקה:
CONTROLS
In Gran Turismo 5: Prologue, the physics and mechanics are state of the art. The car would drive as real as it would in real life. It would over steer-under steer exactly according how pathetically you drive and wherever the engine is placed in the car. As I said each car is distinctive. The characteristics of each car are clearly noticeable even if they are similar in internal design. It is all dynamics and the way you drive.
בפורצה 2, מתקרב לGT5, אבל עדיין לא שם, משחק שהוא לא ריאליסטי לחלוטין ונמצא בין הארקייד להארדקור:
Forza Motorsport 2 is on the perfect spot on the line between realism and arcade-enjoyment in car racing. In controls, it is more or less like GT,
פחות או יותר כמו המתחרה, איזה כיף לשמוע שאתה פחות או יותר מתקרב למתחרה. למה לא בדיוק? למה לא מתשווה?

which is to say it’s just about completely realistic. Real tests on car drivers were done where some racer drove on a real track and then in the game with the same car and track to see how closely the record results matched.

The game features the driving assistance line just like in NFS ProStreet which would show you the best line for driving around curves including when to slow down and when to pick up the pace or rush.

הAI של שני המשחקים, בינוני בשניהם:
GT5:
The AI in past GT games was average. There was nothing significant about it but in GT 5 Pro it is slightly improved. Occasionally you will see other drivers making mistakes which might cost us too. They will try their best to win and stay smooth on the road. Nothing outstanding about it but still improvement is improvement.
פורצה 2:

The AI is average.
Occasionally someone would swipe ahead from your side giving you a nudge (which leads your car exasperatingly off course) but during parallel driving they tend to back off showing cowardice. So the race is won slowly. But this game is surely not for the impatient types. One thing to note is that the upgrades in the cars makes things easier but don’t turn out to be table turning and if you drive smooth and perfect you will win any race with the stock car.
Finally to say, in both games you cannot say “Step on it!!” because you don’t have to “step on it”, otherwise it’s just bye-bye early from race for you. It’s all about feathering the accelerator and brakes with ‘love and affection’ around the ‘mean’ turns to stay ahead and win the race. If you prefer to be in speed throughout all the game buy an NFS.

בצד הטכני כולם נטען שאין בכלל תחרות בין השניים. GT5 מנצח בקלילות.

מעבר לכך, שורת הסיכום:
OVERALL
Sorry to disappoint you all but there is no “Overall”. GT5: Prologue may be a decision for an average gamer but a must buy for GT fans and Forza 2 is a must buy for arcade driving lovers still looking for realism but a decision for someone who wants high-tech graphics.

GT5, משחק לקהל הארדקור (מעריצי הסדרה הם למעשה קהל הארדקור של עולם המירוצים), כותר שלא מתאים למתחילים.
פורצה 2, כותר שמתאים לקהל הארקייד ולא למי שמחפש ריאליזם מופחת ונוח במשחק שלו.

ציטוט:
אם לא היה פורצה 3 אלה רק GT5, אז מן הסתם לא היה לי ספק שהוא יהיה המלך הבלתי מעורער על פורצה 2, אבל עכשיו שפורצה 3 נראה כל כך טוב ומוסיף כל כך הרבה דברים, לך תדע מי יהיה המלך.
על סמך מה אתה טוען את הפנטזיה הזאת?
ציטוט:
הצוות של טוריזמו לא יודע לבנות AI, לא יודע לעשות נזק ולא יודע לעשות אונליין בהשוואה לצוות של פורצה בזמן שהצוות של פורצה כבר עושה את שלושת אלה בפעם השלישית.
מאיפה אתה יודע שהחברה בGT לא יודעים לעשות נזק? איפה ראית שזה קרה?
מאיפה אתה ידע שהAI שלהם פחות טוב? הראתי לך שהAI בשני המשחקים שקול.
אונליין? על סמך מה, על סמך דמו?
כמה אונליין היה בדמו של פורצה 2?
ציטוט:

בנוסף ממילא פורצה ידוע כמפורט יותר מטוריזמו בקוסטמיזציה (ואני לא מדבר רק על לתת לך לעצב את המראה של האוטו, אני מדבר על חלקים וכו')
מאיפה אתה יודע את זה, מה אתה כבר יודע על GT5?

ומתמחה בפיצ'רים לקהילת אונליין. אני כל כך בספק אם בGT5 יהיה נזק,
כבר בסרטון של המשחק רואים נזק:

דרך אגב, אתה בעצמך התייחסת שתי פסקאות למעלה לעובדה שGT5 יכלול נזק, רק שפורצה 3 יעשה זאת טוב יותר על סמך משהו שמלאכים לחשו לך בלילה. אז פתאום אתה טוען שבכלל לא יהיה לו נזק? תחליט.

ציטוט:
קוסטמיזציה, AI, אונליין ופיצ'רים של קהילה שמגיעים לרמה של פורצה 3.
מאיפה החלטת את זה? שוב, על סמך מה?
ציטוט:
בנושא הגרפיקה יש מצב טוב שGT5 יקח, בכמות המכוניות יש מצב טוב שGT יקח וגם בסוגי מירוץ יש מצב שGTA יקח, אבל בקטגוריות שציינתי אין לו יותר מדי סיכוי.
למה מצב? זה כבר ידוע, GT4 לבדו מכיל יותר מכוניות מפורצה 3. וזו עובדה.
יש סיכוי שייקח בסוגי מירוץ? כאילו, יש ראלי ונאסקר בפורצה 3? למה הם לא ציינו זאת, מדובר אולי בפרט הכי חשוב שיש במשחק.
ציטוט:
כך או כך, אתה לא יכול לקבוע משהו חד משמעית. הרי פורצה 2 הוא כרגע המלך של המירוצים הראליסטים
החלטה שלך. לא מבוססת על דבר.

ציטוט:
ופורצה 3 הולך לשפר כל אספקט של זה.
סביר להניח. וGT5 לא? אתה באמת חושב שGT5 הוא GT5?

ציטוט:
המשחקים האלה הולכים להיות ממש קרובים,
לא ממש, GT5 כבר מציג היום פי כמה יותר דברים מפורצה 3, לפחות מהמעט שידוע על GT5. אז מה יהיה לפורצה 3 להציע לנו? אפשרות להסריט סרטים בצורה נוחה?
ציטוט:
אני בספק אם במצב כזה אפשר לבחור מנצח ברור (אולי חוץ מאשר שעוד 4 חודשים פורצה 3 כבר יצא כך שלא תהיה ממש בחירה עד שGT5 יצא). היחיד פה שמבסס משהו על "GT אלוהים !!11!!!!!" הוא אתה במקום לראות עובדות בשטח.
בוודאי שאפשר, אם אתה יודע איזה סוג שחקן אתה. אם אתה שחקן שאוהב ארקייד ומחפש ריאליזם חלקי, אין ספק שפורצה יהיה כנראה התשובה הטובה ביותר עבורך.
אם אתה שחקן ארדקור מהסוג הכבד ביותר שמחפש את החוויה העמוקה ביותר אין ספק שGT5 יהיה התשובה עבורך. לכל קהל יש את התשובה שלו.

אז מה קיבלנו, נדב בפעם המיודע כמה החליט שאין מצב שמשחק טוב ייצא לקונסולה שהוא לא פאנבויי שלה. למרות שהמציאות כנראה קצת מראה אחרת.

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 05.06 בשעה 21:32.

כיצד אנשים בוחרים משחקים בימינו:
אני מקווה שבGT5 יהיה אנטי אלייזינג כי אני מתכנן עליו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#32   פורסם: 05.06, 21:44

שמת לב שיש שם את המסלול של טופ גיר, נכון? בלי קשר לזה שדיברת על הסדרה..
ולגבי פורצה, הוא אקסלוסיבי ל3SHITTY, כך שזה אוטומטית DOWNER אצלי.
אני עדיין הולך עם גראן, ולא מבין למה להעדיף את ברנאוט, משחק לא מציאותי בעליל, מאשר משחק כל כך אמיתי, ריאליסטי וכיפי כמו GT.. ולגבי הפרקים של טופ גיר, אתה רציני?
אני מת לקנות את הפרולוג לפחות, אבל מחזיק את עצמי מלעשות זאת..

רום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#33   פורסם: 05.06, 21:47

נעשה את זה פשוט יותר:
פורצה - 92.8
ג'י טי 4 - 89.3

פרוצה 2 - 89.61
ג'י טי פרולוג 5 - 80.01

אם GT כזה מלך בלתי מעורער, איך זה שבכל מחזור פורצה מקבל ציונים גבוהים ממנו?
נראה לי שאתה סובל ממקרה קשה של "GT נורא מפורסם, אני מגה פאנבוי של סוני, אין שום דבר מחוץ לGT". אבל העובדות מדברות אחרת, כשתוכניות מקצועיות שמוקדשות ב100% למירוצים עושות השוואה ופורצה 2 לוקח שם בהליכה את פרולוג, זאת נורה אדומה לטענה שלך.

רק תן לי להזכיר לך, בשום GT לא היה AI למכוניות האחרות (הן נסעו לפי מסלול קבוע על הקוים ואם היית מסיט אותן, הן היו מתקנות וחוזרות אליו) ופרולוג הראשון שעשה AI. עדין, לא התקרב לAI של פורצה 2. פרלוג מתנהג כמו מכוניות מתנגשות בלונה פארק, לא מתקרב אפילו לראליזם בשניה שמשהו נוגע במשהו.

אתה יודע מה הבעיה שלך? שאתה דורש להסתמך על העבר ועובדות אבל כשאני עושה את זה אתה אומר "מאיפה לך?".
פורצה 1 כלל נזק, פורצה 2 כלל נזק מרשים יותר, פורצה 3 כולל נזק ראליסטי לגמרי (ואני שולח אותך לסרטון משחקיות כדי לראות את ההתהפכות של האוטו שם).
לעומת זאת GT לא כולל שום דבר ומשחק כמו מכוניות מתנגשות. אז אני מתבסס על זה שבסדרת פורצה יש נזק ויש לצוות המון נסיון בנושא ובנוסף ראינו כבר בגיימפליי שהנזק שם מאוד מציאותי.
לעומת זאת על מה אתה מבסס של GT יהיה נזק באותה רמה או טוב יותר? על פי נסיון עבר? לא, כי בעבר פורצה היחיד שעשה נזק. על פי עובדות? לא, כל מה שיש לנו זה קליפ של שניה שרואים בו שמכונית לא שלמה, כלומר יש מודל נזק אבל לך תדע אפילו אם זה נזק מבוסס פיסיקה כמו בפורצה או לא.
כל התאוריה שלך מבוססת על דבר אחד בלבד, "זה GT1!!!!11!!!!! ברור שיהיה טוב מפורצה בהרס!111!!11".

אני אומר לך עובדות על פורצה. הגרפיקה שלו נראת טוב משל פרולוג לפי התמונות והסרטונים, יש לו מערכת נזק מאוד ראליסטית ומבוססת על פיסיקה, האונליין שלו מאוד מורחב, יש בו 100+ מסלולים, יש בו 600+ מכוניות, יש בו עורך סרטים בHD שאפשר לעשות בו טריילרים ברמה של הטריילר של GT5 ושל פורצה 3 (מן הסתם כי את הטריילר של פורצה 3 עשו באותו עורך סרטים).
ומנגד אתה מביא לי עובדות על GT5? לא, אתה אומר לי "בטח שהנזק יהיה טוב כמו פורצה כי זה GT" או "בטח שיהיו יותר מכוניות כי זה GT" או "בטח שיהיו יותר מסלולים כי זה GT" או "בטח יהיה אונליין איכותי יותר כי זה GT".

או במילים אחרות, פאנבואיזם עיוור לGT לפני שראית ממנו משהו מול עובדות על פורצה 3.
הנה עובדה, באוקטובר פורצה 3 יוצא והוא יהיה הסימולצית מירוץ הכי טובה אי פעם. כשGT5 יצא, אין לי מושג מה יהיה בו וגם לך לא. מה שאני כן יודע הוא שיש מצב שGT5 יצא אפילו ב2011 ועד אז הוא יתמודד מול פורצה 4...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#34   פורסם: 05.06, 22:02

אם כבר מדברים על החמור, תמונות חדשות:

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#35   פורסם: 05.06, 22:52

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ולידור, אמרתי שפורצה 2 הוא לא ג'יגיז פסט? פרולוג נראה טוב מפורצה 2 ללא ספק (ואני מדבר מנסיון, אני בעלים של שני המשחקים).
?
הנה מה שאמרת מקודם:
"מה שהכי הזוי לי הוא שפורצה 2 ו-GT5 פרולוג כל כך קרובים גרפית שאני לא ממש מבין איך פורצה 3 שנראה כל כך הרבה יותר טוב נראה לדעתם פחות טוב מפרולוג, אבל ניחה".

ופתאום עכשיו אתה אומר שפרולוג נראה הרבה יותר טוב מפורצה 2.

ודודי, רצות שמועות שכנראה יהיו במשחק כ-600 מכוניות. אני גם לא רואה סיבה למה להגדיל ל-1000, אלא אם כן הם רוצים להמשיך לענות את המעריצים ולהוציא את המשחק ב-2068.
הלוואי שב-GT5 יהיה את הויירון, אבל זה לא נראה לי הגיוני שזה יקרה, מה גם שזה יהרוס משהו באווירה של המשחק, היא פשוט חזקה מדי. אבל לא נורא, יש לי מספיק מכוניות חלום שאם לא אוכל לנסוע עלייהן במציאות, לפחות יהיה לי אותן במשחק- ניסאן GTR, אודי R8, פרארי, למבורגיני מיורה, זונדה (יהיה אותה ?), מיצובישי איבו ועוד.
וידוע אם הפרקים של טופ גיר ב-GT5 יעלו או כסף ? אם כן אז הם בטח יהיו חסומים לנו..
ואני לא מבין את ההתלהבות מזה שב-GT5 יהיו מירוצי נאסקר . אתה בעצם עושה 1000 פעמים את אותו קטע מעגלי. זה נראה לי כל כך משעמם.

נערך לאחרונה על ידי lidorit3, 05.06 בשעה 23:15.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#36   פורסם: 05.06, 23:33

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
?
הנה מה שאמרת מקודם:
"מה שהכי הזוי לי הוא שפורצה 2 ו-GT5 פרולוג כל כך קרובים גרפית שאני לא ממש מבין איך פורצה 3 שנראה כל כך הרבה יותר טוב נראה לדעתם פחות טוב מפרולוג, אבל ניחה".

ופתאום עכשיו אתה אומר שפרולוג נראה הרבה יותר טוב מפורצה 2.

ודודי, רצות שמועות שכנראה יהיו במשחק כ-600 מכוניות. אני גם לא רואה סיבה למה להגדיל ל-1000, אלא אם כן הם רוצים להמשיך לענות את המעריצים ולהוציא את המשחק ב-2068.
הלוואי שב-GT5 יהיה את הויירון, אבל זה לא נראה לי הגיוני שזה יקרה, מה גם שזה יהרוס משהו באווירה של המשחק, היא פשוט חזקה מדי. אבל לא נורא, יש לי מספיק מכוניות חלום שאם לא אוכל לנסוע עלייהן במציאות, לפחות יהיה לי אותן במשחק- ניסאן GTR, אודי R8, פרארי, למבורגיני מיורה, זונדה (יהיה אותה ?), מיצובישי איבו ועוד.
וידוע אם הפרקים של טופ גיר ב-GT5 יעלו או כסף ? אם כן אז הם בטח יהיו חסומים לנו..
ואני לא מבין את ההתלהבות מזה שב-GT5 יהיו מירוצי נאסקר . אתה בעצם עושה 1000 פעמים את אותו קטע מעגלי. זה נראה לי כל כך משעמם.
אולי יותר נכון היה להגיד שGT5 נראה טוב יותר מפורצה 2 וזהו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Death_119

משתמש ותיק

#37   פורסם: 06.06, 17:24

ציטוט:
נעשה את זה פשוט יותר:
פורצה - 92.8
ג'י טי 4 - 89.3

פרוצה 2 - 89.61
ג'י טי פרולוג 5 - 80.01
שאני מבין, אתה משווה לי דמו של משחק למשחק מלא? אתה רציני?
אם אתה רוצה להסתכל מי סדרה יותר איכותית, בבקשה:
Gran Turismo -94.7
Gran turismo 2 - 92.52
Gran Turismo 3 - 94.3
Gran Turismo 4 - 89.43

ואם אתה רוצה להשוות דמואים:
הדמו של 4 קיבל ממוצע של 68. המשחק המלא קיבל כבר 21 נקודות בממוצע מעל. הדמו של GT5 קיבל ממוצע של 80. אז המלא יקבל מה? בטח יותר מפורצה 3.

ציטוט:
בכל מחזור? פורצה 1 יצא שנה אחרי ולקונסולה שהייתה משמעותית חזקה מהפס2. היו לא מעט דברים שהיה ניתן לעשות בזמנו רק עם האקסבוקס.
ומאז? מאז לא יצא שום משחק GT. הקרוב שייצא הוא GT5. ואם נסתכל בהסתכלות מהירה על ההיסטוריה של הסדרה, אתה באמת חושב שההיסטוריה של פורצה יותר מרשימה?
פאק, כמה אפשר לשקר לעצמך.

ציטוט:
נראה לי שאתה סובל ממקרה קשה של "GT נורא מפורסם, אני מגה פאנבוי של סוני, אין שום דבר מחוץ לGT".
כן, סתם יש לי את GT3 ו-4 ובמקרה גם את פורצה הראשון ואני סובל מתסמונת GT. או שפשוט בדומה לכל האנשים האחרים בעולם (בסופו של דבר המשחק נמכר ב-50 מיליון עותקים) שבחרו בסדרה כטובה לאורך כל השנים החלטנו אחרת.
אתה שוב חוזר על אותו תקליט בלי שום ביסוס. למה אני משקיע בכלל בלענות לך. יש עמוד שלם מלא ציטוטים וטענות שאומרות בדיוק ההפך ממה שאתה טוען ואתה ממשיך ואומר ההפך. על סמך מה? סתם כי בא לך. כי אתה פאנבויי.

ציטוט:
אבל העובדות מדברות אחרת, כשתוכניות מקצועיות שמוקדשות ב100% למירוצים עושות השוואה ופורצה 2 לוקח שם בהליכה את פרולוג, זאת נורה אדומה לטענה שלך.

איזה תוכנית המוקדשת 100% למירוצים? אולי אני מכיר אותה. הבאתי לך ציטוטים מאתר מירוצים שכל עיסוקו הם משחקים מסוג זה. מדובר בדעה של שחקנים, והדעות האילו חוזרות בכל אתר שראיתי. אז מה הנקודה?
אני בספק אם אני מדבר עם נדב, מהנדס המכוניות המהולל שעובד במקרה בפנולופי ויודע כיצד מתוכננות המכוניות שם.
בכלל יש לך משחק GT?

ציטוט:
רק תן לי להזכיר לך, בשום GT לא היה AI למכוניות האחרות (הן נסעו לפי מסלול קבוע על הקוים ואם היית מסיט אותן, הן היו מתקנות וחוזרות אליו) ופרולוג הראשון שעשה AI.
באמת? על סמך מה אתה טוען זאת. אתה כתבת את הAI של המשחק? אני יכל להבטיח לך שאני הובסתי לא פעם בGT4 ו-3, וממש לא הרגשתי שלמשחק אין AI. אבל שיהיה. מה זה בכלל AI? כאילו מיילו? כי לשם דוגמא השבוע חבר שלי הציג לי משחק שח שהוא כתב בתלת ממד, גם שם היה AI. בעצם, כל פעולה אותה מבצע המחשב מוגדרת בגדר AI.

ציטוט:
עדין, לא התקרב לAI של פורצה 2. פרלוג מתנהג כמו מכוניות מתנגשות בלונה פארק, לא מתקרב אפילו לראליזם בשניה שמשהו נוגע במשהו.

איך? הראתי לך ציטוט שטוען שבשני המשחקים הAI הוא בינוני. אתה כמו תקליט שבור, במקום להתייחס לטענות שסתרו לך אותן כבר, אתה חוזר ואומר את אותה תהמולה שגרמת לעצמך להאמין.

ציטוט:
אתה יודע מה הבעיה שלך? שאתה דורש להסתמך על העבר ועובדות אבל כשאני עושה את זה אתה אומר "מאיפה לך?".
איזה עובדה הצגת בדיוק? מלבד המילה שלך כמובן שככה זה.
ציטוט:

פורצה 1 כלל נזק, פורצה 2 כלל נזק מרשים יותר, פורצה 3 כולל נזק ראליסטי לגמרי (ואני שולח אותך לסרטון משחקיות כדי לראות את ההתהפכות של האוטו שם).
לעומת זאת GT לא כולל שום דבר ומשחק כמו מכוניות מתנגשות. אז אני מתבסס על זה שבסדרת פורצה יש נזק ויש לצוות המון נסיון בנושא ובנוסף ראינו כבר בגיימפליי שהנזק שם מאוד מציאותי.
לעומת זאת על מה אתה מבסס של GT יהיה נזק באותה רמה או טוב יותר? על פי נסיון עבר? לא, כי בעבר פורצה היחיד שעשה נזק. על פי עובדות? לא, כל מה שיש לנו זה קליפ של שניה שרואים בו שמכונית לא שלמה, כלומר יש מודל נזק אבל לך תדע אפילו אם זה נזק מבוסס פיסיקה כמו בפורצה או לא.
וואו אתה פשוט מדהים אותי כל פסקה מחדש. בהתחלה טענת שבGT5 אין מנוע נזק, אחר כך טענת שלGT5 יש מנוע נזק רק שהוא פחות טוב מפורצה. אחר כך שוב טענת שלGT5 אין מנוע נזק בשנית.
אז הצגתי לך תמונה של נזק ועכשיו אתה חוזר לטענה שהוא פחות מוצלח מזה של פורצה. על סמך מה?
שוב, ככה. כנראה שזה לא נזק שמבוסס על פיסיקה אלא על משהו אחר, אולי על אחוזי השומן בהמבורגרים, לא? בכל מקרה לא יכל להיות שמשהו יהיה יותר טוב ממשחק שיוצא ל-360, הלא כך?

ציטוט:
כל התאוריה שלך מבוססת על דבר אחד בלבד, "זה GT1!!!!11!!!!! ברור שיהיה טוב מפורצה בהרס!111!!11".
ציטוט:

ציטוט:
אני אומר לך עובדות על פורצה. הגרפיקה שלו נראת טוב משל פרולוג לפי התמונות והסרטונים,

באמת? יורוגיימר חשבו אחרת, גם הם משקרים?
Forza 3 looks a little less clinical that its predecessor - but still quite clinical, and despite Turn 10's confidence that it has the best-looking racing game in the world on its hands, it can't quite match GT5 Prologue's near-photorealism, GRID's bustling track drama or Need For Speed Shift's thrilling in-car view.
ושוב אתה טוען משהו על סמך הדעה הפאנבואית שלך. אז הנה, הלכו ובדקו את פורצה 3 בE3 והסמקנה היא שהוא לא מתקרב אפילו לדמו של GT5. אתה מבין, לדמו!
ציטוט:

יש לו מערכת נזק מאוד ראליסטית ומבוססת על פיסיקה,
כבר הראתי לך שהפיסיקה בGT עדיפה על זו של המשחק השני. למה אתה חושב שדווקא עכשיו היא תתעלה על GT? שוב, סתם.

ציטוט:
האונליין שלו מאוד מורחב, יש בו 100+ מסלולים, יש בו 600+ מכוניות, יש בו עורך סרטים בHD שאפשר לעשות בו טריילרים ברמה של הטריילר של GT5 ושל פורצה 3 (מן הסתם כי את הטריילר של פורצה 3 עשו באותו עורך סרטים).
ומנגד אתה מביא לי עובדות על GT5? לא, אתה אומר לי "בטח שהנזק יהיה טוב כמו פורצה כי זה GT" או "בטח שיהיו יותר מכוניות כי זה GT" או "בטח שיהיו יותר מסלולים כי זה GT" או "בטח יהיה אונליין איכותי יותר כי זה GT".
דבר ראשון בפורצה יהיו 400 מכוניות ולא 600:
That's right, this will be a two-disc release when it appears in October, hardly a surprise when you consider the 400 cars spread across 50 manufacturers and the even more astonishing 100 tracks
בGT 4 יש 750 מכוניות:
Gran Turismo 4 (GT4) was released in 2004/2005 with 728 cars and 50+ racetracks (including the Nürburgring Nordschleife), and the notable additions of installable spoilers (different from "racing modification" in earlier versions), nitrous oxide, a photo mode, an auto-drive feature dubbed "B-spec", and HD capability (this is one of two PS2 games that support HD). An online component, originally intended, was not included.

בGTSP הוכרזו כבר 850 מכוניות. אבל דווקא בGT5 בפעם הראשונה בסדרה הם יירדו למתחת ל-400 מכוניות ובמקום להרחיב את הקיים הם ייסגו אחורה. כי הם פשוט יזרקו את כל מה שהיה להם עד היום לפח. הנאסקר לא יוסיף כנראה שום מכונית ופשוט נקבל איזה מספר שחייב להיות קטן ממספר המכוניות של פורצה. למה? כי נדב אמר כך!!!

לגבי מסלולים: בוא נגיד כך, אם בפורצה 2 היו 12 מסלולים ובGT4 כ-50. אז אני מפחד לדמיין מה יהיה היחס בGT5 אל מול פורצה 3.

ציטוט:
או במילים אחרות, פאנבואיזם עיוור לGT לפני שראית ממנו משהו מול עובדות על פורצה 3.
הנה עובדה, באוקטובר פורצה 3 יוצא והוא יהיה הסימולצית מירוץ הכי טובה אי פעם. כשGT5 יצא, אין לי מושג מה יהיה בו וגם לך לא. מה שאני כן יודע הוא שיש מצב שGT5 יצא אפילו ב2011 ועד אז הוא יתמודד מול פורצה 4...

ברור נדב, ברור. אני עדיין מחכה שתענה לטענות מכמה הודעות אחורה. אבל נו מילא, שוב אתה תבוא ותברבר לכולנו כמה GT מסריח ופורצה הוא המלך הבלתי מעוער של הז'אנר. למה? כי נדב החליט כך.
תזכיר לכולנו למה רכשת פס3? למה בכלל טרחת להוריד את פרולוג אם אתה כל כך סובל מהזוועה הזאת. למה לא לשחק בפורצה 2 ולגאול את עצמך מהייסורים.

כיצד אנשים בוחרים משחקים בימינו:
אני מקווה שבGT5 יהיה אנטי אלייזינג כי אני מתכנן עליו

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#38   פורסם: 06.06, 18:06

או במילים אחרות:
- בפורצה יש נזק מציאותי ביותר, בGT5 יש נזק אבל עדין לא ראינו כמה הוא טוב.
- בפורצה יש AI טוב כבר ב-2 וב-3 אני משער שיש טוב אפילו יותר, בכל סדרת GT יש AI בתחת ונראה מה יהיה בGT5.
- פורצה 3 נראה יותר טוב מGT פרולוג בתמונות, נראה איך GT5 יראה.
- יש בפורצה 400 - 500 מכוניות ו-100+ מסלולים, לא ידוע כמה יהיה בGT5.
- האונליין של פורצה 2 מגה מורחב עם המון אפשרויות קהילה, בפורצה 3 זה אפילו מורחב יותר. בפרולוג יש אונליין בזיוני, נראה מה יהיה בGT5.

ובשביל הרקורד, יש לי את GT3, GT4, GT5: PROLOGUE ופורצה 2.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ~Voge~

משתמש רציני

#39   פורסם: 06.06, 18:18

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
או במילים אחרות:
- בפורצה יש נזק מציאותי ביותר, בGT5 יש נזק אבל עדין לא ראינו כמה הוא טוב.
- בפורצה יש AI טוב כבר ב-2 וב-3 אני משער שיש טוב אפילו יותר, בכל סדרת GT יש AI בתחת ונראה מה יהיה בGT5.
- פורצה 3 נראה יותר טוב מGT פרולוג בתמונות, נראה איך GT5 יראה.
- יש בפורצה 400 - 500 מכוניות ו-100+ מסלולים, לא ידוע כמה יהיה בGT5.
- האונליין של פורצה 2 מגה מורחב עם המון אפשרויות קהילה, בפורצה 3 זה אפילו מורחב יותר. בפרולוג יש אונליין בזיוני, נראה מה יהיה בGT5.

ובשביל הרקורד, יש לי את GT3, GT4, GT5: PROLOGUE ופורצה 2.
ואוו, EuroGamer בדקו את שתי המשחקים ומה שהם אומרים שGT5 פרולוג נראה יותר טוב.
אבל מה, אתה מסתמך לי על תמונות(!!).
DrKeo אני מסכים הרבה איתך, אבל פה ממש לא, כאילו שאתה בכוח מנסה להראות שפורצה 3 יהיה יותר טוב מGT5...

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#40   פורסם: 06.06, 18:42

~Voge~
ציטוט:
צפה בהודעה
ואוו, EuroGamer בדקו את שתי המשחקים ומה שהם אומרים שGT5 פרולוג נראה יותר טוב.
אבל מה, אתה מסתמך לי על תמונות(!!).
DrKeo אני מסכים הרבה איתך, אבל פה ממש לא, כאילו שאתה בכוח מנסה להראות שפורצה 3 יהיה יותר טוב מGT5...
למען האמת יותר נכון להגיד שהוא נראה טוב מפרולוג גם לפי הסרטוני גיימפליי. רק זה שבפורצה 3 אין ג'יגיז ופרולוג מזוגזג למוות כבר שמות אותו מעל פרולוג.
וכך או כך אמרתי כבר מראש שGT5 כנראה יראה יותר טוב מפורצה 3.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.06 בשעה 18:56.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RomS3

משתמש עצבני

#41   פורסם: 06.06, 20:48

בתור אלו שיש להם את הGT5 פרולוג, כדאי להזמין אותו? בינתיים, לדחות קצת את התיאבון לGT5..
רציתי להזמין את Ferrari Challenge, אבל הבנתי שהוא לא משהו, ובינו לבין GT אני מעדיף את GT בצורה מוחלטת.
חוץ מזה שלGT5P אין טרופיס, הוא משחק שהייתי קונה. (ואולי אקנה)

רום.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן יצחק

מנהל קהילת נינטנדו

#42   פורסם: 06.06, 21:11

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
בנתיים פורצה 2 עולה על פרולוג בכל דרך אפשרית חוץ מאשר הגרפיקה ופורצה 3 עולה על פרולוג בכל דרך אפשרית נקודה.
לא יודע, אני מביט שוב ושוב בכותרת הדיון, ולא רואה שפרולוג מוזכר

ציטוט:
אל תשווה משחק שהוא מעין דמו למשחק שלם. ו-GT4 יצא בדור הקודם, ומה שקורה בו, לעומת מה שיקרה ב-GT5, הוא די שמים וארץ. באותה המידה אני יכול לומר לך "וואו, GT הראשון טוב יותר מ-Forza 2!!"

זה מזכיר לי שאמרת בפורום נינטנדו שאין מה להיות אופטימיים כל כך לגבי ראצ'אט וקלאנק הבא, רק בגלל הציון שקיבלה גרסת ההורדה, שהיא הרבה יותר קצרה ופחות עמוקה משאר משחקי הסדרה שיצאו כריטיילר.

ציטוט:
מה שאני כן יודע הוא שיש מצב שGT5 יצא אפילו ב2011 ועד אז הוא יתמודד מול פורצה 4...
למה תמיד הטענות שלך מידרדרות לבולשיט?

ציטוט:
רק זה שבפורצה 3 אין ג'יגיז ופרולוג מזוגזג למוות כבר שמות אותו מעל פרולוג.
ב-GT Pro אין את זה ברזולוציה של 1080p, זה משהו שכבר הוסבר לך כאן.

lidorit
ציטוט:
מה זה "הפרקים של טופ-גיר"?

Death_119
ציטוט:
וואו אתה פשוט מדהים אותי כל פסקה מחדש. בהתחלה טענת שבGT5 אין מנוע נזק...
אתה לא הבנת אותו. הוא צייון שיש מנוע נזק, רק הוא בספק שהוא יהיה באותו רמה של פורזה 3.

ציטוט:
תזכיר לכולנו למה רכשת פס3? למה בכלל טרחת להוריד את פרולוג אם אתה כל כך סובל מהזוועה הזאת. למה לא לשחק בפורצה 2 ולגאול את עצמך מהייסורים.
זה מה שהוא שאל אותי בדיוק כשקיטרתי לגבי RE5 שבמקום להתקדם, הלך אחורה

נערך לאחרונה על ידי רונן יצחק, 06.06 בשעה 21:18.

רונן יצחק - מנהל קהילת נינטנדו

לכל שאלה או בקשה: ronen@vgames.co.il / 'תיבת ההצעות'

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#43   פורסם: 06.06, 21:14

RomS3
ציטוט:
צפה בהודעה
בתור אלו שיש להם את הGT5 פרולוג, כדאי להזמין אותו? בינתיים, לדחות קצת את התיאבון לGT5..
אני ממש עכשיו משחק בו. משחק חובה אם אתה אוהד הסדרה, אבל מכיוון ש-GT5 באופק, אני בכלל לא ממליץ לקנות. הוא יתעלה עליו באופן משמעותי. את העותק שלי השגתי מחבר, נסה להשיג גם אתה ממישהו.

אגב, יש אותו למדייה גיימס בספריית ההחלפות. שלם 50 ש"ח ותחליף עבורו. כש-GT5 ייצא, פשוט תיפתר ממנו תמורת משחק אחר. הנה, פתרתי לך את הבעיה.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#44   פורסם: 06.06, 21:18

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
מה זה "הפרקים של טופ-גיר"?

אתה לא מכיר את התוכנית טופ גיר (TOP GEAR) ?!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomer_gv

נינג'ה בלגי

#45   פורסם: 06.06, 21:27

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה

אתה לא מכיר את התוכנית טופ גיר (TOP GEAR) ?!
סוג של חילול הקודש...

חזרה לראש העמוד
פרסומת

מנהל קהילת נינטנדו

#46   פורסם: 06.06, 21:30

אם הייתי מכיר, הייתי שואל?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#47   פורסם: 06.06, 21:39

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אל תשווה משחק שהוא מעין דמו למשחק שלם. ו-GT4 יצא בדור הקודם, ומה שקורה בו, לעומת מה שיקרה ב-GT5, הוא די שמים וארץ. באותה המידה אני יכול לומר לך "וואו, GT הראשון טוב יותר מ-Forza 2!!"

זה מזכיר לי שאמרת בפורום נינטנדו שאין מה להיות אופטימיים כל כך לגבי ראצ'אט וקלאנק הבא, רק בגלל הציון שקיבלה גרסת ההורדה, שהיא הרבה יותר קצרה ופחות עמוקה משאר משחקי הסדרה שיצאו כריטיילר.
עשיתי השוואה של מה שיצא בתקופה מקבילה. פורצה הראשון יצא באותה שנה לXBOX שGT4 יצא לפס2 והפלא ופלא, הוא קבל ציון גבוה יותר.
נכון, פרולוג לא משחק מלא, אבל עדין לא יצא משחק פורצה ו-GT מקבילים שפורצה לא קבל ציון גבוה מGT שיצא במקביל לו. אז איך דודי יכול להגיד שהוא המלך הבלתי מעורער של הז'אנר אם כל משחק פורצה שיוצא במקביל מקבל ציונים טובים יותר?

פורצה ו-GT יחד הם המובילים של הז'אנר. פורצה בצד של האונליין, נזק, AI וקוסטמיזציה בזמן שGT בצד של הכמויות תוכן, הגרפיקה והמצבי מירוץ (כלומר ראלי או נסקאר וכו').

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
למה תמיד הטענות שלך מידרדרות לבולשיט?
שנינו יודעים שהמשחק לא יצא עד סוף 2010 לפחות נכון? אז מה כל כך תלוש בזה שהוא יצא ב2011, אין לנו אפילו תאריך יצאה. מה שבטוח, פורצה 4 יצא במקרה הגרוע חודשים אחרי GT5.
רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
ב-GT Pro אין את זה ברזולוציה של 1080p, זה משהו שכבר הוסבר לך כאן.
אי אפשר להריץ את המשחק ב1080P על מסך HD READY, לפחות ממה שאני יודע.

נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 06.06 בשעה 21:42.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#48   פורסם: 06.06, 21:43

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אם הייתי מכיר, הייתי שואל?
זאת תוכנית בידור שעוסקת ברכב, תוכנית הרכב המצליחה ביותר בעולם. אין לך את ערוץ 'אגו' ? יש קטעים של התוכנית גם ביוטיוב, אבל הם לא יעבירו לך את הקונספט של התוכנית בצורה טובה.
זה תוכנית שמשכה גם המון אנשים שהם לא ממש חובבי מכוניות לראות אותה, כי היא תוכנית בידור. והיא אחת התוכניות המצליחות בבריטניה (שם מפיקים את התוכנית). עכשיו זאת כבר עונה 12 של התוכנית.
אם אתה חובב רכב וגם אם אתה לא, כדאי לך לראות אותה, אני מניח שתהנה.
דאמט, קנית כל משחק שקשור למכוניות שיוצא ל-PS3, אבל אתה לא מכיר את טופ גיר ?

נערך לאחרונה על ידי lidorit3, 06.06 בשעה 21:48.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#49   פורסם: 06.06, 22:13

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
פורצה ו-GT יחד הם המובילים של הז'אנר. פורצה בצד של האונליין, נזק, AI וקוסטמיזציה בזמן שGT בצד של הכמויות תוכן, הגרפיקה והמצבי מירוץ (כלומר ראלי או נסקאר וכו').
כבר ראינו ברשמים ש-GT הוא לשחקני ההארדקור, בעוד שפורזה פונה יותר לחובבי הארקייד. אז אני מניח שזה מה שהופך אותו למלך בסוגו.

ציטוט:
שנינו יודעים שהמשחק לא יצא עד סוף 2010 לפחות נכון? אז מה כל כך תלוש בזה שהוא יצא ב2011, אין לנו אפילו תאריך יצאה. מה שבטוח, פורצה 4 יצא במקרה הגרוע חודשים אחרי GT5.
לא. אני לא יודע. התייחסו בכלל למועד יציאתו?

באותה המידה אתה גם "יודע" ש'פורזה 4' יצא ב-2011. שים לב שהערכותיך מתבססות על ניחושים ולא על דבר שידוע. אין דיבור עליו, בינתיים, ואם לא יהיה כל כך מה לשפר בינו לבין 3, ייתכן שלא נשמע ממנו עוד המון זמן, כפי שמעריכים שהיילו 4 יגיע רק לקונסולות הדור הבא.

ציטוט:
אי אפשר להריץ את המשחק ב1080P על מסך HD READY, לפחות ממה שאני יודע.
אז אמרו לך כאן שזה אפשרי. הוא תומך 1080p, גם כתוב זאת על הקופסה.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#50   פורסם: 06.06, 22:20

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
כבר ראינו ברשמים ש-GT הוא לשחקני ההארדקור, בעוד שפורזה פונה יותר לחובבי הארקייד. אז אני מניח שזה מה שהופך אותו למלך בסוגו.
ממש אבל ממש לא. הבבדל הוא שבפורצה אפשר לשים אסיסטים שעושים אותו יותר ארקיידי לשחקנים לא מנוסים, אבל במצב הדיפולטי שלו הנהיגה שם היא סימולציה יותר מדוייקת מGT (כלומר הם מרגישים בול אותו דבר, אבל ברגע שפוגעים במשהו אז GT מרגיש כמו בדיחה רעה ופורצה מרגיש עדין כמו סימולציה)

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

לא. אני לא יודע. התייחסו בכלל למועד יציאתו?

באותה המידה אתה גם "יודע" ש'פורזה 4' יצא ב-2011. שים לב שהערכותיך מתבססות על ניחושים ולא על דבר שידוע. אין דיבור עליו, בינתיים, ואם לא יהיה כל כך מה לשפר בינו לבין 3, ייתכן שלא נשמע ממנו עוד המון זמן, כפי שמעריכים שהיילו 4 יגיע רק לקונסולות הדור הבא.
על GT לא אמרו כלום בנושא תאריך יציאה. אני משער שיצא פורצה חדש כי TURN 10 עושים רק משחקי מירוץ, כלומר אם זה לא יהיה פורצה חדש זה יהיה משחק מירוץ בסגנון אחר.
כך או כך, היילו 4 (או יותר נכון היילו 0 כי זה PREQUEL) הוכרז במסיבה של מיקרוספט לפני ארבעה ימים כך שזה קצת שובר לך את התאוריה

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אמרו לך כאן שזה אפשרי. הוא תומך 1080p, גם כתוב זאת על הקופסה.
קופסה?
בכל מקרה הוא אולי תומך ב1080P אם יש לך טלביזיה FULL HD, אבל בטלביזית HD רגילה אי אפשר לפי מה שאני יודע להריץ אותו ב1080P.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#51   פורסם: 06.06, 22:36

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
ממש אבל ממש לא. הבבדל הוא שבפורצה אפשר לשים אסיסטים שעושים אותו יותר ארקיידי לשחקנים לא מנוסים, אבל במצב הדיפולטי שלו הנהיגה שם היא סימולציה יותר מדוייקת מGT (כלומר הם מרגישים בול אותו דבר, אבל ברגע שפוגעים במשהו אז GT מרגיש כמו בדיחה רעה ופורצה מרגיש עדין כמו סימולציה)
מה ממש לא? ככה כתבו ברשמים. גם "ממש לא" שפרולוג מציע גרפיקת פוטו ריאליזם שאין בפורזה 3?

ומז"א אם פוגעים במשהו? אני מניח שזה ישתנה ב-GT5 כי יהיה בו מנוע נזק, אז ההרגשה תהיה בהתאם אם תפגע במשהו.

ציטוט:
בכל מקרה הוא אולי תומך ב1080P אם יש לך טלביזיה FULL HD, אבל בטלביזית HD רגילה אי אפשר לפי מה שאני יודע להריץ אותו ב1080P.
כמובן שטלוויזית HD READY לא תתמוך ב-1080p. אבל עם הטלוויזיה המתאימה, המשחק תומך בגרפיקה חלקה יותר.

אגב, סיימתי בפרולוג את C Class, ועכשיו אני ב-B. כמה מסלולים קיימים בפרולוג (שקיימים בדיסק), ומה קורה לאחר שמסיים את Class A?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#52   פורסם: 06.06, 22:59

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה

אגב, סיימתי בפרולוג את C Class, ועכשיו אני ב-B. כמה מסלולים קיימים בפרולוג (שקיימים בדיסק), ומה קורה לאחר שמסיים את Class A?
יש בפרולוג (רק) 6 מסלולים.
אני חייב לקבל אותו בשייר איכשהו..

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#53   פורסם: 06.06, 23:09

lidorit3
ציטוט:
צפה בהודעה
יש בפרולוג (רק) 6 מסלולים.
אני חייב לקבל אותו בשייר איכשהו..
אוי, זה מבאס. לא הבנתי למה כל משימה היא כמעט אותו מסלול.

בכל מקרה, גם לי הג'אגיס מציק בעין. אני מתחרט שקניתי HD READY וביקשתי מחבר לברר לי עם החבר של אבא שלו אם ניתן להחליף ל-FULL (אני אוסיף לו מעבר לסכום שאני עוד צריך להוסיף).

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד
פרסומת

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#54   פורסם: 07.06, 00:13

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אוי, זה מבאס. לא הבנתי למה כל משימה היא כמעט אותו מסלול.

בכל מקרה, גם לי הג'אגיס מציק בעין. אני מתחרט שקניתי HD READY וביקשתי מחבר לברר לי עם החבר של אבא שלו אם ניתן להחליף ל-FULL (אני אוסיף לו מעבר לסכום שאני עוד צריך להוסיף).
הג'יגיז הן לא בעיה של HD READY, הן בעיה של GT.
שחקת בRE5? ראית כמה הוא חלק? (למרות שבגרסת הPS3 יש קצת ג'יגיז, אבל ב360 הוא פשוט בחדות מושלמת).

אני ממש בספק אם הוא חלק לגמרי ב1080P אלה אם רואים אותו בטלביזיה קטנה יחסית ל1080P.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#55   פורסם: 07.06, 00:25

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
הג'יגיז הן לא בעיה של HD READY, הן בעיה של GT.
כן, הספקתי לברר ומסתבר ש-FULL HD לא יתקן זאת.

אלעד אמר לי שב-GT5 לא תהיה בעיית ג'אגיס. בדקתי קצת תמונות (בהנחה שהן מ-GT5 ולא פרו), והנה אחת מהן, אני לא רואה ג'אגיס:

ציטוט:
אני ממש בספק אם הוא חלק לגמרי ב1080P אלה אם רואים אותו בטלביזיה קטנה יחסית ל1080P.
אם אשחק בפרו, או ב-GTA4, ב-FULL HD בטלוויזיה של 32 אינץ', בעיית הג'אגיס תיעלם או תורגש פחות? אמרו לי לשנות הגדרות SHARPNESS בטלוויזיה, זה יכול לעזור.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The-Crush

מנהל פורום PS3

#56   פורסם: 07.06, 00:35

אויש אני מרגיש כשנכנסתי לתרד הזה בשדה קרב של גרפיקה שעפים לעבר כיווני וכמו כן מנועים של גרפיקה וכו....חבל על זהמן אתם רבים כמו חבורת ילדים שמנסים להוריד לכל משחק את כל החשק לקנות אותם...לכל משחק יש יתרון וחסרון נקודה. וכמו כן אני מאמין אין אף משחק בעולם שהוא 100% מושלם תמיד יהיה באגים ,גליצים ,ועוד תקלות מסויימות ...אז מה תעשו תתחילו לקלל את המשחק השני שהוא לא טוב ואז השני יחזיר לו על משהו אחר...תאמינו לי אתם אנשים כל כך לא בוגרים שאתם רבים על שטוית....רק תהנו מהמשחק וזהו..ואל תחשבו על הדשא של השכנים שהוא תמיד יותר ירוק כי אין דבר כזה משחק מושלם!!!!

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#57   פורסם: 07.06, 01:16

ווילי, זה דיון על שני סימולטורי המירוץ הכי טובים בעולם, השוואה מתבקשת ומעניינת.

אין ספק שאין דבר כזה משחק מושלם.

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#58   פורסם: 07.06, 01:26

התמונה היא מפרולוג והיא לא ממש בגרפיקה של המשחק. כלומר היא בגרפיקה של ההילוכים החוזרים של פרולוג, אבל הם רצים ב30FPS במקום 60FPS ומקבלים אקסטרה טיפול גרפי כמו החלקה של הג'יגיז.
במירוץ עצמו יש הרבה ג'יגיז, אני משער שראית בעצמך. אני לא יודע אם 1080 מטפל בזה, ברמת העיקרון 1080 זאת רזולוציה כל כך גבוהה שבעיית הג'יגיז לא אמורה להיות קיימת בה, אבל משחק כמו GT מאוד בעייתי בנושא בגלל שיש בו ניגודים מאוד גדולים בין המכונית לשמיים וכו'.

חזרה לראש העמוד

מנהל קהילת נינטנדו

#59   פורסם: 07.06, 02:46

אז מערכת IGN הטעתה אותי, שמו את התמונות של פרולוג. לחבר יש FULL HD, אני אבקש ממנו לבדוק.

וב-GTA4 שגם כן תומך ב-1080p, טלוויזיית FULL HD תחליק אותם?

טראוויס חוזר...

MadWorld

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

חבר כבוד פורום Xbox

#60   פורסם: 07.06, 05:08

רונן יצחק
ציטוט:
צפה בהודעה
אז מערכת IGN הטעתה אותי, שמו את התמונות של פרולוג. לחבר יש FULL HD, אני אבקש ממנו לבדוק.

וב-GTA4 שגם כן תומך ב-1080p, טלוויזיית FULL HD תחליק אותם?
GTA4 לא תומך ב1080P.
אל תתן לאחורה של הקופסה להטעות אותך כי מאחורי כל המשחקים כתוב 1080P מאחר והפס3 וה360 יודעות לעשות UPSCALE ל1080P, אבל זאת לא באמת הרזולוציה.

GTA4 רץ על הפס3 ברזולוציה נמוכה מ720P, אז ב1080P הוא בטוח לא רץ
יש מעט מעוד כותרים בדור הזה שרצים ב1080P, את רובם אני זוכר בעל פה:
פרולוג
WIPEOUT HD
נינג'ה גאיידן סיגמה

השאר זה בעיקר משחקי ארקייד קטנים יותר כמו משחקי פיקסל ג'אנק.

נ.ב, אין עדין תמונות של GT5, מקסימום תפיסות מסך מהטריילר שלו, כלומר לא תמצא שום תמונה שלו שנראת באמת כמו המשחק כרגע. צריך לחכות לTGS, רק אז נראה את המשחק באמת.

חזרה לראש העמוד
1  2  3  5  8  11

משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא