משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

Poppet of Truth

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
24.03, 15:39
|
|
הכרזות GDC 2009 - התרד הראשי
טוב, אז רק כדי שלא יתבלגנו פה כל הדברים וישפכו לכל מיני תרדים אבודים - הנה תרד הסיכום של כל ההכרזות, האירועים והחשיפות במהלך תערוכת Game Developers Conference 2009 (לא כולל שמועות אקראיות).
אז מה היה לנו עד עכשיו:
עדכונים מה24.3
- פיטר מולינו מחמם את האווירה לפני האירוע ומתבטא על דברים גדולים שהולכים להראות בו. תרד רשמי.
- מנוע CryEngine 3 יגיע לקונסולות וסוף סוף הוא נחשף.
- נשפך עוד קצת אור על Mass Effect 2. תרד רשמי.
- נשפך עוד קצת אור על Bioshock 2. תרד רשמי.
- נחשף מקס פיין 3 שיגיע עד סוף 2009. תרד משחקי 2009.
- נחשפה Onlive, מערכת שמאפשרת לשחק במשחקים אוכלי משאבים בstreaming בלי צורך במחשב חזק. לידיעה בVgames.
- Volition מחממים עוד קצת את האווירה וטוענים שRed Faction Guerilla יהרוס לנו את החוויה ממשחקים אחרים, כי אחרי שנשחק בו ונראה כמה מנוע ההרס שלו מתקדם, נמצא את המשחקים האחרים מאד מגבילים. קישור.
- קן לוין מזכיר לכולם שהוא לא קשור בשום אופן לביושוק 2 ועובד על משחק אחר לגמרי. הוא נוקט במהלך פיטר-מולינואי ומספר שהמשחק כל כך מהפכני ושונה אפילו עבורם וכל כך סודי, שהדרך היחידה שלנו ללמוד עליו בזמן הקרוב היא להגיע לGDC, למלא טופס מועמדות לעבודה בחברה, ולהגיע לעבוד שם. קישור.
- הרצאה על הiPhone מסבירה למה הוא הולך לשנות הכל בעולם הקונסולות הניידות ואיך הוא בדרך לעקוף את הDS והPSP בסיבוב. קישור.
- מפתחי מנעו הפיסיקה Havok חושפים את הגרסה החדשה, שתציע גם מנוע AI מתקדם. בסרטון נחמד הם מראים כיצד המון דמויות מגיבות בו זמנית לסביבה משתנה. קישור לסרטון.
- Tem Ninja מספרים שחוץ מNinja Gaiden Sigma 2 ישנו IP חדש שבדרך ולא נחשף עדיין. לא ידוע לאיזה קונסולות הוא יגיע. קישור.
- Zeebo וQualcomm מכריזות על קונסולה חדשה. הקונסולה תהיה מיועדת לשווקים מתפתחים ב-200$ ותציע חיבור דור שלישי לאינטרנט דרכו יהיה ניתן להוריד משחקים במחירים של 10$-15$. קישור.
- בסשן של רון כרמל הישראלי (היוצר של World of Goo) הוא מספר קצת על מכירות, על פיראטיות וDRM, ועל למה לא צריך בכלל מפיצות. תרד הפיראטיות.
- משחק המרוצים Need for Speed Shift מקבל טיזר טריילר. קישור.
- Scratch: The ultimate DJ - משחק הקצב החדש שהולך להתחרות בDJ Hero של אקטיוויזן, ובו תחליפו את הגיטרה במיקסר, מקבל גם טריילר. קישור.
עדכונים מה25.3:
- המשחק Yo Ho Kablamoo נחשף לXBLA. קישור לסרטון.
- החידוש הקלאסי Space Invaders Extreme נחשף לXBLA. קישור לסרטון.
- נחשף RUSE - משחק אסטרטגיה בתורות מבית יוביסופט. קישור לסרטון.
- מיקרוסופט חושפת כלים חדשים למפתחים: קונסולת פיתוח מיוחדת שתעזור למפתחים לנצל טוב יותר את הX360, גירסה חדשה של XNA כלי הפיתוח למפתחים עצמאיים קטנים, ושיפורים לGames for Windows Live שיעזרו למפתחים לנצל פלטפורמת המחשב האישי. קישור.
- PDP חושפת את הGametrak Freedom, שלט תנועה דמוי Wiimote עבור הX360 והPS3. קישור לדיון.
- החברה הישראלית Playcast Media מציגה טכנולוגיה מתחרה לOnlive ומציעה אף היא הזרמת משחקים בלי צורך במחשב חזק: היא דווקא מתכננת לנצל את הממיר של הלווין והכבלים לצורך פיענוח התמונה והקול ושידורם לטלוויזיה שלכם. קישור.
- טיזר טריילר חדש לCall of Duty: Modern Warfare 2. קישור לדיון
- סרטון גיימפליי מוקדם חדש לPostal 3, כולל Segway, בואש קטלני ומערכת Cover. קישור לסרטון
- טריילר "הורס" של Red Faction Guerilla מראה לכם כמה מתקדם מנוע ההרס שלו. קישור לסרטון
- הריימייק של Lode Runner לXBLA הולך להציע קואופ. קישור לסרטון
- טריילר הדגמה נוסף לCryengine 3 כולל ציון הקונסולה שעליה כל קטע בסרטון רץ בזמן אמת. קישור לסרטון
נערך לאחרונה על ידי gulmer, אתמול בשעה 08:35.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
24.03, 15:47
|
|
יפה מאוד.
אני מוסיף להדגשה את הנושא של ONLIVE
(בכל זאת ויגיימס צריך להרוויח...)
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
24.03, 16:06
|
|
|
איפה ההכרזה של פיטר?
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
24.03, 16:10
|
|
|
פיטר מולינו יהיה רק ב26 נראה לי...
ו-gulmer תעשה נקודות בין הנושאים חח ^^
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
24.03, 16:53
|
|
|
ההכרזה על ONLIVE הולכת לעצבן את סוני, מיקרוסופט, נינטנדו ואינטל.
ובואו לא נשכח את נבידיה וATI... בקיצור, פצצת אטום כמו שאמרו כאן בויגיימס.
וכל הכבוד על ההשקעה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
24.03, 18:10
|
|
Geoff Keighley מGTTV פרסם בטוויטר שלו כי כנראה יהיו הכרזות "בסדר גודל של גירס 2" בתערוכה.
|
ציטוט: |
 |
|
|
Interesting to see Variety expecting no Gears of War-2 level announcements at GDC. They are wrong. Stay tuned. |
|
|
|
|
|
Homer: [Talking to his mother] You keep disappearing and reappearing and it's not funny. You're just like that show, Scrubs.
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
24.03, 18:31
|
|
|
onlive פשוט לא נתפס, אין מצב שזה אמיתי, זה יותר מידי טוב. זה פשוט הדבר המהפכני ביותר שקרה בתעשייה הזאת מאז השקת האטארי.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
24.03, 18:38
|
|
|
השאלה עד כמה ניתן בסופו של דבר להעניק את השירות לכלל הצרכנים?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
24.03, 18:45
|
|
|
.:Shlomix:. |
 |
|
|
ההכרזה על ONLIVE הולכת לעצבן את סוני, מיקרוסופט, נינטנדו ואינטל.
ובואו לא נשכח את נבידיה וATI... בקיצור, פצצת אטום כמו שאמרו כאן בויגיימס.
וכל הכבוד על ההשקעה. |
|
|
|
|
הONLIVE הזה נשמע כל כך אדיר!!!
עזוב אטום......פצצת מימן של ממש!!! (מימן>אטום){היתוך גרעינים>פירוק גרעין}
|

ציטוט של רונן יצחק, לקרוא ולא להאמין! :"יש לך נטייה לאפשר לפאנבואיות שלך להשתלט עליך ולהתנתק מהמציאות." XD
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
24.03, 18:51
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
השאלה עד כמה ניתן בסופו של דבר להעניק את השירות לכלל הצרכנים? |
|
|
|
|
בארה"ב? אני לא רואה סיבה שלו כי התשתית שם נורמאלית. בארצות עולם שלישי כמו ישראל לא נראה לי שהשירות הזה יגיע בשנים הקרובות אם בכלל.
דרך אגב, אם באמת רוצים לדחוף את זה לארץ צריך שהוט או יס יקבלו זיכיון ויכללו את זה בחבילת הערוצים. הוט הם גם ככה ספק אינטרנט שמתהדר בשירות 10 מגה, הגיע הזמן להביא אותו לכדי פרקטיקה מול קהל הגיימרים בארץ. זה יכל להיות אדיר.
ואני עדיין לא מבין איך השירות הזה יעמוד במאות אלפי משתמשים ולא שלושה כמו שיש ב-GDC. ואיך לעזאזל הם יצליחו להריץ משחקים בכזאת כמות. מחשב על זה טייטל יפה, אבל מה באמת עומד מאחורי מה שהחברה האילו עושים? אני מניח שסימלוץ פצצות אטום לא בא בחשבון.
לי זה נשמע כמו פאנטום 2.
|
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
24.03, 18:53
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
onlive פשוט לא נתפס, אין מצב שזה אמיתי, זה יותר מידי טוב. זה פשוט הדבר המהפכני ביותר שקרה בתעשייה הזאת מאז השקת האטארי. |
|
|
|
|
ללא ספק - אתה צודק.
יש פה *פוטנציאל* למהפכה בתחום המשחקים, אבל גם הסרטים ועוד הרבה!
אבל.... אני "קצת" מאוד מאוד מאוד סקפטי לגבי המהירות שבא זה יוצג, הלאגים שיהיו, האיכות וכמובן - היכולת שלהם לעמוד בביקוש של מליוני אנשים... חוות מחשבים או לא.
פשוט לא מאמין בזה ממש... האינטרנט עדיין לא מספיק מהיר, אפילו לא בחו"ל - כדי לשחק במשחק ללא לאגים בכלל ב720P ב60FPS כמו שהם מבטיחים.
הרעיון אבל.... וואו. מדהים.
|
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
24.03, 18:53
|
|
|
Onlive זה בהחלט העתיד, ואני האמת חשבתי שזה בדיוק מה שצריך לקרות בתעשיית המשחקים, וכך לבטל בעצם את כל הרעיון של החומרה.
הבעיה היא כמובן שהדבר הזה מפותח על ידי חברת סטארט-אפ לא ידועה. אנשים בוטחים במיקרוסופט, סוני ונינטנדו, ומשהו שמגיע משום מקום יצטרך הרבה עבודה כדי לרכוש את אמון הציבור. ואם זה עובד נהדר ב-GDC אבל חרא בבית, הרי שמספיק כמה דעות רעות וכל הרעיון הלך קפוט.
אני בהחלט מאמין שזה מה ששאר החברות תכננו להבא, ומקווה שזה מה שיהיה באמת.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|
שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
24.03, 18:57
|
|
|
ADi |
 |
|
|
Onlive זה בהחלט העתיד, ואני האמת חשבתי שזה בדיוק מה שצריך לקרות בתעשיית המשחקים, וכך לבטל בעצם את כל הרעיון של החומרה.
הבעיה היא כמובן שהדבר הזה מפותח על ידי חברת סטארט-אפ לא ידועה. אנשים בוטחים במיקרוסופט, סוני ונינטנדו, ומשהו שמגיע משום מקום יצטרך הרבה עבודה כדי לרכוש את אמון הציבור. ואם זה עובד נהדר ב-GDC אבל חרא בבית, הרי שמספיק כמה דעות רעות וכל הרעיון הלך קפוט.
אני בהחלט מאמין שזה מה ששאר החברות תכננו להבא, ומקווה שזה מה שיהיה באמת. |
|
|
|
|
גם אני, וממש סביר להניח שAPPLE, MIC, NINTENDO או SONY יקנו את החברה ויעשו את זה כמו שצריך.
אבל עוד לא... מחכה לנו עוד לפחות דור או 2 של קונסולות מצליחות במיוחד לפני שזה יהיה.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
24.03, 19:03
|
|
סקראצ' זה לא המשחק של אקטביז'ן .. שלהם נקרא DJ HERO
http://djhero.com/
זה סתם משחק אחר בסגנון
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
24.03, 20:45
|
|
|
דבר אחד לא הבנתי לגבי אונלייב (המדהים):
אני רוכש את המשחקים שאני משחק בהם באיזו שהיא דרך?
|

למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
24.03, 21:18
|
|
|
האמת שאמרו שאתה רוכב "זמן משחק" וכל המשחקים יהיו פתוחים בפניך (קצת כמו נטפליקס עם סרטים, את רוכש זמן צפיה של נניח 10 שעות ותראה מה שאתה רוצה בהן)
|
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
24.03, 21:54
|
|
|
yoki |
 |
|
|
דבר אחד לא הבנתי לגבי אונלייב (המדהים):
אני רוכש את המשחקים שאני משחק בהם באיזו שהיא דרך? |
|
|
|
|
אין לי מושג האמת אבל יש כמה אפשרויות.
הראשונה היא שזה יהיה שירות בתשלום חודשי שיעבוד לכל משחק שיש להם במאגר ורכשת בצורה כלשהי.
השניה היא שחברות משחקים ישלמו להם אחוזים והם יספקו את השירות לכל משחק שמפיצה תקנה לו תמיכה בחינם.
השלישית היא שהם ימכרו משחקים סטייל STEAM ואותם תוכל לשחק שם.
הרביעית היא שזה שירות מנויים כמו GAME FLY שאתה משלם לו דמי מנוי והוא נותן לך לשחק בכל המשחקים שיש להם כמו ספרית משחקים ללא הגבלת זמן.
רק להזכיר שחיבור 5 מגה זה המינימום הדרוש בשביל לשחק ברזולוציה נורמאלית של 720P שהיא די נמוכה היום בשוק הPC. כלומר מי שרוצה לשחק ב1080P צריך לדעתי חיבור של מעל 10 מגה במינימום.
|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
24.03, 21:58
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אין לי מושג האמת אבל יש כמה אפשרויות.
הראשונה היא שזה יהיה שירות בתשלום חודשי שיעבוד לכל משחק שיש להם במאגר ורכשת בצורה כלשהי.
השניה היא שחברות משחקים ישלמו להם אחוזים והם יספקו את השירות לכל משחק שמפיצה תקנה לו תמיכה בחינם.
השלישית היא שהם ימכרו משחקים סטייל STEAM ואותם תוכל לשחק שם.
הרביעית היא שזה שירות מנויים כמו GAME FLY שאתה משלם לו דמי מנוי והוא נותן לך לשחק בכל המשחקים שיש להם כמו ספרית משחקים ללא הגבלת זמן.
רק להזכיר שחיבור 5 מגה זה המינימום הדרוש בשביל לשחק ברזולוציה נורמאלית של 720P שהיא די נמוכה היום בשוק הPC. כלומר מי שרוצה לשחק ב1080P צריך לדעתי חיבור של מעל 10 מגה במינימום. |
|
|
|
|
עד שזה יצא לפועל אני מניח שלרובנו כבר יהיה 5MB+
|

ציטוט של רונן יצחק, לקרוא ולא להאמין! :"יש לך נטייה לאפשר לפאנבואיות שלך להשתלט עליך ולהתנתק מהמציאות." XD
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
24.03, 22:09
|
|
|
kathmandu |
 |
|
|
סקראצ' זה לא המשחק של אקטביז'ן .. שלהם נקרא DJ HERO
http://djhero.com/
זה סתם משחק אחר בסגנון |
|
|
|
|
אכן צודק, תוקן 
אשכרה לרגע שחשבתי שאקטיוויזן לא יסחטו את המילה "Hero" מהמותג שלהם...
בכל מקרה, כבר ציינתי כמה בעייתית יכולה להיות מערכת כמו Onlive. יש מלא בעיות עם דבר כזה:
1) רוחב פס. בשביל שידור איכותי של 60 פריימים בשניה ברזולוציית 720P (שלא נדבר על 1080P ומעלה שיהיו בדור הבא) צריך רוחב פס רציני (הרבה יותר מ5MBit).
2) בעיות של לאג וריחוק מהשרת יכולות להרוס לחלוטין את החוויה. אולי בעוד עשור יהיו התשתיות המתאימות לזה (וגם אז, לאג תמיד ישאר. אבל למשחקי מולטיפלייר זה לא משנה כי גם היום יש בהם לאג).
3) המשחקים יעברו למודל של השכרה (לפי כמות משחקים או אולי אפילו לפי שעות) ולא רכישה. אתם לא תהיו הבעלים של המשחקים ולא תוכלו לעשות איתם מה שתרצו מתי שתרצו (להשאיל לחברים, לשחק יחד, למכור אותם וכן הלאה) ותהיו תמיד תלויים בחיבור הרשת שלכם. זה יכול גם להפוך משחקים כבדים וארוכים (נניח כמו אובליביון) למאד יקרים כי תצטרכו להשקיע בהם יותר זמן בשביל להנות מהחוויה. בקיצור, תדמיינו שכל משחק בין אם הוא סינגל או מולטי יעבוד לפי מודל התמחור של world of warcraft.
4) העלות לא תוזל בהרבה מאד, כי זה בעצם כאילו אתם חולקים את כוח המחשוב שלכם עם אנשים אחרים. אם היום צריך מחשב מאד חזק בשביל לשחק קרייסיס, זה אומר שהשרת שמריץ את המשחק עבורכם מרחוק צריך גם להיות מאד חזק. שרת אחד לא יוכל פתאום להריץ 100 סשנים של קרייסיס.
5) בסופו של דבר, לא תוכלו לשחק על חומרה ממש חלשה. אל תשכחו שבשביל חיבור וידאו ופיענוח של וידאו HD צריך כח עיבוד, כלומר כרטיס מסך חזק או מעבד חזק. לא תוכלו פתאום להריץ את המשחק על פנטיום 3 ישן, כי הוא פשוט לא יכול להתמודד עם קבצי וידאו כאלו גדולים.
כל הדברים האלו גורמים לי להאמין שהטכנולוגיה עדיין לא בשלה מסחרית בשביל המשחקים שנמצאים בחזית הטכנולוגיה, כי משחקים כאלו ידרשו את החומרה הכי חזקה ואז לא משנה אם היא אצלכם או אצל מי שמזרים לכם את המשחק - מישהו יצטרך בכל זאת לשלם עליה (והמישהו הזה יהיה אתם).
מצד שני, הטכנולוגיה הזו יכולה להיות שימושית עבור משחקים פרימיטיביים יחסית ברזולוציה נמוכה:
אם למשל צריך מעבד Dual Core לפחות בשביל להזרים וידאו בודד או שניים באיכות HD במקביל, אז אותו מעבד יכול להזרים עשרות סרטונים באיכות SD או נמוכה יותר. פה אותם המשאבים יכולים להיות מנוצלים עבור יותר משתמשים ולכן העלות פר משתמש תהיה נמוכה יותר. זה יכול להיות מצויין עבור התקנים ניידים שבהם המסך הוא גם ככה ברזולוציה נמוכה, או עבור הcasual gamer שלא צריך את המשחקים המרשימים ביותר ויכול להסתפק ברזולוציית SD ומשחקים קצת פחות מרשימים - כלומר יכול להיות שיש פה אפילו יורשת פוטנציאלית לWII.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
24.03, 22:27
|
|
עדכונים ממיקרוסופט, שחושפת כמה כלי פיתוח חדשים:
- ערכת פיתוח חדשה ומשופרת לX360, עם אקסטרה זיכרון ודברים אחרים, שתאפשר למפתחים לסחוט את הקונסולה ולהוציא ממנה יותר.
- גרסה חדשה 3.1 ל-XNA, כלי הפיתוח החינמי של מיקרוסופט למפתחים עצמאיים, שבעזרתו מפתחים את משחקי הcommunity games לX360
- שדרוגים לGames for Windows Live שאמורים למנוע פיראטיות לפני שהמשחק יוצא, לאפשר למפתחות למכור דברים דרך הממשק של המשחק עצמו (כמו בשירות הלייב לXBOX כנראה), ולאפשר למשתמשים לשמור את ההגדרות שלהם כך שלא משנה מאיזה מחשב הם יתחברו, ההגדרות (כמו למשל קינפוג מקשים) ישארו זהות.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

עילוי

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
24.03, 22:45
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
5) בסופו של דבר, לא תוכלו לשחק על חומרה ממש חלשה. אל תשכחו שבשביל חיבור וידאו ופיענוח של וידאו HD צריך כח עיבוד, כלומר כרטיס מסך חזק או מעבד חזק. לא תוכלו פתאום להריץ את המשחק על פנטיום 3 ישן, כי הוא פשוט לא יכול להתמודד עם קבצי וידאו כאלו גדולים.
. |
|
|
|
|
אתה לא מבין משהו, זה לא שהמחשב שלך מפענח את הוידאו, זה שהוא פשוט זורק את האות וידאו למסך. כל הרינדור עצמו נעשה אצלהם בשרתים, לא אצלך בבית.
|
!yes Wii can
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
24.03, 23:12
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אתה לא מבין משהו, זה לא שהמחשב שלך מפענח את הוידאו, זה שהוא פשוט זורק את האות וידאו למסך. כל הרינדור עצמו נעשה אצלהם בשרתים, לא אצלך בבית. |
|
|
|
|
אתה מקבל את זה כמו אות וידאו ובשביל לנגן אות וידאו ב720P צריך מחשב סביר.
מן הסתם לא צריך מפלצת, אבל למשל ה2000XP+ שהיה לי עד לפני שנה וחצי לא הצליח להריץ וידאו ב720P חלק.
גיא, אתה לא לוקח בחשבון חלוקת עומס. כלומר מן הסתם לא ישחקו 100,000 אנשים בקרייסס בו בזמן.
המחשב שלי מריץ את COD4 ביותר מ100FPS והיום יש מחשבים שמריצים אותו גם ב300FPS.
אז כן, יהיו האנשים שמשחקים בקרייסס, אבל כמה כבר ישחקו בו בו בזמן? רוב המשחקים היום מטופלים ממש בקלות על ידי מחשב TOP OF THE LINE כיום ויכולים לרוץ בכיף ב720P ב200+ FPS.
השאלה היא איך יתחלקו העומסים, כי אם 500,000 אנשים ישחקו בקריסס במקביל זה כבד ברמות מטורפות אפילו ל250,000 מעבדים, אבל 500,000 אנשים שמשחקים COD4 יכולים לרוץ בקלות על כמות קטנה מזאת בהרבה.
מן הסתם תהיה חלוקה חכמה של משאבים, אדם שמשחק במשחק אסטרטגיה בתורות או SIMS יקבל עדיפות הרבה יותר נמוכה מאדם שמשחק בCRYSIS וכו'.
בכל מקרה, אני בטוח שהם לא המציאו את הטכנולוגיה אתמול, מן הסתם יש המון בעיות בנושא ואני מקווה שהם פתרו את רובן כי הם רוצים לשגר כבר בסוף השנה.
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
24.03, 23:28
|
|
|
הם עבדו על Onlive כ-7 שנים.
|
|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
24.03, 23:46
|
|
|
ADi |
 |
|
|
אתה לא מבין משהו, זה לא שהמחשב שלך מפענח את הוידאו, זה שהוא פשוט זורק את האות וידאו למסך. כל הרינדור עצמו נעשה אצלהם בשרתים, לא אצלך בבית. |
|
|
|
|
אות וידאו באיכות גבוהה ולא דחוס צריך הרבה מאד רוחב פס (בשביל HDReady אתה בעצם צריך להעביר 60 תמונות לא מכווצות של 720x1280 בשניה) - ובשביל איכות כזו גם חיבור 50M לא יספיק לך. הנקודה היא שגם אז צריך לעבוד קשה כי אולי לא צריך לרנדר כלום, אבל עדיין צריך להציג את כל המידע הזה למסך בזמן אמת. פנטיום 3 לדעתי לא יכול להציג אות כזה.
המזל שלנו הוא שאות וידאו ניתן לדחוס בכל מיני דרכים ופורמטים שונים (Divx, X264 ושלל אחרים) ככה שהם יתפסו פחות נפח ויהיו פחות כבדים להעביר ברשת. אבל אז צריך מחשב עוד יותר חזק בצד המקבל - כי פתיחה של מידע מכווץ מצריכה הרבה יותר משאבים מפתיחה של מידע לא מכווץ. בקיצור, אולי לא תצטרך כרטיס 9800GT בשביל להריץ את קרייסיס (לפחות לא אצלך על המחשב, אתה כן תצטרך אחד כזה אצל השרת) אבל אתה גם לא תוכל להריץ את זה על מחשב ממש מיושן (לפטופ מודרני מצוייד בכרטיס מסך בסיסי כן יוכל לעשות את העבודה).
נדב, שים לב שכתבתי "העלות לא תוזל בהרבה מאד, כי זה בעצם כאילו אתם חולקים את כוח המחשוב שלכם עם אנשים אחרים".
אני מודע לזה שהיא כן תוזל כי חולקים את המשאבים (נניח שאני משחק קרייסיס שעה ביום, אז אני יכול לחלוק את העלות של החומרה עם 23 אנשים נוספים בהנחה שכל אחד משחק גם שעה, ובשעה שונה), אבל כמו שציינתי וכמו שראית בעצמך, ההוזלה לא תהיה עד כדי כך משמעותית כי זה לא ש-1000 איש יוכלו לרוץ פתאום על שרת אחד עם משחק מודרני (וצריך לשכוח שהחברה צריכה שיהיו לה רזרבות של כח עיבוד כדי להיות מוכנים לקפיצות רגעיות בעומס. הם גם לא יוכלו לנצל 100% משאבים כל הזמן). ובדרך יש גם עלויות נוספות: מישהו צריך להרוויח פה הרי.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

חבר כבוד פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
24.03, 23:53
|
|
|
אני בטוח שהם חשבו על הצד העסקי. חוץ מזה אנשים שמשחקים בSIMS 2 או בסיביליזציה בהחלט יכולים לשחק עשרות אנשים על אותו שרת.
|

|
|
|
|
|

Poppet of Truth

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
25.03, 00:07
|
|
אווו, חבל שאתה לא יודע כמה Civilization הוא חיה שאוכלת זיכרון..
בכל מקרה, הנה משהו מעניין באמת: יוביסופט הולכת לחשוף מחר בתערוכה את RUSE או בעצם R.U.S.E (בהמשך למסורת המשחקים המבוססים על 4 אותיות כמו GRAW וHAWX).
לא ברור לי אם המשחק יהיה מבוסס מותג טום קלנסי, אבל מדובר במשחק מלחמה מהיוצרים של Act of War ככה שסביר להניח שעוד משחק אסטרטגיה (בזמן אמת או בתורות) מגיע לX360, לPS3 ולPC.
אני מניח שהטריילר (הנהדר) כנראה לא ישקף את איך שהמשחק ישוחק בפועל, אלא אולי איך נשחק משחקי שולחן בעוד 5 או 10 שנים מהיום. אבל הוא נראה פשוט מגניב. חובה לראות:
http://gdc.gamespot.com/video/620658...ag=videos;hd;1
באותה הזדמנות, טריילר רשמי שוחרר לStormrise. עוד RTS שצפוי להגיע לקונסולות בשבוע הבא:
http://www.gametrailers.com/player/47107.html
נערך לאחרונה על ידי gulmer, 25.03 בשעה 00:10.
|

Keep it mean
|
|
|
|
|

מנהל פורום Xbox

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
25.03, 08:31
|
|
|
אני מצפה לשמוע הכרזות חדשות על משחקי ארקייד הצפויים לצאת שלא מעט גיימרים
מחכים להם.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
25.03, 10:27
|
|
הושק האתר החדש של אונלייב:
http://www.onlive.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|