|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
אני רואה איך מישהו שכבר יש לו PS3 או מחשב חזק, ממשיך להשתמש בקונסולה הפרוצה רק לאופליין ולא קונה אחת חדשה.
אבל אני לא רואה איך משתמש טיפושי שאין לו כבר מחשב PC חזק או PS3, הולך ופתאום משקיע בזה מאות דולרים, כשהוא יכול פשוט להרים קונסולת ארקייד ב100$ (אחרי החזר כספי) וכך שומר גם על כל מה שהוא צבר עד עכשיו.
זה נכון פי כמה למי שמשחק הרבה באונליין וכבר צבר רשימת חברים גדולה, כי שירות הלייב עדיין מוביל בקטע הזה. |
|
|
|
|
תראה אם דבר כזה היה קורה לי בPC או בWII אני לא חושב שהייתי כרגע קונה WII או PC חדשים רק לאונלין
כמו שאמרו הרבה מהמשחקים הטובים בעלי ה360 הפרוץ כבר הספיקו לשחק והגיע הזמן לדברים חדשים
הם גם ככה עדיין יוכלו לשחק סינגל ב360 ככה שלמה לא פלטפורמה חדשה אם משחקים חדשים ?
ובעניין ה100$ ההחזר כספי זה לא החזר זה סוג של זיכוי לקנית דברים וזה זמני ורק ברשת אחת
אבל לא זה מה שחשוב מה שחשוב שאתה שוכח שמדובר באנשים שמריצים פרוצים
ומשחקים עולים 60$ ב360 שפה הכסף האמיתי וגם האונלים עולה 50$ בשנה
ולCOD6 הם לא חיבים 360 מספיק PC או PS3 ואם רואים את כל התמונה אני חושב שישתלם להם יותר לעבור מבחינת עלות תועלת כי אנצרטאד 2 \ראצאט \וכו לא הולכים לצאת בקרוב ל360
וזה מה שחשוב ככה הם יקבלו משחקים מ2 קונסולות
רוב הגימרים לערכתי יעדיפו את זה -גם אני שחובב נינטנדו אחרי שנתים לא הייתי מתנגד לPS3
(לא מוכן לקנות את זה כרגע במחירים שיש בשוק אבל רוצה )