פיראטיות, DRM, מה הורג את הPC ומי בכלל אמר שהוא מת? הקונספט, לא פריצות! - Page 68 - משחקים Vgames - קהילות

נושא: פיראטיות, DRM, מה הורג את הPC ומי בכלל אמר שהוא מת? הקונספט, לא פריצות!
1  2  3  8  35  53  55  57  60  68  79
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של gulmer

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -

#2011   פורסם: 12.11, 13:55

omerkot
ציטוט:
צפה בהודעה
שיחק במה שרצה, מיצה את מה שמיצה ועכשיו יש לו הזדמנות לשחק בדברים נוספים.
לא בהכרח: אם הוא אכן מיצה את מה שמיצה, הוא היה מוכר את הקונסולה לפני כן - כשהיא עוד היתה בלי באן ושווה קצת כסף.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

שואף לשלמות

#2012   פורסם: 12.11, 13:59

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
לא בהכרח: אם הוא אכן מיצה את מה שמיצה, הוא היה מוכר את הקונסולה לפני כן - כשהיא עוד היתה בלי באן ושווה קצת כסף.
ברור שלא בהכרח אבל סוג כזה של דברים גורמים לאנשים לחשוב קצת ולבצע החלטות שאחרת לא היו נעשות. יש פה גם מעבר לשיקול הרציונאלי, שיקול אמוציונאלי וכרגע אנשים שחטפו באן חשים כעס מסוים.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#2013   פורסם: 12.11, 17:24

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רואה איך מישהו שכבר יש לו PS3 או מחשב חזק, ממשיך להשתמש בקונסולה הפרוצה רק לאופליין ולא קונה אחת חדשה.

אבל אני לא רואה איך משתמש טיפושי שאין לו כבר מחשב PC חזק או PS3, הולך ופתאום משקיע בזה מאות דולרים, כשהוא יכול פשוט להרים קונסולת ארקייד ב100$ (אחרי החזר כספי) וכך שומר גם על כל מה שהוא צבר עד עכשיו.
זה נכון פי כמה למי שמשחק הרבה באונליין וכבר צבר רשימת חברים גדולה, כי שירות הלייב עדיין מוביל בקטע הזה.

תראה אם דבר כזה היה קורה לי בPC או בWII אני לא חושב שהייתי כרגע קונה WII או PC חדשים רק לאונלין
כמו שאמרו הרבה מהמשחקים הטובים בעלי ה360 הפרוץ כבר הספיקו לשחק והגיע הזמן לדברים חדשים
הם גם ככה עדיין יוכלו לשחק סינגל ב360 ככה שלמה לא פלטפורמה חדשה אם משחקים חדשים ?

ובעניין ה100$ ההחזר כספי זה לא החזר זה סוג של זיכוי לקנית דברים וזה זמני ורק ברשת אחת
אבל לא זה מה שחשוב מה שחשוב שאתה שוכח שמדובר באנשים שמריצים פרוצים
ומשחקים עולים 60$ ב360 שפה הכסף האמיתי וגם האונלים עולה 50$ בשנה
ולCOD6 הם לא חיבים 360 מספיק PC או PS3 ואם רואים את כל התמונה אני חושב שישתלם להם יותר לעבור מבחינת עלות תועלת כי אנצרטאד 2 \ראצאט \וכו לא הולכים לצאת בקרוב ל360
וזה מה שחשוב ככה הם יקבלו משחקים מ2 קונסולות
רוב הגימרים לערכתי יעדיפו את זה -גם אני שחובב נינטנדו אחרי שנתים לא הייתי מתנגד לPS3
(לא מוכן לקנות את זה כרגע במחירים שיש בשוק אבל רוצה )

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של The Overshadow

משתמש רציני

#2014   פורסם: 13.11, 13:26

משהו מצחיק שמצאתי על פיראטיות

תודו שזה משעשע

From the shadows I Come.

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#2015   פורסם: היום, 03:09

אם במקרה אתה לא מודע לזה אז כל האתרי torrent עושים כסף על האתרים, זאת אומרת הם מייצרים כסף בזכות עבודתם של אחרים
ואם זה file sharing אז נראה לי שבימינו גם e mule עם פרסומות אבל אני לא יודע כי שנים שלא היה לי את התוכנה אבל אם אין בזה כסף לחברה אז סבבה כל עוד לא איכפת לך לשאת בתוצאות...קרי וירוסים וכאלה

gamertag : SwissTheEngine
first console : Megadrive
second console : x360
and PC in-between

חזרה לראש העמוד
1  2  3  8  35  53  55  57  60  68  79

משחקים וציוד היקפי מתקדם קונים ב PCGames

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא